UCFB

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over

UCFB is een wereldprimeur in sportonderwijs en biedt universitaire graden in de voetbal- en sportindustrie. We bieden een uitzonderlijke omgeving om in te wonen en te leren, met ultramoderne faciliteiten in twee inspirerende campussen in Londen en Manchester, met de iconische stadions Wembley en Etihad in het hart.

UCFB is toegewijd aan het leveren van baanbrekende postdoctorale opleidingen in de strategische, operationele en zakelijke facetten van voetbal en sport. UCFB heeft een profiel van baanbrekende kwalificaties ontwikkeld om diegenen die binnen de sector werken in staat te stellen hun carrière vooruit te helpen, en om een toegangspoort te bieden aan diegenen die ernaar streven hun ambities na te streven in de wereldwijde markt van miljarden ponden. Als onderdeel van het UCFB aanbod, hebben we ook een keuze uit online en gemengde programma's om studenten de kans te geven hun loopbaanambities te bevorderen vanuit het comfort van hun eigen huis en in een tijdschema dat beter past bij hun levensstijl.

UCFB ook een aantal partnerschappen met enkele van de toonaangevende namen in de sport, waaronder The Football Association, League Managers Association, The National League en The Rugby Football League, waardoor studenten toegang krijgen tot enkele van de grootste en beste koppen in voetbal en sport.

We zijn er trots op dat 92% van de afgestudeerden van Masters binnen zes maanden een voltijdse baan heeft en 82% in de sport werkt.

Postgraduaat

UCFB heeft een profiel ontwikkeld van baanbrekende postdoctorale kwalificaties om diegenen die in de industrie werken in staat te stellen hun carrière vooruit te helpen, en om een gateway te bieden voor diegenen die hun ambities willen nastreven in deze opwindende wereldwijde multi-miljard pond marktsector.

Net als bij al onze programma's worden onze postgraduaten gegeven door vooraanstaande personen uit de voetbalwereld en sportacademies. Onze studenten krijgen de kans om te horen van en te werken met leiders uit de industrie en specifieke interesses te ontwikkelen via een onderzoeksscriptie.

Elk programma is ontworpen met de wereldwijde industrie op passende wijze in het achterhoofd om ervoor te zorgen dat elke student de beste bedrijfs- en managementvaardigheden krijgt die vereist zijn om een ​​succes te zijn in de voetbal-, sport- en evenementenindustrie.

Postgraduaatsopleiding

 • MSc Sport Management
 • MSc International Sport Management
 • MSc International Sport Management (Online)
 • MSc Football Coaching & Analysis
 • MSc Football Business
 • MSc Football Business (Online)
 • MSc Football Communications & Digital Marketing
 • MA voetbalcoaching (gemengd)

uitrusting

UCFB Wembley

UCFB Wembley, Londen, heeft het iconische Wembley Stadium in het hart van de campus. Wat is er motiverender voor een toekomstige carrière in de sportindustrie dan het beroemdste stadion ter wereld binnen te lopen?

Onze UCFB Wembley-campus heeft uitstekende faciliteiten met collegezalen, seminarruimtes, stille studieruimtes, bibliotheek en mediasuites om er maar een paar te noemen.

De ongeëvenaarde faciliteiten van UCFB Wembley omvatten:

 • Wembley Stadium - het hart van de UCFB Wembley campus;
 • The Hive, Londen - de thuisbasis van de UCFB Academy, Wembley;
 • Bridge Park Community Leisure Centre - is een multi-sport recreatiecentrum;
 • The Drum Theatre & Conference Centre - The Drum ligt direct tegenover het Wembley Stadium en is een eigentijdse evenementenruimte in het hart van de wedergeboorte van Brent. Naast moderne evenementenruimtes biedt de faciliteit catering op locatie en profiteert het van de uitstekende bereikbaarheid van het centrum van Londen;
 • Vale Farm Sports Centre - Op slechts een korte loopafstand van metrostation North Wembley (Bakerloo), beschikt Vale Farm over een aantal faciliteiten, waaronder een 3G-voetbalveld, tennisbanen, een ultramoderne fitnessruimte en een sporthal voor tal van sportieve activiteiten ;
 • UCFB Study Hub - een moderne studentenfaciliteit omvat een bibliotheek, een studiehub en sociale ruimte, evenals pastorale en leerondersteunende drop-in services;
 • Purushottam Mahal Sports Hall - Een deel van het Shree Muktajeevan Swamibapa Complex in Kingsbury, de sporthal ligt op korte loopafstand van het metrostation Kingsbury (Jubilee);
 • Forum House - de thuisbasis van de UCFB Study Hub, bibliotheek, UCFB en hedendaagse collegezalen;
 • Crescent House - beschikt over moderne leerruimtes;
 • Hendon FC - de thuisbasis van verschillende UCFB voetbalteams en een praktische en theoretische UCFB voor coachingprogramma's.

