Staffordshire University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 1914 we hebben beroepsgerichte geïnspireerd onderwijs relevant voor de leeftijd aangeboden. Toen was onze focus op de mijnbouw en keramiek. Maar de tijden zijn veranderd en we hebben ook. Nu zijn we leveren alles van Computer Games Ontwerp tot Forensische Wetenschappen.

Onze visie en waarden zijn de basis van Staffordshire University; het is hoe we de dingen doen. Dat zal nooit veranderen.

Wie zijn wij

De hersenen teasers. De gedachte veroorzakers. De geest expanders.

We zijn de vriendelijke Universiteit met de wereldwijde rand. We zijn een plaats letterlijk in het midden van alles, in het hart van het Verenigd Koninkrijk.

We hebben niet alleen grenzen te verleggen, breken we ze.

We hebben niet alleen boeken te openen, we geest open.

Onze Campussen

Onze kernactiviteit is gecentreerd op twee campussen in Stoke-on-Trent en Stafford, met nog twee aanwezigheden in Shrewsbury en Lichfield.

Staffordshire University

Onze visie is om een ​​levendige en dynamische rand van de stad campus met briljante leren en onderwijzen faciliteiten, goede verbindingen met het openbaar vervoer en sociale activiteiten te creëren.

Onderwijs Faculteiten die eerder zijn verdeeld over twee campussen zullen samenkomen wat resulteert in een meer geconcentreerde investering in installaties. Er zullen belangrijke verbeteringen van het onderwijs en sociale ruimtes. We hebben al meer dan £ 40 miljoen geïnvesteerd in het transformeren van de campus en het maken van de Universiteit wijk echt een inspirerende plek om te wonen en te studeren. Dit zal doorgaan.

Centres of Excellence

Onze satelliet-campussen in Stafford, Lichfield en Shrewsbury zal centra van excellentie in de gezondheidszorg, het onderwijs en de verpleeg- en vroedkunde en zal ook profiteren van de investeringen in gebouwen en faciliteiten.

Locaties

Stoke-on-Trent

Address
Staffordshire University,
College Road

ST4 2DE Stoke-on-Trent, Engeland, Verenigd Koninkrijk