Swansea University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een universiteit van wereldklasse

Swansea University is een door onderzoek geleide universiteit die sinds 1920 een verschil maakt. De universitaire gemeenschap leeft van exploratie en ontdekking en biedt de juiste balans tussen uitstekend onderwijs en onderzoek, gekoppeld aan een benijdenswaardige kwaliteit van leven.

De universiteit heeft een periode van enorme groei doorgemaakt en we hebben onze ambitie bereikt om een ​​top-dertig onderzoeksuniversiteit te zijn, die de 2014 Research Excellence Framework-ranglijst naar 52 opvoert in het Verenigd Koninkrijk vanaf 52 in 2008.

Bovendien is een ambitieus Campusontwikkelingsprogramma in volle gang - een van de grootste kenniseconomieprojecten in het VK en binnen de top vijf van Europa.

Het gaat om de oprichting van de Bay Campus, een gloednieuwe £ 450 miljoen ontwikkeling op de oostelijke benadering van de stad, samen met de transformatie van onze bestaande Singleton Park Campus.

Swansea's multiculturele gemeenschap met twee campussen biedt een wereldwijd perspectief en kansen om vaardigheden te verwerven die een leven lang meegaan.

Trouw aan de visie van de industriële oprichters in 1920, zal Swansea University:

  • Zorgen voor een klimaat van toponderzoek, met onderzoek dat is wereldwijd toonaangevende, wereldwijde samenwerking en internationaal erkend;
  • Lever een uitstekende student ervaring met het onderzoek onder leiding van en praktijkgerichte gedreven leer van de hoogste kwaliteit dat de wereldwijde afgestudeerden opgeleid en uitgerust voor voorname persoonlijke en professionele prestatie produceert;
  • Gebruik maken van haar onderzoek sterkte, samenwerking met het bedrijfsleven en het wereldwijde bereik, om de economische groei, het stimuleren van welvaart rijden, verrijken de gemeenschap en culturele leven van Wales, en een bijdrage leveren aan de gezondheid, vrije tijd en het welzijn van haar burgers.

Een baken voor baanbrekende samenwerkingsverbanden

In het Research Excellence Framework van 2014, realiseerde de Swansea University de ambitie om een ​​Britse top 30 onderzoeksinstelling te worden.

Onze REF-ranglijst van 26 was de "grootste sprong onder onderzoeksintensieve instellingen", volgens Times Higher Education. Nu de universiteit zijn honderdjarig bestaan ​​in 2020 nadert, hebben we nieuwe doelen. Ze zijn om:

  • Word in 2018 een Britse top 30-gerangschikte universiteit
  • Doorgaan met onze ambitieuze uitbreidingsplannen
  • Ons wereldwijde bereik uitbreiden; en
  • Ga dichterbij een van 's werelds beste 200 universiteiten worden.

In REF 2014 werd de kwaliteit van het onderzoek van Swansea op één lijn gesteld met zes Russell Group-universiteiten of deze overtroffen. We stonden ook op de 22e plaats voor de impact van dat onderzoek.

Wij geloven in ...

Gelijkheid van Kansen

Swansea University streeft naar een inclusieve en ondersteunende werk- en leeromgeving, die vrij is van oneerlijke discriminatie en die medewerkers en studenten in staat stelt hun persoonlijke potentieel te vervullen.

Het gelijkekansenteam van de universiteit ondersteunt actief medewerkers en studenten om mogelijke barrières te identificeren en te verwijderen en zorgt ervoor dat de universiteit gelijke kansen biedt aan alle medewerkers en studenten, ongeacht ras, geslacht, leeftijd, handicap, seksuele geaardheid, religie en geloof, geslacht overplaatsing, zwangerschaps- en bevallingsstatus of status van huwelijk en burgerlijk partnerschap.

Lopende projecten op het gebied van gelijkheid van universiteiten omvatten Athena SWAN, de Workplace Equality Index, het Race Charter Mark en de Stonewall University Guide (AKA Gay By Degree). Meer informatie is beschikbaar op de webpagina's met gelijke kansen.

Waardigheid op het werk en studeren

Het beleid Waardigheid op het werk en studie bevordert de waardigheid van alle studenten en medewerkers van de universiteit door alle vormen van aanstootgevend gedrag te elimineren en een werk- en leeromgeving te creëren die vrij is van intimidatie en agressie. Leden van de universiteit moeten worden behandeld met waardigheid en respect en worden beschermd tegen pesterijen en intimidatie op het werk en tijdens de studie.

Ondersteuning van de Welshe taal

We willen de Welshe cultuur en de Welshe taal actief ondersteunen, promoten en verrijken.

Als onderdeel van onze visie streven we ernaar onze studentenervaring te verbeteren door meer mogelijkheden om te studeren via het medium Welsh en een verbeterde opname van de voorziening.

We zullen ook de mogelijkheden voor alle leden van de universiteit vergroten, die de taal in het Welsh kunnen gebruiken en zo het imago van de universiteit in Wales als een tweetalige instelling versterken.

Het leven van anderen verrijken

Discovery is een door vrijwilligers geleide liefdadigheidsorganisatie die tot doel heeft het leven van mensen in Swansea te verrijken. De organisatie voorziet een gemeenschap waarin mensen als gelijken worden behandeld en niet worden gediscrimineerd of benadeeld door de samenleving.

Discovery heeft tot doel:

  • Verrijk de levens van mensen in Swansea zodat zij hun potentieel als gemachtigde individuen en als leden van groepen en gemeenschappen kunnen vervullen.
  • Bied nieuwe ervaringen en kansen aan via een breed scala aan door studenten geleide activiteiten in de gemeenschap die leiden tot meer wederzijds begrip en gelijkheid.
  • Ondersteun actief studenten om zich bewust te zijn van hun persoonlijke ontwikkeling en de impact op zichzelf en het leven van anderen door hun betrokkenheid bij gemeenschapsactiviteiten.

Een gezonde universiteit

Swansea is aangewezen als een van de 'Gezonde Steden' van de Wereldgezondheidsorganisatie en wordt lid van een elite groep steden die samenwerken om de gezondheid van lokale gemeenschappen te verbeteren. Evenzo is Swansea University aangewezen als een gezonde universiteit en heeft een gezond netwerk op de campus gevestigd met als opdracht de gezondheid en het welzijn van de universitaire gemeenschap te verbeteren.

International Students

Swansea University wordt erkend als een World Top 200 University for International Students en we verwelkomen applicaties van internationale studenten van over de hele wereld.

We moedigen onze internationale studenten aan om applicaties te maken via ons online sollicitatiesysteem. Ga naar onze toepassingspagina's voor meer informatie over het maken van een niet-gegradueerde of postdoctorale studie aan de Swansea University.

Locaties

Swansea

Address
Swansea University
Singleton Park
Swansea
SA2 8PP
Wales, UK

SA2 8PP Swansea, Wales, Verenigd Koninkrijk

Dubai

Address
University of Bradford Regional Hub, Dubai
Block 2A - F164
Dubai Knowledge Village
P.O. Box 501723
Dubai, U.A.E

Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Opleidingen

Executive opleidingen
MA
MSc