University of Edinburgh Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In het hart van een universiteit met een 400-jarige erfenis die consequent als een van 's werelds beste wordt beoordeeld, en centraal gelegen in een van Europa's meest verbluffende zakelijke en culturele hoofdsteden, biedt de University of Edinburgh Business School een ervaring die maar weinigen kunnen evenaren.uni of edinburgh De University of Edinburgh Business School heeft een lange en gevestigde traditie van uitmuntend onderzoek, die teruggaat tot 1919, toen we de eerste Bachelors of Commerce introduceerden.De school biedt undergraduate, postdoctorale en executive onderwijsprogramma's in business en management en biedt een platform voor onderzoek , discussie en debat over een breed scala aan zakelijke kwesties.

Triple geaccrediteerd

Slechts een klein percentage van de business schools in de wereld heeft een drievoudige accreditatie, en wij zijn er een van. Deze zijn toegekend door:

  • De Amerikaanse Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
  • Het Europees kwaliteits- en verbeteringssysteem (EQUIS)
  • De Vereniging van MBA's (AMBA)

Een internationale school

Als een van de toonaangevende business schools in Europa, bestaat de school uit een internationale studentenorganisatie die meer dan 80 landen vertegenwoordigt en nieuwe ideeën uit verschillende culturen en achtergronden oproept. Ons wereldwijde alumninetwerk strekt zich uit over 120 landen waardoor je toegang hebt tot talloze contacten over de hele wereld.

Onderzoek

We streven ernaar om theoriegestuurd, praktisch relevant onderzoek te produceren dat de uitdagingen aanpakt waarmee bedrijven, openbare organisaties, regelgevende instanties en beleidsmakers worden geconfronteerd. De school streeft naar een ondersteunende, op samenwerking gerichte en levendige onderzoekscultuur door de kwaliteit van onze onderzoeksoutput te verhogen en door de faculteit te helpen onze doelen te bereiken.

Programma overzicht

De Business School biedt hoogstaande programma's voor studenten, postdoctorale studenten en PhD-studenten. Naast onze masteropleidingen bieden we een aantal opties, variërend van de meer generalistische zoals een MSc in Management tot de meer specialistische vakken zoals Climate Change Finance and Investment. We hebben de afgelopen jaren ook masterdiploma's ontwikkeld in vakgebieden waar de vraag naar is gegroeid van Human Resource Management, Entrepreneurship & Innovation tot Business Analytics.

facilities

Faciliteiten en middelen

Dit ultramoderne gebouw biedt collegezalen, meerdere syndicaatruimten, een executive onderwijssuite, een café en aanzienlijke ruimte voor studenten en personeel. Studenten hebben ook toegang tot de Hub, een centrum dat uitgebreide studie alt = "faciliteiten en toegang tot onderzoeksdatabases, online tijdschriften en toonaangevende financiële informatiediensten biedt. Daarnaast hebben studenten toegang tot het volledige scala aan bronnen die beschikbaar zijn bij de universiteit, waaronder de hoofdbibliotheek.

Missie

Het ontwikkelen van effectieve en verantwoordelijke leiders door inzichtelijke kennis en inspirerende geesten te creëren in dialoog met de wereld om ons heen.

Visie

Erkend worden als een vooruitstrevende en verbonden gemeenschap voor thought leadership op het internationale zakelijke toneel.

waarden

De Business School heeft 5 kernwaarden geïdentificeerd die ons zullen helpen onze visie te realiseren en daarom worden medewerkers aangemoedigd om deze waar mogelijk over te nemen.

  • Visionair
  • Inspirerend
  • Samenwerkend
  • Impactvol
  • Duurzame

Waarom Edinburgh?

Edinburgh is consequent uitgeroepen tot een van de beste plekken om te wonen en te werken in het VK. Schotland werd in 2017 ook uitgeroepen tot het mooiste land ter wereld door The Rough Guide. De stad valt op door zijn fraaie Georgische en Victoriaanse architectuur, opvallende parken en middeleeuwse skyline.

Gelegen aan de oevers van de Firth of Forth en op zeven heuvels, bevat Edinburgh City een koninklijk paleis, een kasteel op een klif en een uitgedoofde vulkaan. De stad heeft een moderne dynamiek afgewisseld met historische geplaveide straten en herbergt vier universiteiten, het beruchte Edinburgh Fringe Festival, galeries van wereldklasse, theaters, concertzalen en winkelstraten.

Een stad van cultuur

Edinburgh is een internationale stad. Mensen van over de hele wereld hebben zich hier gevestigd, waardoor er een grote verscheidenheid aan restaurants, cafés en bars met een sterke etnische smaak is ontstaan. De stad is compact en gemakkelijk te voet bevaarbaar, maar heeft alle voordelen van een grote Europese hoofdstad.

Een stad voor zaken

Edinburgh is ook een stad voor zaken. Het is het op een na grootste financiële centrum in het Verenigd Koninkrijk met een bloeiende, diverse economie en hoogopgeleide, gemotiveerde arbeidskrachten. Verschillende grote wereldwijde financiële instellingen - banken, verzekeringsmaatschappijen, investeringsmaatschappijen en makelaars - hebben hun hoofdkantoor in Edinburgh.

Een stad van vernieuwers

De stad, en inderdaad de universiteit, zijn de thuisbasis van enkele instrumentele denkers, vernieuwers, wetenschappers en zakenmensen. Dolly the Sheep, 's werelds eerste gekloonde zoogdier, werd geboren aan de universiteit van Edinburgh, waar ook de krachtigste computer van het VK staat. De universiteit heeft veel opmerkelijke alumni, waaronder Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle en Robert Louis Stevenson. De Business School zelf is ook de alma mater van enkele bekende ondernemers, waaronder John Boyd Dunlop van Dunlop Rubber en Arthur Young van Ernst & Young.

Schotland

Buiten de stadsgrenzen is Schotland een land van ruige schoonheid, een van Europa's laatste grote wildernis met bergen, meren en zevenduizend mijl prachtige kustlijn. Op slechts een paar kilometer van de school ligt het glooiende landschap van East Lothian, met stranden, dorpen en beroemde golfbanen die allemaal een dagtocht of weekendbezoek waard zijn. De naburige steden van Edinburgh bieden tal van attracties: de golfbanen van St. Andrew, het scheepserfgoed van Glasgow en de prachtige granieten architectuur van Aberdeen zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar met de frequente bus- of treindiensten. Schotland is even beroemd om zijn vele prachtige eilanden verspreid over het land die een welkome, ontspannen vakantie bieden van het bruisende stadsleven. Het landschap van dit opvallende, diverse land is bij uitstek geschikt voor het buitensportleven. Skiën, surfen, wandelen, mountainbiken en kajakken zijn slechts enkele van de opwindende activiteiten die worden aangeboden, de meeste op slechts een paar minuten van uw deur.

Locaties

Edinburgh

Address
Business School
The University of Edinburgh
29 Buccleuch Place


EH8 9JS Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties