University of Edinburgh Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In het hart van een universiteit met een erfenis van 400 jaar die consequent is nominaal een van de beste ter wereld, en centraal gelegen in één van Europa's mooiste zakelijke en culturele hoofdsteden Universiteit van Edinburgh Business School biedt een unieke ervaring die weinig kan wedijveren.

De Universiteit van Edinburgh Business School heeft een lange traditie van onderwijs en onderzoek. De School biedt bachelor-, master en Executive Education programma's in business en management en biedt een platform voor onderzoek, discussie en debat over een breed scala aan zakelijke kwesties.

Triple geaccrediteerde

We zijn in de top 1% van de business schools in de wereld om drievoudige accreditatie te houden. Deze zijn toegekend door:

De Amerikaanse Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) De European Quality en Improvement System (EQUIS) De Vereniging van MBA's (AMBA)

Een internationale school

Als een van de toonaangevende business schools in Europa, is de School bestaat uit een internationale studenten die meer dan 88 landen, verleidelijke nieuwe ideeën uit verschillende culturen en achtergronden. Ons wereldwijde alumni-netwerk strekt zich uit over 120 landen waarmee u toegang tot tal van contacten over de hele wereld.

Onderzoek

Wij streven ernaar om-theorie geleid, praktisch relevant onderzoek dat de uitdagingen van het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, regelgevende instanties en beleidsmakers adressen te produceren. De school streeft naar een ondersteunende, samenwerkend en levendige onderzoek cultuur te creëren door het verhogen van de kwaliteit van onze onderzoeksresultaten en door het bijstaan ​​van de faculteit om onze doelen te bereiken.

Programma-overzicht

De Business School biedt academisch rigoureus en zeer bewerkte programma's voor de bachelor-, master en PhD-studenten. Het onderwijs en onderzoek bestrijken zes belangrijkste onderwerpen, die zijn: accounting & finance, ondernemerschap en innovatie, het beheer van de wetenschap & bedrijfseconomie, marketing, organisatiekunde en de strategie en het internationale bedrijfsleven.

Faciliteiten en middelen

Dit gebouw state-of-the-art functies collegezalen, meerdere syndicaat kamers, een executive education suite, een café en een aanzienlijke ruimte voor studenten en medewerkers. Studenten hebben ook toegang tot de Hub, een centrum dat uitgebreide studie faciliteiten en toegang biedt tot onderzoek databases, online tijdschriften en toonaangevende financiële informatiediensten.

Missie

Het ontwikkelen van effectieve en verantwoordelijke leiders door het creëren van inzichtelijke kennis en inspirerende geesten in dialoog met de wereld om ons heen.

Visie

Om erkend te worden als een progressieve en aangesloten community voor thought leadership op het internationale bedrijfsleven toneel.

Waarden

De Business School heeft geïdentificeerd 5 kernwaarden die ons zal helpen om onze visie te realiseren en zo het personeel worden aangemoedigd om deze vast te stellen waar mogelijk.

Visionary inspirerend Collaborative impactvolle Duurzame

Waarom Edinburgh?

Edinburgh heeft consequent uitgeroepen tot een van de beste plekken om te wonen en werken in het Verenigd Koninkrijk. De stad is bekend om zijn fijne Georgische en Victoriaanse architectuur, opvallende parken en opmerkelijke skyline.

Edinburgh City ligt aan de oevers van de Firth of Forth en zet op zeven heuvels, bevat een koninklijk paleis, op een klif kasteel en een uitgedoofde vulkaan. De stad heeft een moderne dynamiek afgewisseld met historische straten met kinderkopjes en is de thuisbasis van vier universiteiten, de beruchte Edinburgh Fringe Festival, wereldklasse galeries, theaters, concertzalen en winkelstraten.

Een stad van cultuur

Edinburgh is een internationale stad. Mensen uit de hele wereld hebben zich hier gevestigd die aanleiding geven tot een breed scala aan restaurants, cafés en bars met een sterke etnische smaak. De stad is compact en gemakkelijk navigeerbaar te voet maar het heeft alle voordelen van een grote Europese hoofdstad.

Een stad voor het bedrijfsleven

Edinburgh is ook een stad voor het bedrijfsleven. Het is de tweede grootste financiële centrum in het Verenigd Koninkrijk met een bloeiende, gevarieerde economie en een hoog opgeleide, gemotiveerde medewerkers. Een aantal grote internationale financiële instellingen - banken, verzekeringsmaatschappijen, investeringsmaatschappijen en makelaars - hebben hun hoofdkwartier in Edinburgh.

Een stad van vernieuwers

De stad, en inderdaad de universiteit, zijn de thuisbasis van enkele instrumentale denkers, vernieuwers, wetenschappers en mensen uit het bedrijfsleven. Dolly het schaap, 's werelds eerste gekloonde zoogdier werd geboren in Edinburgh University, die is ook de thuisbasis van de meest krachtige computer in het Verenigd Koninkrijk. De universiteit heeft vele opmerkelijke alumni waaronder Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle en Robert Louis Stevenson. De Business School zelf is ook het alma mater van enkele bekende ondernemers waaronder John Boyd Dunlop van Dunlop Rubber en Arthur Young van Ernst & Young.

Schotland

Buiten de stadsgrenzen, Schotland is een land van ruige schoonheid, een van Europa's laatste grote wildernissen met bergen, meren en zeven duizend mijl van de prachtige kustlijn.

Op slechts een paar mijl van de school ligt het glooiende landschap van East Lothian, met stranden, dorpen en beroemde golfbanen die allemaal zeker een dagje of weekend bezoek waard. Edinburgh naburige steden bogen op tal van attracties: St Andrew's golfbanen, schip erfgoed van Glasgow en Aberdeen prachtige granieten architectuur zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar met de frequente bus of trein diensten. Schotland is ook bekend om zijn vele prachtige eilanden verspreid over het land dat een welkome aanbieden, ontspannende onderbreking van het bruisende stadsleven.

Het landschap van deze opvallende, divers land is bij uitstek geschikt voor de outdoor sportieve leven. Skiën, surfen, wandelen, mountainbiken en kajakken zijn slechts enkele van de spannende activiteiten die worden aangeboden, de meeste slechts een paar minuten van uw voordeur.

Locaties

Edinburgh

Address
Business School
The University of Edinburgh
29 Buccleuch Place


EH8 9JS Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk

Accreditaties