University of Strathclyde: Faculty of Science

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met een van de UK's toonaangevende faculteiten van de wetenschap, de Universiteit van Strathclyde biedt een levendige, dynamische, ondersteunende en vriendelijke plek om te studeren.

De faculteit Bètawetenschappen onderzoekt de uitdagingen en mogelijkheden van de natuurlijke en technologische wereld, van drug discovery en de volksgezondheid aan milieukwesties, de aanpak van cybercrime en het begrip ruimte. Geleverd door onderzoekers van wereldklasse, graden onze masteropleidingen bieden de mogelijkheid om een ​​waardevolle postdoctorale kwalificatie die uw carrière zal verbeteren krijgen. Studenten worden aangeboden hoogwaardig onderwijs, geïnformeerd door innovatief onderzoek en sterke banden met de industrie, de NHS en internationale partners. In de 2014 Research Excellence Framework, de afdeling Natuurkunde werd gewaardeerd 1 in het Verenigd Koninkrijk voor de kwaliteit van het onderzoek.

Voor onderzoek macht, Farmacie & Biomedische Wetenschappen was 4 in het Verenigd Koninkrijk en 1 in Schotland, en Scheikunde was 4 in het Verenigd Koninkrijk. Bij de keuze om Science studeren aan Strathclyde maak je deel uit van een internationale gemeenschap van medewerkers en studenten uit meer dan 40 landen. Meer dan een kwart van de postdoctorale studenten van de faculteit zijn van buiten het Verenigd Koninkrijk en het personeel bevolking is eveneens kosmopolitisch. Faciliteiten zijn uitstekend, met een goed uitgeruste, moderne laboratoria en onderwijsruimten, plus 24 uur per dag toegang tot een geavanceerde computer informatie-netwerk en een geavanceerde virtuele e-learning omgeving.

De faculteit is georganiseerd in de volgende afdelingen:

Zuivere en Toegepaste Scheikunde (met inbegrip van het Centrum voor Forensische Wetenschap)

Het ministerie van Pure & Applied Chemistry heeft nationale en internationale industrie verbindingen in alle gebieden van de chemie, met inbegrip van de bekroonde Strathclyde / GlaxoSmithKline MPhil en PhD-programma. De afdeling werkt met alle maten van de bedrijven uit multi-onderdanen aan het MKB. Samenwerkingen zijn onder contracten met de Amerikaanse en Koreaanse drug discovery bedrijven, diagnostiek onderzoek met Renishaw Diagnostics Ltd, en nano chemisch onderzoek met de Britse Biocell International. De studenten onder leiding van 'Chemistry Clinic' dienst biedt toegang tot de chemie diensten en consultancy diensten voor grote of kleine projecten, door grote of kleine bedrijven.

Computer and Information Sciences

De afdeling Computer and Information Sciences heeft een sterk track record van industriële en professionele betrokkenheid, waaronder een unieke en nationaal toonaangevende onderzoek en onderwijs samenwerking met Glasgow Life, een van de grootste culturele consortia in Europa en omvat Glasgow City Libraries, die ons in staat om studenten met toezicht professionele plaatsingen praktische bibliotheekwezen ervaring op te doen. Professionele betrokkenheid stelt ons ook in voor praktische projecten insluiten in onze lessen, en zorgt ervoor dat we regelmatig gastsprekers uit de industrie om onze onderwezen vakken te illustreren in de praktijk.

Wiskunde en Statistiek

De Faculteit Wiskunde en Statistiek heeft een sterke internationale reputatie in het gebruik van toegepaste wiskunde, wiskundige analyse en statistieken om problemen in verschillende industrieën te lossen. Wij werken met onderzoekers in andere universiteiten en de industrie in het Verenigd Koninkrijk, Europa en de Verenigde Staten en samenwerkingsverbanden zijn ontwikkeld met onderzoekers in veel instellingen in de hele wereld. Deze omvatten: de joint venture met de Universiteit van Glasgow naar een centrum dat kijkt naar wiskundige modellering toegepast op alle aspecten van de geneeskunde en de biologie te creëren; de Marine Alliantie voor Wetenschap en Technologie Scotland (MASTS) om de groei van het mariene milieu onderzoek en onderwijs activiteit voorzien in het gebied van aquacultuur, visserij en milieu te ontwikkelen.

Natuurkunde (inclusief het Instituut voor Fotonica)

Het Verenigd Koninkrijk de toonaangevende onderzoeksinstellingen kwaliteit afdeling heeft nationale en internationale contacten met het bedrijfsleven, het werken met kleine en middelgrote ondernemingen, zoals TMD, en met inbegrip van vele spin-out bedrijven zoals M2 en Cascade, tot multinationale bedrijven als samenhangend en E2V. Onze banden met de industrie hebben betrekking op de ontwikkeling van nieuwe nieuwe stralingsbronnen door middel van de ontwikkeling van complete meetsystemen met bedrijven zoals Horiba. De afdeling was de eerste die een Britse samenwerking met het Fraunhofer Instituut vormen.

Strathclyde Institute of Pharmacy en Biomedische Wetenschappen

De Strathclyde Institute of Pharmacy en Biomedische Wetenschappen in een belangrijk onderzoekscentrum in het hart van Glasgow die nationaal en internationaal gerenommeerde banden onderzoek en industrie heeft. De afdeling herbergt de EPSRC Centre for Innovative Manufacturing in Continue Productie en kristallisatie, de Cancer Research UK Formulering Unit, de Schotse Funding Council / Scottish Enterprise gefinancierd Industriële Biotechnologie Innovation Centre en het Centrum voor Biofotonica. Het instituut heeft een lange geschiedenis van succesvolle samenwerking met de industrie en biedt de mogelijkheid voor samenwerkingsverbanden en adviesbureaus met grote en kleine bedrijven.

Locaties

Glasgow

University of Strathclyde

Address
16 Richmond Street,
G1 1 XQ Glasgow, Schotland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 141 552 4400

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden