The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit van Nottingham: Faculteit Ingenieurswetenschappen

DeFaculteit Ingenieurswetenschappen in NottinghamStaat bekend om zijn wereldklasse onderzoek, inspirerend onderwijs en diverse academische gemeenschap.

Door deel te nemen aan ons in Nottingham, zult u deel uitmaken van een gemeenschap van studenten uit meer dan 150 verschillende landen van over de hele wereld.

 • 3e in het Verenigd Koninkrijk voor onderzoekskracht onder REF 2014, de British Government's Research Excellence Framework
 • Meer dan 98% van het technisch onderzoek is van internationale kwaliteit, met 85% gegradeerd als wereldleider of internationaal uitstekend (REF 2014)
 • Een UK Top 10 Engineering Faculteit: Tijden Higher Education World University Rankings 2017
 • Nottingham is gerangschikt in het Verenigd Koninkrijk top 10 voor mechanische engineering en elektrotechniek (QS World Rankings 2017)

U vindt de faculteit is een vriendelijke en ondersteunende werkomgeving. Je werkt samen met creatieve en inspirerende mensen die staan ​​te popelen om hun ervaringen te delen.

Wij zijn toegewijd aan het ondersteunen van getalenteerde mensen en het ontwikkelen van partnerschappen met industrie, financieringsorganen en overheidsinstanties om een ​​positief milieu te creëren waar ontdekking, beurs, innovatie, commerciële exploitatie en publieke betrokkenheid bloeien. De faculteit is betrokken bij honderden live onderzoeksprojecten en werkt nauw samen met de industrie. Onze praktische focus en aanpak kan u helpen met de kennis en vaardigheden die u nodig hebt om te verhuizen naar het nagraadse onderzoek of om een ​​carrière in engineering overal ter wereld te streven.

Door het bestuderen van Nottingham u zal:

 • Ontwikkel high-end marketingvaardigheden
 • Wordt geleerd door uitzonderlijk en hoogs aangehaalde academische medewerkers, vaak wereldleiders in hun vakgebied
 • Maak deel uit van een wereldwijde postdoctorale gemeenschap met een netwerk van internationale campussen in het Verenigd Koninkrijk, China en Maleisië
 • Gediplomeerd met een internationaal erkende en gewaardeerde kwalificatie

U wordt geleerd door academici die gepassioneerd zijn over hun vakgebieden en zich inzetten voor de ontwikkeling van de toekomstige generatie toekomstige ingenieurs, architecten en onderzoekers. Als nagraadse student in de faculteit heeft u toegang tot een indrukwekkende suite van faciliteiten en middelen om activiteiten te ondersteunen in allerlei specialismen.

Veel van onze vakken zijn geaccrediteerd door professionele organisaties en veel van onze onderzoeksprojecten zijn multidisciplinair van aard, waardoor een breed scala aan specialisten van over de universiteit, onderzoeksinstellingen, industriepartners en overheidsdiensten samenkomen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor uitdagende mondiale problemen.

In 2012 hebben we het Institute for Aerospace Technology (IAT) geopend, die het Marie Curie Innovative Doctoral Programme aanbiedt, gericht op het leveren van een blauwdruk voor het luchtvervoer van morgen. Onze Creative Energy Homes is een zeven huisontwikkeling die een levende testplaats biedt voor toonaangevende bedrijven om samen te werken met de universiteit om de integratie van energie-efficiënte technologieën in gebouwen te onderzoeken.

Onze onderzoekssterkte omvat composietmaterialen, additieve productie en 3D-drukwerk, energie, duurzaamheid en luchtvaart. Wij beschikken over een van de grootste onderzoeksgroepen voor energie-elektronica en een van de grootste additieven in onderzoeksgroepen in de wereld.

De Universiteit van Nottingham

 • Toegekend een Gold rating voor ons uitstekende onderwijs in het UK's Education Excellence Framework (TEF) 2017
 • Een van de meest doelgerichte universiteiten in Groot-Brittannië door afgestudeerde werkgevers (Nummer 1 meest gerichte universiteit (De Graduate Market in 2014) en de tweede meest gerichte universiteit (The Graduate Market in 2015 en 2016) - High Fliers Research)
 • Gedoceerd Universiteit van het Jaar voor Graduate Employment in The Times en The Sunday Times Goede Universiteitsgids 2017

De Universiteit van Nottingham's Center for English Language Education (CELE) biedt hoogwaardige academische engels en studievaardigheden voorbereiding en ondersteuning voor en tijdens studentenstudies.

Locaties

Nottingham

Address
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

NG7 2RD Nottingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Opleidingen

MSc
Deze school biedt ook: