Lees de Officiële Beschrijving

De School of Advanced Study (SAS), University of London, verenigt 9 internationaal gerenommeerde onderzoeksinstituten om het nationale centrum van het VK te vormen voor de ondersteuning en promotie van onderzoek in de geesteswetenschappen.

Gelegen in het hart van het intellectuele Londen in Bloomsbury - omringd door University of London Colleges, waaronder UCL, LSE, SOAS, Birkbeck, London School of Hygiene and Tropical Medicine, Institute of Education, het British Museum en de British Library - SASaanbiedingen een unieke wetenschappelijke gemeenschap voor postdoctorale studenten in de geesteswetenschappen. Onze studenten profiteren van gemakkelijke toegang tot ongelooflijk rijke onderzoeksbronnen, waaronder de Senate House Library, de centrale bibliotheek van de University of London en een van de grootste onderzoekscollecties voor humaniora in het Verenigd Koninkrijk.

Zeven van de instituten van de school bieden een scala aan onderwezen masteropleidingen en doctoraatstoeleiding in hun vakgebieden: geschiedenis, kunstgeschiedenis, Franse / Duitse / Spaanse / Italiaanse / Portugese culturen en literatuur, Engelse studies, rechten, politiek en internationale ontwikkeling, Mensenrechten, Commonwealth Studies, Latijns-Amerikaanse Studies, Vluchtelingenstudies, Internationale corporate governance en financiële regelgeving, en Belastingen.


Funding

De School of Advanced Study voert elk jaar een aantal beurzen en financieringsmogelijkheden. Daarnaast bieden de instituten van de school ook een scala aan eigen financieringsmogelijkheden, waaronder beurzen en studentenstudies.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

University of London, School of Advanced Study

Deze graad aan het Warburg Institute heeft tot doel studenten uit te rusten voor interdisciplinair onderzoek in middeleeuwse en renaissance studies en in de receptie van ... [+]

Over de mate

Het Warburg Institute MA in Culturele, Intellectuele en Visuele Geschiedenis heeft tot doel studenten uit te rusten voor interdisciplinair onderzoek in middeleeuwse en renaissance studies en in de receptie van de klassieke traditie. Studenten worden onderdeel van een internationale gemeenschap van wetenschappers die in een wereldberoemde bibliotheek werken. Ze zullen hun kennis uitbreiden met de historisch geïnformeerde interpretatie van afbeeldingen en teksten, kunstgeschiedenis, filosofie, geschiedenis van de wetenschap, literatuur en de impact van religie op de samenleving. Studenten zullen hun kennis van het Latijn, Frans en Italiaans verbeteren en zullen de bibliotheek- en archiefvaardigheden verwerven die essentieel zijn voor onderzoek naar primaire teksten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
University of London, School of Advanced Study

De MA in Tuin en Landschap Geschiedenis aan het Instituut voor historisch onderzoek zal een academisch strenge omgeving waarin studenten hun academische onderzoek en het ... [+]

De MA in de Tuin en Landschap Geschiedenis bij het Instituut van historisch onderzoek een academisch strenge omgeving waarin studenten hun academische onderzoek en het schrijven vaardigheden te ontwikkelen, en krijgen een diepgaande kennis van tuinen en landschappen verspreid over de hele wereld en door de eeuwen zal bieden.

Deze cursus zal in het bijzonder nuttig zijn voor afgestudeerden die een eerste graad in een gerelateerd onderwerp hebt voltooid, evenals voor architecten en hoveniers die hun kennis van het onderwerp te verdiepen of voeg een rand om hun curriculum vitae.

Onderwijs zal plaatsvinden bij het Instituut voor historisch onderzoek, met een sterke nadruk op tutor-student interactie in de klas. Er zal ook een nadruk op praktische opleiding, met sessies op musea en bibliotheken, en bezoeken aan de tuinen in Londen. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands