Lees de Officiële Beschrijving

School introductie

UCFB heeft het hoogste niveau van lichamelijke opvoeding ter wereld en biedt undergraduate degrees en geavanceerd managementonderwijs in de voetbal- en sportindustrie. UCFB biedt een uitstekende leef- en leeromgeving. Twee campussen met ultramoderne faciliteiten bevinden zich in Londen en Manchester, het iconische Wembley Stadium en het Etihad Stadium bevinden zich op de campus.

UCFB in voor het aanbieden van baanbrekende undergraduate-opleidingen en graduate-degree-programma's in de strategische, operationele en commerciële gebieden van het voetbalbedrijf en diverse sport- en evenementenindustrieën. Bij UCFB hebben we een baanbrekende postgraduate kwalificatiecursus voor professionals uit de industrie opgezet om hun loopbaan te verbeteren en hen te voorzien van degenen die iets willen doen in deze opwindende multin miljard wereldwijde marktindustrie. kansen. Deze opleidingen bieden elke student de mogelijkheid om traditionele academische onderwerpen te bestuderen op gebieden waar ze van houden en die geïnteresseerd zijn in.

Graduaat diploma

Bij UCFB hebben we een baanbrekende postgraduate kwalificatiecursus voor professionals uit de industrie opgezet om hun loopbaan te verbeteren en hen te voorzien van degenen die iets willen doen in deze opwindende multin miljard wereldwijde marktindustrie. kansen.

De Master of Science in Sports Management op onze school, zoals al onze cursussen, wordt gegeven door leiders in de voetbalbusiness en sportacademia. Onze studenten krijgen de kans om advies in te winnen van marktleiders en met hen samen te werken, en kunnen onderzoeksrichtingen vaststellen via afstudeerscripties.

Elke cursus is bedoeld om van toepassing te zijn op de internationale industrie om ervoor te zorgen dat elke student eersteklas zakelijke en managementvaardigheden heeft om te slagen in de voetbal-, sport- en sportindustrie.

Ons unieke en populaire masterprogramma is in samenwerking met de Europese Universiteit - Real Madrid Graduate School - 's werelds grootste voetbalinstituut voor onderwijs, dat de studenten van de International Sports Management Master of Science een ongekende kans biedt om een ​​eenjarige opleiding te volgen De Spaanse hoofdstad leeft, leert en werkt.

Graduate degree-programma's

 • Master in sportmanagement
 • International Sports Management Master
 • International Sports Management (Network Training) Master
 • Voetbaltrainer en analysemeester

Onderwijsfaciliteiten

UCFB Wembley Campus

De kern van de UCFB Wembley-campus in Londen is het Wembley Stadium. Wat kan mensen nog meer motiveren om actief deel te nemen aan de voetbal- en sportindustrie dan in het meest beroemde stadion ter wereld te stappen? Onze UCFB Wembley-campus is uitgerust met eersteklas faciliteiten, zoals grote klaslokalen, speciale klaslokalen, stille studiegebieden, bibliotheken en mediakamers.

Op korte loopafstand van het stadion vindt u verschillende leerfaciliteiten rond de Wembley Library en het Drum Theatre in het Brent Civic Center, evenals de Wembley Holiday Inn, Hilton en het Novotel Business Centre. Zorg voor een professionele sfeer en verbeter uw educatieve ervaring. UCFB zorgt er altijd voor dat deze faciliteiten een uniforme en perfecte leeromgeving voor onze studenten behouden.

UCFB Etihad Campus

UCFB campus UCFB Etihad is een zeer geavanceerde campus die is gewijd aan het dienen van de voetbalindustrie en gerelateerde industrieën. Het is gelegen in het hart van Manchester, 's werelds beroemdste voetbalstad, en het aantal studenten groeit.

Het Etihad-stadion ligt in het hart van de campus, midden in Europa's meest geavanceerde voetbalfaciliteiten, waar studenten wonen, studeren en werken. Er zijn veel indrukwekkende faciliteiten op de campus die kunnen worden gebruikt om je te helpen bij je studie, waaronder duizelingwekkende grote klaslokalen en speciale klaslokalen, sociale ruimtes voor studenten en cafés, bibliotheken, mediaruimtes en stille studiegebieden. In de atmosfeer is het moeilijk om niet te worden aangemoedigd.

Faciliteiten van wereldklasse die beschikbaar zijn op de Adelhat-campus zijn onder andere:

 • Het Manchester Regional Stadium heeft acht landingsbanen en een sportterrein voor 6.500 toeschouwers. Het werd voor het eerst gebruikt als een warming-up voor de Commonwealth Games 2002;
 • The National Squash Centre, de thuisbasis voor England Squash en de Manchester Squash Club;
 • Het plaatselijke tenniscentrum omvat zes binnenbanen en drie buitenbanen, de verlichting voldoet aan de LTA-norm en er zijn drie derde generatie voetbalstadions die elk twee teams van vijf spelers kunnen herbergen.

Naast het Etihad Stadium en de Etihad Campus, zullen UCFB studenten ook worden onderwezen in het nabijgelegen Bellevue Sports Village, een gloednieuw, compleet sportcomplex van GBP-klasse dat bestaat uit de volgende faciliteiten:

 • Bellevue Leisure Centre beschikt over twee ultramoderne all-weather-banen, fitnessfaciliteiten, dansstudio's en acht badminton-sporthallen;
 • Het National Basketball Performance Center, met drie FIBA ​​standaardbanen, is de thuisbasis van het nationale basketbalteam van Engeland;
 • National Racing Stadium, het veld van het Bellevue Aces-team en vele geavanceerde locaties voor lesgeven.

Bibliotheekdiensten

Beide campussen hebben een bibliotheek met een rijke verscheidenheid aan studieboeken die kunnen worden gebruikt om u te helpen leren. Het museum is ook uitgerust met het meest geavanceerde Mac-computersysteem, zodat studenten in het dagelijks gebruik contact kunnen maken met de beste technologie en apparatuur.

Studentenleven

De rol van de studentenunie is om als vertegenwoordiger van de studenten bij UCFB te dienen, de hier doorgebrachte tijd zal zo rijk en opwindend mogelijk zijn. De studentenunie is ook verantwoordelijk voor het regelen van studenten om deel te nemen aan verschillende activiteiten op de campus, zoals het plannen van gedenkwaardige sociale evenementen, het spreken namens studenten en het contact maken met het senior management.

Elk lid van de studentenraad wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van functie-eisen en ze zijn trots op hun rol bij UCFB . De studentenraad is verantwoordelijk voor het organiseren van de welkomstweek aan het begin van elk schooljaar, de inhoud van elk jaar is prachtig. Het een week durende feest is een geweldige kans voor nieuwkomers om elkaar te leren kennen, waaronder het bijwonen van live concerten, het kijken naar voetbalwedstrijden en het spelen van games (afhankelijk van het schooldistrict) in heel Londen en Manchester om kennis te maken met de omgeving.

Op het moment dat u UCFB , heeft u de mogelijkheid om persoonlijk deel te nemen aan een verscheidenheid aan interessante en unieke reizen, waarbij gedenkwaardige herinneringen aan uw leven worden UCFB . Eerdere reizen waren dagtrips naar de Londense renbaan, jachtfeesten en privé nachtclubs.

UCFB Athletic Alliance stelt studenten in staat deel te nemen aan een groot aantal sporten tijdens school, waarvan sommige competitieve evenementen zijn, terwijl andere voor amusementsdoeleinden zijn.

We hebben heren- en damesteams met verschillende sporten op beide campussen, waaronder voetbal, rugby, squash en basketbal. In de toekomst zullen er nog meer projecten worden toegevoegd.

We hebben meerdere teams die deelnemen aan verschillende soorten competities en toernooien die worden georganiseerd door BUCS, de toonaangevende organisator van universitaire atletiek in de branche. Onze voetbalteams op beide campussen hebben de afgelopen jaren zeer goede resultaten behaald. Als uw dagelijkse deelname aan sport nog geen varsity heeft bij UCFB , kan dit een goede gelegenheid voor u zijn om uw eigen team te creëren. Onze sportcoördinatoren staan ​​altijd klaar om te helpen en nieuwe ideeën te ontdekken en blijven de verscheidenheid aan activiteiten die aan studenten worden aangeboden, uitbreiden.

We moedigen studenten die willen deelnemen aan individuele sportprogramma's ook aan om van elkaar te leren en hen te ondersteunen bij alle aspecten van deelname aan de competitie tijdens school.

In vergelijking met deelname aan studenten die de game liever bekijken, hebben ze ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het spelrapportageteam van de partijen. De mogelijkheid om wedstrijden te schieten, spelers te interviewen en wedstrijdrapporten te schrijven helpt studenten niet alleen om de uitstekende prestaties van hun klasgenoten te communiceren, maar biedt ook mogelijkheden voor sportmediaprofessionals om vaardigheden te ontwikkelen.

Wonen in Londen

In de afgelopen jaren hebben een aantal grootschalige onderzoeken aangetoond dat Londen de meest gewilde werkplek ter wereld is.De geliefde Britse stad, de "hoofdstad van Europa", is ook de meest populaire toeristische bestemming ter wereld. Vanaf de UCFB Wembley-campus gaat u naar het stadscentrum en vele wereldberoemde bezienswaardigheden, restaurants, sportlocaties en culturele bezienswaardigheden, op slechts 20 minuten met de metro.

Wonen in Manchester

Manchester staat synoniem voor succes in de voetbalwereld en is de thuisbasis van twee Premier League-giganten Manchester City en Manchester United. Naast voetbal zijn er ook genoeg voetbalcompetities, rugbycompetities, cricket- en wielerevenementen om te kijken. Live muziek is ook een van de kernelementen van de stad en vele bekende optredens zullen 's nachts optreden met beroemde bands als Oasis en Rock Rose. Winkelen, musea, bars en restaurants maken Londen ook een van de mooiste steden in het Verenigd Koninkrijk.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

UCFB

Dit unieke curriculum omvat de kernfuncties van bedrijfsmanagement, hoog management en operationeel management, inclusief financieel management, governance, bedrijfsstrat ... [+]

UCFB

UCFB : UCFB Wembley Campus

Dit unieke curriculum omvat de kernfuncties van bedrijfsmanagement, hoog management en operationeel management, inclusief financieel management, governance, bedrijfsstrategie, strategische marketing en leiderschap.

schets

De specifieke kenmerken van sport, in combinatie met de hoge media-aandacht en talrijke belanghebbenden, vereisen dat managers over uiterst bekwame zakelijke vaardigheden en een diep begrip van de principes van sportmanagement beschikken. Daarom heeft onze school een master in sportmanagementwetenschap voor diegenen die willen opklimmen naar een high-level of lijnmanagementpositie in de kernfunctionele afdelingen van de sportmanagementindustrie. Daarom is de Master of Science graad in Sports Management ontworpen voor mensen die geïnteresseerd zijn in het bekleden van senior management of eerstelijns managementposities in de kernfunctionele afdelingen van de sportmanagementindustrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Wembley
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
UCFB

Dit diepgaande programma is bedoeld voor diegenen die een waardering willen ontwikkelen voor belangrijke gebieden die het huidige landschap van de voetbalindustrie bepale ... [+]

Voetbal is een wereldwijde onderneming met miljarden pond die geen tekenen van vertraging vertoont. BumperTV-deals en enorme overdrachtsprijzen betekenen dat meer geld dan ooit door het spel stroomt, waardoor het van vitaal belang is dat er personeel klaarstaat om meteen naar binnen te springen en zijn toekomst vorm te geven.

Overzicht

Dit diepgaande programma is bedoeld voor diegenen die een waardering willen ontwikkelen voor belangrijke gebieden die het huidige landschap van de voetbalindustrie bepalen. Het programma biedt mogelijkheden om deel te nemen aan verschillende aspecten van voetbal, inclusief gebieden zoals bestuur en regelgeving, consumentenbetrokkenheid, operationeel management en bedrijfsontwikkeling. Van tv-deals tot spelersoverdrachten, voetbal is nu een wereldwijde miljardenindustrie, die behoefte heeft aan meer branchegerichte gekwalificeerde personen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen Wembley
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
UCFB

De MSc Football Communications ... [+]

De manier waarop voetbal- en sportfans media consumeren, heeft de rol van inhoudmakers en marketeers tot gevolg gehad om zich te ontwikkelen, aan te passen en in sommige gevallen samen te voegen. Het is nu essentieel om inzicht te krijgen in digitale kijktrends, het publiek van sociale media en hoe u aantrekkelijke en effectieve digitale media-aandacht kunt plannen voor een immer veeleisende fanbase.

Overzicht

De MSc Football Communications

Het programma maakt gebruik van hedendaagse thema's uit marketing, zoals digitale marketing, public relations, fanbetrokkenheid en multimediajournalistiek, om studenten in staat te stellen de relaties tussen deze gebieden te evalueren. Degenen met een bijzondere interesse en ervaring met betrekking tot de marketing- en communicatie-industrie zijn bijzonder geschikt voor dit programma.... [-]

Verenigd Koninkrijk Wembley
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
UCFB

Onze unieke MSc International Sports Management biedt een ongeëvenaarde educatieve en ervaringsgerichte mogelijkheid voor ambitieuze sportleiders. Dit baanbrekende progra ... [+]

Locaties: UCFB Wembley.

Geleverd op een campus met het wereldberoemde Wembley Stadium, is dit diploma ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op het nemen van leidinggevende functies in de sportsector. Met een extra leerperiode die ook wordt aangeboden aan de Real Madrid Graduate School in Spanje, zullen studenten onschatbare ervaring opdoen voor hun eindwerkthema's voor dissertatie en inzetbaarheid.

Overzicht

UCFB 's unieke MSc International Sport Management biedt een ongeëvenaarde educatieve en ervaringsgerichte kans voor aspirant sportleiders. Dit baanbrekende programma is ontwikkeld als een transformationele reis die geschikt is voor afgestudeerden van alle disciplines, evenals voor huidige professionals die werkzaam zijn in verschillende sectoren van de sportindustrie, bijvoorbeeld in management, marketing of operations.... [-]

Verenigd Koninkrijk Wembley
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
UCFB

Dit programma biedt een inclusief, actueel en veelzijdig curriculum van studie dat de behoeften weerspiegelt van de voetbalindustrie voor postdoctorale studenten, met opt ... [+]

Dit programma biedt een inclusief, actueel en veelzijdig curriculum van studie dat de behoeften weerspiegelt van de voetbalindustrie voor postdoctorale studenten, met opties om volledig of in deeltijd te studeren. De cursus lijkt te ondersteunen de voortdurende professionele ontwikkeling van voetbalcoaches en degenen die werkzaam zijn in het voetbal of een nauw verwant veld.

Meer dan ooit wordt voetbal gedreven door statistieken en analyses. Van de fitheid van spelers tot hun in-game attributen, nummers spelen een grote rol in het moderne spel. Dit programma zal een diepgaande blik werpen op de aantallen die het spel doen aanvinken, naast theoretische en praktische coachingsdisciplines.... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

UCFB

UCFB

Address
Wembley Stadium, Wembley HA9 0WS, United Kingdom
Wembley, Engeland, Verenigd Koninkrijk