Schumacher College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Registreer voor onze ONLINE OPEN DAG. Je kunt live chatten met docenten en docenten, video's bekijken over Schumacher College , de campus van Dartington en meer te weten komen over elk programma.

Leer meer en registreer hier: https://www.schumachercollege.org.uk/postgraduate-open-day

Mensen van over de hele wereld, van alle leeftijden en achtergronden, zijn geïnformeerd, geïnspireerd en aangemoedigd om te handelen, door onze transformatieve cursussen voor duurzaam leven .

Schumacher College heeft een benijdenswaardige reputatie voor baanbrekend leren. Ons werk is om onszelf te inspireren, uit te dagen en te bevragen als mede-bewoners van de wereld, om de vragen te stellen die we allemaal ondervinden om antwoorden te vinden op en om gedegen kennis, intuïtie en verwondering te vinden in onze zoektocht naar oplossingen.

We brengen de vooraanstaande denkers, activisten en beoefenaars internationaal samen, om een ​​uniek merk van kleine groep leerervaringen te bieden. Dit leren vindt plaats in de klas, de tuinen, de keuken - het maakt deel uit van alles wat we doen.

Hier zul je dingen over jezelf ontdekken, diepe vriendschappen sluiten met studenten van over de hele wereld, en, zoals veel alumni, een levenslange relatie met het College beginnen.

Met een focus op interactief, ervaringsgericht en participatief leren, bieden we de praktische vaardigheden en strategisch denken die nodig zijn om de ecologische, economische en sociale uitdagingen van de 21ste eeuw het hoofd te bieden.

Juist in deze tijd van wereldwijde onrust willen we dat je naar het college komt om met ons de manieren te delen waarop je wordt verplaatst om anders te leven en te handelen.

Schumacher College is een heel speciale plaats. Terwijl we proberen te achterhalen wat we in hemelsnaam met deze ontrafelende planeet gaan doen, is het een denktank geworden voor hoop, een batterij voor een positieve visie! - Bill McKibben, oprichter van 350.org

Waarom zou je komen?

Als je naar het Schumacher College voor een postgraduaat, een korte cursus of een beroepsopleiding, maak je deel uit van onze internationale leergemeenschap in de prachtige omgeving van Zuid-Devon, op het Dartington Hall Estate (externe link).

The Dartington Hall Estate werd in de jaren 1920 opgericht door twee charismatische ondernemers, die hun invloeden uit oost en west namen om een ​​experiment op het gebied van plattelandsvernieuwing op te zetten. Hun visie was gebaseerd op progressieve vormen van onderwijs, kunst en landbouw - een erfenis die we vandaag voortzetten.

Al onze cursussen zijn diep geworteld in een ecologisch en holistisch wereldbeeld dat, eenmaal ervaren, de manier waarop je in de wereld leeft en werkt volledig zal veranderen.

Hier is een rijke en gevarieerde ervaring waarmee je kunt mixen met gelijkgestemde studenten, leraren en activisten die streven naar positieve verandering in de wereld. Schumacher College is een plaats waar je vrienden en bondgenoten uit alle lagen van de bevolking en uit alle delen van de wereld zult ontmoeten, die een interesse en passie delen voor de planeet die we bewonen.

Schumacher College is gewoon een van de beste leer- en leeromgevingen die je overal ter wereld kunt vinden. - David Abram, The Spell of the Sensuous and Becoming Animal

19365_photoset-1.jpg

Hoe het is om hier te zijn

Schumacher College cursussen van Schumacher College zijn van de hoogste kwaliteit en bieden onderwijs en lesgeven dat vandaag de dag nog maar zelden te vinden is in Universiteiten en Colleges.

De unieke aard van de cursussen zit niet alleen in de inhoud, maar ook in de manier waarop u als leerling actief betrokken bent als mede-schepper.

Je zult hier geen passieve kennisontvanger zijn, maar er wordt van je verwacht dat je een actieve leerling bent die oplossingen zoekt voor vragen die nog niemand heeft beantwoord.

Schumacher College is een rigoureuze en veeleisende plek en onze studenten zijn een integraal onderdeel van het maken van de leerervaring uniek, onvergetelijk en volledig levensveranderend.

Je maakt deel uit van het rijke tapijtwerk dat het College dagelijks vormt, met studenten, vrijwilligers, leerlingen, huisbezoeksters, beoefenaars, sprekers en uitvoerders.

Waarin we geloven

Gemeenschap - samen leven, werken en leren

Het beste leren gebeurt in groepen. We proberen onze korte cursussen met een gemiddelde van 20 deelnemers en ons postgraduaatprogramma met 15 uit te voeren, hoewel dit kan variëren. Hierdoor kun je het beste uit je interacties met elkaar en met je cursusdocenten en -begeleiders halen. We maken gebruik van een reeks onderwijsmethoden en gefaciliteerde processen om ervoor te zorgen dat zowel groeps- als individuele leermogelijkheden worden gemaximaliseerd en dat een echt gevoel van co-creatie en verbondenheid ontstaat, ongeacht de duur van je verblijf in het College.

We beginnen de dag met een gemeenschappelijke ochtendvergadering om de dagdagelijkse zaken door te nemen en werkgroepen en taken toe te wijzen. Alle studenten en medewerkers nemen deel aan de dagelijkse activiteiten van koken, schoonmaken en tuinieren die, los van het feit dat ze een integraal onderdeel zijn van ons leren, bijdragen tot een gemeenschapsgevoel en een geweldige kans bieden om met alle leden van het college samen te werken.

Waar mogelijk moedigen we de deelname van studenten aan de bredere gemeenschap van het college aan. We hebben regelmatig open avonden voor het publiek, waar onze korte cursusdocenten Earth Talks geven. Dit is een geweldige kans voor studenten om zich te mengen met lokale bewoners. We maken ook optimaal gebruik van ons partnerschap met Transition Town Totnes (externe link) - het huis van de internationale Transitiebeweging - die regelmatig worden uitgenodigd om onze studenten te woord te staan.

Respect voor alle levende systemen - een ecologisch wereldbeeld

Alles wat we doen is rekening houden met de impact ervan op de rest van de wereld. We hebben geluk dat we ons in een heel mooi deel van de wereld bevinden, met de historische nalatenschap van de Dartington Hall Estate achter ons en het College zelf in een sfeervol monumentaal pand - The Old Postern. Het onderhoud en de werking van het College is niet zonder uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, maar we proberen ons dagelijks te laten praten.

Onze bibliotheek is een enorm waardevolle bron, met boeken en archiefbeelden die teruggaan tot de 20 jaar dat we bestaan ​​als universiteit. Enkele van de grootste namen in duurzaamheid en ecologisch leven hebben ons bezocht in deze tijd en onze collectie weerspiegelt dit. Studenten, schrijvers en journalisten bezoeken ons vaak op terugtocht om deze faciliteit te gebruiken. Als student heb je onbeperkt toegang, zeven dagen per week.

Gezond lichaam - gezonde geest

Sommige mensen blijven alleen terugkomen naar het college voor het eten! Ons team van in-house chef-koks (met ondersteuning van uzelf) bereidt heerlijke vegetarische, biologische en lokaal geproduceerde levensmiddelen bij elke maaltijd. De standaard van eten is zo goed dat onze reguliere kookcursussen heel snel van tevoren uitverkocht zijn.

Een aanzienlijk deel van het voedsel wordt verbouwd in het terrein van 3,5 hectare van het College, dat wordt beheerd door het College, met de hulp van studenten en vrijwilligers. Naast voedsel groeit het terrein ook specifiek voor dieren in het wild, contemplatie en inspiratie in de natuur. De tuinen worden beheerd op ecologische principes en benaderingen van permacultuurontwerp.

Wij koesteren ook een gezond lichaam en geest, en we hebben een doelgerichte ruimte voor meditatie en rustige reflectie, waar u ervoor kunt kiezen om de dag te beginnen met een gefaciliteerde bemiddeling vóór het ontbijt. (Ik hou niet van de implicatie dat tuinieren of koken geen rustige achtervolging kan zijn, maar splits ik haartjes !?)

Beyond the College zijn de boerderij en het prachtige terrein van het landgoed Dartington Hall. Maak een wandeling door de gemengde bossen rondom het College, langs de rivier de Dart die door het landgoed loopt of door de siertuinen van Dartington Hall zelf voor kunstgerelateerde evenementen en festivals plus de bioscoop, theater en kunstruimtes.

Trek verder naar de stad Totnes, op slechts 20 minuten lopen, om het beste van de stad te ervaren op het gebied van alternatief wonen, groene gemeenschap en aanvullende gezondheidszorg. Of maak een uitstapje naar de wildernis van het nabijgelegen Dartmoor - een gebied met een immense natuurlijke schoonheid in ons naburige landschap. De prachtige kust van Zuid-Devon is ook vlakbij, met wilde rotsachtige kliffen en zandstranden.

19364_photoset-2.jpg

Locaties

Totnes

Schumacher College

Address
The Old Postern, Dartington,

TQ9 6EA Totnes, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 1803 865934

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden