Lees de Officiële Beschrijving

Introductie Sparsholt College Hampshire is een van de toonaangevende aanbieders van universitair niveau cursussen voor het land en het milieu, met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Onze opleidingen worden gevalideerd door de Universiteit van Portsmouth - in de top 2% van universiteiten wereldwijd (The Times Higher Education World University Rankings 2014), en onze internationale studenten profiteren van ongeëvenaarde faciliteiten verspreid over een campus die bijna 400 hectaren prachtige overspant Britse platteland.

Student van vandaag, morgen expert Sparsholt College heeft een internationale reputatie voor het aantrekken van studenten uit de hele wereld. Deze studenten - van 28 landen en tellen - kom naar Sparsholt om deel te nemen in het onderzoek en om zich voor te bereiden voor de wereldwijde carrière op het gebied van dier, dierentuin en paard management, veterinaire verpleging wetenschap, ecologie en het behoud en beheer, tuinbouw en visserij.

Het College heeft een zeer sterke traditie van het mengen van theoretisch leren met alle praktische vaardigheden die de moderne eisen van de industrie. Als gevolg hiervan, Sparsholt leerlingen verlaat het college zeer goed voorbereid voor de werkgelegenheid; 91% van onze afgestudeerden zijn gegaan in werk of verdere studie (Dlhe 2013). Het college biedt ook een ondersteunende, gastvrije omgeving waarin studenten kunnen bloeien en hun maximale potentieel te bereiken. Het is een leerling-gerichte benadering die wij geloven draagt ​​aanzienlijk bij aan de tevredenheid van onze studenten - Sparsholt College had het hoogste student tevredenheid (94%) van het Britse land Hogescholen in 2015 (NSS Data).

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Sparsholt College Hampshire

Opleiding Deze master is bedoeld voor de verdere ontwikkeling van de hippische academische vaardigheden en kennis van de afgestudeerden, met de nadruk op het gebied van p ... [+]

Master (MSc) Equine Behaviour, Prestaties en Training Degree - Fulltime

Opleiding Deze master is bedoeld voor de verdere ontwikkeling van de hippische academische vaardigheden en kennis van de afgestudeerden, met de nadruk op het gebied van paardensport gedrag, prestaties en opleiding. Studenten wordt verwacht dat een bestaand belang in de belangrijkste gebieden van equine gedrag wetenschap en paard-ruiter interacties hebben, met name hun impact op paardensport prestaties. Potentiële studenten kunnen ook afkomstig zijn van een beoefenaar achtergrond binnen de hippische opleiding en prestaties.

Wat zal ik leren?

M Level eenheden door docenten worden geleverd gekwalificeerd op postdoctoraal niveau in relevante onderwerpen, van wie velen hebben ook een sterke Britse Horse Society (BHS) en de prestaties paard achtergrond, de meeste wezen onderzoek actief. Full-time studie zal een intensieve training op postdoctoraal niveau voor afgestudeerden met een paarden, sportpsychologie of biologie, achtergrond, en een twee jaar part-time route is ook beschikbaar.... [-]

Verenigd Koninkrijk Sparsholt
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Sparsholt College Hampshire

Aquacultuur is goed voor meer dan de helft van de vis bestemd voor menselijke consumptie, terwijl vissen is de grootste afzonderlijke vrijetijdsindustrie in het Verenigd ... [+]

Master (MSc) Toegepaste Aquacultuur en Sport Visserij Degree - Fulltime

Aquacultuur is goed voor meer dan de helft van de vis bestemd voor menselijke consumptie, terwijl vissen is de grootste afzonderlijke vrijetijdsindustrie in het Verenigd Koninkrijk met een waarde van meer dan £ 4000000000 jaarlijks. Met de focus op een duurzaam veilige voedselvoorziening voor de toekomst en een bevolking met meer vrije tijd beschikbaar, verbeterde kennis en opleiding vereist is door de industrie op deze twee gebieden. Sportvisserij bieden aanzienlijke onderwerp overlap met de aquacultuur in termen van technische toepassingen, milieu-impact, insluiting en predatie, wetgeving en duurzaamheid.

Wat zal ik leren? ... [-]
Verenigd Koninkrijk Sparsholt
Vraag informatie aan
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Sparsholt College - Go For It!