Lees de Officiële Beschrijving

Sinds 1914 we hebben beroepsgerichte geïnspireerd onderwijs relevant voor de leeftijd aangeboden. Toen was onze focus op de mijnbouw en keramiek. Maar de tijden zijn veranderd en we hebben ook. Nu zijn we leveren alles van Computer Games Ontwerp tot Forensische Wetenschappen.

Onze visie en waarden zijn de basis van Staffordshire University; het is hoe we de dingen doen. Dat zal nooit veranderen.

Wie zijn wij

De hersenen teasers. De gedachte veroorzakers. De geest expanders.

We zijn de vriendelijke Universiteit met de wereldwijde rand. We zijn een plaats letterlijk in het midden van alles, in het hart van het Verenigd Koninkrijk.

We hebben niet alleen grenzen te verleggen, breken we ze.

We hebben niet alleen boeken te openen, we geest open.

Onze Campussen

Onze kernactiviteit is gecentreerd op twee campussen in Stoke-on-Trent en Stafford, met nog twee aanwezigheden in Shrewsbury en Lichfield.

Staffordshire University

Onze visie is om een ​​levendige en dynamische rand van de stad campus met briljante leren en onderwijzen faciliteiten, goede verbindingen met het openbaar vervoer en sociale activiteiten te creëren.

Onderwijs Faculteiten die eerder zijn verdeeld over twee campussen zullen samenkomen wat resulteert in een meer geconcentreerde investering in installaties. Er zullen belangrijke verbeteringen van het onderwijs en sociale ruimtes. We hebben al meer dan £ 40 miljoen geïnvesteerd in het transformeren van de campus en het maken van de Universiteit wijk echt een inspirerende plek om te wonen en te studeren. Dit zal doorgaan.

Centres of Excellence

Onze satelliet-campussen in Stafford, Lichfield en Shrewsbury zal centra van excellentie in de gezondheidszorg, het onderwijs en de verpleeg- en vroedkunde en zal ook profiteren van de investeringen in gebouwen en faciliteiten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Staffordshire University

Deze cursus is bedoeld voor degenen die willen snel-spoor in een carrière in de journalistiek. Dit is een zeer beroepsonderwijs award en heeft volledige accreditatie van ... [+]

MA Journalistiek

Deze cursus is bedoeld voor degenen die willen snel-spoor in een carrière in de journalistiek. Dit is een zeer beroepsonderwijs award en heeft volledige accreditatie van de Nationale Raad voor de opleiding van journalisten (NCTJ).

Cursusbeschrijving

Staffordshire University heeft sterke banden met de journalistiek industrie en onze docenten hebben jarenlange ervaring met het werken in kranten, online journalistiek, radio en televisie.

U profiteert van het werken met een team van top journalisten en academici en leren hoe ze zelf opereren als een multi-media-journalist. Onze focus ligt op een combinatie van theorie en praktijk binnen een levendige en boeiende sfeer die de echte wereld van de journalistiek repliceert. De nadruk ligt op zelfstudie, het ontwikkelen van een portfolio en het nastreven van carrièremogelijkheden. De award volgt een programma van permanente evaluatie en vraagt ​​van leerlingen om een ​​volledig beoordeelde stage te ondernemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stoke-on-Trent
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Staffordshire University

Deze 1 jaar cursus helpt u uitstekende vaardigheden in 3D modelleren en beeldhouwen of computerspelletjes ontwerp theorie en de applicatie te ontwikkelen ... ... [+]

MSc in 3D Computer Games Ontwerp

Deze 1 jaar cursus helpt u uitstekende vaardigheden in 3D modelleren en beeldhouwen of computerspelletjes ontwerp theorie en de toepassing te ontwikkelen.

Cursusbeschrijving

De award is ontworpen samen met onze partners uit de industrie en levert up-to-date content met behulp van standaard software die de huidige en toekomstige 3D-games-industrie eisen voldoet. Het zal u toelaten om te ontwikkelen en verder uw vermogen, op basis van kennis en vaardigheden verworven in de eerste graad en uit te breiden in gebieden met betrekking tot computerspellen design.

Het zal je vaardigheden in het onderzoek, het oplossen van problemen en het beheer te verbeteren en je zal kennis en vaardigheden van toepassing zijn op het oplossen van complexe ontwerpen en 3D problemen tijdens uw proefschrift project. De award integreert de huidige industriële paradigma's in zowel de beoordeling en onderzoek de mogelijkheden die tot doel om u te helpen in een van beide de games industrie of academische wereld.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stoke-on-Trent
Augustus 2020
Engels
Voltijd
12 - 32 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Staffordshire University

De cursus is ontworpen om een ​​beroep op afgestudeerden van de boekhouding, financiën of bedrijfsvoering awards. De eerste vier modules van de award vormen de basis van ... [+]

MSc in boekhouding en financiën

De cursus is ontworpen om een ​​beroep op afgestudeerden van de boekhouding, financiën of bedrijfsvoering awards.

De eerste vier modules van de award vormen de basis van je studie en bieden een solide basis in de belangrijkste aspecten van boekhouding en financiën. Daarna zal u traditionele en hedendaagse theoretische aspecten van boekhouding en financiën te bestuderen.

De prijs bestaat uit een aantal kenmerkende modules, bijvoorbeeld de Accounting Theory module richt zich op de ondergeschikte principes die leiden tot boekhoudkundige; de Portfolio module kijkt naar de bouw van een beleggingsportefeuille. De optie module geeft u de mogelijkheid om een ​​boekhouding en financiën gebied dat u in het bijzonder interesseert verkennen, terwijl de op onderzoek gebaseerde proefschrift kunt u uw kennis verder in een gebied van belang dat je carrière ambities ondersteunt, of een gebied verkennen waar je zou willen om je onderzoek verder uit te breiden op PhD-niveau.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stoke-on-Trent
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Staffordshire University

MSc Cloud Computing biedt gespecialiseerde studie van Cloud Computing. Dit is een groeiend gebied om het aanpakken van de problematiek van collaborative werken met data c ... [+]

MSc in Cloud Computing

MSc Cloud Computing biedt gespecialiseerde studie van Cloud Computing. Dit is een groeiend gebied om het aanpakken van de problematiek van collaborative werken met data centraal opgeslagen, hetzij in huis of extern. De prijs is opgebouwd rond een kern van netwerken op CCNP niveau, het netwerk onderwerpen gebruiken Cisco-netwerkapparatuur en ondersteunend materiaal geleverd door Cisco Systems Inc.

Virtualisatie, server-side technologieën en mobiele / draadloze technologieën worden onderzocht in het kader van ondersteunde mobiele werknemers in een bedrijfsomgeving.

Toelatingseisen

Een undergraduate degree Honours BSc / Beng (2.2 of hoger) in een verwante Computing onderwerp, of in telecommunicatie of Electronic Engineering met Telecom / Network modules van een Britse universiteit, of de internationale equivalent.... [-]

Verenigd Koninkrijk Stoke-on-Trent
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Staffordshire University

Het ontwikkelen van een diep begrip van de technologieën en principes achter moderne muziek productie en distributie. Leer geavanceerde opnametechnieken, akoestiek, maste ... [+]

MSc in Music Technology

Het ontwikkelen van een diep begrip van de technologieën en principes achter moderne muziek productie en distributie. Leer geavanceerde opnametechnieken, akoestiek, mastering, digitaal geluid synthese, muziek software ontwikkeling en sound design.

Cursusbeschrijving

MSc Music Technology studenten profiteren van uitstekende middelen, inclusief het vlaggenschip opnemen en mixen studio met SSL AWS 900. We zijn ook een Avid Learning Partner, zodat studenten hebben een kans om Pro Tools Accreditatie duren tot Avid 210M.

Onderwezen modules zijn:

Audio Recording Mastering en Signaalverwerking Akoestiek Moderne Samenstelling Geavanceerde Pro Tools Technieken elektronica Electroacoustic Samenstelling Graduate bestemmingen ... [-]
Verenigd Koninkrijk Stoke-on-Trent
Augustus 2020
Engels
Voltijd
12 - 32 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

International Welcome

Staffordshire University 100 years