St. Patrick's

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht als een school in 1803, St Patrick's College is uitgegroeid tot een top-level learning instelling verwelkomen studenten uit de hele wereld naar onze campussen in het centrum Londen. We werken samen met een aantal van de meest gevestigde en innovatieve namen in het Verenigd Koninkrijk onderwijs, biedt u Hndn, undergraduate en postgraduate programma's in vele onderwerpen. Door onze faciliteiten en zeer ervaren docenten, deze programma's leveren van de vaardigheden en kennis die een succesvolle carrière te brengen.

Een levensveranderende ervaring Londen is de perfecte plek om een ​​wereldwijde carrière te lanceren, en krijgen een unieke student ervaring. Onze centrale campus zet internationale hoofdkantoren, cultuur, kunst, design, muziek en een wereld van mogelijkheden voor de deur. Het is de perfecte plek om een ​​impact te maken, en vrienden voor het leven.

Contacteer ons nu en toetreden tot de studenten uit meer dan 80 landen die al ondervinden de voordelen van een St Patrick's onderwijs.

Wij bieden u een wereld van mogelijkheden in het hart van Londen Sinds hij opgericht in 1803, St Patrick's heeft zich ontwikkeld tot een internationale universiteit gastvrije studenten uit de hele wereld. Wij zijn een baken voor diegenen die een kwaliteit Britse onderwijs, naast de progressieve vaardigheden en nieuwe perspectieven die nodig zijn om overal in de wereld gedijen.

Kwaliteit en excellentie Ons primaire doel is het leveren van de hoogste learning standaarden, zodat je even hoog carrière doelen te bereiken. Onze academische team zijn met de hand geplukt voor hun studentgerichte benadering - net als Partners.

Voldoen aan de behoeften van de industrie en studenten Wij brengen de theorie tot leven door toe te passen op "real-world" ervaringen. Je zal afstuderen met diepgaande kennis, en de mogelijkheid om deze toe te passen op zowel nationaal als internationaal niveau. Je zal beginnen met de voorbereiding voor een succesvolle carrière vanaf de eerste dag, en zal de mogelijkheid om uw CV verder te verbeteren dan de standaard benadering van het onderwijs te krijgen.

In het hart van het bruisende Londen Ervaar het leven in een van 's werelds meest belangrijke, spannende en diverse steden. Londen is de perfecte plek om ondergedompeld in de cultuur, kunst en muziek worden - en maak vrienden voor het leven.

U wordt in een belangrijke financiële en zakelijke hoofdstad, omringd door enkele van de belangrijkste namen in zeer veel verschillende industrieën. U zult ook in het centrum van een globaal ontwerp, mode en media hub. Missie en Visie Onze visie Onze visie is om erkend te worden als een hoge kwaliteit van onderwijs provider, vergroting van de inzetbaarheid van onze leerlingen ', een ruimere toegang tot het onderwijs in de samenleving, en het stimuleren van sociale inclusiviteit. Met dit doel in het achterhoofd, hebben we verzamelde een wereldklasse academische team, en we bieden een kwaliteit verzekerd levering.

Mission Statement De missie van St Patrick's College is om onze studenten mogelijkheden te bieden tot onderwijs, en daarmee hun leven te veranderen. We streven naar culturele en andere grenzen overschrijden over de hele wereld om onze studenten te wapenen met de competentie en het vertrouwen om uit te blinken. St Patrick's is bedoeld om onze leerlingen te voorzien van de best mogelijke opleiding tegen een betaalbare prijs. Contacteer ons nu en toetreden tot de studenten uit meer dan 80 landen die hebben geprofiteerd van een St Patrick's onderwijs.

Bekijk Cursus - OnlineStudies » Bekijk Cursus - HealthcareStudies » Bekijk LLB » Bekijk Cursus - AcademicCourses »