University of Kent, Centre for Medieval & Early Modern Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Centrum voor middeleeuwse en vroegmoderne Studies (MEMS) en University of Kent biedt een succesvolle, interdisciplinaire MA-programma waarin studenten aantrekt uit de hele wereld. Een bloeiende gemeenschap van 80 ondernemende, ondersteunende afgestudeerde studenten studeren voor onderzoek graden en profiteren van de betrokkenheid van het Centrum in de prestigieuze EU gefinancierde Erasmus Mundus doctoraal programma, 'Tekst en Event in Early Modern Europe' (TEEME). Gevestigd in de historische stad Canterbury, we hebben nauwe relaties met de kathedraal van Canterbury en de Canterbury Archaeological Trust die het mogelijk maken onze studenten toegang tot een brede waaier van unieke historische, literaire en materiële bewijzen.

Waarom studeren hier?

Onze zeer gewaardeerde MA programma biedt training uitstekende vaardigheden, samen met diverse studiemogelijkheden en een inspirerende en stimulerende omgeving voor postdoctoraal onderzoek.

Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom we trekken veel studenten, zowel nationaal als internationaal:

Een interdisciplinaire benadering

Onze interdisciplinaire aanpak combineert intellectuele breedte en diepte specialist met als doel het stimuleren van academische excellentie.

Een historische locatie

De historische stad Canterbury is een belangrijk aandachtspunt voor het literaire, religieuze, archeologische en bouwkundige studie. Alle studenten van het Centrum hebben toegang tot de middelen op de kathedraal van Canterbury, met inbegrip van de archieven en de bibliotheek. Rochester Cathedral Library en de Kent Geschiedenis en Bibliotheek Centrum in Maidstone zijn andere lokale middelen waardevol. De belangrijkste collecties in Londen liggen op minder dan een uur rijden met de trein, en dankzij de Kanaaltunnel, Parijs en andere Europese steden liggen binnen handbereik.

Belangrijke onderzoeksvaardigheden

Onze Masters programma benadrukt het verwerven van belangrijke onderzoeksvaardigheden zoals paleografie, codicologie en Latijn, die ook beschikbaar zijn voor de studenten te onderzoeken zijn.

Een levendige cultuur onderzoek

Onze wekelijkse interdisciplinaire research seminars zijn de hoeksteen van een levendige cultuur van onderzoek, met tot nadenken stemmende papieren van zowel interne als externe luidsprekers verstrekken van de voor een levendige discussie. Er zijn mogelijkheden het hele jaar door voor studenten om hun eigen onderzoek te presenteren aan de Student Forum en op conferenties.

Uitstekende bibliotheek Collecties

De Universiteit Templeman Bibliotheek is goed gevuld met relevante wetenschappelijke edities en studies, en de afdeling Bijzondere Collecties omvat een aanzienlijk aantal facsimile handschriften. De bibliotheek van John Crow omvat oude drukken, een paar honderd fotokopieën van schaarse teksten uit het Engels literaire Renaissance, en een grote verzameling tekstmateriaal gericht op werken van de Victoriaanse en vroeg twintigste-eeuwse wetenschap. In de omgeving is de bibliotheek van de Franciscaanse Studies Centre, de huisvesting van een ongewoon grote collectie kunstwerken in de theologie en de kerkgeschiedenis.

Een vriendelijke Centre

Relaties in het Centrum zijn vriendelijk en informeel, het stimuleren van de uitwisseling van ideeën en het mogelijk maken de studenten om intellectuele vertrouwen te ontwikkelen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk PhD »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

MA Medieval & Early Modern Studies

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Canterbury +1 more

[+]

[-]