University of Stirling

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Stirling is een internationale universiteit die studenten wil helpen een verschil te maken in de wereld. We zijn gepassioneerd over het creëren van impact in alles wat we doen - het aanpakken van echte maatschappelijke problemen, het bieden van oplossingen en het helpen vormen van gemeenschappen.

Stirling, gevestigd in het hart van Schotland, is een plaats waar bekwaamheid - niet achtergrond - wordt gewaardeerd, en onderwijs, inzetbaarheid en faciliteiten worden allemaal beoordeeld met vijf sterren (QS World University Rankings 2020). Met meer dan 90 postdoctorale cursussen rusten we onze afgestudeerden uit met de kennis, expertise en inzetbaarheidsvaardigheden die nodig zijn om te slagen op de werkplek.

Toewijding aan inzetbaarheid

Gerangschikt als 1 e in Schotland en de top 15 van de wereld voor carrièreservices (UK ISB Benchmark en Global ISB Benchmark 2018), bieden onze postdoctorale cursussen praktische ervaring, loopbaanondersteuning en kansen om met industrieën over de hele wereld samen te werken.

Onderzoek met impact

Onze toonaangevende academici zijn experts in hun vakgebied, en ons onderwijs onderzoekt dit geavanceerde onderzoek om impact te hebben op de samenleving. Dat is de reden waarom driekwart van het onderzoek van Stirling in het meest recente Research Excellence Framework (REF2014) werd geclassificeerd als toonaangevend of internationaal uitstekend.

Ons doel is eenvoudig: van het voeden van de wereld tot het gebruik van psychologie om criminelen te vangen, we willen de wereldwijde problemen van onze tijd aanpakken. Onze multidisciplinaire onderzoekers dagen aannames uit, innoveren het denken en vinden oplossingen.

Campus leven

De University of Stirling heeft als beoordeling 1 st in het Verenigd Koninkrijk en 5 e in de wereld voor haar campus omgeving (UK ISB Benchmark en Global ISB Benchmark 2018), en het is niet moeilijk te zien waarom.

Op minder dan een uur van Glasgow en Edinburgh herbergt onze prachtige 330 hectare grote campus onlangs gerenoveerde accommodatie, horecagelegenheden, winkels, een bloeiend kunstcentrum, een golfbaan en zelfs een 18e - eeuws kasteel.

We investeren ook £ 41,7 miljoen om onze fitness- en sportfaciliteiten van wereldklasse verder te verbeteren en een nieuwe campushub te creëren, klaar voor voltooiing in 2020/21.

Een wereldwijd perspectief

De University of Stirling is echt wereldwijd in elke zin van het woord. Meer dan 120 nationaliteiten zijn vertegenwoordigd op onze diverse en inclusieve campus, en bijna de helft van onze postdoctorale gemeenschap voegt zich bij ons vanuit het buitenland. We werken samen met instellingen over de hele wereld - door les te geven in onderzoekspartnerschappen in meer dan 60 landen om onze studenten te helpen vooruitstrevende afgestudeerden te worden met vaardigheden die door werkgevers overal ter wereld worden gezocht.

Excellente sport

De University of Stirling is Sports University of the Year (The Times en Sunday Times Good University Guide 2020) en Scotland's University for Sporting Excellence. We zijn ook de thuisbasis van vijf nationale bestuursorganen en staan op de 1e plaats in Schotland en de top vijf in het VK voor sportfaciliteiten (UK International Student Barometer Benchmark en Global ISB Benchmark 2018). Onze studenten profiteren ook van meer dan 50 sportclubs, tientallen wekelijkse trainingslessen en ons niet-competitieve Get Active-programma.

Ben je klaar om Stirling te zijn?

Vind je cursus, leer meer over postdoctorale financieringsmogelijkheden, beurzen en waarom de University of Stirling is waar je thuishoort.

Locaties

Stirling

Address
University of Stirling,
FK9 4LA Stirling, Schotland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

MSc