Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit van Nottingham: Faculteit Ingenieurswetenschappen

DeFaculteit Ingenieurswetenschappen in NottinghamStaat bekend om zijn wereldklasse onderzoek, inspirerend onderwijs en diverse academische gemeenschap.

Door deel te nemen aan ons in Nottingham, zult u deel uitmaken van een gemeenschap van studenten uit meer dan 150 verschillende landen van over de hele wereld.

 • 3e in het Verenigd Koninkrijk voor onderzoekskracht onder REF 2014, de British Government's Research Excellence Framework
 • Meer dan 98% van het technisch onderzoek is van internationale kwaliteit, met 85% gegradeerd als wereldleider of internationaal uitstekend (REF 2014)
 • Een UK Top 10 Engineering Faculteit: Tijden Higher Education World University Rankings 2017
 • Nottingham is gerangschikt in het Verenigd Koninkrijk top 10 voor mechanische engineering en elektrotechniek (QS World Rankings 2017)

U vindt de faculteit is een vriendelijke en ondersteunende werkomgeving. Je werkt samen met creatieve en inspirerende mensen die staan ​​te popelen om hun ervaringen te delen.

Wij zijn toegewijd aan het ondersteunen van getalenteerde mensen en het ontwikkelen van partnerschappen met industrie, financieringsorganen en overheidsinstanties om een ​​positief milieu te creëren waar ontdekking, beurs, innovatie, commerciële exploitatie en publieke betrokkenheid bloeien. De faculteit is betrokken bij honderden live onderzoeksprojecten en werkt nauw samen met de industrie. Onze praktische focus en aanpak kan u helpen met de kennis en vaardigheden die u nodig hebt om te verhuizen naar het nagraadse onderzoek of om een ​​carrière in engineering overal ter wereld te streven.

Door het bestuderen van Nottingham u zal:

 • Ontwikkel high-end marketingvaardigheden
 • Wordt geleerd door uitzonderlijk en hoogs aangehaalde academische medewerkers, vaak wereldleiders in hun vakgebied
 • Maak deel uit van een wereldwijde postdoctorale gemeenschap met een netwerk van internationale campussen in het Verenigd Koninkrijk, China en Maleisië
 • Gediplomeerd met een internationaal erkende en gewaardeerde kwalificatie

U wordt geleerd door academici die gepassioneerd zijn over hun vakgebieden en zich inzetten voor de ontwikkeling van de toekomstige generatie toekomstige ingenieurs, architecten en onderzoekers. Als nagraadse student in de faculteit heeft u toegang tot een indrukwekkende suite van faciliteiten en middelen om activiteiten te ondersteunen in allerlei specialismen.

Veel van onze vakken zijn geaccrediteerd door professionele organisaties en veel van onze onderzoeksprojecten zijn multidisciplinair van aard, waardoor een breed scala aan specialisten van over de universiteit, onderzoeksinstellingen, industriepartners en overheidsdiensten samenkomen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor uitdagende mondiale problemen.

In 2012 hebben we het Institute for Aerospace Technology (IAT) geopend, die het Marie Curie Innovative Doctoral Programme aanbiedt, gericht op het leveren van een blauwdruk voor het luchtvervoer van morgen. Onze Creative Energy Homes is een zeven huisontwikkeling die een levende testplaats biedt voor toonaangevende bedrijven om samen te werken met de universiteit om de integratie van energie-efficiënte technologieën in gebouwen te onderzoeken.

Onze onderzoekssterkte omvat composietmaterialen, additieve productie en 3D-drukwerk, energie, duurzaamheid en luchtvaart. Wij beschikken over een van de grootste onderzoeksgroepen voor energie-elektronica en een van de grootste additieven in onderzoeksgroepen in de wereld.

De Universiteit van Nottingham

 • Toegekend een Gold rating voor ons uitstekende onderwijs in het UK's Education Excellence Framework (TEF) 2017
 • Een van de meest doelgerichte universiteiten in Groot-Brittannië door afgestudeerde werkgevers (Nummer 1 meest gerichte universiteit (De Graduate Market in 2014) en de tweede meest gerichte universiteit (The Graduate Market in 2015 en 2016) - High Fliers Research)
 • Gedoceerd Universiteit van het Jaar voor Graduate Employment in The Times en The Sunday Times Goede Universiteitsgids 2017

De Universiteit van Nottingham's Center for English Language Education (CELE) biedt hoogwaardige academische engels en studievaardigheden voorbereiding en ondersteuning voor en tijdens studentenstudies.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus richt zich op het brengen van milieuoverwegingen in de voorhoede van architectonisch ontwerp. ... [+]

Deze cursus heeft als doel ontwerpers uit te rusten met de nodige vaardigheden om milieuontwerpprincipes al in een vroeg stadium van het ontwerpproces te integreren, waardoor ze echt duurzame gebouwen kunnen leveren.

De cursus van 12 maanden in Architectuur en Duurzaam Ontwerpen is een op ontwerp gebaseerde masteropleiding die is ontworpen om geavanceerde training te bieden op het gebied van geïntegreerd ontwerp van het milieu en duurzaamheid in de architectuur. Het is in de eerste plaats bedoeld voor professionals in de architectuur en in de bouwsector die hun kennis willen verbreden in duurzaam bouwen en de toepassing van principes en principes voor het ontwerpen van het milieu in architectuurprojecten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus richt zich op specialistische bouwkundige kennis en geavanceerde ontwerptechnieken en -technologieën. ... [+]

De 12 maanden durende MArch Architecture Design cursus richt zich op de ontwikkeling en toepassing van specialistische bouwkundige kennis en geavanceerde ontwerptechnieken en -technologieën.

Deze cursus is oorspronkelijk opgezet om te reageren op de toenemende concurrentie in de professionele aanschaf van gebouwen en de groeiende vraag naar specialistische kennis en vaardigheden bij het nastreven van architecturale excellentie. Het biedt de mogelijkheid om zich te concentreren op architectuur of stedenbouw, menswetenschappen, milieuontwerp en technologie tot een hoog niveau van verfijning zonder de noodzaak om binnen één vakgebied te werken.

Belangrijkste feitenAls onderdeel van zijn opdracht zal het Departement voor Architectuur en Gebouwde Omgeving je vakbekwaamheid en de ecologisch verantwoorde houding ontwikkelen die nodig is in de snel veranderende wereld van vandaag.De afdeling heeft sterke samenwerkingsverbanden met buitenlandse instellingen.Dit interdisciplinaire programma deelt modules met andere postdoctorale cursussen binnen de afdeling.... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus richt zich op de rol en toepassing van materialen en technologie bij het creëren van hedendaagse architectuur. ... [+]

Deze 12 maanden durende MArch Architecture Design and Build focust op de relaties tussen ontwerp en de fysieke creatie van ruimte. De cursus onderzoekt de aard van het maken en produceren als ze betrekking hebben op architectonisch ontwerp en praktijk.

De cursus is ontworpen om ervoor te zorgen dat studenten de mogelijkheid hebben om over architectuur te leren door materialen te maken, te begrijpen door middel van een praktische verkenning in hun toepassing en uiteindelijk om een ​​kritisch antwoord te ontwikkelen op de implicaties van ontwerpbeslissingen op mensen en plaatsen.

Een opmerkelijk kenmerk van deze cursus is de ontwikkeling van ontwerpideeën op schaal 1: 1 en de integratie met architectuurstudenten met verschillende achtergronden en ervaringsniveaus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus richt zich op het creatieve ontwerp van de openbare ruimte, stedelijke gebieden en steden, een combinatie van innovatief design, duurzaamheidskwesties en het ... [+]

De MArch Sustainable Urban Design-cursus van 12 maanden richt zich op het ontwerp van stedelijke gebieden en steden en is een onderzoeks- en projectgericht programma. De cursus is bedoeld om de kwaliteit van onze steden te verbeteren door innovatief design in een nieuwe relatie te brengen met het nieuwste theoretische onderzoek met betrekking tot de structuur van de stedelijke vorm en het creëren van stedelijke plaatsen om te reageren op de grote kansen en uitdagingen.

Het programma maakt gebruik van de onderzoeks- en praktijkexpertise van de wetenschappelijke staf binnen de afdeling. Dit omvat de auteurs van internationaal gerenommeerde boeken en dagbladen over stedenbouw en aanverwante gebieden, samen met aanzienlijke internationale praktijkervaringen die het onderwijs over het programma informeren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus biedt gespecialiseerde training in technologie, menselijke factoren en management, relevant voor additive manufacturing. ... [+]

Deze postdoctorale cursus in additive manufacturing en 3D-printing kan u de gevorderde vaardigheden en kennis bieden die u nodig hebt om een ​​professionele professional of onderzoeker in dit opwindende en groeiende gebied te worden.

U profiteert van Nottingham's industriële banden en onderzoekssterkten in geavanceerde productie, zoals die van het Institute for Advanced Manufacturing (IfAM).

U krijgt toegang tot laboratoria en faciliteiten voor additive manufacturing in het nieuwe Advanced Manufacturing Building en de Coates Building L2-laboratoria. Academische supervisie zal beschikbaar zijn op de Jubilee Campus en ook binnen de Faculteit Ingenieurswetenschappen op de campus van het University Park.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze nieuwe tweejarige MSc-cursus bestaat uit twee semesters met lesmodules gevolgd door een project van een jaar. Waar mogelijk zal het project worden uitgevoerd in same ... [+]

Dit programma is bedoeld om u een verlenging van uw eerdere studies en de mogelijkheid te bieden in de praktijk te brengen wat u hebt geleerd in een uitgebreid industrieel relevant onderzoeksproject om u in staat te stellen werk te vinden als professionele ingenieurs op dit gebied. Om flexibiliteit te bieden, biedt de cursus ook een breed scala aan optionele modules.

Je zult ervaring opdoen met de soorten problemen die academische en industriële onderzoekers tegenkomen, zowel via onderwezen cursussen als projectwerk. Geschreven presentaties worden in verschillende fasen van de cursus gegeven.

Er zal een substantieel uitgebreid individueel project worden uitgevoerd, waarbij je je vermogen ontwikkelt om zelfstandig te leren en je voor te bereiden op postdoctoraal onderzoek of carrières in de industrie. Het project zal de basis vormen voor uw geschreven proefschrift. Je ontwikkelt ook je vermogen om logisch en kritisch te denken, om probleemoplossende vaardigheden te verwerven, om competente gebruikers van relevante apparatuur en software te worden, en om resultaten effectief te communiceren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus biedt een breed en diep begrip van de verwerking, aard en eigenschappen van technische materialen. ... [+]

Cursusinhoud

De MSc Advanced Materials biedt een goede mate van flexibiliteit door kern verplichte modules te combineren met een reeks keuzemodules - dit betekent dat u een studieprogramma kunt creëren dat uw interesses weerspiegelt.

De cursus bestaat uit 120 studiepunten van kern- en optionele lesmodules, samen met een 60-koppig belangrijk individueel onderzoeksproject dat tijdens de zomermaanden is uitgevoerd. Houd er rekening mee dat modules kunnen worden gewijzigd.

Door een mix van kern- en optionele modules, ontwikkel je het volgende:

Kennis en begrip van de basisprincipes van materialen en de noodzakelijke achtergrondwetenschap.Kennis en begrip van geavanceerde productietechnologie relevant voor de industrie.Inzicht in de relaties tussen de mechanische eigenschappen van materialen, hun microstructuur en hun verwerkingsgeschiedenis.Het vermogen om ideeën effectief te communiceren in geschreven rapporten, mondeling en door middel van presentaties aan groepen.De mogelijkheid om originele gedachten uit te oefenen.Mogelijkheid om een ​​individueel project te plannen en uit te voeren.In staat zijn om de theorie, methode en praktijk van materialen vervaardigd in een breed scala van industrieën te begrijpen en toe te passen.Interpersoonlijke, communicatie en professionele vaardigheden.... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Krijg een sterke basis in moderne bio-engineeringtechnologie. ... [+]

Deze cursus van 12 maanden heeft als doel om afgestudeerden in wetenschap of techniek van verschillende achtergronden te voorzien van een solide basis in moderne bio-engineeringtechnologieën, samen met opties om een ​​nadruk te leggen op biomechanica en biomaterialen, bio-imaging en biosensing en digitale modellering van verschillende menselijke systemen die studenten voor een carrière in een industriële, klinische of onderzoeksomgeving.

Deze cursus is een van de twee nauw verwante bioengineering-masteropleidingen die bestaan ​​uit een gemeenschappelijke kern met het vermogen om zich te concentreren op specifieke aspecten van bio-engineering.

De cursus heeft een breder toepassingsgebied dan de andere gerelateerde cursus, waardoor studenten modules kunnen selecteren die gerelateerd zijn aan biomaterialen, biomechanica en digitale modellering.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Krijg een sterke basis in moderne bio-engineeringtechnologie, met een focus op biomaterialen en biomechanica. ... [+]

Deze 12-maanden durende cursus heeft als doel om afgestudeerden in wetenschap of techniek van verschillende achtergronden te voorzien van een solide basis in moderne bio-engineeringtechnologieën, samen met een sterke nadruk op biomechanica en biomaterialen. Deze cursus bereidt studenten voor op een carrière in een industriële, klinische of onderzoeksomgeving, zelfstandig leren en postdoctoraal onderzoek of een carrière in de industrie of in ziekenhuizen.

Deze cursus is een van de twee nauwverwante bio-ingenieursmeestercursussen die bestaan ​​uit een gemeenschappelijke kern met het vermogen om zich te concentreren op specifieke aspecten van bio-engineering.

Deze multidisciplinaire MSc heeft betrekking op een praktisch en theoretisch aspect van bio-engineering, waaronder:... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus richt zich op energieconversieprocessen en praktische vaardigheden in managementgerelateerde kwesties. ... [+]

De MSc Building Performance Engineering is ontworpen om u te voorzien van een hoog niveau van technische en technische expertise in energieconversieprocessen, gecombineerd met praktische vaardigheden in managementgerelateerde kwesties.

Deze cursus is afgestemd op afgestudeerden in techniek, wetenschap en aanverwante disciplines. De sterke nadruk op wetenschap, technologie en engineering is specifiek gericht op vakgebieden binnen de context van hernieuwbare en duurzame energietechnologieën en de gebouwde omgeving en combineert dit op unieke wijze met effectieve managementvaardigheden, economische beoordeling en een goed begrip van het huidige beleid en de huidige regelgeving die kan worden toegepast in de moderne industrie in het Verenigd Koninkrijk, de EU en internationaal.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze geaccrediteerde cursus richt zich op geavanceerde technische praktijk; ontwerp, operaties en het oplossen van praktische problemen. ... [+]

De MSc Chemical Engineering cursus biedt de aanvullende trainingsbedrijven die nu van de volgende generatie chemische ingenieurs verwachten, en produceert zeer bekwame afgestudeerden met de potentie om toekomstige leiders van de industrie te zijn.

Je zult vaardigheden opdoen in geavanceerde engineering, met inbegrip van ontwerp, operaties, probleemoplossende en praktische elementen. De geavanceerde praktijk is gericht op thema's in duurzame procestechniek en energieoplossingen.

U zult aanzienlijke ervaring opdoen op gebieden zoals chemische en petroleumverwerking, energie-efficiëntie, koolstofafvang en waterbehandeling.

De cursus is geaccrediteerd door de Institution of Chemical Engineers (IChemE) en is ontworpen om te voldoen aan de UK-SPEC eisen van de IChemE voor die studenten die al een BEng, BSc of niet-geaccrediteerde Chemical Engineering graad hebben en door willen gaan naar de status van Charter .... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus biedt een uitgebreid programma van civieltechnische studie voor een groot aantal vakgebieden. ... [+]

Civieltechnische problemen vereisen de toepassing van analytische, besluitvormende en kritisch denkvaardigheden, deze cursus zal studenten voorzien van de technische kennis en ervaring die nodig is om deze vaardigheden te ontwikkelen. Het biedt studenten ook een reeks overdraagbare vaardigheden; een ideale combinatie voor een toonaangevende carrière in de civiele techniek.

Deze cursus wordt ook gegeven op de campus van de University of Nottingham in Maleisië.

Belangrijkste feitenWe hebben onlangs meer dan £ 3 miljoen geïnvesteerd in het upgraden van onze faciliteiten.De afdeling heeft uitgebreide contacten met industriële sponsors en andere organisaties, lokaal, nationaal en internationaal.Ons onderzoek wordt ondersteund door de technische en fysische wetenschappen onderzoeksraad (EPSRC), Britse industriële en commerciële bedrijven, Britse overheidsafdelingen, liefdadigheidsinstellingen en de Europese Unie.Deze graad is geaccrediteerd door de Gezamenlijke Raad van moderators van de ICE, IStructE, CIHT en IHE.Cursus details... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus is een brede MSc met een groot aantal opties, van elektrisch vermogen tot micro-elektronica. ... [+]

De MSc Electrical and Electronic Engineering biedt de mogelijkheid om verschillende onderwerpen te bestuderen, waaronder elektronisch ontwerp, communicatie, software engineering, energieopwekking en -distributie, elektrische machines en duurzame energiesystemen.

De cursus levert een breed begrip van de kunst van elektrische en elektronische engineering en een diepgaande studie van onderwerpen die moderne technologie voor elektrische en elektronische engineering.

Ons doel is om u te helpen het zelfvertrouwen te ontwikkelen om als professional te werken, op uw gemak te zijn met de conventies van de discipline en klaar om elk onderzoeksgebied in elektrische en elektronische engineering aan te pakken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus is, in samenwerking met de Business School, gericht op het commercialiseren van nieuwe technologieën. ... [+]

Deze cursus van 12 maanden biedt u de mogelijkheid om de vaardigheden te verwerven die vereist zijn voor het ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe technologieën in elektrische en elektronische engineering.

Deze cursus bundelt de sterke punten en middelen van zowel de faculteit Electrical Engineering en Electronic Engineering als de Nottingham University Business School.

Omdat je de onschatbare kans hebt om de stappen te ervaren die nodig zijn om een ​​technisch idee te commercialiseren, biedt dit programma een uitstekende basis voor die ingenieurs die hun ideeën of afgestudeerden die de opwindende wereld van commercialisatie willen verkennen, willen commercialiseren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus biedt een reeks verschillende modules. Onderwerpen zijn onder meer elektrische machines, vermogenselektronica en elektrische toepassingen. ... [+]

Deze MSc in Electrical Engineering biedt ruimte om een ​​scala aan onderwerpen uit de elektrotechniek te bestuderen. Deze omvatten stroomnetwerken, elektrische machines, aandrijvingen en motorbesturing, energieconversie, vermogenselektronische omzetters en hun ontwerp en moderne besturingsmethoden.

Er zijn ook meer toepassingsgerichte modules beschikbaar die betrekking hebben op onderwerpen als energiesystemen voor transport en hernieuwbare energie.

Ons doel is om u te helpen het vertrouwen te ontwikkelen om als professional te werken, op uw gemak te zijn met de conventies van de discipline en klaar om elk onderzoeksgebied in de elektrotechniek aan te pakken.

Als u geïnteresseerd bent in een elektrotechnisch programma van twee jaar, kunt u overwegen MSc. Sustainable Transportation and Electrical Power Systems (Erasmus Mundus).... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus combineert principes en ontwikkelingen in duurzame en hernieuwbare energie met elektrotechniek. ... [+]

De MSc Electrical Engineering for Sustainable and Renewable Energy is ontworpen om instructie te geven over de principes van duurzame energie en hernieuwbare technologieën. Deze principes worden naast elektrotechnische studies onderwezen, waaronder vermogenselektronica, elektrische machines en voedingssystemen.

Deze cursus van 12 maanden geeft je een uitgebreid overzicht van de specialistische engineeringvaardigheden die vereist zijn door een ingenieur die werkt in elektrische technologie voor hernieuwbare en duurzame energiesystemen.

Ons doel is om u te helpen het zelfvertrouwen te ontwikkelen om als professional te werken, op uw gemak met de conventies van de discipline.

Belangrijkste feitenDe University of Nottingham is erkend als het leveren van een gouden standaard in het Education Excellence Framework (TEF), dat gericht is op het erkennen en belonen van excellent leren en lesgeven.Deze cursus is geaccrediteerd door theIET (Institution of Engineering and Technology) om te voldoen aan de verdere leervereisten van een Chartered Engineer.... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus is een brede MSc met een breed scala aan opties, van Software Engineering tot het ontwerpen van hardware-elektronische systemen. ... [+]

Deze 12 maanden MSc in Electronic Communications and Computer Engineering biedt de mogelijkheid om verschillende onderwerpen te bestuderen, waaronder elektronisch ontwerp, communicatie en software engineering.

De cursus levert een breed begrip van de kunst van elektronische engineering en een diepgaande studie van onderwerpen met betrekking tot moderne technologie voor elektronische engineering en communicatiesystemen.

Ons doel is om u te helpen het zelfvertrouwen te ontwikkelen om als een professional te werken, op uw gemak te zijn met de conventies van de discipline en klaar om elk onderzoeksgebied in de elektronische techniek aan te pakken.

Belangrijkste feiten

Studenten zullen ervaring opdoen met het soort problemen waar academische en industriële onderzoekers mee te maken hebbenDeze cursus is geaccrediteerd door de IET (Institution of Engineering and Technology) om te voldoen aan de verdere leerbehoeften van een Chartered Engineer.Cursus details... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze multi-universitaire partnerschapscursus zal u voorzien van een solide basis in efficiënte fossiele energietechnologieën. ... [+]

Deze MSc-opleiding maakt deel uit van de Midlands Energy Graduate School (MEGS), een samenwerkingsverband tussen de universiteiten van Nottingham, Birmingham en Loughborough. Studenten hebben de unieke kans om modules te volgen aan elk van de partneruniversiteiten, samen met andere MEGS-studenten gestudeerd aan alle drie de universiteiten te studeren, en zo te profiteren van het beste onderzoek, de beste middelen en ondersteuning van alle universiteiten. De bestudeerde modules vertegenwoordigen het academische specialisme dat door elke universiteit wordt aangeboden en het onderzoeksproject, dat is afgenomen aan de universiteit waar u zich inschrijft, zal zich richten op specifieke aspecten van fossiele energietechnologieën.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus biedt hoogwaardige analyse en positionering en geospatiale informatieanalyse en -beheer samen. ... [+]

Met de voortdurende eisen van de bouwwereld en de ontwikkeling van infrastructuur ter ondersteuning van communicatie, nutsvoorzieningen en transport is er behoefte aan de expertise van de technische expert.

De specialistische vaardigheden en kennis van de technische expert zijn vaak nodig vanaf de initiële planningsfase tot aan het einde van een project. De rol van de engineering surveyor houdt dan niet op, omdat monitoring voor de korte of lange termijn beweging of vervorming van infrastructuur, gebouwen of grond nodig kan zijn voor veiligheid of andere doeleinden.

Deze cursus heeft zich ontwikkeld van de eerder succesvolle MSc-cursussen die werden aangeboden aan de Universiteit van Nottingham op het gebied van landmeten, geodesie en meer in het algemeen geomatica.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus richt zich op milieubeoordeling, resource management, ontwerp van procestechnieken en technologie. ... [+]

De MSc Environmental Engineering cursus biedt zeer inzetbare afgestudeerden die zullen optreden als leiders en managers die de milieu-behoeften van de procesindustrie dienen. Het programma onderzoekt milieuproblemen zoals giftig afval, luchtverontreiniging, afvalverwerking, energie-efficiëntie, vervuild land en water en voorziet afgestudeerden van hoogstaande competenties op het gebied van procestechniek, milieubeoordeling, resource management en technologische innovatie.

De cursus biedt aan studenten met BEng, BSc of niet-geaccrediteerde ingenieursdiploma's de vaardigheden die nodig zijn om in aanmerking te komen voor Chartered Engineer-status.

Belangrijkste feitenDe afdeling biedt een unieke combinatie van technische vaardigheden en biedt een sterke en dynamische leeromgeving met nauwe banden tussen onderzoek en onderwijs.Relevantie voor de industrie is een sterk kenmerk van de afdeling, waarbij een groot deel van het onderwijzend personeel wordt gecharterd door ingenieurs en / of relevante industriële ervaring heeft, evenals lopende onderzoeksverbindingen met de industrie.Cursus details... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus is ontworpen om u te voorzien van de vaardigheden, kennis en het vermogen om professioneel voedselproces ingenieur te worden. ... [+]

Deze masteropleiding in Food Process Engineering geeft u de theoretische en praktische kennis die nodig is in de voedingsindustrie, die, gecombineerd met relevante industriële training en ervaring, u kan helpen op het gebied van een erkende ingenieur.

Uw opleiding geeft u een gedetailleerd begrip van de theorieën, methodes en praktijken van voedselprocessen, en wordt geleverd door een team van specialisten, waaronder docenten uit de voedingsindustrie of met ervaring in de voedingsindustrie.

Belangrijkste feiten Uw opleiding wordt door docenten uit de voedingsindustrie of met de ervaringen van de voedingsindustrie geïnformeerd. Deze opleiding biedt gespecialiseerde training, geïnformeerd door de industrie en de onderzoekssterkte van de faculteit, in de verwerking van eigenschappen van voedermiddelen, van boerderij tot vork. De Universiteit van Nottingham heeft een sterke reputatie op het gebied van voedingswetenschappen. Onze school van de biowetenschappen is gerangschikt nr. 1 onderzoeksmilieu in het Verenigd Koninkrijk voor Landbouw-, Veterinaire en Voedselwetenschappen (2014 Research Excellence Framework). ... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus richt zich op de integratie van hernieuwbare energie en duurzame technologieën om het comfort en het klimaat te verbeteren. ... [+]

De MSc Renewable Energy and Architecture is een multidisciplinaire cursus voor wereldwijde integratie van hernieuwbare energie en duurzame energie en bouwtechnologieën in het bouwplan en de bouw van vormen, stoffen en diensten met een focus op klimaat en menselijk comfort, met behulp van bouwkundige en technische technieken en krachtige computer- en laboratoriumsimulaties.

Deze internationale cursus is zorgvuldig gestructureerd om tegemoet te komen aan de interesses en vaardigheden van degenen die gerelateerd zijn aan het bouwen van ontwerp en technologie en het bouwen van energie- en milieuprestaties. Het staat open voor aanvragers met verschillende achtergronden, waaronder architectuur, engineering (mechanisch, civiel / bouwkundig, elektrisch en bouwtechnisch) en stadsplanning / stedenbouw.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus kijkt naar kennis en vaardigheden die nodig zijn om producten en omgevingen vanuit een menselijk perspectief te ontwerpen. ... [+]

Deze MSc in Human Factors and Ergonomics wil studenten voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om producten, banen / taken en omgevingen vanuit menselijk oogpunt te ontwerpen. Als u geïnteresseerd bent in mensen, technologie en design, dan is dit misschien de cursus voor u.

In deze cursus leer je over een scala aan menselijke kenmerken (fysiek, cognitief, sociaal en emotioneel) in relatie tot onze interacties met banen, omgevingen, producten, diensten en andere mensen. Je studeert af met een postgraduate kwalificatie die steeds aantrekkelijker wordt in de branche en biedt de nodige kennis en vaardigheden om menselijke factoren voor de 21ste eeuw aan te pakken.

Belangrijkste feitenDeze cursus is geaccrediteerd als de onderwijskwalificatie voor het Lidmaatschap van deInstituut voor Ergonomie en Menselijke Factoren.Veel van onze afgestudeerden zijn gaan werken in adviesbureaus en spraakmakende bedrijven zoals WS Atkins, Network Rail, Jaguar LandRover, BAE Systems, Rolls Royce enz.Er zijn veel mogelijkheden om je studie binnen de afdeling voort te zetten via een uitgebreid PhD-programma binnen de onderzoeksgroep Human Factors.De faculteit Ingenieurswetenschappen staat op de derde plaats in het VK voor onderzoeksbevoegdheid in het kader van REF 2014, het Research Excellence Framework van de Britse overheid. Meer dan 98% van het technisch onderzoek is gerangschikt van internationale kwaliteit, met 85% beoordeeld als wereldleider of internationaal uitstekend.Afgestudeerden van de Human Factors and Ergonomics MSc kunnen na een vierjarige werkervaring een volledig lidmaatschap krijgen bij de Human Factors and Ergonomics Society (HFES).Cursus details... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus is gevestigd in Wroclaw in Polen en Nottingham en biedt geavanceerde trainingen in telecommunicatietechnologie. ... [+]

De Msc Modern Telecommunications is een gezamenlijke cursus tussen de afdelingen Electrical and Electronic Engineering aan de University of Nottingham, UK and Electronics aan de universiteit van Wroclaw, Polen.

Belangrijkste feitenDe cursus biedt de technische kennis en vaardigheden om u uit te rusten voor een toonaangevende carrière in communicatie, elektronische of fotonische engineering en computertechnologie.De Universiteit van Nottingham is erkend als het leveren van een gouden standaard in het Teaching Excellence Framework (TEF), dat is gericht op het erkennen en belonen van excellent leren en onderwijzen.Cursus details

De cursus is verdeeld in drie semesters, te beginnen in januari in Wroclaw en over te zetten naar Nottingham voor het tweede semester in september. Voor het derde semester gaat u terug naar Wroclaw om uw onderzoeksproject uit te voeren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Januari 2020
Engels
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus biedt een specialistische opleiding in vermogenselektronica en drijft technieken en huidige werkwijzen aan. ... [+]

Dit trainingsprogramma is ontwikkeld om een ​​actueel en dynamisch verloop te bieden in vermogenselektronica en -aandrijvingen en hun toepassingen.

De regeling en conversie van elektrisch vermogen met behulp van solid state-technieken zijn nu gebruikelijk in zowel de huishoudelijke als de industriële omgeving. Een recente schatting suggereerde dat meer dan 40% van alle opgewekte elektriciteit door silicium gaat voordat deze zijn eindbestemming heeft bereikt.

Een kennis van en inzicht in de diverse disciplines die worden omvat door vermogenselektronica - apparaten, converters, besturingstheorie en motoraandrijfsystemen - is daarom essentieel voor alle krachtengineers.

Deze cursus heeft als doel een gespecialiseerde opleiding in vermogenselektronica te bieden en technieken te stimuleren, waarbij belangrijke basisprincipes worden behandeld, samen met moderne toepassingen en huidige praktijken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze voltijdse cursus biedt gespecialiseerde technische kennis en vaardigheden aan studenten die zich willen specialiseren in bouwtechniek. ... [+]

Dit postdoctorale programma stelt je in staat een gedetailleerd theoretisch begrip van structurele engineering te ontwikkelen en hoe je dat begrip kunt toepassen op praktische ontwerpsituaties. Deze omvatten de reactie van structuren op extreme belasting, zoals wind en aardbevingen.

De cursus integreert theorie, toepassing en ontwerp. Theorie zal naast de toepassing worden geïntroduceerd met behulp van geavanceerde software en computermodellering, in structurele engineering en in BIM, zodat u kunt zien hoe deze zich verhoudt tot problemen in de praktijk.

Constructief ontwerp is een kernelement van de cursus en biedt u de mogelijkheid om uw kennis van stalen en betonnen constructies uit te breiden. Hoge gebouwen en bruggen bieden u verdere mogelijkheden om geavanceerde analyse met ontwerp in een praktische context te integreren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus bekijkt hoe hernieuwbare en duurzame energietechnologieën milieuvriendelijke gebouwen kunnen creëren. ... [+]

De MSc Sustainable Building Technology is specifiek afgestemd op afgestudeerden in bouwdiensten, architectonische milieutechniek, architectuur en aanverwante disciplines.

De cursus is zorgvuldig gestructureerd om tegemoet te komen aan de interesses en vaardigheden van degenen die gerelateerd zijn aan het bouwen van ontwerp en technologie en het bouwen van energie- en milieuprestaties.

De sterke nadruk ligt op een succesvolle integratie van hernieuwbare en duurzame energietechnologieën in gebouwen, wat een goed begrip vereist van zowel het ontwerp als de technologie en dus de nauwe samenwerking tussen architectuur en engineering.

Belangrijkste feitenAls onderdeel van zijn opdracht streeft het Departement voor Architectuur en Gebouwde Omgeving ernaar om uw vakbekwaamheid en de ecologisch verantwoorde houding te ontwikkelen die nodig is in de snel veranderende wereld van vandaag.De afdeling heeft sterke samenwerkingsverbanden met buitenlandse instellingen.Deze cursus is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Building Services Engineers.Cursus details... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus biedt u geavanceerde vaardigheden op het gebied van hernieuwbare energie, energie-efficiëntie en zakendoen. ... [+]

De MSc Sustainable Energy and Entrepreneurship wordt aangeboden door het Department of Architecture and Built Environment in samenwerking met de Nottingham University Business School. Deze cursus biedt studenten geavanceerde vaardigheden op het gebied van hernieuwbare energie, energie-efficiëntie en bedrijven.

De cursus is bedoeld voor studenten met een achtergrond in Engineering (bijv. Werktuigbouwkunde, Chemische Technologie, Energie, etc.) of Science (Natuurkunde, Scheikunde, Milieuwetenschappen) of Economie.

De cursus is ook geschikt voor de aanvragers met een achtergrond in architectuur, aardrijkskunde, bedrijfskunde, management of andere vergelijkbare onderwerpen, met een bewijs van hun elementaire wiskundige vaardigheden en hun basiskennis of energie-ervaring.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus is bedoeld om afgestudeerden in wetenschappen en techniek in staat te stellen verschillende opties voor energievoorziening te beoordelen en duurzame energiete ... [+]

Deze cursus van 12 maanden is bedoeld om afgestudeerden in wetenschappen en techniek verschillende energievoorzieningsopties te laten beoordelen. Studenten zullen een uitgebreid begrip krijgen van moderne duurzame, hernieuwbare en conventionele technologieën voor een breed scala aan toepassingen.

Vanwege een groeiend tekort aan vaardigheden in de energiesector, met name in opkomende energietechnologieën, heeft de industrie afgestudeerden nodig met specialistische kennis en multidisciplinaire vaardigheden. Een breed begrip van energietechnologieën en meer praktische technische vaardigheden worden tijdens deze cursus geboden.

Belangrijkste feitenDeze cursus is geaccrediteerd door de Institution of Mechanical EngineersHet biedt projectbeheer als onderdeel van de module Projectorganisatie en ontwerp en financiële evaluatie als onderdeel van de module Energieprestatie en -beoordeling.... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Verkrijgbaar met twee Pathways , Sustainable Highways of Sustainable Railways, deze eenjarige full-time cursus blijft dicht bij de technische praktijk. Het is bedoeld om ... [+]

Deze cursus heeft twee verschillende Pathways ; Duurzame snelwegen en duurzame spoorwegen.

Snelwegtechniek houdt zich bezig met de planning, het ontwerp, de bouw, het onderhoud en de exploitatie van snelwegen, inclusief rijwegen voor voertuigen, fietsen en voetgangers en met hun effectieve beheer. Dit alles moet zo duurzaam mogelijk worden gerealiseerd.Spoorwegtechniek houdt zich bezig met de planning, het ontwerp, de bouw, het onderhoud en de exploitatie van spoorwegen, die zich uitstrekken tot snelle doorvoer (tram) systemen, en met hun effectieve beheer. Dit alles moet zo duurzaam mogelijk worden gerealiseerd.

Beide Pathways binnen dit MSc-programma nemen een radicale, praktische benadering door traditioneel onderwijs nauw te koppelen aan bijna-echte problemen met snelweg- en spoorwegtechniek. Het biedt de technische kennis en vaardigheden om de analytische, besluitvormende en kritische krachten te ontwikkelen die nodig zijn om op een duurzame manier echte, praktische problemen op het gebied van snelweg- en spoorwegtechniek op te lossen. Het zal je helpen om overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen die kunnen leiden tot een succesvolle carrière in snelweg- of spoorwegtechniek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Deze cursus biedt een geavanceerd inzicht in werktuigbouwkunde en biedt streams voor een bepaalde specialisatie. ... [+]

Deze MSc-cursus biedt de kans om geavanceerde onderwerpen te bestuderen in de machinebouw, met aandacht voor technische wetenschappen, ontwerp en technologie.

Voortbouwend op deze brede basis bieden we een aantal streams waarmee u zich kunt specialiseren in een bepaald gebied, waaronder lucht- en ruimtevaart, automotive, bio-engineering, materialen en productie. Deze streams bouwen voort op onze belangrijkste onderzoeks- en academische sterktes, samen met onze sterke industriële banden.

Modules en projecten worden geleverd door internationaal erkende experts in het gebied, waaronder speciale lezingen van experts uit de sector.

Belangrijkste feitenDeze reeks MSc-programma's in de machinebouw biedt gespecialiseerde streams gekoppeld aan onze toonaangevende onderzoeksactiviteiten en -centra.Deze cursus is geaccrediteerd door de instelling van Mechanical Engineers. Deze cursus wordt ook gegeven aan de University of Nottingham'sMalaysia Campus.De faculteit Ingenieurswetenschappen staat op de derde plaats in het VK voor onderzoeksbevoegdheid in het kader van REF 2014, het Research Excellence Framework van de Britse overheid. Meer dan 98% van het technisch onderzoek is gerangschikt van internationale kwaliteit, met 85% beoordeeld als wereldleider of internationaal uitstekend.De Universiteit van Nottingham is erkend als het leveren van een gouden standaard in het Teaching Excellence Framework (TEF), dat is gericht op het erkennen en belonen van excellent leren en onderwijzen.Cursus details... [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

Nottingham, Engeland, NG7 2RD GB