University of Kent, School of Engineering and Digital Arts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School of Engineering and Digital Arts heeft een uitstekende reputatie erkend voor zowel de kwaliteit van ons onderwijs als de impact van ons onderzoek.

Onze gemengde expertise, die een combinatie is van techniek, technologie en digitale media, is goed aangepast aan de behoeften van de 21e eeuw. Voorwaarts kijkend en cultureel divers, wij streven naar de ontwikkeling van inzetbare en ethische afgestudeerden die een positieve impact op de samenleving zullen hebben. zijn eigen gebouw, we zijn klein genoeg om al onze studenten te leren kennen als individuen en personeel en studenten werken in een zeer vriendelijke omgeving.

De school is meer dan 50 jaar geleden opgericht en heeft een onderwijs- en onderzoeksbasis van topkwaliteit ontwikkeld, die uitstekende beoordelingen ontving in zowel onderzoeks- als onderwijsbeoordelingen. Betrokken bij hoogwaardig onderzoek op het gebied van communicatie , intelligente interacties en instrumentatie en controle , met aanzienlijke nationale en internationale impact, hebben we consequent aanzienlijke onderzoeksfinanciering aangetrokken van de UK Research Councils, Europese onderzoeksprogramma's, industriële en commerciële bedrijven, overheidsinstellingen en anderen en onze spreiding van expertise stelt ons in staat om snel te reageren op nieuwe ontwikkelingen In het meest recente Research Excellence Framework (REF) werd 98% van ons onderzoek beoordeeld als van internationale kwaliteit.

We bereiden onze studenten voor op een breed scala aan beroepen waarmee ze dynamische professionele carrières kunnen nastreven in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland.

Onze 33 academische medewerkers en meer dan 130 postdoctorale studenten en onderzoekspersoneel vormen teams die een ideale focus vormen om een ​​hoog niveau van onderzoeksactiviteiten effectief te ondersteunen. Er is een bloeiende studentenpopulatie die studeert voor postgraduaat in een bijzonder vriendelijke en ondersteunende onderwijs- en onderzoeksomgeving.

Onderwezen cursussen

E NGINEERING

· Advanced Communications Engineering (RF-technologie en telecommunicatie) (MSc)

· Advanced Communications Engineering (draadloze systemen en netwerken) (MSc)

· Advanced Electronic Systems Engineering (MSc)

· Informatiebeveiliging en biometrie (MSc)

D IGITAL ARTS

· Computeranimatie (MSc)

· Digitale visuele effecten (MSc)

ONDERZOEKSGRADINGEN

· Digital Arts MSc, PhD

· Electronic Engineering MSc, PhD

Opwindende carrièremogelijkheden

Om in staat te zijn om tegemoet te komen aan de eisen van een competitieve arbeidsmarkt, moet je een hoog niveau van academische kennis verwerven en overdraagbare vaardigheden ontwikkelen die kunnen worden toegepast op alle aspecten van de werkgelegenheid. Bij Kent bieden we een uitgebreid pakket van trainingsprogramma's voor de ontwikkeling van vaardigheden. , loopbaanadvies en vrijwilligerswerk en betaalde arbeidskansen om uw carrièrevooruitzichten op een wereldwijde werkplek te verbeteren. Elk van onze cursuspagina's bevat meer gedetailleerde informatie over vaardigheden en loopbanen die specifiek zijn voor dat programma.

Kent heeft een uitstekende postdoctorale arbeidsrecord: 92% van onze postdoctorale studenten die in 2017 afstudeerden en reageerden op een nationale enquête waren binnen zes maanden in werk of verdere studie (DLHE).

Interdisciplinaire Gemeenschap

De postdoctorale studentenervaring bij Kent gaat veel verder dan je academische studies. Onze interdisciplinaire postuniversitaire gemeenschap biedt medewerkers en studenten de mogelijkheid om te communiceren en ideeën uit te wisselen met anderen buiten hun specialisme.

We bieden ook een sterk ondersteuningskader via onze Graduate School. De school zet zich in voor de ontwikkeling van loopbaanvaardigheden voor alle studenten, aangetoond door onze geavanceerde trainingsworkshops, de Global Skills Award en het Researcher Development Program.

Postdoctorale bronnen

De School of Engineering and Digital Arts heeft een breed scala aan hardware en software voor beeldacquisitie en -verwerking, en faciliteiten voor het ontwerpen van embedded systemen met behulp van programmeerbare logica en chiptechnologie, ondersteund door CAD-tools en ontwikkelingssoftware van internationale bedrijven, waaronder CadenceTM, XilinxTM, AlteraTM, National Instruments® en Mentor GraphicsTM. Er is een volledige reeks Matlab / Simulink®-tools beschikbaar. Ons instrumentatielaboratorium heeft installaties voor meerfasestroming en verbrandingstests, die een reeks real-life, zij het op kleinere schaal, industriële processen kunnen genereren.

Er zijn hulpmiddelen voor het softwareontwerp van RF-, antenne- en fotonische systemen (zoals ADSTM, CSTTM, HFSSTM en VPITransmissionMakerTM) en daaropvolgende testen met netwerk- en spectrumanalysatoren tot 110 GHz, willekeurige golfvormgenerator tot 12 GSa / s, met hoge snelheid sampling oscilloscope tot 100 GSa / s, on-wafer prober en hoogwaardige echovrije kamers.

De uitgebreide bronnen voor digitale media-computing omvatten toonaangevende pc-werkstations met AliasTM Maya en Foundry Nuke, een fotostudio en een productiestudio met een groen scherm.

Een actieve school

Als postdoctorale student maak je deel uit van een bloeiende onderzoeksgemeenschap en word je ondersteund door een uitgebreid programma van individuele supervisie, gespecialiseerde onderzoeksseminars, algemene vaardigheidstrainingsprogramma's en algemene departementale colloquia, meestal met externe sprekers. We moedigen u aan om uw werk bij te wonen en te presenteren op grote conferenties, en om deel te nemen aan onze interne conferentie- en seminarprogramma's. De sfeer van onze school is informeel, vriendelijk en heeft in het centrum een ​​bloeiende en diverse postgraduate gemeenschap van overal de wereld. We hebben ook een levendige community van studenten en afgestudeerden die deelnemen aan onze sociale mediamunities op Facebook en Twitter, waarvan je wordt aangemoedigd om er deel van uit te maken.

Bezoek ons YouTub e-kanaal om onze promotievideo's en studentenwerk te bekijken en maak een virtuele rondleiding door onze school.

Financiële ondersteuning

De universiteit heeft een studiebeursfonds van meer dan £ 11 miljoen om onze postuniversitaire gemeenschap te ondersteunen. Postgraduaatstudie is een aanzienlijke investering in uw toekomst, een die een hele reeks voordelen oplevert en we hebben een reeks pakketten ontworpen om ervoor te zorgen dat u over de nodige financiële middelen beschikt. ondersteuning. We hebben volledige onderscheidingen ter ondersteuning van promovendus-kandidaten, collegegeldprijzen voor studenten die Masterlessen volgen en loyaliteitskortingen voor onze alumni. Met postdoctorale leningen voor masterdiploma's kunnen in aanmerking komende studenten tot £ 10.609 lenen.

toepassingen

U kunt online solliciteren via de website van de universiteit.

Contact details

Neem voor meer informatie contact op met mevrouw Tara Sutton, Recruitment Co-ordinator van de School of Engineering and Digital Arts:

E-mail: eda-admissions-pg@kent.ac.uk

Tel: 44 1227 827323

Postadres:
School of Engineering and Digital Arts
Jennison-gebouw
Universiteit van Kent
Canterbury
Kent, CT2 7NT
Verenigd Koninkrijk

Website: http://www.eda.kent.ac.uk/

Facebook: https://www.facebook.com/edakent

Twitter: @edakent

Locaties

Canterbury

Jennison Bldg

Address
The University of Kent,
Jennison Building

CT2 7NT Canterbury, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 (0)1227 823246