UCFB Etihad Campus

UCFB Etihad Campus is onze ultramoderne campus gewijd aan de voetbalindustrie in het hart van Manchester - een van 's werelds beroemdste voetbalsteden met een bloeiende studentenpopulatie.

Met het Etihad-stadion in het hart van de campus kunnen studenten wonen, leren en werken in het centrum van een van Europa's meest vooruitstrevende voetbalfaciliteiten. Met indrukwekkende on-site faciliteiten die beschikbaar zijn om je studie te ondersteunen, waaronder prachtige collegezalen en seminarieruimtes, sociale ruimtes voor studenten en cafetaria, bibliotheek, mediasuite en rustige studiezones, is het moeilijk om niet geïnspireerd te zijn door je omgeving.

De faciliteiten van wereldklasse op de Etihad Campus omvatten:

 • Etihad Stadium - Het Etihad Stadium met een capaciteit van 55.000 zit in het hart van de Etihad Campus;
 • Manchester Sports Village, Belle Vue - de UCFB voor alle niet-voetbalstudenten op UCFB Etihad Campus;
 • Curzon Ashton - UCFB maakt gebruik van de faciliteiten van Curzon Ashton, waaronder een 3G-veld;
 • Nationaal basketbalcentrum - Het nationale basketbalcentrum, gelegen naast Manchester Sports Village, beschikt over drie banen met markeringen voor basketbal en netbal. Het omvat ook een recreatiecentrum, een dansstudio en een gemeenschappelijke sportschool;
 • UCFB Study Hub @ Piccadilly Place - Gelegen direct tegenover Piccadilly Station en in het hart van Manchester, deze gloednieuwe moderne studentenfaciliteit;
 • Manchester Regional Arena - een achtbaan baan- en veldarena met een capaciteit van 6.500 toeschouwers. De ruimte werd oorspronkelijk gebruikt als een opwarmingsruimte tijdens de Commonwealth Games 2002;
 • National Squash Centre - de thuisbasis England Squash en Manchester Squash Club;
 • Manchester Tennis & Football Centre - een mix van zes binnen- en drie buitenbanen die volledig zijn verlicht volgens LTA-normen, samen met drie 5-a-side 3G-voetbalvelden;
 • Het National Speedway Stadium - de thuisbasis van Belle Vue Aces en een aantal onderwijsruimten;
 • Het National Cycling Centre - een van 's werelds beste en snelste boardtracks, de thuisbasis van British Cycling en de enige permanente indoor BMX-track in het VK;
 • Ten Acres Lane Sports Complex - de thuisbasis van het National Taekwondo Centre. Faciliteit biedt ook een modern 3G-voetbalveld.

Bibliotheekdiensten

Beide campussen hebben bibliotheken met een breed scala aan leerboeken die beschikbaar zijn om je studie te ondersteunen. Er zijn ook ultramoderne computersuites beschikbaar, waardoor studenten dagelijks toegang hebben tot de beste technologie en apparatuur.

Studentenleven

De rol van de Studentenunie is om UCFB studenten te vertegenwoordigen en uw tijd hier zo spannend en lonend mogelijk te maken. De SU is ook verantwoordelijk voor de betrokkenheid van studenten rond elke campus, zoals het plannen van onvergetelijke sociale evenementen en het zijn van de studentenstem en het contactpunt met het senior management.

Elk lid van de SU wordt gekozen voor zijn functie en is trots op zijn rol bij UCFB . De SU is verantwoordelijk voor het organiseren van de altijd ongelooflijke jaarlijkse Freshers 'Week aan het begin van elk academisch jaar. Het feest van een week is een geweldige gelegenheid voor nieuwe studenten om elkaar te ontmoeten en omvat livemuziek, een reis naar een voetbalwedstrijd en leuke games in Londen en Manchester - afhankelijk van je campus - om de omgeving te leren kennen.

Tijdens uw tijd bij UCFB krijgt u de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal leuke en unieke reizen die lang in het geheugen zullen blijven leven. Eerdere reizen omvatten een dag op Cheltenham Races, bootfeesten en exclusieve nachtclubevenementen.

De UCFB Athletic Union stelt studenten in staat om deel te nemen aan een aantal sporten tijdens hun verblijf hier, zowel competitief als recreatief.

We hebben teams over beide campussen voor mannelijke en vrouwelijke studenten, waaronder voetbal, rugby, squash en basketbal, waarbij steeds meer sporten worden toegevoegd.

Een aantal van onze teams neemt deel aan de competities en toernooien van de British Universities and Colleges Sport (BUCS) - de toonaangevende organisator van competitieve activiteiten tussen universiteiten. Onze voetbalteams op beide campussen hebben de afgelopen jaren bijzonder succes gehad. Als een sport die u speelt geen team heeft bij UCFB , is er misschien de mogelijkheid om er een te vestigen. Onze sportcoördinatoren helpen je graag en bespreken nieuwe ideeën om de activiteiten voor studenten te verbreden.

Studenten die willen deelnemen aan individuele sportactiviteiten worden ook aangemoedigd om te concurreren en zullen door UCFB worden ondersteund om hier gedurende hun hele tijd aan wedstrijden UCFB te nemen.

Voor studenten die liever observeren in plaats van deelnemen, zijn er ook mogelijkheden om deel te nemen aan de wedstrijddagmediateams van de respectieve partijen van UCFB . De kans om wedstrijden te filmen, spelers te interviewen en wedstrijdrapporten te schrijven helpt niet alleen studenten om elkaars successen te promoten, maar het is ook een kans voor beginnende sportmediaprofessionals om hun vaardigheden te verbeteren.

Wonen in Londen

Londen is het toonbeeld van een wereldstad. In de afgelopen jaren hebben grote studies uitgewezen dat het de meest gewilde plek op aarde is om te werken, de favoriete stad van het VK, de 'hoofdstad van Europa' en 's werelds populairste toeristische bestemming. Niet slecht voor de hoofdstad van een land dat iets meer dan de helft van Californië groot is.

Hoewel Wembley in het noordwesten van Londen ligt, betekent een gemakkelijke toegang tot de metropolen Metropolitan en Jubilee Lines dat de centrale attracties en voorzieningen in slechts 20 minuten met de trein te bereiken zijn. Met dit in gedachten is het gemakkelijk te UCFB waarom zoveel studenten ervoor kiezen om zich in te schrijven bij UCFB Wembley.

Wonen in Manchester

Manchester is synoniem aan voetbalsucces en is de thuisbasis van twee van de Premier League-giganten, Manchester City en Manchester United. Naast voetbal zijn er ook grote aanhangers voor rugbycompetities, rugbyverenigingen, cricket en fietsen. Live-muziek is ook het hart van deze stad, met veel beroemde locaties die Oasis en The Stone Roses elke avond showen met bands. Winkelen, musea, bars en restaurants maken deze stad ook een van de mooiste van het Verenigd Koninkrijk.

UCFB 's wereldwijde studiehubs

De wereldwijde studiehubs van UCFB bevinden zich op enkele van 's werelds meest opwindende sportbestemmingen. De Red Bull Arena in New York, het gloednieuwe Mercedes-Benz Stadium van Atlanta, het BMO-veld van Toronto FC en de Melbourne Cricket Ground zullen allemaal gastheer zijn voor UCFB Global Summits van een week over de hele wereld, waardoor studenten en afgestudeerden hun kennis en expertise van de internationale sportindustrie.

Locaties

Manchester

Address
UCFB Etihad Campus
Etihad Stadium
Etihad Campus

M11 3FF Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Wembley

Address
UCFB Wembley
Wembley Stadium, Wembley HA9 0WS, United Kingdom

Wembley, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Londen

Address
UCFB Wembley
Wembley National Stadium
Wembley

HA9 0WS Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk