Lees de Officiële Beschrijving

Een universiteit van wereldklasse

Swansea University is een door onderzoek geleide universiteit die sinds 1920 een verschil maakt. De universitaire gemeenschap leeft van exploratie en ontdekking en biedt de juiste balans tussen uitstekend onderwijs en onderzoek, gekoppeld aan een benijdenswaardige kwaliteit van leven.

De universiteit heeft een periode van enorme groei doorgemaakt en we hebben onze ambitie bereikt om een ​​top-dertig onderzoeksuniversiteit te zijn, die de 2014 Research Excellence Framework-ranglijst naar 52 opvoert in het Verenigd Koninkrijk vanaf 52 in 2008.

Bovendien is een ambitieus Campusontwikkelingsprogramma in volle gang - een van de grootste kenniseconomieprojecten in het VK en binnen de top vijf van Europa.

Het gaat om de oprichting van de Bay Campus, een gloednieuwe £ 450 miljoen ontwikkeling op de oostelijke benadering van de stad, samen met de transformatie van onze bestaande Singleton Park Campus.

Swansea's multiculturele gemeenschap met twee campussen biedt een wereldwijd perspectief en kansen om vaardigheden te verwerven die een leven lang meegaan.

Trouw aan de visie van de industriële oprichters in 1920, zal Swansea University:

 • Zorgen voor een klimaat van toponderzoek, met onderzoek dat is wereldwijd toonaangevende, wereldwijde samenwerking en internationaal erkend;
 • Lever een uitstekende student ervaring met het onderzoek onder leiding van en praktijkgerichte gedreven leer van de hoogste kwaliteit dat de wereldwijde afgestudeerden opgeleid en uitgerust voor voorname persoonlijke en professionele prestatie produceert;
 • Gebruik maken van haar onderzoek sterkte, samenwerking met het bedrijfsleven en het wereldwijde bereik, om de economische groei, het stimuleren van welvaart rijden, verrijken de gemeenschap en culturele leven van Wales, en een bijdrage leveren aan de gezondheid, vrije tijd en het welzijn van haar burgers.

Een baken voor baanbrekende samenwerkingsverbanden

In het Research Excellence Framework van 2014, realiseerde de Swansea University de ambitie om een ​​Britse top 30 onderzoeksinstelling te worden.

Onze REF-ranglijst van 26 was de "grootste sprong onder onderzoeksintensieve instellingen", volgens Times Higher Education. Nu de universiteit zijn honderdjarig bestaan ​​in 2020 nadert, hebben we nieuwe doelen. Ze zijn om:

 • Word in 2018 een Britse top 30-gerangschikte universiteit
 • Doorgaan met onze ambitieuze uitbreidingsplannen
 • Ons wereldwijde bereik uitbreiden; en
 • Ga dichterbij een van 's werelds beste 200 universiteiten worden.

In REF 2014 werd de kwaliteit van het onderzoek van Swansea op één lijn gesteld met zes Russell Group-universiteiten of deze overtroffen. We stonden ook op de 22e plaats voor de impact van dat onderzoek.

Wij geloven in ...

Gelijkheid van Kansen

Swansea University streeft naar een inclusieve en ondersteunende werk- en leeromgeving, die vrij is van oneerlijke discriminatie en die medewerkers en studenten in staat stelt hun persoonlijke potentieel te vervullen.

Het gelijkekansenteam van de universiteit ondersteunt actief medewerkers en studenten om mogelijke barrières te identificeren en te verwijderen en zorgt ervoor dat de universiteit gelijke kansen biedt aan alle medewerkers en studenten, ongeacht ras, geslacht, leeftijd, handicap, seksuele geaardheid, religie en geloof, geslacht overplaatsing, zwangerschaps- en bevallingsstatus of status van huwelijk en burgerlijk partnerschap.

Lopende projecten op het gebied van gelijkheid van universiteiten omvatten Athena SWAN, de Workplace Equality Index, het Race Charter Mark en de Stonewall University Guide (AKA Gay By Degree). Meer informatie is beschikbaar op de webpagina's met gelijke kansen.

Waardigheid op het werk en studeren

Het beleid Waardigheid op het werk en studie bevordert de waardigheid van alle studenten en medewerkers van de universiteit door alle vormen van aanstootgevend gedrag te elimineren en een werk- en leeromgeving te creëren die vrij is van intimidatie en agressie. Leden van de universiteit moeten worden behandeld met waardigheid en respect en worden beschermd tegen pesterijen en intimidatie op het werk en tijdens de studie.

Ondersteuning van de Welshe taal

We willen de Welshe cultuur en de Welshe taal actief ondersteunen, promoten en verrijken.

Als onderdeel van onze visie streven we ernaar onze studentenervaring te verbeteren door meer mogelijkheden om te studeren via het medium Welsh en een verbeterde opname van de voorziening.

We zullen ook de mogelijkheden voor alle leden van de universiteit vergroten, die de taal in het Welsh kunnen gebruiken en zo het imago van de universiteit in Wales als een tweetalige instelling versterken.

Het leven van anderen verrijken

Discovery is een door vrijwilligers geleide liefdadigheidsorganisatie die tot doel heeft het leven van mensen in Swansea te verrijken. De organisatie voorziet een gemeenschap waarin mensen als gelijken worden behandeld en niet worden gediscrimineerd of benadeeld door de samenleving.

Discovery heeft tot doel:

 • Verrijk de levens van mensen in Swansea zodat zij hun potentieel als gemachtigde individuen en als leden van groepen en gemeenschappen kunnen vervullen.
 • Bied nieuwe ervaringen en kansen aan via een breed scala aan door studenten geleide activiteiten in de gemeenschap die leiden tot meer wederzijds begrip en gelijkheid.
 • Ondersteun actief studenten om zich bewust te zijn van hun persoonlijke ontwikkeling en de impact op zichzelf en het leven van anderen door hun betrokkenheid bij gemeenschapsactiviteiten.

Een gezonde universiteit

Swansea is aangewezen als een van de 'Gezonde Steden' van de Wereldgezondheidsorganisatie en wordt lid van een elite groep steden die samenwerken om de gezondheid van lokale gemeenschappen te verbeteren. Evenzo is Swansea University aangewezen als een gezonde universiteit en heeft een gezond netwerk op de campus gevestigd met als opdracht de gezondheid en het welzijn van de universitaire gemeenschap te verbeteren.

International Students

Swansea University wordt erkend als een World Top 200 University for International Students en we verwelkomen applicaties van internationale studenten van over de hele wereld.

We moedigen onze internationale studenten aan om applicaties te maken via ons online sollicitatiesysteem. Ga naar onze toepassingspagina's voor meer informatie over het maken van een niet-gegradueerde of postdoctorale studie aan de Swansea University.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Swansea University

De MRes in Biosciences biedt u deskundige onderzoekstraining ingebed in onze onderzoeksgroepen van wereldklasse ingebed in een of meer van onze onderzoeksthema's in Biosc ... [+]

Cursus overzicht

De MRes in Biosciences biedt u deskundige onderzoekstraining ingebed in onze onderzoeksgroepen van wereldklasse ingebed in een of meer van onze onderzoeksthema's in Biosciences. U profiteert van onze gespecialiseerde faciliteiten op weg naar het behalen van een onderzoekskwalificatie van echt onderscheid.

Onze gespecialiseerde faciliteiten omvatten:

een op maat ontworpen £ 12,5 miljoen kustonderzoeksschiphet unieke centrum voor duurzaam aquatisch onderzoekgeavanceerde computerfaciliteiten met high-end grafische werkstationsmaatwerkgedrag en ecologische laboratoriumfaciliteitenspeciale moleculaire ecologie en endocrinologie faciliteiten en laboratoria

De eerste termijn bestaat uit twee verplichte modules met kernwetenschappelijke vaardigheden, kennis van onderzoeksmethoden en wetenschappelijke beoordeling, en een module gekozen uit een aanbod van het College of Science. De tweede en derde term worden gebruikt door het onderzoeksproject.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MA

Swansea University

De MA in Chinees-Engels vertalen en taal is beschikbaar als je een Mandarijn-spreker in de eerste taal uit China bent, geïnteresseerd in een toegepaste taalcarrière zoals ... [+]

Cursus overzicht

De MA in Chinees-Engels vertalen en taal is beschikbaar als je een Mandarijn-spreker in de eerste taal uit China bent, geïnteresseerd in een toegepaste taalcarrière zoals vertalen en onderwijzen van Engels of Chinees als vreemde taal.

Deze cursus geeft je taalspecifieke vaardigheden in vertaalstudies en toegepaste taalkunde. Het beoogt het brede gebied van vertaling te vergrendelen in een specifieke context, vertalen tussen Engels en Chinees.

Je behandelt het probleem van anderstaligen als leraren Engels, toegepaste taalstudies en het vertalen en onderwijzen van Engels of Chinees als tweede taal.

Onze graad is even aantrekkelijk voor Mandarijn-leraren die kennis willen opbouwen in de toegepaste taalwetenschap en praktijk.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MA in communicatie, mediapraktijk en public relations (PR) is bedoeld voor studenten die hun energie willen richten op de dynamische wereld van sociale media, hun crea ... [+]

De MA in communicatie, mediapraktijk en public relations (PR) is bedoeld voor studenten die hun energie willen richten op de dynamische wereld van sociale media, hun creatieve praktijk en professionele schrijfvaardigheden willen ontwikkelen of willen werken in een ondernemende omgeving.

Belangrijkste kenmerken

De MA biedt syllabus-gebaseerde praktijk in professionele, hedendaagse mediakennis, onderwezen door professionals uit de industrie met academische achtergronden. Het programma omvat modules in professioneel schrijven / journalistiek, visuele communicatie en mediaontwerp, video- en documentaire productie en PR, branding en promotie. Andere modules in communicatie, theorie, film en geschiedenis zijn ook beschikbaar.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Of u nu een strategisch begrip van sociale media wilt, verfijnde creatieve vaardigheden door professioneel schrijven of de gevoeligheid van de communicatie om een onderne ... [+]

Cursus overzicht

Of u nu een strategisch begrip van sociale media wilt, verfijnde creatieve vaardigheden door professioneel schrijven of de gevoeligheid van de communicatie om een ondernemersimpact te hebben, de MA in Communicatie, Mediapraktijk en Public Relations (PR) is ideaal.

Je zult gestructureerde praktijk ondernemen in moderne mediavaardigheden, gegeven door gemotiveerde professionals uit de industrie met indrukwekkende academische referenties.

Het verwerven van waardevolle professionele mediavaardigheden verbetert uw vooruitzichten op een succesvolle carrière in de journalistiek, public relations, omroep, ondernemerschap, reclame of marketing.

Als u al een professionele professional bent, biedt deze cursus dynamische nieuwe mediavaardigheden en kwalificaties om uw voortdurende professionele ontwikkeling te stimuleren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MA in Creative Writing is een uniek inspirerend programma dat geïntegreerde training biedt in het schrijven van literaire en mediatekst. ... [+]

Cursus overzicht

De MA in Creative Writing is een uniek inspirerend programma dat geïntegreerde training biedt in het schrijven van literaire en mediatekst.

Deze cursus wordt gegeven door ervaren schrijvers met een groot profiel en geeft les in verschillende genres, waaronder fictie, kort verhaal, poëzie, drama, scenarioschrijven en creatieve non-fictie.

Je studies zullen aansluiten op de unieke literaire cultuur van Wales, de thuisbasis van een van de oudste bardische tradities in Europa.

Waarom creatief schrijven bij Swansea?

Als onderdeel van een levendige Swansea-gemeenschap van schrijvers en kunstenaars, krijg je de kans om persoonlijke banden te smeden met National Theatre Wales en open-mic evenementen op locaties zoals het Dylan Thomas Centre en Howl. Er is ook ruimte voor werkervaring met lokale uitgevers.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Onze MA Cyber ​​Crime and Terrorism zal u blootstellen aan de steeds veranderende aard van online misdaden en crimineel gedrag om de bedreigingen, trends, problemen en re ... [+]

Onze MA Cyber ​​Crime and Terrorism zal u blootstellen aan de steeds veranderende aard van online misdaden en crimineel gedrag om de bedreigingen, trends, problemen en reacties op terrorisme en cyberveiligheid, evenals de cruciale ethische vragen te begrijpen.

Belangrijkste kenmerken

Onze MA Cyber ​​Crime and Terrorism biedt studenten de mogelijkheid om:

Onderzoek kwesties met betrekking tot het cyber-rijk vanuit een interdisciplinair en multidimensionaal perspectief dat een unieke kijk op de problemen biedt.Neem direct contact op met projectwerk en met belanghebbenden die inzichten en actuele kennis van het onderwerp kunnen bieden.Kies uit een grote verscheidenheid aan modules beschikbaar aan de Hillary Rodham School of Law.De mogelijkheid om zich te specialiseren in bepaalde gebieden van cybercriminaliteit en / of online terrorisme via een MA-proefschrift.Omschrijving... [-]
Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MA in International Journalism biedt een dynamische en robuuste benadering van het onderwijzen van hedendaagse journalistiek door de lens van globalisering en digitali ... [+]

Cursus overzicht

De MA in International Journalism biedt een dynamische en robuuste benadering van het onderwijzen van hedendaagse journalistiek door de lens van globalisering en digitalisering.

Onze interdisciplinaire en interculturele methoden zijn gebaseerd op expertise in media- en communicatiestudies.

Je zult je kennis en begrip van journalistiek in de 21e-eeuwse samenleving verfijnen door praktische vaardigheden en journalistieke productietechnieken, waarbij je specifieke praktijken vanuit theoretisch en analytisch perspectief onderzoekt.

Afgestudeerden van deze cursus gaan door naar succesvolle en lonende carrières in de journalistiek, media, communicatie en PR, uitzenden en publiceren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MA in Digital Media onderzoekt het kleurrijke verleden, heden en de toekomst van digitale media. ... [+]

Cursus overzicht

De MA in Digital Media onderzoekt het kleurrijke verleden, heden en de toekomst van digitale media.

Ideaal voor pas afgestudeerden of huidige professionals, deze cursus biedt een frisse eigentijdse kijk op de grootste maatschappelijke kwesties van vandaag, op basis van onze expertise in media- en communicatiestudies.

Je onderzoekt het bedrijfsleven en de politiek van digitale media met vooraanstaande academici en combineert theoretische en toegepaste perspectieven om een robuust kader te bieden voor het begrijpen van hedendaagse debatten.

Ook komen academische trends aan bod in de studie van digitale media en technologie, en de gemeenschappelijke onderzoeksmethoden die in het veld geschikt zijn en door werkgevers zeer gewenst zijn.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MA in Internationale Betrekkingen wil je geest openen en je vaardigheden uitbreiden. ... [+]

De MA in Internationale Betrekkingen wil je geest openen en je vaardigheden uitbreiden.

Belangrijkste kenmerken

Deze MA biedt geavanceerd onderzoek op het gebied van internationale betrekkingen, waarbij studenten een gedetailleerd inzicht krijgen in het internationale systeem, belangrijke kwesties, de cruciale actoren en alternatieve manieren om het onderwerp te analyseren en te interpreteren.

Met een waardering voor de wereldwijde dynamiek op het werk, heb je de mogelijkheid om je te specialiseren in het onderzoeken van een specifiek deel van de wereld: de Asia-Pacific.

Het College of Arts and Humanities heeft een Graduate Center. Het Graduate Center bevordert en ondersteunt individuele en collaboratieve onderzoeksactiviteiten van internationale excellentie en biedt een levendige en ondersteunende omgeving voor studenten die postdoctoraal onderzoek nastreven en masterstudie hebben gegeven. Het centrum biedt postdoctorale opleidingen om academische en professionele ontwikkeling te bevorderen en vergemakkelijkt de deelname aan seminarprogramma's, workshops en internationale conferenties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MA in Internationale Veiligheid en Ontwikkeling laat je kennismaken met de belangrijkste kwesties en kritieke debatten binnen een zeer ernstig vakgebied. ... [+]

Cursus overzicht

De MA in Internationale Veiligheid en Ontwikkeling laat je kennismaken met de belangrijkste kwesties en kritieke debatten binnen een zeer ernstig vakgebied.

Veiligheid, geweld en conflicten staan nu centraal in het internationale discours over politiek en ontwikkelingsbeleid. Inzicht in de moderne wereld vereist een volledige waardering van conflicten en geweld.

In deze cursus onderzoek je de dekking van 'traditionele' veiligheidsproblemen zoals oorlog en conflicten, naast 'niet-traditionele' kwesties zoals economische veiligheid, milieuveiligheid, gezondheid en migratie.

Gebruikmakend van departementale expertise op het gebied van beveiliging, ontvangt u een geavanceerde introductie van de belangrijkste benaderingen in de studie van beveiliging.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MA in ontwikkeling en mensenrechten onderzoekt de relatief nieuwe interface tussen mensenrechten en internationale ontwikkeling. ... [+]

De MA in ontwikkeling en mensenrechten onderzoekt de relatief nieuwe interface tussen mensenrechten en internationale ontwikkeling.

Belangrijkste kenmerken

Deze MA is een multidisciplinair programma dat inzichten uit de gebieden van ontwikkelingsstudies, politiek, politieke theorie en internationaal recht combineert. Het onderzoekt een aantal van de belangrijkste problemen waarmee de mondiale samenlevingen in de 21ste eeuw worden geconfronteerd door middel van een dynamisch programma dat theoretische en toegepaste perspectieven combineert en wordt gegeven door een team van vooraanstaande academici op hun vakgebied.

Studenten zullen worden aangemoedigd om juridische theorieën, sociale en politieke theorieën en onderzoeksinstrumenten toe te passen bij het analyseren en begrijpen van ontwikkeling en mensenrechten, en om belangrijke historische en beleidsdimensies en -concepten te leren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MA in Professional Translation (MAPT) zal je ontwikkelen van een uitstekende spreker van een vreemde taal tot een succesvolle professionele taalkundige. ... [+]

Cursus overzicht

De MA in Professional Translation (MAPT) zal je ontwikkelen van een uitstekende spreker van een vreemde taal tot een succesvolle professionele taalkundige.

MAPT (voorheen Translation with Language Technology) maakt deel uit van de European Master in Translation Network, dat momenteel 64 leden heeft in heel Europa. Swansea University is het enige lid van Wales.

U zult geavanceerd vertaalwerk verrichten op het gebied van algemene, administratieve en technische teksten, en training in industriestandaard Computer-Assisted Translation tools.

Het eerste deel van de opleiding omvat mogelijkheden om gespecialiseerde vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van tolkdiensten, audiovisuele vertaling, machinevertaling en softwarelokalisatie, terminologiebeheer, video maken of digitaal publiceren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MA in vertalen en tolken (MATI) is een gespecialiseerde variant, met speciale nadruk op tolkvaardigheden, van onze gevestigde MA in professionele vertaling. Het is een ... [+]

De MA in vertalen en tolken (MATI) is een gespecialiseerde variant, met speciale nadruk op tolkvaardigheden, van onze gevestigde MA in professionele vertaling. Het is een geïntegreerd programma dat is ontworpen om nieuwkomers met bewezen excellentie in vreemde talen om te zetten in succesvolle en verhandelbare professionele vertalers.

Belangrijkste kenmerken

De kern van de MATI is geavanceerd vertaalwerk over algemene, administratieve en technische tekstsoorten, tolken (in een of twee van de volgende omgevingen: lokale overheid, gezondheid, politie en rechtbank) en training in computerstandaard-ondersteunde computerbranche (CAT) tools. Deel 1 van het diploma omvat ook mogelijkheden om verdere gespecialiseerde vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van tolken, audiovisuele vertaling, machinevertaling (MT) en softwarelokalisatie, terminologiebeheer, videomaken of digitale publicatie, terwijl studenten in de vertaalwerkervaringmodule gesimuleerde vertaalbedrijven vormen, werken met lokale vertaalbedrijven en echte commissies uitvoeren volgens professionele normen en deadlines.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Onze MA in Toegepaste Criminologie en Criminologie zal je helpen meer te weten te komen over de oorzaken van misdaad, het Criminal Justice-systeem en de meest geavanceerd ... [+]

Onze MA in Toegepaste Criminologie en Criminologie zal je helpen meer te weten te komen over de oorzaken van misdaad, het Criminal Justice-systeem en de meest geavanceerde thema's in criminologische debatten van vooraanstaande experts in het veld. Er is een spannend aanbod van diverse modules die worden aangeboden, gericht op het toepassen van criminologische kennis op de werking van het Criminal Justice System.

Belangrijkste kenmerken

De MA in Toegepaste Criminal Justice and Criminology biedt:

Een diepgaand begrip van criminologische theorieën over criminaliteit en de werking van het strafrechtelijk systeemKennis van internationale ontwikkelingen in criminologisch en strafrechtelijk onderzoekEen kans om de impact van sociale, politieke en economische factoren op misdaad en strafrechtelijk beleid te bestuderenVerbeterde inzetbaarheid voor een carrière in strafrecht, de academische wereld of onderzoekBeschrijving... [-]
Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Criminaliteit, de oorzaken ervan en hoe we daarmee moeten omgaan, zijn nooit ver van de krantenkoppen verwijderd en expertise op dit gebied wordt steeds meer gewaardeerd ... [+]

Cursus overzicht

Criminaliteit, de oorzaken ervan en hoe we daarmee moeten omgaan, zijn nooit ver van de krantenkoppen verwijderd en expertise op dit gebied wordt steeds meer gewaardeerd door werkgevers in de overheid en andere sectoren.

Bestudeer onze MA in toegepaste strafrecht en criminologie en je krijgt diepgaande kennis over de oorzaken van criminaliteit, het strafrechtssysteem en actuele thema's in criminologische debatten.

Door te leren van experts met een schat aan academische en praktische ervaring, krijg je een niveau van kennis, dat een aantal opwindende carrièremogelijkheden opent.

Waarom toegepast strafrecht en criminologie bij Swansea?

Als een postdoctorale student aan de Hillary Rodham Clinton School of Law maak je deel uit van een wereldwijd erkende rechtsschool, met een bloeiende academische omgeving die streeft naar excellentie in onderwijs en onderzoek, en die een uitzonderlijke studentenervaring biedt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Swansea University

Onze master in abnormale en klinische psychologie zal je voorzien van een hoog niveau van begrip van de theorie en praktijk van klinische psychologie in de gezondheidszor ... [+]

Cursus overzicht

Onze master in abnormale en klinische psychologie zal je voorzien van een hoog niveau van begrip van de theorie en praktijk van klinische psychologie in de gezondheidszorg, waardoor je wordt voorbereid op professionele klinische training op doctoraal niveau.

Je bestudeert kernonderwerpen zoals eetstoornissen, psychopathie en seksuele delicten, neuropsychologie en psychotherapie, naast belangrijke statistische en onderzoeksmethoden.

Tijdens je studies verfijn je kritisch onderzoek en analytische vaardigheden in relatie tot de klinische psychologie.

Waarom abnormale en klinische psychologie bij Swansea?

Onze afdeling Psychologie heeft een uitstekende reputatie, zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Volgens het Research Excellence Framework 2014 zijn we een van de slechts vier psychologieafdelingen in het VK die een 100% 4 * -beoordeling (maximale score mogelijk) behalen voor het bereik en de betekenis van ons werk.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Op de MSc in Advanced Computer Science-cursus, wordt u grondig voorbereid op een carrière in IT of aanverwante bedrijfstakken. De cursus is voor jou als je een afgestudee ... [+]

Op de MSc in Advanced Computer Science-cursus, wordt u grondig voorbereid op een carrière in IT of aanverwante bedrijfstakken. De cursus is voor jou als je een afgestudeerde computerwetenschappen bent of als je ervaring hebt opgedaan met computer- en programmeerervaring in een andere eerste graad. Bereidheid om hard te werken en een vermogen om problemen op te lossen zijn even belangrijk voor deze MSc.

De MSc in Advanced Computer Science-cursus ontwikkelt de vaardigheden en kennis die je hebt opgedaan tijdens je eerste studie door je kennis van de computerwetenschappen te verbreden en te verdiepen door een verscheidenheid aan geavanceerde modules en materiaal.

Beschrijving

Op de MSc in Advanced Computer Science-cursus, wordt u grondig voorbereid op een carrière in IT of aanverwante bedrijfstakken. De cursus is voor jou als je een afgestudeerde computerwetenschappen bent of als je ervaring hebt opgedaan met computer- en programmeerervaring in een andere eerste graad. Bereidheid om hard te werken en een vermogen om problemen op te lossen zijn even belangrijk voor deze MSc.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Deze master is ontworpen om de kloof te overbruggen tussen bachelorstudies en promotieonderzoek in cognitieve neurowetenschappen, experimentele psychologie en beeldvormin ... [+]

Cursus overzicht

Deze master is ontworpen om de kloof te overbruggen tussen bachelorstudies en promotieonderzoek in cognitieve neurowetenschappen, experimentele psychologie en beeldvormingsmethoden.

Je leert neuro-imaging-experimenten ontwerpen, analyseren en evalueren die bijdragen aan ons begrip van de hersenmechanismen die aan aspecten van cognitie en gedrag ten grondslag liggen, zoals geheugen, aandacht, objectherkenning, neurodegeneratie en hersentrauma.

Je krijgt een diepgaande training in cognitief neurowetenschappelijk onderzoek, waarbij de principes van neuroimaging worden geïntroduceerd en praktische ervaring wordt opgedaan met structurele en functionele magnetische resonantiebeeldvorming (sMRI en fMRI), elektro-encefalografie (EEG) en transcraniële gelijkstroomstimulatie (tDCS).... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Op de MSc in Cyber ​​Security-cursus aan Swansea University van Swansea University , zal je studie thema's omvatten, waaronder cryptografie, blockchain, cryptocurrencies, ... [+]

Op de MSc in Cyber ​​Security-cursus aan Swansea University van Swansea University , zal je studie thema's omvatten, waaronder cryptografie, blockchain, cryptocurrencies, de beveiliging en privacy van persoonlijke gegevens, cyberterrorisme, cybercriminaliteit en mobiele beveiliging om er maar een paar te noemen. In deze cursus kiest Swansea Computer Science voor een holistische en interdisciplinaire aanpak, waarbij modules over uiteenlopende onderwerpen worden gecombineerd, zoals penetratietesten, formele modellering, informatiebeveiligingsbeheer, cryptografie en AI om onze studenten een passende mindset te bieden voor een carrière in cybersecurity .

Het cybersecuritylab van de afdeling vormt de perfecte achtergrond voor het verkennen van het beveiligingslandschap, waardoor studenten en personeel experimenten kunnen uitvoeren op het gebied van netwerkbeveiliging, mobiele beveiliging en het onderzoeken van bedreigingen en afweermechanismen in de context van het internet der dingen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MSc in Cyber Security behandelt kritieke moderne technologieproblemen, van de beveiliging en privacy van persoonlijke gegevens tot cyberterrorisme, cybercriminaliteit ... [+]

Cursus overzicht

De MSc in Cyber Security behandelt kritieke moderne technologieproblemen, van de beveiliging en privacy van persoonlijke gegevens tot cyberterrorisme, cybercriminaliteit en mobiele beveiliging.

In deze tak van informatica bij Swansea brengt een holistische en interdisciplinaire aanpak modules samen over penetratietesten, formeel modelleren, informatiebeveiligingsbeheer, cryptografie en kunstmatige intelligentie.

Onze gloednieuwe £ 32,5 miljoen Computational Foundry vormt de kern van deze cursus. Geavanceerde onderwijs- en onderzoeksapparatuur omvat een Vision and Biometric Lab, een Maker Lab, een TechHealth Lab, een Theory Lab, een Cyber Security / Networking Lab, een User Lab en een Visualization Suite.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MSc in Data Science geeft je een solide basis in data science-concepten en technologieën voor het extraheren van informatie en het construeren van kennis uit gegevens. ... [+]

Cursus overzicht

De MSc in Data Science geeft je een solide basis in data science-concepten en technologieën voor het extraheren van informatie en het construeren van kennis uit gegevens.

Deze cursus richt zich op drie technische kernthema's van datamining, machine learning en visualisatie.

Je bestudeert computationele principes, methoden en systemen voor een verscheidenheid aan real-world toepassingen die wiskundige grondslagen, programmeervaardigheden, kritisch denken en vindingrijkheid vereisen.

Onze gloednieuwe £ 32,5 miljoen Computational Foundry vormt de kern van deze cursus. Geavanceerde onderwijs- en onderzoeksapparatuur omvat een Vision and Biometric Lab, een Maker Lab, een TechHealth Lab, een Theory Lab, een Cyber Security / Networking Lab, een User Lab en een Visualization Suite.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Ontworpen voor afgestudeerden in economische verwante vakgebieden die op zoek zijn naar een geavanceerd programma om carrière en / of verdere onderzoeksmogelijkheden te v ... [+]

Ontworpen voor afgestudeerden in economische verwante vakgebieden die op zoek zijn naar een geavanceerd programma om carrière en / of verdere onderzoeksmogelijkheden te verbeteren. Ontwikkel de vaardigheden en expertise die vereist zijn van de professionele econoom, terwijl u uw vermogen ontwikkelt om innovatief onderzoek te begrijpen en uit te voeren in zowel theoretische als toegepaste situaties.

Belangrijkste kenmerkenAlle modules worden gegeven door onze faculteit van wereldklasse met een breed scala aan industriële en academische kennisSwansea is de 1e in Wales voor internationaal gerangschikt onderzoek (REF 2014)93% van Swansea-studenten die binnen zes maanden na afstuderen werken of verder studerenHoge contacttijd - elke module bevat een lezing van 2 uur (klasgrootte ongeveer 150 studenten), gevolgd door een 1 uur durend seminar / zelfstudie (klassen met een maximum van 30) elke week.Beschrijving... [-]
Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Onze MSc-opleiding Electronic and Electrical Engineering with Industry staat alleen open voor internationale studenten. ... [+]

Cursus overzicht

Onze MSc-opleiding Electronic and Electrical Engineering with Industry staat alleen open voor internationale studenten.

Er is een selectieproces voor deze cursus - zie het gedeelte 'Hoe toe te passen' op deze pagina.

Ervaar twee jaar ervaring in het Verenigd Koninkrijk en de mogelijkheid om in samenwerking met de industrie aan een echte uitdaging te werken.

Deze nieuwe MSc is een uitbreiding van onze MSc Electronic and Electrical Engineering en omvat een tweede jaar waarin u een industriële plaatsing of een op de industrie gericht project bij een industriële partner kunt uitvoeren.

Waarom elektronische en elektrotechniek met industrie bij Swansea?

Electronic and Electrical Engineering bij Swansea is de thuisbasis van wereldwijd gerenommeerde onderzoeksexperts op het gebied van vermogenselektronica, telecommunicatie, nanotechnologie en biometrie... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MSc in Power Engineering en duurzame energie voorziet je van een gedegen kennis van halfgeleiderapparaten en -technologieën, geavanceerde vermogenselektronica en geava ... [+]

Cursus overzicht

De MSc in Power Engineering en duurzame energie voorziet je van een gedegen kennis van halfgeleiderapparaten en -technologieën, geavanceerde vermogenselektronica en geavanceerde voedingssystemen.

Je leert ook over technologieën voor het genereren van duurzame energie, brede bandgap-elektronica, energieoogst, zonnecellen en biobrandstoffen.

Door de groeiende bezorgdheid over de uitstoot van broeikasgassen en de opwarming van de aarde is het onderwerp energietechniek en duurzame energie nooit zo belangrijk geweest.

Waarom energietechniek en duurzame energie bij Swansea?

Het College of Engineering heeft een gevestigde wereldwijde reputatie voor baanbrekend onderzoek en onderwijs in elektrische en elektronische energie en geavanceerde halfgeleidermaterialen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Dit MSc-programma is opgezet om, door middel van overleg met het bedrijfsleven en de industrie (zowel groot als klein), de belangrijkste vaardigheden en attributen van af ... [+]

Het is een bekend feit dat ingenieurs en technische afgestudeerden het potentieel hebben om het allerhoogste niveau van management en leiderschap binnen het bedrijfsleven en de industrie te bereiken.

Dit MSc-programma is opgezet om, door middel van overleg met het bedrijfsleven en de industrie (zowel groot als klein), de belangrijkste vaardigheden en attributen van afgestudeerden vast te stellen die vereist zijn om te slagen in een management- en / of leiderschapsrol in de technische sector.

Belangrijkste kenmerken

De inhoud van deze multidisciplinaire cursus zal zeer goed worden geïnformeerd door de industrie. Sleutelmodules leveren een brede introductie tot het management, samen met gedetailleerde engineering specifieke modules over:... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Augustus 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Ingenieurs en technische afgestudeerden hebben het potentieel om het toppunt van management en leiderschap te bereiken. ... [+]

Cursus overzicht

Ingenieurs en technische afgestudeerden hebben het potentieel om het toppunt van management en leiderschap te bereiken.

Door extern overleg met het bedrijfsleven en de industrie, is deze MSc in Engineering Leadership and Management ontworpen om u te voorzien van de essentiële afgestudeerde vaardigheden die nodig zijn om te slagen in een engineering management- of leiderschapsrol.

Dit programma is gezamenlijk ontwikkeld door de School of Management en het College of Engineering. Studenten aan het programma zullen profiteren van het onderwijs van zowel Management en Engineering academici en zullen in staat zijn om te profiteren van de faciliteiten binnen beide faculteiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Onze MSc Advanced Computer Science with Industry staat alleen open voor internationale studenten. Er is een selectieproces voor deze cursus - zie het gedeelte 'Hoe toe te ... [+]

Cursus overzicht

Onze MSc Advanced Computer Science with Industry staat alleen open voor internationale studenten. Er is een selectieproces voor deze cursus - zie het gedeelte 'Hoe toe te passen' op deze pagina.

Ervaar twee jaar ervaring in het Verenigd Koninkrijk en de mogelijkheid om in samenwerking met de industrie aan een echte uitdaging te werken. Deze nieuwe MSc is een uitbreiding van onze MSc Advanced Computer Science en omvat een tweede jaar waarin u een industriële plaatsing of een op de industrie gericht project bij een industriële partner kunt uitvoeren.

Waarom geavanceerde informatica met industrie bij Swansea?

Computerwetenschappen aan de Swansea University wordt algemeen erkend als een toonaangevende Britse afdeling met een reeks indrukwekkende ranglijsten die een weerspiegeling zijn van uitstekende onderwijs- en onderzoeksresultaten. Het college is gerangschikt:... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MSc in geografische informatie en klimaatverandering biedt cross-disciplinaire training in de wetenschappelijke basis van GIS, satelliet-teledetectie en aardsysteemmod ... [+]

Cursus overzicht

De MSc in geografische informatie en klimaatverandering biedt cross-disciplinaire training in de wetenschappelijke basis van GIS, satelliet-teledetectie en aardsysteemmodellering, naast aspecten van klimaatverandering.

Je zult je concentreren op de technische aspecten van GIS en aardobservatie, evenals de wereldwijde, regionale en klimaat- en klimaatverandering in het verleden, heden en de toekomst.

Als u bent afgestudeerd, beschikt u over praktische ervaring en technische kennis op het gebied van GIS en teledetectie, ondersteund door een brede kennis van wetenschappelijke kwesties die ten grondslag liggen aan klimaatverandering.

Uw leren profiteert van de gecombineerde expertise op het gebied van geografie en biowetenschappen van ons personeel op het gebied van geografische informatie, milieu- en klimaatdynamiek, mariene en ecosysteembiologie en duurzame ontwikkeling.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Als u momenteel in een gezondheidsgerelateerde managementfunctie werkt en wilt voortbouwen op uw ervaring of uw carrière op dit gebied wilt ontwikkelen, biedt onze master ... [+]

Cursus overzicht

Als u momenteel in een gezondheidsgerelateerde managementfunctie werkt en wilt voortbouwen op uw ervaring of uw carrière op dit gebied wilt ontwikkelen, biedt onze master in gezondheidszorgbeheer u de perfecte basis.

U leert hoe u serviceverbeteringen plant en levert, veranderingen beheert, samenwerkt met anderen om organisatiedoelen te bereiken, effectief communiceert en optimaal gebruik maakt van middelen.

Tijdens je studies krijg je leiderschapstools die kunnen worden toegepast in een breed scala aan functies in de gezondheidszorg en aanverwante managementfuncties.

Waarom Health Care Management bij Swansea?

Deze cursus trekt studenten uit een breed scala van nationaliteiten aan en biedt uitstekende mogelijkheden om kennis te delen over de unieke uitdagingen voor managers in de gezondheidszorg die in verschillende landen werken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De Master's (MSc) in International Banking and Finance is gericht op kandidaten die een solide basis willen verwerven in internationale bank- en financiewezen, die hen zu ... [+]

De Master's (MSc) in International Banking and Finance is gericht op kandidaten die een solide basis willen verwerven in internationale bank- en financiewezen, die hen zullen toerusten voor een loopbaan in bankieren, handel of financiële analyse.

Belangrijkste kenmerkenEen uitgebreid gespecialiseerd programma dat in een enkel jaar kan worden voltooidAlle modules worden gegeven door onze faculteit van wereldklasse met een breed scala aan industriële en academische kennisSwansea is de 1e in Wales voor internationaal gerangschikt onderzoek (REF 2014)Een breed scala aan professionele accreditaties om uw loopbaan te versnellen, afhankelijk van de optionele modules die u neemt93% van Swansea studenten in dienst zes maanden na het afstuderenHoge contacttijd - onze modules worden elke week voorzien van een lezing (in klassen met een maximum van ongeveer 150 studenten) en een seminar / zelfstudie (in klassen met een maximum van 30). Geïnteresseerd in de faciliteiten? Bekijk ze hier eens.Beurzen beschikbaar voor excellente studenten - klik hier voor meer detailsSwansea is de nummer 1 in Wales voor een toonaangevende impact - 60% op 4-sterrenniveau (REF 2014)Beschrijving... [-]
Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Onze MSc Materials Engineering with Industry-cursus staat alleen open voor internationale studenten. ... [+]

Cursus overzicht

Onze MSc Materials Engineering with Industry-cursus staat alleen open voor internationale studenten.

Er is een selectieproces voor deze cursus - zie het gedeelte 'Hoe toe te passen' op deze pagina.

Ervaar twee jaar ervaring in het Verenigd Koninkrijk en de mogelijkheid om in samenwerking met de industrie aan een echte uitdaging te werken.

Deze nieuwe MSc is een uitbreiding van onze MSc Materials Engineering en omvat een tweede jaar waarin u een industriële plaatsing of een op de industrie gericht project bij een industriële partner kunt uitvoeren.

Waarom materiaalkunde met industrie bij Swansea?

Wist je dat?

Swansea is een van de toonaangevende centra in het Verenigd Koninkrijk voor materiaalonderwijs en onderzoek. Het internationaal toonaangevende materiaalonderzoek uitgevoerd bij Swansea wordt gefinancierd door prestigieuze organisaties zoals Rolls-Royce, Airbus, The European Space Agency en Tata Steel.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Je wordt getraind in avontuurlijke en opwindende computationele wetenschap en werkt aan echte uitdagingen die de maatschappij en de economie zullen transformeren. ... [+]

Cursus overzicht

Je wordt getraind in avontuurlijke en opwindende computationele wetenschap en werkt aan echte uitdagingen die de maatschappij en de economie zullen transformeren. Hoewel er gegronde zorgen zijn over de impact die big data en kunstmatige intelligentie kunnen hebben op individuen, gemeenschappen, banen en de maatschappij, richt dit programma zich op menselijk potentieel, behoeften, verlangens en zorgen, en hoe deze motivaties kunnen worden gebruikt om innovatie te stimuleren.

Je gaat je grote project uitvoeren in samenwerking met een van onze partners van wereldklasse (waaronder Google, Facebook, NHS, Tata Steel, Ford, Microsoft en nog veel meer), en neemt ook deel aan een reeks extra vaardighedenverbeterende activiteiten zoals zandbakken, retraites en gerichte trainingsevenementen. Als onderdeel van een hecht cohort leren studenten mensgerichte methoden, gebaseerd op een breed scala van theoretische, experimentele, domein- en methodologische perspectieven om te begrijpen hoe deze het menselijk potentieel in big data en AI kunnen versterken en verbeteren.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Krijg expert training in geavanceerde psychologie onderzoeksmethoden en voer basis- en toegepaste onderzoeksprojecten uit op een breed scala van gebieden met deze mastero ... [+]

Cursus overzicht

Krijg expert training in geavanceerde psychologie onderzoeksmethoden en voer basis- en toegepaste onderzoeksprojecten uit op een breed scala van gebieden met deze masteropleiding.

Je leert verschillende onderzoekstools te gebruiken, zoals databases, statistische software en computerprogramma's, en je ontwikkelt uitgebreide praktische onderzoeksvaardigheden die je kunt toepassen in elke context waar menselijk gedrag belangrijk is.

Je ontwikkelt een goed begrip van de aard en beperkingen van de wetenschappelijke methode en de belangrijkste alternatieven, naast kennis van de historische, theoretische en filosofische kwesties die aan de psychologische en gedragswetenschappen ten grondslag liggen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Word een succesvolle marketingleider van de toekomst. Ontwikkel uw marketing- en strategievaardigheden op hoog niveau, met een kritisch inzicht in de huidige problemen en ... [+]

Word een succesvolle marketingleider van de toekomst. Ontwikkel uw marketing- en strategievaardigheden op hoog niveau, met een kritisch inzicht in de huidige problemen en uitdagingen in een sector die voortdurend in ontwikkeling is. Deze cursus is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing (CIM), inclusief modulevrijstellingen van professionele CIM-kwalificaties (CIM Graduate Gateway-schema).

Belangrijkste kenmerkenAlle modules worden gegeven door onze faculteit van wereldklasse met een breed scala aan industriële en academische kennisKeuze van een proefproject of een stageproject van 3 maanden in de industrieSwansea is de 1e in Wales voor internationaal gerangschikt onderzoek (REF 2014)93% van Swansea-studenten die binnen zes maanden na afstuderen werken of verder studerenHoge contacttijd - elke module bevat een lezing van 2 uur (klasgrootte ongeveer 150 studenten), gevolgd door een 1 uur durend seminar / zelfstudie (klassen met een maximum van 30) elke week.Beurzen beschikbaar voor excellente studentenBeschrijving... [-]
Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Studenten aan de MSc Structural Engineering cursus zullen worden voorzien van diepgaande kennis en blootstelling aan conventionele en innovatieve ideeën en technieken om ... [+]

Cursus overzicht

Studenten aan de MSc Structural Engineering cursus zullen worden voorzien van diepgaande kennis en blootstelling aan conventionele en innovatieve ideeën en technieken om hen in staat te stellen om solide oplossingen te ontwikkelen voor constructieve technische problemen.

Het gaat over de diverse aard van structurele engineering door de integratie van kennis uit mechanica, materialen, structurele analyse en constructief ontwerp. Het programma zal ook betrekking hebben op de nieuwste technische trend in civiele en structurele engineering inclusief geavanceerde computationele modelleervaardigheden en zal in het algemeen betrekking hebben op technische uitdagingen en oplossingen voor grootschalige infrastructuurwerken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Studenten van de MSc Structural Engineering-cursus zullen worden voorzien van diepgaande kennis en blootstelling aan gevestigde en innovatieve ideeën en technieken om hen ... [+]

Cursus overzicht

De rol van de constructeur is van toenemend belang voor de samenleving naarmate de bevolking groeit en de wereld meer met elkaar verbonden wordt. Wolkenkrabbers worden groter en bruggen worden langer. De revolutie in groene energie vereist dat energie-opwekkende infrastructuur structureel ontworpen is voor veerkracht in ruwe omgevingen, bijvoorbeeld locaties met veel wind of diepe zee. Als een belangrijke bijdrage aan de CO2-productie (10% van de wereldwijde uitstoot), is de bouwsector afhankelijk van constructeurs om energie-efficiënte gebouwen te ontwerpen, met behulp van geschikte materialen om de milieu-impact van de sector te minimaliseren.

Studenten van de MSc Structural Engineering-cursus zullen worden voorzien van diepgaande kennis en blootstelling aan gevestigde en innovatieve ideeën en technieken om hen in staat te stellen verantwoorde oplossingen voor structurele engineeringproblemen te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MSc in Sustainable Engineering Management voor internationale ontwikkeling is een zeer toegepaste cursus met onderwezen elementen en een aanzienlijk project deliverabl ... [+]

Cursus overzicht

De MSc in Sustainable Engineering Management voor internationale ontwikkeling is een zeer toegepaste cursus met onderwezen elementen en een aanzienlijk project deliverable.

Je leert snel en flexibel te denken en handelt resoluut in afwezigheid van volledige informatie om de kwaliteit van het leven te verbeteren door middel van technische oplossingen.

Het grootste deel van de bouw van de wereld bevindt zich in "ontwikkelingslanden, voornamelijk op het zuidelijk halfrond" (UNDP). Deze omgevingen staan voor uitdagingen van extreme armoede en voedseltekorten tot door de mens veroorzaakte klimaatverandering en onomkeerbaar verlies aan biodiversiteit.

Deze cursus is bedoeld om je deel te laten uitmaken van een nieuwe generatie beoefenaars die dergelijke uitdagingen kan aangaan door middel van praktische technische oplossingen, die veerkracht voor lokale gemeenschappen opbouwt in het licht van snelle verstedelijking.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MSc in Sustainable Engineering Management voor internationale ontwikkeling is een zeer toegepaste cursus met onderwezen elementen en een aanzienlijk project deliverabl ... [+]

Cursus overzicht

De MSc in Sustainable Engineering Management voor internationale ontwikkeling is een zeer toegepaste cursus met onderwezen elementen en een aanzienlijk project deliverable.

Je leert snel en flexibel te denken en handelt resoluut in afwezigheid van volledige informatie om de kwaliteit van het leven te verbeteren door middel van technische oplossingen.

Het grootste deel van de bouw van de wereld bevindt zich in "ontwikkelingslanden, voornamelijk op het zuidelijk halfrond" (UNDP). Deze omgevingen staan voor uitdagingen van extreme armoede en voedseltekorten tot door de mens veroorzaakte klimaatverandering en onomkeerbaar verlies aan biodiversiteit.

Deze cursus is bedoeld om je deel te laten uitmaken van een nieuwe generatie beoefenaars die dergelijke uitdagingen kan aangaan door middel van praktische technische oplossingen, die veerkracht voor lokale gemeenschappen opbouwt in het licht van snelle verstedelijking.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

Onze MSc Werktuigbouwkunde met Industrie-cursus staat alleen open voor internationale studenten. ... [+]

Cursus overzicht

Onze MSc Werktuigbouwkunde met Industrie-cursus staat alleen open voor internationale studenten.

Er is een selectieproces voor deze cursus - zie het gedeelte 'Hoe toe te passen' op deze pagina.

Ervaar twee jaar ervaring in het Verenigd Koninkrijk en de mogelijkheid om in samenwerking met de industrie aan een echte uitdaging te werken.

Deze nieuwe MSc is een uitbreiding van onze MSc Werktuigbouwkunde en omvat een tweede jaar waarin u een industriële plaatsing of een op de industrie gericht project bij een industriële partner kunt uitvoeren.

Waarom werktuigbouw met industrie bij Swansea?

Wist je dat?

Werktuigbouwkunde staat op de 9e plaats van het VK door The Times Good University Guide 2019... [-]
Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Swansea University

De MSc in Wiskunde en Computing for Finance is ontworpen om te voldoen aan de vraag naar speciaal opgeleide wiskundigen in de financiële en verzekeringsmarkten van de wer ... [+]

Cursus overzicht

De MSc in Wiskunde en Computing for Finance is ontworpen om te voldoen aan de vraag naar speciaal opgeleide wiskundigen in de financiële en verzekeringsmarkten van de wereld.

Banken hebben dringend behoefte aan werknemers met geavanceerde wiskundige vaardigheden en het vermogen om een bedrijfsbrede kennis van turbulente financiële markten te ontwikkelen.

Je zult verschillende elementen van wiskunde en informatica bestuderen en je onderzoeks-, projectmanagement- en schriftelijke communicatievaardigheden ontwikkelen.

Onze uitgebreide deskundige ondersteuning helpt uw proefschrift om te vormen tot een uitstekende basis voor uw toekomstige carrière.

Na je afstuderen ben je een bekwame en gespecialiseerde wiskundige met bewezen vaardigheden om zelfstandig een substantieel project te leveren en het potentieel om een serieus verschil te maken in elke organisatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Swansea
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, Verenigd Koninkrijk