Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht:

De Universiteit van Wet (ULaw) is een van de langst bestaande gespecialiseerde aanbieders van juridische educatie in het Verenigd Koninkrijk. In feite hebben we meer praktiserende advocaten opgeleid in het Verenigd Koninkrijk dan wie dan ook.

En met zulke nauwe banden tussen wet en bedrijf, is het logisch dat een specialist in juridisch onderwijs goed uitgerust is om een uitstekende business school te ontwikkelen, The University of Law Business School .

Met een sterke focus op praktisch leren, wil onze Business School studenten inzetbaar en klaar maken om te slagen op de werkplek. We zijn trots op het creëren van de juiste leeromgeving voor u om uw zakelijke ambities te realiseren. Daarom hebben we technieken die worden gebruikt in onze juridische cursussen aangepast met het oog op het ontwikkelen van een boeiende, gespecialiseerde leerervaring die u voorbereid op een carrière in de bedrijfswereld.

De University of Law kreeg in juni 2019 een zilveren rating in het Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF). We bleken kwalitatief hoogwaardig onderwijs, leren en resultaten te leveren voor onze studenten en overtreffen consequent de strengere nationale kwaliteitseisen voor VK hoger opleiding.

locaties:

Onze Business School is werkzaam op The University of Law campussen in Londen Bloomsbury, Birmingham, Leeds en Manchester. Elk is een bloeiende commerciële hub, ideaal gelegen om u een uitstekende toegang te geven tot muzieklocaties, theaters, bioscopen, bars en restaurants. Veel van onze cursussen zijn ook 100% online beschikbaar.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Cursus ontwerp:

Met een sterke focus op praktisch leren, wil onze Business School studenten inzetbaar en klaar maken om te slagen op de werkplek. We zijn trots op het creëren van de juiste leeromgeving voor u om uw zakelijke ambities te realiseren. Daarom hebben we technieken die worden gebruikt in onze juridische cursussen aangepast met het oog op het ontwikkelen van een boeiende, gespecialiseerde leerervaring die u voorbereid op een carrière in de bedrijfswereld. Alle docenten van onze Business School hebben echte zakelijke ervaring in de wereld.

Gratis Masters-aanbieding (alleen voor niet-afgestudeerden)

The University of Law Business School zet zich in om u elke stap van de weg naar uw carrièrebestemming te ondersteunen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je volledig bent toegerust op het gebied van kwalificaties, vaardigheden en contacten met de industrie om rechtstreeks in je gekozen carrière te stappen. We zijn dan ook verheugd om alle studenten die starten met een undergraduate-diploma aan de Business School bij ons in september 2019 of 2020 de mogelijkheid te bieden om door te groeien naar een Masters-opleiding voor het succesvol afronden van hun bachelordiploma zonder extra kosten. Bezoek www.law.ac.uk/business/freemasters voor meer informatie over de beschikbare cursussen en geschiktheidscriteria

Loopbanen en inzetbaarheid:

Inzetbaarheid vormt de kern van alles wat we doen op de Business School. Ons inzetbaarheidsteam zal u één-op-één advies geven over hoe u succesvol in contact kunt komen met zakelijke contacten van grote Britse recruiters zoals IBM, Lloyds of London en Price Waterhouse Coopers (PwC), die u zult ontmoeten via evenementen, workshops en bezoeken organisaties, zodat u uit de eerste hand kunt zien hoe zaken in de echte wereld werken. We organiseren ook ondernemerschapsevenementen met gastsprekers en innovatiedeskundigen om onze studenten te ondersteunen bij het starten van een eigen bedrijf en het ontwikkelen van een ondernemersmentaliteit. De ondersteuning die u krijgt, geleid en geïnformeerd door de werkgeverspraktijk, zal uw bekwaamheid maximaliseren om succesvolle sollicitaties in te dienen, stages veilig te stellen en uw sollicitatievaardigheden aan te scherpen in ons proefcentrum.

International Leadership Summer School (voor niet-gegradueerde studenten):

Als onderdeel van onze voortdurende toewijding om je ambities te ondersteunen, bieden we onze 2019 niet-gegradueerde studenten de mogelijkheid om onze International Leadership Summer School in Berlijn bij te wonen, waar je de belangrijkste soft skills kunt ontwikkelen en deze opwindende stad kunt verkennen met je mede-ULaw-studenten. Meer informatie over The University of Law-website op: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Chartered Management Institute (CMI):

Aangezien de Business School is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), krijgen studenten automatisch een gratis lidmaatschap voor de duur van hun cursus en een jaar na voltooiing.

Voordelen zijn onder meer toegang tot ManagementDirect; de grootste beheersbibliotheek van het Verenigd Koninkrijk, samen met toegang tot het online bronnenportaal inclusief e-journals, bedrijfs- en sectorrapporten en advies van meer dan 300 wervingsmanagers via het Career Development Center.

U krijgt toegang tot de huidige vacatures via de JobSearch-database en een schat aan video's, zelfstudies en artikelen om uw carrière- en zakelijke vaardigheden te ontwikkelen. De online CMI-mentoringgemeenschap bestaat uit meer dan 120.000 leden waar u kunt worden gekoppeld aan de vaardigheden, ervaring en interessesector en aan informatie over CMI-netwerkevenementen waaraan u kunt deelnemen.

Na het succesvol afronden van een van onze cursussen, ontvang je naast je diploma ook een kwalificatie van de CMI.

Ondersteunende omgeving:

We willen meer studenten van verschillende achtergronden dan ooit ondersteunen om hun carrièreambities te realiseren. Daarom bieden we een reeks beurzen en beurzen aan.

Alle studenten krijgen de kans om optimaal te profiteren van onze faciliteiten en diensten. De ondersteuningsdienst voor mensen met een beperking is toegewijd aan het beheren van eventuele vereisten die u tijdens uw studie hebt, inclusief tijdelijke hulp als gevolg van letsel of ziekte.

Sportfaciliteiten:

Er zijn voldoende mogelijkheden om op te staan en fit te worden op al onze campussen, als u zowel uw lichaam als uw geest wilt oefenen. Populaire activiteiten zijn Zumba, voetbal, netbal, rugby en tennis.

Clubs en verenigingen:

Met een reeks samenlevingen, sportteams en sociale evenementen die beschikbaar zijn op elk van onze campussen, zult u zeker genoeg vinden om u bezig te houden en plezier te hebben tussen de colleges. En aan het begin van je cursus kun je lid worden van een vereniging, club of evenement van je keuze, of je kunt een eigen club maken via de studentenvereniging.

cursussen:

The University of Law Business School biedt een scala aan undergraduate en postdoctorale programma's in het Verenigd Koninkrijk. Veel van onze cursussen zijn ook 100% online beschikbaar.

Aangezien de Business School is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), krijgen studenten automatisch een gratis lidmaatschap voor de duur van hun cursus en een jaar na voltooiing.

Veel van onze cursussen zijn geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), de enige gecharterde beroepsorganisatie in het Verenigd Koninkrijk die de felbegeerde Chartered Manager (CMgr) -status aanbiedt. Na het succesvol afronden van een van onze cursussen, ontvang je naast je diploma ook een kwalificatie van de CMI.

Online zakelijke cursussen:

Wij bieden online leren van wereldklasse:

• Studiemethoden voor alle soorten leervormen: er is een studiemethode die past bij uw stijl, met e-books, i-Tutorials, webinars, casestudy's, flashcards, audiobestanden, bewegende beelden, real-time chatrooms voor studenten, online beoordelingen, en meer.

• Dedicated Tutor-ondersteuning: u ontvangt voortdurende ondersteuning en feedback over uw werk van een speciale programma-tutor gedurende de duur van uw cursus.

Toegangseisen en tarieven:

Toelatingseisen en kosten variëren per cursus - voor meer informatie over toelatingseisen, vergoedingen, financieringsopties en beurzen en beurzen, bezoek de website van de Universiteit van Wet.

Internationale studenten:

Je zou toetreden tot studenten van meer dan 120 verschillende nationaliteiten, die bijdragen aan een bloeiende internationale gemeenschap in alle ULaw-campussen.

We hebben een team voor Student Support Services die hier zijn om welzijnsgerelateerd advies en begeleiding te geven.

Informatie over visumvereisten is te vinden op de website van The University of Law.

accommodatie:

Voor onze studenten hebben we accommodatie met gespecialiseerde Britse studentenhuisvestingsproviders geregeld, om ervoor te zorgen dat je een comfortabele plek hebt om te wonen terwijl je met ons studeert. Accommodatie vindt meestal plaats in gedeelde flats of in sommige gevallen zelfstandige studio's.

Voor studenten, garanderen we u een aanbod van accommodatie in het eerste jaar van uw graad, als u ons hebt aanvaard als uw vaste keuze en vóór 30 maart in het jaar van binnenkomst * (* T

Voor postdoctorale studenten, als u een campus weg van huis kiest, kan onze accommodatiedatabase u helpen een woonplek te vinden, met de mogelijkheid om privé gehuurde eigendommen of gedeelde accommodatie te vinden bij andere ULaw-studenten.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Open dagen en evenementen:

Onze Open Dagen zijn een geweldige manier om meer te weten te komen over onze bedrijfscursussen, onze faciliteiten te bekijken en onze docenten en huidige studenten te ontmoeten. Er zijn lezingen, proeverijen en rondleidingen en je hebt de kans om je vragen te stellen. We zullen uw dag zo interessant en interactief mogelijk maken.

Als je een van onze open dagen op de campus niet haalt, bieden we van tijd tot tijd Online Open Days aan voor onze cursussen - dus je hebt nog steeds de mogelijkheid om uit te vinden hoe het is om bij The University of Law Business School Open te studeren. The University of Law Business School , en stel uw vragen online.

Voor internationale studenten, wil je misschien meer weten over studeren met ons, door ons te bezoeken tijdens een internationaal evenement.

The University of Law Business School locaties van The University of Law Business School :

De beschikbare cursussen variëren per locatie. Meer informatie over onze locaties vindt u op de website The University of Law, Locations.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

The University of Law Business School

De MSc Business Intelligence Analytics-cursus is ideaal voor studenten met een numerieke achtergrond die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een diepgaande gespeci ... [+]

MSc Business Intelligence en Analytics

De MSc Business Intelligence Analytics-cursus is ideaal voor studenten met een numerieke achtergrond die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een diepgaande gespecialiseerde kennis en een kritisch inzicht in de belangrijkste aspecten van gegevensbeheer en cyberbeveiliging.

Studenten zullen een goed begrip ontwikkelen van de nieuwe beschikbare hulpmiddelen om correcte statistische technieken toe te passen voor de besluitvorming. Je ontwikkelt de vereiste vaardigheden om je bevindingen te communiceren op manieren die niet-gegevenswetenschappers zullen begrijpen.

Door onze samenwerking met GISMA Business School is deze cursus ook beschikbaar om in Berlijn te studeren. Ga voor meer informatie naar www.gisma.com.... [-]

Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

Deze graad is ideaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een toekomstige carrière in bankieren, persoonlijke financiën en bedrijfsfinanciering of als een accountant, ... [+]

MSc Corporate Financial Management

Door onze samenwerking met GISMA Business School is deze cursus beschikbaar om op de campus in Berlijn te studeren. Ga voor meer informatie naar www.gisma.com. Voor degenen die op zoek zijn naar meer flexibiliteit, is deze cursus ook beschikbaar om 100% online te studeren. Deze graad is ideaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een toekomstige carrière in bankieren, persoonlijke financiën en bedrijfsfinanciering of als een accountant, die een uitstekende basis biedt voor uw carrière of voor verdere studie. Naast het behalen van een formele kwalificatie bouw je een vaardighedenportfolio die je aan toekomstige werkgevers kunt tonen.

We zijn gefocust op de leerervaring van studenten en willen ervoor zorgen dat onze afgestudeerden klaar zijn voor de carrière, met de kennis, vaardigheden en eigenschappen die werkgevers van hen verlangen. Je kunt het programma online of op de campus studeren. Onze docenten hebben uitgebreide praktische ervaring en studenten worden in kleine groepsgroottes onderwezen die een goede leerrelatie met docenten stimuleren.... [-]

Duitsland Berlijn
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 - 21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De master Data Management en Cyber Security richt zich op een combinatie van technologie, business en beleid. Het is ideaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ... [+]

MSc Data Management en Cyber Security

De master Data Management en Cyber Security richt zich op een combinatie van technologie, business en beleid. Het is ideaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een diepgaande specialistische kennis en een kritisch inzicht in de belangrijkste aspecten van gegevensbeheer en cyberbeveiliging.

Deze cursus biedt studenten de vaardigheden om de data-assets en beveiligingsmaatregelen van een organisatie te beheren en analyseren, en geeft inzicht in de principes, praktijken en technologieën van databeheer.

Cursus benodigd heden2: 2 of hoger van een Brits bachelordiploma, of gelijkwaardige kwalificaties.Internationale vereis... [-]
Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De MSc Digital Marketing is bedoeld voor diegenen die hun carrière in digitale marketing willen bevorderen. Studenten zullen volledig toegerust zijn om effectieve digital ... [+]

MSc Digital Marketing

De MSc Digital Marketing is bedoeld voor diegenen die hun carrière in digitale marketing willen bevorderen. Studenten zullen volledig toegerust zijn om effectieve digitale marketingstrategieën te ontwikkelen door hun kennis van digitale marketingtechnieken, inclusief sociale mediaplatforms.

Deze cursus is ideaal voor mensen met een sterke numerieke achtergrond met een interesse in gegevensbeheer, datagedreven marketing en cyberbeveiliging. Deze cursus biedt de optimale mix van theorie en praktische toepassing van kennis via real-life case-studies.

Na succesvolle afronding van deze cursus beschikken afgestudeerden over de zeer gevraagde vaardigheden om te reageren op technologische vooruitgang en digitalisering in de bedrijfswereld.... [-]

Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De MSc Digital Sales and Management leert u de rol analyseren van digitale bedrijfsmodellen op basis van disruptieve technologieën, digitale en sociale mediamarketing, di ... [+]

MSc Digital Sales Management

De MSc Digital Sales and Management leert u de rol analyseren van digitale bedrijfsmodellen op basis van disruptieve technologieën, digitale en sociale mediamarketing, digitale transformatie, digitale governance, projectbeheer en informatiesystemen. Studenten krijgen verschillende vaardigheden op het gebied van digitaal ondernemerschap, waardoor ze de kans krijgen om hun eigen bedrijf te starten of werk te vinden in verschillende branches.

Na succesvolle afronding van deze cursus beschikken afgestudeerden over de zeer gevraagde vaardigheden om te reageren op technologische vooruitgang en digitalisering in de bedrijfswereld.

Door onze samenwerking met GISMA Business School is deze cursus ook beschikbaar om in Berlijn te studeren. Ga voor meer informatie naar www.gisma.com.... [-]

Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De MSc Financial Risk Compliance biedt uitgebreide, wereldwijd gerichte kennis van de instrumenten voor risicobeheer, gaande van bedrijfsbrede risicobeheerpraktijken tot ... [+]

MSc Financieel risicobeheer

De MSc Financial Risk Compliance biedt uitgebreide, wereldwijd gerichte kennis van de instrumenten voor risicobeheer, gaande van bedrijfsbrede risicobeheerpraktijken tot specifieke technieken en vereisten in de financiële sector.

Het programma biedt een uitgebreide introductie tot de financiële dienstensector, onderzoekt de bredere economische omgeving en beïnvloedt de financiële markten. Het biedt diepgaande kennis van financiële producten, waaronder aandelen, obligaties, derivaten en beleggingsfondsen. Het onderzoekt ook de soorten risico's waarmee ondernemingen worden geconfronteerd en risicobeheerpraktijken binnen financiële instellingen, namelijk markt-, krediet- en tegenpartijrisico's.... [-]

Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De MSc Financial Compliance is bedoeld voor diegenen die hun loopbaan willen verbeteren in de wereldwijde financiële compliance. Studenten zullen volledig toegerust zijn ... [+]

MSc Financiële Compliance

De MSc Financial Compliance is bedoeld voor diegenen die hun loopbaan willen verbeteren in de wereldwijde financiële compliance. Studenten zullen volledig toegerust zijn om niet alleen te kijken naar regelgeving en compliance-functies, maar ook naar andere risico's waarmee financiële instellingen worden geconfronteerd, zoals markt, krediet en liquiditeit.

Deze cursus biedt een diepgaand inzicht in financiële markten en de veranderende plaats van financiële instellingen in de wereldeconomie. De belangrijkste focus is om verschillende bedreigingen en risico's voor financiële instellingen en de rol van de compliancefunctie te onderzoeken om deze te helpen identificeren en bestrijden. Deze cursus biedt de optimale mix van theorie en praktische toepassing van kennis via real-life case-studies.... [-]

Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De MSc Global Accounting biedt een postdoctorale prijs met een sterke focus op inzetbaarheid. Het is ideaal voor studenten met een numerieke achtergrond die geïnteresseer ... [+]

MSc Global Accounting

De MSc Global Accounting biedt een postdoctorale prijs met een sterke focus op inzetbaarheid. Het is ideaal voor studenten met een numerieke achtergrond die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van diepgaande specialistische kennis en een kritisch inzicht in de belangrijkste aspecten van wereldwijde boekhouding, en in het bijzonder, die op zoek zijn naar een carrière in de wereldwijde boekhouding, vooruit willen gaan of willen overschakelen. .

Het masterprogramma is zo ontworpen dat je je cursus in een periode van 12 maanden kunt afronden. Je ontwikkelt een breed begrip van de belangrijkste concepten in wereldwijde accounting met een strategisch perspectief in een mondiale context. De Business School is trots op de diepgaande en praktische relevantie van de kennis die haar wordt geboden door academici met praktische ervaring om ervoor te zorgen dat onderzoek wordt versmolten met een relevante toepassing in de praktijk. Je past theoretische concepten en boekhoudkundige en financiële modellen toe op realistische case studies, in een online omgeving. Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die vereist is voor een carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en een belangrijke blootstelling aan de arbeidswereld en de huidige eisen.... [-]

Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De MSc International Marketing is ontworpen voor de marketingprofessionals van vandaag en afgestemd op de veelgeprezen normen van het Chartered Institute of Marketing. He ... [+]

MSc International Marketing

Door onze samenwerking met GISMA Business School is deze cursus beschikbaar om in Berlijn te studeren. Ga voor meer informatie naar www.gisma.com. Voor degenen die op zoek zijn naar meer flexibiliteit, is deze cursus ook beschikbaar om 100% online te studeren. De MSc International Marketing is ontworpen voor de marketingprofessionals van vandaag en afgestemd op de veelgeprezen normen van het Chartered Institute of Marketing.

Het programma biedt u een grondige basis in het bedrijfsleven en de meer gespecialiseerde concepten en toepassingen van marketingbeheer. Je zult worden blootgesteld aan het relationele karakter van marketing en hoe strategische marketingplanning en -communicatie het succes van een internationale organisatie kunnen ondersteunen. U kunt ervoor kiezen om de cursus online of face-to-face te studeren.... [-]

Duitsland Berlijn
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De MSc Project Management is bedoeld voor afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een diepgaande specialistische kennis en een kritisch inzicht in d ... [+]

MSc Project Management

De MSc Project Management is bedoeld voor afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een diepgaande specialistische kennis en een kritisch inzicht in de belangrijkste aspecten van projectmanagement. Een master's degree in projectmanagement wordt gezocht door veel organisaties in de publieke, private en not-for-profit sector.

Studenten zullen een breed begrip ontwikkelen van de belangrijkste concepten in projectmanagement, door theoretische concepten en projectmanagementmodellen toe te passen op realistische case studies.

Door onze samenwerking met GISMA Business School is deze cursus ook beschikbaar om in Berlijn te studeren. Ga voor meer informatie naar www.gisma.com.... [-]

Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen
Januari 2020
Engels
Voltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Law Business School

De MSc in Strategic Business Management is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI) en is gericht op afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het ont ... [+]

MSc Strategic Business Management

De MSc in Strategic Business Management is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI) en is gericht op afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van diepgaande kennis en een kritisch inzicht in de belangrijkste aspecten van strategische bedrijfsvoering en management. In het bijzonder zullen degenen die ernaar streven om door te gaan, door te gaan of over te schakelen naar een carrière in bedrijfsbeheer van deze cursus profiteren.

Je ontwikkelt een breed begrip van de belangrijkste concepten in management met een strategisch perspectief. The University of Law Business School trots op de diepgaande en praktische relevantie van de kennis die door academici met praktische ervaring over haar programma's wordt geleverd. Je past theoretische concepten en bedrijfsmodellen toe op realistische casestudies, in een praktijkgerichte omgeving. De cursus kan online of op de campus worden gevolgd. Deze graad is ideaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een toekomstige carrière in business en management, inclusief functies zoals manager, consultant, analist of ondernemer.... [-]

Duitsland Berlijn Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

The University of Law Business School: We’re in Business

James Walters, student at The University of Law Business School

Connecting you to the real world of Business: Events at The University of Law Business School

Jo Lozinska, Employability Manager at The University of Law Business School

Location address
The University of Law
14 Store Street

London, Engeland, WC1E 7DE GB
Location address
The University of Law
15-16 Park Row

Leeds, Engeland, LS1 5HD GB
Location address
The University of Law
2 New York Street

Manchester, Engeland, M1 4HJ GB
Location address
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, Engeland, GB