Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

De School of Anthropology and Conservation is een multinationale onderzoeksgemeenschap die streeft naar real-world impact. Onze creatieve docenten, internationaal erkend onderzoek, ultramoderne laboratoriumfaciliteiten en gastvrije studentenruimtes creëren een inspirerende leeromgeving.

  • Goud in het Teaching Excellence Framework, de hoogst mogelijke beoordeling
  • 15e voor antropologie in de complete universitaire gids 2019
  • 88% van de antropologiestudenten die reageerden op de Nationale Studenten Enquête 2018 waren tevreden met hun totale cursus

Onze visie

We erkennen het belang van de fundamentele band tussen de menselijke samenleving, de menselijke evolutie en de natuurlijke omgeving. Dit is de sleutel tot onze kracht: door de barrières tussen de natuurlijke en sociale wetenschappen te slechten, kunnen we de relaties tussen mensen en de wereld waarin we leven volledig verkennen en oplossingen zoeken voor de uitdagingen waar we voor staan. We willen wereldwijzigingen zijn en we willen dat je met ons meedoet aan dit avontuur.

Inspirerend onderwijs

Ons zeer gemotiveerde academisch personeel leert een breed scala aan modules op de hoogte van het laatste onderzoek. Docenten zorgen ervoor dat je praktische, academische, professionele en internationaliseringsvaardigheden ontwikkelt naast theorie en fundamentele kennis. We hechten veel waarde aan leren door ervaring, en daarom bieden de meeste programma's excursies aan en, waar relevant, lesgeven in onze hypermoderne laboratoriumfaciliteiten en campus-gebaseerde veldsites.

We willen onze passie voor ons werk met u delen. We hechten veel waarde aan onze inclusieve en internationale schoolgemeenschap die een leeromgeving creëert die rijk is aan cultuur, diversiteit en intellectuele uitdagingen.

Ondersteunende studentenomgeving

De school biedt een gastvrije omgeving. Onze docenten luisteren graag en bieden advies door met u samen te werken om ervoor te zorgen dat u uw volledige potentieel bereikt. Onze studenten zijn een gemotiveerde en ambitieuze groep die graag samenwerken en elkaar ondersteunen.

Alle studenten krijgen een persoonlijke academische adviseur toegewezen. U hebt ook toegang tot onze Student Pastoral Support Co-ordinator, die ondersteuning, begeleiding en bewegwijzering biedt voor aanvullende diensten voor zowel persoonlijk welzijn als academische kwesties.

Onderzoeksuitmuntendheid

We geloven in de intieme link tussen onderwijs en onderzoek, die ervoor zorgt dat onze modules inspirerend, relevant en tot nadenken stemmend zijn. Onze docenten en onderzoeksstudenten houden zich bezig met spannende projecten in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld. We bevorderen innovatief en interdisciplinair onderzoek, gefaciliteerd door onze onderzoekscentra.

Onze onderzoeksmedewerkers zijn actief op academische en professionele conferenties, zowel nationaal als internationaal, en publiceren in vooraanstaande tijdschriften. Hun werk trekt vaak wereldwijde media-aandacht, en een aantal van onze medewerkers en studenten hebben prestigieuze onderscheidingen ontvangen voor hun onderzoek en de bijdrage ervan aan wetenschap en praktische zaken. Deze omvatten Whitley Awards, RSPB Conservation Science Awards, Future of Nature Awards, Distinguished Ethnobotanist of the Year en de Richard Evans Schultes Research Award.

State-of-the-art faciliteiten

De school biedt studenten en onderzoeksgroepen uitstekende faciliteiten die uitgerust zijn met de modernste apparatuur en hulpmiddelen. We hebben speciale laboratoria voor dierlijke postcraniale evolutie, ecologie, etnobiologie, menselijke osteologie, genetica, virtuele paleoanthropologie en visuele antropologie.

Onze ruimtes voor lesgeven zijn volledig uitgerust met audiovisuele mogelijkheden en onze computer suite is ingericht met 32 ​​pc's met HD-resolutie en premium hardware.

Spannende vooruitzichten

Studeren met de School of Anthropology and Conservation zorgt voor een succesvolle carrière. Naast het bieden van een eersteklas academische ervaring, ontwikkelen we ook uw overdraagbare vaardigheden zoals communicatie, teamwerk, probleemoplossing en computerkennis.

U profiteert van de uitgebreide onderzoeks- en bedrijfsnetwerken die door onze medewerkers worden gecultiveerd. Met wekelijkse seminars, jaarlijkse lezingen en employabilitybeurzen die wereldberoemde en toonaangevende experts aantrekken, hebt u veel mogelijkheden om geïnspireerd te worden en uw eigen contacten te ontwikkelen.

In de afgelopen 25 jaar hebben onze studenten een sleutelrol vervuld in 's werelds meest innovatieve en succesvolle duurzaamheidsinitiatieven en werken ze in een breed scala van organisaties, waaronder de Global Diversity Foundation, het Harvard Economic Botany Museum en Porchlight Homelessness Charity .

Plaats

De School voor Antropologie en Behoud is gebaseerd op onze Canterbury-campus met zijn eersteklas academische en recreatieve voorzieningen. We zijn uitgerust met de nieuwste middelen en onze prachtige omgeving biedt veel rustige ruimtes om te studeren en te ontspannen.

Alles wat je nodig hebt op de campus is op loopafstand, waaronder een winkel, een boekwinkel, bank, bioscoop, theater, een medisch centrum en een apotheek. Je kunt de campus verlaten om de middeleeuwse gebouwen, historische pubs en een scala aan winkels te verkennen; Londen en Frankrijk liggen op slechts een uur rijden met de trein.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Dit programma is ontworpen als een geavanceerde cursus in sociale antropologie en is bedoeld voor studenten die al antropologie hebben gestudeerd, hetzij als een opleidin ... [+]

Antropologie is trots op haar inclusieve en interdisciplinaire focus. Het vergt een holistische benadering van de menselijke samenleving, waarbij biologische en sociale perspectieven worden gecombineerd.

Overzicht

Dit programma is ontworpen als een geavanceerde cursus in sociale antropologie en is bedoeld voor studenten die al antropologie hebben gestudeerd, hetzij als een opleiding of als onderdeel van een opleiding op een bachelorniveau. Het biedt een diepgaande generalistische opleiding in antropologie en is een uitstekende voorbereiding voor degenen die beginnen aan onderzoek in antropologie of die van plan zijn om professionele velden te betreden waarin antropologische training voordelig is.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

University of Kent, School of Anthropology & Conservation

De MSc Conservation and Rural Development onderzoekt de kwesties die ten grondslag liggen aan het debat over instandhouding en plattelandsontwikkeling en biedt praktische ... [+]

Vanwege de hoge interesse in 2018/19 zullen aanvragen voor dit programma op zondag 17 juni worden gesloten. Aanvragen die na deze datum worden ontvangen, worden op individuele basis behandeld en aanvragers kunnen op een wachtlijst worden geplaatst als er meer plaatsen beschikbaar komen.

Overzicht

De MSc Conservation and Rural Development onderzoekt de kwesties die ten grondslag liggen aan het debat over instandhouding en plattelandsontwikkeling en biedt praktische en methodologische instrumenten voor het werken op het raakvlak tussen natuurbehoud en plattelandsontwikkeling.

De relatie tussen instandhouding en plattelandsontwikkeling kan het beste worden omschreven als een ongemakkelijke alliantie: enerzijds is er een aanzienlijke gemeenschappelijke basis tussen hen in het voorkomen van aantasting van het milieu, maar anderzijds zijn ze vaak in direct conflict. Deze Pathway verkent de kwesties die ten grondslag liggen aan het debat over instandhouding / plattelandsontwikkeling en biedt praktische en methodologische instrumenten om op het raakvlak tussen beide te werken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Dit programma legt een sterke nadruk op kritisch denken en begrip van zowel het brede veld van biologische antropologie en de specialismen binnen. Kern van het programma ... [+]

Overzicht

De MSc in Biological Anthropology is een perfecte basis voor promotieonderzoek: het biedt de theoretische achtergrond, discipline-specifieke kennis en geavanceerde, kwantitatieve onderzoeksmethoden.

Deze innovatieve eenjarige MSc wordt gegeven door een van de grootste groep biologische antropologen in het Verenigd Koninkrijk met een aantoonbare staat van dienst op het gebied van menselijk en primaatgedrag, menselijke evolutie en skeletbiologie. Hiermee kunt u uw studies richten op een van de twee routes:

De route van Mens en Primaat Gedrag combineert principes van evolutionaire antropologie en het gedrag van menselijke en niet-menselijke primaten, met aspecten van evolutionaire sociale, cognitieve en forensische psychologie (voorheen MSc in Evolutie en Menselijk Gedrag).... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, School of Anthropology & Conservation

De MSc in Conservation and International Wildlife Trade biedt u de kennisbasis om handelsregulering en -beheer op zowel nationaal als internationaal niveau aan te pakken. ... [+]

Vanwege de hoge interesse in 2018/19 zullen aanvragen voor dit programma op zondag 17 juni worden gesloten. Aanvragen die na deze datum worden ontvangen, worden op individuele basis behandeld en aanvragers kunnen op een wachtlijst worden geplaatst als er meer plaatsen beschikbaar komen.

Overzicht

De MSc in Conservation and International Wildlife Trade biedt u de kennisbasis om handelsregulering en -beheer op zowel nationaal als internationaal niveau aan te pakken.

Internationale handel in wilde dieren en planten is big business en varieert van hoogvolume hout en visserijproducten tot de meer traditionele natuurproducten van bedreigde diersoorten die worden gebruikt in tuinbouw, huisdieren, leer en medicinale handel. Internationale handel en overmatig gebruik zijn betrokken bij de achteruitgang van ongeveer een derde van de bedreigde soorten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, School of Anthropology & Conservation

De MSc in Conservation Biology biedt u een kennisbasis en de praktische ervaring om problemen aan te pakken met betrekking tot het behoud van biodiversiteit en het beheer ... [+]

Vanwege de hoge belangstelling voor 2018/19 zullen aanvragen voor dit programma op zondag 17 juni worden gesloten. Aanvragen die na deze datum worden ontvangen, worden op individuele basis behandeld en aanvragers kunnen op een wachtlijst worden geplaatst als er meer plaatsen beschikbaar komen.

Overzicht

De MSc in Conservation Biology biedt u een kennisbasis en de praktische ervaring om problemen aan te pakken met betrekking tot het behoud van biodiversiteit en het beheer van biodiversiteit.

Moderne natuurwetenschap overstijgt de traditionele grenzen van biologie, ecologie en milieubeheer. De hedendaagse beheerders van biodiversiteit moeten vertrouwd zijn met een breed scala van specialistische gebieden, van populatie-ecologie en ontwikkeling van de menselijke gemeenschap, tot internationale handel in wilde dieren en de economie van het behoud, evenals de nieuwste technieken voor herstel van bedreigde soorten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Ethnobotanie is in wezen interdisciplinair, waarbij kennis en gebruik van planten en hun ecologie is betrokken in de context van hun culturele, sociale en economische bet ... [+]

Ethnobotanie is in wezen interdisciplinair, waarbij kennis en gebruik van planten en hun ecologie is betrokken in de context van hun culturele, sociale en economische betekenis.

Overzicht

Ethnobotanie is de studie van de interrelatie tussen mensen en planten, historisch en intercultureel, met name de rol van planten in de menselijke cultuur en praktijken, hoe mensen planten hebben gebruikt en aangepast en hoe ze deze vertegenwoordigen in hun kennissysteem.

Dit programma combineert antropologische studies van interactie tussen mens en omgeving en socioculturele kennis van planten in verschillende delen van de wereld met ecologie, natuurwetenschappelijk onderzoek, biodiversiteitsbeheer en klimaatverandering. Het omvat ook het gebruik van medicinale planten en ethnofarmacologie, instandhouding van planten en duurzaam beheer, taxonomie en economische botanie. Studenten zullen praktische training in gemengde methoden krijgen en leren interdisciplinair onderzoek te doen in Ethnobotany, ter voorbereiding van een promotieonderzoek of een carrière in aanverwante gebieden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, School of Anthropology & Conservation

Leer de praktische vaardigheden die nodig zijn om menselijke resten in het veld te herstellen. Verkrijg de theoretische kennis die nodig is om biologische profielen te re ... [+]

Dit nieuwe MSc-programma biedt u de mogelijkheid om menselijke overblijfselen op te graven en te analyseren.

Overzicht

Leer de praktische vaardigheden die nodig zijn om menselijke resten in het veld te herstellen. Verkrijg de theoretische kennis die nodig is om biologische profielen te reconstrueren uit hard weefsel, ondersteund door laboratoriumopleidingen.

Je leert van een team van internationaal gerespecteerde academici met uitgebreide professionele ervaring. U hebt de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een van de grootste collecties menselijk skelet in het VK, met uitgebreide skeletpathologie en bijbehorende röntgenfoto's. De collectie is samengesteld door het Skeletal Biology Research Center, in het Human Osteology Research Laboratory van de school.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc Conservation field trip to Scotland

What is Anthropology?

Should oil palm be banned?

Marlowe Building
Address
School of Anthropology and Conservation, Marlowe Building, The University of Kent
CT2 7NR Canterbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 1227 824689