Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Aan de University of Stirling , want het verschil zit in ons DNA: onderwijs voorzien van een doel en onderzoek doen dat helpt de maatschappij vorm te geven.

Wij zijn een internationale universiteit met een pioniersgeest en een wereldwijde reputatie voor hoogwaardig onderwijs en onderzoek. We zijn gepassioneerd door het creëren van impact in alles wat we doen.

Stirling is een plaats waar bekwaamheid - niet achtergrond - wordt gewaardeerd.

Onze reputatie

Onze impact maken door anders te denken

Sinds onze oprichting in 1967 werd de University of Stirling altijd gedreven door transformatief denken en een geest van innovatie. Onze missie is om alles te doen wat we kunnen om onze studenten de kennis en expertise te geven om hun impact in de wereld te maken.

Alles wat we doen maakt een positief verschil voor het leven van mensen. We zijn een agent voor verandering, verbinden mensen, innoveren en transformeren de levens van onze studenten, medewerkers en de wereldwijde gemeenschappen die we dienen. We willen constant innoveren en verbeteren om een ​​verschil te maken voor de samenleving. Het is hoe we onze wereldwijde reputatie voor hoogwaardig onderwijs en internationaal gerenommeerd onderzoek verdiend hebben.

Stirling-onderzoek: levens veranderen

Ons doel is eenvoudig. Van het voeden van de wereld tot het gebruiken van psychologie om criminelen te vangen, we willen de mondiale problemen van onze tijd aanpakken. Onze multidisciplinaire onderzoekers dagen uit tot aannames, innoveren denken en vinden oplossingen.

Onze onderzoeksthema's zijn:

  • Goed leven
  • Culturen, gemeenschappen en samenleving
  • Wereldwijde veiligheid en veerkracht

Onze visie

Over de hele wereld erkend worden als een universiteit die zich richt op de behoeften van de samenleving door middel van innovatief en interdisciplinair onderzoek; leren en onderwijzen van de hoogste kwaliteit; en door onze kennis met de wereld te delen.

Positionering verklaring

Aan de University of Stirling zijn onze denkers helder, nieuwsgierig en innovatief.

Alles wat we doen, als instelling en als individuen, heeft een doel en impact. Dit vormt onze cultuur, onze persoonlijkheid en onze denkwijze. Het moedigt ons aan de status-quo aan te vechten en de norm te verleggen. We willen constant innoveren en verbeteren om de maatschappij ten goede te komen en een verschil te maken voor de gemeenschappen die we bedienen.

We gebruiken ons denken om alles te verbeteren. Door verbinding te maken, te innoveren en te transformeren, geloven we dat ons denken de wereld kan veranderen.

Onze missie

Onze bijdrage en aanpak worden bepaald door:

  • Mensen ontwikkelen en de samenleving helpen door achtervolging en begrip van kennis. We creëren de voorwaarden voor innovatief, interdisciplinair onderzoek en communiceren op een duidelijke en nuttige manier wat we hebben geleerd aan de rest van de wereld.
  • Het leven van onze studenten en staf transformeren door hen kansen te geven om hun volledige potentieel intellectueel en emotioneel te bereiken; door ze veerkrachtig te maken en hen de vaardigheden te geven die ze nodig hebben voor de moderne wereld; en door hen een gevoel van verantwoordelijkheid bij te brengen om het openbaar belang te bevorderen.
  • Wereldburgers creëren, werken in partnerschap met overheden, bedrijfsleven en industrie, de publieke en derde sector en collega's in andere instellingen, om de veranderende behoeften van de samenleving te identificeren en aan te pakken.

Onze waarden

Uitmuntendheid

Wereldwijd toonaangevend op het gebied van onderzoeksexpertise en door het leveren van een uitstekende leerervaring.

Openheid

Open staan ​​in alles wat we doen, het werk en de waarde van de universiteit communiceren met de rest van de wereld, en mensen betrekken bij het leveren van onze visie.

Ambitie

De universiteit op innovatieve manieren laten groeien, duurzaamheid inbedden en een rolmodel voor de sector maken.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

University of Stirling

Tijdens deze Masters-cursus leer je fijne, genuanceerde geschriften en een oeuvre te produceren in zowel poëzie, fictie als creatieve non-fictie. ... [+]

Overzicht

Tijdens deze Masters-cursus leer je fijne, genuanceerde geschriften en een oeuvre te produceren in zowel poëzie, fictie als creatieve non-fictie. We combineren intensieve schrijversworkshops, op techniek gerichte lessen en een-op-een lessen door vooraanstaande schrijvers, samen met fascinerende en nuttige bezoeken van auteurs, agenten en uitgevers om u te helpen bij uw creatieve reis.

De cursus is bedoeld om je schrijftalent te ontwikkelen. Het stelt je in staat om je intensief te concentreren op een project terwijl je je bezighoudt met een scala aan genres en werkmethoden die putten uit onze rijke expertise in hedendaagse literatuur, uitgeverij, film, media en journalistiek. Je ontwikkelt ook vaardigheden in luisteren, bewerken en peer-feedback.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze Masters-cursus maakt deel uit van het SASP-programma - het belangrijkste centrum van Schotland voor graduate study in Philosophy, en een van de hoogst gerangschikte ... [+]

Overzicht

Deze Masters-cursus maakt deel uit van het SASP-programma - het belangrijkste centrum van Schotland voor graduate study in Philosophy, en een van de hoogst gerangschikte en grootste filosofiescholen in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft ook een uitstekend plaatsingsrecord voor zijn afgestudeerden.

De cursus is voornamelijk bedoeld voor afgestudeerden in de recente filosofie en dient als voorbereidend jaar voor toegang tot postdoctoraal onderzoek door u een stevig fundament te geven van algemeen begrip en vaardigheden in de filosofie. Die vaardigheden zullen je een goede basis geven voor filosofisch onderzoek.

De MLitt is een eenjarige cursus die voornamelijk in St Andrews wordt gegeven door personeel van beide universiteiten. Na het behalen van de MLitt kun je doorstromen naar een doctoraat in Stirling of in St Andrews. Vorige afgestudeerden zijn ook gegaan naar toonaangevende instellingen in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Het Stirling Centre for International Publishing and Communication aan de University of Stirling is een toonaangevend centrum voor publicaties over postuniversitaire publ ... [+]

Overzicht

Het Stirling Centre for International Publishing and Communication aan de University of Stirling is een toonaangevend centrum voor publicaties over postuniversitaire publicaties en biedt een uitgebreide en coherente aanpak van alle vormen van publiceren.

Je ontwikkelt deskundige kennis van het volledige publicatieproces in zowel gedrukte als digitale omgevingen - van planning, bewerking en productie tot marketing en publicatiebeheer. We werken de inhoud van deze cursus elk jaar bij om de snelle veranderingen weer te geven die de branche transformeren, dus je studeert af met de nieuwste vaardigheden en kennis van de huidige praktijken en normen voor de uitgeverswereld.

Deze cursus is veeleisend, stimulerend en plezierig - dat is de reden waarom veel uitgevers het nu beschouwen als gelijkwaardig aan een jaar aan ervaring bij een uitgeverij. Onze afgestudeerden bekleden hoge posities in zowel commerciële als not-for-profit publicatie-organisaties over de hele wereld.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Terwijl de discussie over de politieke status van Schotland voortduurt, onderzoekt deze master in Schotse literatuur de rol van literatuur bij het vormgeven van het beeld ... [+]

Overzicht

Terwijl de discussie over de politieke status van Schotland voortduurt, onderzoekt deze master in Schotse literatuur de rol van literatuur bij het vormgeven van het beeld en de realiteit van de natie. Je leert Schots schrift te leren vanuit een perspectief gevormd door de kritische theorie, evenals de traditionele literaire geschiedenis.

Deze cursus, die zich uitstrekt over vier eeuwen van de Schotse literaire verbeelding, onderzoekt sleutelfiguren, teksten en debatten uit de periode van Regal Union (1603) tot nu - vaak plaatsen literaire teksten de kern van cultureel en politiek debat.

Je kijkt naar een volledige reeks schrijvers, teksten en debatten van de vroegmoderne tijd tot het heden - inclusief het werk van Robert Burns, Walter Scott en James Hogg, tot hedendaagse auteurs zoals James Kelman, Janice Galloway en Kathleen Jamie. We verkennen ook het werk van Robert Louis Stevenson, Nan Shepherd, Muriel Spark en te veel anderen om op te noemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

De MLitt The Gothic Imagination-cursus van de University of Stirling biedt je de unieke kans om jezelf onder te dompelen in de wetenschappelijke waardering van de gotiek. ... [+]

Overzicht

De hedendaagse cultuur vestigt de aandacht op een hernieuwde interesse in de gotiek - van de huidige mode voor een horrorfilm en het buitengewone succes van schrijvers als Stephen King en Stephenie Meyer, tot manifestaties van een alternatieve gotische impuls in mode, muziek en levensstijl.

De MLitt The Gothic Imagination-cursus van de University of Stirling biedt je de unieke kans om jezelf onder te dompelen in de wetenschappelijke waardering van de gotiek. Onze cursus is een van de weinige Masters-cursussen wereldwijd die uitsluitend gewijd is aan de academische studie van het dynamische en steeds groter wordende gebied van gotische studies.

We bieden een rigoureus en intensief historisch overzicht van de literaire oorsprong en ontwikkelingen van de gotiek en brengen de verspreiding ervan in een breed scala van media- en nationale contexten in kaart.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze Masters in Public Policy stelt je in staat om de conceptuele, analytische en praktische vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om de wereld van beleid te herd ... [+]

Overzicht

Onze Masters in Public Policy stelt je in staat om de conceptuele, analytische en praktische vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om de wereld van beleid te herdefiniëren. We bereiden je voor op een carrière in de publieke sector en op roepingen die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling of uitvoering van het overheidsbeleid.

Deze cursus is uiterst flexibel en u kunt hem aanpassen aan uw specifieke interesses. Kernmodules over beleidstheorie en praktijk worden gecombineerd met optionele modules in sociaal onderzoek en beleidsrelevante disciplines. Als u interesse wilt hebben in andere beleidsrelevante disciplines, kunt u ook een focus op beleid en onderzoek combineren met opties op gebieden als:... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze Masters in Business en Management Research Methods is geaccrediteerd door de Economic and Social Research Council (ESRC) en de Scottish Graduate School of Social Sci ... [+]

Overzicht

Onze Masters in Business en Management Research Methods is geaccrediteerd door de Economic and Social Research Council (ESRC) en de Scottish Graduate School of Social Science voor de opleiding van promovendi.

Je leert hoe je:

doe promotieonderzoek in zaken en managementuitrusten voor een academische of commerciële carrière in bedrijfs- en managementonderzoekondernemen, evalueren, commissie of beheren van onderzoek in de commerciële, publieke of vrijwillige sectoren

De MRes-cursus heeft een sterke praktische focus en leidt je op tot de geavanceerde vaardigheden die nodig zijn voor onderzoek op zakelijk, management-, economisch en beleidsniveau. Ons doel is om u te helpen een onderzoeker te worden die:... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Met de University of Stirling op de eerste plaats in Schotland voor de studie van Criminology (The Guardian University Guide 2018), biedt deze cursus u deskundige trainin ... [+]

Overzicht

Met de University of Stirling op de eerste plaats in Schotland voor de studie van Criminology (The Guardian University Guide 2018), biedt deze cursus u deskundige training in de nieuwste methoden en benaderingen die worden gebruikt in criminologisch onderzoek.

We behandelen de principes van het verzamelen, analyseren en rapporteren van kwalitatieve en kwantitatieve gegevens, maar houden ook rekening met ethiek, betrouwbaarheid en validiteit. Je zult kritisch kijken naar de theoretische grondslagen die ten grondslag liggen aan criminologie en socio-juridisch onderzoek, evenals kwesties onderzoeken met vergelijkend onderzoek en inzicht ontwikkelen in de relatie tussen criminologisch onderzoek en beleidsvorming.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 30 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze innovatieve Masters-opleiding bereidt je voor op een carrière in het onderwijsonderzoek, of je nu van plan bent om te gaan doctoreren of je onderzoek in andere richt ... [+]

Overzicht

Deze innovatieve Masters-opleiding bereidt je voor op een carrière in het onderwijsonderzoek, of je nu van plan bent om te gaan doctoreren of je onderzoek in andere richtingen wilt doen.

Onder deskundige begeleiding van ons team van vooraanstaande academici, ontwikkel je een breed scala aan onderzoeksvaardigheden. Je leert onderzoeksprojecten ontwerpen en plannen en kwalitatieve en kwantitatieve gegevens verzamelen, analyseren, interpreteren en rapporteren. Tegen de tijd dat je afstudeert, heb je een dieper inzicht in de theoretische, ethische, politieke en vergelijkende aspecten van het uitvoeren van onderwijsonderzoek.

De cursus behandelt ook digitale methodologieën en je zult betrokken zijn bij de meest geavanceerde onderzoeksprojecten die momenteel worden uitgevoerd door medewerkers van de Faculteit der Sociale Wetenschappen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 27 maanden
Campus
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

De Master of Research in Historical Research is een eenjarige cursus die onderzoeksgericht is en je in staat stelt je te specialiseren in bepaalde onderzoeksgebieden. ... [+]

Overzicht

De Master of Research in Historical Research is een eenjarige cursus die onderzoeksgericht is en je in staat stelt je te specialiseren in bepaalde onderzoeksgebieden.

De MRes is ontworpen om:

stelt u in staat een goed opgeleide historicus te wordenaantonen dat je in staat bent om onderzoek te doen op doctoraal niveau bij Stirling of andere universiteiten in Groot-Brittannië en het buitenland

Beide doelen worden bereikt door de voltooiing van onafhankelijke studiemodules, veldseminars en vaardigheidstraining die onder supervisie wordt uitgevoerd. Je krijgt ook een individuele supervisor toegewezen om je onafhankelijke studie te leiden en het curriculum te plannen om je interesses en behoeften te weerspiegelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

De Master of Research in Humanities biedt je de mogelijkheid om een ​​gepersonaliseerd, op maat gemaakt programma van Masters-studie te volgen in een gestructureerde, int ... [+]

Overzicht

De Master of Research in Humanities biedt je de mogelijkheid om een ​​gepersonaliseerd, op maat gemaakt programma van Masters-studie te volgen in een gestructureerde, interdisciplinaire en onderzoeksgestuurde omgeving. Het is gericht op uw interesses en is beschikbaar in een breed scala van disciplines in de Faculteit der Letteren en Geesteswetenschappen. Je doet een uitgebreid onderzoek binnen een studieprogramma dat is ontworpen door jou en je leidinggevende (n). De MRes kunnen worden gevolgd voor persoonlijke of loopbaanontwikkeling, of als opstap naar een doctoraatsstudie (PhD).

De MRes is een eenjarige, op onderzoek gerichte, onderwijscursus. U krijgt een supervisor of supervisors toegewezen en samen plant u een curriculum dat uw interesses en behoeften weerspiegelt. Veel van uw werk bestaat uit zelfgestuurd onderzoek, met geplande toezichtsvergaderingen om u te helpen, uw werk te bespreken en conceptvoorstellen te beoordelen. Je hebt een andere reeks leermogelijkheden die een aanvulling op je onderzoeksproject vormen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze interdisciplinaire masteropleiding wordt gezamenlijk gegeven door vooraanstaande academici in media- en sociaalwetenschappelijk onderzoek. Je krijgt zowel een theore ... [+]

Overzicht

De University of Stirling staat op de 1e plaats in Schotland en de top 10 in het VK voor media en filmstudies (The Guardian University Guide 2018).

Deze interdisciplinaire masteropleiding wordt gezamenlijk gegeven door vooraanstaande academici in media- en sociaalwetenschappelijk onderzoek. Je krijgt zowel een theoretisch als praktisch begrip van methoden voor sociaalwetenschappelijk onderzoek, en leert deze toe te passen op de media en culturele industrieën. Met betrekking tot sociale wetenschappen en benaderingen van de geesteswetenschappen, zullen onze Masters u een degelijke, uitgebreide training geven in geavanceerde media-onderzoeksmethoden. Je zult worden aangemoedigd om je eigen onderzoeksinteresses te onderzoeken, real-world ervaring op te doen met onderzoek en je eigen onderzoeksaanpak gedurende de cursus te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Het Stirling Centre for International Publishing and Communication aan de University of Stirling is een toonaangevend centrum voor postdoctorale publicaties, met expertis ... [+]

Overzicht

Het Stirling Centre for International Publishing and Communication aan de University of Stirling is een toonaangevend centrum voor postdoctorale publicaties, met expertise op het gebied van hedendaagse en historische publicaties in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.

De MRes Publishing Studies is een masteropleiding voor het voorbereiden van een onderzoek die studenten de mogelijkheid biedt op maat gemaakte masterstudies op het gebied van publicatie-onderzoeken. Het biedt ook de mogelijkheid om je voor te bereiden op een doctoraat door middel van geconcentreerd onderzoek met een specialisme in publiceren.

De cursus helpt u bij het ontwikkelen van een analytische en onderzoeksgestuurde benadering van publiceren. Het biedt ook maximale flexibiliteit, zodat u de cursus kunt afstemmen op uw onderzoeksinteresses en professionele praktijk. Afgestudeerden van de MRes-cursus gaan vaak verder studeren, zoals het volgen van een doctoraat door middel van geconcentreerd onderzoek met een specialisme in publiceren. Dat gezegd hebbende, laat de cursus je ook toe om diepgaande kwesties te onderzoeken die van invloed zijn op je huidige praktijk.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Stirling

Het Professional Education and Leadership-team in de Faculteit der Sociale Wetenschappen heeft gedurende een aantal jaren in samenwerking met de lokale autoriteiten en an ... [+]

Overzicht

Het Professional Education and Leadership-team in de Faculteit der Sociale Wetenschappen heeft gedurende een aantal jaren in samenwerking met de lokale autoriteiten en andere belanghebbenden samengewerkt om deze hoog aangeschreven beroepsopleidingscursus te ontwikkelen. Deze Masters in Professioneel Onderwijs en Leiderschap is ontworpen om direct invloed te hebben op professionele praktijken en leerervaringen en -resultaten van leerlingen.

Deze cursus maakt gebruik van huidig ​​onderzoek om u te helpen bij het ontwikkelen van een kritische en onderzoekende benadering van de leidende professionele praktijk in de huidige beleidscontext.

Voortbouwend op het succes en de impact van eerdere cursussen, houden de modules die u in deze cursus volgt rekening met het huidige beleid en het Algemene Onderwijsbestuur voor Schotland (GTCS) Professional Standards-kader (2012) dat de mogelijkheid biedt om leiderschap op alle niveaus te oefenen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
36 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

De cursus biedt u de mogelijkheid om kennis te ontwikkelen die specifiek is voor uw rol en omgeving. Relevante modules zijn goedgekeurd en geaccrediteerd door organisatie ... [+]

Overzicht

Als je al bent gekwalificeerd in sociaal werk of een gerelateerd beroep, is onze cursus Toegepaste professionele studies de perfecte manier om je expertise uit te breiden.

De cursus biedt u de mogelijkheid om kennis te ontwikkelen die specifiek is voor uw rol en omgeving. Relevante modules zijn goedgekeurd en geaccrediteerd door organisaties zoals de Scottish Social Services Council (SSSC) . Je krijgt de kans om te bouwen naar een Masters kwalificatie met een bereik van specialist Pathways van studie die zich richten op gebieden zoals:

Kinderwelzijn en beschermingManagement en leiderschap in maatschappelijke dienstverleningVolwassen diensten, ondersteuning en beschermingGevorderde praktijkvaardigheden op het gebied van kinderwelzijn en -beschermingSocial Work Practice Education... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
36 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Gericht op degenen die al in de huisvestingssector werken, helpt onze cursus huisvestingsstudies je om je carrière verder te ontwikkelen. Het syllabus is geaccrediteerd d ... [+]

Overzicht

Gericht op degenen die al in de huisvestingssector werken, helpt onze cursus huisvestingsstudies je om je carrière verder te ontwikkelen. Het syllabus is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Housing en omvat alle aspecten van huisvestingsdiensten, waaronder:

gemeenschappen ondersteunenbestuur en rechtwoningbouwverenigingengezondheid

Met een focus op het realiseren van betere huisvesting voor iedereen, verkrijgt u de eerstelijnskennis en -competenties die nodig zijn om problemen in huisvesting en thuisloosheid in Schotland en het Verenigd Koninkrijk aan te pakken. Je maakt kennis met de meest recente ideeën en debatten over wonen.

Deze route combineert occasionele onderwijssessies op de campus met een belangrijk element van online onderzoek, waardoor u de ideale leerervaring krijgt in een formaat dat toegankelijk en boeiend is.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
24 - 36 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze MSc / PgDip Housing Studies (met stage) cursus integreert volledig alle academische en praktische componenten van de professionele kwalificatie van het Chartered Ins ... [+]

Overzicht

Deze MSc / PgDip Housing Studies (met stage) cursus integreert volledig alle academische en praktische componenten van de professionele kwalificatie van het Chartered Institute of Housing. Dit omvat een 10-weekse gestructureerde, beoordeelde werkervaringstage, die afgestudeerden opzet voor een 'fast track' naar een carrière bij woningcorporaties in de sociale, vrijwillige en private sector.

Je maakt kennis met de meest recente ideeën en debatten over wonen en biedt de mogelijkheid om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen in de huisvestingspraktijk.

Geaccrediteerd door het Chartered Institute of Housing, behandelt de cursus alle aspecten van huisvestingsdiensten, duurzame gemeenschappen, bestuur en recht, woningbouwverenigingen, en gezondheid en welzijn.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 21 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze Masters in Human-Animal Interaction laat je kennismaken met interdisciplinaire benaderingen en een breed scala aan methoden die worden gebruikt om onze relaties met ... [+]

Overzicht

Deze Masters in Human-Animal Interaction laat je kennismaken met interdisciplinaire benaderingen en een breed scala aan methoden die worden gebruikt om onze relaties met andere soorten te onderzoeken. Het behandelt een breed scala aan onderwerpen en kijkt naar interacties tussen mens en dier in een breed scala van contexten - van huisdierbeharing tot diergestuurde interventies, dierentuinen, boerderijen en natuurbehoud.

Je voert een stage- en onderzoeksproject uit om directe ervaring op maat van je individuele carrièredoelen te krijgen. Je zult ook leren van onze erkende experts in interactie tussen mens en dier, waarvan de specialismen zijn:

aquacultuurgesprekmens-dier conflictdier-geassisteerde therapiede studie van diergedrag en dierenwelzijn... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze Master's degree onderzoekt de geschiedenis, context en ontwikkeling van belangrijke feministische debatten, het verkennen van overeenkomsten en verschillen in de ... [+]

Overzicht

Onze Master's degree onderzoekt de geschiedenis, context en ontwikkeling van belangrijke feministische debatten, het verkennen van overeenkomsten en verschillen in de manieren waarop ze zich hebben afgespeeld in een reeks van hedendaagse, historische en wereldwijde culturen. Deze interdisciplinaire cursus is ontwikkeld door specialisten die zich passioneel bezig houden met gender-, feministische en vreemde kwesties.

Via kernmodules als Understanding Gender, Feminist Research en Key Feminist Thinkers, verken je een aantal theoretische en methodologische benaderingen voor het bestuderen van gender. Je zult ook ingaan op de manieren waarop het academische debat informeert, wordt bepaald door en soms afstaat van hoe gender feitelijk 'werkt' in real-world contexten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze MSc Criminology-cursus legt duidelijke verbanden tussen conceptuele theorieën over misdaad en rechtvaardigheid en geeft voorbeelden van hoe deze de hedendaagse samen ... [+]

Overzicht

Onze MSc Criminology-cursus legt duidelijke verbanden tussen conceptuele theorieën over misdaad en rechtvaardigheid en geeft voorbeelden van hoe deze de hedendaagse samenlevingen beïnvloeden. De cursus heeft een internationale focus die verder gaat dan de Britse of Schotse grenzen, waardoor deze aantrekkelijk is voor een divers studentencohort.

De inhoud van de cursus stimuleert het streven naar innovatieve en sociaal rechtvaardige reacties op het probleem van criminaliteit door misdaden in de straten of thuis, misdaden van de machtigen, misdaden over de grenzen of het veel nieuwere fenomeen online criminaliteit. Gedurende de cursus ligt de nadruk op de noodzaak van een sterk kritisch inzicht in de manier waarop onderzoek wordt opgezet, gebruikt en ontwikkeld, dat wordt geleverd via modules in data-analyse en onderzoeksontwerp, evenals criminologische en sociaal-juridische onderzoeksmethoden. U krijgt de gelegenheid om concepten van strafrecht, de sociale contexten van criminaliteit en verschillende criminologische theoretische perspectieven en toegepaste inzichten te verkennen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze MSc Digital Media and Society heeft een sterke nadruk op het begrijpen van de hedendaagse omgeving van multi-platform contentontwikkeling, en het potentieel van mult ... [+]

Overzicht

De wereld verandert snel als gevolg van digitalisering, globalisering, webconnectiviteit en sociale media, waardoor het een opwindende tijd wordt om digitale media te bestuderen.

Onze MSc Digital Media and Society heeft een sterke nadruk op het begrijpen van de hedendaagse omgeving van multi-platform contentontwikkeling, en het potentieel van multi-channel netwerken en hun verbruik. De cursus biedt u de vaardigheden en ervaring om een ​​expert op het gebied van digitale media te worden en biedt een ideale Pathway naar een succesvolle digitale carrière in een groot aantal verschillende sectoren.

De MSc maakt deel uit van ons groeiende portfolio voor onderzoek en onderwijs in digitale vorm. Met deze cursus, zult u krijgen overdraagbare vaardigheden voor een digitale carrière, met de flexibiliteit om uw eigen leerproces te kiezen Pathway en leerdoelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze nieuwe Masters-cursus is anders dan andere: er wordt veel nadruk gelegd op het toepassen van economisch denken op zakelijke uitdagingen en beleidsuitdagingen. Onze c ... [+]

Overzicht

Deze nieuwe Masters-cursus is anders dan andere: er wordt veel nadruk gelegd op het toepassen van economisch denken op zakelijke uitdagingen en beleidsuitdagingen. Onze cursus is geschikt voor iedereen met een drive om te slagen in de economie, zelfs als je geen eerdere training hebt gehad op dit gebied.

Je onderzoekt de interacties tussen internationale instellingen, overheden en huishoudens en ontwikkelt een waardering voor de inzichten die economische analyse kan opleveren voor bedrijven en beleid. Onze cursus cultiveert ook je vaardigheden in besluitvorming en analyse, terwijl je je kritische denkvermogen verbetert bij het evalueren van bedrijfsprestaties, managementstijlen en statistieken, evenals het publieke, sociale en macro-economische beleid en hun effect op bedrijven en huishoudens.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Sociale statistieken en sociaal onderzoek bieden beleidsmakers, academici en anderen waardevolle inzichten in het gedrag van mensen. Deze masteropleiding geeft je inzicht ... [+]

Overzicht

Sociale statistieken en sociaal onderzoek bieden beleidsmakers, academici en anderen waardevolle inzichten in het gedrag van mensen. Deze masteropleiding geeft je inzicht in sociaal onderzoek, met een bijzondere nadruk op kwantitatieve methoden en sociale statistieken.

Je leert over sociale onderzoeksmethoden en de theorieën erachter, terwijl je gedetailleerde training volgt over een breed scala aan statistische methoden. Je krijgt ook een grondige kennis van statistische software en leert een aantal zeer gewilde technische vaardigheden, waaronder toegang krijgen tot, voorbereiden, analyseren en samenvatten van complexe kwantitatieve datasets.

Om aan de eisen van onze dynamische technologische omgeving te voldoen, kunt u ook geavanceerde modules kiezen voor gegevensbeheer en belangrijke opkomende gebieden zoals big data en analyse van sociale netwerken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Studeer aan het wereldberoemde instituut voor aquacultuur - een toonaangevend internationaal centrum voor de productie van duurzame visproducten en de grootste in zijn so ... [+]

Overzicht

Studeer aan het wereldberoemde instituut voor aquacultuur - een toonaangevend internationaal centrum voor de productie van duurzame visproducten en de grootste in zijn soort ter wereld. Het Instituut brengt wereldklasse, multidisciplinaire onderzoekers samen om een ​​breed scala van mondiale uitdagingen aan te pakken waarmee de industrie en de samenleving worden geconfronteerd.

Onze Masters in duurzame aquacultuur onderzoekt de principes van de aquacultuur en de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de levensvatbaarheid van aquatische veehouderij en voedselproductiesystemen. Je krijgt inzicht in biologie van waterdieren, milieukwesties, voeding, voortplanting en genetica, ziektebeheer en gezondheidsmanagement.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Als onderdeel van de zeer flexibele methode van leren worden de volgende graadresultaten aangeboden, die allemaal een route bieden naar een MSc, Postgraduate Diploma en P ... [+]

Invoering

Als onderdeel van de zeer flexibele methode van leren worden de volgende graadresultaten aangeboden, die allemaal een route bieden naar een MSc, Postgraduate Diploma en Postgraduate Certificate-kwalificatie. Alle studenten zullen zich in eerste instantie inschrijven voor de opleiding Sustainable Aquaculture en krijgen de kans om de uitkomst van een graad te veranderen aan het einde van de Foundation-modules. Alle wegen om uw kwalificatie te bereiken zijn mogelijk op een full-time of discontinue basis om aan uw individuele behoeften te voldoen.

Aquacultuur bedrijfsbeheerAquacultuur en ontwikkelingAquacultuur en het milieuAquacultuur bedrijfsbeheer

Aquaculture Business Management biedt geschikte en flexibele leermogelijkheden om studenten inzicht te geven in de economie van aquacultuur en bedrijfsplannen op te stellen die nodig zijn om nieuwe en bestaande aquacultuurbedrijven op te zetten en te consolideren. De cursus legt de nadruk op investeringen, financieel beheer en marketingoverwegingen, fundamenteel voor het succes van commerciële aquacultuuroperaties in elke operationele context.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze postdoctorale opleiding Pathobiologie biedt u een unieke gelegenheid om de preventie, diagnose en behandeling van ziekten bij waterdieren in gekweekte organismen te ... [+]

Overzicht

Onze postdoctorale opleiding Pathobiologie biedt u een unieke gelegenheid om de preventie, diagnose en behandeling van ziekten bij waterdieren in gekweekte organismen te bestuderen. Je studeert aan het Institute of Aquaculture, een van de beste instellingen op dit gebied. Het instituut is internationaal erkend voor zowel onderzoek als onderwijs en heeft meer dan 70 medewerkers en 80 postdoctorale studenten. Deze Masters in Aquatic Pathobiology wordt bijna 40 jaar lang aan het instituut onderwezen en is de enige postgraduate graad in zijn soort in de wereld.

De cursus combineert kwalitatief hoogwaardig, praktisch werk en veldbezoeken met op klassen gebaseerde training in diagnoses in het kader van de diagnose van waterziektes en gezondheidsmanagement, getrokken uit echte situaties. Je zult ook een goed begrip ontwikkelen van de biologie, de veehouderij en de omgeving van gekweekte aquatische soorten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze MSc Banking and Finance cursus is geschikt voor iedereen, of je nu al gerelateerde kwalificaties of ervaring hebt of de richting van je carrière wilt veranderen. De ... [+]

Overzicht

Onze MSc Banking and Finance cursus is geschikt voor iedereen, of je nu al gerelateerde kwalificaties of ervaring hebt of de richting van je carrière wilt veranderen. De cursus helpt je vooruitgang te boeken in de richting van erkende professionele kwalificaties die zijn geaccrediteerd door het Chartered Banker Institute, waardoor onze cursus een van de weinige Britse programma's is die dit niveau van erkenning biedt.

Je ontwikkelt een begrip van de concepten en methodologieën van de bankpraktijk, een waardering voor de waarde en beperkingen van onderzoek, en een kritisch bewustzijn van de huidige en potentiële problemen waarmee de industrie wordt geconfronteerd. U verbetert ook uw vermogen om economische rapporten, bedrijfsrekeningen en financiële prognoses te begrijpen en samen te stellen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Big data worden steeds belangrijker in het commerciële landschap van vandaag. Als gegevenswetenschapper die gespecialiseerd is in big data, helpt u bedrijven om grote hoe ... [+]

Overzicht

Big data worden steeds belangrijker in het commerciële landschap van vandaag. Als gegevenswetenschapper die gespecialiseerd is in big data, helpt u bedrijven om grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde gegevens te begrijpen, waardoor ze snel inzichten krijgen waarmee ze betere en snellere beslissingen kunnen nemen.

De MSc Big Data is een gediplomeerd masterdiploma met de technologie van Big Data en de wetenschap van data-analyse. Je zult praktische vaardigheden opdoen in big data-technologie, geavanceerde analyses en industriële en wetenschappelijke toepassingen.

De cursus leert u hoe u grote, snel evoluerende gegevens voor wetenschap of commercie kunt verzamelen, beheren en analyseren. Je leert vaardigheden op het gebied van geavanceerde technologie zoals Python, R, Hadoop, NoSQL en Machine Learning. Tegelijkertijd zul je je verdiepen in belangrijke wiskunde en computertheorie, en de geavanceerde computationele technieken leren die je nodig hebt om je carrière in data science te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze AMBA-geaccrediteerde MSc Business en Management (MBM) cursus, stelt u in staat om de kennis en vaardigheden op te doen die u nodig hebt om een ​​inspirerende, effect ... [+]

Overzicht

Onze AMBA-geaccrediteerde MSc Business en Management (MBM) cursus, stelt u in staat om de kennis en vaardigheden op te doen die u nodig hebt om een ​​inspirerende, effectieve en veerkrachtige manager te zijn. We combineren de managementtheorie met het ontwikkelen van uw praktische managementvaardigheden en onze cursus wordt gegeven door internationaal erkende vakdeskundigen.

Onze MBM is gericht op operations en strategisch management en onderzoekt de noodzaak om beperkte middelen effectief te beheren, met maximale impact op het bedrijf. Dit is de ideale cursus als u op zoek bent naar uw eerste stappen in het management. We behandelen de belangrijkste functies van organisaties: accounting, marketing, operations, people en talent management. Financiën en economie zijn geïntegreerd door onze strategische oriëntatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze opwindende MSc Data Science for Business is de eerste in Schotland die wordt uitgevoerd in samenwerking met SAS, een wereldleider in oplossingen voor bedrijfsanalyse ... [+]

Overzicht

Deze opwindende MSc Data Science for Business is de eerste in Schotland die wordt uitgevoerd in samenwerking met SAS, een wereldleider in oplossingen voor bedrijfsanalyse. We hebben samengewerkt met toonaangevende financiële dienstverlenende organisatie HSBC en The Data Lab om de cursus te ontwikkelen zodat deze voldoet aan de behoeften van de industrie.

Deze MSc-cursus biedt u een diep inzicht in de industriële en wetenschappelijke relevantie van geavanceerde analyses en hun toepassing in strategische en operationele besluitvorming. De cursus behandelt het erkende tekort aan bedrijfsleiders en managers met een gedetailleerde praktische kennis van data-analyse. Als afgestudeerde heb je een zeer gewilde combinatie van data-analyse, zakelijk inzicht en geavanceerde managementvaardigheden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze Masters in Educational Leadership is een praktijkgerichte cursus voor aspirant-leiders en jonge schoolleiders. ... [+]

Overzicht

Onze Masters in Educational Leadership is een praktijkgerichte cursus voor aspirant-leiders en jonge schoolleiders.

De cursus cultiveert de kennis en het begrip dat je nodig hebt om een ​​geïnformeerde strategische visie, waarden en doelen in de praktijk te brengen - en je te helpen bij het leiden van verandering voor verbetering waar je ook werkt. Door je studie zul je je leiderschap en managementmethoden verder ontwikkelen in ondersteunende, creatieve en uitdagende leeromgevingen.

Een flexibele studieroute en een combinatie van face-to-face en online onderwijs maken het gemakkelijker voor u om uw cursussen in overeenstemming te brengen met bestaande verplichtingen, terwijl praktijkgericht leren wordt geplaatst binnen uw professionele standaardenkader.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
36 maanden
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Als je al enige ervaring hebt met lesgeven of een opleiding, maar meer wilt leren, is deze Masters-cursus ideaal voor jou. Het combineert een sterk educatief element met ... [+]

Overzicht

Als je al enige ervaring hebt met lesgeven of een opleiding, maar meer wilt leren, is deze Masters-cursus ideaal voor jou. Het combineert een sterk educatief element met een focus op Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen (TESOL). Het ontwerp van de cursus maakt het ook geschikt als u andere vakken dan het Engels wilt geven.

Je studeert af met een solide basis in de beginselen van het leren en onderwijzen van talen, evenals een begrip van onderzoeksmethoden in TESOL. Tijdens je studie zul je les krijgen van TESOL-professionals die ervaring hebben met werken over de hele wereld, maar ook lokale scholen bezoeken om meer te weten te komen over de pastorale rol van leraren - met name met betrekking tot kwesties van verschil, diversiteit en inclusie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Bestudeer de ingewikkelde werking van taal, onderzoek zijn centrale rol in de samenleving en verwerf vakkennis van hedendaagse taaltheorieën. ... [+]

Bestudeer de ingewikkelde werking van taal, onderzoek zijn centrale rol in de samenleving en verwerf vakkennis van hedendaagse taaltheorieën.

Overzicht

Onze postdoctorale opleiding Engelse taal en taalkunde biedt u een uitstekende gelegenheid om de complexe werking van taal te bestuderen en de centrale rol ervan in de samenleving te verkennen. Onder begeleiding van deskundig personeel verken je hoe taal werkt, hoe mensen het gebruiken, waar mensen het voor gebruiken, waar het vandaan komt en hoe het verandert.

Je leert om onafhankelijk onderzoek uit te voeren en met andere onderzoekers in gesprek te gaan door te schrijven, te debatteren en mondelinge en schriftelijke presentaties te geven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze TESOL-cursus is een geavanceerde training en professionele kwalificatie voor mensen die werken in, of van plan zijn om te werken in, enig gebied van het lesgeven van ... [+]

Overzicht

Onze TESOL-cursus is een geavanceerde training en professionele kwalificatie voor mensen die werken in, of van plan zijn om te werken in, enig gebied van het lesgeven van Engels aan sprekers van andere talen. Je studeert af met de kennis en praktische vaardigheden in de klas om een ​​zelfverzekerde, kritisch reflecterende en ondernemende leraar te zijn.

De cursus wordt gegeven door ervaren professionals die over de hele wereld hebben geleefd en lesgegeven en biedt een uitstekende balans tussen theorie en praktijk met behulp van een reeks geavanceerde, innovatieve lesmethoden. Het is ook gebaseerd op de beste werkwijzen uit de hele TESOL-sector, met de nadruk op de ontwikkeling van geavanceerde professionele capaciteiten en kennis op het gebied van het leren en onderwijzen van talen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze cursus biedt de nodige wetenschappelijke basis en technische training om deze problemen te onderzoeken en oplossingen te identificeren. Het leidt rechtstreeks naar e ... [+]

Overzicht

Milieukunde is gegroeid uit een toenemende zorg voor het milieu en de noodzaak van een wetenschappelijke benadering van de studie van de menselijke impact op natuurlijke hulpbronnen. Hoe komen we tegemoet aan onze groeiende behoefte aan middelen en tegelijkertijd aan de bescherming van toekomstige generaties?

Onze cursus biedt de nodige wetenschappelijke basis en technische training om deze problemen te onderzoeken en oplossingen te identificeren. Het leidt rechtstreeks naar een postgraduate kwalificatie en is specifiek ontworpen voor studenten die een carrière in de milieusector willen nastreven. Het biedt een milieuplaatsing en een industrie-gekoppeld laatstejaars project, waarbij je wordt uitgerust met de belangrijkste kennis, vaardigheden en loopbaanbewustzijn om te slagen in milieuwetenschappen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
48 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Financieel management vormt de kern van de zakelijke besluitvorming. Deze specialistische Masters cursus zal u voorzien van de theorie en analytische technieken die nodig ... [+]

Overzicht

Financieel management vormt de kern van de zakelijke besluitvorming. Deze specialistische Masters cursus zal u voorzien van de theorie en analytische technieken die nodig zijn voor een succesvolle carrière als een financiële professional.

Je zult hands-on ervaring opdoen met het proces van financiële besluitvorming en praktische kennis van de werking en rol van financiële markten bij de allocatie van kapitaal. De cursus geeft je ook inzicht in de kwalitatieve en kwantitatieve technieken die nodig zijn om marktreacties te interpreteren bij geopolitieke gebeurtenissen zoals de Brexit, olie-prijsschokken en financiële crises.

Krijg real-life ervaring

In onze module Analyse financiële overzichten, werkt u als onderdeel van een team om een ​​aanbeveling voor het kopen of verkopen van beleggingen te ontwikkelen. In je proefschrift, identificeer en beantwoord je een real-world vraag, of breid je je bedrijfsanalyse vaardigheden uit, ontwikkeld in Financial Statement Analysis.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Fintech neemt de bank- en financiële sector over. De manier waarop we met geld omgaan verandert en de hele sector neemt nota - van internationale banken tot backroom-star ... [+]

Overzicht

Fintech neemt de bank- en financiële sector over. De manier waarop we met geld omgaan verandert en de hele sector neemt nota - van internationale banken tot backroom-startups. Om goed te presteren in fintech, moet u inzicht hebben in technologie, financiën en het creëren van bedrijven.

Onze nieuwe MSc Financial Technology (Fintech) biedt een solide basis in computertechnologie, financiële theorie, ethische en regelgevende beperkingen en zakelijke vaardigheden. Het is een innovatieve cursus die is ontworpen voor mensen die een carrière in de fintech-industrie willen aangaan.

Fintech combineert de technologie van big data en analyse, mobiel computergebruik en moderne financiële diensten. Een deel van de activiteit in de sector wordt uitgevoerd door de grote, bestaande financiële instellingen, maar de meerderheid komt van kleine bedrijven die disruptieve technologieën ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze cursus is gebaseerd op de expertise van onze wereldwijd erkende academische staf van het Behavioral Behavioral Science Center van de University of Stirling - de enig ... [+]

Overzicht

Wil je een van de volgende generaties bedrijfsleiders worden? Herdefinieer uw toekomst door onze Masters in Behavioral Science for Management te bestuderen.

Deze cursus is gebaseerd op de expertise van onze wereldwijd erkende academische staf van het Behavioral Behavioral Science Center van de University of Stirling - de enige gedragseconomische groep in Schotland. Het is een onderzoekscentrum waarmee economie, psychologie, management en beleidsontwerp kunnen worden geïntegreerd in de cursus.

Je onderzoekt de kerntheorie en methoden van gedragswetenschap en gedragseconomie, en hoe deze kunnen worden toegepast op zakelijke en beleidsrelevante kwesties en kritieke problemen in de bedrijfswereld. Afgestudeerden met deze relevante gedragswetenschappelijke vaardigheden worden zeer gewaardeerd in managementrollen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze Master of International Conflict and Cooperation, afgeleverd door onze ervaren beoefenaars en vooraanstaande wetenschappers, bereidt u voor op een verscheidenheid aa ... [+]

Overzicht

Onze Master of International Conflict and Cooperation, afgeleverd door onze ervaren beoefenaars en vooraanstaande wetenschappers, bereidt u voor op een verscheidenheid aan uitdagingen waarmee staten en internationale organisaties vandaag worden geconfronteerd. Deze cursus kijkt naar de dynamiek van internationale conflicten en samenwerking in het licht van belangrijke gebeurtenissen zoals het einde van de Koude Oorlog, de terreuraanslagen van 9/11 en de Arabische Lente.

We nemen een thematische benadering van conflictoplossing en de rol van internationale organisaties om zich te concentreren op conflictpreventie en -beheer in specifieke geografische gebieden. De cursus onderzoekt ook de ontwikkeling en regulatie van conflicten in relatie tot factoren zoals natuurlijke hulpbronnen en migratie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Boekhoudkundige en financiële rollen krijgen steeds meer een internationale dimensie. Met groeiende globalisering en de convergentie van internationale boekhoudpraktijken ... [+]

Overzicht

Boekhoudkundige en financiële rollen krijgen steeds meer een internationale dimensie. Met groeiende globalisering en de convergentie van internationale boekhoudpraktijken, deze cursus voldoet aan de vraag van de bedrijfswereld voor afgestudeerden die zijn opgeleid tot Masters niveau in International Accounting and Finance.

De cursus biedt gespecialiseerde training in internationale boekhouding en financiën en helpt u bij het ontwikkelen van de gespecialiseerde rapportage- en analysevaardigheden die wereldwijde organisaties nodig hebben. Het stelt u ook in staat om internationale investeringskwesties vanuit verschillende gezichtspunten te waarderen.

Aan het einde van de cursus kunt u werkgevers inzicht bieden in internationale rapportagestandaarden die wereldwijd steeds relevanter worden, samen met een geavanceerd bewustzijn van internationale financiële markten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

In deze Masters in International Business ontwikkel je probleemoplossende en kritisch denkende vaardigheden in het kader van handel over nationale grenzen heen. Aan het e ... [+]

Overzicht

We zijn hier om u te helpen bij de voorbereiding op een bloeiende carrière in het internationale bedrijfsleven.

In deze Masters in International Business ontwikkel je probleemoplossende en kritisch denkende vaardigheden in het kader van handel over nationale grenzen heen. Aan het einde van de cursus heeft u een uitgebreide kennis van hoe organisaties werken over economieën, valuta's en regelgevingskaders. Je zult ook een expert worden in het omgaan met belanghebbenden uit verschillende culturen en effectief werken in een multi-locatieteam.

Onze Masters-cursus voor internationale bedrijven zal uw bewustzijn van nieuwe handelsblokken en hun impact op bedrijven en managers vergroten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze post-academische cursus International Human Resources Management (HRM) bouwt voort op de kerntheorie en praktijk van Human Resource Management om de unieke factoren ... [+]

Overzicht

Onze post-academische cursus International Human Resources Management (HRM) bouwt voort op de kerntheorie en praktijk van Human Resource Management om de unieke factoren en culturele gevoeligheden in verband met multinationale operaties te onderzoeken.

Tijdens onze MSc verken je hedendaagse debatten over HR-managementpraktijken en onderzoek je de manieren waarop werkgevers omgaan met human resource management. U krijgt inzicht in wat er nodig is om lokale en wereldwijde HR-systemen te ontwikkelen die rekening houden met maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie en participatieve werkwijzen.

Deze cursus biedt een kritische academische beoordeling van de aanpak van internationale werkgevers bij HRM. Er is een focus op het begrijpen van hoe verantwoordelijkheid en duurzaamheid van invloed zijn op HR-management, evenals het onderzoeken hoe organisaties HR-praktijken beïnvloeden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

De MSc Investment Analysis van de University of Stirling heeft een reputatie van wereldklasse en is de langst bestaande postdoctorale opleiding in het veld. Het is ook ee ... [+]

Overzicht

De MSc Investment Analysis van de University of Stirling heeft een reputatie van wereldklasse en is de langst bestaande postdoctorale opleiding in het veld. Het is ook een van de weinige masters in het Verenigd Koninkrijk die erkend wordt als een aangesloten universiteit onder het Chartered Financial Analyst (CFA) Institute University Affiliation Program (UAP). Hiermee wordt erkend dat de cursus ten minste 70 procent van de CFA-Kandidaat-Kennisinstantie (CBOK) behandelt en de nadruk legt op de Gedragscode en Praktijkrichtlijnen van het CFA-instituut. De cursus positioneert studenten goed om de Chartered Financial Analyst-benaming te verkrijgen, die de meest gerespecteerde en erkende beleggingsreferentie in de wereld is geworden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze postdoctorale graad in Management en Engels taalonderwijs is voor huidige en toekomstige docenten Engels die zichzelf zien als potentiële managers van afdelingen voo ... [+]

Overzicht

Onze postdoctorale graad in Management en Engels taalonderwijs is voor huidige en toekomstige docenten Engels die zichzelf zien als potentiële managers van afdelingen voor taalonderwijs of scholen. Deze Masters-cursus is een van slechts een paar van dergelijke graden in het Verenigd Koninkrijk.

Tijdens deze Masters-cursus leer je de belangrijkste kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​professionele leraar Engels als vreemde taal te zijn. Daarnaast ontwikkel je de competenties om een ​​multiculturele werkomgeving te beheren, door middel van modules die worden gegeven door de internationaal gerenommeerde University of Stirling Management School.

We zijn hier voor beginnende en ervaren leraren... [-]
Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze marketingafdeling van de University of Stirling Management School behoort tot de top van het land. We zijn 2e in Schotland en top 10 in het VK (Complete University G ... [+]

Overzicht

Onze marketingafdeling van de University of Stirling Management School behoort tot de top van het land. We zijn 2e in Schotland en top 10 in het VK (Complete University Guide 2019).

Marketing gaat over het creëren, communiceren en leveren van uitwisselingen van waarde tussen een organisatie en haar klanten die voldoen aan de klant, de organisatie en de samenleving als geheel. Onze Masters in Marketing cursus biedt je de mogelijkheid om een ​​theoretisch en praktisch begrip te krijgen van marketing en zijn rol binnen organisaties.

Je leert over de praktijk en theorie van moderne marketing, evenals de huidige zakelijke trends op het gebied van merkidentiteitcreatie, multichannelmarketing en sportmarketing.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

De MSc Media Management-cursus van de University of Stirling is voortdurend aan het evolueren om het snel veranderende medialandschap van de wereld bij te houden. Het ber ... [+]

Overzicht

De MSc Media Management-cursus van de University of Stirling is voortdurend aan het evolueren om het snel veranderende medialandschap van de wereld bij te houden. Het bereidt ook mediabeheerders voor om de uitdagingen aan te gaan die ontstaan ​​door ongekende veranderingen en toegenomen concurrentie in de mediaomgeving.

Als student profiteer je ervan dat je les krijgt van hooggekwalificeerde docenten met een internationale standaard en afgestudeerd met sterke managementvaardigheden en een analytisch perspectief op de media-industrie. Je zult ook een goed begrip ontwikkelen van de zich ontwikkelende regelgevings- en beleidsomgeving waarin de media opereren.

Deze cursus biedt een theoretische en case-study-gebaseerde basis in media-economie, financiën en bedrijfsstrategie - met geavanceerde studie in hedendaagse media, culturele theorieën en training in geschikte onderzoeksmethoden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Het MSc Media en Communicatie Management wordt in het Engels verzorgd door academici van de University of Stirling , met onderwijs van internationaal erkende lokale media ... [+]

Overzicht

Het MSc Media en Communicatie Management wordt in het Engels verzorgd door academici van de University of Stirling , met onderwijs van internationaal erkende lokale mediaspecialisten en toonaangevende Vietnamese mediapraktijken. Dit omvat zowel face-to-face onderwijs, als online instructie.

Tijdens de cursus krijgt u een diepgaand inzicht in de bouwstenen van communicatiebeheer, waaronder:

afzetbrandinginterne en crisisbeheersingmedia economiefinanciënbedrijfsmanagement strategiebeheer van community's voor sociale media

Je hebt ook de mogelijkheid om je managementvaardigheden te verbeteren, evenals je analytische perspectief op de communicatie- en media-industrie. Je wordt opgeleid in geschikte onderzoeksmethoden, zowel kwantitatief als kwalitatief.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
16 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze interdisciplinaire masteropleiding is ideaal als je al in de erfgoedsector werkt of op zoek bent naar een carrière op dit gebied. Het biedt de perfecte balans tussen ... [+]

Overzicht

Onze interdisciplinaire masteropleiding is ideaal als je al in de erfgoedsector werkt of op zoek bent naar een carrière op dit gebied. Het biedt de perfecte balans tussen de praktische en intellectuele elementen van erfgoed en beleid.

De cursus onderzoekt cultureel, natuurlijk, tastbaar en immaterieel erfgoed, met een bijzondere aandacht voor de geschiedenis van het milieu. Tijdens de cursus ontwikkel je sterke praktische vaardigheden - zowel in het veld als in de klas - en voer je een individueel onderzoeksproject uit.

We hebben sterke banden met de industrie, dus u profiteert van gastsprekers die experts zijn in hun vakgebied, evenals externe partners die kansen bieden voor op werk gebaseerde projecten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze cursus is meer dan 25 jaar geleden opgezet en wordt nu algemeen erkend als een internationale leider in het trainen van milieubeheerders voor werk in zowel de publie ... [+]

Invoering

Deze cursus is meer dan 30 jaar geleden opgezet en wordt nu algemeen erkend als een internationale leider in het trainen van milieubeheerders voor werk in zowel de publieke als de private sector. Milieumanagers spelen een vitale rol in de bescherming en het duurzame gebruik van hulpbronnen. Studenten leren problemen aan te pakken zoals aanpassing aan klimaatverandering, biodiversiteit en duurzaam energiebeheer. Op lokaal niveau richt milieubeheer zich op instandhouding en bescherming van land- en waterbronnen en natuurlijke habitats.

Stirling's afgestudeerden werken voor organisaties zoals de Environment Protection Agencies, grote natuurbeschermingsinstanties, lokale autoriteiten en onafhankelijke milieuadviesbureaus, velen in hogere functies.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

We hebben onze innovatieve Environmental Management-cursus aangeboden met een specialisatie in Conservation sinds 2013. Met deze Masters-graad verkrijgt u de wetenschappe ... [+]

Overzicht

We hebben onze innovatieve Environmental Management-cursus aangeboden met een specialisatie in Conservation sinds 2013. Met deze Masters-graad verkrijgt u de wetenschappelijke kennis en leert u de benaderingen voor natuurwetenschappelijke wetenschap en praktijk.

Je krijgt de kans om je te specialiseren in bepaalde gebieden met de selectie van relevante modules en in je onderzoeksproject. Mogelijke specialisaties zijn onder meer:

ecosysteemdienstenMilieu-economieconservatieconflictenhabitat- en biodiversiteitsbeheertoepassing van geografische informatiesystemen (GIS) en teledetectie

Je krijgt veel oefening in het behoud van het milieu en managementvaardigheden, want er is een verplichte residentiële excursie die plaatsvindt in het Cairngorm National Park. We bieden ook een veldcursus van twee weken over tropische ecologie en natuurbehoud in Gabon. Lees meer over de veldcursus in Gabon .... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze masteropleiding Environmental Management (Energy) bouwt voort op het succes van onze gerespecteerde en langlopende cursus Environmental Management, met meer dan 600 ... [+]

Overzicht

Groot-Brittannië wil wereldleider zijn in hernieuwbare energiebronnen en het opwekkingspotentieel wordt wereldwijd erkend, maar het staat ook bekend om de kwaliteit van zijn natuurlijke omgeving. Dit creëert het potentieel voor conflicten. Dientengevolge moeten we de verschillende milieukosten die verbonden zijn met 21ste-eeuwse energietechnologieën, hetzij hernieuwbaar of niet-hernieuwbaar, beter begrijpen en hoe deze kosten kunnen worden geëvalueerd, beheerd en beperkt.

Onze masteropleiding Environmental Management (Energy) bouwt voort op het succes van onze gerespecteerde en langlopende cursus Environmental Management, met meer dan 600 afgestudeerden. De cursus is gebaseerd op onze bestaande expertise en onderzoekssterkten in milieueffectrapportage, koolstofhandel, planning en effecten van wind, waterkracht en kernenergie, evenals onze expertise op het gebied van energiemanagement en milieueconomie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze cursus Psychological Research Methods (General) combineert training in psychologische theorie met praktische ontwikkeling van vaardigheden, en bereidt je voor op een ... [+]

Overzicht

Onze cursus Psychological Research Methods (General) combineert training in psychologische theorie met praktische ontwikkeling van vaardigheden, en bereidt je voor op een toekomstige carrière in de psychologie. Je krijgt een grondige inleiding tot kwantitatief en kwalitatief onderzoek, de analyse en interpretatie van gegevens en een kritische, sceptische benadering van psychologische wetenschap.

De unieke eigenschap van deze algemene Pathway is flexibiliteit - u bent vrij om een ​​breed scala aan onderwerpen uit de hele discipline te onderzoeken. Dit moedigt een begrip van verschillende methoden en perspectieven op het gebied van de psychologie aan.

Mogelijkheden voor praktische hands-on ontwikkeling van vaardigheden zijn ingebouwd, variërend van een low-tech observationele beoordeling tot high-tech eye-tracking. Je voert een stage uit, meestal in een extern bedrijf, liefdadigheidsinstelling of een organisatie in de derde sector. Dit biedt u een fantastische mogelijkheid om relevante werkgerelateerde arbeidsvaardigheden te ontwikkelen en een netwerk van contacten te ontwikkelen die relevant zijn voor uw toekomstige carrièredoelen. Studenten profiteren enorm van deze ervaring door vaardigheden en ervaring te combineren met persoonlijke en professionele ontwikkeling.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Autisme is een ontwikkelingsstoornis die wordt gediagnosticeerd op basis van beperkingen in sociale communicatie, gefixeerde interesses en zich herhalend gedrag. Onderzoe ... [+]

Overzicht

Autisme is een ontwikkelingsstoornis die wordt gediagnosticeerd op basis van beperkingen in sociale communicatie, gefixeerde interesses en zich herhalend gedrag. Onderzoek naar autismespectrumstoornissen is belangrijk, niet alleen om de oorzaken en symptomen van autisme te begrijpen, maar om ervoor te zorgen dat mensen met autisme de best mogelijke ondersteuning krijgen.

De MSc Psychological Research Methods (gespecialiseerd in Autism Research) is een unieke cursus die is ontworpen om studenten een grondig begrip te bieden van zowel psychologische onderzoeksmethoden als het huidige onderzoeksveld rond autismespectrumstoornissen. Je leert over sleutelgebieden van theorie en onderzoek in autisme, van classificatie en diagnose tot socio-cognitieve en ontwikkelingstheorieën.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

De postdoctorale psychologische onderzoeksmethoden (cognitie en neuropsychologie) bieden een brede opleiding in de grondbeginselen van de psychologische wetenschap - de m ... [+]

Overzicht

De postdoctorale psychologische onderzoeksmethoden (cognitie en neuropsychologie) bieden een brede opleiding in de grondbeginselen van de psychologische wetenschap - de moderne benadering van het bestuderen van geest en gedrag. De cursus zal je trainen in psychologische theorie en je praktische vaardigheden ontwikkelen, en je voorbereiden op een toekomstige carrière in de psychologie. Individuele modules bieden een grondige inleiding tot kwantitatief en kwalitatief onderzoek, de analyse en interpretatie van gegevens en een kritische, sceptische benadering van psychologische wetenschap.

Er zijn veel mogelijkheden voor u om praktische hands-on vaardigheden te ontwikkelen, variërend van een low-tech observationele beoordeling tot high-tech eye-tracking. Er is ook training over het geven van mondelinge presentaties. Een zelfreflecterende benadering van persoonlijke ontwikkeling wordt aangemoedigd.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Op deze MSc profiteert u van de expertise van onze toonaangevende onderzoekers in de evolutionaire psychologie, die een bijzondere interesse hebben in culturele evolutie ... [+]

Overzicht

Op deze MSc profiteert u van de expertise van onze toonaangevende onderzoekers in de evolutionaire psychologie, die een bijzondere interesse hebben in culturele evolutie en taal, sociaal leren en 'partnerkeuze'. Onze medewerkers zijn ook in de voorhoede van nieuwe ontwikkelingen bij het toepassen van evolutionaire principes om problemen uit de echte wereld aan te pakken.

Studenten die geïnteresseerd zijn in vergelijkende benaderingen en dierlijk gedrag zullen profiteren van de kennis van andere leden van onze Onderzoeksgroep Gedrag en Evolutie. Hun toonaangevende onderzoek naar gedrag en cognitie bij primaten, honden en olifanten wordt toegepast op echte problemen, waaronder natuurbehoud, mens-dierinteractie en dierenwelzijn.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze MSc wordt gegeven door ons deskundig team van psychologen die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van jonge kinderen. Het doel is om u te trainen in het uitvoere ... [+]

Overzicht

Deze MSc wordt gegeven door ons deskundig team van psychologen die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van jonge kinderen. Het doel is om u te trainen in het uitvoeren van onderzoek naar de ontwikkeling van kinderen. Deze cursus is geschikt voor afgestudeerden in de psychologie of aanverwante onderwerpen, maar ook voor professionals die met kinderen werken als onderdeel van hun voortdurende professionele ontwikkeling.

We behandelen een scala aan onderwerpen, van sociale en cognitieve ontwikkeling tot autisme en andere atypische ontwikkelingsproblemen, tot de gezondheidspsychologie van zuigelingenvoeding.

Het onderwijs is in de praktijk gebaseerd op input van sociaal psychologen, gezondheidspsychologen, neuropsychologen en primatologen. Naast een maandlange plaatsing profiteer je ook van hands-on leren via onze interne peuterspeelzaal, die een integraal onderdeel is van onderwijs en onderzoek op de MSc.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze master laat je kennismaken met de belangrijkste methoden om de waarneming te meten en moedigt je aan om hun sterke en zwakke punten te overwegen. Je zult een brede t ... [+]

Overzicht

We zijn voortdurend bezig met het nemen van beslissingen en het uitvoeren van acties die worden aangestuurd door onze zintuigen. Onze waarneming van de wereld is niet alleen sensorische informatie - het is een interpretatie die is gebaseerd op wat onze hersenen verwachten, evenals wat het wordt verteld door onze zintuigen. Deze perceptuele processen werken op complexe manieren samen om ons gedrag te ondersteunen en onze acties mogelijk te maken.

Deze master laat je kennismaken met de belangrijkste methoden om de waarneming te meten en moedigt je aan om hun sterke en zwakke punten te overwegen. Je zult een brede training in psychologische methoden krijgen, evenals een begrip van perceptuele ervaring en het basiskader voor het meten van perceptueel geleide acties op een bias-vrije manier. Je zult ook praktische ervaring opdoen in het meten van perceptie en actie door middel van een onderzoeksproject en de mogelijkheid van een plaatsing in een laboratoriumomgeving.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

De University of Stirling heeft een lange geschiedenis van expertise in de diverse aspecten van gezichtonderzoek. Deze cursus zal je helpen je inzicht in psychologische o ... [+]

Overzicht

De University of Stirling heeft een lange geschiedenis van expertise in de diverse aspecten van gezichtonderzoek. Deze cursus zal je helpen je inzicht in psychologische onderzoeksmethoden te vergroten en je in staat stellen om de meeste van je inspanningen te concentreren op gezichtonderzoek.

Ons internationaal gerenommeerd team van experts bestudeert bijna alle aspecten van gezichtsperceptie, waaronder:

visuele verwerking op een laag niveauaanpassingblik perceptiesociale perceptie, zoals partnervoorkeur en aantrekkelijkheidherkenningsmechanismenforensische aspecten zoals onbekende gezichtsherkenning en ooggetuige herstel van herinneringen voor gezichten

Ons onderzoek heeft geleid tot EvoFIT, een uniek systeem voor het samenstellen van gezichtscomposieten van daders door getuigen en slachtoffers van misdrijven, waarvan het verdachtheidsidentificatie-percentage tien keer hoger is dan de traditionele methoden die door de politie worden gebruikt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze MSc Psychological Research Methods (Bilingualism Research) geeft je een gedetailleerde theoretische achtergrond in tweetaligheid en brengt je op de hoogte van de nie ... [+]

Overzicht

Deze MSc Psychological Research Methods (Bilingualism Research) geeft je een gedetailleerde theoretische achtergrond in tweetaligheid en brengt je op de hoogte van de nieuwste onderzoeken over dit onderwerp. U krijgt het vertrouwen om argumenten voor en tegen de mening van experts en experimentele bevindingen te verwoorden en u ontwerpt een experiment om een ​​relevante onderzoeksvraag aan te pakken.

Uw geavanceerde onderzoek zal worden uitgevoerd op het gebied van tweetaligheid en advies over tweetaligheidskwesties, zoals het verstrekken van tweedetalen op scholen.

Je bent gevestigd in een speciaal MSc-kantoor of in een geschikte onderzoeksgroep en hebt een peer-mentor toegewezen gekregen. Een academische supervisor in de psychologie ondersteunt en begeleidt je ontwikkeling, inclusief het onderzoeksproject. We zijn hier om u aan te moedigen om de overstap te maken naar een volledig onafhankelijke onderzoekwetenschapper.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Dit is een intensieve conversiecursus Masters Psychology. Het is bedoeld voor studenten met een diploma in een ander vak en willen 'converteren' naar psychologie. ... [+]

Overzicht

Dit is een intensieve conversiecursus Masters Psychology. Het is bedoeld voor studenten met een diploma in een ander vak en willen 'converteren' naar psychologie. De cursus biedt een grondige en versnelde training in de basis van de psychologie.

Je leert de belangrijkste concepten en kernkennis van psychologie, waaronder sociale psychologie, cognitie, ontwikkeling, individuele verschillen, biologische grondslagen van geest en gedrag. Je zult ook je onderzoeksvaardigheden ontwikkelen met onze specifiek ontworpen modules in onderzoeksmethoden.

De cursus omvat een stage van een maand om je praktische ervaring in de psychologie te verbreden. Je voert een onafhankelijk empirisch onderzoeksproject van drie maanden uit onder toezicht van een vooraanstaande academische specialist.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Wij bieden de enige Masters voor sportpsychologie in Schotland die geaccrediteerd zijn door de British Psychological Society. Onze interdisciplinaire cursus is ontworpen ... [+]

Overzicht

Wij bieden de enige Masters voor sportpsychologie in Schotland die geaccrediteerd zijn door de British Psychological Society. Onze interdisciplinaire cursus is ontworpen om aan de huidige behoeften van deze groeiende industrie te voldoen en u voor te bereiden op een reeks lonende banen.

Je ontwikkelt een kritisch begrip van de hedendaagse sportpsychologietheorie en onderzoek waarop je kunt putten om betere prestaties door individuen en teams mogelijk te maken. Je studeert af met een brede kennis van het vakgebied, evenals duidelijke inzichten in de gebieden die je het meest interesseren. Je zult ook profiteren van de aanwezigheid van topsporters en sportorganisaties die hier op de campus van de universiteit gevestigd zijn.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze Masters in Social Enterprise helpt de lopende uitdagingen van commerciële levensvatbaarheid, innovatie en duurzaamheid tegemoet te komen. Het is een nieuwe en opwind ... [+]

Overzicht

Deze Masters in Social Enterprise helpt de lopende uitdagingen van commerciële levensvatbaarheid, innovatie en duurzaamheid tegemoet te komen. Het is een nieuwe en opwindende cursus gericht op professionals die werken binnen sociale ondernemingen, adviseurs, functionarissen, ontwikkelingsfunctionarissen en sectorvertegenwoordigers. De cursus is ook een goede keuze voor iedereen die een carrière of interesse in sociale ondernemingen wil ontwikkelen.

Met een focus op de dingen die van belang zijn voor sociale ondernemingen, leert u hoe u uitstekende service en hoge maatschappelijke waarde kunt bieden, stakeholderondersteuning kunt opbouwen en behouden, financiering kunt veiligstellen en succes kunt meten en communiceren. Deze worden geplaatst in de bredere context waarin sociale ondernemingen opereren, inclusief politieke, markt- en gemeenschapscontexten. Met flexibiliteit ingebouwd in de cursus, kunt u ervoor kiezen expertise op te doen in specifieke sectoren of functionele sectoren, afhankelijk van uw persoonlijke vereisten of de behoeften van uw organisatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 20 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze cursus biedt u een geïntegreerde academische en professionele cursus die de intellectuele en praktische vaardigheden ontwikkelt die nodig zijn voor de professionele ... [+]

Overzicht

Deze cursus biedt u een geïntegreerde academische en professionele cursus die de intellectuele en praktische vaardigheden ontwikkelt die nodig zijn voor de professionele praktijk als maatschappelijk werker.

We bevorderen het begrip van sociaal werk dat wordt geïnformeerd door sociale rechtvaardigheid en mensenrechten, een beroep dat het verband tussen 'openbare problemen' en 'privéproblemen' erkent en beide probeert aan te pakken. We waarderen sociale werkpraktijken die preventie centraal stellen en erkent het belang van collectieve benaderingen, actief bezig met en leren van gebruikersbewegingen.

Onze cursus wordt gegeven door gekwalificeerde maatschappelijk werkers, waaronder wereldleiders op hun onderzoeksgebied, en academici die nauwe banden onderhouden met de praktijk. Je ervaart inspirerende bijdragen aan het lesgeven door mensen die sociale werkservices hebben gebruikt, en ook door maatschappelijk werkers te oefenen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Begin je carrière in de sportindustrie met onze hooggewaardeerde master in sportmanagement. ... [+]

Overzicht

Begin je carrière in de sportindustrie met onze hooggewaardeerde master in sportmanagement.

Deze unieke cursus, die studenten van over de hele wereld aantrekt, is ontworpen om te voldoen aan de behoefte van de sportsector aan goed opgeleide managers die management- en financiële vaardigheden kunnen combineren met een specialistische kennis op dit gebied. Je leert hoe je je inzichten kunt toepassen op de inherente uitdagingen van sportmanagement - van het uitvoeren van onderzoek naar evenementenplanning tot het adviseren van organisaties over de impact van beleidswijzigingen.

De cursus wordt gegeven door toonaangevende experts op dit gebied, waarvan het onderzoek helpt ervoor te zorgen dat u over de nieuwste trends in de branche wordt geïnformeerd. Je hebt ook onschatbare kansen om stage te lopen bij een sportorganisatie en een lokaal sportevenement te organiseren met onze branchepartners. Tegen de tijd dat je afstudeert, ben je goed uitgerust om van je passie voor sport je beroep te maken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze cursus geeft je de kans om public relations-campagnes te ontwerpen, implementeren en evalueren - en helpt je om de praktische en analytische vaardigheden te ontwikke ... [+]

Overzicht

Deze cursus geeft je de kans om public relations-campagnes te ontwerpen, implementeren en evalueren - en helpt je om de praktische en analytische vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt voor een succesvolle carrière in strategische communicatie. Je zult een kritische waardering ontwikkelen voor de rol van public relations in de samenleving, evenals belangrijke analytische en professionele vaardigheden. Je krijgt ook een goed begrip van de theorie achter public relations en hebt veel mogelijkheden om deze theorie in de praktijk te brengen.

Aan het einde van je studie heb je de nodige vaardigheden om op managementniveau te werken in public relations. U kunt omgevingen, problemen, organisatieculturen en -relaties analyseren, evenals doelen stellen en public relations-strategieën ontwerpen en implementeren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Dompel onder in verschillende culturen terwijl je studeert over deze interdisciplinaire, geavanceerde postdoctorale cursus Strategische Communicatie en Public Relations, ... [+]

Overzicht

Dompel onder in verschillende culturen terwijl je studeert over deze interdisciplinaire, geavanceerde postdoctorale cursus Strategische Communicatie en Public Relations, gezamenlijk uitgevoerd door de University of Stirling en de University of Stirling Pompeu Fabra. Je zult profiteren van een internationaal perspectief, met de mogelijkheid om te studeren in zowel Stirling als Barcelona.

De cursus wordt volledig in het Engels gegeven en biedt een praktische benadering, terwijl je tegelijkertijd de theoretische basis krijgt die je nodig hebt om public relations op leidinggevend niveau te oefenen.

Je behaalt een gezamenlijk MSc-diploma van de University of Stirling en Pompeu Fabra University. Je hebt Semester 1 doorgebracht aan de University of Stirling en daarna verhuisd naar Pompeu Fabra University voor Semester 2. Je kunt dan beslissen of je je proefschrift onder toezicht wilt houden van het personeel van Stirling of Pompeu Fabra.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze masteropleiding International Journalism introduceert studenten uit een breed scala van academische en professionele achtergronden van de theorie en praktijk van jou ... [+]

Overzicht

Onze masteropleiding International Journalism introduceert studenten uit een breed scala van academische en professionele achtergronden van de theorie en praktijk van journalistiek in een mondiale context. De cursus is internationaal gericht en behandelt de praktijk van journalistiek in verschillende media, culturele en regelgevende omgevingen.

Met een combinatie van praktijk en theorie, stelt de MSc International Journalism bij Stirling je in staat om je studie aan te passen door een praktijk- of theoriegeleide route te kiezen, afhankelijk van je interesses en loopbaanambities.

De cursus wordt verzorgd door onze Afdeling Communicatie, Media en Cultuur, die een sterk internationaal profiel heeft en voortbouwt op onze bestaande sterke punten in onderwijs en onderzoek. Alleen al in de journalistiek heeft de divisie personeel uit Zuid-Afrika, Venezuela, Pakistan, China en Ierland, evenals uit het Verenigd Koninkrijk.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 27 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze Masters cursus biedt je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om robuust sociaal onderzoek en evaluatie uit te voeren. ... [+]

Overzicht

Deze Masters cursus biedt je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om robuust sociaal onderzoek en evaluatie uit te voeren.

Je leert hoe je kwalitatieve en kwantitatieve gegevens kunt verzamelen, analyseren en rapporteren, rekening houdend met ethiek, betrouwbaarheid en validiteit. Je zult ook kritisch kijken naar de theoretische grondslagen die ten grondslag liggen aan sociaalwetenschappelijk onderzoek en de problemen onderzoeken met sociaal netwerkonderzoek. Ten slotte ontwikkel je een goed begrip van de relatie tussen onderzoek en beleidsvorming.

Onze MSc wordt door de Economische en Sociale Onderzoeksraad (ESRC) erkend als het voldoen aan de onderzoeksrichtlijnen voor het behalen van een doctoraat in sociologie, sociaal beleid, sociaal werk of socio-juridische studies, en bereidt je voor op een door het ESRC erkend interdisciplinair doctoraat in gezinnen, relaties en demografische verandering en sociale zorg.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 30 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Deze cursus is bedoeld om je de vaardigheden te geven die je nodig hebt om op professioneel niveau vanuit twee talen in het Engels of één taal in en uit het Engels te wer ... [+]

Overzicht

Deze cursus is bedoeld om je de vaardigheden te geven die je nodig hebt om op professioneel niveau vanuit twee talen in het Engels of één taal in en uit het Engels te werken. U moet moedertaalspreker zijn of een bijna-moederlijke bevoegdheid hebben in het Chinees, Frans, Duits, Spaans of Engels of een Chinees, Frans, Duits of Spaans diploma hebben.

Wij zijn lid van het Institute of Translation and Interpreting (ITI), een professioneel orgaan dat over de hele wereld wordt erkend. Ons lidmaatschap van de ITI stelt ons in staat u te helpen op de hoogte te blijven van alle opwindende ontwikkelingen en kansen in de taaldienstensector. We zijn ook lid van het Chartered Institute of Linguists (CIOL).... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Onze professioneel georiënteerde MSc opent de deur naar opwindende carrièremogelijkheden door uitgebreide oefening te bieden in twee veelgevraagde activiteiten, vertalen ... [+]

Overzicht

Meld u nu aan voor ons webinar op dinsdag 21 mei 2019 met Course Director, professor Raquel de Pedro, om meer te weten te komen over de cursus en antwoorden te krijgen op al uw vragen over studeren bij Stirling.

Deze cursus behandelt twee professionele gebieden die steeds belangrijker worden voor zowel overheidsinstanties als particuliere bedrijven; vertaling en conferentietolken. Naast de uitgebreide praktijk in beide activiteiten, met behulp van standaardfaciliteiten en software, zal het een basis bieden voor de stand van de techniek in de discipline, die de huidige debatten en professionele vaardigheden zal combineren.

Dit programma voorziet je van de vaardigheden die je nodig hebt om te werken vanuit twee talen in het Engels, of van één taal in en uit het Engels. U moet native of near-native competentie in het Engels en in ten minste een van de volgende talen hebben: Chinees, Frans, Duits en Spaans. Een minimum van een tweede graads graad of equivalent is vereist. Kandidaten zonder deze formele kwalificaties maar met significante relevante / relevante werk / levenservaring worden aangemoedigd om zich kandidaat te stellen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

In onze cursus onderzoekt u strategisch duurzaam management en de ecologische, sociale en economische dimensies ervan. ... [+]

Overzicht

In onze cursus onderzoekt u strategisch duurzaam management en de ecologische, sociale en economische dimensies ervan. Leren van echte situaties en inspirerende beoefenaars, uw studies zullen zich richten op drie belangrijke gebieden:

duurzaam ondernemenstrategisch managementondernemerschap om duurzame verandering te leidenUniek, praktisch leren

We concentreren ons op de uitdagingen en kansen van transformatief en praktisch beheer voor duurzaamheid. Er is een balans tussen theorie en praktijk om je voor te bereiden op banen in duurzaam management en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze partnerschappen met duurzaam beheerde organisaties bieden u de kans om te zien hoe deze praktijken in de echte wereld werken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Heb je een passie voor tv? Ben je aan het bruisen van ideeën voor frisse, opwindende content? Wil je weten hoe je ideeën uit je hoofd en op het scherm kunt krijgen? Dit k ... [+]

Overzicht

Heb je een passie voor tv? Ben je aan het bruisen van ideeën voor frisse, opwindende content? Wil je weten hoe je ideeën uit je hoofd en op het scherm kunt krijgen? Dit kan de cursus voor u zijn.

De eerste in zijn soort in Schotland, deze MSc richt zich op de ontwikkeling en productie van feitelijke inhoud voor uitgezonden televisie. Ontwikkeld met de industrie en onderwezen door ervaren beoefenaars, deze cursus is gericht op de praktische kant van televisieproductie - het ontwikkelen van ideeën, het ontwikkelen van voorstellen en het maken van programma's.

U leert hoe u geweldige ideeën en feitelijke, inhoudelijke kwaliteit kunt genereren, hoe de moderne televisiewereld werkt en hoe kwesties van redactie en ethiek van invloed zijn op programmamakers van vandaag.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Stirling

Het veld van Data Science is de afgelopen jaren snel gegroeid, met grote hoeveelheden gegevens die nu worden gegenereerd door grote bedrijven en serviceproviders. ... [+]

Overzicht

Het veld van Data Science is de afgelopen jaren snel gegroeid, met grote hoeveelheden gegevens die nu worden gegenereerd door grote bedrijven en serviceproviders.

Tegelijkertijd wordt erkend dat er een tekort is aan gekwalificeerde analisten, zowel in het Verenigd Koninkrijk als wereldwijd, om het beste uit deze gegevens te halen. Cruciaal genoeg is er nu een tekort aan afgestudeerden in de wiskunde met de gegevensanalysevaardigheden die nodig zijn om aan de eisen van de industrie te voldoen.

Onze MSc Wiskunde en Data Science is een van de eerste cursussen die de twee belangrijkste gebieden van wiskunde en data science met elkaar verbindt, waardoor het een unieke positie heeft om u te helpen aan deze vraag te voldoen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stirling
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
University of Stirling,
Stirling, Schotland, FK9 4LA GB