University of Edinburgh Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

In het hart van een universiteit met een erfenis van 400 jaar die consequent is nominaal een van de beste ter wereld, en centraal gelegen in één van Europa's mooiste zakelijke en culturele hoofdsteden Universiteit van Edinburgh Business School biedt een unieke ervaring die weinig kan wedijveren.

De Universiteit van Edinburgh Business School heeft een lange traditie van onderwijs en onderzoek. De School biedt bachelor-, master en Executive Education programma's in business en management en biedt een platform voor onderzoek, discussie en debat over een breed scala aan zakelijke kwesties.

Triple geaccrediteerde

We zijn in de top 1% van de business schools in de wereld om drievoudige accreditatie te houden. Deze zijn toegekend door:

De Amerikaanse Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) De European Quality en Improvement System (EQUIS) De Vereniging van MBA's (AMBA)

Een internationale school

Als een van de toonaangevende business schools in Europa, is de School bestaat uit een internationale studenten die meer dan 88 landen, verleidelijke nieuwe ideeën uit verschillende culturen en achtergronden. Ons wereldwijde alumni-netwerk strekt zich uit over 120 landen waarmee u toegang tot tal van contacten over de hele wereld.

Onderzoek

Wij streven ernaar om-theorie geleid, praktisch relevant onderzoek dat de uitdagingen van het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, regelgevende instanties en beleidsmakers adressen te produceren. De school streeft naar een ondersteunende, samenwerkend en levendige onderzoek cultuur te creëren door het verhogen van de kwaliteit van onze onderzoeksresultaten en door het bijstaan ​​van de faculteit om onze doelen te bereiken.

Programma-overzicht

De Business School biedt academisch rigoureus en zeer bewerkte programma's voor de bachelor-, master en PhD-studenten. Het onderwijs en onderzoek bestrijken zes belangrijkste onderwerpen, die zijn: accounting & finance, ondernemerschap en innovatie, het beheer van de wetenschap & bedrijfseconomie, marketing, organisatiekunde en de strategie en het internationale bedrijfsleven.

Faciliteiten en middelen

Dit gebouw state-of-the-art functies collegezalen, meerdere syndicaat kamers, een executive education suite, een café en een aanzienlijke ruimte voor studenten en medewerkers. Studenten hebben ook toegang tot de Hub, een centrum dat uitgebreide studie faciliteiten en toegang biedt tot onderzoek databases, online tijdschriften en toonaangevende financiële informatiediensten.

Missie

Het ontwikkelen van effectieve en verantwoordelijke leiders door het creëren van inzichtelijke kennis en inspirerende geesten in dialoog met de wereld om ons heen.

Visie

Om erkend te worden als een progressieve en aangesloten community voor thought leadership op het internationale bedrijfsleven toneel.

Waarden

De Business School heeft geïdentificeerd 5 kernwaarden die ons zal helpen om onze visie te realiseren en zo het personeel worden aangemoedigd om deze vast te stellen waar mogelijk.

Visionary inspirerend Collaborative impactvolle Duurzame

Waarom Edinburgh?

Edinburgh heeft consequent uitgeroepen tot een van de beste plekken om te wonen en werken in het Verenigd Koninkrijk. De stad is bekend om zijn fijne Georgische en Victoriaanse architectuur, opvallende parken en opmerkelijke skyline.

Edinburgh City ligt aan de oevers van de Firth of Forth en zet op zeven heuvels, bevat een koninklijk paleis, op een klif kasteel en een uitgedoofde vulkaan. De stad heeft een moderne dynamiek afgewisseld met historische straten met kinderkopjes en is de thuisbasis van vier universiteiten, de beruchte Edinburgh Fringe Festival, wereldklasse galeries, theaters, concertzalen en winkelstraten.

Een stad van cultuur

Edinburgh is een internationale stad. Mensen uit de hele wereld hebben zich hier gevestigd die aanleiding geven tot een breed scala aan restaurants, cafés en bars met een sterke etnische smaak. De stad is compact en gemakkelijk navigeerbaar te voet maar het heeft alle voordelen van een grote Europese hoofdstad.

Een stad voor het bedrijfsleven

Edinburgh is ook een stad voor het bedrijfsleven. Het is de tweede grootste financiële centrum in het Verenigd Koninkrijk met een bloeiende, gevarieerde economie en een hoog opgeleide, gemotiveerde medewerkers. Een aantal grote internationale financiële instellingen - banken, verzekeringsmaatschappijen, investeringsmaatschappijen en makelaars - hebben hun hoofdkwartier in Edinburgh.

Een stad van vernieuwers

De stad, en inderdaad de universiteit, zijn de thuisbasis van enkele instrumentale denkers, vernieuwers, wetenschappers en mensen uit het bedrijfsleven. Dolly het schaap, 's werelds eerste gekloonde zoogdier werd geboren in Edinburgh University, die is ook de thuisbasis van de meest krachtige computer in het Verenigd Koninkrijk. De universiteit heeft vele opmerkelijke alumni waaronder Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle en Robert Louis Stevenson. De Business School zelf is ook het alma mater van enkele bekende ondernemers waaronder John Boyd Dunlop van Dunlop Rubber en Arthur Young van Ernst & Young.

Schotland

Buiten de stadsgrenzen, Schotland is een land van ruige schoonheid, een van Europa's laatste grote wildernissen met bergen, meren en zeven duizend mijl van de prachtige kustlijn.

Op slechts een paar mijl van de school ligt het glooiende landschap van East Lothian, met stranden, dorpen en beroemde golfbanen die allemaal zeker een dagje of weekend bezoek waard. Edinburgh naburige steden bogen op tal van attracties: St Andrew's golfbanen, schip erfgoed van Glasgow en Aberdeen prachtige granieten architectuur zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar met de frequente bus of trein diensten. Schotland is ook bekend om zijn vele prachtige eilanden verspreid over het land dat een welkome aanbieden, ontspannende onderbreking van het bruisende stadsleven.

Het landschap van deze opvallende, divers land is bij uitstek geschikt voor de outdoor sportieve leven. Skiën, surfen, wandelen, mountainbiken en kajakken zijn slechts enkele van de spannende activiteiten die worden aangeboden, de meeste slechts een paar minuten van uw voordeur.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

MSc in Banking and Risk

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

Tijdens de tweede periode (januari-mei), zult u twee resterende kern cursussen te nemen en zal ook de kans om twee optie cursussen kiezen, zodat u uw leren op maat in de richting van de door u gekozen carrière.

[-]

MSc In Boekhouding En Financiën

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

Onze MSc in Accounting and Finance biedt theoretische kennis en belangrijke vaardigheden om je carrière verder in een reeks van financieel gerelateerde beroepen. Wij streven ernaar om u uit te rusten met essentiële boekhoudkundige en financiële mogelijkheden, waaronder kritische analyse, onderzoek en geavanceerde rekenvaardigheid. [+]

Onze MSc in Accounting and Finance biedt theoretisch inzicht en sleutelvaardigheden om uw carrière te bevorderen in een reeks van financiële gerelateerde beroepen. Wij streven ernaar om u uit te rusten met essentiële boekhoudkundige en financiële mogelijkheden, waaronder kritische analyse, onderzoek en geavanceerde rekenvaardigheid.

Programma-overzicht

Onze MSc is ontworpen om studenten een gespecialiseerde opleiding in de boekhouding en financiën, die geschikt zijn voor een reeks van loopbanen in de financiële sector te geven. Het zal u voorzien van een goed begrip van de internationale standaarden voor jaarrekeningen, de wereldwijde financiële markten en de factoren achter het succes en falen in verschillende organisaties. Het programma zal ook helpen om praktische vaardigheden, zoals het vermogen om de jaarrekening te evalueren te ontwikkelen, te schatten reële waarden en vergelijken de verschillende investeringen.... [-]


MSc In Business Analytics

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

Dit is het tijdperk van Big Data. Organisaties hebben meer informatie over hun zakelijke omgevingen dan ooit tevoren. Steeds vaker worden deze organisaties erkenning van de rol van de gegevens bij het verkrijgen van inzichten en out-denken concurrenten. Als gevolg hiervan is er een groeiende vraag naar medewerkers en managers die analytische vaardigheden en kan weloverwogen beslissingen te nemen die het succes van organisaties kan rijden te maken. [+]

Dit is het tijdperk van Big Data. Organisaties hebben meer informatie over hun zakelijke omgevingen dan ooit tevoren. Steeds vaker worden deze organisaties erkenning van de rol van de gegevens bij het verkrijgen van inzichten en out-denken concurrenten. Als gevolg hiervan is er een groeiende vraag naar medewerkers en managers die analytische vaardigheden en kan weloverwogen beslissingen te nemen die het succes van organisaties kan rijden te maken.

Programma-overzicht

Gezien de steeds toenemende hoeveelheid data die bedrijven toegang hebben tot vandaag de dag, is er een behoefte aan medewerkers die computational en analytische vaardigheden en die zakelijke beslissingen kan informeren om de efficiëntie te verhogen. Onze Masters in Business Analytics is ontwikkeld met net dat in gedachten en ons doel is om studenten te leren hoe om beschrijvende, voorspellende en normatieve analyse van big data concepten en technieken toe te passen om waardevolle inzichten die kunnen helpen bij de besluitvorming te genereren.... [-]


MSc in Carbon Finance

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

In de tweede term die u hebt ook de mogelijkheid om een ​​keuzevak te nemen, zodat u zich te specialiseren in een gebied om je toekomstige carrière relevant.

[-]

Msc In Finance

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

De combinatie van up-to-the-minute theorie met de praktische toepassing, zal onze Masters in Finance bereidt je voor op een groot aantal van de carrière mogelijkheden. Deze masteropleiding is ontworpen voor 2017 door het combineren van de belangrijkste elementen van onze huidige Finance programma's (die in 2016), met inbegrip van onze Finance and Investment MSc dat werd gerangschikt 38 ​​van de Financial Times, om u de mogelijkheid om uw lessen op maat te geven je carrière aspiraties. [+]

Combineer de up-to-the-minute theorie met praktische applicatie, onze Masters in Finance bereidt u op voor een groot aantal carrièremogelijkheden. Dit master programma is ontworpen om u de gelegenheid te geven om uw leerstellingen op maat te maken voor uw carrière aspiraties. Het programma kunt u verschillende gebieden van financiën mengen of specialiseren in:

Corporate finance Energiemarkten Financiën & Investeringen Programma-overzicht

De praktische, theoretische en numerieke vaardigheden geleerd door het programma, evenals de mondiale perspectief dat door middel van klassikale leren en discussie zal worden opgedaan, zal u goed gekwalificeerd voor een reeks van financieel gerelateerde beroepen. Wij verwachten dat afgestudeerden tot het nemen van posities met bedrijven als de Big 4, met investeringen en commerciële banken; markt- en consumentenonderzoek centra; fondsbeheer bedrijven; energiebedrijven en adviesbureaus; alsook met de publieke sector diensten die verantwoordelijk zijn voor de financiële sector, energie en klimaatverandering beleid.... [-]


Msc In Het Internationale Bedrijfsleven En Opkomende Markten

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

Onze MSc zullen uw begrip van de opkomende markten te ontwikkelen en hoe bedrijven kunnen profiteren van de globalisering van de economie van de wereld. Wij streven ernaar om u te voorzien van de belangrijkste zakelijke vaardigheden om effectief om te gaan met mensen en bedrijven in een multiculturele context. [+]

Onze MSc zullen uw begrip van de opkomende markten te ontwikkelen en hoe bedrijven kunnen profiteren van de globalisering van de economie van de wereld. Wij streven ernaar om u te voorzien van de belangrijkste zakelijke vaardigheden om effectief om te gaan met mensen en bedrijven in een multiculturele context.

Programma-overzicht

Onze MSc zal u helpen om de dynamiek van de afzonderlijke landen en opkomende economieën te waarderen, en om de belangrijkste kwesties met betrekking tot de concurrentiepositie van het internationale bedrijfsleven te begrijpen. Het zal ook helpen om de praktische technieken en vaardigheden die nodig zijn voor het werken met bedrijven op de internationale zakelijke projecten te ontwikkelen. Over het algemeen, het programma heeft tot doel u te informeren over hoe bedrijven profiteren van de economische globalisering kan nemen en te onderhandelen over de snelle ontwikkeling van nieuwe economische grootmachten.... [-]


Msc In Human Resource Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

De MSc in Human Resource Management (HRM) heeft als doel om studenten de kennis, inzicht en de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn door de huidige HR-professionals en studenten in staat stellen om effectief bij te dragen aan dynamische organisaties. [+]

De MSc in Human Resource Management (HRM) heeft als doel om studenten de kennis, inzicht en de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn door de huidige HR-professionals en studenten in staat stellen om effectief bij te dragen aan dynamische organisaties.

Programma-overzicht

Aangezien de portefeuille van Human Resource Management verantwoordelijkheden evolueert, zal de volgende generatie van managers breder beleid verbonden met gebieden als stimulans ontwerp en work-life balance te omarmen. Gelijke tred houden met de vooruitgang, onze volledig CIPD geaccrediteerde MSc ontwikkelt kennis van HRM concepten en people management vaardigheden van cruciaal belang voor het moderne bedrijfsleven. Onze MSc is in de voorhoede van het onderzoek onder leiding van, praktisch en theoretisch onderwijs op de hoogte.... [-]


Msc In Internationale Human Resource Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

Globalisering en een verschuiving van de economische landschap zijn de invoering van nieuwe kansen en praktijken om effectief HR-management. Onze MSc in International Human Resource Management zal uw begrip van real-world HR-vraagstukken te ontwikkelen en uit te rusten u met de nodige vaardigheden om te werken over de landsgrenzen heen als een human resources professional. [+]

Globalisering en een verschuiving van de economische landschap zijn de invoering van nieuwe kansen en praktijken om effectief HR-management. Onze MSc in International Human Resource Management ontwikkelt uw kennis van echte HR-problemen en voorziet u van de nodige vaardigheden om over de nationale grenzen heen te werken als een human resources-professional.

Programma-overzicht

Op basis van het succes van onze MSc in Human Resource Management, de onlangs geïntroduceerde MSc in International Human Resource Management biedt managers belangrijke praktische, theoretische en onderzoek vaardigheden die specifiek zijn voor de eisen van het werken voor multinationals en over de landsgrenzen heen. Op deze MSc, krijgt u een inzicht in de belangrijkste theorieën te krijgen in HRM, een diepgaande kennis van specifieke IHRM praktijken, evenals een goed begrip van internationaal personeel management vraagstukken.... [-]


MSc In Management

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

Onze MSc zal je een goed begrip van de hedendaagse management vraagstukken in een steeds veranderende zakelijke omgeving, en de kans om je kennis toe te passen real-life management uitdagingen geven. Dit programma, dat in de top 10 in het Verenigd Koninkrijk in 2015 door de Financial Times, is waardevol voor zowel starters in het bedrijfsleven, en die op zoek zijn om vooruitgang te boeken in hun huidige carrière. [+]

Onze MSc zal je een goed begrip van de hedendaagse management vraagstukken in een steeds veranderende zakelijke omgeving, en de kans om je kennis toe te passen real-life management uitdagingen geven. Dit programma, dat in de top 10 in het Verenigd Koninkrijk in 2015 door de Financial Times, is waardevol voor zowel starters in het bedrijfsleven, en die op zoek zijn om vooruitgang te boeken in hun huidige carrière.

Programma-overzicht

Onze MSc in Management zal u een diepgaand inzicht in de technieken gebruikt in een verscheidenheid van zakelijke situaties, evenals het vermogen om deze kennis toe te passen in de relevante scenario's te geven. Je leert om methodologisch onderzoek naar bedrijfs- en management vraagstukken en je eigen concepten indringend en gevoelig te bedenken. Mengen klassieke management technieken met de nieuwste in management denken, het programma omvat internationale vraagstukken en diverse nationale bedrijfskenmerken en instellingen.... [-]


MSc in Marketing

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

Onze MSc trekt een breed scala aan marketing en academici uit de hele wereld, zodat u kunt profiteren van hun deskundigheid gedurende je studie.

[-]

MSc In Marketing En Business Analysis

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

Onze MSc in Marketing en Business Analysis zal u voorzien van de theoretische grondslagen van de marketing en de data-analyse en business modeling technieken die steeds vaker worden gebruikt om vorm te geven en zakelijke beslissingen te informeren. De combinatie van expertise in zowel marketing en het beheer van de wetenschap, het programma bereidt studenten voor een loopbaan in beide velden. [+]

Onze MSc in Marketing en Business Analysis zal u voorzien van de theoretische grondslagen van de marketing en de data-analyse en business modeling technieken die steeds vaker worden gebruikt om vorm te geven en zakelijke beslissingen te informeren. De combinatie van expertise in zowel marketing en het beheer van de wetenschap, het programma bereidt studenten voor een loopbaan in beide velden.

Programma-overzicht

Geleverd door Marketing faculteit van de School in samenwerking met haar Management Science Group, zal onze MSc u een theoretische kennis van marketing en het beheer van de wetenschap te geven van zowel een academische en beoefenaar perspectief, evenals de mogelijkheid om business analyse technieken om marketing en business te pakken van toepassing problemen. Het programma zal ook toelaten om te begrijpen hoe marketing onderzoeksmethoden worden toegepast en op kwalitatief en kwantitatief onderzoek van je eigen te ondernemen.... [-]


MSc In Ondernemerschap En Innovatie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

Met organisaties die personen in dienst met de mogelijkheid om te spotten en te profiteren van nieuwe kansen, worden ondernemersvaardigheden en innovatie vaardigheden steeds meer gewild. Onze MSc bereidt je voor op een breed scala van een loopbaan in het bedrijfsleven, waaronder business development en het runnen van een start-up. [+]

Met organisaties die personen in dienst met de mogelijkheid om te spotten en te profiteren van nieuwe kansen, worden ondernemersvaardigheden en innovatie vaardigheden steeds meer gewild. Onze MSc bereidt je voor op een breed scala van een loopbaan in het bedrijfsleven, waaronder business development en het runnen van een start-up.

Programma-overzicht

Onze MSc is ontworpen om ondernemende en innovatieve vaardigheden te bevorderen bij studenten, om u in staat te stellen een carrière het beheer van innovatie in bestaande bedrijven te hebben en om nieuwe ondernemingen gevonden. U leert hoe organisaties op te bouwen waarde door de toepassing van ondernemende praktijken, de uitdagingen en kansen meestal geconfronteerd met nieuwe en bestaande bedrijven, en de mogelijkheid om te ontwerpen en implementeren van creatieve strategieën. Het programma legt een sterke nadruk op de toepassing van uw vaardigheden en kennis om real-life situaties en organisaties.... [-]


Contact
Bezoekadres
Business School
The University of Edinburgh
29 Buccleuch Place

Edinburgh, Schotland, EH8 9JS GB
Social Media