University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze Faculteit Ingenieurswetenschappen is de grootste in Schotland. We zijn ook een van de grootste en best uitgeruste technische faculteiten in het Verenigd Koninkrijk.

We zijn thuis van meer dan 5.000 studenten uit 100 landen. U kunt kiezen voor een studie in een van onze acht toonaangevende afdelingen.

Onze indrukwekkende assortiment van meer dan 40 bachelor-, postdoctorale en professionele ontwikkeling cursussen bieden u een technische opleiding aangepast aan uw behoeften.

Onze medewerkers en studenten doen onderzoek dat maakt een reële impact, het leveren van oplossingen voor veel van de mondiale uitdagingen die worden geconfronteerd met de maatschappij van vandaag.

Als je serieus bent over een carrière in de techniek bent, Strathclyde is de place to be.

Waarom kiezen Strathclyde voor engineering

U kunt een Chartered Engineer geworden

Al onze undergraduate engineering programma's zijn volledig erkend door de relevante professionele engineering instellingen. Dit maakt onze afgestudeerden aanmerking te komen voor Chartered Engineer status van geworden. Veel van onze postdoctorale opleidingen zijn ook geaccrediteerd.

Wij hebben een brede waaier van technische opleidingen

Wij bieden meer dan 40 undergraduate cursussen die een breed scala aan disciplines dekken. Onze postdoctorale opleiding portefeuille heeft ook meer dan 40 cursussen en is een van de grootste in het Verenigd Koninkrijk. U kunt de studie van onze cursussen gegeven in een van de acht departementen:

architectuur Biomedische techniek Chemische & Process Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Civil en milieu-engineering & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true Ontwerp, Productie & Engineering Management Electronic & Electrical Engineering Mechanical & Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Naval architectuur oceaan en marine engineering & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true

Wij kunnen u helpen om uw dienstverband ambities

Onze sterke industrie banden zorgen ervoor dat bijna 90% van onze afgestudeerden zijn in full-time banen of verdere studie binnen zes maanden na het afstuderen.

Wij bieden een groot scala aan beurzen

We hebben een van de grootste portefeuilles van beurzen de aanbieding van elke faculteit in het Verenigd Koninkrijk.

U zult profiteren van onze toponderzoek

We hebben een van de grootste onderzoek portefeuilles in het Verenigd Koninkrijk op £ 85.000.000 - en groeiende.

Drie van onze afdelingen de eerste plaats in Schotland op onderzoek macht. Zeven van onze acht departementen in de top 10 in het Verenigd Koninkrijk op onderzoek vermogen (REF 2014).

Neem een ​​kijkje op ons onderzoek.

We hebben sterke banden met de industrie

Onze studenten zijn vaak krijgen de kans om te werken aan echte industrie uitdagingen. Deze hebben de vorm van projecten toegewezen door externe bedrijven.

Onze studenten profiteren van onze unieke jaarlijkse recruitment en netwerken diner, 'Gala'. Bijna 50 graduate werven van bedrijven bijwonen van de diner.

Wij zijn de nummer een Schotse universiteit voor onze Kennistransfer Partnership prestaties. We zitten in de top drie in het Verenigd Koninkrijk.

Strathclyde is de zevende in de competitie van ondernemende universiteiten in het Verenigd Koninkrijk. We hebben meer dan 40 spin-out bedrijven tot nu toe gegenereerd. We hebben ook meer dan 160 patenten en licentie-overeenkomsten. Deze zijn in de royalty-inkomsten van meer dan € 56 miljoen gegenereerd.

We hebben faciliteiten van wereldklasse

We hebben onlangs een £ 40.000.000 investeringsprogramma in de ingenieurswetenschappen faciliteiten en ondersteunende infrastructuur. Als student heb je toegang tot state-of-the-art apparatuur en werkruimtes hebben.

Lees meer over onze faciliteiten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk MSc » Bekijk Master »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Msc / Pgdip / Pgcert Biofluidemekanica

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Deze onlangs gelanceerde MSc cursus is de eerste eenjarige lesopleiding toegewijd aan Biofluid Mechanics. Het omvat een breed scala van multidisciplinaire opleiding over de kinematica en dynamiek van vloeistoffen in verband met biologische systemen, medische wetenschappen, cardiovasculaire apparaten, numerieke modellering en computervloeistofdynamiek. [+]

Waarom deze cursus? Biofluid Mechanics past technische, wiskundige en fysieke vloeistoffen toe om complexe en veelzijdige problemen op te lossen, vooral in de biologie en de geneeskunde, maar ook in de ruimtevaart en robotica. Deze onlangs gelanceerde MSc cursus is de eerste eenjarige lesopleiding toegewijd aan Biofluid Mechanics. Het omvat een breed scala van multidisciplinaire opleiding over de kinematica en dynamiek van vloeistoffen in verband met biologische systemen, medische wetenschappen, cardiovasculaire apparaten, numerieke modellering en computervloeistofdynamiek. Het éénjarige full-time programma biedt u een unieke kans om de volgende generatie hooggeschoolde postgraduaten te leiden die een wereldwijde wereldmodel voor de academie vormen - met wereldwijde onderzoekskennis, industrie - met zeer competitieve vaardigheden in zowel biomedische Engineering en vloeistof dynamiek, en voor de samenleving - met een betere training om te werken met clinici. De opleiding wordt geleerd door het Departement Biomedische Techniek, met input van andere afdelingen over de faculteit der techniek en de bredere universiteit. In de loop van de cursus wordt u ondersteund door een sterk team van academici met wereldwijde verbindingen. U profiteert van een unieke training en een innovatieve leer- en leeromgeving. U zult bestuderen In de semesters 1 en 2 volgt u verplichte lessen en een keuze aan optionele lessen. De overige maanden zijn gewijd aan projectwerk, ingediend als proefschrift (diploma-studenten) of als onderzoeksthesis (MSc-studenten). Verplichte klassen Biofluïdummechanica Industriële Software Medische Wetenschap voor engineering Research Methodology Professional Studies in Biomedical Engineering Optionele klassen Hemodynamica voor Ingenieurs Numerische Modellering in Biomedische Engineeirng Cardiovasculaire Devices Het medisch apparaat... [-]

