University of London, School of Advanced Study

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School of Advanced Study (SAS), University of London, verenigt 9 internationaal gerenommeerde onderzoeksinstituten om het nationale centrum van het VK te vormen voor de ondersteuning en promotie van onderzoek in de geesteswetenschappen.

Gelegen in het hart van het intellectuele Londen in Bloomsbury - omringd door University of London Colleges, waaronder UCL, LSE, SOAS, Birkbeck, London School of Hygiene and Tropical Medicine, Institute of Education, het British Museum en de British Library - SASaanbiedingen een unieke wetenschappelijke gemeenschap voor postdoctorale studenten in de geesteswetenschappen. Onze studenten profiteren van gemakkelijke toegang tot ongelooflijk rijke onderzoeksbronnen, waaronder de Senate House Library, de centrale bibliotheek van de University of London en een van de grootste onderzoekscollecties voor humaniora in het Verenigd Koninkrijk.

Zeven van de instituten van de school bieden een scala aan onderwezen masteropleidingen en doctoraatstoeleiding in hun vakgebieden: geschiedenis, kunstgeschiedenis, Franse / Duitse / Spaanse / Italiaanse / Portugese culturen en literatuur, Engelse studies, rechten, politiek en internationale ontwikkeling, Mensenrechten, Commonwealth Studies, Latijns-Amerikaanse Studies, Vluchtelingenstudies, Internationale corporate governance en financiële regelgeving, en Belastingen.


Funding

De School of Advanced Study voert elk jaar een aantal beurzen en financieringsmogelijkheden. Daarnaast bieden de instituten van de school ook een scala aan eigen financieringsmogelijkheden, waaronder beurzen en studentenstudies.

Locaties

Londen

University of London, School of Advanced Study

Address
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 20 7862 8000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden