Lees de Officiële Beschrijving

Een universiteit van wereldklasse

Swansea University is een door onderzoek geleide universiteit die sinds 1920 een verschil maakt. De universitaire gemeenschap leeft van exploratie en ontdekking en biedt de juiste balans tussen uitstekend onderwijs en onderzoek, gekoppeld aan een benijdenswaardige kwaliteit van leven.

De universiteit heeft een periode van enorme groei doorgemaakt en we hebben onze ambitie bereikt om een ​​top-dertig onderzoeksuniversiteit te zijn, die de 2014 Research Excellence Framework-ranglijst naar 52 opvoert in het Verenigd Koninkrijk vanaf 52 in 2008.

Bovendien is een ambitieus Campusontwikkelingsprogramma in volle gang - een van de grootste kenniseconomieprojecten in het VK en binnen de top vijf van Europa.

Het gaat om de oprichting van de Bay Campus, een gloednieuwe £ 450 miljoen ontwikkeling op de oostelijke benadering van de stad, samen met de transformatie van onze bestaande Singleton Park Campus.

Swansea's multiculturele gemeenschap met twee campussen biedt een wereldwijd perspectief en kansen om vaardigheden te verwerven die een leven lang meegaan.

Trouw aan de visie van de industriële oprichters in 1920, zal Swansea University:

  • Zorgen voor een klimaat van toponderzoek, met onderzoek dat is wereldwijd toonaangevende, wereldwijde samenwerking en internationaal erkend;
  • Lever een uitstekende student ervaring met het onderzoek onder leiding van en praktijkgerichte gedreven leer van de hoogste kwaliteit dat de wereldwijde afgestudeerden opgeleid en uitgerust voor voorname persoonlijke en professionele prestatie produceert;
  • Gebruik maken van haar onderzoek sterkte, samenwerking met het bedrijfsleven en het wereldwijde bereik, om de economische groei, het stimuleren van welvaart rijden, verrijken de gemeenschap en culturele leven van Wales, en een bijdrage leveren aan de gezondheid, vrije tijd en het welzijn van haar burgers.

Een baken voor baanbrekende samenwerkingsverbanden

In het Research Excellence Framework van 2014, realiseerde de Swansea University de ambitie om een ​​Britse top 30 onderzoeksinstelling te worden.

Onze REF-ranglijst van 26 was de "grootste sprong onder onderzoeksintensieve instellingen", volgens Times Higher Education. Nu de universiteit zijn honderdjarig bestaan ​​in 2020 nadert, hebben we nieuwe doelen. Ze zijn om:

  • Word in 2018 een Britse top 30-gerangschikte universiteit
  • Doorgaan met onze ambitieuze uitbreidingsplannen
  • Ons wereldwijde bereik uitbreiden; en
  • Ga dichterbij een van 's werelds beste 200 universiteiten worden.

In REF 2014 werd de kwaliteit van het onderzoek van Swansea op één lijn gesteld met zes Russell Group-universiteiten of deze overtroffen. We stonden ook op de 22e plaats voor de impact van dat onderzoek.

Wij geloven in ...

Gelijkheid van Kansen

Swansea University streeft naar een inclusieve en ondersteunende werk- en leeromgeving, die vrij is van oneerlijke discriminatie en die medewerkers en studenten in staat stelt hun persoonlijke potentieel te vervullen.

Het gelijkekansenteam van de universiteit ondersteunt actief medewerkers en studenten om mogelijke barrières te identificeren en te verwijderen en zorgt ervoor dat de universiteit gelijke kansen biedt aan alle medewerkers en studenten, ongeacht ras, geslacht, leeftijd, handicap, seksuele geaardheid, religie en geloof, geslacht overplaatsing, zwangerschaps- en bevallingsstatus of status van huwelijk en burgerlijk partnerschap.

Lopende projecten op het gebied van gelijkheid van universiteiten omvatten Athena SWAN, de Workplace Equality Index, het Race Charter Mark en de Stonewall University Guide (AKA Gay By Degree). Meer informatie is beschikbaar op de webpagina's met gelijke kansen.

Waardigheid op het werk en studeren

Het beleid Waardigheid op het werk en studie bevordert de waardigheid van alle studenten en medewerkers van de universiteit door alle vormen van aanstootgevend gedrag te elimineren en een werk- en leeromgeving te creëren die vrij is van intimidatie en agressie. Leden van de universiteit moeten worden behandeld met waardigheid en respect en worden beschermd tegen pesterijen en intimidatie op het werk en tijdens de studie.

Ondersteuning van de Welshe taal

We willen de Welshe cultuur en de Welshe taal actief ondersteunen, promoten en verrijken.

Als onderdeel van onze visie streven we ernaar onze studentenervaring te verbeteren door meer mogelijkheden om te studeren via het medium Welsh en een verbeterde opname van de voorziening.

We zullen ook de mogelijkheden voor alle leden van de universiteit vergroten, die de taal in het Welsh kunnen gebruiken en zo het imago van de universiteit in Wales als een tweetalige instelling versterken.

Het leven van anderen verrijken

Discovery is een door vrijwilligers geleide liefdadigheidsorganisatie die tot doel heeft het leven van mensen in Swansea te verrijken. De organisatie voorziet een gemeenschap waarin mensen als gelijken worden behandeld en niet worden gediscrimineerd of benadeeld door de samenleving.

Discovery heeft tot doel:

  • Verrijk de levens van mensen in Swansea zodat zij hun potentieel als gemachtigde individuen en als leden van groepen en gemeenschappen kunnen vervullen.
  • Bied nieuwe ervaringen en kansen aan via een breed scala aan door studenten geleide activiteiten in de gemeenschap die leiden tot meer wederzijds begrip en gelijkheid.
  • Ondersteun actief studenten om zich bewust te zijn van hun persoonlijke ontwikkeling en de impact op zichzelf en het leven van anderen door hun betrokkenheid bij gemeenschapsactiviteiten.

Een gezonde universiteit

Swansea is aangewezen als een van de 'Gezonde Steden' van de Wereldgezondheidsorganisatie en wordt lid van een elite groep steden die samenwerken om de gezondheid van lokale gemeenschappen te verbeteren. Evenzo is Swansea University aangewezen als een gezonde universiteit en heeft een gezond netwerk op de campus gevestigd met als opdracht de gezondheid en het welzijn van de universitaire gemeenschap te verbeteren.

International Students

Swansea University wordt erkend als een World Top 200 University for International Students en we verwelkomen applicaties van internationale studenten van over de hele wereld.

We moedigen onze internationale studenten aan om applicaties te maken via ons online sollicitatiesysteem. Ga naar onze toepassingspagina's voor meer informatie over het maken van een niet-gegradueerde of postdoctorale studie aan de Swansea University.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Swansea University

De MA in communicatie, mediapraktijk en public relations (PR) is bedoeld voor studenten die hun energie willen richten op de dynamische wereld van sociale media, hun crea ... [+]

De MA in communicatie, mediapraktijk en public relations (PR) is bedoeld voor studenten die hun energie willen richten op de dynamische wereld van sociale media, hun creatieve praktijk en professionele schrijfvaardigheden willen ontwikkelen of willen werken in een ondernemende omgeving.

Belangrijkste kenmerken

De MA biedt syllabus-gebaseerde praktijk in professionele, hedendaagse mediakennis, onderwezen door professionals uit de industrie met academische achtergronden. Het programma omvat modules in professioneel schrijven / journalistiek, visuele communicatie en mediaontwerp, video- en documentaire productie en PR, branding en promotie. Andere modules in communicatie, theorie, film en geschiedenis zijn ook beschikbaar.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Onze MA Cyber ​​Crime and Terrorism zal u blootstellen aan de steeds veranderende aard van online misdaden en crimineel gedrag om de bedreigingen, trends, problemen en re ... [+]

Onze MA Cyber ​​Crime and Terrorism zal u blootstellen aan de steeds veranderende aard van online misdaden en crimineel gedrag om de bedreigingen, trends, problemen en reacties op terrorisme en cyberveiligheid, evenals de cruciale ethische vragen te begrijpen.

Belangrijkste kenmerken

Onze MA Cyber ​​Crime and Terrorism biedt studenten de mogelijkheid om:

Onderzoek kwesties met betrekking tot het cyber-rijk vanuit een interdisciplinair en multidimensionaal perspectief dat een unieke kijk op de problemen biedt.Neem direct contact op met projectwerk en met belanghebbenden die inzichten en actuele kennis van het onderwerp kunnen bieden.Kies uit een grote verscheidenheid aan modules beschikbaar aan de Hillary Rodham School of Law.De mogelijkheid om zich te specialiseren in bepaalde gebieden van cybercriminaliteit en / of online terrorisme via een MA-proefschrift.Omschrijving... [-]
Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MA in Internationale Betrekkingen wil je geest openen en je vaardigheden uitbreiden. ... [+]

De MA in Internationale Betrekkingen wil je geest openen en je vaardigheden uitbreiden.

