Lees de Officiële Beschrijving

De tandheelkundige school bevindt zich in het hart van de campus van de universiteit en daarom zijn tandheelkundige postdoctorale studenten in de nabijheid van onderzoekers en onderzoeksmogelijkheden in andere delen van de universiteit, evenals in bibliotheek-, recreatie-, culinaire en sportfaciliteiten.

Tandheelkundige postdoctorale studenten in Dundee profiteren van blootstelling aan baanbrekend onderzoek in een gevestigde onderzoeksomgeving gedurende hun gehele studieperiode. Er zijn ook uitstekende klinische faciliteiten voor studenten die klinische programma's volgen. Postdoctorale studenten uit vele delen van de wereld werken in een hechte, geïntegreerde omgeving binnen de school met een actieve onderzoekscultuur

Naast onze thuisstudenten uit verschillende delen van Schotland en het Verenigd Koninkrijk, zijn er momenteel postdoctorale PhD-onderzoekstudenten uit Saoedi-Arabië, Egypte, Syrië, Jordanië, Irak, Bahrein, Nigeria, Singapore en Nieuw-Zeeland, en deze studenten werken samen met collega's uit over de hele wereld op de populaire cursussen van de onderwezene meesters in Prosthodontics (MDSc) en het onderzoek van Kanker (MSc).


De Tandheelkundige School in Dundee biedt zes postdoctorale programma's waaraan je kunt deelnemen. Deze omvatten de MDSc in Prosthodontics, MRes in Oral Cancer, MFOdont in Forensic Odontology, MSc in Orthodontics, MSc in Oral Biology en de MDPH in Dental Public Health. De MRes MFOdont, MDPH en worden samen met collega's aan de andere kant van de school geleverd. We hebben een levendige gemeenschap van postdoctorale studenten in de Dental School op zowel onderwezen en onderzoeksprogramma's, en internationaal erkende onderzoekers en clinici die betrokken zijn bij de programma's van studie.

Postgraduate Student Society

De nieuw gevormde Dundee Dental Postgraduate Students Society (DDPSS) is een door studenten gerunde postuniversitaire vereniging die tot doel heeft postdoctorale studenten, die studeren op het gebied van de tandheelkunde, te voorzien van extracurriculaire academische en maatschappelijke kansen.

De leden van de DDPSS zijn alle postdoctorale studenten in de tandheelkundige school aan de universiteit van Dundee, full- en part-time. Als een groep streven we naar:

  • ondersteuning van de post-grad studenten verbonden aan de tandheelkundige school
  • een postdoctoraal studentenvertegenwoordigingsorgaan ter beschikking stellen
  • een forum bieden voor interne en externe sprekers
  • kansen bieden op ontwikkeling van vaardigheden; overdraagbaar en technisch
  • creëer een informele sfeer waar postgradestudenten elkaar kunnen ontmoeten om hun projecten te bespreken en ideeën en benaderingen voor veel voorkomende problemen te delen, een gelegenheid bieden voor post-grad studenten om formeel onderzoeksupdates te geven
  • een onderzoekscultuur bevorderen door postgraduestudenten de mogelijkheid te bieden om sociaal te mixen en te netwerken met andere onderzoekstudenten binnen de tandheelkundige school

We doen al het bovenstaande door seminars, sociale evenementen, sportwedstrijden en meer te houden.

We hopen je te zien op het volgende evenement!

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

School of Dentistry - University of Dundee

Dit 1-jarige programma stelt u in staat kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van forensische tandheelkunde en onderzoek te verwerven. ... [+]

Bestudeer onderwerpen die vaak het onderwerp zijn van deskundigenverklaringen voor de rechtbank en die internationaal het meest relevant zijn.

Overzicht

Forensische tandartsen zijn in alle landen verplicht tandheelkundige expertise te bieden aan rechtbanken en rechtssystemen. Tandartsen die op dit gebied willen werken, vinden het vaak moeilijk om de nodige vaardigheden te verwerven.

Deze 1-jarige cursus behandelt die aspecten van forensische tandheelkunde die het vaakst onderwerp zijn van een getuigenverklaring van deskundigen in gerechtshoven en die het meest relevant zijn voor forensische tandheelkunde internationaal.

Je krijgt de kans om in een mortuarium te werken en te helpen met dentale identificaties. Je zult ook echte autopsies bijwonen bij pathologen, waardoor je je bewust wordt van de complexiteit van het onderzoek van iemands lichaam na de dood.... [-]

Verenigd Koninkrijk Dundee
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Nethergate, Dundee DD1 4HN, United Kingdom
Dundee, Schotland, Verenigd Koninkrijk