Lees de Officiële Beschrijving

Stratford College biedt leerprogramma diensten van hoge kwaliteit Britse onderwijsprogramma's en workshops lokaal als internationaal.

Stratford College is gevestigd in Telford, Verenigd Koninkrijk met centra in Londen en Abuja (Nigeria). Wij bieden ook cursussen via afstandsonderwijs.

We zijn toegewijd aan het leveren van top kwaliteit van het onderwijs en ontwikkelomgeving. Onze studenten profiteren van de intensieve onderwijs en toegewijd personeel. Wij combineren traditionele waarden met een moderne aanpak en technologieën om ervoor te zorgen dat alle cursussen worden geleverd en onderwezen in de meest efficiënte en effectieve manier voor succes.

Onze programma's zijn ontworpen en geleverd in samenwerking met gerenommeerde Britse instellingen en worden normaal gesproken ingezet bij een online platform dat leerprogramma academies in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland feeds.

Onze studenten, gevestigd buiten het Verenigd Koninkrijk, kunnen wereldwijd erkende Britse kwalificaties krijgen zonder dat ze naar het Verenigd Koninkrijk moeten reizen. Bovendien, al onze cursussen te kunnen garanderen progressie voor verdere studie aan instellingen in het Verenigd Koninkrijk. Dit geeft onze internationaal gebaseerd studenten de flexibiliteit van het starten van hun programma's in hun eigen land en de voltooiing in het Verenigd Koninkrijk of vice versa als de dit wensen.

Al onze internationale academies opereren als professionele scholen die collegegeld voor studenten die ons intern toegekend programma of onafhankelijk geregeld examens voor cursussen / kwalificaties die door andere universiteiten of hogescholen. Studenten krijgen gezicht collegegeld en de steun van goed opgeleid personeel worden geconfronteerd bij hun plaatselijke academie voor programma's die worden beheerd en beoordeeld vanuit onze universiteit in het Verenigd Koninkrijk door middel van afstandsonderwijs.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Stratford College Of Business Management

Deze masteropleiding is bedoeld om inzicht en deskundigheid opgedaan door middel van professionele kwalificaties te verbeteren en het vermogen om strategisch te denken ov ... [+]

MA Human Resource Management Top up

Toelatingseisen:

Aanvragers moeten een gepast niveau 7 Postgraduate Diploma houden. Bewijs van Engels Taal vermogen op een niveau dat gelijkwaardig is aan IELT's 6.5. Andere kwalificaties kan worden beschouwd op een geval per geval.

Minimum leeftijd:

19 yrs

Duur:

6 maanden

Intake Data:

Januari, april, juli en oktober Deze masteropleiding is bedoeld om inzicht en deskundigheid opgedaan door middel van professionele kwalificaties te verbeteren en het vermogen om strategisch te denken over het beheer en organisatorische veranderingen te ontwikkelen.

Het diploma wordt uitgereikt door de Universiteit van Northampton en geleverd via onze partners LSM. Stratford College geeft aanvullende state of the art, cursussen om u te helpen langs uw academische programma met gemak. Deze aanvullende cursussen maken geen deel uit van de opleiding geleverd via LSM te vormen en zijn niet verplicht om het bereiken van de graad kwalificatie. Ze worden geleverd door Stratford College voor alle studenten te helpen te helpen de studenten met hun studievaardigheden. Wij zijn trots op het geven van focus en aandacht voor onze studenten. We identificeren hun verbeterpunten en bieden de hulp en ondersteuning die ze nodig hebben om hun academische programma opdrachten te voltooien met gemak! Dit geldt ook voor de opleiding studenten te identificeren en aan te pakken belangrijke opdracht eisen, het verstrekken van inzicht in de juiste toepassing van de Harvard referencing systeem en andere gebieden die begrip van onderzoek, methodiek en andere essentiële studievaardigheden van de student te verbeteren ..... [-]

Verenigd Koninkrijk Telford
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Stratford College Of Business Management

Deze masteropleiding bouwt voort op uw begrip van strategische marketing voor design en innovatie op te nemen. Het moedigt verder uw appreciatie van de praktische waarde ... [+]

MA Marketing en Innovatie Top up

Toelatingseisen:

De aanvragers moeten een gepast niveau 7 Postgraduate Diploma houden. Bewijs van Engels Taal vermogen op een niveau dat gelijkwaardig is aan IELT's 6.5. Andere kwalificaties kan worden beschouwd op een geval per geval.

Minimum leeftijd:

19 jaar

Duur:

6 maanden

Intake Data:

Januari, april, juli en oktober Deze masteropleiding bouwt voort op uw begrip van strategische marketing voor design en innovatie op te nemen. Het moedigt verder uw appreciatie van de praktische waarde van marketing kaders in een reeks van strategische zakelijke situaties.

Het diploma wordt uitgereikt door de Anglia Ruskin University en geleverd via onze partner LSM. Stratford College biedt state of the art, workshops te helpen uw academisch programma met gemak. Deze aanvullende cursussen maken geen deel uit van de opleiding geleverd via LSM te vormen en zijn niet verplicht om het bereiken van de graad kwalificatie. Ze worden geleverd door Stratford College voor alle studenten te helpen te helpen de studenten met hun studievaardigheden. Wij zijn trots op het geven van focus en aandacht voor onze studenten. Deze workshops verbeteren begrip van onderzoek, methodiek en andere essentiële studievaardigheden van de student.... [-]

Verenigd Koninkrijk Telford
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

MSc

Stratford College Of Business Management

Dit MSc in Accounting en Finance is een 6 maanden durend programma waarmee u uw voorafgaande kwalificaties en top up gebruiken om een ​​MSc award. Het verbetert uw vermog ... [+]

Toelatingseisen:

Aanvragers moeten een gepast niveau 7 Postgraduate Diploma houden. Bewijs van Engels Taal vermogen op een niveau dat gelijkwaardig is aan IELT's 6.5. Andere kwalificaties kan worden beschouwd op een geval per geval. Informeer naar uw specifieke kwalificatie.

Minimum leeftijd:

19 yrs

Duur:

6 maanden

Intake Data:

Januari, april, juli en oktober van dit MSc in boekhouding en financiën is een 6 maanden durend programma waarmee u uw voorafgaande kwalificaties en top up gebruiken om een ​​MSc award. Het verbetert uw vermogen om na te denken over het beheer en organisatorische veranderingen door middel van een strategisch perspectief.... [-]

Verenigd Koninkrijk Telford
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Location address
1 Bridge Street, Oakengates,
Telford, Engeland, TF1 2AH GB