University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze Faculteit Ingenieurswetenschappen is de grootste in Schotland. We zijn ook een van de grootste en best uitgeruste technische faculteiten in het Verenigd Koninkrijk.

We zijn thuis van meer dan 5.000 studenten uit 100 landen. U kunt kiezen voor een studie in een van onze acht toonaangevende afdelingen.

Onze indrukwekkende assortiment van meer dan 40 bachelor-, postdoctorale en professionele ontwikkeling cursussen bieden u een technische opleiding aangepast aan uw behoeften.

Onze medewerkers en studenten doen onderzoek dat maakt een reële impact, het leveren van oplossingen voor veel van de mondiale uitdagingen die worden geconfronteerd met de maatschappij van vandaag.

Als je serieus bent over een carrière in de techniek bent, Strathclyde is de place to be.

Waarom kiezen Strathclyde voor engineering

U kunt een Chartered Engineer geworden

Al onze undergraduate engineering programma's zijn volledig erkend door de relevante professionele engineering instellingen. Dit maakt onze afgestudeerden aanmerking te komen voor Chartered Engineer status van geworden. Veel van onze postdoctorale opleidingen zijn ook geaccrediteerd.

Wij hebben een brede waaier van technische opleidingen

Wij bieden meer dan 40 undergraduate cursussen die een breed scala aan disciplines dekken. Onze postdoctorale opleiding portefeuille heeft ook meer dan 40 cursussen en is een van de grootste in het Verenigd Koninkrijk. U kunt de studie van onze cursussen gegeven in een van de acht departementen:

architectuur Biomedische techniek Chemische & Process Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Civil en milieu-engineering & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true Ontwerp, Productie & Engineering Management Electronic & Electrical Engineering Mechanical & Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Naval architectuur oceaan en marine engineering & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true

Wij kunnen u helpen om uw dienstverband ambities

Onze sterke industrie banden zorgen ervoor dat bijna 90% van onze afgestudeerden zijn in full-time banen of verdere studie binnen zes maanden na het afstuderen.

Wij bieden een groot scala aan beurzen

We hebben een van de grootste portefeuilles van beurzen de aanbieding van elke faculteit in het Verenigd Koninkrijk.

U zult profiteren van onze toponderzoek

We hebben een van de grootste onderzoek portefeuilles in het Verenigd Koninkrijk op £ 85.000.000 - en groeiende.

Drie van onze afdelingen de eerste plaats in Schotland op onderzoek macht. Zeven van onze acht departementen in de top 10 in het Verenigd Koninkrijk op onderzoek vermogen (REF 2014).

Neem een ​​kijkje op ons onderzoek.

We hebben sterke banden met de industrie

Onze studenten zijn vaak krijgen de kans om te werken aan echte industrie uitdagingen. Deze hebben de vorm van projecten toegewezen door externe bedrijven.

Onze studenten profiteren van onze unieke jaarlijkse recruitment en netwerken diner, 'Gala'. Bijna 50 graduate werven van bedrijven bijwonen van de diner.

Wij zijn de nummer een Schotse universiteit voor onze Kennistransfer Partnership prestaties. We zitten in de top drie in het Verenigd Koninkrijk.

Strathclyde is de zevende in de competitie van ondernemende universiteiten in het Verenigd Koninkrijk. We hebben meer dan 40 spin-out bedrijven tot nu toe gegenereerd. We hebben ook meer dan 160 patenten en licentie-overeenkomsten. Deze zijn in de royalty-inkomsten van meer dan € 56 miljoen gegenereerd.

We hebben faciliteiten van wereldklasse

We hebben onlangs een £ 40.000.000 investeringsprogramma in de ingenieurswetenschappen faciliteiten en ondersteunende infrastructuur. Als student heb je toegang tot state-of-the-art apparatuur en werkruimtes hebben.

Lees meer over onze faciliteiten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk MSc » Bekijk Master »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Msc / Pgdip / Pgcert Biofluidemekanica

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Deze onlangs gelanceerde MSc cursus is de eerste eenjarige lesopleiding toegewijd aan Biofluid Mechanics. Het omvat een breed scala van multidisciplinaire opleiding over de kinematica en dynamiek van vloeistoffen in verband met biologische systemen, medische wetenschappen, cardiovasculaire apparaten, numerieke modellering en computervloeistofdynamiek. [+]

Waarom deze cursus?

Biofluid Mechanics past technische, wiskundige en fysieke vloeistoffen toe om complexe en veelzijdige problemen op te lossen, vooral in de biologie en de geneeskunde, maar ook in de ruimtevaart en robotica.

Deze onlangs gelanceerde MSc cursus is de eerste eenjarige lesopleiding toegewijd aan Biofluid Mechanics. Het omvat een breed scala van multidisciplinaire opleiding over de kinematica en dynamiek van vloeistoffen in verband met biologische systemen, medische wetenschappen, cardiovasculaire apparaten, numerieke modellering en computervloeistofdynamiek.

Het éénjarige full-time programma biedt u een unieke kans om de volgende generatie hooggeschoolde postgraduaten te leiden die een wereldwijde wereldmodel voor de academie vormen - met wereldwijde onderzoekskennis, industrie - met zeer competitieve vaardigheden in zowel biomedische Engineering en vloeistof dynamiek, en voor de samenleving - met een betere training om te werken met clinici.... [-]


Msc / PGDip / PGCert In Geavanceerde Productie: Technologie En Systemen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Deze cursus is gericht op medewerkers en afgestudeerden die ervaring in de productie, fabricage, mechanische, product design, materialen, productie management, of relevante zaken hebben en die willen hun productie kennis en vaardigheden verder ... [+]

MSc / PgDip / PGCert in Advanced Manufacturing: Technologie & Systemen

Deze cursus is gericht op medewerkers en afgestudeerden die ervaring in de productie, fabricage, mechanische, product design, materialen, productie management, of relevante zaken hebben en die willen hun productie kennis en vaardigheden bevorderen.

Er zijn een beperkt aantal gefinancierde plaatsen (tegen + £ 3000 beurs) beschikbaar voor dit programma voor studenten met home-status voor vergoedingen doeleinden (Schotland en EU). Aangezien deze worden toegewezen op een first-come, first-served basis, worden de aanvragers aangemoedigd om zo vroeg mogelijk toe te passen. Manufacturing is nog steeds een kern-industrie in een mondiale context. Ondanks de bezorgdheid dat kansen op werk voor afgestudeerden hebben verminderd, hebben een groot aantal werkgevers specifieke recruitment moeilijkheden geuit te wijten aan een gebrek aan kwalificaties en vaardigheden.... [-]


Msc / PGDip / PGCert In Mechatronica & Automatisering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Deze cursus biedt u een brede introductie in de problemen ondervonden en technieken die nodig zijn in het ontwikkelen van geavanceerde mechatronische producten en automatiseringssystemen. Mechatronica en automatisering wordt een steeds belangrijker discipline in de hedendaagse digitale samenleving. Nieuwe producten zijn ontworpen toepassing van mechatronische principes. Consumenten en de samenleving hebben enorm geprofiteerd van deze nieuwe intelligente producten die ... [+]

MSc / PgDip / PGCert in Mechatronics & Automation

Deze cursus biedt u een brede introductie in de problemen ondervonden en technieken die nodig zijn in het ontwikkelen van geavanceerde mechatronische producten en automatiseringssystemen.

Mechatronica en automatisering wordt een steeds belangrijker discipline in de hedendaagse digitale samenleving. Nieuwe producten zijn ontworpen toepassing van mechatronische principes. Consumenten en de samenleving hebben enorm geprofiteerd van deze nieuwe intelligente producten, waaronder:

de nieuwste mobiele telefoons met mechatronische functies intelligente robot stofzuigers intelligente rolstoelen

Deze cursus leidt u naar:

lead ontwikkeling mechatronische en automatisering product dragen als teamleden toekomstige mechatronische productontwikkeling bieden expertise mechatronische "specialisten" ... [-]

Msc / PGDip / PGCert In Operations Management In Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Operations management is cruciaal voor het succes van het leveren van klanttevredenheid. Deze cursus geeft u de theorieën, concepten en instrumenten in staat zijn om oplossingen voor operations management vraagstukken in een engineering omgeving te analyseren en te implementeren. Je zult een diepgaand inzicht in operationele kwesties in verband met technische industrieën overal ter wereld krijgen. De cursus is gericht op afgestudeerden die hun kennis te verbreden uit een ... [+]

MSc / PgDip / PGCert in Operations Management in de ingenieurswetenschappen

Operations management is cruciaal voor het succes van het leveren van klanttevredenheid.

Deze cursus geeft u de theorieën, concepten en instrumenten in staat zijn om oplossingen voor operations management vraagstukken in een engineering omgeving te analyseren en te implementeren.

Je zult een diepgaand inzicht in operationele kwesties in verband met technische industrieën overal ter wereld krijgen.

De cursus is gericht op afgestudeerden die hun deskundigheid vanuit een technologisch undergraduate degree, of die willen werken in de technische industrie te verbreden.

U zult bestuderen

De cursus richt zich op de bredere strategische en mondiale vraagstukken geconfronteerd met technische organisaties. Het onderzoekt het gebruik en de toepassing van technieken die operaties effectiviteit mogelijk te maken. De laatste focus ligt op de operationele gebieden.... [-]


Msc / PGDip / PGCert In Stedenbouw

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Deze cursus is bedoeld voor artsen en studenten om hun begrip van de stad als een complex en dynamisch systeem te verbeteren. Terwijl uw focus zal liggen op de ruimtelijke ordening en het ontwerp van stedelijke ruimten en gebouwen, zal de verschillende beïnvloedende factoren die vorm invloed ook worden beschouwd ... [+]

MSc / PgDip / PGCert in Urban Design

Recente gegevens en voorspellingen over de toekomstige koers van de verstedelijking maken steden de meest voorkomende leefomgeving van de toekomst.

Wat voor leven zal het voor de zeven miljard mensen die in bestaande of in ontwikkeling steden zal wonen? Steden houden een enorm potentieel, maar op hetzelfde moment zijn bronnen van stress, ongelijkheid en vervuiling. We werken eraan om steden beter te ondersteunen vervullen en gevarieerde levensstijl te verbeteren.

Urban ontwerp heeft een belangrijke rol bij het bepalen van zowel de huidige en toekomstige vorm van steden. De verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling en het beheer van steden wordt steeds meer gedeeld.... [-]


Msc / PGDip In De Offshore Drijvende Systemen

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit programma is voor afgestudeerde ingenieurs in scheepsbouw, offshore, werktuigbouw en andere aanverwante disciplines die willen een carrière in de offshore engineering na te streven. Het biedt u praktische kennis van offshore platforms. U zult kijken naar hun opvattingen, ontwerp en installatie. U zult ook een goede basis van wiskundige en technische fundamenten te krijgen. Met de wereldwijde zoektocht naar ... [+]

MSc / PgDip in Offshore Floating Systems

Dit programma is voor afgestudeerde ingenieurs in scheepsbouw, offshore, werktuigbouw en andere aanverwante disciplines die willen een carrière in de offshore engineering na te streven.

Het biedt u praktische kennis van offshore platforms. U zult kijken naar hun opvattingen, ontwerp en installatie. U zult ook een goede basis van wiskundige en technische fundamenten te krijgen.

Met de wereldwijde zoektocht naar de offshore olie en gas bewegen in toenemende mate vijandige gebieden van de oceaan en diep en ultra-diep water, drijvende systemen worden steeds meer gebruikt. Drijvende systemen moeten worden ontworpen en gebouwd om ruwe omgevingen met innovatieve methoden en technieken te weerstaan ​​worden aangenomen om robuuste evenals economisch efficiënte en veilige structuren te ontwikkelen. In deze uitdagingen, de zorg voor het milieu is van toenemend belang.... [-]


Msc / PGDip In Schip & Offshore Constructies

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Deze cursus is ontwikkeld als reactie op de vraag naar ontwerpers die kunnen ontwerpen en nieuwe schepen en offshore constructies te beoordelen. Dit programma is bedoeld voor afgestudeerde ingenieurs in scheepsbouw, offshore, werktuigbouw en andere aanverwante disciplines. Je zult worden ingevoerd om de ultieme kracht, vermoeidheid en design concepten voor structurele componenten van schepen en offshore-platforms. U zult ook krijgen ... [+]

MSc / PgDip in Ship & Offshore Structures

Deze cursus is ontwikkeld als reactie op de vraag naar ontwerpers die kunnen ontwerpen en nieuwe schepen en offshore constructies te beoordelen.

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerde ingenieurs in scheepsbouw, offshore, werktuigbouw en andere aanverwante disciplines.

Je zult worden ingevoerd om de ultieme kracht, vermoeidheid en design concepten voor structurele componenten van schepen en offshore-platforms. U zult ook de kennis van het materiaal gedrag samen te doen met factoren die het dynamische gedrag van offshore-installaties beïnvloeden.

Het ministerie van Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), een toonaangevende instelling in Schotland, biedt uitstekende onderwijs en onderzoek faciliteiten in Naval Architecture, Ocean en Marine Engineering, die uw carrièremogelijkheden breidt uit in marine-architectuur, marine, offshore olie- en gasindustrie.... [-]


Msc / PGDip In Waterbouwkundige

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit programma maakt het mogelijk afgestudeerde ingenieurs of die uit verwante disciplines te specialiseren in, of om te zetten, marine engineering. Marine engineering gaat om de systemen en apparatuur aan boord van mariene voertuigen, waaronder ... [+]

MSc / PgDip in Marine Engineering

Dit programma maakt het mogelijk afgestudeerde ingenieurs of die uit verwante disciplines te specialiseren in, of om te zetten, marine engineering.

Marine engineering gaat om de systemen en apparatuur aan boord van mariene voertuigen, waaronder:

ontwerp bouw installatie ondersteuning

Er is een bijzondere nadruk op voortstuwing en controlesystemen.

Hoog rendement en een lage milieu-impact van scheepsmotoren zijn de belangrijkste factoren in het verzekeren van een zuinige werking en milieubescherming in het zeevervoer. Dit heeft belangrijke gevolgen voor zowel economisch succes en impact op het milieu.

Het ministerie van Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), een toonaangevende instelling in Schotland, biedt uitstekende onderwijs en onderzoek faciliteiten in marine-architectuur, de oceaan en de marine engineering, die uw carrièremogelijkheden breidt uit in marine-architectuur, marine, offshore olie- en gasindustrie.... [-]


MSc Design Engineering with Product Development

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

[+]

Kandidaten moeten een CEng houden geaccrediteerd Beng / BSc (Hons) undergraduate eerste graad te voldoen aan de volledige CEng registratie-eisen.

Eerste of tweede klasse Honours diploma, of gelijkwaardig, in een relevante techniek, technologie of wetenschap discipline.

[-]

Msc Geavanceerde Machinebouw

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 36 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Deze cursus is geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineers (IMechE) en zorgt voor een route voor u om Chartered Engineer toestand te bereiken. [+]

[-]

Msc In Communicatie, Control & Digitale Signaalverwerking

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Deze full-time cursus behandelt de theoretische en praktische aspecten van de communicatie theorie en netwerken, fundamentele controle technologie en digitale signaalverwerking (DSP). Al deze onderwerpen zijn van cruciaal belang om de informatie en communicatie leeftijd. Je zult een gevorderde kennis van de beginselen van de communicatie, controle en DSP domeinen krijgen. U vindt hier ook een goed begrip van de huidige en toekomstige ontwikkelingen te ontwikkelen en ... [+]

MSc in Communications, Control & Digital Signal Processing

Deze full-time cursus behandelt de theoretische en praktische aspecten van de communicatie theorie en netwerken, fundamentele controle technologie en digitale signaalverwerking (DSP). Al deze onderwerpen zijn van cruciaal belang om de informatie en communicatie leeftijd.

Je zult een gevorderde kennis van de beginselen van de communicatie, controle en DSP domeinen krijgen. Je zult ook de ontwikkeling van een goed begrip van de huidige en toekomstige ontwikkelingen en technologieën binnen deze drie disciplines.

Samen met volledige accreditatie van de instelling voor Engineering and Technology (IET), zal deze cursus u in staat om te profiteren van kansen op werk in een heel scala van sectoren, waaronder:... [-]


Msc In De Civiele Techniek (met Optionele Specialist Streams)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Deze cursus is ontworpen om de behoeften van een brede waaier van technische industrie te voldoen. Als een Masters student, zult u de specialistische en algemene vaardigheden die nodig zijn te krijgen tot toekomstige ontwikkelingen te leiden. Dit eenjarige MSc in de civiele techniek is geschikt voor afgestudeerden met een achtergrond in elke discipline van de civiele techniek. Kandidaten met een diploma in milieutechniek, aardwetenschappen, wiskunde, natuurkunde en werktuigbouwkunde kunnen ook worden beschouwd als ... [+]

MSc Civiele Techniek (met optionele specialist streams)

Ingenieurs zijn in hoge vraag van werven bedrijven wereldwijd.

Deze cursus is ontworpen om de behoeften van een brede waaier van technische industrie te voldoen. Als een Masters student, zult u de specialistische en algemene vaardigheden die nodig zijn te krijgen tot toekomstige ontwikkelingen te leiden.

Dit eenjarige MSc in de civiele techniek is geschikt voor afgestudeerden met een achtergrond in elke discipline van de civiele techniek. Kandidaten met een diploma in milieutechniek, aardwetenschappen, wiskunde, natuurkunde en werktuigbouwkunde kunnen ook worden overwogen.

U kunt afstuderen met een MSc Civiele Techniek of kiezen voor een specialist genaamd stroom te volgen:... [-]


Msc In De Wereldwijde Innovatie Management

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow Denemarken Aalborg Duitsland Hamburg +4 more

Het programma is verdeeld in vier semesters meer dan twee jaar. Je zult je eerste jaar doorbrengen in Strathclyde. Je zult praktische ervaring van het werken binnen wereldwijd verspreide teams en met een industriële klant te krijgen. In het eerste semester van het jaar 2, zult u ofwel nemen in diepgaande studie van innovatiemanagement in Duitsland of een industriële stage in Denemarken. In het laatste semester zal je op een afstudeerproject nemen. Dit staat onder toezicht van het Jaar 2 gastinstelling ... [+]

MSc in Global Innovation Management

De MSc in Global Innovation Management is een uniek programma van twee jaar. Het wordt gezamenlijk door aangeboden:

Universiteit van Strathclyde Aalborg University (Denemarken) Technische universiteit van Hamburg (Duitsland)

Je krijgt de kans om te studeren aan twee van de universiteiten. De cursus richt zich op nieuwe uitdagingen in innovatieve wereldwijde onderneming en biedt u met:

een praktisch en mondiaal perspectief van innovatiemanagement vaardigheden van toepassing zijn op grotere multinationale organisaties en kleinere ondernemingen

bredere visies op Innovation Management, waaronder:

beheer van de technologie onderzoek en ontwikkeling product / dienst ontwikkeling verhoogde onderzoekscapaciteit U zult bestuderen ... [-]

Msc In Elektrische Engineering En Met Het Bedrijfsleven

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Deze cursus erkent de behoefte aan geschoolde afgestudeerden om de wereld van de grote problemen in elektrische energie en power systems te pakken. Het biedt een geïntegreerd programma gericht op het ontwerp, de werking en de analyse van de voeding systemen, power plant, hernieuwbare energie en industriële elektrische apparatuur voor een geliberaliseerde voeding industrie en de geglobaliseerde markten en milieu-drivers. De cursus biedt het geavanceerde niveau van ... [+]

MSc in Electrical Power Engineering met Business

Deze cursus erkent de behoefte aan geschoolde afgestudeerden om de wereld van de grote problemen in elektrische energie en power systems te pakken. Het biedt een geïntegreerd programma gericht op:

het ontwerp, de exploitatie en analyse van voedingssystemen energiecentrale hernieuwbare energie en industriële elektrische apparatuur voor een geliberaliseerde voeding industrie geglobaliseerde markten en milieu-drivers

De cursus biedt het geavanceerde niveau van kennis en inzichten die nodig zijn voor een uitdaging, goed betaald en spannende carrière in de dynamische en snelgroeiende sectoren elektriciteit en hernieuwbare energie.... [-]


Msc In Geavanceerde Elektrische Energietechniek

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit is het Verenigd Koninkrijk de eerste twee jaar full-time MSc in Advanced Electrical Power Engineering. Om een ​​effectief vermogen ingenieur zijn dat je een goede kennis van onderbouwing technologieën en gebruikers en applicatie-eisen nodig. U hebt ook een goed begrip van de business en de regelgevende landschap dat nationale en multinationale macht en nutsbedrijven moeten werken binnen. Deze cursus brengt geavanceerde expertise in alle aspecten van elektrische samen ... [+]

MSc in Advanced Electrical Power Engineering

Dit is het Verenigd Koninkrijk de eerste twee jaar full-time MSc in Advanced Electrical Power Engineering.

Om een ​​effectief vermogen ingenieur zijn dat je een goede kennis van onderbouwing technologieën en gebruikers en applicatie-eisen nodig. U hebt ook een goed begrip van de business en de regelgevende landschap dat nationale en multinationale macht en nutsbedrijven moeten werken binnen.

Deze cursus brengt geavanceerde expertise in alle aspecten van elektrische energie en power systems, aangevuld met studies op de markten voor elektriciteit en energiesystemen economie samen.

De cursus is ontworpen om de geavanceerde training die u nodig heeft voor een carrière in de dynamische sectoren kracht en energie te voorzien.... [-]


Msc In Milieutechniek

Campus of Online Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Een onderscheidend kenmerk van deze cursus is het hoogst actueel karakter. Glasgow heeft ondergaan uitgebreide stedelijke vernieuwing. Dit omvatte de bouw op het land die is besmet in het verleden. Je zult problemen uitdagende 'echte wereld' hebben om te studeren in de buurt van de universiteit. Dit MSc biedt de kennis en vaardigheden om u toe te rusten voor een carrière in zowel milieu-engineering of wetenschap ... [+]

MSc in Environmental Engineering

Nauw verbonden met de eisen van de industrie, deze cursus voldoet aan de behoeften van:

stedelijke vernieuwing milieubescherming investeringen in infrastructuur portefeuilles in Schotland en wereldwijd

Een onderscheidend kenmerk van deze cursus is het hoogst actueel karakter. Glasgow heeft ondergaan uitgebreide stedelijke vernieuwing. Dit omvatte de bouw op het land die is besmet in het verleden. Je zult problemen uitdagende 'echte wereld' hebben om te studeren in de buurt van de universiteit.

Dit MSc biedt de kennis en vaardigheden om u toe te rusten voor een carrière in zowel milieu-engineering of wetenschap.

U zult bestuderen ... [-]

Msc In Schip & Offshore-technologie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow Duitsland Hamburg +2 more

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerde ingenieurs in scheepsbouw, offshore, werktuigbouw en andere aanverwante disciplines die willen geavanceerde kennis te verwerven in een breed scala van onderwerpen van schepen en offshore technologieën. Deze tweejarige cursus wordt samen met Hamburg University of Technology (TUHH) in Duitsland aangeboden. Jaar 1 is afgerond Strathclyde en jaar 2 in Hamburg. De award wordt gemaakt in de naam van beide universiteiten ... [+]

Waarom deze cursus?

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerde ingenieurs in scheepsbouw, offshore, werktuigbouw en andere aanverwante disciplines die willen geavanceerde kennis te verwerven in een breed scala van onderwerpen van schepen en offshore technologieën.

Deze tweejarige opleiding wordt gezamenlijk aangeboden met Hamburg University of Technology (TUHH) in Duitsland. Jaar 1 is afgerond Strathclyde en jaar 2 in Hamburg. De award wordt gemaakt in de naam van beide universiteiten.

Inrichting

We hebben uitstekende onderwijsfaciliteiten aan de Universiteit van Strathclyde, waaronder:

Catalina - onze departementale race jacht Kelvin Hydrodynamica Lab - het grootste schip-model experiment tank in een Britse universiteit Slepen / wave tank uitsluitend voor onderwijsdoeleinden Scheepsmotor laboratorium Waterstof-brandstofcel laboratorium Cutting-edge computerfaciliteiten Industrie standaard software ... [-]

Msc Supply Chain En Operations Management / Logistiek / Inkoop Management

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Supply chain management is algemeen aanvaard als een bedrijfskritische competentie. Supply chain management omvat: [+]

Waarom deze cursus?

Voorraadketenbeheer wordt algemeen aanvaard als een bedrijfskritische competentie. Supply chain management omvat:

eerste ontwerp inkoop van materialen en diensten verwerking en distributie naar de klant, hetzij rechtstreeks of via een netwerk van distributeurs

In veel bedrijven, wordt 80% of meer van hun omzet buiten de organisatie brachten.

Deze cursus helpt u effectief bij het beheer van deze geworden. Het is ontworpen voor degenen die werken of van plan bent om te werken binnen supply chain management. Het is ook geschikt voor mensen met een achtergrond in ondersteunende functies zoals:

verkoop onderhoud financiën afzet

U krijgt een inzicht in de problemen, concepten, modellen, tools en technieken in verband met supply chain management te krijgen.... [-]


MSc Sustainable Engineering: Renewable Energy Systems and Environment

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 36 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

[+]

Grote projecten Accreditatie Inrichting Student wedstrijden [-]

Master

Mars In Architectonisch Ontwerp (internationale)

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Deze tweejarige cursus is voor internationale studenten die op zoek zijn naar een uitdagend programma van de studie die voldoet aan de Royal Institute of British Architects (RIBA) deel 2 educatieve criteria. De cursus loopt parallel aan de mars / Pg Diploma in Advanced Architectural Design. Het deelt hetzelfde curriculum zodat je mee studenten op deze cursus in een spannende en uitdagende omgeving. [+]

Maart in Architectural Design (International)

Deze tweejarige cursus is voor internationale studenten die op zoek zijn naar een uitdagend programma van de studie die voldoet aan de Royal Institute of British Architects (RIBA) deel 2 educatieve criteria.

De cursus loopt parallel aan de mars / Pg Diploma in Advanced Architectural Design. Het deelt hetzelfde curriculum zodat je mee studenten op deze cursus in een spannende en uitdagende omgeving.

Je vaardigheden in het geavanceerde ontwerp, analyse en architectonische kritiek ontwerpen van complexe gebouwen in een verscheidenheid van contexten en het aanpakken van sociale, culturele en milieuvraagstukken ontwikkelen.

Deze cursus vergt een hoog niveau van design vermogen en zelfwerkzaamheid.... [-]


Contact

Engineering Faculty Office, University of Strathclyde

Adres Engineering Faculty Office, University of Strathclyde, Room 5.25, Royal College Building, 204 George Street
G1 1XW Glasgow, Schotland, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.strath.ac.uk/engineering/
Telefoon +44 (0)141 548 2749

Adres Aalborg, Denemarken
Telefoon false

Adres Hamburg, Duitsland
Telefoon false