Ruskin College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren aan Ruskin? Mensen zoals u die willen positieve veranderingen in hun leven te maken en hebben de vastberadenheid om de opleiding, de kwalificaties en de mogelijkheden die wij bieden te beveiligen.

Als een Further Education College gevestigd in Oxford, Ruskin biedt educatieve mogelijkheden, om volwassenen met weinig of geen formele kwalificaties in een informele setting. Ons curriculum begint met de studenten, hun enthousiasme, behoeften, ambities en vaardigheden en we bieden onze potentiële kandidaten progressie routes van basiscursussen, tot toegang tot hoger onderwijs, Degree Programmes tot Masters niveau.

Of u nu over het bereiken van de kwalificaties, het nastreven van een vergeten enthousiasme of gewoon leren om te genieten van het onderwijs. Onze vriendelijke residentiële college trekt studenten van onze lokale gemeenschappen, in het Verenigd Koninkrijk en de wereld om elkaar te helpen leren.

Wij helpen u een niveau van onderzoek dat past bij uw vaardigheden en ervaring te vinden.

Ruskin College heeft een trotse geschiedenis van het ondersteunen van individuen om hun potentieel te realiseren. We zijn een kleine school, met grote ideeën - en de programma's bieden we bedoelen je leren kan ook positieve veranderingen in het leven van anderen. Ruskin verwelkomt studenten die willen niet alleen om zich te ontwikkelen, maar willen ook iets terug in de maatschappij te zetten.

Al onze cursussen zijn voorzien van dezelfde hoge kwaliteit van het onderwijs en de ondersteuning en er zijn een scala aan mogelijkheden voor u om te verkennen, van korte cursussen tot graden masteropleidingen.

Wat is er speciaal aan Ruskin?

Academische uitmuntendheid - Ruskin biedt hooggekwalificeerde medewerkers die zorgen voor een ondersteunende en verrijkende leerervaring Een ondersteunende omgeving - met onze hulp kunt u uw potentieel te realiseren en te overwinnen uw eigen persoonlijke belemmeringen voor het leren. Uw docent zal u helpen om de vaardigheden die je nodig hebt en het omgaan met de uitdagingen waar u Een gelijkgestemde gemeenschap - u zult worden aansluiten bij een gemeenschap van gelijkgestemde mensen, en studeren samen met andere volwassenen zoals jij die ervoor gekozen hebben om een ​​positieve verandering in hun leven te maken Clear progressie - uw leren reis is afgestemd op uw vermogen en aspiraties en dat kan directe toegang tot een opleiding betekent (afhankelijk van interview) Een oog op de toekomst - wat je kunt bereiken is afhankelijk van de vaardigheden die je tijdens je studie hebben ontwikkeld. Onze langere cursussen kunt u rechtstreeks te leiden naar professionele loopbaan of naar het hoger onderwijs te bevorderen.

Ons verhaal begon 115 jaar geleden, geworteld in de opvoeding arbeidersklasse volwassenen. Vandaag blijven we kansen te bieden en te ondersteunen voor studenten die vaak geconfronteerd met moeilijke omstandigheden. Studenten komen bij ons uit alle lagen van het leven, van alle leeftijden, sommige met familie of verzorgende verplichtingen, velen die bekend zijn met werkloosheid of parttime, laagbetaalde banen, en velen die zijn geweigerd onderwijs, kwalificaties en kansen eerder in hun leeft.

Waarom niet Ruskin College het volgende hoofdstuk in je verhaal te maken?

De accommodatie van Ruskin Ruskin College is gevestigd in de oude Headington, een gebied slechts drie mijl van het centrum van Oxford en een rijke geschiedenis. Ex-ingezetenen van Headington onder CS Lewis, JRR Tolkien, Sir Isaiah Berlin en Elizabeth Bowen oa.

Van Headington er regelmatig en frequente busverbindingen naar het centrum van de stad, en een regelmatige busdienst naar Londen.

Zodra een plaats aangeboden, kunnen full-time studenten een aanvraag voor een enkele studie slaapkamer voor het gehele studiejaar (40 weken). Accommodatie voor studenten op het terrein is van een hoge standaard, onlangs gerenoveerd en aanbod studie / slaapkamers in kleine blokken op de rustige, semi-landelijke campus.

Er is een keuze uit standaard kamers met gedeelde badkamer of douche en toilet, of kamers met eigen badkamer tegen een hogere kostprijs, en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Alle hebben een gedeelde keuken, en er zijn drie gemeenschappelijke kamers voor gebruik in de avonduren.

Het College is gevestigd in een prachtige site met gazons aan de voorzijde, met specimen bomen en een laan van iepen, een ommuurde tuin achter met mogelijkheden om betrokken te raken, een boomgaard, een klein bos en weiland daarbuiten. Boven alles, dit zorgt voor een kalme en rustige omgeving om in te studeren.

Life on Campus Het college trekt studenten uit heel Groot-Brittannië en vele delen van de wereld. Binnen de residentie, studenten socialiseren, studie en helpen elkaar te leren in een vriendelijke, ondersteunende omgeving.

Up-to-date computer faciliteiten zijn de hele week, ook in het weekend, en de moderne, speciaal gebouwde Callaghan bibliotheek is goed gevuld met meer dan 40.000 volumes.

Er is een actieve Students Union, de zogenaamde Ruskin College Student Union (RCSU), die stimuleert en ondersteunt de belangen van Ruskin studenten, coördineert de activiteiten en sponsort groepen en samenlevingen binnen het college.

Studenten zijn ook in aanmerking voor de Oxford Unie toe te treden, en de Universiteit van Oxford clubs en verenigingen, die een schat aan sportieve, theatrale, muzikale en politieke activiteiten te bieden.

Ruskin College is een van de levendigste locaties voor literaire en politieke bijeenkomsten in Oxford. We hebben een bezoek aan sprekers, muziek avonden en creatief schrijven en poëzie lezingen, in aanvulling op een variëteit aan Platform gebeurtenissen in theater, wet, geslacht en geschiedenis.

Leven in Oxford De stad Oxford biedt een breed scala aan culturele en recreatieve mogelijkheden.

Het Ashmolean was eerste openbare museum en huizen collecties in de wereld van de klassieke beeldhouwkunst tot impressionistische schilderijen. Het Museum voor Moderne Kunst biedt het beste van hedendaags werk. Binnen Oxford colleges, veel mooie collecties van kunst zijn beschikbaar voor het publiek.

De Bodleian Library, de belangrijkste onderzoek bibliotheek van de Universiteit van Oxford, telt een van de meest prestigieuze in de wereld, en Oxford's Blackwells boekhandel is het vlaggenschip voor een van de UK's grootste academische boekhandels.

De Oxford Playhouse en het New Theatre showcase van de beste in touring prestaties - van klassiek drama, door middel van opera en dans, om op te staan ​​en grote naam bands en zangers. Een verscheidenheid van andere kleinere schaal podia voor elk wat wils, vaak met mogelijkheden om te participeren.

Een levendige muziekscene bestaat ook in Oxford pubs en clubs in de hele stad, van folk tot funk, rock tot reggae.

Er zijn grote sportieve en recreatieve voorzieningen binnen Oxford. Het Universitair Sportcentrum heeft squashbanen en een fitnessruimte, en er zijn mogelijkheden in overvloed voor individuele en team participatie. De stad zelf biedt ook een ijsbaan en diverse sportcentra en faciliteiten.

Universiteit Toegang Veel van de faciliteiten van de Universiteit van Oxford, de bibliotheken, het sociale leven, en evenementen, staan ​​open voor studenten door middel van links het college Ruskin. Studenten studeren op de Stichting Degree in Business and Social Enterprise in staat zijn om toegang te krijgen tot faciliteiten van Oxford Brookes University, zoals de bibliotheek, carrières service en sportfaciliteiten.

Ruskin College heeft ook banden met universiteiten opgericht om progressie te geven in het hoger onderwijs voor de voltooiing van een van de toegang tot Diploma hoger onderwijs cursussen of de eerste (CertHE) of tweede (Stichting graad) cursussen.

Locaties

Oxford

Dunstan Rd

Address
Ruskin College
Ruskin Hall
Dunstan Road
Old Headington

OX3 9BZ Oxford, Engeland, Verenigd Koninkrijk