University of London, School of Advanced Study

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School of Advanced Study (SAS), University of London brengt 10 internationaal gerenommeerde onderzoeksinstituten op nationaal centrum van het Verenigd Koninkrijk voor de ondersteuning en bevordering van het onderzoek in de geesteswetenschappen te vormen. De school heeft ook een multidisciplinair centrum, de Human Rights Consortium.

Gelegen in het hart van intellectuele Londen in Bloomsbury - omgeven door University of London Hogescholen, waaronder UCL, LSE, SOAS, Birkbeck, London School of Hygiene en Tropische Geneeskunde, Instituut voor Onderwijs en het British Museum en de British Library - SAS aanbiedingen een unieke wetenschappelijke gemeenschap voor postdoctorale studenten in de geesteswetenschappen. Onze studenten profiteren van een gemakkelijke toegang tot ongelooflijk rijke onderzoeksmiddelen waaronder Senate House Library, University of centrale bibliotheek van Londen en een van de grootste collecties geesteswetenschappelijk onderzoek in het Verenigd Koninkrijk.

Zes van de instituten van de School bieden een scala aan geleerd masteropleidingen en doctorale toezicht in hun gebied van expertise in: Geschiedenis, Kunstgeschiedenis, Frans / Duits / Spaans / Italiaans / Portugees culturen en literatuur, Engels Studies, Wet, Politiek en internationale ontwikkeling, Mensenrechten, Commonwealth Studies, Latin American Studies, Refugee Studies, International corporate governance en financiële regelgeving en belastingen.

SAS ontvangt hoger dan het nationale gemiddelde tevredenheid tarieven. In de 2013 nationale postdoctorale student enquêtes, 85% van de MA-studenten verklaarde dat hun onderwijs en leerervaring hun verwachtingen had overtroffen en 88% van het onderzoek graad studenten gaf aan dat hun algehele ervaring hun verwachtingen had overtroffen.

Financiering: SAS studentships

Postgraduate Regeling (alleen 2015-16)

Er zijn vijf awards tot een maximum van £ 10.000 tot collegegeld te dekken en bijdragen aan de onderhoudskosten (indien van toepassing) die beschikbaar zijn voor 2015-16 zijn alleen via de HEFCE gefinancierde Postgraduate Regeling. Dit eenjarige programma is bedoeld om studenten te ondersteunen uit ondervertegenwoordigde groepen onder geleerd masters bevolking van de School, die wensen om een ​​postdoctorale geleerd programma te ondernemen.

In aanmerking te komen: Prijzen zullen worden beperkt tot studenten die:

Vorderen van een undergraduate cursus waarvoor ze werden gebracht van de hogere collegegeld toepassen sinds 2012-13 en die niet beschikken over een equivalent Lower Kwalificatie (ELQ) ie al een master of hogere graad; Onderneming masteropleidingen in een onderwerp, met uitzondering van MREs, afstandsonderwijs, PGDip en PGCert; Het bestuderen van full-time of part-time voor een maximum van twee jaar; Gevestigd in het Verenigd Koninkrijk of de Europese Unie; Zelf gefinancierd; Van een groep die evidentially ondervertegenwoordigd onder geleerd masters bevolking van de School.

NB: De kandidaten moeten voldoen aan alle van de bovengenoemde criteria. Het is aan de school om te bepalen welke studenten uit ondervertegenwoordigde groepen onder geleerd masters bevolking van de School. Gegevens en voorbeelden worden verschaft om het paneel.

Toepassing: Om te solliciteren naar een Postgraduate Regeling studententijd aan de School, moet je een aanvraag hebben ingediend om hier te studeren. Zie onze masteropleidingen webpagina of Instituut websites, en vervolgens de informatie over hoe toe te passen. De Postgraduate Regeling studentship concurrentie voor 2015-16 sluit op maandag 1 juni 2015.

SAS studentships (Coffin Fonds voor veelbelovende studenten)

De school is in staat om twee SAS studentships via de Coffin Fonds voor veelbelovende studenten. In 2015-16, de awards zijn £ 12.500 collegegeld te dekken en bijdragen aan de onderhoudskosten (indien van toepassing) en zal worden toegekend aan twee studenten die aantoonbaar hebben uitgeblonken in hun bachelordiploma.

In aanmerking te komen: De primaire criterium waarop aanvragen worden beoordeeld is academische verdienste. De succesvolle kandidaat zal van uitzonderlijke kwaliteit zijn, blijkt uit eerdere academische prestatie op Hbo-niveau, met een uitstekende merk behaalde in het laatste jaar durende project / proefschrift. Succesvolle kandidaten zullen een oprechte en aantoonbare interesse in het uitvoeren van een master's degree aan de School of Advanced Study hebben. Daarnaast awards zijn open voor studenten die:

Zelf gefinancierd en gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, de Europese Unie (EU) of in het buitenland; Studeren fulltime of parttime voor een maximum van twee jaar; Onderneming masteropleidingen in een onderwerp (exclusief MREs, Afstand
Leren, PGDip en PGCert).

Toepassing: Om te solliciteren naar een Postgraduate Regeling studententijd aan de School, moet je een aanvraag hebben ingediend om hier te studeren. Zie onze masteropleidingen webpagina of Instituut websites, en vervolgens de informatie over hoe toe te passen. De Postgraduate Regeling studentship concurrentie voor 2015-16 sluit op maandag 1 juni 2015.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MA »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Ma In De Culturele En Intellectuele Geschiedenis 1300-1650

Campus Voltijd 12 maanden October 2018 Verenigd Koninkrijk City of London

Deze graad van het Warburg Institute heeft als doel om studenten voor interdisciplinair onderzoek uit te rusten in de Middeleeuwen en de Renaissance studies en in de receptie van de klassieke traditie. [+]

Over de mate The Warburg Institute MA in culturele en intellectuele geschiedenis is bedoeld om studenten uit te rusten voor interdisciplinair onderzoek in de Middeleeuwen en de Renaissance studies en bij de receptie van de klassieke traditie. Studenten zullen deel uitmaken van een internationale gemeenschap van wetenschappers te worden, werken in een wereldberoemde bibliotheek. Zij zullen hun aanbod van kennis te verbreden naar de historisch geïnformeerde interpretatie van afbeeldingen en teksten, kunstgeschiedenis, filosofie, geschiedenis van de wetenschap, literatuur, en de invloed van religie op de samenleving op te nemen. Studenten zullen hun kennis van het Latijn, Frans en Italiaans te verbeteren en zal het verwerven van de bibliotheek en archivering vaardigheden van essentieel belang voor onderzoek naar primaire teksten. Deze twaalf maanden, full-time cursus is bedoeld als een inleiding tot de belangrijkste elementen van de klassieke traditie en interdisciplinair onderzoek in de culturele en intellectuele geschiedenis van de late Middeleeuwen tot de vroegmoderne tijd. Hoewel het een kwalificatie in zijn eigen recht, is de MA ook ontworpen om training voor verder onderzoek op doctoraal niveau. Het wordt onderwezen door middel van lessen en begeleiding door de leden van de wetenschappelijke staf van het Instituut en door externe docenten. Het onderwijzend personeel zijn toonaangevende professoren en wetenschappers in hun vakgebied, die op grote schaal hebben gepubliceerd. Onderzoek troeven zijn: de overdracht van Arabische wetenschap en filosofie naar West-Europa; de latere invloed van de klassieke filosofie (aristotelisme, platonisme, epicurisme en stoïcisme); en religieuze non-conformisme in de zestiende en zeventiende-eeuwse Europa. Voor meer... [-]

Ma In De Geschiedenis Van Tuin En Landschap

Campus Voltijd Deeltijd 12 maanden October 2018 Verenigd Koninkrijk City of London +1 more

De MA in Tuin en Landschap Geschiedenis aan het Instituut voor historisch onderzoek zal een academisch strenge omgeving waarin studenten hun academische onderzoek en het schrijven vaardigheden te ontwikkelen bieden, en krijgen een diepgaande kennis van tuinen en landschappen verspreid over de hele wereld en door de eeuwen heen. [+]

De MA in de Tuin en Landschap Geschiedenis bij het Instituut van historisch onderzoek een academisch strenge omgeving waarin studenten hun academische onderzoek en het schrijven vaardigheden te ontwikkelen, en krijgen een diepgaande kennis van tuinen en landschappen verspreid over de hele wereld en door de eeuwen zal bieden. Deze cursus zal in het bijzonder nuttig zijn voor afgestudeerden die een eerste graad in een gerelateerd onderwerp hebt voltooid, evenals voor architecten en hoveniers die hun kennis van het onderwerp te verdiepen of voeg een rand om hun curriculum vitae. Onderwijs zal plaatsvinden bij het Instituut voor historisch onderzoek, met een sterke nadruk op tutor-student interactie in de klas. Er zal ook een nadruk op praktische opleiding, met sessies op musea en bibliotheken, en bezoeken aan de tuinen in Londen. De cursus omvat een optioneel veld reis naar Rome en Tivoli in het voorjaar, met een bezoek aan het Vaticaan, Villa Borghese en Villa Adriana, onder een aantal andere prachtige historische culturele bezienswaardigheden. cursus structuur De cursus zal worden uitgevoerd op een full-time basis meer dan een jaar. Onderwijs zal plaatsvinden op donderdag 10:00-17:00 en zal worden verdeeld tussen de twee termen. De derde termijn zal worden gewijd aan de voorbereiding en het schrijven proefschrift. Studenten moeten core module 1, core module 2 (selecteren drie opties van de zeven verstrekt), en de kern module 3 te voltooien - een 15.000 woord proefschrift in aanmerking te komen voor de volledige MA. Echter, er zijn een aantal opties beschikbaar voor flexibele studie:... [-]

Contact

University of London, School of Advanced Study

Adres City of London, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Website http://www.london.ac.uk/
Telefoon +44 20 7862 8000