Msc / PGDip / PGCert In Geavanceerde Productie: Technologie En Systemen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Deze cursus is gericht op medewerkers en afgestudeerden die ervaring in de productie, fabricage, mechanische, product design, materialen, productie management, of relevante zaken hebben en die willen hun productie kennis en vaardigheden verder ... [+]

MSc / PgDip / PGCert in Advanced Manufacturing: Technologie & Systemen Deze cursus is gericht op medewerkers en afgestudeerden die ervaring in de productie, fabricage, mechanische, product design, materialen, productie management, of relevante zaken hebben en die willen hun productie kennis en vaardigheden bevorderen. Er zijn een beperkt aantal gefinancierde plaatsen (tegen + £ 3000 beurs) beschikbaar voor dit programma voor studenten met home-status voor vergoedingen doeleinden (Schotland en EU). Aangezien deze worden toegewezen op een first-come, first-served basis, worden de aanvragers aangemoedigd om zo vroeg mogelijk toe te passen. Manufacturing is nog steeds een kern-industrie in een mondiale context. Ondanks de bezorgdheid dat kansen op werk voor afgestudeerden hebben verminderd, hebben een groot aantal werkgevers specifieke recruitment moeilijkheden geuit te wijten aan een gebrek aan kwalificaties en vaardigheden. Deze cursus zal u helpen om uw carrière te verhogen en geven u specialistische vaardigheden op gebieden zoals: productie automatisering geavanceerde productietechnieken micro / nano-productie Aan het einde van de cursus zult u een beter begrip van de methoden, tools en technieken met betrekking tot geavanceerde productietechnologie en systemen. Je zult in staat zijn om je kennis en vaardigheden toe te passen door deel te nemen in projecten om een ​​aantal van de technologische problemen momenteel geconfronteerd met de industrie op te lossen. De cursus wordt gezamenlijk uitgevoerd met de geavanceerde Forming Research Centre (AFRC). De AFRC ondersteunt industrie door middel van toegepast onderzoek in de vorming en het smeden. Het wordt gesponsord door grote internationale bedrijven, waaronder Rolls-Royce en Boeing.... [-]

Msc / PGDip / PGCert In Mechatronica & Automatisering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Deze cursus biedt u een brede introductie in de problemen ondervonden en technieken die nodig zijn in het ontwikkelen van geavanceerde mechatronische producten en automatiseringssystemen. Mechatronica en automatisering wordt een steeds belangrijker discipline in de hedendaagse digitale samenleving. Nieuwe producten zijn ontworpen toepassing van mechatronische principes. Consumenten en de samenleving hebben enorm geprofiteerd van deze nieuwe intelligente producten die ... [+]

MSc / PgDip / PGCert in Mechatronics & Automation Deze cursus biedt u een brede introductie in de problemen ondervonden en technieken die nodig zijn in het ontwikkelen van geavanceerde mechatronische producten en automatiseringssystemen. Mechatronica en automatisering wordt een steeds belangrijker discipline in de hedendaagse digitale samenleving. Nieuwe producten zijn ontworpen toepassing van mechatronische principes. Consumenten en de samenleving hebben enorm geprofiteerd van deze nieuwe intelligente producten, waaronder: de nieuwste mobiele telefoons met mechatronische functies intelligente robot stofzuigers intelligente rolstoelen Deze cursus leidt u naar: lead ontwikkeling mechatronische en automatisering product dragen als teamleden toekomstige mechatronische productontwikkeling bieden expertise mechatronische "specialisten" De cursus is gericht op: afgestudeerden van relevante cursussen, die willen mechatronica en automatisering bestuderen als hun gekozen carrière die momenteel werkzaam in mechatronica en automatisering die wensen om hun theoretische basis en praktische vaardigheden te verbeteren U zult bestuderen Je zult een aantal verplichte en optionele modules. Het postgraduaat groep project biedt u-industrie gerelateerde training. Inhoud Verplichte lessen Productie Automatisering Product Ontwerp Techniques Product Modelling & Visualisation Industrial Group Project Postgraduate Individuele Project Projectmanagement Keuzevakken Kies uit deze lijst Systeemintegratie Ontwerpmethodes Controle Principes Control Techniques Leren & onderwijs Werkvormen zijn: lezingen tutorials praktische laboratoria Aanslag Assessment is door schriftelijke opdrachten en examens. Toelatingseisen MSc - Eerste of tweede klas Honours diploma of gelijkwaardig, in elke discipline. PgDip - opleiding, of goede HND plus relevante ervaring in de industrie, kan worden beschouwd voor de toegang tot de Postgraduate Diploma. Afhankelijk van bevredigende vooruitgang, kan de student te brengen van... [-]

Msc / PGDip / PGCert In Operations Management In Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Operations management is cruciaal voor het succes van het leveren van klanttevredenheid. Deze cursus geeft u de theorieën, concepten en instrumenten in staat zijn om oplossingen voor operations management vraagstukken in een engineering omgeving te analyseren en te implementeren. Je zult een diepgaand inzicht in operationele kwesties in verband met technische industrieën overal ter wereld krijgen. De cursus is gericht op afgestudeerden die hun kennis te verbreden uit een ... [+]

MSc / PgDip / PGCert in Operations Management in de ingenieurswetenschappen Operations management is cruciaal voor het succes van het leveren van klanttevredenheid. Deze cursus geeft u de theorieën, concepten en instrumenten in staat zijn om oplossingen voor operations management vraagstukken in een engineering omgeving te analyseren en te implementeren. Je zult een diepgaand inzicht in operationele kwesties in verband met technische industrieën overal ter wereld krijgen. De cursus is gericht op afgestudeerden die hun deskundigheid vanuit een technologisch undergraduate degree, of die willen werken in de technische industrie te verbreden. U zult bestuderen De cursus richt zich op de bredere strategische en mondiale vraagstukken geconfronteerd met technische organisaties. Het onderzoekt het gebruik en de toepassing van technieken die operaties effectiviteit mogelijk te maken. De laatste focus ligt op de operationele gebieden. De cursus structuur en inhoud zijn gebaseerd op de operationele behoeften van de 21ste eeuw technische organisaties. Veel van de inhoud is ook van toepassing op een aantal dienstverlenende organisaties. Grote projecten Je zult een onderzoek proefschrift gerelateerd aan operations management te voeren. Dit is een kans om de loop van het jaar in de klassen verworven vaardigheden te demonstreren en om onderzoek praktijk toe te passen. Begeleid door een lid van het academisch personeel, zult u een literatuurstudie uit te voeren en uit te voeren een bestemde studie. U zult ook een industrieel team project met een zakelijke organisatie te ondernemen. Een vertegenwoordiger van het bedrijf is aangewezen om contacten te onderhouden met het team. Teams krijgen... [-]

Msc / PGDip / PGCert In Stedenbouw

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Deze cursus is bedoeld voor artsen en studenten om hun begrip van de stad als een complex en dynamisch systeem te verbeteren. Terwijl uw focus zal liggen op de ruimtelijke ordening en het ontwerp van stedelijke ruimten en gebouwen, zal de verschillende beïnvloedende factoren die vorm invloed ook worden beschouwd ... [+]

MSc / PgDip / PGCert in Urban Design Recente gegevens en voorspellingen over de toekomstige koers van de verstedelijking maken steden de meest voorkomende leefomgeving van de toekomst. Wat voor leven zal het voor de zeven miljard mensen die in bestaande of in ontwikkeling steden zal wonen? Steden houden een enorm potentieel, maar op hetzelfde moment zijn bronnen van stress, ongelijkheid en vervuiling. We werken eraan om steden beter te ondersteunen vervullen en gevarieerde levensstijl te verbeteren. Urban ontwerp heeft een belangrijke rol bij het bepalen van zowel de huidige en toekomstige vorm van steden. De verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling en het beheer van steden wordt steeds meer gedeeld. Deze cursus is bedoeld voor artsen en studenten om hun begrip van de stad als een complex en dynamisch systeem te verbeteren. Terwijl uw focus zal liggen op de ruimtelijke ordening en het ontwerp van stedelijke ruimten en gebouwen, zal de verschillende beïnvloedende factoren die vorm invloed ook worden overwogen. Het belangrijkste onderwerp is de Europese metropool, of de stad regio, binnen de context van de mondialisering. Je leert om passende strategieën voor duurzame stedelijke ontwikkeling. Dit zal omvatten sociale, politieke, economische, milieu-, bouwkundige, esthetische en psychologische aspecten. U zult bestuderen Uw cursus wordt geleverd door de studio werk, lezingen, seminars en een onderzoeksproject. De studio gaat werken aan het ontwerp van een complexe stedelijke omgeving. Dit omvat de niveaus van de hele stad, de wijk en de individuele openbare ruimte gedefinieerd door de stedelijke architectuur. De cursus is sterk verbonden... [-]

Msc / PGDip In De Offshore Drijvende Systemen

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit programma is voor afgestudeerde ingenieurs in scheepsbouw, offshore, werktuigbouw en andere aanverwante disciplines die willen een carrière in de offshore engineering na te streven. Het biedt u praktische kennis van offshore platforms. U zult kijken naar hun opvattingen, ontwerp en installatie. U zult ook een goede basis van wiskundige en technische fundamenten te krijgen. Met de wereldwijde zoektocht naar ... [+]

MSc / PgDip in Offshore Floating Systems Dit programma is voor afgestudeerde ingenieurs in scheepsbouw, offshore, werktuigbouw en andere aanverwante disciplines die willen een carrière in de offshore engineering na te streven. Het biedt u praktische kennis van offshore platforms. U zult kijken naar hun opvattingen, ontwerp en installatie. U zult ook een goede basis van wiskundige en technische fundamenten te krijgen. Met de wereldwijde zoektocht naar de offshore olie en gas bewegen in toenemende mate vijandige gebieden van de oceaan en diep en ultra-diep water, drijvende systemen worden steeds meer gebruikt. Drijvende systemen moeten worden ontworpen en gebouwd om ruwe omgevingen met innovatieve methoden en technieken te weerstaan ​​worden aangenomen om robuuste evenals economisch efficiënte en veilige structuren te ontwikkelen. In deze uitdagingen, de zorg voor het milieu is van toenemend belang. Het ministerie van Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), een toonaangevende instelling in Schotland, biedt uitstekende onderwijs en onderzoek faciliteiten in Naval Architecture, Ocean en Marine Engineering, die uw carrièremogelijkheden breidt uit in marine-architectuur, marine, offshore olie- en gasindustrie. U zult bestuderen Het programma bestaat uit drie onderdelen: educatieve modules groepsproject individueel project (MSc alleen) Groepsproject Je maakt deel uit van een groep van drie tot vijf personen in 'consultant teams gedurende 10 weken de aanpak van een praktische techniek probleem zijn. U zult dan de mogelijkheid om het rapport te presenteren aan een panel van industriële experts. Dit project zal je team werken en communicatieve vaardigheden te verbeteren. Het biedt ook toegang tot waardevolle industriële... [-]

Msc / PGDip In Schip & Offshore Constructies

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Deze cursus is ontwikkeld als reactie op de vraag naar ontwerpers die kunnen ontwerpen en nieuwe schepen en offshore constructies te beoordelen. Dit programma is bedoeld voor afgestudeerde ingenieurs in scheepsbouw, offshore, werktuigbouw en andere aanverwante disciplines. Je zult worden ingevoerd om de ultieme kracht, vermoeidheid en design concepten voor structurele componenten van schepen en offshore-platforms. U zult ook krijgen ... [+]

MSc / PgDip in Ship & Offshore Structures Deze cursus is ontwikkeld als reactie op de vraag naar ontwerpers die kunnen ontwerpen en nieuwe schepen en offshore constructies te beoordelen. Dit programma is bedoeld voor afgestudeerde ingenieurs in scheepsbouw, offshore, werktuigbouw en andere aanverwante disciplines. Je zult worden ingevoerd om de ultieme kracht, vermoeidheid en design concepten voor structurele componenten van schepen en offshore-platforms. U zult ook de kennis van het materiaal gedrag samen te doen met factoren die het dynamische gedrag van offshore-installaties beïnvloeden. Het ministerie van Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), een toonaangevende instelling in Schotland, biedt uitstekende onderwijs en onderzoek faciliteiten in Naval Architecture, Ocean en Marine Engineering, die uw carrièremogelijkheden breidt uit in marine-architectuur, marine, offshore olie- en gasindustrie. U zult bestuderen Uw cursus is opgebouwd uit drie componenten: educatieve modules groepsproject individueel project (alleen MSc) Groepsproject Je maakt deel uit van een groep van drie tot vijf personen in 'consultant teams gedurende 10 weken de aanpak van een praktische techniek probleem zijn. U zult dan de mogelijkheid om het rapport te presenteren aan een panel van industriële experts. Dit project zal je team werken en communicatieve vaardigheden te verbeteren. Het biedt ook toegang tot waardevolle industriële contacten. Het geeft je een goed inzicht in alle aspecten van het onderzoek te geven. Bovendien moet het technologisch onderzoek gepaard gaan met onderzoek naar de relevantie en toepasbaarheid van de bevindingen aan de maritieme sector in het algemeen. Je leert efficiënte manieren om informatie te verzamelen,... [-]

Msc / PGDip In Waterbouwkundige

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit programma maakt het mogelijk afgestudeerde ingenieurs of die uit verwante disciplines te specialiseren in, of om te zetten, marine engineering. Marine engineering gaat om de systemen en apparatuur aan boord van mariene voertuigen, waaronder ... [+]

MSc / PgDip in Marine Engineering Dit programma maakt het mogelijk afgestudeerde ingenieurs of die uit verwante disciplines te specialiseren in, of om te zetten, marine engineering. Marine engineering gaat om de systemen en apparatuur aan boord van mariene voertuigen, waaronder: ontwerp bouw installatie ondersteuning Er is een bijzondere nadruk op voortstuwing en controlesystemen. Hoog rendement en een lage milieu-impact van scheepsmotoren zijn de belangrijkste factoren in het verzekeren van een zuinige werking en milieubescherming in het zeevervoer. Dit heeft belangrijke gevolgen voor zowel economisch succes en impact op het milieu. Het ministerie van Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), een toonaangevende instelling in Schotland, biedt uitstekende onderwijs en onderzoek faciliteiten in marine-architectuur, de oceaan en de marine engineering, die uw carrièremogelijkheden breidt uit in marine-architectuur, marine, offshore olie- en gasindustrie. U zult bestuderen Het programma bestaat uit drie onderdelen: educatieve modules groepsproject individueel project (MSc alleen) Groepsproject Je maakt deel uit van een groep van drie tot vijf personen in 'consultant teams gedurende 10 weken de aanpak van een praktische techniek probleem zijn. U zult dan de mogelijkheid om het rapport te presenteren aan een panel van industriële experts. Dit project zal je team werken en communicatieve vaardigheden te verbeteren. Het biedt ook toegang tot waardevolle industriële contacten. Het zal u een goed inzicht in alle aspecten van het onderzoek te geven. Bovendien moet het technologisch onderzoek gepaard gaan met een onderzoek van de relevantie en toepasbaarheid van de bevindingen aan de maritieme sector in het algemeen. Je... [-]

MSc Design Engineering with Product Development

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

[+]

Kandidaten moeten een CEng houden geaccrediteerd Beng / BSc (Hons) undergraduate eerste graad te voldoen aan de volledige CEng registratie-eisen. Eerste of tweede klasse Honours diploma, of gelijkwaardig, in een relevante techniek, technologie of wetenschap discipline. [-]

Msc Geavanceerde Machinebouw

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 36 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Deze cursus is geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineers (IMechE) en zorgt voor een route voor u om Chartered Engineer toestand te bereiken. [+]

[-]

Msc In Communicatie, Control & Digitale Signaalverwerking

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Deze full-time cursus behandelt de theoretische en praktische aspecten van de communicatie theorie en netwerken, fundamentele controle technologie en digitale signaalverwerking (DSP). Al deze onderwerpen zijn van cruciaal belang om de informatie en communicatie leeftijd. Je zult een gevorderde kennis van de beginselen van de communicatie, controle en DSP domeinen krijgen. U vindt hier ook een goed begrip van de huidige en toekomstige ontwikkelingen te ontwikkelen en ... [+]

MSc in Communications, Control & Digital Signal Processing Deze full-time cursus behandelt de theoretische en praktische aspecten van de communicatie theorie en netwerken, fundamentele controle technologie en digitale signaalverwerking (DSP). Al deze onderwerpen zijn van cruciaal belang om de informatie en communicatie leeftijd. Je zult een gevorderde kennis van de beginselen van de communicatie, controle en DSP domeinen krijgen. Je zult ook de ontwikkeling van een goed begrip van de huidige en toekomstige ontwikkelingen en technologieën binnen deze drie disciplines. Samen met volledige accreditatie van de instelling voor Engineering and Technology (IET), zal deze cursus u in staat om te profiteren van kansen op werk in een heel scala van sectoren, waaronder: controle telecommunicatie signaalverwerking elektronica IT gebruiker bedrijven EDF Energy, Siemens en Texas Instruments zijn slechts enkele van de multinationals waar onze afgestudeerden posities hebben verzekerd. U zult bestuderen Je zult twee semesters van de verplichte en optionele onderwezen klassen. Deze worden gevolgd door een drie maanden durende onderzoeksproject in uw gekozen gebied. Mogelijkheden bestaan ​​om het project via concurrerende MSc industriële stages van de afdeling te doen. De stages worden aangeboden in samenwerking met geselecteerde afdeling industriële partners waaronder Selex ES, ScottishPower, SmarterGridSolutions. U zult pakken real-world technische uitdagingen voor de partner, met bezoeken ter plaatse, de toegang en het verstrekken van relevante technische gegevens en / of faciliteiten, samen met een industrie mentor en academische supervisor. Inhoud Verplichte lessen (September-mei) Digital Signal Processing Principles Informatie Transmission & Security Controle Principes Opdracht & Professional Studies Keuzevakken Kies ten... [-]

Msc In De Civiele Techniek (met Optionele Specialist Streams)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Deze cursus is ontworpen om de behoeften van een brede waaier van technische industrie te voldoen. Als een Masters student, zult u de specialistische en algemene vaardigheden die nodig zijn te krijgen tot toekomstige ontwikkelingen te leiden. Dit eenjarige MSc in de civiele techniek is geschikt voor afgestudeerden met een achtergrond in elke discipline van de civiele techniek. Kandidaten met een diploma in milieutechniek, aardwetenschappen, wiskunde, natuurkunde en werktuigbouwkunde kunnen ook worden beschouwd als ... [+]

MSc Civiele Techniek (met optionele specialist streams) Ingenieurs zijn in hoge vraag van werven bedrijven wereldwijd. Deze cursus is ontworpen om de behoeften van een brede waaier van technische industrie te voldoen. Als een Masters student, zult u de specialistische en algemene vaardigheden die nodig zijn te krijgen tot toekomstige ontwikkelingen te leiden. Dit eenjarige MSc in de civiele techniek is geschikt voor afgestudeerden met een achtergrond in elke discipline van de civiele techniek. Kandidaten met een diploma in milieutechniek, aardwetenschappen, wiskunde, natuurkunde en werktuigbouwkunde kunnen ook worden overwogen. U kunt afstuderen met een MSc Civiele Techniek of kiezen voor een specialist genaamd stroom te volgen: Civiele Techniek met Structural Engineering & Project Management Civiele Techniek met Geotechnical Engineering & Project Management Civiele Techniek met Geoenvironmental Engineering & Project Management U zult bestuderen U zult de verplichte module Civil Engineering Design Projects nemen. Deze module geeft u de mogelijkheid om te werken aan echte projecten. U kunt kiezen tussen een hernieuwbare energie project of een industrieel project. U zult uitgebreide en innovatieve ontwerpen die bouwtechniek, geotechniek en water engineering, management, milieu en financiële planning te betrekken ontwikkelen. U zult ook de verplichte module Research Protocollen voor Science & Engineering, die het proefschrift project ondersteunt. Je hebt ook een ruime keuze aan optionele modules. Na succesvolle afronding van de onderwezen component, zult u ondernemen een proefschrift. Als je op één van de specialist streams je een onderzoeksproject over een onderwerp met betrekking tot die stroom. Het proefschrift kan worden gerelateerd aan... [-]

Msc In De Wereldwijde Innovatie Management

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow Denemarken Aalborg Duitsland Hamburg +4 more

Het programma is verdeeld in vier semesters meer dan twee jaar. Je zult je eerste jaar doorbrengen in Strathclyde. Je zult praktische ervaring van het werken binnen wereldwijd verspreide teams en met een industriële klant te krijgen. In het eerste semester van het jaar 2, zult u ofwel nemen in diepgaande studie van innovatiemanagement in Duitsland of een industriële stage in Denemarken. In het laatste semester zal je op een afstudeerproject nemen. Dit staat onder toezicht van het Jaar 2 gastinstelling ... [+]

MSc in Global Innovation Management De MSc in Global Innovation Management is een uniek programma van twee jaar. Het wordt gezamenlijk door aangeboden: Universiteit van Strathclyde Aalborg University (Denemarken) Technische universiteit van Hamburg (Duitsland) Je krijgt de kans om te studeren aan twee van de universiteiten. De cursus richt zich op nieuwe uitdagingen in innovatieve wereldwijde onderneming en biedt u met: een praktisch en mondiaal perspectief van innovatiemanagement vaardigheden van toepassing zijn op grotere multinationale organisaties en kleinere ondernemingen bredere visies op Innovation Management, waaronder: beheer van de technologie onderzoek en ontwikkeling product / dienst ontwikkeling verhoogde onderzoekscapaciteit U zult bestuderen Het programma is verdeeld in vier semesters meer dan twee jaar. Je zult je eerste jaar doorbrengen in Strathclyde. Je zult praktische ervaring van het werken binnen wereldwijd verspreide teams en met een industriële klant te krijgen. In het eerste semester van het jaar 2, zult u ofwel nemen in diepgaande studie van innovatiemanagement in Duitsland of een industriële stage in Denemarken. In het laatste semester zal je op een afstudeerproject nemen. Dit staat onder toezicht van het Jaar 2 gastinstelling. Jaar 1 Verplichte lessen Industrial Group Project Global Design Mensen, Organisatie & Technology Strategic Technology Management Supply Chain Operations Ontwerpmethoden Beheer Van Innovatie design management Keuzevakken Kies uit deze lijst Product Ontwerp Techniques strategisch supply chain management Enterprise Resource Planning Knowledge Engineering & Management Voor Engineers Technische Risk Management Beheer van Total Quality & Continuous Improvement Grondbeginselen van het Lean Six Sigma Sustainable Product Design & Manufacturing Product... [-]

Msc In Elektrische Engineering En Met Het Bedrijfsleven

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Deze cursus erkent de behoefte aan geschoolde afgestudeerden om de wereld van de grote problemen in elektrische energie en power systems te pakken. Het biedt een geïntegreerd programma gericht op het ontwerp, de werking en de analyse van de voeding systemen, power plant, hernieuwbare energie en industriële elektrische apparatuur voor een geliberaliseerde voeding industrie en de geglobaliseerde markten en milieu-drivers. De cursus biedt het geavanceerde niveau van ... [+]

MSc in Electrical Power Engineering met Business Deze cursus erkent de behoefte aan geschoolde afgestudeerden om de wereld van de grote problemen in elektrische energie en power systems te pakken. Het biedt een geïntegreerd programma gericht op: het ontwerp, de exploitatie en analyse van voedingssystemen energiecentrale hernieuwbare energie en industriële elektrische apparatuur voor een geliberaliseerde voeding industrie geglobaliseerde markten en milieu-drivers De cursus biedt het geavanceerde niveau van kennis en inzichten die nodig zijn voor een uitdaging, goed betaald en spannende carrière in de dynamische en snelgroeiende sectoren elektriciteit en hernieuwbare energie. U zult bestuderen Er zijn twee semesters van de verplichte en optionele klassen, gevolgd door een drie maanden durende zomer onderzoeksproject in uw gekozen gebied. Er is de mogelijkheid om dit uit te voeren door middel van concurrerende MSc industriële stages van de afdeling. De stages worden aangeboden in samenwerking met geselecteerde afdeling partners uit de industrie, waaronder ScottishPower, SmarterGridSolutions en SSE. U zult pakken real-world technische uitdagingen voor de partner, met bezoeken ter plaatse, de toegang en het verstrekken van relevante technische gegevens en / of faciliteiten, samen met een industrie mentor en academische supervisor. Inhoud Verplichte klassen (september-mei) Advanced Power System Analysis & Protection High Voltage Technology & elektromagnetische compatibiliteit Power Electronics Energie & Drive Control Opdracht & Professional Studies Keuzevakken Kies ten minste twee van deze lijst bedrijfsinformatiesystemen Geavanceerd Project Management Power System Economie, Markets & Asset Management Wind Energy & Distributed Energy Resources Wind Turbine Controle software engineering De zomer (juni tot september) MSc... [-]

Msc In Geavanceerde Elektrische Energietechniek

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Dit is het Verenigd Koninkrijk de eerste twee jaar full-time MSc in Advanced Electrical Power Engineering. Om een ​​effectief vermogen ingenieur zijn dat je een goede kennis van onderbouwing technologieën en gebruikers en applicatie-eisen nodig. U hebt ook een goed begrip van de business en de regelgevende landschap dat nationale en multinationale macht en nutsbedrijven moeten werken binnen. Deze cursus brengt geavanceerde expertise in alle aspecten van elektrische samen ... [+]

MSc in Advanced Electrical Power Engineering Dit is het Verenigd Koninkrijk de eerste twee jaar full-time MSc in Advanced Electrical Power Engineering. Om een ​​effectief vermogen ingenieur zijn dat je een goede kennis van onderbouwing technologieën en gebruikers en applicatie-eisen nodig. U hebt ook een goed begrip van de business en de regelgevende landschap dat nationale en multinationale macht en nutsbedrijven moeten werken binnen. Deze cursus brengt geavanceerde expertise in alle aspecten van elektrische energie en power systems, aangevuld met studies op de markten voor elektriciteit en energiesystemen economie samen. De cursus is ontworpen om de geavanceerde training die u nodig heeft voor een carrière in de dynamische sectoren kracht en energie te voorzien. U zult bestuderen Jaar 1 U vindt een selectie van de verplichte en optionele onderwezen klassen. Dit wordt gecombineerd met een opleiding in het bedrijfsleven en het project management vaardigheden en onderzoeksmethoden en technieken. Potentiële Jaar 2 onderzoeksprojecten worden verkend tijdens dit jaar door de voltooiing van een mini-project, met een laatste onderwerp is overeengekomen voor het begin van het jaar 2. Jaar 2 Je zult een groot onderzoeksproject binnen de elektrische kracht en energie disciplines te ondernemen. U vindt hier ook een aantal geavanceerde onderwezen modules ontworpen om uw begrip van uw gekozen onderwerp te verbreden selecteren. Inrichting U zult de exclusieve toegang tot onze uitgebreide computer netwerk en speciaal gebouwde onderwijs ruimten, waaronder onze outdoor testfaciliteit voor fotovoltaïsche hoogspanning laboratorium, uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder: LDS 6-digitale deelontlading test- en meetsysteem Marx impuls... [-]

Msc In Milieutechniek

Campus of Online Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Een onderscheidend kenmerk van deze cursus is het hoogst actueel karakter. Glasgow heeft ondergaan uitgebreide stedelijke vernieuwing. Dit omvatte de bouw op het land die is besmet in het verleden. Je zult problemen uitdagende 'echte wereld' hebben om te studeren in de buurt van de universiteit. Dit MSc biedt de kennis en vaardigheden om u toe te rusten voor een carrière in zowel milieu-engineering of wetenschap ... [+]

MSc in Environmental Engineering Nauw verbonden met de eisen van de industrie, deze cursus voldoet aan de behoeften van: stedelijke vernieuwing milieubescherming investeringen in infrastructuur portefeuilles in Schotland en wereldwijd Een onderscheidend kenmerk van deze cursus is het hoogst actueel karakter. Glasgow heeft ondergaan uitgebreide stedelijke vernieuwing. Dit omvatte de bouw op het land die is besmet in het verleden. Je zult problemen uitdagende 'echte wereld' hebben om te studeren in de buurt van de universiteit. Dit MSc biedt de kennis en vaardigheden om u toe te rusten voor een carrière in zowel milieu-engineering of wetenschap. U zult bestuderen Je zult een curriculum van vijf kern klassen en een breed scala aan optionele lessen volgen. Elke klasse wordt onderwezen 2-3 uur per week gedurende acht tot 12 weken. Na succesvolle afronding van de onderwezen component, zult u een proefschrift van juni tot augustus ondernemen. In aanvulling op de door de cursusleiders en industriële partners voorgesteld proefschrift onderwerpen, kunt u onderwerpen die van belang kan zijn voor uw werkgever voor te stellen. Voor part-time studie van de modules kunnen worden genomen dan twee jaar (het bijwonen van lessen meestal een dag per week) met het proefschrift in jaar 2 of 3 afgerond. Stage Als onderdeel van de klasse onafhankelijke studie in samenwerking met de industrie die u kunt toepassen om te werken met de industrie projecten. Inrichting Ons laboratorium faciliteiten zijn goed uitgerust voor een breed scala van milieu-metingen. High-technologische instrumenten en ruimte beschikbaar zijn om te onderzoeken: milieu microbiologie en... [-]

Msc In Schip & Offshore-technologie

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow Duitsland Hamburg +2 more

Dit programma is bedoeld voor afgestudeerde ingenieurs in scheepsbouw, offshore, werktuigbouw en andere aanverwante disciplines die willen geavanceerde kennis te verwerven in een breed scala van onderwerpen van schepen en offshore technologieën. Deze tweejarige cursus wordt samen met Hamburg University of Technology (TUHH) in Duitsland aangeboden. Jaar 1 is afgerond Strathclyde en jaar 2 in Hamburg. De award wordt gemaakt in de naam van beide universiteiten ... [+]

Waarom deze cursus? Dit programma is bedoeld voor afgestudeerde ingenieurs in scheepsbouw, offshore, werktuigbouw en andere aanverwante disciplines die willen geavanceerde kennis te verwerven in een breed scala van onderwerpen van schepen en offshore technologieën. Deze tweejarige opleiding wordt gezamenlijk aangeboden met Hamburg University of Technology (TUHH) in Duitsland. Jaar 1 is afgerond Strathclyde en jaar 2 in Hamburg. De award wordt gemaakt in de naam van beide universiteiten. Inrichting We hebben uitstekende onderwijsfaciliteiten aan de Universiteit van Strathclyde, waaronder: Catalina - onze departementale race jacht Kelvin Hydrodynamica Lab - het grootste schip-model experiment tank in een Britse universiteit Slepen / wave tank uitsluitend voor onderwijsdoeleinden Scheepsmotor laboratorium Waterstof-brandstofcel laboratorium Cutting-edge computerfaciliteiten Industrie standaard software TUHH is één van Duitslands nieuwste en meest succesvolle universiteiten. Onderwijzend personeel Je leert door toegewijde medewerkers met uiteenlopende expertise en onderzoeksactiviteiten. Accreditatie Al onze opleidingen zijn en om professioneel te zijn (2014) door de Royal Institution of Naval Architects (RINA) en The Institute of Marine Engineering, Wetenschap en Technologie, (IMarEST) namens de Engineering Council UK. Student wedstrijden Het ministerie van Naval Architecture, Ocean and Marine Engineering ondersteunt en stimuleert studenten in diverse wedstrijden en prijzen, op de liquiditeiten beurzen voor best presterende studenten aan de hoogste onderscheidingen van de internationale organisaties. In de afgelopen jaren studenten van NaOMe zijn triomfantelijke geweest in de volgende high profile wedstrijden: Science, Engineering & Technology Student of the Year (SET Awards) Best Maritieme Techniek Student (SET Awards) Tweevoudig winnaar van de BP Ultimate Field Trip Competition Strathclyder van... [-]

Msc Supply Chain En Operations Management / Logistiek / Inkoop Management

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 24 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

Supply chain management is algemeen aanvaard als een bedrijfskritische competentie. Supply chain management omvat: [+]

Waarom deze cursus? Voorraadketenbeheer wordt algemeen aanvaard als een bedrijfskritische competentie. Supply chain management omvat: eerste ontwerp inkoop van materialen en diensten verwerking en distributie naar de klant, hetzij rechtstreeks of via een netwerk van distributeurs In veel bedrijven, wordt 80% of meer van hun omzet buiten de organisatie brachten. Deze cursus helpt u effectief bij het beheer van deze geworden. Het is ontworpen voor degenen die werken of van plan bent om te werken binnen supply chain management. Het is ook geschikt voor mensen met een achtergrond in ondersteunende functies zoals: verkoop onderhoud financiën afzet U krijgt een inzicht in de problemen, concepten, modellen, tools en technieken in verband met supply chain management te krijgen. Wat u zult bestuderen Je zult een diepgaand begrip van de strategische, tactische en operationele kwesties met betrekking tot het beheer van supply chains te krijgen. U zult worden uitgerust met state-of-the-art concepten, methoden, technieken en hulpmiddelen bij te dragen aan het concurrentievermogen van de industriële en commerciële organisaties wereldwijd. De cursus bestaat uit verplichte modules en gespecialiseerde modules, evenals een Masters proefschrift. De specialisatie kunt u een gebied van belang, Operations Management, Logistiek Management of Procurement management kiezen. Je zult u in de buurt bij de inschrijving te kiezen. Grote projecten Je zult een onderzoek proefschrift gerelateerd aan supply chain management te voeren. Dit is een kans om de loop van het jaar in de klassen verworven vaardigheden te demonstreren en om onderzoek praktijk toe te passen. Begeleid door een lid van het... [-]

MSc Sustainable Engineering: Renewable Energy Systems and Environment

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 36 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow +1 more

[+]

Grote projecten Accreditatie Inrichting Student wedstrijden [-]

Master

Mars In Architectonisch Ontwerp (internationale)

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Glasgow

Deze tweejarige cursus is voor internationale studenten die op zoek zijn naar een uitdagend programma van de studie die voldoet aan de Royal Institute of British Architects (RIBA) deel 2 educatieve criteria. De cursus loopt parallel aan de mars / Pg Diploma in Advanced Architectural Design. Het deelt hetzelfde curriculum zodat je mee studenten op deze cursus in een spannende en uitdagende omgeving. [+]

Maart in Architectural Design (International) Deze tweejarige cursus is voor internationale studenten die op zoek zijn naar een uitdagend programma van de studie die voldoet aan de Royal Institute of British Architects (RIBA) deel 2 educatieve criteria. De cursus loopt parallel aan de mars / Pg Diploma in Advanced Architectural Design. Het deelt hetzelfde curriculum zodat je mee studenten op deze cursus in een spannende en uitdagende omgeving. Je vaardigheden in het geavanceerde ontwerp, analyse en architectonische kritiek ontwerpen van complexe gebouwen in een verscheidenheid van contexten en het aanpakken van sociale, culturele en milieuvraagstukken ontwikkelen. Deze cursus vergt een hoog niveau van design vermogen en zelfwerkzaamheid. U zult bestuderen Jaar 1 Het eerste jaar van de studie is gericht op het consolideren van uw architectonisch ontwerp vaardigheden. U zult worden ingevoerd om het idee van de architectuur als een responsieve oplossing voor fundamentele maatschappelijke vraagstukken. Je zult een onderwerp klasse te nemen in een gebied van deskundigheid afgestemd op het onderzoek op de afdeling en het onderzoek en de productie van een proefschrift over een onderwerp van persoonlijk belang met betrekking tot het ontwerp. Jaar 2 Je hebt een belangrijke architectonische project waar u verplicht bent om een ​​standpunt over hedendaagse architecturale kwesties te ondernemen. Deze wordt ontwikkeld door middel van een thema dat uw eigen belangen en creatieve ambities weerspiegelt en wordt ondersteund door onder klassen. Je vindt ook een les cursus in professionele studies en een reeks gastcolleges te wonen. Studenten vorderen van de Diploma Masters ondernemen... [-]