Belangrijkste kenmerken

Deze MA biedt geavanceerd onderzoek op het gebied van internationale betrekkingen, waarbij studenten een gedetailleerd inzicht krijgen in het internationale systeem, belangrijke kwesties, de cruciale actoren en alternatieve manieren om het onderwerp te analyseren en te interpreteren.

Met een waardering voor de wereldwijde dynamiek op het werk, heb je de mogelijkheid om je te specialiseren in het onderzoeken van een specifiek deel van de wereld: de Asia-Pacific.

Het College of Arts and Humanities heeft een Graduate Center. Het Graduate Center bevordert en ondersteunt individuele en collaboratieve onderzoeksactiviteiten van internationale excellentie en biedt een levendige en ondersteunende omgeving voor studenten die postdoctoraal onderzoek nastreven en masterstudie hebben gegeven. Het centrum biedt postdoctorale opleidingen om academische en professionele ontwikkeling te bevorderen en vergemakkelijkt de deelname aan seminarprogramma's, workshops en internationale conferenties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MA in ontwikkeling en mensenrechten onderzoekt de relatief nieuwe interface tussen mensenrechten en internationale ontwikkeling. ... [+]

De MA in ontwikkeling en mensenrechten onderzoekt de relatief nieuwe interface tussen mensenrechten en internationale ontwikkeling.

Belangrijkste kenmerken

Deze MA is een multidisciplinair programma dat inzichten uit de gebieden van ontwikkelingsstudies, politiek, politieke theorie en internationaal recht combineert. Het onderzoekt een aantal van de belangrijkste problemen waarmee de mondiale samenlevingen in de 21ste eeuw worden geconfronteerd door middel van een dynamisch programma dat theoretische en toegepaste perspectieven combineert en wordt gegeven door een team van vooraanstaande academici op hun vakgebied.

Studenten zullen worden aangemoedigd om juridische theorieën, sociale en politieke theorieën en onderzoeksinstrumenten toe te passen bij het analyseren en begrijpen van ontwikkeling en mensenrechten, en om belangrijke historische en beleidsdimensies en -concepten te leren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MA in vertalen en tolken (MATI) is een gespecialiseerde variant, met speciale nadruk op tolkvaardigheden, van onze gevestigde MA in professionele vertaling. Het is een ... [+]

De MA in vertalen en tolken (MATI) is een gespecialiseerde variant, met speciale nadruk op tolkvaardigheden, van onze gevestigde MA in professionele vertaling. Het is een geïntegreerd programma dat is ontworpen om nieuwkomers met bewezen excellentie in vreemde talen om te zetten in succesvolle en verhandelbare professionele vertalers.

Belangrijkste kenmerken

De kern van de MATI is geavanceerd vertaalwerk over algemene, administratieve en technische tekstsoorten, tolken (in een of twee van de volgende omgevingen: lokale overheid, gezondheid, politie en rechtbank) en training in computerstandaard-ondersteunde computerbranche (CAT) tools. Deel 1 van het diploma omvat ook mogelijkheden om verdere gespecialiseerde vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van tolken, audiovisuele vertaling, machinevertaling (MT) en softwarelokalisatie, terminologiebeheer, videomaken of digitale publicatie, terwijl studenten in de vertaalwerkervaringmodule gesimuleerde vertaalbedrijven vormen, werken met lokale vertaalbedrijven en echte commissies uitvoeren volgens professionele normen en deadlines.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Onze MA in Toegepaste Criminologie en Criminologie zal je helpen meer te weten te komen over de oorzaken van misdaad, het Criminal Justice-systeem en de meest geavanceerd ... [+]

Onze MA in Toegepaste Criminologie en Criminologie zal je helpen meer te weten te komen over de oorzaken van misdaad, het Criminal Justice-systeem en de meest geavanceerde thema's in criminologische debatten van vooraanstaande experts in het veld. Er is een spannend aanbod van diverse modules die worden aangeboden, gericht op het toepassen van criminologische kennis op de werking van het Criminal Justice System.

Belangrijkste kenmerken

De MA in Toegepaste Criminal Justice and Criminology biedt:

Een diepgaand begrip van criminologische theorieën over criminaliteit en de werking van het strafrechtelijk systeemKennis van internationale ontwikkelingen in criminologisch en strafrechtelijk onderzoekEen kans om de impact van sociale, politieke en economische factoren op misdaad en strafrechtelijk beleid te bestuderenVerbeterde inzetbaarheid voor een carrière in strafrecht, de academische wereld of onderzoekBeschrijving... [-]
Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Swansea University

Op de MSc in Advanced Computer Science-cursus, wordt u grondig voorbereid op een carrière in IT of aanverwante bedrijfstakken. De cursus is voor jou als je een afgestudee ... [+]

Op de MSc in Advanced Computer Science-cursus, wordt u grondig voorbereid op een carrière in IT of aanverwante bedrijfstakken. De cursus is voor jou als je een afgestudeerde computerwetenschappen bent of als je ervaring hebt opgedaan met computer- en programmeerervaring in een andere eerste graad. Bereidheid om hard te werken en een vermogen om problemen op te lossen zijn even belangrijk voor deze MSc.

De MSc in Advanced Computer Science-cursus ontwikkelt de vaardigheden en kennis die je hebt opgedaan tijdens je eerste studie door je kennis van de computerwetenschappen te verbreden en te verdiepen door een verscheidenheid aan geavanceerde modules en materiaal.

Beschrijving

Op de MSc in Advanced Computer Science-cursus, wordt u grondig voorbereid op een carrière in IT of aanverwante bedrijfstakken. De cursus is voor jou als je een afgestudeerde computerwetenschappen bent of als je ervaring hebt opgedaan met computer- en programmeerervaring in een andere eerste graad. Bereidheid om hard te werken en een vermogen om problemen op te lossen zijn even belangrijk voor deze MSc.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Op de MSc in Cyber ​​Security-cursus aan Swansea University van Swansea University , zal je studie thema's omvatten, waaronder cryptografie, blockchain, cryptocurrencies, ... [+]

Op de MSc in Cyber ​​Security-cursus aan Swansea University van Swansea University , zal je studie thema's omvatten, waaronder cryptografie, blockchain, cryptocurrencies, de beveiliging en privacy van persoonlijke gegevens, cyberterrorisme, cybercriminaliteit en mobiele beveiliging om er maar een paar te noemen. In deze cursus kiest Swansea Computer Science voor een holistische en interdisciplinaire aanpak, waarbij modules over uiteenlopende onderwerpen worden gecombineerd, zoals penetratietesten, formele modellering, informatiebeveiligingsbeheer, cryptografie en AI om onze studenten een passende mindset te bieden voor een carrière in cybersecurity .

Het cybersecuritylab van de afdeling vormt de perfecte achtergrond voor het verkennen van het beveiligingslandschap, waardoor studenten en personeel experimenten kunnen uitvoeren op het gebied van netwerkbeveiliging, mobiele beveiliging en het onderzoeken van bedreigingen en afweermechanismen in de context van het internet der dingen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Ontworpen voor afgestudeerden in economische verwante vakgebieden die op zoek zijn naar een geavanceerd programma om carrière en / of verdere onderzoeksmogelijkheden te v ... [+]

Ontworpen voor afgestudeerden in economische verwante vakgebieden die op zoek zijn naar een geavanceerd programma om carrière en / of verdere onderzoeksmogelijkheden te verbeteren. Ontwikkel de vaardigheden en expertise die vereist zijn van de professionele econoom, terwijl u uw vermogen ontwikkelt om innovatief onderzoek te begrijpen en uit te voeren in zowel theoretische als toegepaste situaties.

Belangrijkste kenmerkenAlle modules worden gegeven door onze faculteit van wereldklasse met een breed scala aan industriële en academische kennisSwansea is de 1e in Wales voor internationaal gerangschikt onderzoek (REF 2014)93% van Swansea-studenten die binnen zes maanden na afstuderen werken of verder studerenHoge contacttijd - elke module bevat een lezing van 2 uur (klasgrootte ongeveer 150 studenten), gevolgd door een 1 uur durend seminar / zelfstudie (klassen met een maximum van 30) elke week.Beschrijving... [-]
Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Als student op de masteropleiding in elektronische en elektrotechniek, ontwikkel je specialistische vaardigheden die aansluiten bij de onderzoeksinteresses van het Colleg ... [+]

Als student op de masteropleiding in elektronische en elektrotechniek, ontwikkel je specialistische vaardigheden die aansluiten bij de onderzoeksinteresses van het College of Engineering en de behoeften van de elektronica-industrie weerspiegelen.

Belangrijkste kenmerken

De MSc elektronische en elektrotechnische cursus behandelt het vermogen om de opgedane kennis creatief en effectief toe te passen ten behoeve van het beroep, om een ​​werkprogramma efficiënt te plannen en uit te voeren en om op eigen initiatief te verbeteren je vaardigheden en kennis tijdens je carrière.

Industriestandaard apparatuur, zoals een scanning tunneling-microscoop voor atomisch schaalonderzoek of een hp4124 parameteranalysator voor vermogensapparaten, wordt gebruikt voor simulatie, implementatie en communicatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Dit MSc-programma is opgezet om, door middel van overleg met het bedrijfsleven en de industrie (zowel groot als klein), de belangrijkste vaardigheden en attributen van af ... [+]

Het is een bekend feit dat ingenieurs en technische afgestudeerden het potentieel hebben om het allerhoogste niveau van management en leiderschap binnen het bedrijfsleven en de industrie te bereiken.

Dit MSc-programma is opgezet om, door middel van overleg met het bedrijfsleven en de industrie (zowel groot als klein), de belangrijkste vaardigheden en attributen van afgestudeerden vast te stellen die vereist zijn om te slagen in een management- en / of leiderschapsrol in de technische sector.

Belangrijkste kenmerken

De inhoud van deze multidisciplinaire cursus zal zeer goed worden geïnformeerd door de industrie. Sleutelmodules leveren een brede introductie tot het management, samen met gedetailleerde engineering specifieke modules over:... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De Master's (MSc) in International Banking and Finance is gericht op kandidaten die een solide basis willen verwerven in internationale bank- en financiewezen, die hen zu ... [+]

De Master's (MSc) in International Banking and Finance is gericht op kandidaten die een solide basis willen verwerven in internationale bank- en financiewezen, die hen zullen toerusten voor een loopbaan in bankieren, handel of financiële analyse.

Belangrijkste kenmerkenEen uitgebreid gespecialiseerd programma dat in een enkel jaar kan worden voltooidAlle modules worden gegeven door onze faculteit van wereldklasse met een breed scala aan industriële en academische kennisSwansea is de 1e in Wales voor internationaal gerangschikt onderzoek (REF 2014)Een breed scala aan professionele accreditaties om uw loopbaan te versnellen, afhankelijk van de optionele modules die u neemt93% van Swansea studenten in dienst zes maanden na het afstuderenHoge contacttijd - onze modules worden elke week voorzien van een lezing (in klassen met een maximum van ongeveer 150 studenten) en een seminar / zelfstudie (in klassen met een maximum van 30). Geïnteresseerd in de faciliteiten? Bekijk ze hier eens.Beurzen beschikbaar voor excellente studenten - klik hier voor meer detailsSwansea is de nummer 1 in Wales voor een toonaangevende impact - 60% op 4-sterrenniveau (REF 2014)Beschrijving... [-]
Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Engineering aan de Swansea University heeft belangrijke onderzoekssterkten in materialen voor lucht- en ruimtevaarttoepassingen en staaltechnologie. Als student op de mas ... [+]

Engineering aan de Swansea University heeft belangrijke onderzoekssterkten in materialen voor lucht- en ruimtevaarttoepassingen en staaltechnologie. Als student op de masteropleiding Materials Engineering krijg je de diepgaande kennis en de breedte van de vaardigheden om aan de eisen van de internationale materialenindustrie te voldoen.

Belangrijkste kenmerken

Door middel van de MSc Materials Engineering-cursus wordt u voorzien van opleiding en ervaring op een breed scala van onderwerpen, waaronder metallurgie en materialenkeuze, moderne methoden die worden gebruikt voor engineeringontwerp en -analyse, de relatie tussen structuur, verwerking en eigenschappen voor een breed scala aan onderwerpen. materialen, materialen en geavanceerde composietmaterialen, structurele factoren die de mechanische eigenschappen van materialen regelen en moderne bedrijfskundige problemen en technieken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Word een succesvolle marketingleider van de toekomst. Ontwikkel uw marketing- en strategievaardigheden op hoog niveau, met een kritisch inzicht in de huidige problemen en ... [+]

Word een succesvolle marketingleider van de toekomst. Ontwikkel uw marketing- en strategievaardigheden op hoog niveau, met een kritisch inzicht in de huidige problemen en uitdagingen in een sector die voortdurend in ontwikkeling is. Deze cursus is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM), inclusief modulevrijstellingen van professionele CIM-kwalificaties (CIM Graduate Gateway-schema).

Belangrijkste kenmerkenAlle modules worden gegeven door onze faculteit van wereldklasse met een breed scala aan industriële en academische kennisKeuze van een proefproject of een stageproject van 3 maanden in de industrieSwansea is de 1e in Wales voor internationaal gerangschikt onderzoek (REF 2014)93% van Swansea-studenten die binnen zes maanden na afstuderen werken of verder studerenHoge contacttijd - elke module bevat een lezing van 2 uur (klasgrootte ongeveer 150 studenten), gevolgd door een 1 uur durend seminar / zelfstudie (klassen met een maximum van 30) elke week.Beurzen beschikbaar voor excellente studentenBeschrijving... [-]
Verenigd Koninkrijk Swansea
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Swansea University - Making Waves

Address
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, Verenigd Koninkrijk