University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Antropologie bevestigt zijn Top 10 positie in de Guardian University Guide

De School voor Antropologie en Conservation heeft zijn positie opnieuw bevestigd als een van de top Antropologie afdelingen in het Verenigd Koninkrijk verdienen 6e plaats in de Guardian University Guide 2015, behoud van onze concurrentiepositie.

Wat onze studenten zeggen

Onze studenten zijn een inspirerende groep mensen uit binnen-en buitenland. We zijn blij dat we hebben een ondersteunende en collaboratieve cultuur binnen de school die de student ervaring verbetert en stimuleert iedereen om uit te blinken.

Ontwikkeling van onze studenten inzetbaarheid vaardigheden is een hoge prioriteit. Wij bieden studenten de opportunties om deze vaardigheden te ontwikkelen door middel van geleerd lezingen, praktische ervaring en ook door het horen van SAC afgestudeerden.

Waarom zou je studie bij ons?

Unieke studieomgeving

Studenten en medewerkers komen uit alle hoeken van de wereld om te studeren en te onderwijzen aan de School voor Antropologie en de instandhouding, die sterk verbetert de leeromgeving voor al onze studenten. Wij zijn één van de weinige afdelingen Antropologie en de instandhouding in het land en erkennen de unieke synergie tussen de twee onderwerpen. Studenten hebben de mogelijkheden in alle disciplines te bestuderen door middel van flexibele module keuzes en maatschappelijk verband door onze multidisciplinaire seminar serie.

Field Trip Opportunities

Een aantal van onze programma's hebben de mogelijkheid om deel te nemen met projectmatig werken en excursies in het buitenland. Studenten kunnen onderzoeksprojecten uit te voeren in Malta, Jersey, het Eden Project, Kew Gardens en Slimbridge Wetland Centre.

Global Outlook

We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van internationale partnerschappen door middel van onderzoek en de uitwisseling van studenten. Onze academici actief naar veldwerk op globaal iconische locaties en in het veld sites die rechtstreeks ten goede komt onze diverse internationale postdoctorale gemeenschap.

specialist Features

Studenten profiteren van toegang tot een state-of-the-art visuele antropologie suite, ecologie veldproeven gebied en laboratoriumonderzoek, onderzoekslaboratoria voor ethnobotany, biologische antropologie en conservatiegenetica evenals een student computer ruimte. De school heeft nauwe banden met een aantal externe organisaties, waaronder de Botanische Tuinen Royal at Kew, het Durrell Wildlife Conservation Trust, het Koninklijk Antropologisch Instituut en de Powell-Cotton Museum.

innovatieve Teaching

Onze wetenschappelijke staf zijn allemaal onderzoek actief geleerden die hun specialistische kennis en passie in het onderwijs context zorgen leren relevant en stimulerend is te brengen. Studenten krijgen kwaliteit van het onderwijs, en al onze lezingen worden gegeven door onze ervaren wetenschappelijk personeel.

Inspirational Student Experience

Zien studenten floreren als gevolg van een ondersteunende, uitdagende en inspirerende ervaring staat hoog op de agenda van de school. De school bieden alle studenten met academische adviseurs om hen te ondersteunen bij hun studievoortgang, en een toegewijd student support team te helpen met eventuele problemen die u heeft. Studenten hebben regelmatig overleg met hun programma convenor die sterke groepsdynamiek cultiveert en biedt mogelijkheden voor problemen worden besproken en opgelost.

Uitstekende Loopbaanperspectieven

De School voor Antropologie en de instandhouding is momenteel gerangschikt 5e voor afgestudeerde prospects, volgens The Guardian University Guide 2017. Veel van onze afgestudeerden gaan om echt interessant werk, gerelateerd aan hun diploma: James Wong heeft zijn eigen tv-serie, Kweek uw Eigen Drugs; Edwin Matokwani (DICE MSc in Conservation Biology) is een leider in zijn vakgebied, onlangs te zijn benoemd tot directeur-generaal van de Zambiaanse Wildlife Authority; en Sarah Pink die hebben een gerenommeerde academische innovator op het gebied van visuele antropologie geworden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk BScs » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Cursus » Bekijk PhD »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Ma In De Antropologie En Het Behoud

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Deze uitdagende en innovatieve MA-programma biedt een unieke combinatie van kennis en opleiding in Sociale Antropologie en Environmental Conservation. Het kwalificeert studenten om een ​​baan en doctorale studies voort te zetten in een van de twee disciplines-Anthropology of Conservation. [+]

Deze uitdagende en innovatieve MA-programma biedt een unieke combinatie van kennis en opleiding in Sociale Antropologie en Environmental Conservation. Het kwalificeert studenten om een ​​baan en doctorale studies voort te zetten in een van de twee disciplines-Anthropology of Conservation. De cursus wordt aangeboden in een academische omgeving die formeel omarmt zowel de sociale antropologie en natuurbehoud, de School voor Antropologie en Conservation, die, in haar constellatie van specialisaties, uniek in de wereld. De integratie van de theoretische perspectieven en methodieken uit de antropologie en Conservation presenteert een bijzondere verzameling van vaardigheden die de praktijk en het ontwerp van antropologisch geïnformeerd behoud, het oplossen van milieu-conflict, en de studie en de herwaardering van inheemse / lokale kennis van het milieu mogelijk te maken. De cursus stimuleert een kritische blik op de praktijk en de epistemologie van de instandhouding en de antropologie, de weg voor de integratie van de twee disciplines methodologisch en theoretisch bestrating. Het besteedt bijzondere aandacht aan de onderlinge relaties tussen betrokken bij de bescherming van het milieu (bijvoorbeeld beschermde natuurgebieden, groene ontwikkelingsprojecten) lokale / inheemse bevolking en milieugroepen, beleidsmakers, wetgevers, en instellingen. In de loop van de studies verkennen de studenten thema's als mens-dier conflicten, milieu-politiek, debatten op kwetsbare gebieden, houding ten opzichte van het behoud van autochtone groepen (en vice versa), en institutionele en inheemse ecologische kennis en praktijken. De MA-programma in Anthropology and Conservation aan de Universiteit van Kent bouwt voort op de unieke co-existentie van de disciplines van de antropologie en de instandhouding binnen dezelfde... [-]

Ma In De Antropologie Van Etniciteit, Nationalisme En Identiteit

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Deze MA onderzoekt hoe de antropologie en aanverwante disciplines een bijdrage leveren aan het begrijpen en oplossen van problemen die voortvloeien uit de vorming en de onderhandelingen over collectieve identiteiten. Het onderzoekt thema's zoals de politiek van plaats en identiteit, de logica en de praktijken van de intercommunale strijd, nationalistische bewegingen, de impact van de globalisering, de relaties van de diaspora en 'thuis' communities, kwesties van erfgoed en 'authenticiteit', de vorming van nieuwe 'hybride', 'multiculturele' of kosmopolitische identiteiten. [+]

De huidige wereldtoneel wordt gevormd door identiteitspolitiek genereren strijd tussen groepen die zijn gevormd rond etnische, religieuze, nationale en andere claims. Deze MA onderzoekt hoe de antropologie en aanverwante disciplines een bijdrage leveren aan het begrijpen en oplossen van problemen die voortvloeien uit de vorming en de onderhandelingen over collectieve identiteiten. Het onderzoekt thema's zoals de politiek van plaats en identiteit, de logica en de praktijken van de intercommunale strijd, nationalistische bewegingen, de impact van de globalisering, de relaties van de diaspora en 'thuis' communities, kwesties van erfgoed en 'authenticiteit', de vorming van nieuwe 'hybride', 'multiculturele' of kosmopolitische identiteiten. Uniek programma van Kent, die antropologische theorie en veldwerk methodologie (inclusief visuele technieken) in gespecialiseerde programma-inhoud integreert, zorgt voor een krachtige en praktische benadering van dit eigentijdse onderwerp. 'Identiteit' lijkt vanzelfsprekend, maar de gevolgen van de manier waarop we definiëren en operationaliseren van het variëren van zelfrealisatie door middel van multi-culturele politiek tot explosies van etnische en religieuze oorlogsvoering. Deze MA onderzoekt de implicaties van de identiteit en de verschillende politiek, die het veroorzaakt, met behulp van de hedendaagse sociale en filosofische theorie als gevarieerde ervaring van etniciteit, nationalisme en identiteit politiek over de hele wereld School leden. Onderscheidende kenmerken - Brede theoretische overzicht afgestemd met de juiste - en spannende - etnografische casestudies - Gegeven door wetenschappers met ervaring in het veld, variërend van onderzoek naar etnische identiteit en de uitdrukking in voedsel en kleding te onderzoeken van etnische mobilisatie in nationalistische conflicten - Bevat modules omgaan met klassieke en... [-]

Ma In De Sociale Antropologie

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

Dit programma is ontworpen als een gevorderde cursus in sociale en culturele antropologie voor studenten die ofwel reeds antropologie gestudeerd hebben of op zoek zijn naar een geavanceerde 'bekering' natuurlijk. [+]

Onze school is sterk interdisciplinair en onze postdoctorale studenten kunnen profiteren van een breed scala aan kennis niet alleen in de traditionele gebieden van de sociale antropologie, maar ook op gebieden als milieu-antropologie, etnobotanie, behoud biologie, het beheer van de biodiversiteit, milieurecht en, in Vooral computing-applicaties voor antropologie. Dit programma is ontworpen als een gevorderde cursus in sociale en culturele antropologie voor studenten die ofwel reeds antropologie gestudeerd hebben of op zoek zijn naar een geavanceerde 'bekering' natuurlijk. Uniek programma van Kent, het verstrekken van diepte generalistische opleiding in antropologische theorie en veldwerk methodologie terwijl de toegang tot gespecialiseerd werk in thema's zoals Visuele AntropologieDe Antropologie van etniciteit, nationalisme en identiteit, antropologie en het behoud en het gebied specialismen, is een uitstekende voorbereiding voor degenen aanbreken van onderzoek graden in de antropologie of voornemens zijn te vakgebieden waarin antropologische training is voordelig in te voeren. De Postgraduate Diploma en de onderwezen MA bestaan ​​uit twee core modules op Huidige problemen in Antropologie en Antropologie Methoden. Daarnaast doen de studenten een extra module uit een scala aangeboden binnen de school die zij kiezen, na overleg met hun leidinggevende. Elke student krijgt een begeleider aan het begin van het jaar, die zij naar verwachting zullen regelmatig bijeenkomen. Deze bijeenkomsten bieden studenten de mogelijkheid om de opdrachten die ze moet leveren voor de evaluatie van de voortgang te bespreken. Postdoctorale studenten zijn verplicht om zeven essays voor de evaluatie te schrijven. MA-studenten schrijven een 10.000 woord proefschrift naast hun essays. (Let op: Studenten... [-]

Ma In De Sociale Antropologie & Informatica

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

Het doel van de MA in Sociale Antropologie met Computing is om je voor te bereiden op de juiste computer-gebaseerde methoden om antropologisch onderzoek toe te passen op een relatief geavanceerde en creatieve niveau. [+]

Onze school is sterk interdisciplinair en onze postdoctorale studenten kunnen profiteren van een breed scala aan kennis niet alleen in de traditionele gebieden van de sociale antropologie, maar ook op gebieden als milieu-antropologie, etnobotanie, behoud biologie, het beheer van de biodiversiteit, milieurecht en, in Vooral computing-applicaties voor antropologie. De school bevindt zich ook het Centrum voor Sociale Antropologie en Informatica (CSAC) onder de directeur, Dr Michael Fischer. Met dank aan het Centrum van de school is een van 's werelds toonaangevende instellingen op het gebied van de toepassing van de informatica technieken om antropologie. Het doel van de MA in Sociale Antropologie met Computing is om je voor te bereiden op de juiste computer-gebaseerde methoden om antropologisch onderzoek toe te passen op een relatief geavanceerde en creatieve niveau. Het ontwerp, de planning, de uitvoering en de analyse van antropologisch onderzoek - - U krijgt een onderzoek perspectief in de sociale antropologie ontwikkelen en gespecialiseerde informatica methoden om antropologisch onderzoek en analyse toe te passen. Programma's van de volgende masteropleidingen worden erkend door de ERSR als het hebben van opleiding door onderzoek status, dus het succesvol afronden van deze cursussen is voldoende voorbereiding voor het onderzoek in de verschillende domeinen van de sociale antropologie. Veel van onze studenten, in feite gaan om MPhil en PhD-onderzoek te doen. Anderen gebruiken de kwalificatie van hun Meester op de arbeidsmarkt, variërend van onderzoek in overheidsdiensten bij om te leren om advieswerk buitenland. Postgraduate Diploma studenten kunnen dezelfde cursusinhoud als MA en MSc-studenten aan de... [-]

Ma In De Visuele Antropologie

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

De cursus is bedoeld voor degenen die wensen om een ​​sterke basis in Visuele Antropologie te krijgen, terwijl het verkrijgen van praktische vaardigheden en het ontwikkelen van hun eigen expertise en belangen in nieuwe, productieve en collaboratieve gebieden. [+]

De MA in Visuele Antropologie biedt een unieke kans om de traditionele en experimentele middel van het gebruik van visuele en audio-visuele media om onderzoek te verkennen, te vertegenwoordigen en te produceren antropologische kennis. Onze baanbrekende gebruik van multimedia in de antropologie wordt nu aangevuld met een innovatief interesse in het openbaar en collaboratieve antropologie, kritisch engagement met het beleid en het gebruik van audio-visuele en internet gebaseerde media in bepleiten en het activisme. Gegrond in en hecht waarde aan het oefenen onder leiding van de theorie in de sociale antropologie de cursus onderzoekt kritisch de relatie van het visuele naar de andere zintuigen en de kracht van de media om mensen te bewegen tot actie. Het wil ook de inspiratie van buiten de grenzen van disciplines in het kader van de uitoefening een breder publiek. De cursus is bedoeld voor degenen die wensen om een ​​sterke basis in te winnen Visuele Antropologie terwijl het verkrijgen van praktische vaardigheden en het ontwikkelen van hun eigen expertise en belangen in nieuwe, productieve en collaboratieve gebieden. Integratie met gekoppelde modules in Sociale Antropologie zorgt ervoor dat de cursus verbreedt carrièremogelijkheden en biedt een ideale voorbereiding voor verder onderzoek. Core Cursussen De MA in Visuele Antropologie is gebaseerd op vijf opleidingen beoordeeld door vijf kern essays, een onderzoeksvoorstel, multimedia producties en een gemengde AV / tekst proefschrift project van maximaal 15.000 woorden. De MA heeft in totaal 180 studielast. Visuele Antropologie Theorie, antropologische onderzoeksmethoden 2, Theorie en volkenkunde in Sociale Antropologie 1 &... [-]

MSc

Biologische Antropologie & Ethnobiology Onderzoek Graden

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 4 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Wij zijn blij met studenten met de juiste achtergrond voor onderzoek. Je neemt deel aan cursussen, vooral de methoden modules, als onderdeel van je opleiding in het eerste jaar. [+]

Onze MSc door onderzoek en PhD geeft je toegang tot onderzoeksmethoden training en toezicht door internationaal erkende onderzoekers. Wij zijn blij met studenten met de juiste achtergrond voor het onderzoek. Studenten registreren voor een jaar MSc door onderzoek of een doctoraat waarin we verwachten dat u uw proefschrift af te ronden vóór het einde van het vierde jaar. Je neemt deel aan cursussen, vooral de methoden modules, als onderdeel van je opleiding in het eerste jaar. Wij bieden begeleiding in zowel sociaal-culturele en biologische antropologie. We zijn momenteel sterk in ecologische antropologie, ethnobiology, etniciteit en nationalisme, verwantschap, methodologie, en de antropologie van het taalgebruik .. Over het algemeen werk je nauw samen met een begeleider in uw onderzoek, maar je werk zal worden toegezien door een commissie van drie leden van het personeel. Als u wilt om onderzoek te doen op het gebied van Applied Computing in Sociale Antropologie heb je twee begeleiders: een in de Computing Laboratory en antropoloog. Toezicht Het is essentieel dat prospectief onderzoek studenten te identificeren en contact met een potentiële begeleider (per email) voorafgaand aan het maken van een formele aanvraag. We zijn niet in staat om elke aanvraag zonder deze eerder contact te verwerken. MSc in biologische antropologie door Research We hebben een nieuw ontwikkeld en levendige onderzoeksgroep wiens belangen zich verspreid over het bereik van de biologische en evolutionaire antropologie. Wij kunnen zorgen voor uitgebreide en moderne data-analyse faciliteiten, evenals een onlangs gerenoveerd onderzoekslaboratorium gewijd aan de biologische en evolutionaire antropologie. We zijn... [-]

Msc In Behoud En Ontwikkeling Van Het Platteland

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Dit programma onderzoekt de problemen van de conservatie-plattelandsontwikkeling debat ten grondslag liggen en biedt praktische en methodologische instrumenten voor het werken op het grensvlak tussen behoud en ontwikkeling van het platteland. [+]

Het aanbieden van praktische en methodologische instrumenten voor het werken op het grensvlak tussen behoud en ontwikkeling van het platteland. Dit programma onderzoekt de problemen van de conservatie-plattelandsontwikkeling debat ten grondslag liggen en biedt praktische en methodologische instrumenten voor het werken op het grensvlak tussen behoud en ontwikkeling van het platteland. Het is een aanvulling DICE bestaande masteropleidingen in Conservation Biology and Conservation en toerisme, en heeft een speciale nadruk op de ontwikkeling kwesties land. De instandhouding en het programma voor plattelandsontwikkeling zullen de studenten met de informatie te verstrekken: - Bouw op gebieden van gemeenschappelijk belang tussen behoud en ontwikkeling van het platteland - Implementeren van een op rechten gebaseerde benadering van het behoud, / - Informeren over-de-grond planning en het beheer van het behoud en de ontwikkeling van het platteland door middel van toegepast onderzoek - Maak gebruik van een reeks van fundamentele sociale wetenschappen technieken , met inbegrip van enquêtes, kwalitatieve interviews, focusgroepen en de gemeenschap workshops Het programma is om het werk van de nationale beheer en wetenschappelijke autoriteiten, internationale en nationale NGO's, adviesbureaus en aannemers, internationale organisaties en donoren relevant. [-]

Msc In Behoud En Primaat Gedrag

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

In de kern, de MSc in Primate Conservation and Behaviour zal u voorzien van een forum voor het begrijpen van niet alleen het gedrag van niet-menselijke primaten, maar ook de huidige problemen en de hot topics in niet-menselijke primaten behoud en beheer. [+]

De hoge tarieven uitsterven van wilde niet-menselijke primaten, hun toegenomen optreden in heiligdommen over de hele wereld en hun karakteristieke gedrags flexibiliteit, waarbij sommige soorten in staat stelt om te gedijen naast hun menselijke verwanten, maken vandaag hun behoud een topprioriteit. De relatie tussen mens en niet-menselijke primaten is vaak gekenmerkt door een intense bron concurrentie in ruimte, voedsel en water, waardoor ernstige bezorgdheid conflicten en uitdagingen om hun behoud. Hoe kunnen we in wezen helpen bij het voorkomen en / of de huidige trends en bedreigingen in te perken om niet-menselijke primaten? In de kern, de MSc in Primate Conservation and Behaviour zal u voorzien van een forum voor het begrijpen van niet alleen het gedrag van niet-menselijke primaten, maar ook de huidige problemen en de hot topics in niet-menselijke primaten behoud en beheer. Je zal ook bekend zijn met een scala aan methodieken gebruikt in de studie van de gedrags-ecologie van de NHP's en in het onderzoek en de monitoring van NHP bevolking geworden. Een extra suite van modules aangeboden binnen DICE, ook bezig met sociaal-wetenschappelijke onderwerpen zal gaan instandhouding, GIS-vaardigheden, het beheer van beschermde gebieden ', zal verder u uitrusten met een rijke en gevarieerde toolkit en theorie-basis om verder onderzoek en / of een carrière na te streven in primaten behoud. Dit programma biedt de samenwerking met internationale NGO's over de hele wereld uit de neotropics naar Afrika en Zuid-Oost-Azië, met zoölogische instellingen in heel Europa (bijvoorbeeld Howletts en Port Lympne dierenparken, Kent) en primaten heiligdommen... [-]

Msc In Behoud Projectmanagement

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Deze nieuwe MSc-programma is gebaseerd op de uitgebreide behoud project management ervaring van Durrell Wildlife Conservation Trust, en heeft als doel om de praktijk uit te rusten met de vaardigheden en tools die ze nodig hebben om het behoud projecten effectief te beheren. [+]

Het uitrusten van beoefenaars met de vaardigheden en tools die ze nodig hebben om het behoud projecten effectief te beheren. Het beheer van soorten, habitats en ecosystemen wordt steeds steunend op de beginselen en praktijken van andere disciplines, zoals business, marketing en human resources. Deze nieuwe MSc-programma is gebaseerd op de uitgebreide behoud project management ervaring van Durrell Wildlife Conservation Trust, En heeft als doel om de praktijk uit te rusten met de vaardigheden en tools die ze nodig hebben om het behoud projecten effectief te beheren. Het programma is geschikt voor managers van natuurbeschermingsprojecten die willen bouwen op hun bestaande vaardigheden, of de natuurbeschermingsorganisaties die willen verhuizen naar een project management rol. Core Modules De kern modules voor alle DICE MSc programma's zijn: - DI884 Onderzoeksmethoden voor natuurwetenschappen - DI876 onderzoeksmethoden voor sociale wetenschappen - DI998 Proefschrift project - Conservation Plus for Conservation Project Management: - DI889 Leiderschapsvaardigheden voor behoud en beheer [-]

Msc In Conservation Biology

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Het Conservation Biology programma biedt studenten met een kennisbasis en de praktische ervaring om kwesties met betrekking tot het behoud van biodiversiteit en het beheer van de biodiversiteit aan te pakken. [+]

Verbeter uw kennis en de ervaring om het adres kwesties met betrekking tot het behoud en het beheer van de biodiversiteit. De Conservation Biology programma biedt studenten met een kennis en de ervaring om het adres kwesties met betrekking tot het behoud van biodiversiteit en het beheer van de biodiversiteit. In het bijzonder zal hij de studenten met informatie en kennis aan te bieden: - minimaliseren van de negatieve effecten van de ontwikkeling van soorten, habitats en ecosystemen. - Vergroting van het bewustzijn van de problemen rond het behoud van biodiversiteit nationaal en mondiaal. - Zorg ervoor dat de lokale gemeenschappen die rond beschermingszones belang worden gerespecteerd en hebben hun belangen rekening wordt gehouden bij het ontwikkelen van beheersplannen voor beschermde gebieden. - Integratie van de planning en het beheer van het behoud met het onderwijs van de biodiversiteit, toegepast wetenschappelijk onderzoek en duurzame ontwikkeling. Het programma is om het werk van het behoud biologen en managers, NGO's, adviesbureaus en aannemers, internationale agentschappen, en donoren relevant. In het bijzonder, is het ontworpen voor het behoud van professionals die willen formele wetenschappelijke opleiding en studenten met voorafgaande academische kwalificaties die willen omscholen naar een nieuwe carrière in het behoud van biodiversiteit krijgen. De meerderheid van de afgestudeerden hebben het behoud werk hervat in hun eigen land, beveiligd werkgelegenheid of zijn het uitvoeren van nader onderzoek [-]

Msc In De Evolutie En Menselijk Gedrag

Campus Voltijd August 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

Gegeven door deskundige onderzoekers, deze unieke en innovatieve MSc combineert evolutionaire antropologie, met de nadruk op het gedrag van de menselijke en niet-menselijke primaten, met evolutionaire, sociale en cognitieve psychologie. [+]

Interdisciplinaire benadering die zowel evolutionaire antropologie met evolutionaire, sociale en cognitieve psychologie. Gegeven door deskundige onderzoekers, deze unieke en innovatieve MSc combineert evolutionaire antropologie, met de nadruk op het gedrag van de menselijke en niet-menselijke primaten, met evolutionaire, sociale en cognitieve psychologie. Je krijgt een interdisciplinaire begrip van het ontstaan ​​en de functies van het menselijk gedrag en kunnen kiezen uit een scala aan geavanceerde onderwerpen zoals Evolutionaire Antropologie, Primatologie, Human Behaviour, Cognitieve Psychologie, en Intergroup Relaties. Het programma legt een sterke nadruk op kritisch denken en begrip van zowel het brede terrein en de specialismen binnen. De kern van het programma is de ontwikkeling van methoden van onderzoek, culminerend in een stuk van oorspronkelijk onderzoek, geschreven in de vorm van een publicatie klaar tijdschriftartikel. De MSc in Evolution and Human Behaviour is een perfecte basis voor promotieonderzoek: het biedt de theoretische achtergrond, discipline specifieke kennis en geavanceerde onderzoeksmethoden. [-]

Msc In Etnobotanie

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury

Etnobotanie is de studie van de wisselwerking tussen mensen en planten, in het bijzonder de manier waarop planten impact op de menselijke cultuur en gebruiken, en hoe de mensen hebben gebruikt en gemodificeerde planten, en hoe ze hen te vertegenwoordigen in hun systemen van kennis. [+]

Fundamenteel interdisciplinair: het aansluiten van de antropologie, plantkunde, beheer van natuurlijke hulpbronnen en milieu-geschiedenis. Etnobotanie is de studie van de wisselwerking tussen mensen en planten, in het bijzonder de manier waarop planten impact op de menselijke cultuur en gebruiken, en hoe de mensen hebben gebruikt en gemodificeerde planten, en hoe ze hen te vertegenwoordigen in hun systemen van kennis. Het is fundamenteel interdisciplinair: het aansluiten van de antropologie, plantkunde, beheer van natuurlijke hulpbronnen en het milieu geschiedenis, om op te noemen alleen de meest centrale van de bijdragende thema's. De Kent MSc is een intensief 12 maanden durende programma. Studenten nemen 6 cursussen modules over de eerste 6 maanden, en dan voeren een project en schrijf een proefschrift in de tweede 6 maanden. De cursus wordt aangevuld met praktisch werk, veldbezoeken aan lokale sites van etnobotanische belang (Blean bossen, nationale vrucht collectie Brogdale, Canterbury Cathedral Library, Phyto leveranciers en uitvoerders), en door middel van gastsprekers die betrokken zijn bij onderzoek in verschillende delen van de wereld . Etnobotanie in Kent - Opgericht in 1998, met meer dan 100 afgestudeerden - Eerste en enige opleiding in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk af te studeren - Gelegen in een gecombineerde School voor Antropologie en Conservation - grootste onderzoeksgroep voor etnobotanie in Europa - Uitstekende carrière uitkomsten - Brede geografische deskundigheid van personeel - Integreert veldmethodes met theoretische perspectieven - Samen geleerd met de Royal Botanic Gardens, Kew CARRIÈRE Sinds 1998 hebben we bijna 100 studenten opgeleid via onze MSc-programma. De meeste... [-]

MSc in Forensic Osteology and Field Recovery Methods

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

An exciting and innovative new programme launching for September 2017 entry. [+]

This new MSc programme equips you with the ability to excavate and analyse human remains. Learn the practical skills needed to recover human remains in the field. Gain the theoretical knowledge needed to reconstruct biological profiles from hard tissue, supported by laboratory based training. You learn from a team of internationally respected academics with extensive professional experience. You have the opportunity to access one of the largest human skeletal collections in the UK, with extensive skeletal pathology and accompanying radiographs. The collection is curated by the Skeletal Biology Research Center, in the School's Human Osteology Research Laboratory. The programme is suited for students from a wide range of BA and BSc backgrounds. This MSc will provide a firm foundation for continued work, or PhD research, in anthropology, archaeology and related forensic fields. About the School of Anthropology and Conservation Kent has pioneered the social anthropological study of Europe, Latin America, Melanesia, and Central and Southeast Asia, the use of computers in anthropological research, and environmental anthropology in its widest sense (including ethnobiology and ethnobotany). We maintain an active research culture, with staff working in many different parts of the world. Our regional expertise covers Europe, the Middle East, Central, Southeast and Southern Asia, Central and South America, Amazonia, Papua New Guinea, East Timor and Polynesia. Specialisation in biological anthropology includes forensics and paleopathology, osteology, evolutionary psychology and the evolutionary ecology and behaviour of great apes. [-]

Msc In Het Behoud En De Internationale Handel Wilde Dieren

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

De MSc in Behoud en internationale handel in wilde biedt studenten de kennis om de handel beheers-en controlesystemen te pakken, zowel op nationaal als internationaal niveau. [+]

Het aanpakken van de handel regelgeving en het beheer, zowel op nationaal als internationaal niveau. De MSc in Behoud en internationale handel in wilde dieren biedt studenten de kennis om de handel beheers-en controlesystemen te pakken, zowel op nationaal als internationaal niveau. Het programma zal informatie verschaffen over de werking van de Overeenkomst inzake de internationale handel in bedreigde in het wild levende dier-en plantensoorten (CITES) en hoe dit een aanvulling op andere multilaterale milieu-overeenkomsten. Dit programma is een modulaire opleiding van zes maanden van cursussen, gevolgd door een zes maanden durende onderzoeksproject. Het zal studenten te voorzien van kennis om: - Het minimaliseren van de negatieve effecten van de handel op de soorten. - Verhoog de effectiviteit van de regelgeving en de markt maatregelen om de instandhouding van de soorten in de handel en het gebruik te bevorderen. - Zorg ervoor dat de lokale gemeenschappen die afhankelijk zijn producten van wilde dieren in acht worden genomen en hebben hun belangen rekening wordt gehouden bij het beheren van soorten voor gebruik en behoud. - Integratie van de planning en het beheer van de internationale handel en het behoud van biodiversiteit. Het programma is om het werk van de nationale beheer en wetenschappelijke autoriteiten, internationale en nationale NGO's, adviesbureaus en aannemers, internationale organisaties en donoren relevant. [-]

Msc In Het Behoud En Het Toerisme

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

Dit programma richt zich op de thema's impliciet in de toeristische industrie, en het behoud van de biodiversiteit betreft die voortvloeien uit het. Dit vraagt ​​om een ​​brede interdisciplinaire benadering die we ideaal gelegen zijn om te bieden. [+]

Het aanpakken van de problemen impliciet in de toeristische industrie, en het behoud van de biodiversiteit betreft die voortvloeien uit het. Toerisme is de grootste industrie en de natuur en de wilde dieren toerisme is de snelst groeiende sector van de industrie. Daarom is er een noodzaak om ervoor te zorgen dat de natuur toerisme volgt de principes van duurzaamheid, door het minimaliseren van de effecten op de natuurlijke omgeving, die bijdragen aan beheer van beschermde gebieden en profiteert ook de lokale bevolking. Dit programma richt zich op de thema's impliciet in de toeristische industrie, en het behoud van de biodiversiteit betreft die voortvloeien uit het. Dit vraagt ​​om een ​​brede interdisciplinaire benadering die we ideaal gelegen zijn om te bieden. Alle studenten voeren een relevant onderzoek, meer dan vijf maanden. Studenten krijgen de kans om hun eigen ideeën te ontwikkelen voor het onderzoeksproject hebben, of als alternatief, deel te nemen aan een internationaal project behoud gerund door DICE of een van haar partners. Het project wordt op geschreven in de vorm van een research paper voor publicatie in plaats van een lange scriptie-stijl rapport. DICE is actief in het stimuleren van haar missie in de selectie van onderzoeksthema's, zodat het programma blijft echt internationaal in vooruitzichten en interdisciplinair in focus. Het programma is om het werk van de NGO's, adviesbureaus en aannemers, touroperators, behoud managers, internationale agentschappen, en donoren relevant. Evenzo is het belangrijk op te merken wat dit programma niet. Het programma heeft specifiek ten doel heeft betrekking... [-]

Master

MA/MSc in Environmental Anthropology

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

[+]

[-]