The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit van Nottingham: Faculteit Ingenieurswetenschappen

DeFaculteit Ingenieurswetenschappen in NottinghamStaat bekend om zijn wereldklasse onderzoek, inspirerend onderwijs en diverse academische gemeenschap.

Door deel te nemen aan ons in Nottingham, zult u deel uitmaken van een gemeenschap van studenten uit meer dan 150 verschillende landen van over de hele wereld.

 • 3e in het Verenigd Koninkrijk voor onderzoekskracht onder REF 2014, de British Government's Research Excellence Framework
 • Meer dan 98% van het technisch onderzoek is van internationale kwaliteit, met 85% gegradeerd als wereldleider of internationaal uitstekend (REF 2014)
 • Een UK Top 10 Engineering Faculteit: Tijden Higher Education World University Rankings 2017
 • Nottingham is gerangschikt in het Verenigd Koninkrijk top 10 voor mechanische engineering en elektrotechniek (QS World Rankings 2017)

U vindt de faculteit is een vriendelijke en ondersteunende werkomgeving. Je werkt samen met creatieve en inspirerende mensen die staan ​​te popelen om hun ervaringen te delen.

Wij zijn toegewijd aan het ondersteunen van getalenteerde mensen en het ontwikkelen van partnerschappen met industrie, financieringsorganen en overheidsinstanties om een ​​positief milieu te creëren waar ontdekking, beurs, innovatie, commerciële exploitatie en publieke betrokkenheid bloeien. De faculteit is betrokken bij honderden live onderzoeksprojecten en werkt nauw samen met de industrie. Onze praktische focus en aanpak kan u helpen met de kennis en vaardigheden die u nodig hebt om te verhuizen naar het nagraadse onderzoek of om een ​​carrière in engineering overal ter wereld te streven.

Door het bestuderen van Nottingham u zal:

 • Ontwikkel high-end marketingvaardigheden
 • Wordt geleerd door uitzonderlijk en hoogs aangehaalde academische medewerkers, vaak wereldleiders in hun vakgebied
 • Maak deel uit van een wereldwijde postdoctorale gemeenschap met een netwerk van internationale campussen in het Verenigd Koninkrijk, China en Maleisië
 • Gediplomeerd met een internationaal erkende en gewaardeerde kwalificatie

U wordt geleerd door academici die gepassioneerd zijn over hun vakgebieden en zich inzetten voor de ontwikkeling van de toekomstige generatie toekomstige ingenieurs, architecten en onderzoekers. Als nagraadse student in de faculteit heeft u toegang tot een indrukwekkende suite van faciliteiten en middelen om activiteiten te ondersteunen in allerlei specialismen.

Veel van onze vakken zijn geaccrediteerd door professionele organisaties en veel van onze onderzoeksprojecten zijn multidisciplinair van aard, waardoor een breed scala aan specialisten van over de universiteit, onderzoeksinstellingen, industriepartners en overheidsdiensten samenkomen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor uitdagende mondiale problemen.

In 2012 hebben we het Institute for Aerospace Technology (IAT) geopend, die het Marie Curie Innovative Doctoral Programme aanbiedt, gericht op het leveren van een blauwdruk voor het luchtvervoer van morgen. Onze Creative Energy Homes is een zeven huisontwikkeling die een levende testplaats biedt voor toonaangevende bedrijven om samen te werken met de universiteit om de integratie van energie-efficiënte technologieën in gebouwen te onderzoeken.

Onze onderzoekssterkte omvat composietmaterialen, additieve productie en 3D-drukwerk, energie, duurzaamheid en luchtvaart. Wij beschikken over een van de grootste onderzoeksgroepen voor energie-elektronica en een van de grootste additieven in onderzoeksgroepen in de wereld.

De Universiteit van Nottingham

 • Toegekend een Gold rating voor ons uitstekende onderwijs in het UK's Education Excellence Framework (TEF) 2017
 • Een van de meest doelgerichte universiteiten in Groot-Brittannië door afgestudeerde werkgevers (Nummer 1 meest gerichte universiteit (De Graduate Market in 2014) en de tweede meest gerichte universiteit (The Graduate Market in 2015 en 2016) - High Fliers Research)
 • Gedoceerd Universiteit van het Jaar voor Graduate Employment in The Times en The Sunday Times Goede Universiteitsgids 2017

De Universiteit van Nottingham's Center for English Language Education (CELE) biedt hoogwaardige academische engels en studievaardigheden voorbereiding en ondersteuning voor en tijdens studentenstudies.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Online Postgraduate Certificaten » Bekijk Online MSc » Bekijk Postgraduate Diploma's » Bekijk Cursus » Bekijk PhD »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Msc additief productie en 3d printen

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze opleiding biedt gespecialiseerde training in technologie, menselijke factoren en management, relevant voor additieve productie. [+]

Deze postdoctorale cursus in additieve productie en 3D-afdrukken kan u voorzien van de geavanceerde vaardigheden en kennis die u nodig hebt om professionele of onderzoeker in deze spannende en groeiende omgeving te worden.

U zult profiteren van de industriële links en onderzoeksstyrkingen van Nottingham in geavanceerde productie, zoals die in het Institute for Advanced Manufacturing (IfAM) zijn opgericht.

U heeft toegang tot additieve fabricage labs en faciliteiten in het nieuwe Advanced Manufacturing Building, evenals de Coates Building L2 labs. Academisch toezicht is beschikbaar op de Jubileum Campus en binnen de Faculteit Ingenieurswetenschappen op de Universiteitspark campus.... [-]


MSc Advanced Materials

Campus Voltijd 1 week September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

[+]

Een 10-credit module vertegenwoordigt ongeveer 100 uur leerlingen, onderwijzen en beoordelen van studenten.

De bijdrage van elke kern module om de leerresultaten te zien in de bijbehorende curriculum kaart waar elke module is in detail geanalyseerd met betrekking tot haar bijdrage aan de leerresultaten.

[-]

MSc Aerospace Technologies

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze multidisciplinaire cursus vormt een aanvulling op de onderzoekssterkte van het Instituut voor Ruimtevaarttechnologie. [+]

[-]

MSc Bioengineering

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

[+]

*

IELTS: 6.0 (niet minder dan 5,5 in elk element) [-]

MSc Bioengineering: Biomaterials and Biomechanics

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

[+]

het effect van mechanische stimulatie op geïnduceerde plantaardige potente stamcellen [-]

Msc bouwtechniek

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus biedt gespecialiseerde technische kennis en vaardigheden aan studenten die zich willen specialiseren in bouwtechniek. [+]

Dit postgraduate programma stelt u in staat om een ​​gedetailleerd theoretisch begrip van de bouwtechniek te ontwikkelen en hoe u dat begrip kunt toepassen op praktische design situaties. Deze omvatten het antwoord van structuren op extreme belastingen, zoals winden en aardbevingen.

De cursus integreert theorie, applicatie en ontwerp. Theorie wordt naast haar applicatie geïntroduceerd in gebruik van geavanceerde software- en computermodellering, in bouwtechniek en in BIM, zodat u kunt zien hoe het verband houdt met real-world problemen.

Structuurontwerp is een kernelement van de cursus, waardoor u de mogelijkheid krijgt om uw kennis van staal- en betonstructuren uit te breiden. Hoge gebouwen en bruggen bieden u verdere mogelijkheden om geavanceerde analyses te integreren met ontwerp in een praktische context.... [-]


MSc Chemical Engineering

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

[+]

Carrièremogelijkheden en werkgelegenheid [-]

MSc Civiele Techniek

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus biedt een uitgebreid programma van technische studie civiele in een groot aantal vakgebieden. [+]

Bouwkundige problemen de toepassing van analytische, besluitvorming en kritisch denken vaardigheden vereist, zal deze cursus studenten met de technische kennis en ervaring die nodig is om deze vaardigheden te ontwikkelen.

Deze cursus wordt ook gegeven op de campus van de University of Nottingham in Maleisië.

De afdeling heeft uitgebreide banden met de industriële sponsors en andere organisaties, lokaal, nationaal en internationaal. Ons onderzoek wordt ondersteund door de Engineering en Exacte Wetenschappen Research Council (EPSRC), het Verenigd Koninkrijk industriële en commerciële bedrijven, Britse overheid, goede doelen en de Europese Unie. Inhoud

Daarnaast kunt u kiezen uit een aantal optionele modules naar een meer algemene pad van de studie te creëren voor de toekenning van de MSc Civil Engineering of om je diploma te breiden met een bepaald thema.... [-]


Msc duurzaam bouwen technologie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus gaat in op hoe hernieuwbare en duurzame energietechnologieën milieuvriendelijke gebouwen kunt maken. [+]

De Building Technology MSc Sustainable is specifiek toegesneden op afgestudeerden in de bouw, Architecten milieu-engineering, architectuur en andere aanverwante disciplines.

De cursus is met zorg gestructureerd aan de interesses en vaardigheden van degenen die zijn gerelateerd aan het ontwerpen van gebouwen en technologie en het opbouwen van energie- en milieuprestaties tegemoet te komen.

De sterke nadruk is gericht op een succesvolle integratie van hernieuwbare en duurzame energietechnologieën in gebouwen, die een goed begrip van zowel design en technologie en daarmee de nauwe samenwerking van architectuur en techniek vereist.

Belangrijkste feiten In het kader van zijn taak streeft het ministerie van Architectuur en Bouwnijverheid naar het ontwikkelen van uw beroepsvaardigheden en de milieuvriendelijke houding die nodig is in de snel veranderende wereld van vandaag. De afdeling heeft sterke samenwerkingsverbindingen met overzeese instellingen. Deze cursus is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Building Services Engineers. Cursus details ... [-]

Msc duurzaam bouwen technologie (gezamenlijke)

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus gaat in op hoe hernieuwbare en duurzame energietechnologieën milieuvriendelijke gebouwen kunt maken. [+]

Het Instituut voor Volhoubare Energietechnologie (ISET) biedt momenteel deze MSc-cursus in samenwerking met de volgende acht universiteiten:

Harbin Institute of Technology Xian Jiaotong Universiteit Donghua University Xian Universiteit van Architectuur en Technologie Shandong University of Architecture Zuidoost Universiteit Kyung Hee University, Korea Fysisch Milieucentrum Khartoem (PECK)

De Building Technology MSc Sustainable is specifiek toegesneden op afgestudeerden in de bouw, Architecten milieu-engineering, architectuur en andere aanverwante disciplines.

De sterke nadruk is gericht op een succesvolle integratie van hernieuwbare en duurzame energietechnologieën in gebouwen, die een goed begrip van zowel design en technologie en daarmee de nauwe samenwerking van architectuur en techniek vereist.... [-]


Msc duurzaam transport en elektrische energiesystemen (Erasmus Mundus)

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Spanje Oviedo

[+]

[-]

Msc duurzame energie en ondernemerschap

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Deze cursus kan u voorzien van geavanceerde vaardigheden in hernieuwbare energie, energie-efficiëntie en het bedrijfsleven. [+]

De MSc Duurzame Energie en Ondernemerschap wordt aangeboden door het ministerie van Architectuur en Bouwnijverheid in samenwerking met de Business School van Nottingham University. Deze opleiding biedt studenten gevorderde vaardigheden in hernieuwbare energie, energie-efficiëntie en bedrijfsvoering.

De cursus is ontworpen voor studenten met een achtergrond in de ingenieurswetenschappen (bv. Mechanical Engineering, Chemical Engineering, Energy, etc.) of Science (Physics, Chemistry, Environmental Science) of Economics.

De cursus is ook geschikt voor de aanvragers met een achtergrond in architectuur, aardrijkskunde, bedrijfsleven, management of andere soortgelijke onderwerpen, met een bewijs van hun basis wiskunde vaardigheid en hun basiskennis of ervaring in energie.... [-]


MSc Electrical and Electronic Engineering

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus is een brede MSc met een groot aantal opties, van elektrisch vermogen tot micro-elektronica. [+]

De MSc Electrical and Electronic Engineering biedt de mogelijkheid om verschillende onderwerpen te bestuderen, waaronder elektronisch ontwerp, communicatie, software engineering, energieopwekking en -distributie, elektrische machines en duurzame energiesystemen.

De cursus levert een brede kennis van de techniek van elektrische en elektronische techniek en een diepgaande studie van de onderwerpen met betrekking tot de moderne technologie voor elektrische en elektronische engineering.

Ons doel is om u te helpen het zelfvertrouwen te ontwikkelen om als professional te werken, op uw gemak te zijn met de conventies van de discipline en klaar om elk onderzoeksgebied op het gebied van elektrotechniek en elektronica aan te pakken.... [-]


Msc elektrische en elektronische techniek en ondernemerschap

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus, in samenwerking met de Business School, richt zich op het commercialiseren van nieuwe technologieën. [+]

Deze 12 maanden durende cursus geeft u de mogelijkheid om de vaardigheden die nodig zijn voor het ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe technologieën in elektrische en elektronische techniek te verkrijgen.

Deze cursus brengt de sterke punten en middelen van zowel het Department of Electrical and Electronic Engineering en de Nottingham University Business School samen.

Als je de onschatbare kans om de stappen die nodig zijn om een ​​technische idee te commercialiseren ervaring zal hebben, dit programma biedt een uitstekende basis voor de ingenieurs die wensen om hun ideeën of afgestudeerden die wensen om de spannende wereld van de commercialisering te verkennen commercialiseren.... [-]


Msc elektronische communicatie en computer engineering

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

De cursus biedt u de door een ingenieur werken aan systemen in verschillende industrieën vaardigheden. [+]

Deze 12 maanden MSc biedt geavanceerde training in de elektronica, communicatie en computer engineering.

De cursus is bedoeld om u te voorzien van een uitgebreide dekking van de vaardigheden die nodig zijn door een ingenieur werken in instrumentatie, elektronische systemen, draadloze en vaste telecommunicatie, computer hardware en software aspecten van de computer engineering.

Het programma biedt een uitstekende basis voor ingenieurs die hun kennis bij te werken, studenten die willen gaan om onderzoek te doen, of voor de eerste graad studenten die hun opleiding te verbeteren.

Deze cursus wordt ook gegeven op de campus van de Universiteit van Maleisië. Lees meer over de campus van het University Park of maak een virtuele rondleiding... [-]


Msc elektrotechniek

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus biedt een reeks verschillende modules. Onderwerpen zijn onder meer elektrische machines, vermogenselektronica en elektrische toepassingen. [+]

Deze MSc in Electrical Engineering biedt ruimte om een ​​scala aan onderwerpen uit de elektrotechniek te bestuderen. Deze omvatten stroomnetwerken, elektrische machines, aandrijvingen en motorbesturing, energieconversie, vermogenselektronische omzetters en hun ontwerp en moderne besturingsmethoden.

Er zijn ook meer toepassingsgerichte modules beschikbaar die betrekking hebben op onderwerpen als energiesystemen voor transport en hernieuwbare energie.

Ons doel is om u te helpen het vertrouwen te ontwikkelen om als professioneel te werken, met de conventies van de discipline te verzekeren, en klaar om elk gebied van onderzoek in elektrotechniek aan te pakken.

Als u geïnteresseerd bent in een elektrotechnisch programma van twee jaar, kunt u overwegen MSc. Sustainable Transportation and Electrical Power Systems (Erasmus Mundus).... [-]


Msc elektrotechniek voor duurzame en hernieuwbare energie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus combineert principes en ontwikkelingen in duurzame en hernieuwbare energie met elektrotechniek. [+]

De MSc Electrical Engineering for Sustainable and Renewable Energy is ontworpen om les te geven in de principes van duurzame energie en hernieuwbare technologieën. Deze principes worden samen met studies in elektrotechniek onderwezen, waaronder vermogenselektronica, elektrische machines en voedingssystemen.

Deze cursus van 12 maanden geeft je een uitgebreid overzicht van de specialistische engineeringvaardigheden die vereist zijn door een ingenieur die werkzaam is in elektrische technologie voor hernieuwbare en duurzame energiesystemen.

Ons doel is om u te helpen het zelfvertrouwen te ontwikkelen om als professional te werken, op uw gemak met de conventies van de discipline.... [-]


MSc Energy Process Systems Engineering

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

[+]

[-]

MSc Engineering Surveying

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus biedt hoogwaardige analyse en positionering en geospatiale informatieanalyse en -beheer samen. [+]

Het gebruik van georuimtelijke informatie wordt in het dagelijks leven gebruikelijk via satellietnavigatiesystemen en geografische informatiesystemen. Naast algemene openbare toepassingen zijn de behoeften en eisen van de professionele gemeenschap vaak via engineering en milieuwetenschappen.

Kern van deze belangen zijn de wetenschappen van ruimtelijke meting, informatieverzameling en beheer. Deze cursus bouwt voort op de zeer succesvolle MSc Engineering Surveying and Geodesy en de MSc Geographical Information Science (GIS) om de disciplines van hoogwaardige analyse en positionering en geospatiale informatieanalyse en -beheer samen te brengen.

Belangrijkste feitenWe hebben onlangs meer dan £ 3 miljoen geïnvesteerd in het upgraden van onze faciliteiten.De faculteit Ingenieurswetenschappen staat op de derde plaats in het VK voor onderzoeksbevoegdheid in het kader van REF 2014, het Research Excellence Framework van de Britse overheid. Meer dan 98% van het technisch onderzoek is gerangschikt van internationale kwaliteit, met 85% beoordeeld als wereldleider of internationaal uitstekend.De afdeling heeft uitgebreide contacten met industriële sponsors en andere organisaties, lokaal, nationaal en internationaal.Ons onderzoek wordt ondersteund door de technische en fysische wetenschappen onderzoeksraad (EPSRC), Britse industriële en commerciële bedrijven, Britse overheidsafdelingen, liefdadigheidsinstellingen en de Europese Unie.... [-]

Msc ergonomie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

De MSc ergonomie is bedoeld om studenten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om producten te ontwerpen, jobs / taken en omgevingen uit de menselijke perspectief uit te rusten. Bent u geïnteresseerd in mensen, technologie en design zijn, dan zou dit de cursus voor jou. [+]

Naarmate de technologie wordt steeds complexer en alomtegenwoordig in onze samenleving, is het de 'menselijke factoren' in engineering design die vaak dicteren succes of falen.

De MSc ergonomie is bedoeld om studenten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om producten te ontwerpen, jobs / taken en omgevingen uit de menselijke perspectief uit te rusten. Bent u geïnteresseerd in mensen, technologie en design zijn, dan zou dit de cursus voor jou.

De diversiteit in de mens (in mogelijkheden, beperkingen, ervaringen, verwachtingen, gedragingen, etc) creëert vele uitdagingen voor onderzoekers en beoefenaars in de industrie. Door het aannemen van een 'mensgerichte' benadering, kunnen er veel voordelen voor klanten en / of werknemers, zoals een betere bruikbaarheid voor producten, efficiëntere werkprocessen, veiligere omgevingen, meer boeiende product ervaringen, en ga zo maar door. Omgekeerd, door het verwaarlozen van ergonomie kwesties, bedrijven zullen waarschijnlijk grote betrouwbaarheid storingen, ongevallen, arbeidsverhoudingen problemen en niet succesvolle introducties van producten en technologie tegenkomen. ... [-]


Msc Food Process Engineering

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus is ontworpen om u te voorzien van de vaardigheden, kennis en het vermogen om professioneel voedselproces ingenieur te worden. [+]

Deze masteropleiding in Food Process Engineering geeft u de theoretische en praktische kennis die nodig is in de voedingsindustrie, die, gecombineerd met relevante industriële training en ervaring, u kan helpen op het gebied van een erkende ingenieur.

Uw opleiding geeft u een gedetailleerd begrip van de theorieën, methodes en praktijken van voedselprocessen, en wordt geleverd door een team van specialisten, waaronder docenten uit de voedingsindustrie of met ervaring in de voedingsindustrie.

Belangrijkste feiten Uw opleiding wordt door docenten uit de voedingsindustrie of met de ervaringen van de voedingsindustrie geïnformeerd. Deze opleiding biedt gespecialiseerde training, geïnformeerd door de industrie en de onderzoekssterkte van de faculteit, in de verwerking van eigenschappen van voedermiddelen, van boerderij tot vork. De Universiteit van Nottingham heeft een sterke reputatie op het gebied van voedingswetenschappen. Onze school van de biowetenschappen is gerangschikt nr. 1 onderzoeksmilieu in het Verenigd Koninkrijk voor Landbouw-, Veterinaire en Voedselwetenschappen (2014 Research Excellence Framework). ... [-]

Msc hernieuwbare energie en architectuur

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus richt zich op de integratie van hernieuwbare energie en duurzame technologieën om het comfort en het klimaat te verbeteren. [+]

De MSc Renewable Energy and Architecture is een multidisciplinaire cursus voor de wereldwijde integratie van hernieuwbare energie en duurzame energie- en bouwtechnologieën in het terreinplan en bouwvorm, stof en diensten met een focus op klimaat en menselijk comfort, met behulp van architecturale en ingenieurs technieken en krachtige computer- en laboratoriumsimulaties.

Deze internationale cursus is zorgvuldig gestructureerd om de belangen en vaardigheden van degenen die verband houden met bouwontwerp en -technologie te behouden en energie en milieuprestaties op te bouwen. Het is toegankelijk voor aanvragers uit verschillende achtergronden, waaronder architectuur, engineering (mechanisch, civiel / structurele, elektrische en bouwtechniek) en stadsplanning / stadsontwerp.... [-]


Msc Human Computer Interaction

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus biedt de theoretische basis, praktische kennis en hands on ervaring die nodig is om vorm te geven computersystemen voor de 21ste eeuw. [+]

Zoals computers wordt steeds meer alomtegenwoordig en strekt zich uit in het dagelijks leven, de academische wereld en de industrie erkennen dat de ontwikkeling van succesvolle systemen in toenemende mate afhankelijk van ons vermogen om mensen in het middelpunt van de digitale revolutie.

Human-Computer Interaction (HCI) is een kenmerkende tak van de informatica gewijd aan het begrijpen van de relatie tussen mensen en computers, en het inschakelen van systemen ontwerpers en software engineers tot computing-applicaties die beter inspelen op de behoeften van klanten, klanten en eindgebruikers te ontwikkelen . Gerelateerde termen omvatten human centered design, interactieve systemen design, user experience design, user interface design en usability engineering.... [-]


MSc Mechanical Engineering

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

[+]

biomechanica

Kernmodules

Individueel Postgraduaat Project [-]

Msc milieubeheer en aardobservatie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus profiteert van de deskundigheid van het personeel in de Nottingham Geospatial Institute. [+]

Deze 12 maanden durende cursus wordt aangeboden door de afdeling Civiele Techniek, maar profiteert van het onderzoek kennis en expertise van het personeel in de Nottingham Geospatial Instituut (NGI).

Het is gericht op afgestudeerden in de geografie en de exacte wetenschappen, industriële beoefenaars, militairen en overheidsfunctionarissen.

Belangrijkste feiten Het instituut, voorheen bekend als het Institute of Engineering Surveying en Space Geodesy (IESSG), is al bijna 40 jaar actief en dekt belangrijke ontwikkelingen in terrestrische, lucht- en ruimtevaartafbeeldingssystemen, traagheidsnavigatiesystemen en de ontwikkeling van op satellieten gebaseerde systemen zoals Transit, GPS en GLONASS, EGNOS en Galileo. Het instituut beschikt over uitstekende faciliteiten voor onderwijs en onderzoek, met docenten getrokken uit een groep van zeer gerespecteerde academici en externe deskundigen. We werken nauw samen met industriële partners en overheidsinstellingen, en dit levert uitstekende kansen voor onze afgestudeerden aan de werkgelegenheid met high profile organisaties. ... [-]

Msc milieutechniek

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus richt zich op milieubeoordeling, resource management, process engineering design en technologie. [+]

De MSc Environmental Engineering biedt uiteraard zeer inzetbaar afgestudeerden die zal fungeren als leiders en managers ten dienste van de ecologische behoeften van de procesindustrie. Het programma onderzoekt milieuproblemen zoals giftig afval, luchtvervuiling, afvalverwerking, energie-efficiëntie, verontreinigde grond en water en rust afgestudeerden met een hoog niveau van competentie in proces engineering design, milieubeoordeling, resource management en technologische innovatie.

De cursus biedt studenten met Beng, BSc of niet-geaccrediteerde ingenieursopleidingen van de vaardigheden die nodig zijn om in aanmerking te komen voor Chartered Engineer-status.

Belangrijkste feiten De afdeling biedt een unieke combinatie van technische vaardigheden en biedt een sterke en dynamische leeromgeving met nauwe banden tussen onderzoek en onderwijs. Relevantie voor de industrie is een belangrijk kenmerk van het departement, met een hoog percentage van het onderwijzend personeel worden gecharterd ingenieurs en / of met relevante ervaring in de industrie, evenals lopende onderzoek links naar industrie. Veel van de uitgevoerde projecten worden gesponsord door de industrie en de industriële sponsoring verkregen is door de jaren heen te helpen verbeteren faciliteiten. Cursus details ... [-]

Msc moderne telecommunicatie

Campus Voltijd 18 maanden January 2019 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus is gevestigd in Wroclaw in Polen en Nottingham en biedt geavanceerde trainingen in telecommunicatietechnologie. [+]

De Msc Moderne Telecommunicatie is een gezamenlijke koers tussen de ministeries van Electrical and Electronic Engineering aan de Universiteit van Nottingham, UK en elektronica bij Wroclaw University of Technology, Polen.

Belangrijkste feiten De cursus biedt de technische kennis en vaardigheden om u uit te rusten voor een toonaangevende carrière in communicatie, elektronische of fotonische engineering en computertechnologie. De Universiteit van Nottingham is erkend als het leveren van een Gouden standaard in het Onderwijs Excellence Framework (TEF), dat gericht is op het herkennen en belonen van uitstekend leren en leren. Cursus details

De cursus is verdeeld in drie semesters, te beginnen in januari in Wroclaw en de overdracht naar Nottingham voor de tweede helft van september. Voor het derde semester vindt u terug brengen naar Wroclaw naar uw onderzoeksproject.... [-]


Msc omzetting van energie en het beheer

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus richt zich op energie-conversie processen en praktische vaardigheden in management gerelateerde onderwerpen. [+]

De MSc Energy Conversion and Management is ontworpen om u te voorzien van een hoog niveau van engineering en technische expertise in energie-omzetting, gecombineerd met praktische vaardigheden in management gerelateerde onderwerpen.

Gevorderde studie in engineering onderzoek in verband met methodologieën biedt waardevolle ervaring ofwel de richting van verdere academische studie of-industrie op basis van onderzoek en ontwikkeling.

Belangrijkste feiten als onderdeel van haar bevoegdheden, de Vakgroep Architectuur en de Built Environment streeft ernaar om uw beroepsvaardigheden en ecologisch verantwoorde houding die nodig zijn in de huidige, snel veranderende wereld te ontwikkelen. De afdeling heeft een sterke samenwerkingsverbanden met buitenlandse instellingen. ... [-]

MSc Sustainable Energy Engineering

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

[+]

Deze lijst is een voorbeeld van typische modules die wij aanbieden, niet een definitieve lijst.

[-]

MSc Transportation Infrastructure Engineering: Sustainable Highways / Sustainable Railways

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus heeft twee verschillende wegen; Duurzame snelwegen en duurzame spoorwegen. [+]

Deze cursus heeft twee verschillende wegen; Duurzame snelwegen en duurzame spoorwegen.

Wegbouwkunde heeft betrekking op de planning, het ontwerp, de bouw, het onderhoud en de exploitatie van snelwegen, met inbegrip van wegen-, fiets- en voetgangerswegen en met hun effectieve beheer. Dit alles moet zo duurzaam mogelijk worden bereikt. Spoorwegtechniek houdt zich bezighouden met de planning, het ontwerp, de bouw, het onderhoud en de exploitatie van de spoorwegen, die uitbreiden tot snelle transit (tram) systemen en met hun effectieve beheer. Dit alles moet zo duurzaam worden bereikt mogelijk. [-]

Msc vermogenselektronica en drives

Campus Voltijd 1 week September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus biedt een gespecialiseerde opleiding in vermogenselektronica en drives technieken, en de huidige praktijk. [+]

Dit trainingsprogramma is ontwikkeld om een ​​actueel en dynamisch verloop te bieden in vermogenselektronica en -aandrijvingen en hun toepassingen.

De controle en de omzetting van elektrische energie met behulp van solid-state technieken zijn nu gemeengoed in zowel de binnenlandse als industriële omgevingen. Een recente schatting suggereerde dat meer dan 40% van alle elektrische stroom, opgewekt passeert silicium voor het bereiken van de eindbestemming.

Een kennis van en inzicht in de diverse disciplines omvat door vermogenselektronica - apparaten, converters, controle theorie en de motor aandrijfsystemen - is daarom essentieel om alle macht ingenieurs.

Deze cursus heeft tot doel een specialist onderwijs in vermogenselektronica en drives technieken, die de belangrijkste fundamentele principes, samen met moderne applicaties en de huidige praktijken.... [-]


Master

March digitale architectuur en tektoniek

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus richt zich op de rol en toepassing van materialen en technologie in het creëren van hedendaagse architectuur. [+]

Deze 12 maanden MArch Digital Architecture en Tectonics richt zich op de rol en toepassing van digitale technologieën en geavanceerde materialen en bouwmethoden bij het creëren van hedendaagse architectuur.

De cursus is ontworpen om ervoor te zorgen dat de meest geschikte technologieën worden geïntegreerd in uitgebreid design denken. Zo biedt het inzicht in recente technologische ontwikkelingen op het gebied van structuren morfologie, prestatiegericht ontwerp, digitale modellering, snelle prototyping technologieën, geavanceerde materialen en bouwmethoden.

Een innovatief kenmerk van deze cursus is het onderzoek en de samenwerkende aard waarin geassocieerde disciplines samenwerken in de designstudio.... [-]


March duurzame stedenbouw

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus richt zich op het ontwerp van de stedelijke gebieden en steden, een combinatie van innovatief design met de laatste onderzoeksresultaten. [+]

De 12 Maand Maart Sustainable Urban Design cursus richt zich op het ontwerp van de stedelijke gebieden en steden en is een onderzoeks- en projectmatige programma. De cursus is bedoeld om de kwaliteit van onze steden te verbeteren door innovatief ontwerp in een nieuwe relatie te brengen met het laatste theoretische onderzoek met betrekking tot de structuur van de stedelijke vorm en de creatie van stedelijke plaatsen om te reageren op de grote kansen en uitdagingen.

Het programma trekt op de onderzoeks- en praktijkkennis van het academisch personeel binnen de afdeling. Dit omvat de auteurs van internationaal gerenommeerde boeken en tijdschriften over stedelijk ontwerp en aanverwante gebieden, samen met veel internationale praktijkervaring die het onderwijs op het programma informeert.... [-]


March milieu-ontwerp

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus richt zich op het opbouwen van milieuoverwegingen in de voorhoede van het architectonisch ontwerp. [+]

Deze cursus is bedoeld om ontwerpers te voorzien van de nodige vaardigheden om vroegtijdig in het ontwerpproces milieu-design principes te integreren, zodat ze echt duurzame gebouwen kunnen leveren.

De 12-jarige opleiding in Architectuur en Milieuontwerp is een ontwerp-masteropleiding die is ontworpen om geavanceerde training te bieden in geïntegreerd milieu-ontwerp en duurzaamheid in de architectuur. Het is voornamelijk bedoeld voor beoefenaars in de architectuur en in de bouwsector die hun kennis in duurzaam bouwontwerp willen uitbreiden en de toepassing van milieu-ontwerpbeginselen en -praktijken in architectonische projecten uitbreiden.

De cursus benadrukt een probleemoplossende aanpak waarbij technische en theoretische kennis goed geïntegreerd is in ontwerpprojecten, een unieke leermethode in milieuontwerp. Door gebruik te maken van de ontwerpprojecten als voertuigen, wordt u geïntroduceerd met een geïntegreerde ontwerpbenadering waarbij milieuontwerpsteorieën en principes gebruikt worden om het ontwerpproces te informeren. Ontwerpvoorstellen worden getest en verfijnd met behulp van een scala aan fysieke en computer gebaseerde simulatie tools die beschikbaar zijn in onze wereldklasse faciliteiten. Andere modules worden geleerd naast studio-ontwerp om dit proces te ondersteunen.... [-]


Mars ontwerp

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

De 12 Maand Maart Design cursus richt zich op de ontwikkeling en toepassing van gespecialiseerde bouwkundige kennis en geavanceerde ontwerp technieken en technologieën. [+]

De 12 Maand Maart Design cursus richt zich op de ontwikkeling en toepassing van gespecialiseerde bouwkundige kennis en geavanceerde ontwerp technieken en technologieën.

Deze cursus werd oorspronkelijk opgericht om te reageren op de toenemende concurrentie in de professionele inkoop van gebouwen en de groeiende vraag naar specialistische kennis en vaardigheden in het streven van de architectonische kwaliteit. Het biedt de mogelijkheid om zich te concentreren op de architectonische of stedenbouwkundige, geesteswetenschappen, milieu-design en technologie om een ​​hoog niveau van verfijning, zonder de noodzaak om te werken binnen een enkel vakgebied.

Tijdens deze cursus krijgt u wat tijd over-studio is gevestigd exploratie en innovatie te brengen in een breed scala aan opties, werken samen met architecten, stedenbouwkundigen en technologen in de ontwerpstudio's, seminars en lezingen.... [-]


MRes Electrical and Electronic Engineering

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

[+]

onderwijs geïnformeerd door actieve vooraanstaande onderzoekers in het veld toegang tot veel online resources flexibiliteit in cursusinhoud

uitrusting

Onze faciliteiten zijn uitstekend en omvatten een Gigahertz transversale elektromagnetische cel, een RF-anecho-kamer, een laboratorium voor het evalueren van optische materialen, een RF lab, een photoluminesence lab, optica en ultrasone laboratoria met meerdere optische banken, halfgeleiderreinigingen, electronische moduleverpakkingsfaciliteit , 270 kVA frequente wisselstroomtoevoer, dynamometer testen tot 800 kW en 120.000 omw / min, en milieutesten inclusief temperatuur, hoogte, vochtigheid en trilling.

Onderzoeksondersteuning... [-]


Contact
Bezoekadres
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

Nottingham, Engeland, NG7 2RD GB