The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

University of Nottingham: Faculty of Engineering

De Faculteit Ingenieurswetenschappen van Nottingham staat bekend om zijn onderzoek van wereldklasse, inspirerend onderwijs en diverse academische gemeenschappen.

Door je bij ons aan te sluiten in Nottingham, maak je deel uit van een gemeenschap van studenten uit meer dan 150 verschillende landen van over de hele wereld.

  • 3e in het VK voor onderzoeksmacht onder REF 2014, het Research Excellence Framework van de Britse regering
  • Meer dan 98% van het technisch onderzoek is van internationale kwaliteit, met 85% beoordeeld als toonaangevend of internationaal uitstekend (REF 2014)

Je zult merken dat de faculteit een vriendelijke en ondersteunende werkomgeving is. Je werkt samen met creatieve en inspirerende mensen die graag hun ervaringen willen delen.

We zijn toegewijd aan het ondersteunen van getalenteerde mensen en aan het ontwikkelen van partnerschappen met de industrie, financieringsinstanties en overheidsinstanties, om een positieve omgeving te creëren waar ontdekking, wetenschap, innovatie, commerciële exploitatie en publieke betrokkenheid gedijen. De faculteit is betrokken bij honderden live onderzoeksprojecten en werkt nauw samen met het bedrijfsleven. Onze praktische focus en aanpak kunnen u helpen bij het uitrusten van de kennis en vaardigheden die u nodig hebt om postdoctoraal onderzoek te gaan doen of een carrière in engineering na te streven waar ook ter wereld.

Door aan Nottingham te studeren, zul je:

  • Ontwikkel hoogwaardige verkoopbare vaardigheden
  • Laat u lesgeven door uitzonderlijk en zeer geciteerd academisch personeel, vaak wereldleiders in hun vakgebied
  • Maak deel uit van een wereldwijde postdoctorale gemeenschap met een netwerk van internationale campussen in het VK, China en Maleisië
  • Afgestudeerd met een internationaal erkende en gewaardeerde kwalificatie

Je krijgt les van academici met een passie voor hun vakgebied en toegewijd aan de ontwikkeling van de volgende generatie toekomstige ingenieurs, architecten en onderzoekers. Als postdoctorale student aan de faculteit heb je toegang tot een indrukwekkende reeks faciliteiten en middelen om activiteiten in verschillende specialismen te ondersteunen.

Veel van onze cursussen zijn geaccrediteerd door professionele instanties en veel van onze onderzoeksprojecten zijn multidisciplinair van aard en brengen een breed scala aan specialisten uit de hele universiteit, onderzoeksinstellingen, industriële partners en overheidsdepartementen samen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor uitdagende mondiale problemen.

In 2012 hebben we het Institute for Aerospace Technology (IAT) geopend, dat gastheer is van het Marie Curie Innovative Doctoral Programme gericht op het leveren van een blauwdruk voor het luchtvervoer van morgen. Onze Creative Energy Homes is een ontwikkeling van zeven huizen die een levende testlocatie biedt voor toonaangevende bedrijven om samen met de universiteit de integratie van energie-efficiënte technologieën in gebouwen te onderzoeken.

Onze sterke punten in onderzoek zijn onder meer composietmaterialen, additive manufacturing en 3D-printen, energie, duurzaamheid en ruimtevaart. We hebben een van de grootste onderzoeksgroepen voor vermogenselektronica en een van de grootste onderzoeksgroepen voor additive manufacturing ter wereld.

De universiteit van Nottingham

  • Bekroond met een gouden beoordeling voor ons uitstekende onderwijs in het Teaching Excellence Framework (TEF) 2017 van het VK
  • Een van de meest gerichte universiteiten in het VK door afgestudeerde werkgevers (nummer 1 van de meest gerichte universiteit (The Graduate Market in 2014) en de op een na meest gerichte universiteit (The Graduate Market in 2015 en 2016) - High Fliers Research)
  • In The Times en The Sunday Times Good University Guide 2017 uitgeroepen tot University of the Year for Graduate Employment

Het Centre for English Language Education (CELE) van de University of Nottingham biedt academisch Engels van hoge kwaliteit en voorbereiding op studievaardigheden en ondersteuning voor en tijdens de studie van studenten.

Locaties

Nottingham

Address
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

NG7 2RD Nottingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen