Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Leicester School of Business heeft een uitstekende reputatie voor postdoctorale onderwijs. Hier studeren zal je helpen voor te bereiden op een brede waaier van carrièremogelijkheden bij de overheid, het bedrijfsleven en de financiële sector, maar ook voor toekomstig onderzoek.

Over de School De universiteit van Leicester School of Business is opgericht in 2016, waardoor de uitstekende expertise in Economie en Management samen om een ​​world-class business school te creëren.

Full-time MSc Degrees MSc Banking en International Finance

Deze cursus is voor u als u wilt een analytische benadering van de gebruikte materialen in de moderne bankwezen en financiën in de internationale context methoden te begrijpen.

msc business analyse en financiën

Deze cursus is voor u als u wilt uw begrip van de economie en kwantitatieve technieken toe te passen op de analyse van de problemen in het bedrijfsleven regelgeving, organisatie en financiën.

MSc Finance

CFA® Program Partner van het CFA Institute Deze cursus is voor u als u wilt de mechanica van de financiële markten te leren, de financiële besluiten van ondernemingen en de aard van de financiële risico's te begrijpen.

MSc Financial Economics

Deze cursus is voor u als u wilt uw kennis van economie of Finance verdiepen en mogelijk gaan om een ​​doctoraat of onderzoek op het gebied van economie of Finance te bestuderen.

msc financieel risicobeheer Wij zijn een Academic Partner van GARP - The Global Association of Risk Professionals. Deze cursus is voor u als u wilt jezelf uit te rusten met de vaardigheden van het risico management technieken, kwantitatieve analyse, financiële analyse en programmering.

phd Onze School of Business is-onderzoek leidde, toegewijd aan het produceren van de hoogste kwaliteit beurs erkent de belangrijke relatie tussen excellentie in onderzoek en in het onderwijs.

Promovendi voltooien een onafhankelijk onderzoek onder begeleiding van een begeleidingsteam. Het onderzoek is normaal voltooid over een periode van 3 tot 3,5 jaar (voltijd) of 6-6,5 jaar (part-time / afstandsonderwijs) maximum.

Wij bieden Economics PhD begeleiding in gebieden verenigbaar is met het onderzoek belangen van onze wetenschappelijke staf, waaronder:

Game Theory Mechanisme Ontwerp Behavioral Economics Industriële Organisatie Groei Theorie Economie en Overheid Labour Economics Politieke Economie Economie van migratie Gezondheidseconomie Organisatie Theorie Bedrijfsethiek Marketing en consumptie Accounting en Finance Politieke Economie Human Resource Management

Wij bieden begeleiding voor de mate van:

Doctor of Philosophy (PhD) - Full-Time Master of Philosophy (MPhil) - Full-Time

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

University of Leicester, School of Business

De MSc in Banking en International Finance biedt een uitgebreide inzicht in de principes van het bankwezen en financiën en is de ideale basis voor een breed scala aan pro ... [+]

Deze cursus is voor u als u wilt een analytische benadering van de gebruikte materialen in de moderne bankwezen en financiën in de internationale context methoden te begrijpen. De MSc in Banking en International Finance biedt een uitgebreide inzicht in de principes van het bankwezen en financiën en is de ideale basis voor een breed scala van professionele rollen. De cursus combineert strenge academische normen met real-world praktische inzichten en opent een breed scala aan carrièremogelijkheden.

Je zal een sterke beheersing van de analytische technieken, informatica en onderzoeksmethoden te krijgen voor het oplossen van problemen en het ontwikkelen van uw kritische analyse van de economische theorieën en debatten. De cursus zal u uitrusten met het vertrouwen in het gebruik en de presentatie van economische argumenten in uw professionele rol. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Leicester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Leicester, School of Business

De MSc in Business Analyse en Finance biedt u de mogelijkheid om uw kennis van de economie van toepassing zijn op de analyse van zakelijke problemen en financiën. De curs ... [+]

Deze cursus is voor u als u wilt uw begrip van de economie en kwantitatieve technieken toe te passen op de analyse van de problemen in het bedrijfsleven regelgeving, organisatie en financiën. De MSc in Business Analysis en financiën biedt u de mogelijkheid om uw kennis van de economie van toepassing zijn op de analyse van zakelijke problemen en financiën. De cursus combineert geavanceerde academisch leren met real-world praktische inzichten en opent een breed scala aan carrièremogelijkheden.

Door deze MSc, zul je geavanceerde kennis en expertise te krijgen in kwantitatieve technieken en hebben de mogelijkheid om deze vaardigheden aan het oplossen van problemen op het gebied van zakelijke regelgeving, organisatie en financiering van toepassing. De cursus zal u uitrusten met de computer vaardigheden die kunnen worden toegepast op zakelijke data-analyse en het vertrouwen in het gebruik en de presentatie van economische argumenten in uw professionele rol te ontwikkelen. Om u te helpen de vaardigheden die vooraanstaande werkgevers vragen om te ontwikkelen, en laat u zien hoe handelaren werken, we hebben 12 Bloomberg terminals in de Universiteitsbibliotheek. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Leicester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Leicester, School of Business

Onze MSc in Financial Economics geeft u een basis voor een carrière als een economische of financiële analist in het bedrijfsleven, de overheid of een grote international ... [+]

Deze cursus is voor u als u wilt uw kennis van economie of Finance verdiepen en mogelijk gaan om een ​​doctoraat of onderzoek op het gebied van economie of Finance te bestuderen. Onze MSc in Financial Economics biedt u een basis voor een carrière als een economische of financiële analist in het bedrijfsleven, de overheid of een grote internationale organisatie. Je zal een diepgaand begrip van de principes van financiën, investeringen analyse en analytische methoden van de moderne financiën te ontwikkelen.

U krijgt een geavanceerd begrip van de belangrijkste theorieën en concepten van financiën en investeringen door middel van onze core modules te krijgen. Je zult in staat om uw eigen gebieden van belang na te streven in twee core modules en door uw proefschrift. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Leicester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Leicester, School of Business

De MSc in Financial Risk Management is gericht op uw professionele ontwikkeling en zal u voorzien van een gedegen training in risicomanagement, portfolio management, anal ... [+]

Wij zijn een Academic Partner van GARP - The Global Association of Risk Professionals. Deze cursus is voor u als u wilt jezelf uit te rusten met de vaardigheden van het risico management technieken, kwantitatieve analyse, financiële analyse en programmering.

De MSc in Financial Risk Management is gericht op uw professionele ontwikkeling en zal u voorzien van een gedegen training in risicomanagement, portfolio management, analyse van investeringen en financiën. De mate biedt een uitstekende voorbereiding voor de werkgelegenheid in de financiële sector, met name in een analytische of risicomanagement rol.

U vindt er een scala aan vaardigheden te ontwikkelen in kwantitatieve analyse, met inbegrip van wiskundige technieken, econometrie en programmering. Het proefschrift geeft u de mogelijkheid om uit te voeren industrie gericht onderzoek, relevant zijn voor uw toekomstige werkgelegenheid. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Leicester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Leicester, School of Business

Een spannende nieuwe samenwerking tot stand is gebracht tussen de Universiteit van Leicester en Lingnan University, Hong Kong. Hierdoor kunnen studenten van elke universi ... [+]

WAT IS HET?

Een bijzondere kans om twee MSc graden van afzonderlijke toonaangevende instellingen te verkrijgen over twee continenten.

Een spannende nieuwe samenwerking tot stand is gebracht tussen de Universiteit van Leicester en Lingnan University, Hong Kong. Hierdoor kunnen studenten van elke universiteit een extra Masters degree over een kortere periode te bestuderen door het bestuderen van minder modules.

Studenten moeten studeren op de volgende programma's in aanmerking te komen:

MSc Bank- en Financiewezen MSc Financial Economics msc business analyse en financiën Hoe werkt het?

Studenten vullen een volledige 12 maanden MSc-diploma aan beide Leicester of Lingnan University voor het aanbrengen aan het heen en weer gaande universiteit voor een beperkte studie periode.... [-]

Verenigd Koninkrijk Leicester
Augustus 2020
Engels
Voltijd
18 - 21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

University of Leicester

Bloomberg Terminals - University of Leicester