UCFB

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over

UCFB is een wereldprimeur in UCFB en biedt universitaire diploma's en executive onderwijs in de voetbal- en sportindustrie. UCFB biedt een uitzonderlijke omgeving om in te wonen en te leren, met ultramoderne faciliteiten in twee inspirerende campussen in Londen en Manchester, met de iconische Wembley- en Etihad-stadions in hun hart.

UCFB is toegewijd aan de levering van baanbrekende bachelor- en postdoctorale opleidingen in de strategische, operationele en zakelijke facetten van de voetbalbranche en de bredere sport- en evenementenindustrie. UCFB heeft een profiel van baanbrekende kwalificaties ontwikkeld om diegenen die in de industrie werken in staat te stellen hun carrière vooruit te helpen, en om een gateway te bieden voor diegenen die hun ambities willen nastreven in deze wereldwijde multi-miljard pond marktsector. Deze opleidingen geven elke student de mogelijkheid om een traditioneel academisch onderwerp te studeren in de context van een industrie waarvoor ze een echte passie en interesse hebben.

Postgraduaat

UCFB heeft een profiel ontwikkeld van baanbrekende postdoctorale kwalificaties om diegenen die in de industrie werken in staat te stellen hun carrière vooruit te helpen, en om een gateway te bieden voor diegenen die hun ambities willen nastreven in deze opwindende wereldwijde multi-miljard pond marktsector.

Net als bij al onze programma's worden onze postgraduaten gegeven door vooraanstaande personen uit de voetbalwereld en sportacademies. Onze studenten krijgen de kans om te horen van en te werken met leiders uit de industrie en specifieke interesses te ontwikkelen via een onderzoeksscriptie.

Elk programma is ontworpen met de wereldwijde industrie op passende wijze in het achterhoofd om ervoor te zorgen dat elke student de beste bedrijfs- en managementvaardigheden krijgt die vereist zijn om een ​​succes te zijn in de voetbal-, sport- en evenementenindustrie.

Een uniek en populair aspect van onze Masters-programma's is een baanbrekend partnerschap met de Real Madrid Graduate School - Universidad Europea, de educatieve afdeling van 's werelds grootste voetbalclub, die MSc International Sport Management-studenten de ongekende kans biedt om te leven, te leren en werk in de Spaanse hoofdstad tijdens het eenjarige programma.

Postgraduaatsopleiding

 • MSc Sport Management
 • MSc International Sport Management
 • MSc International Sport Management (Online)
 • MSc voetbalcoaching
 • MSc Football Business
 • MSc Football Business (Online)
 • MSc Voetbalcommunicatie

uitrusting

UCFB Wembley

UCFB Wembley, Londen, heeft het iconische Wembley Stadium in het hart van de campus. Wat is er motiverender voor een toekomstige carrière in de voetbal- en sportindustrie dan het beroemdste stadion ter wereld binnenlopen? Onze UCFB Wembley-campus beschikt over uitstekende faciliteiten met collegezalen, vergaderzalen, stille studieruimtes, bibliotheek en mediasuites om er maar een paar te noemen.

Op slechts een korte loopafstand van het stadion bevinden zich onze omliggende leerfaciliteiten in de Wembley Library and Drum Theatre in het Brent Civic Center, en Wembley Holiday Inn, Hilton en Novotel Business Centres, die elk een professionele omgeving bieden om uw educatieve ervaring te bevorderen. UCFB heeft ervoor gezorgd dat deze faciliteiten een consistente en uitzonderlijke leeromgeving voor onze studenten behouden.

UCFB Etihad Campus

UCFB Etihad Campus is onze ultramoderne campus gewijd aan het voetbalbedrijf en aanverwante industrieën in het hart van Manchester - een van 's werelds beroemdste voetbalsteden met een bloeiende studentenpopulatie.

Met het Etihad-stadion in het hart van de campus kunnen studenten wonen, leren en werken in het centrum van een van Europa's meest vooruitstrevende voetbalfaciliteiten. Met indrukwekkende on-site faciliteiten die beschikbaar zijn om je studie te ondersteunen, waaronder prachtige collegezalen en seminarieruimtes, sociale ruimtes voor studenten en cafetaria, bibliotheek, mediasuite en rustige studiezones, is het moeilijk om niet geïnspireerd te zijn door je omgeving.

De faciliteiten van wereldklasse op de Etihad Campus omvatten:

 • Manchester Regional Arena - een achtbaan baan- en veldarena met een capaciteit van 6.500 toeschouwers. De ruimte werd oorspronkelijk gebruikt als een opwarmingsruimte tijdens de Commonwealth Games 2002;
 • National Squash Centre - de thuisbasis England Squash en Manchester Squash Club;
 • Regionaal tennis

Naast het Etihad Stadium en de Etihad Campus krijgen UCFB studenten les in het nabijgelegen Belle Vue Sports Village - een gloednieuw sportcomplex van meerdere miljoenen ponden met de volgende faciliteiten:

 • Recreatiecentrum Belle Vue - inclusief twee ultramoderne all-weather pitches, gezondheids- en fitness-suite, dansstudio en acht badminton multi-sport sporthal;
 • National Basketball Performance Center - drie FIBA-standaardbanen en is de thuisbasis van de nationale teams van Basketball England;
 • Het National Speedway Stadium - de thuisbasis van Belle Vue Aces en een aantal state-of-the-art onderwijsruimtes.

Bibliotheekdiensten

Beide campussen bevatten bibliotheken met een breed scala aan tekstboeken die beschikbaar zijn om je studie te ondersteunen. State-of-the-art computersuites met Macs zijn ook beschikbaar, waardoor studenten dagelijks toegang hebben tot de beste technologie en apparatuur.

Studentenleven

De rol van de Studentenunie is om UCFB studenten te vertegenwoordigen en uw tijd hier zo spannend en lonend mogelijk te maken. De SU is ook verantwoordelijk voor de betrokkenheid van studenten rond elke campus, zoals het plannen van onvergetelijke sociale evenementen en het zijn van de studentenstem en het contactpunt met het senior management.

Elk lid van de SU wordt gekozen voor zijn functie en is trots op zijn rol bij UCFB . De SU is verantwoordelijk voor het organiseren van de altijd ongelooflijke jaarlijkse Freshers 'Week aan het begin van elk academisch jaar. Het feest van een week is een geweldige gelegenheid voor nieuwe studenten om elkaar te ontmoeten en omvat livemuziek, een reis naar een voetbalwedstrijd en leuke games in Londen en Manchester - afhankelijk van je campus - om de omgeving te leren kennen.

Tijdens uw tijd bij UCFB krijgt u de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal leuke en unieke reizen die lang in het geheugen zullen blijven leven. Eerdere reizen omvatten een dag op Cheltenham Races, bootfeesten en exclusieve nachtclubevenementen.

De UCFB Athletic Union stelt studenten in staat om deel te nemen aan een aantal sporten tijdens hun verblijf hier, zowel competitief als recreatief.

We hebben teams over beide campussen voor mannelijke en vrouwelijke studenten, waaronder voetbal, rugby, squash en basketbal, waarbij steeds meer sporten worden toegevoegd.

Een aantal van onze teams neemt deel aan de competities en toernooien van de British Universities and Colleges Sport (BUCS) - de toonaangevende organisator van competitieve activiteiten tussen universiteiten. Onze voetbalteams op beide campussen hebben de afgelopen jaren bijzonder succes gehad. Als een sport die u speelt geen team heeft bij UCFB , is er misschien de mogelijkheid om er een te vestigen. Onze sportcoördinatoren helpen je graag en bespreken nieuwe ideeën om de activiteiten voor studenten te verbreden.

Studenten die willen deelnemen aan individuele sportactiviteiten worden ook aangemoedigd om te concurreren en zullen door UCFB worden ondersteund om hier gedurende hun hele tijd aan wedstrijden UCFB te nemen.

Voor studenten die liever observeren in plaats van deelnemen, zijn er ook mogelijkheden om deel te nemen aan de wedstrijddagmediateams van de respectieve partijen van UCFB . De kans om wedstrijden te filmen, spelers te interviewen en wedstrijdrapporten te schrijven helpt niet alleen studenten om elkaars successen te promoten, maar het is ook een kans voor beginnende sportmediaprofessionals om hun vaardigheden te verbeteren.

Wonen in Londen

In de afgelopen jaren hebben grote studies aangetoond dat Londen de meest wenselijke plek op aarde is om te werken, de favoriete stad van het VK, de 'hoofdstad van Europa' en 's werelds populairste toeristische bestemming. UCFB Wembley ligt op slechts 20 minuten met de metro naar het centrum van de stad en een overvloed aan wereldberoemde bezienswaardigheden, restaurants, sportlocaties en culturele bezienswaardigheden.

Wonen in Manchester

Manchester is synoniem aan voetbalsucces en is de thuisbasis van twee van de Premier League-giganten, Manchester City en Manchester United. Naast voetbal zijn er ook grote aanhangers voor rugbycompetities, rugbyverenigingen, cricket en fietsen. Live-muziek is ook het hart van deze stad, met veel beroemde locaties die Oasis en The Stone Roses elke avond showen met bands. Winkelen, musea, bars en restaurants maken deze stad ook een van de mooiste van het Verenigd Koninkrijk.

UCFB 's wereldwijde studiehubs

De wereldwijde studiehubs van UCFB bevinden zich op enkele van 's werelds meest opwindende sportbestemmingen. De Red Bull Arena in New York, het gloednieuwe Mercedes-Benz Stadium van Atlanta, het BMO-veld van Toronto FC en de Melbourne Cricket Ground zullen allemaal gastheer zijn voor UCFB Global Summits van een week over de hele wereld, waardoor studenten en afgestudeerden hun kennis en expertise van de internationale sportindustrie.

Locaties

Londen

Address
UCFB Wembley
Wembley National Stadium
Wembley

HA9 0WS Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Wembley

Address
Wembley Stadium, Wembley HA9 0WS, United Kingdom
Wembley, Engeland, Verenigd Koninkrijk