Lees de Officiële Beschrijving

De School of Advanced Study (SAS), University of London brengt 10 internationaal gerenommeerde onderzoeksinstituten op nationaal centrum van het Verenigd Koninkrijk voor de ondersteuning en bevordering van het onderzoek in de geesteswetenschappen te vormen. De school heeft ook een multidisciplinair centrum, de Human Rights Consortium.

Gelegen in het hart van intellectuele Londen in Bloomsbury - omgeven door University of London Hogescholen, waaronder UCL, LSE, SOAS, Birkbeck, London School of Hygiene en Tropische Geneeskunde, Instituut voor Onderwijs en het British Museum en de British Library - SAS aanbiedingen een unieke wetenschappelijke gemeenschap voor postdoctorale studenten in de geesteswetenschappen. Onze studenten profiteren van een gemakkelijke toegang tot ongelooflijk rijke onderzoeksmiddelen waaronder Senate House Library, University of centrale bibliotheek van Londen en een van de grootste collecties geesteswetenschappelijk onderzoek in het Verenigd Koninkrijk.

Zes van de instituten van de School bieden een scala aan geleerd masteropleidingen en doctorale toezicht in hun gebied van expertise in: Geschiedenis, Kunstgeschiedenis, Frans / Duits / Spaans / Italiaans / Portugees culturen en literatuur, Engels Studies, Wet, Politiek en internationale ontwikkeling, Mensenrechten, Commonwealth Studies, Latin American Studies, Refugee Studies, International corporate governance en financiële regelgeving en belastingen.

SAS ontvangt hoger dan het nationale gemiddelde tevredenheid tarieven. In de 2013 nationale postdoctorale student enquêtes, 85% van de MA-studenten verklaarde dat hun onderwijs en leerervaring hun verwachtingen had overtroffen en 88% van het onderzoek graad studenten gaf aan dat hun algehele ervaring hun verwachtingen had overtroffen.

Financiering: SAS studentships

Postgraduate Regeling (alleen 2015-16)

Er zijn vijf awards tot een maximum van £ 10.000 tot collegegeld te dekken en bijdragen aan de onderhoudskosten (indien van toepassing) die beschikbaar zijn voor 2015-16 zijn alleen via de HEFCE gefinancierde Postgraduate Regeling. Dit eenjarige programma is bedoeld om studenten te ondersteunen uit ondervertegenwoordigde groepen onder geleerd masters bevolking van de School, die wensen om een ​​postdoctorale geleerd programma te ondernemen.

In aanmerking te komen: Prijzen zullen worden beperkt tot studenten die:

Vorderen van een undergraduate cursus waarvoor ze werden gebracht van de hogere collegegeld toepassen sinds 2012-13 en die niet beschikken over een equivalent Lower Kwalificatie (ELQ) ie al een master of hogere graad; Onderneming masteropleidingen in een onderwerp, met uitzondering van MREs, afstandsonderwijs, PGDip en PGCert; Het bestuderen van full-time of part-time voor een maximum van twee jaar; Gevestigd in het Verenigd Koninkrijk of de Europese Unie; Zelf gefinancierd; Van een groep die evidentially ondervertegenwoordigd onder geleerd masters bevolking van de School.

NB: De kandidaten moeten voldoen aan alle van de bovengenoemde criteria. Het is aan de school om te bepalen welke studenten uit ondervertegenwoordigde groepen onder geleerd masters bevolking van de School. Gegevens en voorbeelden worden verschaft om het paneel.

Toepassing: Om te solliciteren naar een Postgraduate Regeling studententijd aan de School, moet je een aanvraag hebben ingediend om hier te studeren. Zie onze masteropleidingen webpagina of Instituut websites, en vervolgens de informatie over hoe toe te passen. De Postgraduate Regeling studentship concurrentie voor 2015-16 sluit op maandag 1 juni 2015.

SAS studentships (Coffin Fonds voor veelbelovende studenten)

De school is in staat om twee SAS studentships via de Coffin Fonds voor veelbelovende studenten. In 2015-16, de awards zijn £ 12.500 collegegeld te dekken en bijdragen aan de onderhoudskosten (indien van toepassing) en zal worden toegekend aan twee studenten die aantoonbaar hebben uitgeblonken in hun bachelordiploma.

In aanmerking te komen: De primaire criterium waarop aanvragen worden beoordeeld is academische verdienste. De succesvolle kandidaat zal van uitzonderlijke kwaliteit zijn, blijkt uit eerdere academische prestatie op Hbo-niveau, met een uitstekende merk behaalde in het laatste jaar durende project / proefschrift. Succesvolle kandidaten zullen een oprechte en aantoonbare interesse in het uitvoeren van een master's degree aan de School of Advanced Study hebben. Daarnaast awards zijn open voor studenten die:

Zelf gefinancierd en gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, de Europese Unie (EU) of in het buitenland; Studeren fulltime of parttime voor een maximum van twee jaar; Onderneming masteropleidingen in een onderwerp (exclusief MREs, Afstand
Leren, PGDip en PGCert).

Toepassing: Om te solliciteren naar een Postgraduate Regeling studententijd aan de School, moet je een aanvraag hebben ingediend om hier te studeren. Zie onze masteropleidingen webpagina of Instituut websites, en vervolgens de informatie over hoe toe te passen. De Postgraduate Regeling studentship concurrentie voor 2015-16 sluit op maandag 1 juni 2015.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

University of London, School of Advanced Study

De MA in Vluchtelingenbescherming en Forced Migration Studies biedt een grondige theoretische en praktische kennis van het gebied van het internationale vluchtelingenrech ... [+]

MA Vluchtelingenbescherming en Forced Migration Studies via afstandsonderwijs (DL) (Refugee Law Initiative)

Schrijf je nu in voor de eerste afstandsonderwijs MA in Vluchtelingenbescherming en gedwongen migratie Studies. Als u al werkt of vrijwilliger in organisaties die actief zijn op dit gebied, of wilt u verhuizen naar de sector, zal deze Masters u:

een prestigieuze kwalificatie om deuren te openen in je carrière de tools om te werken in het veld en aan campagnes en advocacy werk te verrichten een goed begrip van de fundamentele kwesties en debatten en de belangrijkste juridische begrippen. Profiteer van ondersteunde online leren

Zoals je studie door online leren je kunt passen je studie rond je andere verplichtingen. U zult ook in staat zijn om ideeën te delen met anderen die studeren voor dit programma en ontvangen collegegeld van toonaangevende experts uit de hele wereld. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
March 2019
Voltijd
Deeltijd
2 - 5 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
University of London, School of Advanced Study

Deze graad van het Warburg Institute heeft als doel om studenten voor interdisciplinair onderzoek uit te rusten in de Middeleeuwen en de Renaissance studies en in de rece ... [+]

Over de mate

The Warburg Institute MA in culturele en intellectuele geschiedenis is bedoeld om studenten uit te rusten voor interdisciplinair onderzoek in de Middeleeuwen en de Renaissance studies en bij de receptie van de klassieke traditie. Studenten zullen deel uitmaken van een internationale gemeenschap van wetenschappers te worden, werken in een wereldberoemde bibliotheek. Zij zullen hun aanbod van kennis te verbreden naar de historisch geïnformeerde interpretatie van afbeeldingen en teksten, kunstgeschiedenis, filosofie, geschiedenis van de wetenschap, literatuur, en de invloed van religie op de samenleving op te nemen. Studenten zullen hun kennis van het Latijn, Frans en Italiaans te verbeteren en zal het verwerven van de bibliotheek en archivering vaardigheden van essentieel belang voor onderzoek naar primaire teksten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of London, School of Advanced Study

De MA in Tuin en Landschap Geschiedenis aan het Instituut voor historisch onderzoek zal een academisch strenge omgeving waarin studenten hun academische onderzoek en het ... [+]

De MA in de Tuin en Landschap Geschiedenis bij het Instituut van historisch onderzoek een academisch strenge omgeving waarin studenten hun academische onderzoek en het schrijven vaardigheden te ontwikkelen, en krijgen een diepgaande kennis van tuinen en landschappen verspreid over de hele wereld en door de eeuwen zal bieden.

Deze cursus zal in het bijzonder nuttig zijn voor afgestudeerden die een eerste graad in een gerelateerd onderwerp hebt voltooid, evenals voor architecten en hoveniers die hun kennis van het onderwerp te verdiepen of voeg een rand om hun curriculum vitae.

Onderwijs zal plaatsvinden bij het Instituut voor historisch onderzoek, met een sterke nadruk op tutor-student interactie in de klas. Er zal ook een nadruk op praktische opleiding, met sessies op musea en bibliotheken, en bezoeken aan de tuinen in Londen. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
October 2019
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of London, School of Advanced Study
Address
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 20 7862 8000