University College London (UCL) Institute of Cardiovascular Science

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De UCL Institute of Cardiovascular Science werd opgericht in 2011 en heeft als doel om een ​​wereld-klasse centrum van uitmuntendheid in baanbrekende roman, integratieve strategieën in preventieve en therapeutische cardiovasculaire geneeskunde zijn. Gevestigd in het UCL Faculteit Population Health Sciences, de UCL Institute of Cardiovascular Science brengt fundamentele en klinische wetenschappers van de UCL en deskundige clinici uit UCL partner ziekenhuizen samen.

OVER De UCL Institute of Cardiovascular Science brengt fundamentele en klinische wetenschappers van de UCL en deskundige clinici uit UCL partner ziekenhuizen om samen zorgen voor:

Innovatief onderzoek voor de preventie en behandeling van ziekten van het hart en de bloedsomloop Wereldklasse onderwijs en opleiding in de Cardiovasculaire Wetenschappen Vooruitstrevende ontwikkelingsbeleid voor effectieve Cardiovascular disease management

We hebben ongeveer 140 medewerkers en 40 wetenschappelijke onderzoekers, die zijn gebaseerd op verschillende onderzoekscentra over de Bloomsbury campus en in de UCL partner ziekenhuizen.

Ons onderzoek is breed, verspreid over-discovery gebaseerd laboratorium wetenschap, klinische vertaling en experimentele geneeskunde, evenals de gezondheidszorg evaluatie, implementatie en beleid. Veel van het werk is interdisciplinair, integratie met UCL Engineering, Nanotechnologie, Chemie, Behavioural Science, en de UCL Genetics Institute. We hebben een bloeiende koppeling met toonaangevende cardiovasculaire wetenschappers en clinici aan de Yale University door de Yale UCL Collaborative.

onderwijs Studenten aan de UCL Institute of Cardiovascular Science profiteren van de productieve samenwerking tussen wetenschappers en klinische onderzoekers en de blootstelling aan de klinische aspecten van de onderzoeksactiviteiten, alsmede toegang tot faciliteiten van wereldklasse.

Centraal in onze activiteiten is nauwe samenwerking tussen industrie, clinici en wetenschappers. Aanzienlijke inkomsten uit wetenschappelijke subsidies en charitatieve organisaties te ondersteunen onze rol als leider in de cardiovasculaire onderzoek in het Verenigd Koninkrijk.

We lopen een 'maatje' mentoring programma te ondersteunen, te inspireren en begeleiden studenten om hun carrière verder, zowel in het instituut en in de wetenschappelijke gemeenschap als geheel.

onderzoek Ons onderzoek is breed, verspreid over-discovery gebaseerd laboratorium wetenschap, klinische vertaling en experimentele geneeskunde, evenals de gezondheidszorg evaluatie, implementatie en beleid. Veel van het werk is interdisciplinair, integratie met UCL Engineering, Nanotechnologie, Chemie, Behavioural Science, en de UCL Genetics Institute.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc »

Programma's

Deze school biedt ook:

Contact
Bezoekadres
Gower Street
London, Engeland, WC1E 6BT GB