Lees de Officiële Beschrijving

De School of Information Risk Management (SIRM) Is een beroemd centrum dat programma's aanbiedt zowel bij Undergraduate en Postuniversitair Niveaus in diverse disciplines, waaronder Cyber ​​Security, Informatiebeveiliging en Assurance, Business Management, Health Care Management en Computing. SIRM programma's zijn Goedgekeurd door verschillende universiteiten Kwalificaties toekennen aan onze succesvolle studenten. SIRM Is een pionier in het gebruik ISACA Model curriculum voor zijn informatiebeveiliging en -verzekering met CISA En CISM Programma in het Verenigd Koninkrijk. Sinds 2007 hebben we expertise opgedaan in het aanbieden van informatiebeveiliging en verzekeringen; En Business Management programma's in partnerschap met diverse Britse universiteiten waaronder De Universiteit van Greenwich, De universiteit van Gloucestershire, De Universiteit van Derby, De Universiteit van Chester en Anglia Ruskin University.

SIRM Heeft succesvol partnerschap met financieringscontract bereikt met Brooklands College (Dat is een publiek gefinancierd college), voor het aanbieden van Level 4 en hoger beroepskwalificaties in Cyber ​​Security.

SIRM een Goedgekeurde Opleidingsorganisatie voor Vaardigheids- en Financieringsagentschap En is gepubliceerd op de Registratie van ROTO (Register of Training Organizations). SIRM Heeft ook succesvol behaald om zich te registreren RoATP (Register of Apprenticeship Training Providers). Wij zijn ook Goedgekeurd door ATHE (Prijzen voor trainingen en hoger onderwijs), ASIC (The Accreditation Services for International Colleges), AISABE (De Vereniging van Informatiebeveiligingsrevisoren en Bedrijfsleiders).

SIRM is gevestigd in Londen, Dat is het hart van Verenigd Koningkrijk. Onze campus is gelegen in Ilford, Dat is East of London met 1 minuut lopen naar Ilford trein (over de grond) station en het stadscentrum. Liverpool Street en Central London ligt op slechts 15 minuten van onze campus .. SIRM Heeft gevormd a Bedrijfsafdeling Waar trainingen op bedrijfsniveau aan beide worden verstrekt Publiek en particulier. Onze bestaande studenten zullen de kans krijgen om deel te nemen aan onze bedrijfsafdeling om werkervaring te hebben tijdens het studeren bij SIRM. Dit garandeert niet alleen werkervaring, maar geeft u een route aan voltijdse werk aan SIRM of een andere geassocieerde organisatie (Hangt af van beschikbaarheid van vacature). De vacatures van Cyber ​​Security zijn over de hele wereld verkrijgbaar. Als u een UK-graad heeft, die wereldwijd recongised is, kunt u een gevoel van veiligheid in de toekomst op uw respectieve vakgebied hebben.

SIRM Maakt gebruik van een breed scala aan onderwijs-, leer- en beoordelingsmethoden, waaronder leslesingen, tutorials en seminars (afhankelijk van de methode om een ​​student te studeren, koos bijvoorbeeld f / t, p / t of online). We leggen veel nadruk op het belang van studenten zelfstandig leren. We zijn toegewijd aan het verbeteren van overdraagbare, inzetbaarheids- en studievaardigheidsontwikkelingswerk in de school en het integreren van persoonlijke ontwikkelingsplanning in graadprogramma's. We streven ernaar om dit te doen door ondersteuning en vooruitgang van leren en les te geven bij SIRM Voor zowel medewerkers als studenten. Personeel bij SIRM, Werkt samen met faculteit, studenten en de academische administratie om een ​​educatieve cultuur te ontwikkelen die de leerlingen waarderen en beloont, onderschrijft en ondersteunt individuele verschillen tussen leerlingen en stimuleert de creatie van leeromgevingen waarin diverse studenten kunnen leren en uitblinken.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

School of Information Risk Management

De School of Information Risk Management (SIRM) heeft het ISACA-model curriculum aangenomen in het ontwikkelen en ontwerpen van een MSc-programma, dat is gebouwd op een g ... [+]

De School of Information Risk Management (SIRM) heeft het ISACA-model curriculum aangenomen in het ontwikkelen en ontwerpen van een MSc-programma, dat is gebouwd op een goede basis en een strenge praktijkopleiding op de betreffende terreinen. Het doel is om de nodige kennis te verschaffen door middel van een combinatie van theorie en praktijk. MSc (CSA) is afgestemd op de beste Cyber ​​Security certificaties, waaronder Cyber ​​Security Nexus (CSX) Fundamental and Certified Information Systems Manager (CISM). CISM is een van de beste betalende certificeringen in de markt.

De cursus stelt studenten in staat om kennis te maken met de moderne ontwikkelingen in de snel ontwikkelende gebieden van cyberveiligheid en -verzekering, die een diepte en breedte van kennis en vaardigheden op deze gebieden bieden. Het interdisciplinaire karakter van de cursus is bedoeld om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten die een carrière op deze gebieden willen specialiseren en nastreven, alsook een uitstekende kans bieden om hun academische en generieke inzetbaarheidsvaardigheden te ontwikkelen. De cursus gebruikt een breed scala aan onderwijs- en leerstrategieën en -methoden, ondersteund door passende blended learning benaderingen, leertechnologieën en instrumenten om het leren van studenten te bevorderen en engagement te bevorderen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands