Lees de Officiële Beschrijving

In het hart van een universiteit met een erfenis van 400 jaar die consequent is nominaal een van de beste ter wereld, en centraal gelegen in één van Europa's mooiste zakelijke en culturele hoofdsteden Universiteit van Edinburgh Business School biedt een unieke ervaring die weinig kan wedijveren.

De Universiteit van Edinburgh Business School heeft een lange traditie van onderwijs en onderzoek. De School biedt bachelor-, master en Executive Education programma's in business en management en biedt een platform voor onderzoek, discussie en debat over een breed scala aan zakelijke kwesties.

Triple geaccrediteerde

We zijn in de top 1% van de business schools in de wereld om drievoudige accreditatie te houden. Deze zijn toegekend door:

De Amerikaanse Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) De European Quality en Improvement System (EQUIS) De Vereniging van MBA's (AMBA)

Een internationale school

Als een van de toonaangevende business schools in Europa, is de School bestaat uit een internationale studenten die meer dan 88 landen, verleidelijke nieuwe ideeën uit verschillende culturen en achtergronden. Ons wereldwijde alumni-netwerk strekt zich uit over 120 landen waarmee u toegang tot tal van contacten over de hele wereld.

Onderzoek

Wij streven ernaar om-theorie geleid, praktisch relevant onderzoek dat de uitdagingen van het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, regelgevende instanties en beleidsmakers adressen te produceren. De school streeft naar een ondersteunende, samenwerkend en levendige onderzoek cultuur te creëren door het verhogen van de kwaliteit van onze onderzoeksresultaten en door het bijstaan ​​van de faculteit om onze doelen te bereiken.

Programma-overzicht

De Business School biedt academisch rigoureus en zeer bewerkte programma's voor de bachelor-, master en PhD-studenten. Het onderwijs en onderzoek bestrijken zes belangrijkste onderwerpen, die zijn: accounting & finance, ondernemerschap en innovatie, het beheer van de wetenschap & bedrijfseconomie, marketing, organisatiekunde en de strategie en het internationale bedrijfsleven.

Faciliteiten en middelen

Dit gebouw state-of-the-art functies collegezalen, meerdere syndicaat kamers, een executive education suite, een café en een aanzienlijke ruimte voor studenten en medewerkers. Studenten hebben ook toegang tot de Hub, een centrum dat uitgebreide studie faciliteiten en toegang biedt tot onderzoek databases, online tijdschriften en toonaangevende financiële informatiediensten.

Missie

Het ontwikkelen van effectieve en verantwoordelijke leiders door het creëren van inzichtelijke kennis en inspirerende geesten in dialoog met de wereld om ons heen.

Visie

Om erkend te worden als een progressieve en aangesloten community voor thought leadership op het internationale bedrijfsleven toneel.

Waarden

De Business School heeft geïdentificeerd 5 kernwaarden die ons zal helpen om onze visie te realiseren en zo het personeel worden aangemoedigd om deze vast te stellen waar mogelijk.

Visionary inspirerend Collaborative impactvolle Duurzame

Waarom Edinburgh?

Edinburgh heeft consequent uitgeroepen tot een van de beste plekken om te wonen en werken in het Verenigd Koninkrijk. De stad is bekend om zijn fijne Georgische en Victoriaanse architectuur, opvallende parken en opmerkelijke skyline.

Edinburgh City ligt aan de oevers van de Firth of Forth en zet op zeven heuvels, bevat een koninklijk paleis, op een klif kasteel en een uitgedoofde vulkaan. De stad heeft een moderne dynamiek afgewisseld met historische straten met kinderkopjes en is de thuisbasis van vier universiteiten, de beruchte Edinburgh Fringe Festival, wereldklasse galeries, theaters, concertzalen en winkelstraten.

Een stad van cultuur

Edinburgh is een internationale stad. Mensen uit de hele wereld hebben zich hier gevestigd die aanleiding geven tot een breed scala aan restaurants, cafés en bars met een sterke etnische smaak. De stad is compact en gemakkelijk navigeerbaar te voet maar het heeft alle voordelen van een grote Europese hoofdstad.

Een stad voor het bedrijfsleven

Edinburgh is ook een stad voor het bedrijfsleven. Het is de tweede grootste financiële centrum in het Verenigd Koninkrijk met een bloeiende, gevarieerde economie en een hoog opgeleide, gemotiveerde medewerkers. Een aantal grote internationale financiële instellingen - banken, verzekeringsmaatschappijen, investeringsmaatschappijen en makelaars - hebben hun hoofdkwartier in Edinburgh.

Een stad van vernieuwers

De stad, en inderdaad de universiteit, zijn de thuisbasis van enkele instrumentale denkers, vernieuwers, wetenschappers en mensen uit het bedrijfsleven. Dolly het schaap, 's werelds eerste gekloonde zoogdier werd geboren in Edinburgh University, die is ook de thuisbasis van de meest krachtige computer in het Verenigd Koninkrijk. De universiteit heeft vele opmerkelijke alumni waaronder Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle en Robert Louis Stevenson. De Business School zelf is ook het alma mater van enkele bekende ondernemers waaronder John Boyd Dunlop van Dunlop Rubber en Arthur Young van Ernst & Young.

Schotland

Buiten de stadsgrenzen, Schotland is een land van ruige schoonheid, een van Europa's laatste grote wildernissen met bergen, meren en zeven duizend mijl van de prachtige kustlijn.

Op slechts een paar mijl van de school ligt het glooiende landschap van East Lothian, met stranden, dorpen en beroemde golfbanen die allemaal zeker een dagje of weekend bezoek waard. Edinburgh naburige steden bogen op tal van attracties: St Andrew's golfbanen, schip erfgoed van Glasgow en Aberdeen prachtige granieten architectuur zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar met de frequente bus of trein diensten. Schotland is ook bekend om zijn vele prachtige eilanden verspreid over het land dat een welkome aanbieden, ontspannende onderbreking van het bruisende stadsleven.

Het landschap van deze opvallende, divers land is bij uitstek geschikt voor de outdoor sportieve leven. Skiën, surfen, wandelen, mountainbiken en kajakken zijn slechts enkele van de spannende activiteiten die worden aangeboden, de meeste slechts een paar minuten van uw voordeur.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

University of Edinburgh Business School

Het doel van onze MSc in Banking and Risk is om u de kennis, inzicht en sleutelvaardigheden te geven die u in staat zullen stellen om effectieve risicoanalisten en manage ... [+]

Het doel van onze MSc in Banking and Risk is om u de kennis, inzicht en sleutelvaardigheden te geven die u in staat zullen stellen om effectieve risicoanalisten en managers te zijn in financiële instellingen, met name banken, in elk land ter wereld.

Programma overzicht

Onze MSc in Banking and Risk verschilt van de meeste vergelijkbare programma's omdat deze voldoet aan de eisen van gespecialiseerde afdelingen binnen financiële ondernemingen. Als student leer je meer over de rol van bankieren in de economie en de verschillende risico's waarmee banken worden geconfronteerd en hoe ze moeten worden beheerd. Je zult ook praktische vaardigheden verwerven in het begrijpen van financiële overzichten, het voorspellen van de risico's verbonden aan een potentiële lener en het schatten van modellen voor voorspellende risico's met behulp van computersoftware. Over het algemeen behandelt het programma bankieren als een veelzijdige bedrijfstak in plaats van een academische discipline.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Edinburgh Business School

Onze MSc in Accounting and Finance biedt theoretisch inzicht en sleutelvaardigheden om uw carrière te bevorderen in een reeks van financiële gerelateerde beroepen. Wij wi ... [+]

Onze MSc in Accounting and Finance biedt theoretisch inzicht en sleutelvaardigheden om uw carrière te bevorderen in een reeks van financiële gerelateerde beroepen. Wij willen u voorzien van essentiële boekhoudkundige en financiële mogelijkheden, waaronder kritische analyse, onderzoek en geavanceerde rekenvaardigheid.

Programma overzicht

Onze MSc is ontworpen om studenten een gespecialiseerde opleiding in boekhouding en financiën te geven, geschikt voor een reeks van loopbanen in de financiële sector. Het geeft u inzicht in internationale accountingstandaarden, wereldwijde financiële markten en de factoren achter succes en falen in verschillende organisaties. Het programma helpt u ook praktische vaardigheden te ontwikkelen, zoals het vermogen om financiële overzichten te evalueren, reële waarden te schatten en verschillende beleggingen te vergelijken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Edinburgh Business School

Dit is het tijdperk van Big Data. Organisaties hebben meer informatie over hun bedrijfsomgeving dan ooit tevoren. In toenemende mate erkennen deze organisaties de rol van ... [+]

Dit is het tijdperk van Big Data. Organisaties hebben meer informatie over hun bedrijfsomgeving dan ooit tevoren. In toenemende mate erkennen deze organisaties de rol van gegevens bij het verkrijgen van inzichten en overtuigende concurrenten. Dientengevolge is er een groeiende vraag naar werknemers en managers die beschikken over analytische vaardigheden en weloverwogen beslissingen kunnen nemen die het succes van een organisatie kunnen bevorderen.

Programma overzicht

Gezien de steeds groter wordende hoeveelheid gegevens waar bedrijven vandaag de dag toegang toe hebben, is er een vraag naar werknemers die beschikken over computationele en analytische vaardigheden en die zakelijke beslissingen kunnen nemen om de efficiëntie te verhogen. Onze Masters in Business Analytics is met dat doel ontwikkeld en ons doel is om studenten te leren descriptieve, voorspellende en prescriptieve analyses van big data-concepten en -technieken toe te passen om waardevolle inzichten te genereren die kunnen helpen bij het nemen van beslissingen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Edinburgh Business School

Onze MSc in Carbon Finance is 's werelds eerste programma dat zich richt op professionals op het gebied van koolstofarme financiering en investeringen. Ontworpen om uw in ... [+]

Onze MSc in Carbon Finance is 's werelds eerste programma dat zich richt op professionals op het gebied van koolstofarme financiering en investeringen. Ontworpen om uw inzicht te ontwikkelen in hoe de uitdagingen van de klimaatverandering miljarden ponden nieuwe investeringen in een groot aantal sectoren, waaronder energieproductie, huisvesting en infrastructuur, genereren, bereidt het programma u ook voor om deze investering met geavanceerde kennis en vaardigheden te leveren .

Programma overzicht

Ons programma geeft u inzicht in de wetenschap en het beleid inzake klimaatverandering, hun relatie tot financiering en investeringen, en de procedures en problemen binnen de energiesector en de koolstofmarkten. Het is bedoeld voor professionals op het gebied van koolstofarme financiering en investeringen, gericht op de zakelijke kansen en financiële stromen die worden aangestuurd door de reactie van de maatschappij op de klimaatverandering. De master is van fundamenteel interdisciplinaire aard en verwelkomt daarom aanvragers uit een breed scala van achtergronden, waaronder het bedrijfsleven, de economie en de wetenschap.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Edinburgh Business School

Deze Masters in Finance combineert hedendaagse theorie met praktische toepassing en bereidt je voor op een groot aantal carrièremogelijkheden. Dit Masters-programma is be ... [+]

Deze Masters in Finance combineert hedendaagse theorie met praktische toepassing en bereidt je voor op een groot aantal carrièremogelijkheden. Dit Masters-programma is ontworpen om je de mogelijkheid te bieden je lessen aan te passen aan je carrièreambities. kunt u verschillende financiële gebieden combineren of zijn gespecialiseerd in:

BedrijfsfinanciënEnergiemarktenFinanciënProgramma overzicht

De praktische, theoretische en numerieke vaardigheden die door het programma worden geleerd, evenals het globale perspectief dat zal worden verkregen door het leren en bespreken van een klaslokaal, zullen u goed gekwalificeerd laten voor een reeks financiële gerelateerde beroepen. We verwachten dat afgestudeerden posities gaan bekleden bij bedrijven zoals de Big 4, met investeringsbanken en commerciële banken; markt- en consumentenonderzoekscentra; fondsbeheerders; energiebedrijven en adviesbureaus; evenals met overheidsdiensten die verantwoordelijk zijn voor de financiële sector, het energie- en klimaatveranderingsbeleid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Edinburgh Business School

De werking van de financiële markten en de levering van financiële diensten zijn van invloed op een groot aantal praktische kwesties, waaronder het creëren van banen en k ... [+]

De werking van de financiële markten en de levering van financiële diensten zijn van invloed op een groot aantal praktische kwesties, waaronder het creëren van banen en kredietgoedkeuring. Onze nieuw ontwikkelde MSc Finance, Technology and Policy , de eerste in zijn soort in de wereld, richt zich op de kenniskloof die wordt gecreëerd door het tempo van de technologische transformatie in financiële diensten en markten.

Leerresultaten

Deze masteropleiding bevindt zich op de kruising van de drie belangrijkste aanjagers van een moderne economie: financiële diensten en markten, technologie en beleid.

Deze MSc biedt niet alleen een goed begrip van de belangrijkste theoretische financiële en economische concepten, maar moedigt potentiële toekomstige leiders aan om de aanvaarde financiële opzet te analyseren en uit te dagen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Edinburgh Business School

De MSc in Human Resource Management (HRM) heeft tot doel de studenten de kennis, het inzicht en de belangrijkste vaardigheden te bieden die de hedendaagse HR-professional ... [+]

De MSc in Human Resource Management (HRM) heeft tot doel de studenten de kennis, het inzicht en de belangrijkste vaardigheden te bieden die de hedendaagse HR-professionals nodig hebben en om studenten in staat te stellen effectief bij te dragen aan dynamische organisaties.

Programma overzicht

Naarmate de portefeuille met Human Resource Management-verantwoordelijkheden evolueert, zal de volgende generatie managers een breder beleid omarmen dat verband houdt met gebieden als incentive-ontwerp en het evenwicht tussen werk en privéleven. In lijn met de ontwikkelingen, ontwikkelt onze volledig door CIPD geaccrediteerde MSc kennis van HRM-concepten en de people management-vaardigheden die cruciaal zijn voor de moderne business. Onze MSc loopt voorop in onderzoekgestuurd, praktisch en theoretisch geïnformeerd onderwijs.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Edinburgh Business School

Onze MSc zal uw kennis van opkomende markten en hoe bedrijven kunnen profiteren van de globalisering van de wereldeconomie ontwikkelen. Wij willen u voorzien van de belan ... [+]

Onze MSc zal uw kennis van opkomende markten en hoe bedrijven kunnen profiteren van de globalisering van de wereldeconomie ontwikkelen. Wij willen u voorzien van de belangrijkste zakelijke vaardigheden om effectief om te gaan met mensen en bedrijven in een multiculturele context.

Programma overzicht

Onze MSc helpt u de dynamiek van individuele landen en opkomende economieën te waarderen en de belangrijkste kwesties met betrekking tot het concurrentievermogen van internationale bedrijven te begrijpen. Het zal u ook helpen om de praktische technieken en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om met bedrijven te werken aan internationale zakelijke projecten. Over het algemeen wil het programma u informeren over hoe bedrijven kunnen profiteren van de economische globalisering en kunnen onderhandelen over de snelle ontwikkeling van nieuwe economische grootmachten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Edinburgh Business School

Globalisering en een veranderend economisch landschap introduceren nieuwe kansen en werkwijzen voor effectief HR-management. Onze MSc in International Human Resource Mana ... [+]

Globalisering en een veranderend economisch landschap introduceren nieuwe kansen en werkwijzen voor effectief HR-management. Onze MSc in International Human Resource Management ontwikkelt uw kennis van echte HR-problemen en voorziet u van de nodige vaardigheden om over de nationale grenzen heen te werken als een human resources-professional.

Programma overzicht

Gebaseerd op het succes van onze MSc in Human Resource Management, biedt de onlangs geïntroduceerde MSc in International Human Resource Management managers belangrijke praktische, theoretische en onderzoeksvaardigheden die specifiek zijn voor de eisen van het werken voor multinationale organisaties en over nationale grenzen heen. Op deze MSc krijg je inzicht in de belangrijkste theorieën in HRM, een grondige kennis van specifieke IHRM-praktijken en een goed begrip van internationale personeelsmanagementkwesties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Edinburgh Business School

Onze MSc geeft u inzicht in hedendaagse managementkwesties in een steeds veranderende zakelijke omgeving en de kans om uw kennis toe te passen op echte managementuitdagin ... [+]

Onze MSc geeft u inzicht in hedendaagse managementkwesties in een steeds veranderende zakelijke omgeving en de kans om uw kennis toe te passen op echte managementuitdagingen. Dit programma, door de Financial Times gerangschikt in de top 10 van het Verenigd Koninkrijk, is waardevol voor zowel degenen die in het bedrijfsleven starten als voor mensen die vooruitgang willen boeken in hun bestaande loopbaan.

Programma overzicht

Onze MSc in Management geeft u een diepgaand inzicht in de managementtechnieken die in verschillende bedrijfssituaties worden gebruikt, evenals het vermogen om deze kennis toe te passen in relevante scenario's. Je leert om methodologisch onderzoek te doen naar bedrijfs- en managementkwesties en om je eigen concepten scherpzinnig en gevoelig te ontwikkelen. Door klassieke managementtechnieken te combineren met het nieuwste in managementdenken, omvat het programma internationale kwesties en diverse nationale bedrijfskenmerken en -instellingen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Edinburgh Business School

Onze MSc geeft u een diepgaande kennis van marketing, zowel vanuit het oogpunt van een academische als van een praktiserende, waardoor u marketinguitdagingen op kritische ... [+]

Onze MSc geeft u een diepgaande kennis van marketing, zowel vanuit het oogpunt van een academische als van een praktiserende, waardoor u marketinguitdagingen op kritische en creatieve manieren kunt aanpakken. Het programma is ontworpen om mensen uit algemene bedrijfs- of managementgerelateerde disciplines te helpen ontwikkelen tot innovatieve marketingprofessionals die strategische beslissingen kunnen nemen bij het creëren van succesvolle producten en diensten.

Programma overzicht

Onze MSc in Marketing geeft u een theoretisch inzicht in consumentengedrag, marketingonderzoeksmethoden en marketingbeheer, evenals de competentie en creativiteit om deze kennis toe te passen in reële marketingsituaties. Het programma biedt u ook ruimschoots de gelegenheid om belangrijke managementvaardigheden op te bouwen, zoals communicatie en onafhankelijke actie, door groepswerk en individuele presentaties. De MSc bevat huidige en opkomende trends in marketingtheorie en -praktijk om u de door onderzoek geleide kennis en vaardigheden te bieden die bedrijven en werkgevers nodig hebben.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Edinburgh Business School

Onze MSc in Marketing en Business Analysis biedt u de theoretische grondslagen van marketing en de technieken voor gegevensanalyse en bedrijfsmodellering die steeds vaker ... [+]

Onze MSc in Marketing en Business Analysis biedt u de theoretische grondslagen van marketing en de technieken voor gegevensanalyse en bedrijfsmodellering die steeds vaker worden gebruikt om bedrijfsbeslissingen vorm te geven en te informeren. De combinatie van expertise in zowel marketing en management wetenschap, het programma bereidt studenten voor op loopbanen in beide gebieden.

Programma overzicht

Geleverd door de Marketingfaculteit van de School in samenwerking met haar Management Science Group, geeft onze MSc u een theoretisch inzicht in marketing- en managementwetenschap, zowel vanuit een academisch standpunt als vanuit het oogpunt van de vakman, en de mogelijkheid om bedrijfsanalysetechnieken toe te passen om marketing en zakelijke aangelegenheden aan te pakken problemen. Het programma zal je ook in staat stellen om te begrijpen hoe marketingonderzoeksmethoden worden toegepast en om kwalitatief en kwantitatief onderzoek van jezelf uit te voeren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Edinburgh Business School

Met organisaties die individuen in dienst willen nemen met het vermogen om nieuwe kansen te ontdekken en te benutten, worden ondernemersvaardigheden en innovatievaardighe ... [+]

Met organisaties die individuen in dienst willen nemen met het vermogen om nieuwe kansen te ontdekken en te benutten, worden ondernemersvaardigheden en innovatievaardigheden steeds meer gezocht. Onze MSc bereidt je voor op een breed scala aan loopbanen in het bedrijfsleven, inclusief bedrijfsontwikkeling en het opstarten van een bedrijf.

Programma overzicht

Onze MSc is ontworpen om ondernemings- en innovatievaardigheden bij studenten te bevorderen, om u in staat te stellen een loopbaan te hebben in het beheren van innovatie in bestaande bedrijven en om nieuwe ondernemingen te vinden. Je leert hoe organisaties waarde creëren door het toepassen van ondernemingspraktijken, de uitdagingen en kansen die typisch zijn voor nieuwe en bestaande bedrijven, en het vermogen om creatieve strategieën te ontwerpen en te implementeren. Het programma legt een sterke nadruk op de toepassing van uw vaardigheden en kennis op real-life situaties en organisaties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Edinburgh
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Business School The University of Edinburgh 29 Buccleuch Place
EH8 9JS Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk