Lees de Officiële Beschrijving

Aga Khan University is een unieke hybride: een instelling van wetenschappelijke excellentie, dat is ook een agent voor de sociale ontwikkeling. Een belangrijke bron van me ical, verpleging en leraar onderwijs, onderzoek en openbare dienstverlening in de derde wereld, de Universiteit bereidt mannen en vrouwen om verandering te leiden in hun samenleving en om te gedijen in de mondiale economie. AKU'S docenten, studenten en afgestudeerden gaan waar de nood het hoogst is, het werken in de informele stedelijke nederzettingen, dorpen en regio's ver, waar conflict of verwaarlozing basisdiensten heeft gedecimeerd. In vele gevallen, zoals gemeenschappen hun huizen. Gebaseerd op de principes van de botsing kwaliteit, relevantie en toegang, de UNIVERSITEIT heeft campussen en programma's in Afghanistan, Oost Afrika, Pakistan, En de Verenigd Koningkrijk. De faciliteiten omvatten academische ziekenhuizen, Nursing Scholen, Medical Colleges, Institutes for Educational DevelopmentEen examencommissie, en een Instituut voor de studie van de islamitische beschavingen. Bij AKU, Studenten gedijen in een gastvrije en ondersteunende omgeving dat pluralisme omarmt, vraagt ​​om excellentie en moedigt leiderschap, teamwork, intellectuele nieuwsgierigheid, debat en directe betrokkenheid bij echte problemen. Toelating tot de universiteit is op basis van verdienste, ongeacht de financiële nood.Instituut voor de studie van de islamitische beschavingen

Gevestigd in Londen, Aga Khan University Instituut voor de studie van de islamitische beschavingen is gericht op onderzoek en onderwijs over het erfgoed van de islamitische samenlevingen te versterken, met specifieke aandacht voor de uitdagingen die deze samenlevingen worden geconfronteerd in een eigentijdse inrichting.

mandaat ISMC is om de historische en hedendaagse aspecten van de islamitische samenlevingen te verlichten en een platform voor de nieuwe manier van denken over hun toekomst door middel van onderzoek, publicaties, publieke evenementen en een interdisciplinaire master die studenten aantrekt uit de hele wereld om zijn campus in Londen te maken.

Het Instituut streeft naar een veelzijdige benadering van de studie van de islamitische volkeren bieden door middel van een kader van wereldculturen, de humaniora en sociale wetenschappen. Deze aanpak komt tot uiting in de masteropleiding, evenals een reeks van korte cursussen en door middel van onderzoek en publicaties.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

The Aga Khan University: ​​Institute for the Study of Muslim Civilisations

Gevestigd in het centrum van Londen, de Aga Khan Universitair Instituut voor de Studie van de islamitische Civilisations (ISMC) tweejarige MA-programma biedt een unieke m ... [+]

Gevestigd in het centrum van Londen, de Aga Khan Universitair Instituut voor de Studie van de islamitische Civilisations (ISMC) twee jaar MA programma biedt:

Een onderscheidende manier om te begrijpen islamitische beschavingen zoals ze na verloop van tijd zijn geëvolueerd. Wijst op het grote aantal en de complexiteit van het verleden en heden islamitische culturen, het bestuderen van hen als onderdeel van de culturen in de wereld. Maakt gebruik van de instrumenten van de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen als kader voor het leren.

Binnen de disciplines van de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen onze studenten studeren een aantal onderwerpen, waaronder de ontwikkeling van studies, economie, politieke wetenschappen, kunst, architectuur, geschiedenis, literatuur, vergelijkende godsdienstwetenschap en de wet.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands