The Islamic College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het islamitische college Vertegenwoordigt een fusie van het klassieke met het moderne. Het werd opgericht in 1998 Een nieuwe aanpak van de Studie van islam en moslims Door een uniek te bieden 'Insider's perspective' Over de islam en het bevorderen van een niet-sectaire vooruitzichten. De College Wordt snel belangrijk Academisch centrum voor islamitische studies: Het biedt volledig gevalideerde diploma's op zowel de bachelor- als nagraadse niveau en heeft tot nu toe meer dan veertig belangrijke teksten op het gebied van islamitische studies gepubliceerd en een kwartaal academisch tijdschrift gepubliceerd.

Het is ook een veelzijdige instelling, die certificaat niveau cursussen in praktijk biedt Islamitische onderwerpen, zoals Qur'anic Arabic en Islamic Banking, Om niet te vergeten dat ik net een belangrijk nieuw programma heeft gelanceerd om te trainen Moslim geleerden voor het Westen.

Het islamitische college Is een van de weinige mosliminstellingen in het Westen in staat om zo'n indrukwekkende bijdrage te leveren aan de studie en de toekomst van Islam.

Onze visie

Het islamitische college is toegewijd aan het helpen van studenten om hun potentieel te vervullen en om academische kennis te bevorderen op basis van authentieke, originele, islamitische bronnen. Wij streven ernaar om islamitische kennis te verspreiden in een omgeving die overeenstemt met islamitische waarden en probeert derhalve de islamitische normen en waarden te volgen waarin die kennis rijp, gekoesterd en ontwikkeld is. Het college biedt de beste kans voor studenten die in de juiste context en perspectief een dieper inzicht willen hebben in de islam, zijn filosofie en zijn wet.

Doelen & doelstellingen

  • Om een ​​geïntegreerde en interdisciplinaire aanpak te bieden aan degenen die geïnteresseerd zijn in het verwerven van een kritisch, constructief en breed begrip van kwesties en onderwerpen over de islam
  • Het stimuleren van origineel en analytisch onderzoek over een breed scala aan onderwerpen over de islam
  • Om de leerlingen te helpen meer zelfstandige en reflecterende leerlingen te worden
  • Om studenten te voorzien van de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor werk of verder studie
  • Om een ​​inclusief omgeving te creëren voor zowel moslims als niet-moslims uit verschillende culturen en achtergronden

Onze Missie

In onze programma's en onderzoek streven we ernaar om meer dan alleen een academisch begrip van de islam te bieden, zoals het vandaag wordt geleerd in de meeste universiteiten. We willen een 'insider's view' van de islam presenteren en de leerlingen toelaten om het te verstaan ​​als een levende, ademende manier van leven, evenals een systeem van geloof. Dit betekent dat zij niet alleen academische theorieën over de islam zullen bestuderen, maar ze zullen kennis maken met wetenschappelijke debatten die binnen de islam plaatsvinden en wat dit voor de toekomst van de islam betekent. Op deze manier brengen we onderwijs en spiritualiteit, klassiek en modern, academisch en praktisch samen.

http://www.islamic-college.ac.uk

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

MA Islamic Law (On-Campus & Distance Learning)

Campus of Online Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar November 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

[+]

[-]

Ma Islamitische Studies (op Campus En Afstandsonderwijs)

Campus of Online Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar November 2018 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

De cursus MA / PG Dip in Islamitische Studies aan het Islamitische College is gericht op het verdiepen van de studenten over het hele begrip van de islam in historische en moderne contexten, terwijl ze de mogelijkheid bieden om de Quran, Hadith en andere islamitische teksten uitgebreid te bestuderen. Dit programma is ontwikkeld en wordt afgeleverd en beoordeeld door The Islamic College, toegekend door en kwaliteit verzekerd door de Middlesex University. mu [+]

De cursus MA / PG Dip in Islamitische Studies aan het Islamitische College is gericht op het verdiepen van de studenten over het hele begrip van de islam in historische en moderne contexten, terwijl ze de mogelijkheid bieden om de Quran, Hadith en andere islamitische teksten uitgebreid te bestuderen.

Het programma is gestructureerd ten behoeve van studenten die streven naar een PhD-opleiding en toekomstige docenten in het vakgebied, maar ook voor degenen die op verschillende terreinen werk kunnen zoeken op verschillende terreinen die expertise in de islam nodig hebben.

Als alternatief zou de cursus passen bij die studenten waarvan de eerste graad niet in de islamitische studie is en hun begrip van de islam willen uitbreiden.... [-]


Videos

The Islamic College, London, UK

Contact
Bezoekadres
The Islamic College,
133 High Road, Willesden

London, Engeland, NW10 2SW GB
Social Media