Ulster University, London & Birmingham Campuses

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ulster is een universiteit met een nationale en internationale reputatie op het gebied van uitmuntendheid, innovatie en regionale betrokkenheid. We leveren een belangrijke bijdrage aan de economische, sociale en culturele ontwikkeling van Noord-Ierland en spelen een sleutelrol bij het aantrekken van inkomende investeringen. Onze kernactiviteiten zijn onderwijzen en leren, het verbreden van de toegang tot onderwijs, onderzoek en innovatie en technologie- en kennisoverdracht.

Bekijk onze cursussen en je zult zien hoe we studenten vandaag voorbereiden op de wereld van morgen.

  • We hebben een positieve impact op de economie en de gemeenschap in Noord-Ierland en hebben meer dan 3000 medewerkers in dienst met een jaaromzet van meer dan £ 200 miljoen.
  • Technologie en kennisoverdracht en commerciële exploitatie van ideeën worden gepromoot door ons Office of Innovation via een reeks initiatieven en doorlopend onderzoek en consultancy met het bedrijfsleven en de industrie.
  • We leveren een belangrijke bijdrage aan de onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteit in Noord-Ierland en we ondersteunen het lokale bedrijfsleven en de industrie. De Research Assessment Exercise uit 2008 bevestigde de kracht en kwaliteit van ons onderzoek en de vooruitgang die we voortdurend boeken.
  • We leveren een belangrijke bijdrage aan levenslang leren (via eLearning), waardoor de toegang tot onderwijs voor iedereen wordt verruimd en de kennisbasis van de regio wordt vergroot.
  • Er zijn partnerschappen aangegaan met andere onderwijsaanbieders lokaal, nationaal en internationaal en we hebben een netwerk van strategische partnerschappen over de hele wereld.

Locaties

Londen

Address
10 Rosebery Ave, Farringdon
EC1R 5HP Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Birmingham

Address
Centre City House, 7 Hill St
B5 4UA Birmingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden