Lees de Officiële Beschrijving

De School of Engineering and Digital Arts heeft een uitstekende reputatie erkend voor zowel de kwaliteit van ons onderwijs als de impact van ons onderzoek.

Onze gemengde expertise, die een combinatie is van techniek, technologie en digitale media, is goed aangepast aan de behoeften van de 21e eeuw. Voorwaarts kijkend en cultureel divers, wij streven naar de ontwikkeling van inzetbare en ethische afgestudeerden die een positieve impact op de samenleving zullen hebben. zijn eigen gebouw, we zijn klein genoeg om al onze studenten te leren kennen als individuen en personeel en studenten werken in een zeer vriendelijke omgeving.

De school is meer dan 50 jaar geleden opgericht en heeft een onderwijs- en onderzoeksbasis van topkwaliteit ontwikkeld, die uitstekende beoordelingen ontving in zowel onderzoeks- als onderwijsbeoordelingen. Betrokken bij hoogwaardig onderzoek op het gebied van communicatie , intelligente interacties en instrumentatie en controle , met aanzienlijke nationale en internationale impact, hebben we consequent aanzienlijke onderzoeksfinanciering aangetrokken van de UK Research Councils, Europese onderzoeksprogramma's, industriële en commerciële bedrijven, overheidsinstellingen en anderen en onze spreiding van expertise stelt ons in staat om snel te reageren op nieuwe ontwikkelingen In het meest recente Research Excellence Framework (REF) werd 98% van ons onderzoek beoordeeld als van internationale kwaliteit.

We bereiden onze studenten voor op een breed scala aan beroepen waarmee ze dynamische professionele carrières kunnen nastreven in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland.

Onze 33 academische medewerkers en meer dan 130 postdoctorale studenten en onderzoekspersoneel vormen teams die een ideale focus vormen om een ​​hoog niveau van onderzoeksactiviteiten effectief te ondersteunen. Er is een bloeiende studentenpopulatie die studeert voor postgraduaat in een bijzonder vriendelijke en ondersteunende onderwijs- en onderzoeksomgeving.

Onderwezen cursussen

E NGINEERING

· Advanced Communications Engineering (RF-technologie en telecommunicatie) (MSc)

· Advanced Communications Engineering (draadloze systemen en netwerken) (MSc)

· Advanced Electronic Systems Engineering (MSc)

· Informatiebeveiliging en biometrie (MSc)

D IGITAL ARTS

· Computeranimatie (MSc)

· Digitale visuele effecten (MSc)

ONDERZOEKSGRADINGEN

· Digital Arts MSc, PhD

· Electronic Engineering MSc, PhD

Opwindende carrièremogelijkheden

Om in staat te zijn om tegemoet te komen aan de eisen van een competitieve arbeidsmarkt, moet je een hoog niveau van academische kennis verwerven en overdraagbare vaardigheden ontwikkelen die kunnen worden toegepast op alle aspecten van de werkgelegenheid. Bij Kent bieden we een uitgebreid pakket van trainingsprogramma's voor de ontwikkeling van vaardigheden. , loopbaanadvies en vrijwilligerswerk en betaalde arbeidskansen om uw carrièrevooruitzichten op een wereldwijde werkplek te verbeteren. Elk van onze cursuspagina's bevat meer gedetailleerde informatie over vaardigheden en loopbanen die specifiek zijn voor dat programma.

Kent heeft een uitstekende postdoctorale arbeidsrecord: 92% van onze postdoctorale studenten die in 2017 afstudeerden en reageerden op een nationale enquête waren binnen zes maanden in werk of verdere studie (DLHE).

Interdisciplinaire Gemeenschap

De postdoctorale studentenervaring bij Kent gaat veel verder dan je academische studies. Onze interdisciplinaire postuniversitaire gemeenschap biedt medewerkers en studenten de mogelijkheid om te communiceren en ideeën uit te wisselen met anderen buiten hun specialisme.

We bieden ook een sterk ondersteuningskader via onze Graduate School. De school zet zich in voor de ontwikkeling van loopbaanvaardigheden voor alle studenten, aangetoond door onze geavanceerde trainingsworkshops, de Global Skills Award en het Researcher Development Program.

Postdoctorale bronnen

De School of Engineering and Digital Arts heeft een breed scala aan hardware en software voor beeldacquisitie en -verwerking, en faciliteiten voor het ontwerpen van embedded systemen met behulp van programmeerbare logica en chiptechnologie, ondersteund door CAD-tools en ontwikkelingssoftware van internationale bedrijven, waaronder CadenceTM, XilinxTM, AlteraTM, National Instruments® en Mentor GraphicsTM. Er is een volledige reeks Matlab / Simulink®-tools beschikbaar. Ons instrumentatielaboratorium heeft installaties voor meerfasestroming en verbrandingstests, die een reeks real-life, zij het op kleinere schaal, industriële processen kunnen genereren.

Er zijn hulpmiddelen voor het softwareontwerp van RF-, antenne- en fotonische systemen (zoals ADSTM, CSTTM, HFSSTM en VPITransmissionMakerTM) en daaropvolgende testen met netwerk- en spectrumanalysatoren tot 110 GHz, willekeurige golfvormgenerator tot 12 GSa / s, met hoge snelheid sampling oscilloscope tot 100 GSa / s, on-wafer prober en hoogwaardige echovrije kamers.

De uitgebreide bronnen voor digitale media-computing omvatten toonaangevende pc-werkstations met AliasTM Maya en Foundry Nuke, een fotostudio en een productiestudio met een groen scherm.

Een actieve school

Als postdoctorale student maak je deel uit van een bloeiende onderzoeksgemeenschap en word je ondersteund door een uitgebreid programma van individuele supervisie, gespecialiseerde onderzoeksseminars, algemene vaardigheidstrainingsprogramma's en algemene departementale colloquia, meestal met externe sprekers. We moedigen u aan om uw werk bij te wonen en te presenteren op grote conferenties, en om deel te nemen aan onze interne conferentie- en seminarprogramma's. De sfeer van onze school is informeel, vriendelijk en heeft in het centrum een ​​bloeiende en diverse postgraduate gemeenschap van overal de wereld. We hebben ook een levendige community van studenten en afgestudeerden die deelnemen aan onze sociale mediamunities op Facebook en Twitter, waarvan je wordt aangemoedigd om er deel van uit te maken.

Bezoek ons YouTub e-kanaal om onze promotievideo's en studentenwerk te bekijken en maak een virtuele rondleiding door onze school.

Financiële ondersteuning

De universiteit heeft een studiebeursfonds van meer dan £ 11 miljoen om onze postuniversitaire gemeenschap te ondersteunen. Postgraduaatstudie is een aanzienlijke investering in uw toekomst, een die een hele reeks voordelen oplevert en we hebben een reeks pakketten ontworpen om ervoor te zorgen dat u over de nodige financiële middelen beschikt. ondersteuning. We hebben volledige onderscheidingen ter ondersteuning van promovendus-kandidaten, collegegeldprijzen voor studenten die Masterlessen volgen en loyaliteitskortingen voor onze alumni. Met postdoctorale leningen voor masterdiploma's kunnen in aanmerking komende studenten tot £ 10.609 lenen.

toepassingen

U kunt online solliciteren via de website van de universiteit.

Contact details

Neem voor meer informatie contact op met mevrouw Tara Sutton, Recruitment Co-ordinator van de School of Engineering and Digital Arts:

E-mail: eda-admissions-pg@kent.ac.uk

Tel: 44 1227 827323

Postadres:
School of Engineering and Digital Arts
Jennison-gebouw
Universiteit van Kent
Canterbury
Kent, CT2 7NT
Verenigd Koninkrijk

Website: http://www.eda.kent.ac.uk/

Facebook: https://www.facebook.com/edakent

Twitter: @edakent

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

De MSc voor geavanceerde communicatie engineering (draadloze systemen en netwerken) is een van Kent's nieuwste programma's. Het is gericht op de behoeften van onderzoeker ... [+]

Het programma weerspiegelt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van draadloze communicatie, met bijzondere nadruk op digitale signaalverwerking met ingebedde systemen. Het is ontworpen om ingenieurs van hoog kaliber te produceren die zich kunnen specialiseren in en de complexe systeemontwerpen begrijpen die worden gebruikt op het gebied van draadloze communicatie.

De School of Engineering and Digital Arts in Kent biedt echt onderzoekgestuurd onderwijs, met toegang tot superieure expertise en faciliteiten voor projecten. U kunt ook profiteren van advies over projectplaatsingen met behulp van onze contacten uit de industrie en onderzoeksinstellingen.

Cursus structuur

Het programma wordt geleverd door internationaal toonaangevende onderzoekers in onze groepen Communications en Instrumentation Control en Embedded Systems. Ze bieden de eerste hand aan geavanceerd onderzoek naar draadloze communicatie van de volgende generatie, geconvergeerde toegangsnetwerken en ingebedde systemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Dit MSc-programma is gericht op de behoeften van een snel evoluerende sector voor communicatietechnologie en biedt een industrieel relevante en opwindende kwalificatie in ... [+]

Bestudeer de technieken en technologieën die geavanceerde communicatievoorzieningen via vaste en draadloze / mobiele netwerken mogelijk maken en die de kernnetwerken moderniseren om ultrahoge bitsnelheden en multi-serviceondersteuning te bieden. De Advanced Communications Engineering (RF Technology and Telecommunications) MSc bij Kent wordt goed ondersteund door bedrijven en onderzoeksinstellingen in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland.

Het programma weerspiegelt de nieuwste problemen en ontwikkelingen in de telecommunicatie-industrie en levert kwalitatief hoogstaand onderwijs en opleiding op systeemniveau. Krijg een grondige kennis van de volgende generatie draadloze communicatiesystemen, waaronder antennetechnologie, componenten en systemen, en glasvezel- en geconvergeerde toegangsnetwerken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

De Advanced Electronic Systems Engineering MSc is een breed programma in geavanceerde elektronica, een weerspiegeling van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tel ... [+]

Ondanks deze aanzienlijke breedte biedt een uitgebreid scala aan opties de studenten de mogelijkheid de cursus aan te passen aan hun individuele behoeften. Het programma stelt studenten in staat om geavanceerde vaardigheden te ontwikkelen in verschillende aspecten van moderne hardware, software en firmware-engineering.

Het programma weerspiegelt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektronisch systeemontwerp en illustreert het gebruik van elektronische systeemtechnologieën in instrumentatie, meting en besturing. Je ontwikkelt de vaardigheden om complexe elektronische systemen te ontwerpen en te bouwen, in een breed scala aan toepassingen, met behulp van geschikte technologieën en technieken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Het Computer Animation Master-programma bij Kent is gericht op de huidige industriële behoeften, technologie en praktijk. Het is ontworpen als een directe route naar deze ... [+]

Ontwikkel uw kennis en begrip van het animatieproces, softwaretools, technieken en pakketten, en de technische aspecten van het werken in een professionele animatieomgeving. Het MSc-programma biedt onschatbare ervaring van het werken aan professionele presentaties en onder deskundige begeleiding van professionele animators om u voor te bereiden op een carrière in de industrie.

Competitie is hevig in animatie en visuele effecten en succes hangt af van je concentratieniveaus, constante praktijk en het vermogen om de essentie en moderne technieken van animatie te vatten. Succesvolle oud-studenten werken nu in animatie- en animatie-indelingsrollen voor bedrijven zoals Sony Games en Framestore CFC op belangrijke titels in games, televisie en film.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

De school voert kwalitatief hoogstaand nationaal en internationaal onderzoek uit en biedt uitstekende mogelijkheden voor graduate studies, waarbij moderne techniek en tec ... [+]

Er is bijzondere kracht in webdesign en -ontwikkeling, waaronder e-commerce, e-learning, e-health; en de groep heeft veel ervaring met interactie-ontwerp (bijv. bruikbaarheid en toegankelijkheid), sociale computing (bijv. sociale netwerken, computer-gemedieerde communicatie), mobiele technologie (bijv. iPhone), virtuele werelden (bijv. Second Life) en videogames . Op het gebied van tijdgebaseerde media heeft de groep een aanzienlijke interesse in het vastleggen en bewerken van digitale films en het manipuleren van volledig geanimeerde 3D-modelleringstechnieken zoals gebruikt in games en speelfilms.

StudieondersteuningPostdoctorale bronnenOnderzoeksstudenten in Digital Media werken in een toegewijde, ultramoderne studio, uitgerust met toonaangevende MAC's en pc-werkstations, met industriestandaard software. Er is ook een fotostudio en een productiestudio met green screen en motion capture-faciliteiten. De school is ook uitgerust met een 3D-lichaamsscanner - een van de slechts twee in het Verenigd Koninkrijk.OndersteuningAls postdoctorale student maak je deel uit van een bloeiende onderzoeksgemeenschap en word je ondersteund door een uitgebreid programma van individuele supervisie, gespecialiseerde onderzoeksseminars, algemene vaardigheidstrainingsprogramma's en algemene departementale colloquia, meestal met externe sprekers. We moedigen u aan om uw werk bij te wonen en te presenteren op grote conferenties, en om deel te nemen aan onze interne conferentie- en seminarprogramma's.Careers... [-]
Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

De Digital Visual Effects MSc voorziet u van geavanceerde vaardigheden, kennis en begrip van high-definition digitale effecten om u te helpen een zeer bekwame technische ... [+]

Dit programma is volledig gericht op de huidige industriële behoeften, technologie en praktijk en biedt een directe route naar de zeer aantrekkelijke creatieve industrie. Onze succesvolle oud-studenten werken in Londen en voor internationale bedrijven op gebieden variërend van televisie-graphics tot architectonische visualisatie.

Het omvat 3D-modelbouw, texturen, belichting, rendering, procedurele animatie (doek, haar, bont, dynamiek), geavanceerde compositing en high-definition digitale effecten. Hoewel de strekking van het programma gericht is op high-end film special effects en animatie, zullen de normen en technieken die je leert je toelaten om te werken in tal van andere gebieden van digitale effecten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

De School of Engineering and Digital Arts biedt door onderzoek geleide graden in een breed scala aan onderzoeksdisciplines, waaronder telecommunicatie, mobiele netwerken, ... [+]

Onze eenjarige MSc van Research in Electronic Engineering is een internationaal erkende geavanceerde postdoctorale onderzoeksopleiding, die een ideale basis biedt voor geavanceerde vaardigheden en kennis. Traditionele MSc-graden bevatten voornamelijk onderwezen modules, terwijl een MSc door Research zwaar onderzoek of praktijkgericht is en je leert door hands-on projecten.

Terwijl een docent Masters expertise ontwikkelt in bestaande vakkennis, legt een MSc van Research meer nadruk op onderzoek en praktische expertise en is het projectgericht in plaats van module-gebaseerd. Een MSc van Research kan zich richten op individuele onderzoeksvaardigheden en biedt een sterke basis om op voort te bouwen voor studenten die een doctoraatsgraad overwegen (PhD). Als alternatief kan onze MSc door Research worden gedaan via een op de praktijk gebaseerde aanpak, die meer op de industrie is gericht. Het is een goed gestructureerde, met duidelijk gedefinieerde taken die moeten worden voltooid, wat uiteindelijk zal leiden tot het laatste proefschrift.... [-]

Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

De Information Security and Biometrics MSc biedt een geavanceerd niveau van leren en biedt u een gedetailleerd begrip van de theorieën, concepten en technieken in het ont ... [+]

Veilige informatiesystemen zijn van cruciaal belang voor hedendaagse bedrijven en samenlevingen. Van banksystemen en medische systemen tot energie-infrastructuren of een eenvoudige thuis-pc, veiligheid is van vitaal belang, omdat ze meestal allemaal direct of indirect via internet of telefoniesystemen met elkaar verbonden zijn.

Deze master combineert moderne techniek en technologie met digitale media en rust studenten uit met de vaardigheid om moderne beveiligingssystemen te ontwikkelen met de nadruk op biometrisch identiteitsbeheer. Afgestudeerden van dit programma zijn dan in staat zich aan te passen aan veranderingen in het vakgebied en het te leiden in innovatie.

Cursus structuur... [-]
Verenigd Koninkrijk Canterbury
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Jennison Bldg
Address
The University of Kent, Jennison Building
CT2 7NT Canterbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 (0)1227 823246