University College London (UCL) Institute of Cardiovascular Science

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het UCL Institute of Cardiovascular Science werd opgericht in 2011 en wil een excellentiecentrum van wereldklasse zijn in baanbrekende, nieuwe, geïntegreerde strategieën voor preventieve en therapeutische cardiovasculaire geneeskunde. Het UCL Institute of Cardiovascular Science is gevestigd in de UCL-faculteit van Population Health Sciences en brengt basis- en klinische wetenschappers van UCL en deskundige clinici van UCL partnerziekenhuizen bij elkaar.

Over

Het UCL Institute of Cardiovascular Science brengt basis- en klinische wetenschappers van UCL en deskundige clinici van UCL partnerziekenhuizen samen om te voorzien in:

  • Innovatief onderzoek voor de preventie en behandeling van ziekten van het hart en de bloedsomloop
  • Eersteklas onderwijs en training in de cardiovasculaire wetenschappen
  • Vooruitstrevende beleidsontwikkeling voor effectief hart- en vaatziektenbeheer

We hebben ongeveer 140 personeelsleden en 40 onderzoeksstudenten die zijn gevestigd in verschillende onderzoekscentra op de campus Bloomsbury en in UCL partnerziekenhuizen.

Ons onderzoek is breed, met betrekking tot discovery-gebaseerde laboratoriumwetenschap, klinische vertaling en experimentele geneeskunde, evenals evaluatie, implementatie en beleid van de gezondheidszorg. Veel van het werk is interdisciplinair, geïntegreerd met UCL Engineering, Nanotechnology, Chemistry, Behavioral Science, en het UCL Genetics Institute. We hebben een bloeiende link met toonaangevende cardiovasculaire wetenschappers en clinici aan de Yale University via de Yale UCL Collaborative.

Onderwijs

Studenten aan het UCL Institute of Cardiovascular Science profiteren van de productieve samenwerking tussen wetenschappers en klinische onderzoekers en de blootstelling aan klinische aspecten van onderzoeksactiviteiten, evenals toegang tot faciliteiten van wereldklasse.

Centraal in onze activiteiten staat een nauwe samenwerking tussen industrie, clinici en academici. Een aanzienlijk inkomen uit wetenschappelijke subsidies en liefdadigheidsorganisaties ondersteunt onze rol als leider in cardiovasculair onderzoek in het VK.

We voeren een 'maatje' mentorschap om studenten te ondersteunen, inspireren en begeleiden om hun loopbaan verder te ontwikkelen, zowel in het instituut als in de wetenschappelijke gemeenschap als geheel.

Onderzoek

Ons onderzoek is breed, met betrekking tot discovery-gebaseerde laboratoriumwetenschap, klinische vertaling en experimentele geneeskunde, evenals evaluatie, implementatie en beleid van de gezondheidszorg. Veel van het werk is interdisciplinair, geïntegreerd met UCL Engineering, Nanotechnology, Chemistry, Behavioral Science, en het UCL Genetics Institute.

Locaties

Londen

Address
Gower Street
WC1E 6BT Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: