University of Kent, School of Computing

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School of Computing heeft een uitstekende reputatie op het gebied van onderzoek en voor de uitrusting van onze studenten voor hun toekomstige loopbaan.

Waarom voor ons kiezen?

Enkele goede redenen om te kiezen voor een studie aan de School of Computing.

1 Inzetbaarheid

Computer Science aan Kent werd gerangschikt 12e voor afgestudeerde vooruitzichten in The Complete University Guide 2017 en in The Times Good University Guide 2016.

Van Computer Science studenten van Kent, die in 2015 afstudeerde, 92% waren in werk of verdere studie binnen zes maanden (Dlhe). Van degenen die aan het werk gegaan, 95% vond de professionele banen.

2 Student tevredenheid

We hebben consequent goede feedback van onze studenten. In de meest recente Nationale Studenten Enquête 91% van de BSc Computer Science studenten waren tevreden met hun opleiding.

3 Industriële ervaring

Tijdens je opleiding kun je ervaring in de industrie met toonaangevende bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland als onderdeel van een Industrial Placement met steun van toegewijde stagebureau van de school te krijgen. Deze ervaring betekent dat na het afstuderen veel van onze leerlingen gaan aan de slag voor de world-class bedrijven. De School of Computing kunnen ook commerciële ervaring als student consultant binnen onze KITC.

4 Wereldwijde research

Onze programma's worden gegeven door vooraanstaande onderzoekers. De School of Computing werd gerangschikt hoogst in de recente overheid gerunde Research Excellence Framework (REF) oefening. 100% van ons onderzoek effect werd gerangschikt als toonaangevende en internationaal uitstekend.

5 Onderwijs excellence

BlueJ en Greenfoot - Kent heeft twee toonaangevende objectgeoriënteerde leeromgevingen voor de Java-programmeertaal ontwikkeld. Onze medewerkers hebben inmiddels ook een aantal internationaal gerenommeerde tekstboeken voor het leren programmeren, die wereldwijd worden gebruikt.

De School of Computing is bekroond met de status van het Centre of Excellence in Object-Oriented Programming en twee van onze medewerkers hebben de SIGCSE Award voor Outstanding Contribution naar Computer Science Education ontvangen.

6 Brede opleidingen

Wij bieden een breed scala van undergraduate en postdoctorale opleidingen, variërend van de conversie MSc Computer Science voor afgestudeerden van elke discipline, door naar meer gespecialiseerde programma's zoals het Government Communications Headquarters geaccrediteerde MSc Cyber ​​Security. Onze undergraduate programma's omvatten professionele erkenning door de BCS - De Chartered Institute for IT.

7 Aantrekkelijke campussen

We zijn gebaseerd op zowel de Canterbury en Medway campussen. Beide sites hebben uitstekende faciliteiten en combineren een zeer veilige en vriendelijke omgeving met een geweldige locatie, een schat aan culturele banden en uitstekende vervoersverbindingen naar Londen en het Europese vasteland.

8 Uitstekende studie ondersteuning

Wij bieden uitstekende ondersteuning, waaronder de toegang tot web-based informatiesystemen, podcasts en webfora voor studenten die kunnen profiteren van extra hulp. We maken gebruik van innovatieve onderwijsmethoden, zoals BlueJ en LEGO Mindstorms voor het onderwijzen van het programmeren in Java. De bibliotheek heeft meer dan een miljoen boeken, tijdschriften en tijdschriften, waarvan vele zijn online beschikbaar en kan op afstand worden gebruikt, alsmede op de campus.

9 Breed scala van loopbanen

Onze afgestudeerden hebben hun carrière in veel verschillende sectoren, waaronder financiën en verzekeringen, technologie en IT, commercie, techniek, overheid, onderwijs, en gezondheidszorg gelanceerd. Toonaangevende bedrijven, zoals BAE Systems, Cisco, IBM, Disney, Citigroup en BT, willen graag onze afgestudeerden in dienst.

  1. Specialist onderzoek

We blinken uit in verschillende vakgebieden, waaronder cyber security, computers onderwijs en e-health. De School gastheer is van de Universiteit van de Government Communications Headquarters / EPSRC geaccrediteerd Academic Centre of Excellence in Cyber ​​Security Research, een van de slechts 13 in het land.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Msc Computerbeveiliging

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 36 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Computer beveiliging blijft een hot topic in de media en is er sterke vraag naar afgestudeerden met technische vaardigheden op dit gebied. Het programma richt zich op de computer en informatiebeveiliging holistisch omdat beveiligingslek in één component waarbij het hele systeem in gevaar kunnen brengen. [+]

Computer beveiliging blijft een hot topic in de media en er is een grote vraag naar afgestudeerden met een technische vaardigheden in het gebied. De cursus behandelt de computer en informatiebeveiliging holistisch omdat een kwetsbaarheid in een bepaald onderdeel van een hele systeem in gevaar kunnen brengen. Dit omvat computer architecturen, besturingssystemen, netwerk technologieën, data-opslag en software development processen. Een breed scala aan bedreigingen en andere beveiligingsproblemen (zoals denial of service-aanvallen, hacking, virussen, wormen, etc) vallen samen met de verdediging en tegenmaatregelen. De cursus is gericht op het berekenen van afgestudeerden die een loopbaan als computer security professionals of geïnteresseerd zijn in onderzoek. Dit programma is beschikbaar met een optionele industriële plaatsing. De cursusduur varieert afhankelijk van de genomen opties. Voor meer informatie bezoek onze online prospectus https://www.kent.ac.uk/courses/postgraduate/254/computer-security [-]

MSc Computer Science

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 36 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Deze conversie master bereidt afgestudeerden van elke discipline voor een carrière in, of met, computing. Er is geen voorkennis van de informatica is vereist. [+]

Deze conversie cursus bereidt afgestudeerden van elke discipline voor een carrière in, of waarbij, computing. Er is geen voorkennis van informatica is vereist. Een brede inleiding wordt verstrekt, met inbegrip van de belangrijkste technologieën en vaardigheden die nodig zijn voor de werkgelegenheid. U kunt uw persoonlijke belangen te verkennen door middel van een verscheidenheid aan optionele modules. Geavanceerde intellectuele, teamwork, communicatie en andere overdraagbare vaardigheden worden ontwikkeld. Dit programma is beschikbaar met een optionele industriële plaatsing. De cursusduur varieert afhankelijk van de genomen opties. Honderden verleden afgestudeerden van deze cursus werken nu over de hele wereld voor bedrijven als IBM, Cisco, Logica / CMG, Pfizer, Reuters, Shell en Zurich Financial. Sommigen kozen technische loopbaan in het toonaangevende software huizen, geavanceerde technologie bedrijven of commerciële sectoren. Anderen werken op het grensvlak tussen technici en klanten, als systeemanalisten of consultants. Bekleden nu vaak leidinggevende functies als projectleiders of managers. Je zou graag in hun voetsporen treden. Toelatingseisen (meer informatie) - A 1, 2.1 of goede 2.2 graad in een onderwerp - geen specifieke kennis van informatica is vereist, maar de kandidaten moeten een belang in het onderwerp hebben en beschikken over algemene eert-niveau IT, intellectuele en communicatieve vaardigheden Voor meer informatie bezoek onze online prospectus https://www.kent.ac.uk/courses/postgraduate/243/computer-science [-]

Msc Computing En Ondernemerschap

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 36 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Deze cursus biedt een flexibele mix van technische, commerciële en ondernemerschap modules door de School of Computing en Kent Business School geleverd. [+]

Er is een groeiende vraag van werkgevers voor afgestudeerden die zowel technische en zakelijke vaardigheden. Zulke mensen kunnen vitale leidinggevende functies en de rol te laten spelen als een brug tussen het management en de technische ontwikkeling en support teams. Bovendien zijn veel nieuwe afgestudeerden in staat zijn - onder begeleiding - het opzetten van een onderneming van hun eigen land. Deze cursus biedt een flexibele mix van technische, zakelijke en ondernemerschap modules door de geleverde School of Computing and Kent Business School met steun van de Enterprise Hub. Dit programma is beschikbaar met een optionele industriële plaatsing. De cursusduur varieert afhankelijk van de genomen opties. Toelatingseisen - A 1, 2.1 of goede 2.2 graad in een onderwerp - Een goede gewone Bachelors diploma in een onderwerp - De kandidaten moeten een levendige belangstelling voor hebben, en voldoende voorkennis, informatietechnologie (dat hoeft niet via formele academische studie hebben opgedaan ) Voor meer informatie bezoek onze online prospectus https://www.kent.ac.uk/courses/postgraduate/260/computing-entrepreneurship [-]

Msc Cyberveiligheid

Campus Voltijd September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

Op deze GCHQ geaccrediteerde programma vindt u de essentiële vaardigheden leren om cyber security te ondersteunen binnen de commerciële en overheidsorganisaties. Dit geldt ook voor de technische kant van encryptie, authenticatie, biometrie, netwerkbeveiliging, etc evenals informatie security management en cyber security risico's. [+]

Op deze GCHQ geaccrediteerde programma vindt u de essentiële vaardigheden leren om cyber security te ondersteunen binnen de commerciële en overheidsorganisaties. Dit geldt ook voor de technische kant van encryptie, authenticatie, biometrie, netwerkbeveiliging, etc evenals informatie security management en cyber security risico's. Dit MSc is gericht op het berekenen van afgestudeerden met een sterke programmering vaardigheden op zoek naar een loopbaan als cyber security professionals of carrières die een systematische en diep begrip van het onderwerp nodig hebben. Het zou ook een uitstekend uitgangspunt voor diegenen die willen verder onderzoek in cyber security uit te voeren zijn. Over de School of Computing Onze toonaangevende onderzoekers, op belangrijke gebieden zoals systemen beveiliging, programmeertalen, communicatie, computationele intelligentie en geheugen management, en in interdisciplinair werk met biowetenschappen en psychologie, verdiende ons een uitstekend resultaat in de meest recente nationale onderzoek beoordeling. De School gastheer is van de Universiteit van de Government Communications Headquarters / EPSRC geaccrediteerd Academic Centre of Excellence in Cyber ​​Security Research, een van de slechts 13 in het land. Daarnaast hebben twee van onze medewerkers is geëerd als vooraanstaande wetenschappers door de ACM en we hebben ook gehouden Royal Society Industrial beurzen. Als een internationaal erkend Centre of Excellence voor het programmeren van het onderwijs, de School of Computing is een leider in de informatica onderwijs. Twee van onze medewerkers hebben de ACM SIGCSE Award voor Outstanding Contribution naar Computer Science Education. We zijn ook de thuisbasis van twee nationale Teaching Fellows, auteurs van veelgebruikte leerboeken en bekroonde onderwijs systemen,... [-]

Msc Geavanceerde Informatica

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 36 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Als u een computer afgestudeerde wiens belangen overspannen meer dan een specialisme of u wilt dat de vrijheid om een ​​breed scala van geavanceerde onderwerpen te verkennen, is dit de Masters voor u. [+]

Deze flexibele cursus biedt een grotendeels vrije keuze van modules uit ons assortiment van Advanced masteropleidingen. Het is waarschijnlijk een beroep doen op de berekening van de afgestudeerden wier belangen overspannen meer dan een specialisme en / of diegenen die de vrijheid om een ​​breed scala van geavanceerde onderwerpen te verkennen. Afhankelijk van de gekozen opties, kan deze cursus dienen als een springplank voor de werkgelegenheid of onderzoek. Dit programma is beschikbaar met een optionele industriële plaatsing. De cursusduur varieert afhankelijk van de genomen opties. Toelatingseisen - A 1, 2.1 of 2.2 goede graad in de informatica of een verwant onderwerp - Een goede gewone Bachelors diploma in de informatica of een verwante onderwerp voor meer informatie bezoek onze online prospectus https://www.kent.ac.uk/courses/postgraduate / 246 / geavanceerde computer-science [-]

Msc Geavanceerde Software Ontwikkeling

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 36 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Deze zeer praktische cursus zal een beroep doen op de berekening van de afgestudeerden die een loopbaan als professionele software engineers en hen uitrusten met de vaardigheden die nodig zijn om te slagen. [+]

Deze zeer praktische cursus zal een beroep doen op de berekening van de afgestudeerden die een loopbaan als professionele software engineers en hen uitrusten met de vaardigheden die nodig zijn om te slagen. Werkgevers klagen vaak dat de berekening van de afgestudeerden missen real-world praktische vaardigheden. Deze cursus adressen softwareontwikkeling voor nieuwe en opkomende platforms, zoals mobiele telefoons / pads, multi-core processors en cloud computing. Moderne ontwikkelomgevingen en tools worden ook behandeld. Alle initiële masteropleidingen aan de School of Computing zijn leverbaar met een optionele industriële plaatsing. Toelatingseisen - Een 1, 2.1 of 2.2 een goede graad in de informatica of een nauw verwante onderwerp met een aanzienlijke dekking van de programmering en software engineering. - Een goede gewone Bachelors diploma in de informatica of een nauw verwante onderwerp met een aanzienlijke dekking van programmeren en software engineering. Voor meer informatie bezoek onze online prospectus [-]

MSC Het Consultancy

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 36 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

De cursus zal een beroep op u als u op zoek bent naar een carrière in de consultancy of als u een praktiserend consultant willen formele academische erkenning. [+]

Deze unieke cursus bereidt afgestudeerden voor een carrière in de informatietechnologie (IT) consultancy, met name met betrekking tot kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) cliënten. Het luidt als volgt: - De kans om consultancy vaardigheden te leren in de omgeving van een echte IT-consultancy, de Kent IT Consultancy (KITC), werkzaam voor het lokale MKB. - Het ontwikkelen van kennis en vaardigheden die zeer gewild bij werkgevers en die open te stellen een breed scala van loopbanen voor afgestudeerden binnen computing en andere vakgebieden. IBM UK is een groot voorstander van het werk van KITC sinds haar oprichting, juist vanwege de vaardigheden die worden doorgegeven aan de studenten. - Een stevige basis in de informatica inclusief up-to-date behandeling van de belangrijke industrieel relevante onderwerpen. - De mogelijkheid om modules die betrekking hebben op computers met een selectie van modules onderwezen door de Kent Business School als onderdeel van hun MSc-programma's te combineren. Dit programma is beschikbaar met een optionele industriële plaatsing. De cursusduur varieert afhankelijk van de genomen opties. De cursus zal een beroep op u als u op zoek bent naar een carrière in de consultancy of als u een praktiserend consultant willen formele academische erkenning. Voor meer informatie bezoek onze online prospectus https://www.kent.ac.uk/courses/postgraduate/265/it-consultancy [-]

Msc Informatiebeveiliging En Biometrie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Dit programma biedt een geavanceerd niveau van leren door u te voorzien van een grondige kennis van de theorieën, concepten en technieken voor het ontwerp, de ontwikkeling en het effectief gebruik van veilige informatie-systemen. [+]

Veilige informatiesystemen zijn van cruciaal belang om de hedendaagse bedrijven en samenlevingen. Of ze zijn bancaire systemen, medische systemen, power infrastructuren, of een eenvoudige pc thuis, zorgen voor hun veiligheid is van vitaal belang, omdat ze meestal allemaal met elkaar verbonden, direct of indirect via het internet of telefonie systeem. Dit programma biedt een geavanceerd niveau van leren door u te voorzien van een grondige kennis van de theorieën, concepten en technieken voor het ontwerp, de ontwikkeling en het effectief gebruik van veilige informatie-systemen. Afgestudeerden van dit programma zijn dan kunnen aanpassen aan de veranderingen in het gebied en leidt dit in innovatie. De School of Engineering en Digital Arts combineert met succes moderne techniek en technologie met de spannende nieuwe gebied van digitale media. De school werd ruim 40 jaar geleden opgericht en heeft een top-kwaliteit van het onderwijs en de kennisinfrastructuur, het ontvangen van uitstekende ratings in zowel onderzoek als onderwijs assessments ontwikkeld. De school verbindt zich hoogwaardig onderzoek dat belangrijke nationale en internationale gevolgen heeft gehad, en onze spreiding van kennis stelt ons in staat om snel te reageren op nieuwe ontwikkelingen. Onze 30 academisch personeel en meer dan 130 postdoctorale studenten en onderzoekers vormen teams die een ideale focus naar effectieve ondersteuning van een hoog niveau van onderzoeksactiviteiten. Er is een bloeiende studentenpopulatie studeert voor postdoctorale opleidingen in een bijzonder vriendelijk en ondersteunend onderwijs en onderzoek milieu. We hebben de financiering van onderzoek uit de UK Research Councils, Europese onderzoeksprogramma's, een aantal industriële en commerciële bedrijven... [-]

Msc In Geavanceerde Informatica (computational Intelligence)

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Deze masteropleiding combineert een ruime keuze aan geavanceerde onderwerpen in de informatica met gespecialiseerde modules met betrekking tot computationele intelligentie. Het programma is gericht op afgestudeerden overweegt een carrière in onderzoek en ontwikkeling. [+]

De Advanced Computer Science (Computational Intelligence) MSc programma combineert een ruime keuze aan geavanceerde onderwerpen in de informatica met gespecialiseerde modules met betrekking tot computationele intelligentie, met inbegrip van logica gebaseerde, connectionistisch en evolutionaire kunstmatige intelligentie, inspiraties uit de natuurlijke wereld, praktische toepassingen en de filosofie van de machine redeneren. Het programma is gericht op afgestudeerden overweegt een carrière in onderzoek en ontwikkeling, en zou ook een uitstekende basis voor promotie-onderzoek. Dit programma is beschikbaar met een optionele industriële plaatsing. Voor meer informatie bezoek onze online prospectus https://www.kent.ac.uk/courses/postgraduate/249/advanced-computer-science-computational-intelligence [-]

Msc Netwerken En Beveiliging

Campus Voltijd Deeltijd 12 - 36 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Deze Master's zal een beroep op het berekenen van afgestudeerden die een loopbaan in het netwerk of netwerkbeveiliging industrieën, of degenen die wensen te gaan met dit onderwerp als een gebied van onderzoek. [+]

Het internet draagt ​​enorme hoeveelheden persoonlijke, zakelijke en financiële gegevens, waarvan een groot deel wordt draadloos toegankelijk is via mobiele apparaten. Veiligheidsmaatregelen zijn steeds essentieel om systemen en gegevens te beschermen tegen aanvallen (zoals onderschepping) en misbruik (zoals ongewenste e-mail). Deze cursus biedt een brede dekking van computernetwerken, computerbeveiliging en technologieën mobiele apparaat. Het ziet er in de diepte op een aantal van de beveiligingsproblemen die vaste en draadloze netwerken zijn onderhevig aan en de huidige oplossingen ingezet om deze problemen aan te pakken. Deze cursus zal een beroep op de berekening van de afgestudeerden die een loopbaan in het netwerk of netwerk security industrie, of degenen die wensen om te gaan met dit onderwerp als een ruimte van onderzoek. Dit programma is beschikbaar met een optionele industriële plaatsing. De cursusduur varieert afhankelijk van de genomen opties. Voor meer informatie bezoek onze online prospectus https://www.kent.ac.uk/courses/postgraduate/259/networks-security [-]

Onderzoek Graden (phd / MPhil / MSc)

Campus Voltijd Deeltijd August 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

Wij bieden een breed scala aan onderzoeksprojecten voorgesteld door onze onderzoeksgroepen. We verwelkomen ook onderzoek suggesties van jullie en scherp om deze te ondersteunen zou zijn als we in staat zijn om de juiste expertise en technische ondersteuning te bieden. [+]

Overzicht De School of Computing is verheugd over toepassingen voor onze Computer Science onderzoeksprogramma's. Uw onderzoek moet een originele bijdrage in uw gekozen gebied van studie te produceren. Je werkt nauw samen met je begeleider, een lid van het wetenschappelijk personeel, wie is je belangrijkste bron van steun. Als u een onderzoeksgebied dat interdisciplinaire aspecten heeft kiest, kunt u meer dan één begeleider hebben. Naast de reguliere toezicht, wordt u ondersteund door een toezichthoudende panel van drie wetenschappelijke staf die verder gestructureerd input en begeleiding te bieden. Ondersteuning van uw onderzoek Wij bieden een uitgebreid bestek aan al onze wetenschappelijke onderzoekers. Wij ondersteunen u in het worden van een effectieve onderzoeker via een reeks wekelijkse workshops die in het eerste jaar. Deze hebben betrekking op onderzoek-specifieke onderwerpen, zoals hoe de toegang tot tijdschriften en bekijk de wetenschappelijke publicaties, hoe te schrijven en wetenschappelijke artikelen te publiceren en hoe u uw werk te presenteren op seminars en conferenties. U kunt ook workshops over de belangrijkste overdraagbare vaardigheden, waaronder communicatie, time management en teamwork bij te wonen. U deelnemen aan één of meer van onze goed geïntegreerde, actieve onderzoeksgroepen waar u in staat om te testen en bespreek uw ideeën en plaats uw onderzoek in een bredere context zal zijn. We organiseren een seminar serie voor het bezoeken van sprekers, evenals het houden van regelmatige seminars binnen onze onderzoeksgroepen waar onderzoek studenten worden aangemoedigd om deel te nemen. We hebben ook een jaarlijkse postdoctorale conferentie waar u de mogelijkheid om zowel je... [-]