Lees de Officiële Beschrijving

Het Koninklijk Conservatorium is Schotland'S nationaal centrum van professionele beroepsopleiding in podiumkunsten. Onze locatie is het hart van Glasgow; onze oriëntatie is de hedendaagse internationale scene. We zijn het voortouw als een van Europa's top conservatoria, Het aanbieden van een zeldzame breedte van artistieke disciplines. Alles wat we doen, zoals in ons RSAMD dagen, wordt gedreven door ons verlangen naar uitmuntendheid. Studenten floreren dankzij de buitengewone mix van intensieve begeleiding, een strenge prestatie schema, werken met professionele collega's in de industrie, en de ruimte om te creëren met anderen over de disciplines indien zij dit wensen. Zowel studenten als medewerkers zijn productief in het creëren van echt innovatieve nieuw werk.

Voor deze Koninklijk Conservatorium, Collegegeld wordt voortdurend ondersteund door onze partnerships met vooraanstaande prestaties bedrijven in Schotland en daarbuiten, en door professionele expertise van onze medewerkers.

Sterk beroepsopleiding Wij bieden uitstekende specialist leren om de hoogste professionele niveau en undergraduate en postdoctorale opleidingen in dans, drama, muziek, productie, scherm en onderwijs. Onze training is streng en onlosmakelijk verbonden met de beroepen. We hebben ook talent te ontwikkelen in alle fasen en leeftijden met een breed scala van vakken uit wekelijkse sessies tot specialistische summer schools.

Onze faciliteiten - tot de beste in Europa
We hebben onlangs geïnvesteerd £ 8.5M in de ontwikkeling van prachtige nieuwe faciliteiten Speirs Sloten Studios en in de renovatie van onze Renfrew Street Campus. Wij geloven dat onze faciliteiten ons nu de beste in Europa. Zij omvatten zes professionele podia; een hoge verhouding van oefenruimtes per leerling; drie opnamestudio's; percussion studio; professioneel podium technologie; vier op maat gemaakte dansstudio's; nieuwe studio's voor technische, ontwerp, toneelkunst, set-gebouw en kostuum ontwerp en de bouw. Al deze worden ondersteund door de nieuwste IT-en digitale technologieën.

Onze locatie in artistieke hart van Schotland Schotland heeft een erfenis dynamische kunst en Glasgow staat bekend als een culturele hoofdstad. Het is de thuisbasis van vele van de voorstelling beroepen - en velen bevinden zich direct om ons heen. De stad is erg 'student vriendelijke' met een grote studentenpopulatie van 80.000. Uitstekende vervoersverbindingen maakt het gemakkelijk om de meeste van de Europese hoofdsteden te bereiken per vliegtuig of trein.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Royal Conservatoire of Scotland

Ben je gericht naar muziek het werk van uw leven te maken? Bent u streven naar een operazanger, een concert artiest of orkest muzikant te worden; te begeleiden, componer ... [+]

Master of Music (MMus)

Ben je gericht naar muziek het werk van uw leven te maken? Bent u streven naar een operazanger, een concert artiest of orkest muzikant te worden; te begeleiden, componeren of arrangeren; om te werken als freelance instrumentalist of om een ​​leider, muziek leider of animateur zijn. Je kan zijn van plan te coachen of te onderwijzen, hetzij als enige focus van uw professionele leven of, meer waarschijnlijk, als onderdeel van een portfolio carrière. Misschien heb je je zinnen gezet op doctorale studie, op het maken van een bijdrage aan levendige traditionele muziek cultuur van Schotland of misschien wil een van de vitale specialist muziek rollen in aanverwante kunstvormen, zoals ballet vervullen. Wat uw reden voor het aanbrengen van het Koninklijk Conservatorium MMus, zult u hier zijn om te verfijnen en uit te breiden uw muzikaliteit in voorbereiding voor uw volgende stappen. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Augustus 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands