Lees de Officiële Beschrijving

London tak campus

Onze Londen campus is gelegen in het hart van de stad, in het historische Holborn. Dicht bij de vele openbaar vervoer, restaurants, bars en bezienswaardigheden, onze campus nog steeds erin slaagt om een ​​intieme sfeer te hebben, bij zowel vriendelijk personeel en studenten.

De campus heeft onlangs een uitgebreide renovatie ondergaan het hele gebouw en biedt nu een nog betere omgeving voor u om te studeren en te socialiseren in. Uitgerust met computer kamers, gemeenschappelijke ruimten, klaslokalen, een bibliotheek, gratis Wi-Fi in het hele en zelfstudie gebieden, is het een ideale locatie.

Waarom kiezen voor een studie in Londen?

 • Studenten krijgen een waardevol inzicht in de interne werking van een van de meest vooruitstrevende en diverse steden in de wereld. Londen is nog steeds beschouwd als het centrum van de financiering van de wereld en het werd onlangs voorafgaand aan New York geplaatst als het centrum van de wereldwijde kapitaalstromen en financiële diensten. sterke economische positie van Londen zorgt voor een veel mogelijkheden voor deeltijdwerk voor studenten die in staat zijn om te werken, om hen te helpen om ofwel zetten wat ze geleerd hebben in de praktijk brengen of aan te vullen hun levensonderhoud.
 • Londen is een van 's werelds culturele centra, met meer dan 200 musea (tweemaal zo veel als Parijs of New York), velen van hen zijn gratis te bezoeken, evenals honderden historische gebouwen, concertzalen, theaters, duizenden hectaren park land, veel sites van wetenschappelijk belang en 4 wereld erfgoed.
 • Londen heeft een geweldige en wereldberoemde sociale scene, en is bekend voor vele topklasse restaurants, pubs, bars, clubs en bioscopen. Veel studenten profiteren van studeren in een van de beste locaties in de wereld voor live muziek, met plaatsen zoals de O2 Arena, Wembley en vele andere internationaal bekende locaties zoals de Brixton Academy, al regelmatig hosting top artiesten en bands. Er zijn ook een groot aantal carnavals en festivals, zoals Notting Hill, gevierd in Londen tijdens het jaar.
 • Londen heeft een fantastisch en goed ontwikkeld openbaar vervoer systeem waarmee studenten gemakkelijk reizen in en rond de stad. De ondergrondse of buis netwerk, 24 uur per dag bussen, het nationale treinnetwerk verbinden Londen met de rest van het land, en natuurlijk de altijd betrouwbare Londen zwarte taxi's zijn er altijd om te helpen. Fietsen wordt ook steeds populairder elk jaar als 'groen' transport methode.

Birmingham tak campus

Onze Birmingham campus heeft een geweldige locatie in het centrum van de stad dicht bij de belangrijkste New Street station in het centrum gebouw.

We hebben uitstekende onderwijsfaciliteiten en een ervaren faculteit die onze gezellige, intieme campus die gericht is op het leren en de werkgelegenheid complimenten.

Waarom kiezen voor een studie in Birmingham?

 • Birmingham heeft een indrukwekkende periode van visuele veranderingen ondergaan in de afgelopen jaren. De beroemde en iconische winkelcentrum Bullring is herontwikkeld. Bovendien, winkelcentra, zoals The Mailbox bieden aanvullende uitstekende faciliteiten met een scala aan winkels voor elk budget.
 • Er zijn vele musea in Birmingham, met collecties van lokale en nationale betekenis. Birmingham is ook de thuisbasis van het Birmingham Royal Ballet en het Birmingham Symphony Orchestra en Symphony Hall wordt beschouwd als een van de mooiste concertzalen in Europa. Met 4 grote theaters, al regelmatig zien West End shows rechtstreeks van Londen, Birmingham heeft voor elk wat wils.
 • Birmingham bevat ook een rijke geschiedenis - Shakespeare's thuisbasis van Stratford-upon-Avon, de historische Coventry en Warwick in de buurt. Bournville is de thuisbasis van de wereldberoemde chocolade producerende bedrijf Cadbury, en wat nog belangrijker is Cadbury World. Sarehole Mill is naar verluidt de inspiratie voor Hobbiton in Middle Earth verzameling JRR Tolkien's.
 • Birmingham heeft een breed scala aan restaurants, van Michelin sterren vestigingen om meer informele plaatsen. Daarnaast Birmingham is beroemd om zijn Balti huizen, de ondertekening gerecht uit de curry hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk.
 • Muziek in Birmingham voor elk wat wils, met een verscheidenheid aan muziek podia, zoals de het NEC, de Barclaycard Arena (voorheen de NIA) en O2 Academy presentatie acts uit de hele wereld. De Glee Club biedt een plek om te lachen naast de stad andere comedy club, Highlight. Voor filmliefhebbers, in aanvulling op een breed scala van state of the art bioscopen, Birmingham heeft ook oudste nog werkende bioscoop van het land, The Electric, die in 1909 geopend.
 • Met een studentenpopulatie van 65.000, Birmingham heeft een groot aantal pubs, nachtclubs, bars en restaurants waardoor het een van de beste plaatsen in het Verenigd Koninkrijk om een ​​student te zijn.
 • Birmingham heeft geweldige sportfaciliteiten. Aston Villa en Birmingham City zijn de 2 vlaggenschip voetbalteams van de stad, met West Bromwich Albion en Wolverhampton Wanderers ook vlakbij. Edgbaston Cricket Ground organiseert cricket wedstrijden uit de hele wereld. De National Indoor Arena brengt ook internationale atletiek naar Birmingham, evenals het hosten van tennis en een scala aan andere sportieve evenementen het hele jaar. The Belfry Golf Course, een van de beroemdste golf bestemmingen ter wereld, is gelegen in de Sutton Coldfield gebied van de stad.

