Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

 • Een top 50-universiteit in de Guardian University Guide 2019.
 • Geclassificeerd als de beste moderne universiteit in Londen. *
 • Times Higher Education Awards 2018 genomineerde voor 'University of the Year'
 • De beste moderne universiteit in Londen voor studenttevredenheid **

De University of West London biedt niet alleen onderwijs van hoge kwaliteit dat nauw verbonden is met werkgelegenheid, maar plaatst de student ook in een vriendelijke en ondersteunende gemeenschap. De universiteit heeft £ 150 miljoen geïnvesteerd in een nieuwe campus op haar Ealing-locatie om de leerervaringen en sociale ervaringen van studenten te verbeteren; de ontwikkeling omvatte een nieuwe bibliotheek, een gerenoveerde studentenunie, nieuwe onderwijsfaciliteiten en nieuwe studio's voor het studentenradiostation.

 • De universiteit ligt in West-Londen, aan de rand van een van de meest succesvolle zakenregio's van het Verenigd Koninkrijk, 'The Golden Mile', en is ook uitstekend verbonden met de stad. Een reis met de metro of trein van 20 minuten brengt u van / naar het centrum van Londen of naar / van de luchthaven Heathrow.
 • De University of West London , de Career University, is de modernste universiteit van Londen voor inzetbaarheid: 98% van de studenten heeft binnen zes maanden na afstuderen werk of volgt een vervolgopleiding.
 • UWL heeft nauwe banden met de industrie, waaronder nationale en multinationale organisaties.
 • Alle scholen beschikken over hooggekwalificeerd personeel met een schat aan industriële ervaring op het door hen gekozen vakgebied en zijn vastbesloten om de vaardigheden en loopbaanambities van studenten te ontwikkelen.
 • De universiteit beschikt over speciaal gebouwde accommodatie op hun locatie in Brentford, met een gratis pendelbus tussen campussen en Ealing Broadway.
 • De universiteit heeft een levendige studentengemeenschap en alle studenten hebben de mogelijkheid om betrokken te raken bij de studentenvakbond, die een breed scala aan samenlevingen en speciale evenementen hebben die voor iedereen geschikt zijn.

UWL biedt twee hoofdinvoeringen; elk jaar in januari en september, evenals in mei voor de uitgebreide Masters-programma's. Voor studenten in hun eerste jaar van UG- of PG-studie biedt de universiteit ook jaarlijks maximaal 100 internationale ambassadeursbeurzen (ter waarde van maximaal £ 5.000), zodat je alle reden hebt om je studie in West-Londen aan te vragen.

Een levendige locatie

De universiteit bevindt zich in levendige en veilige gebieden in West-Londen, waar studenten multinationale gemeenschappen voor hun deur kunnen verwachten. Er zijn uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en ook een gratis pendelbus tussen UWL 's westelijke locaties in Londen en het station Ealing Broadway. Het is minder dan 30 minuten met de metro naar het hart van de stad met Cross Rail om de vervoersverbindingen verder te verbeteren.

UWL heeft in totaal drie sites. Twee locaties zijn te vinden in West-Londen - Brentford en Ealing - en de derde in Reading, waar studenten Verpleegkunde en Verloskunde specifiek worden gastgezin. De Ealing-site is gevestigd in een aantrekkelijke historische wijk met veel cafés en parken en ligt dicht bij het winkelcentrum Ealing Broadway (de thuishaven van mode, schoonheid, elektriciteit, telecommunicatie en boodschappen). De site zelf is de primaire UWL , maar biedt ook onderdak aan verschillende coffeeshops en restaurants, de Students 'Union Gym en bar. Verdere sportfaciliteiten zoals een voetbalveld en een cricketgroen zijn ook lokaal te vinden in Ealing.

De Brentford-locatie is een moderne faciliteit met 11 verdiepingen, gemakkelijk herkenbaar bij het reizen langs de M4-gang en is ook de thuishaven van Paragon Lets; de speciaal gebouwde accommodatie van de universiteit. Station Brentford - op minder dan vijf minuten lopen - biedt directe treinverbindingen naar Londen Waterloo of vanuit de stad richting Windsor.

In en rondom Campus

Nieuwe voorzieningen

Als onderdeel van het herontwikkelingsproject dat UWL onlangs voltooide, werd een verscheidenheid aan nieuwe onderwijs- en leerfaciliteiten gecreëerd op zowel de Ealing- als Brentford-locaties. Onder hen is een 24-uurs toegangsbibliotheek, een onechte rechtszaal, gespecialiseerde radiostudio's, een volledig uitgerust theater en gespecialiseerde simulatiecentra voor studenten die studeren bij het College voor Verpleegkunde, Verloskunde en Gezondheidszorg. Onlangs werd een Food Innovation Lab gelanceerd, net als de Westmont Enterprise Hub - een start-up incubator en het Faringdon Center, dat gronddoordringende radartechnologie herbergt. Een nieuwe vluchtsimulator (Flight Pad) moet ook binnenkort worden geopend.

Studentenvakbond

UWL Students 'Union (UWLSU) werd in 2017 erkend als de Best Students' Union in Engeland **. Het belangrijkste doel van de studentenunie is om zowel individuele studenten als de studentenorganisatie als geheel te vertegenwoordigen. Studenten kunnen ook deelnemen aan een van de door studenten beheerde verenigingen op de campus, met een verscheidenheid om uit te kiezen. UWLSU heeft ook een eigen bar, een koffiebar en een fitnessruimte waar studenten het hele jaar door van kunnen profiteren.

behuizing

Veilig en veilig wonen is een noodzaak voor internationale studenten tijdens hun studie aan de universiteit. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor internationale studenten die in Londen studeren, waaronder privéaccommodatie, gedeelde huisvesting of Paragon Lets.

Paragon Lets is de site voor studentenhuisvesting op het UWL , gerund door Notting Hill Housing en wordt sterk aanbevolen voor eerstejaars studenten. Deze speciaal gebouwde studentenwoningen zijn gelegen op de locatie Brentford. Alle kamers hebben breedbandinternet en een eigen toilet en douche. Gemeenschappelijke keukens en eetruimtes zijn uitgerust voor elke groep van acht kamers.

Pendelbus

De universiteit erkent dat studenten tijdens het studeren willen verkennen wat Londen te bieden heeft en helpt dit door een gratis pendelbus aan te bieden om de sites met de belangrijkste vervoersverbindingen te verbinden. De UWL Shuttle Bus-service verbindt Ealing Broadway (Central Line, District Line, Circle Line, Cross Rail en hoofdlijntreinen) met de locatie Brentford (5 minuten lopen naar het centraal station van Brentford). Tussendoor stopt het ook op de Ealing-site en het station South Ealing (lijn van Piccadilly), zodat studenten alle gelegenheid krijgen om hun tijd in de stad optimaal te benutten.

Plekken om te studeren

De University of West London is een officieel erkende Britse openbare instelling die geaccrediteerde cursussen aanbiedt op de volgende studieniveaus:

 • undergraduate
 • Postgraduate.

Geïntegreerde Foundation-cursussen (als onderdeel van een diploma), Extended Masters en pre-sessieke cursussen Engels worden ook aangeboden.

De universiteit biedt een gevarieerd portfolio van niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen op de volgende academische scholen:

 • London College of Music
 • London School of Film, Media
 • School voor Menselijke en Sociale Wetenschappen
 • College voor verpleegkunde, verloskunde en gezondheidszorg
 • De Claude Littner Business School
 • School of Law and Criminology
 • London Geller College voor gastvrijheid en toerisme
 • School of Computing and Engineering

De introductieroute

Het Course Inquiries-team van de University of West London is altijd beschikbaar om studenten te helpen bij het kiezen van de juiste cursus uit een volledig spectrum van kunst-, bedrijfs-, gezondheids- en mediacursussen. Dit omvat een passende stichting of Engelse cursus als de student niet over de juiste cursus beschikt. rangen om direct in een diploma te gaan.

Niet-gegradueerde applicaties

Internationale studenten die een undergraduate cursus aanvragen kunnen zich rechtstreeks aanmelden bij UWL via het online aanvraagformulier van de universiteit . Als alternatief kunnen studenten zich aanmelden met behulp van de Universities en Colleges Admissions Service (UCAS).

Postdoctorale toepassingen

Kandidaten voor postdoctorale cursussen moeten rechtstreeks een aanvraag indienen bij de universiteit via het online formulier . Postdoctorale toepassingen worden in overweging genomen samen met referentenrapporten (indien nodig) en studenten moeten mogelijk ook een interview bijwonen.

Honoraria en beurzen

Collegegeld

Buitenlandse studenten van de University of West London moeten de volledige kosten van hun studie betalen. Het niveau van de vergoeding dat de student moet betalen, is afhankelijk van bepaalde vereisten. De vereisten zullen ook variëren afhankelijk van het studieniveau en de gekozen opleiding.

Studenten moeten £ 3000 van hun vergoeding betalen als een niet-restitueerbare aanbetaling als ze een aanbieding van de universiteit accepteren. Voor degenen wier honoraria worden betaald door een buitenlandse sponsor, is de volledige betaling van de kosten tijdens of vóór de inschrijving verplicht.

Meer informatie over de vereisten voor collegegeld is te vinden op de website van de universiteit.

Ambassador Scholarships

De Universiteit van West-Londen biedt elk academisch jaar tot 100 internationale ambassadeursbeurzen aan studenten in hun eerste jaar van ofwel UG- of PG-studie. Deze beurzen bieden financiële steun (via een korting op het collegegeld van het eerste jaar) aan excellente studenten die ambassadeur willen worden voor de universiteit.

Voorbehoud:

* D e Times / Sunday Times Good University Guide 2018.
** Nationale studentenenquête (NSS) 2017.
Dit zijn de meest recente cijfers volgens de Employment Performance Indicators (EPI), uitgegeven door HESA, het HESA van het Hoger Onderwijs in 2018.
NB: Moderne universiteiten worden gedefinieerd als instellingen voor hoger onderwijs waaraan universiteitsstatus werd toegekend in en na 1992. UWL ontving de hierboven vermelde ranglijsten in vergelijking met alle andere moderne universiteiten die gerangschikt staan ​​in de genoemde gidsen / enquêtes.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

UWL University of West London

Deze postgraduate prijs in de levensmiddelenindustrie en -management is ontworpen om afgestudeerden te produceren die uitzonderlijk goed zijn uitgerust met de vaardighede ... [+]

Overzicht

De voedings- en horecabranche heeft in de 21e eeuw een enorme groei en veerkracht gekend en de vraag naar geschoolde werknemers blijft groeien. Het mkb (kleine en middelgrote ondernemingen) heeft ook een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt, ondanks de economische vertraging.

Deze postgraduate prijs in de levensmiddelenindustrie en -management is ontworpen om afgestudeerden te produceren die uitzonderlijk goed zijn uitgerust met de vaardigheden en competenties die nodig zijn om ontwikkelingen in de voedingsindustrie te ontwerpen, te beheren en te leiden.

Je krijgt zowel een samenhangend programma van academische studie als een diepgaande educatieve ervaring die zich richt op de rol van de manager en managementkwesties binnen de internationale voedingsmiddelenindustrie, voedselservicesectoren, gastvrijheid en een verkenning van baanbrekend voedselonderzoek. .... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
UWL University of West London

De masteropleiding International Tourism and Aviation Management wil de theorieën, concepten en werkwijzen samenbrengen om kritische inzichten te ontwikkelen over een man ... [+]

Overzicht

De masteropleiding International Tourism and Aviation Management wil de theorieën, concepten en werkwijzen samenbrengen om kritische inzichten te ontwikkelen over een managementcarrière binnen het toerisme of de luchtvaartindustrie.

De MA biedt een mogelijkheid om onderzoeksvaardigheden te verbeteren om de inzetbaarheid in het toerisme of de luchtvaartindustrie te bevorderen. Het wordt aangeboden als een voltijdse en eenjarige cursus van één jaar. Deze cursus wordt afgeleverd in een internationaal erkende instelling.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Tijdens de cursus zul je een interdisciplinaire benadering van de studie van toerisme en luchtvaartbeheer aannemen door gebruik te maken van internationaal casestudy materiaal om de wereldwijde activiteiten van zowel het toerisme als de luchtvaartsector te begrijpen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
UWL University of West London

Commercieel succes en een duurzame carrière binnen de muziekindustrie zijn in toenemende mate afhankelijk van het vermogen van de kunstenaar om eigen kleine platenlabels ... [+]

Overzicht

Commercieel succes en een duurzame carrière binnen de muziekindustrie zijn in toenemende mate afhankelijk van het vermogen van de kunstenaar om eigen kleine platenlabels op te zetten, hun auteursrechten te beheren, live evenementen te faciliteren, hun loopbaan te ontwikkelen en hun gezondheid te behouden.

Geregisseerd door een team van toegewijde professionals uit de sector met unieke inzichten en ongekende ervaring in het veld, krijg je de kans om belangrijke concepten te bestuderen in het beheren en ontwikkelen van je eigen carrière - of die van een act die je vertegenwoordigt.

Waarom kiezen voor deze cursus?

We zijn gevestigd in West-Londen, het centrum van de Britse muziek- en mediabedrijf - dus er is geen betere plek om Music Industry Management en Artist Development te bestuderen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
UWL University of West London

Als student op de cursus MA Advertising, Branding and Communication aan de University of West London, word je een strategische denker en communicator om geavanceerde recl ... [+]

Overzicht

Tegenwoordig komen goede dingen niet naar degenen die wachten - ze komen naar hen die verhuizen.

Als student op de cursus MA Advertising, Branding and Communication aan de University of West London, word je een strategische denker en communicator om geavanceerde reclame-, merk- en designcampagnes te maken. We bouwen uw kennis op over merkcommunicatie, professioneel grafisch ontwerp, reclamestrategie en creativiteit om u voor te bereiden op uw toekomstige carrière. Een blended-learning omgeving staat centraal in deze inspirerende en kritisch reflecterende gemeenschap.

Waarom kiezen voor deze cursus?

Communicatie staat centraal in de manier waarop we ons leven leiden. De communicatiesystemen en -hulpmiddelen van tegenwoordig zijn complex, geavanceerd en buitengewoon krachtig. Het nut van deze systemen en hulpmiddelen hangt echter af van diegenen die weten hoe ze deze op een creatieve en strategische manier kunnen gebruiken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

UWL University of West London

Deze cursus is bedoeld om analytische vaardigheden te bevorderen in de kerngebieden van de civiele techniek, waaronder structurele analyse, duurzaamheid en hydraulica. To ... [+]

OverzichtDeze cursus is bedoeld om analytische vaardigheden te bevorderen in de kerngebieden van de civiele techniek, waaronder structurele analyse, duurzaamheid en hydraulica. Toepassing van moderne IT-technieken op complex probleemoplossen is een thema dat door de cursus loopt. De cursus behandelt ook bredere kwesties van project- en procesbeheer in civiele techniek.Waarom kiezen voor deze cursus?Onze MSc Civil and Environmental Engineering cursus is geaccrediteerd door de Chartered Institution of Civil Engineering Surveyors (ICES) en een succesvolle afronding voldoet aan de academische vereisten voor een gecharterde status.De cursus is bedoeld om uw analytische vaardigheden te verbeteren en u een beter begrip te geven van de onderlinge samenhang van actuele milieuproblemen en civiele techniek. De cursus koppelt deze studies aan de belangrijkste vakgebieden van civiele techniek, waaronder, maar niet beperkt tot, duurzaamheid, geotechniek en hydraulica.U hebt toegang tot een specifiek computerlaboratorium op twee locaties en de academische en professionele elementen van de cursus worden goed ondersteund door de universiteitsbibliotheek.Je hebt ook een reeks digitale bronnen tot je beschikking, waaronder gespecialiseerde simulatiepakketten met volledige licenties, zoals:ANSYSETABSVEILIGLusas.Deze cursus wordt aangeboden binnen een op onderzoek gebaseerde school met een dertigtal promovendi, en behandelt de bredere problematiek van project- en procesbeheer in de civiele techniek.Specialistische simulatiepakketten met volledige licenties, waaronder Ansys, ETABS, SAFE en LUSAS. Een reeks uiteenlopende methoden wordt gebruikt om alle aspecten van het vakgebied te verkennen. Er is een sterke ondersteunende cultuur onder de cursusbegeleiders die studenten in staat stellen hun potentieel te bereiken.U hebt toegang tot een specifiek computerlaboratorium op twee locaties. De academische... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
UWL University of West London

Cyberbeveiliging is een kernpunt in het aanbieden van services, van de applicatielaag tot en met de basisbouwstenen van computer- en netwerksystemen. ... [+]

Overzicht

Cyberbeveiliging is een kernpunt in het aanbieden van services, van de applicatielaag tot en met de basisbouwstenen van computer- en netwerksystemen.

Deze masteropleiding in Cyber ​​Security wordt aangeboden door de School of Computing and Engineering en is ontwikkeld als antwoord op de grote vraag naar cybersecurityprofessionals met een systematisch begrip van de principes en technologieën die ten grondslag liggen aan de hedendaagse IT-systemen.

De School of Computing and Engineering werkt samen met leiders in de beveiligingsindustrie om u een cursus te bieden waarmee u uitgebreide kennis en kritische vaardigheden op het gebied van computerbeveiliging kunt opdoen. Met deze cursus kunt u een carrière als cyberbeveiligingsprofessional in de publieke of private sector nastreven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
UWL University of West London

Onze Masters in Digital Marketing cursus is ontworpen met een focus op de industrie. We streven ernaar u een zeer competitieve kwalificatie voor de moderne arbeidsmarkt t ... [+]

OverzichtOnze Masters in Digital Marketing cursus is ontworpen met een focus op de industrie. We streven ernaar u een zeer competitieve kwalificatie voor de moderne arbeidsmarkt te bieden, in een levendige commerciële sector met een aanzienlijke vaardigheidskloof.De cursus biedt een goede balans tussen praktisch en theoretisch werk over de hele cursus, en zal ook inzicht bieden in de nieuwste digitale trends en technieken. We zullen dieper ingaan op:sociale media marketinge-marketingonline marketingtrendsdigitale marketingstrategie.Waarom kiezen voor deze cursus?De MSc in Digital Marketing bij UWL geeft je een geweldige kennis van de nieuwste online marketingtrends entechnieken in de digitale markt.Je leert:effectief gebruik van sociale media en digitale kanalenhoe een online community te bouwende nieuwste digitale technologie en innovatie.Onze MSc in Digital Marketing is een goed begin voor het opbouwen van een lonende carrière. Deze praktische beroepsopleiding biedt u het vertrouwen dat u nodig hebt om succesvolle digitale strategieën te creëren.Tijdens de cursus heb je veel mogelijkheden om digitale marketingprojecten uit te voeren voor echte bedrijven. De cursus keurt ook zwaar onderzoek-gebaseerde het leren benadering goed en zo zouden de leidende methodes zoals gevalstudie en simulatiespelen worden aangewend.Het biedt een geweldige balans tussen praktisch en theoretisch werk over de hele cursus, en zal ook inzicht bieden in de nieuwste digitale trends en technieken.Onze Digital Marketing MSc is:ontwikkeld met de vereisten van het Chartered Institute of Marketing (CIM)ondersteund door toonaangevende werkgevers in de sector, namelijk:Grain LtdSimon Inc LtdTarget Internet Ltdeen zeer competitieve kwalificatie met potentieel voor duurzame werving.Extended MSc Digital MarketingAls je een bachelordiploma hebt... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
UWL University of West London

Deze cursus is ideaal voor afgestudeerden in de boekhouding en financiën die hun kansen op werk en persoonlijke ontwikkeling willen verbeteren. Kandidaten met beroepskwal ... [+]

Overzicht

Deze cursus is ideaal voor afgestudeerden in de boekhouding en financiën die hun kansen op werk en persoonlijke ontwikkeling willen verbeteren. Kandidaten met beroepskwalificaties en sectorervaring worden ook aangemoedigd om zich kandidaat te stellen.

Leden van de Vereniging van Chartered Certified Accountants (ACCA) hebben een bijzonder voordeel doordat ze kunnen aanspraak maken op vrijstellingen van bepaalde modules in de MSc Finance and Accounting cursus, op basis van de voltooiing van de professionele papers van de ACCA.

Wanneer je Finance en Accounting bij UWL studeert, heb je direct contact met onze cursusbegeleiders die een benijdenswaardige mix van theoretische kennis en praktijkervaring hebben. Meer dan 85% van onze faculteit heeft een doctoraatskwalificatie aangevuld met meer dan 100 jaar ervaring in een gecombineerde sector.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
UWL University of West London

Deze cursus is bedoeld om studenten voor te bereiden op een professionele loopbaan in dit belangrijke gebied van softwaresystemen. Je zult bekend raken met een breed scal ... [+]

OverzichtDeze cursus is bedoeld om studenten voor te bereiden op een professionele loopbaan in dit belangrijke gebied van softwaresystemen. Je zult bekend raken met een breed scala aan huidig ​​beurswerk in software engineering, leren onderzoeken en herzien gepubliceerd werk.Je studies zullen je ook een praktisch begrip geven van de problemen met betrekking tot het ontwerp, de analyse en implementatie van moderne softwaresystemen en je krijgt de gelegenheid om sprekers uit de industrie te ontmoeten, inclusief potentiële werkgevers.Kortom, deze cursus bereidt je voor op een professionele carrière of onderzoek op dit belangrijke gebied.Waarom kiezen voor deze cursus?Nu de IT-sector snel groeit over de hele wereld, is er nooit een beter moment geweest om specialistische software engineeringvaardigheden te ontwikkelen.Deze cursus geeft u inzicht in de nieuwste software-engineeringtechnologieën die worden gebruikt om de uitdagingen van vandaag bij de ontwikkeling van software aan te pakken, en biedt u een praktisch inzicht in de problemen met betrekking tot het ontwerp, de analyse en de implementatie van moderne softwaresystemen.Studenten hebben toegang tot industriestandaard technologieën en krijgen de mogelijkheid zich te specialiseren in onderwerpen variërend van software-architectuur tot implementatietechnieken, voortbouwend op de noodzakelijke vaardigheden die nodig zijn om moderne softwaresystemen in een industriële context aan te pakken.Diverse methoden worden gebruikt om alle aspecten van het vakgebied te verkennen. Er is een sterke ondersteunende cultuur onder de cursusbegeleiders die studenten in staat stellen hun potentieel te bereiken.Gebruikte leermiddelen: goede toegang tot computerfaciliteiten. De academische en professionele elementen worden goed ondersteund door de universiteitsbibliotheek en een goed aanbod van... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of West London
Address
St Mary’s Road, Ealing
W5 5RF Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 (0) 20 8231 2440