University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze Faculteit Ingenieurswetenschappen is de grootste in Schotland. We zijn ook een van de grootste en best uitgeruste technische faculteiten in het Verenigd Koninkrijk.

We zijn thuis van meer dan 5.000 studenten uit 100 landen. U kunt kiezen voor een studie in een van onze acht toonaangevende afdelingen.

Onze indrukwekkende assortiment van meer dan 40 bachelor-, postdoctorale en professionele ontwikkeling cursussen bieden u een technische opleiding aangepast aan uw behoeften.

Onze medewerkers en studenten doen onderzoek dat maakt een reële impact, het leveren van oplossingen voor veel van de mondiale uitdagingen die worden geconfronteerd met de maatschappij van vandaag.

Als je serieus bent over een carrière in de techniek bent, Strathclyde is de place to be.

Waarom kiezen Strathclyde voor engineering

U kunt een Chartered Engineer geworden

Al onze undergraduate engineering programma's zijn volledig erkend door de relevante professionele engineering instellingen. Dit maakt onze afgestudeerden aanmerking te komen voor Chartered Engineer status van geworden. Veel van onze postdoctorale opleidingen zijn ook geaccrediteerd.

Wij hebben een brede waaier van technische opleidingen

Wij bieden meer dan 40 undergraduate cursussen die een breed scala aan disciplines dekken. Onze postdoctorale opleiding portefeuille heeft ook meer dan 40 cursussen en is een van de grootste in het Verenigd Koninkrijk. U kunt de studie van onze cursussen gegeven in een van de acht departementen:

architectuur Biomedische techniek Chemische & Process Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Civil en milieu-engineering & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true Ontwerp, Productie & Engineering Management Electronic & Electrical Engineering Mechanical & Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Naval architectuur oceaan en marine engineering & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true

Wij kunnen u helpen om uw dienstverband ambities

Onze sterke industrie banden zorgen ervoor dat bijna 90% van onze afgestudeerden zijn in full-time banen of verdere studie binnen zes maanden na het afstuderen.

Wij bieden een groot scala aan beurzen

We hebben een van de grootste portefeuilles van beurzen de aanbieding van elke faculteit in het Verenigd Koninkrijk.

U zult profiteren van onze toponderzoek

We hebben een van de grootste onderzoek portefeuilles in het Verenigd Koninkrijk op £ 85.000.000 - en groeiende.

Drie van onze afdelingen de eerste plaats in Schotland op onderzoek macht. Zeven van onze acht departementen in de top 10 in het Verenigd Koninkrijk op onderzoek vermogen (REF 2014).

Neem een ​​kijkje op ons onderzoek.

We hebben sterke banden met de industrie

Onze studenten zijn vaak krijgen de kans om te werken aan echte industrie uitdagingen. Deze hebben de vorm van projecten toegewezen door externe bedrijven.

Onze studenten profiteren van onze unieke jaarlijkse recruitment en netwerken diner, 'Gala'. Bijna 50 graduate werven van bedrijven bijwonen van de diner.

Wij zijn de nummer een Schotse universiteit voor onze Kennistransfer Partnership prestaties. We zitten in de top drie in het Verenigd Koninkrijk.

Strathclyde is de zevende in de competitie van ondernemende universiteiten in het Verenigd Koninkrijk. We hebben meer dan 40 spin-out bedrijven tot nu toe gegenereerd. We hebben ook meer dan 160 patenten en licentie-overeenkomsten. Deze zijn in de royalty-inkomsten van meer dan € 56 miljoen gegenereerd.

We hebben faciliteiten van wereldklasse

We hebben onlangs een £ 40.000.000 investeringsprogramma in de ingenieurswetenschappen faciliteiten en ondersteunende infrastructuur. Als student heb je toegang tot state-of-the-art apparatuur en werkruimtes hebben.

Lees meer over onze faciliteiten.

Locaties

Glasgow

Engineering Faculty Office, University of Strathclyde

Address
Engineering Faculty Office,
University of Strathclyde,
Room 5.25, Royal College Building,
204 George Street

G1 1XW Glasgow, Schotland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 (0)141 548 2749

Aalborg

Address
Aalborg, Denemarken

Hamburg

Address
Hamburg, Hamburg, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

MSc