Cursussen

Undergraduate

Onze undergraduate graden hebben een sterke focus op de inzetbaarheid en carrièremogelijkheden, en worden gegeven door de industrie ervaren faculteit om u te helpen uw carrière te starten.

Pre-Masters

Onze pre-master cursussen zijn ontworpen om te helpen je verder op tot postdoctorale-level studie als je op dit moment niet voldoen aan de toelatingscriteria voor de gekozen postgraduaat.

Postuniversitair

Onze postdoctorale opleidingen zijn uw kans om zich te specialiseren in een business-thema onderwerp, het verbeteren van uw loopbaan en geeft je de kans om zich te onderscheiden van uw collega's.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Ulster University, London & Birmingham Campuses

De MSc International Business is een eenjarige opleiding die als doel heeft studenten in staat te stellen de beheersing van zowel de macro- als microcontext van internati ... [+]

MSc in International Business

Niveau van studie: Postgraduaat

Collegegeld 2018/19:

VK / EU - £ 5.150Internationaal - £ 11.500 (Londen), £ 10.000 (Birmingham)

Toelatingseisen: een 2: 2 (tweede klas) graad of equivalent

Engelse taalvereisten: IELTS 6.0 zonder component kleiner dan 5.5 of gelijkwaardig

Wijze van studeren: Voltijd klas - overdag, of avond en weekend opties beschikbaar (afhankelijk van geschiktheid)

Duur: 1 jaar

Beoordelingsmethode: alleen cursussen (mogelijk klassetests)

Studiefinanciering: beschikbaar

Locaties: Londen en Birmingham

Startdata: januari, mei, september

Over deze cursus

De MSc International Business is een eenjarige opleiding die als doel heeft studenten in staat te stellen de beheersing van zowel de macro- als microcontext van internationale bedrijven te verwerven. Het is ontworpen om studenten in staat te stellen internationale bedrijfstheorie op te bouwen, te ontwikkelen en te integreren en de vaardigheden te ontwikkelen om dit vervolgens toe te passen in termen van internationale zakelijke praktijken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Birmingham
May 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ulster University, London & Birmingham Campuses

Het algemene doel van de MSc Marketing cursus is om een ​​academisch uitdagend, intellectueel stimulerend studieprogramma te bieden dat de professionele competentie van s ... [+]

MSc in Marketing

Niveau van studie: Postgraduaat

Collegegeld 2018/19:

VK / EU - £ 5.150Internationaal - £ 11.500 (Londen), £ 10.000 (Birmingham)

Toelatingseisen: Een 2: 2 (tweede klas) graad, of gelijkwaardig, in elke discipline.

Engelse taalvereisten: IELTS 6.0 zonder component kleiner dan 5.5 of gelijkwaardig

Wijze van studeren: Voltijds klassikaal - overdag, of avond- en weekendstudiemogelijkheden beschikbaar (afhankelijk van geschiktheid)

Duur: 1 jaar

Beoordelingsmethode: cursussen

Studiefinanciering: beschikbaar

Locaties: Londen en Birmingham

Startdata: januari (alleen in Londen), september

Over deze cursus

Het algemene doel van de MSc Marketing cursus is om een ​​academisch uitdagend, intellectueel stimulerend studieprogramma te bieden dat de professionele competentie van studenten marketing en business opleidt, ontwikkelt en verbetert. De cursus is bedoeld om je kennis, overdraagbare vaardigheden en capaciteiten te helpen opbouwen om je voor te bereiden op midden- en hogere benoemingen binnen de sectoren publieke, private en sociale economie in de wereldwijde zakelijke arena. De doelstellingen van deze cursus zijn:... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Birmingham
May 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ulster University, London & Birmingham Campuses

Dit masterprogramma is ontworpen als een conversiecursus voor studenten die hun bestaande opleiding willen voortzetten om vakkennis op te doen over softwareontwikkeling e ... [+]

MSc Professional Software Development

Niveau van studie: Master's

Collegegeld 2018/19:

VK / EU - £ 5.150Internationaal - £ 11.500

Toelatingseisen: een 2: 2 (tweede klas) graad of equivalent, met een maximum van 50% computerinhoud.

Engelse taalvereisten: IELTS 6.0 zonder component kleiner dan 5.5 of gelijkwaardig.

Wijze van studie: Voltijds klaslokaal

Duur: 1 jaar

Beoordelingsmethode: cursussen en examens

Studiefinanciering: beschikbaar

Locaties: Londen

Startdata: september

Over deze cursus

De MSc Professional Software Development is een conversiecursus ontworpen voor zeer gemotiveerde afgestudeerden met een goede graad in elke discipline, met niet meer dan 50% computerinhoud. Deze cursus is gericht op die afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun bestaande graad om vakkennis op te doen over softwareontwikkeling en degenen die de software-industrie willen betreden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ulster University, London & Birmingham Campuses

De Extended MSc International Business integreert het Graduate Certificate-programma met ons standaard MSc International Business-programma om studenten met kwalificaties ... [+]

Uitgebreide MSc in International Business (Pre-Masters)

Niveau van studie: Pre-Masters

Collegegeld 2018/19:

VK / EU - £ 6500Internationaal - £ 15.500 (Londen), £ 13.750 (Birmingham)

Toelatingseisen: een derde klas, voldoende of gewoon, of gelijkwaardig

Engelse taalvereisten: IELTS 6.0 zonder component kleiner dan 5.5 of gelijkwaardig

Wijze van studeren: Voltijd klaslokaal - overdag, of avond- en weekendopties (afhankelijk van geschiktheid)

Duur: 16 maanden

Evaluatiemethode: Cursussen (mogelijk inclusief klassentests)

Studiefinanciering: beschikbaar

Locaties: Londen en Birmingham

Startdata: januari, mei, september

Over deze cursus

De Extended MSc International Business integreert het Graduate Certificate-programma met ons standaard MSc International Business-programma om studenten met kwalificaties gelijkwaardig aan een standaard diploma (derde klas, geslaagd of gewoon) toe te laten. Dit uitgebreide programma is bedoeld om uw academische en studievaardigheden vanaf het begin van het programma te ontwikkelen. U bent dan goed toegerust om een ​​beheersing van zowel de macro- als microcontext van internationale bedrijven te verwerven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Birmingham
May 2019
Voltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Ulster University, London & Birmingham Campuses

De Extended MSc Marketing-cursus is een academisch uitdagend en strategisch relevant programma voor geavanceerd marketingonderzoek, met een bijzondere nadruk op onderneme ... [+]

Extended MSc Marketing (Pre-Masters)

Niveau van studie: Pre-Masters

Collegegeld 2018/19:

VK / EU - £ 6500Internationaal - £ 15.500 (Londen) £ 13.750 (Birmingham)

Toelatingseisen: een derde klas, voldoende of gewoon, of gelijkwaardig

Engelse taalvereisten: IELTS 6.0 zonder component kleiner dan 5.5 of gelijkwaardig

Wijze van studeren: Voltijd klas - overdag, of avond en weekend opties beschikbaar (afhankelijk van geschiktheid)

Duur: 16 maanden

Beoordelingsmethode: cursussen

Studiefinanciering: beschikbaar

Locaties: Londen en Birmingham

Startdata: mei, september (alleen in Londen)

Over deze cursus

De Extended MSc Marketing-cursus is een academisch uitdagend en strategisch relevant programma voor geavanceerd marketingonderzoek, met een bijzondere nadruk op ondernemerschap. De cursus integreert het Graduate Certificate-programma om toegang toe te staan ​​voor studenten met een equivalent van een standaard diploma (derde klas, geslaagd of gewoon). Dit programma is ontworpen als een overbruggingsmechanisme voor Engelse, Europese en internationale studenten om van undergraduate naar postuniversitaire studie bij Ulster te komen. Het geïntegreerde Graduate Certificate is een voorbereidende cursus die u een solide basis biedt voor de vaardigheden die nodig zijn voor de voortgang van het MSc Marketing-programma. Studenten die de vier modules van de Graduate Certificate-fase met succes hebben afgerond, namelijk Academic Writing, Postgraduate Study Skills, Research Methods for Postuniversal Study en International Business Environment en een algemeen minimumgemiddelde van 50% bereiken, kunnen direct doorstromen naar de 12 maanden durende MSc Marketing.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Birmingham
September 2019
Voltijd
16 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Ulster University