Swansea University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Swansea, opgericht in 1920, is een levendige, door onderzoek geleide universiteit.

Swansea University is een door onderzoek geleide universiteit die sinds 1920 een verschil heeft gemaakt. Onze diverse en gastvrije gemeenschap gedijt op verkenning en ontdekking, met een evenwicht tussen uitstekend onderwijs en onderzoek, naast een uitstekende levenskwaliteit.

Onze toewijding aan onderzoek met voordelen uit de echte wereld heeft ertoe geleid dat we onze ambitie hebben verwezenlijkt om een Top 30-onderzoeksuniversiteit te zijn, waarmee we de ranglijst van het Research Excellence Framework 2014-2021 van de 52e in 2008 naar de 26e plaats in het VK verhoogden.

Swansea University is voor de tweede keer in vijf jaar uitgeroepen tot University of the Year in de Whatuni Student Choice Awards. De Swansea University werd niet alleen gekroond tot Universiteit van het Jaar, maar nam ook de eerste plaats in in de categorie Internationaal en behaalde een top drie in de categorieën Postgraduate, en Cursus en Docenten. Nu, in het zesde jaar, worden de Whatuni Student Choice Awards volledig door studenten gestemd, met meer dan 41.000 beoordelingen en opmerkingen van meer dan 160 Britse instellingen.

In de prestigieuze Times and Sunday Times, Good University Guide 2019, zijn we zes plaatsen gestegen naar de Britse Top 30. We zijn tweede in de algemene UK University of the Year en hebben de Welsh University of the Year- titel gewonnen voor de de tweede keer in drie jaar, wat onze positie als de toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in Wales versterkt.

Swansea University staat bovenaan in Wales in The Guardian University Guide 2020. Het aandeel studenten dat tevreden is met hun cursus is aanzienlijk toegenomen, met Swansea nu op de 4e plaats in het VK. Swansea staat ook op de vijfde plaats naast Cambridge University voor het aandeel studenten dat zes maanden na het afstuderen een baan op graduaatniveau of verder onderzoek volgt.

We plaatsen onze studenten in het hart van alles. Als resultaat behaalden we een gouden rating, de hoogst mogelijke rating, in het National Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF) en staan we in de UK Top 10 voor studententevredenheid in de National Student Survey voor 2019.

Onze prachtige campussen aan het water maken ons een aantrekkelijke locatie voor studenten en personeel van over de hele wereld, en onze multiculturele gemeenschap biedt een wereldwijd perspectief, waardoor degenen die zich bij ons voegen vaardigheden en kennis kunnen ontwikkelen die hen op een succesvolle en verrijkende carrière zetten.

Internationale studenten

Swansea University wordt erkend als een World Top 200-universiteit voor internationale studenten en we verwelkomen aanvragen van internationale studenten van over de hele wereld.

We moedigen onze internationale studenten aan om te solliciteren via ons online applicatiesysteem. Bezoek onze aanmeldingspagina's voor meer informatie over het maken van een undergraduate of postdoctorale aanvraag om te studeren aan de Swansea University .

Locaties

Swansea

Address
Swansea University
Singleton Park
Swansea
SA2 8PP
Wales, UK

SA2 8PP Swansea, Wales, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

MA
MSc