Stafford

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Stafford werd in 1993 in de Verenigde Arabische Emiraten opgericht met als enige doel het bieden van assistentie op afstand aan zakelijke professionals in het Midden-Oosten om internationaal erkende kwalificaties van goede kwaliteit te behalen die hen zouden markeren als serieuze managers en hun carrière zouden bevorderen.

Beginnend met 7 studenten in 1993, meer dan een decennium later zijn we betrokken bij gemiddeld 1000 studenten per jaar die afstandsonderwijs volgen. Allen zijn serieuze, drukke managers die de wereld bewijzen dat ze van plan zijn te slagen.

Stafford is volledig gericht op het helpen van fulltime professionals in het bedrijfsleven met kwaliteitsonderwijs op afstand om hun carrière te versnellen door middel van onafhankelijk onderzoek.

Stafford werkt in het hele Midden-Oosten en de Levant-regio en biedt afstandsonderwijs Executive MBA's, doctoraten, BA's, diploma's en meer.

We zijn trots op onze inzet voor het academische en zakelijke succes van onze studenten, onze uitstekende relaties met onze Britse universiteiten, onze integriteit en de hoge kwaliteit van ons academisch en administratief ondersteunend personeel.

In de loop der jaren hebben we veel van onze studenten de bedrijfsladder zien beklimmen en het hoogtepunt bereikt met hun toegevoegde kennis door het afstandsonderwijs MBA en andere cursussen zoals doctoraat en masters. Als gevolg van afstandsonderwijs MBA hebben studenten met succes hun eigen bedrijf geopend of zijn ze directeur geworden van multinationale bedrijven. Sommigen hebben hun loopbaan volledig veranderd en hebben de voldoening gekregen te weten dat ze na jaren van minder lonend werk in hun ware element zijn.

En nu we meer dan 2000 afgestudeerde professionals als vrienden hebben, willen we onze missie voor afstandsonderwijs voortzetten naar de volgende generatie studenten. Onze trots op onze studenten wordt verdubbeld elke keer dat we hun diploma-uitreikingen bijwonen aan de universiteit zelf.

Stafford-banner-partner-uk-universities" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/51/51687_51653_Stafford-banner-partner-uk-universities.jpg" alt="51653_Stafford-banner-partner-uk-universities" />

Locaties

Northampton

Address
University Drive
NN1 5PH Northampton, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Leicester

Address
University Road
LE1 7RH Leicester, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Nottingham

Address
NG7 2RD Nottingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Northampton

Address
University Drive
NN1 5PH Northampton, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Dundee

Address
Nethergate
DD1 4HN Dundee, Schotland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden