University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

De School of Anthropology and Conservation is een multinationale onderzoeksgemeenschap die streeft naar real-world impact. Onze creatieve docenten, internationaal erkend onderzoek, ultramoderne laboratoriumfaciliteiten en gastvrije studentenruimtes creëren een inspirerende leeromgeving.

  • Goud in het Teaching Excellence Framework, de hoogst mogelijke beoordeling
  • 15e voor antropologie in de complete universitaire gids 2019
  • 88% van de antropologiestudenten die reageerden op de Nationale Studenten Enquête 2018 waren tevreden met hun totale cursus

Onze visie

We erkennen het belang van de fundamentele band tussen de menselijke samenleving, de menselijke evolutie en de natuurlijke omgeving. Dit is de sleutel tot onze kracht: door de barrières tussen de natuurlijke en sociale wetenschappen te slechten, kunnen we de relaties tussen mensen en de wereld waarin we leven volledig verkennen en oplossingen zoeken voor de uitdagingen waar we voor staan. We willen wereldwijzigingen zijn en we willen dat je met ons meedoet aan dit avontuur.

Inspirerend onderwijs

Ons zeer gemotiveerde academisch personeel leert een breed scala aan modules op de hoogte van het laatste onderzoek. Docenten zorgen ervoor dat je praktische, academische, professionele en internationaliseringsvaardigheden ontwikkelt naast theorie en fundamentele kennis. We hechten veel waarde aan leren door ervaring, en daarom bieden de meeste programma's excursies aan en, waar relevant, lesgeven in onze hypermoderne laboratoriumfaciliteiten en campus-gebaseerde veldsites.

We willen onze passie voor ons werk met u delen. We hechten veel waarde aan onze inclusieve en internationale schoolgemeenschap die een leeromgeving creëert die rijk is aan cultuur, diversiteit en intellectuele uitdagingen.

Ondersteunende studentenomgeving

De school biedt een gastvrije omgeving. Onze docenten luisteren graag en bieden advies door met u samen te werken om ervoor te zorgen dat u uw volledige potentieel bereikt. Onze studenten zijn een gemotiveerde en ambitieuze groep die graag samenwerken en elkaar ondersteunen.

Alle studenten krijgen een persoonlijke academische adviseur toegewezen. U hebt ook toegang tot onze Student Pastoral Support Co-ordinator, die ondersteuning, begeleiding en bewegwijzering biedt voor aanvullende diensten voor zowel persoonlijk welzijn als academische kwesties.

Onderzoeksuitmuntendheid

We geloven in de intieme link tussen onderwijs en onderzoek, die ervoor zorgt dat onze modules inspirerend, relevant en tot nadenken stemmend zijn. Onze docenten en onderzoeksstudenten houden zich bezig met spannende projecten in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld. We bevorderen innovatief en interdisciplinair onderzoek, gefaciliteerd door onze onderzoekscentra.

Onze onderzoeksmedewerkers zijn actief op academische en professionele conferenties, zowel nationaal als internationaal, en publiceren in vooraanstaande tijdschriften. Hun werk trekt vaak wereldwijde media-aandacht, en een aantal van onze medewerkers en studenten hebben prestigieuze onderscheidingen ontvangen voor hun onderzoek en de bijdrage ervan aan wetenschap en praktische zaken. Deze omvatten Whitley Awards, RSPB Conservation Science Awards, Future of Nature Awards, Distinguished Ethnobotanist of the Year en de Richard Evans Schultes Research Award.

State-of-the-art faciliteiten

De school biedt studenten en onderzoeksgroepen uitstekende faciliteiten die uitgerust zijn met de modernste apparatuur en hulpmiddelen. We hebben speciale laboratoria voor dierlijke postcraniale evolutie, ecologie, etnobiologie, menselijke osteologie, genetica, virtuele paleoanthropologie en visuele antropologie.

Onze ruimtes voor lesgeven zijn volledig uitgerust met audiovisuele mogelijkheden en onze computer suite is ingericht met 32 ​​pc's met HD-resolutie en premium hardware.

Spannende vooruitzichten

Studeren met de School of Anthropology and Conservation zorgt voor een succesvolle carrière. Naast het bieden van een eersteklas academische ervaring, ontwikkelen we ook uw overdraagbare vaardigheden zoals communicatie, teamwerk, probleemoplossing en computerkennis.

U profiteert van de uitgebreide onderzoeks- en bedrijfsnetwerken die door onze medewerkers worden gecultiveerd. Met wekelijkse seminars, jaarlijkse lezingen en employabilitybeurzen die wereldberoemde en toonaangevende experts aantrekken, hebt u veel mogelijkheden om geïnspireerd te worden en uw eigen contacten te ontwikkelen.

In de afgelopen 25 jaar hebben onze studenten een sleutelrol vervuld in 's werelds meest innovatieve en succesvolle duurzaamheidsinitiatieven en werken ze in een breed scala van organisaties, waaronder de Global Diversity Foundation, het Harvard Economic Botany Museum en Porchlight Homelessness Charity .

Plaats

De School voor Antropologie en Behoud is gebaseerd op onze Canterbury-campus met zijn eersteklas academische en recreatieve voorzieningen. We zijn uitgerust met de nieuwste middelen en onze prachtige omgeving biedt veel rustige ruimtes om te studeren en te ontspannen.

Alles wat je nodig hebt op de campus is op loopafstand, waaronder een winkel, een boekwinkel, bank, bioscoop, theater, een medisch centrum en een apotheek. Je kunt de campus verlaten om de middeleeuwse gebouwen, historische pubs en een scala aan winkels te verkennen; Londen en Frankrijk liggen op slechts een uur rijden met de trein.

Locaties

Canterbury

Marlowe Building

Address
School of Anthropology and Conservation,
Marlowe Building, The University of Kent

CT2 7NR Canterbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 1227 824689