Royal Holloway University of London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Royal Holloway, University of London, staat in de top 30 van alle Britse universiteiten. Door de toewijding van onze leraren, ontdekkingen die de wereld veranderen en het gevoel van de Royal Holloway-ervaring, is de onze een gemeenschap die u zal inspireren om academisch, sociaal en persoonlijk te slagen.

Onze universiteit is opgericht door twee sociale hervormers die pionierden in het idee van onderwijs en kennis voor iedereen die hiervan kon profiteren. Hun visie leeft vandaag voort. Als een van de toonaangevende onderzoeksintensieve universiteiten van het Verenigd Koninkrijk , zijn we de thuisbasis van enkele van de belangrijkste autoriteiten ter wereld op het gebied van wetenschappen , kunst , bedrijfsleven , economie en rechten . Als docenten en onderzoekers veranderen ze levens, breiden ze hun geest uit en helpen ze huidige en toekomstige leiders om macht en verantwoordelijkheid te begrijpen. We worden gesterkt door diversiteit en verwelkomen studenten en academici die van over de hele wereld reizen om hier te studeren en te werken, wat zorgt voor een internationaal en multicultureel perspectief binnen een hechte en historische campus.

Plaats

We hebben een unieke best-of-both-worlds locatie; een veilige, groene campus in Egham, Surrey - minder dan 40 minuten met de trein van het centrum van Londen en op slechts 11 km van de luchthaven Heathrow, waardoor de omgeving wordt gecreëerd waar een hechte gemeenschap gedijt.

r

Locaties

Egham

Royal Holloway University of london

Address
Egham Hill
TW20 0EX Egham, Engeland, Verenigd Koninkrijk