Rose Bruford College of Theatre and Performance

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Rose Bruford College of Theatre and Performance .

Ons doel is om u te inspireren, te prikkelen en op te leiden als creatieve kunstenaar en beoefenaar die reflectieve oefeningen en onderzoek kan gebruiken, samen met het onderwijs van wereldklasse dat we bieden, als hulpmiddelen om een onafhankelijke denker en een tevreden en succesvolle werkende professional te worden.

De leer-, leer- en trainingsethos op het Rose Bruford College legt de nadruk op kunstenaarschap, samenwerking, gemeenschap, ontdekking, diversiteit, inzetbaarheid, onafhankelijkheid en professionaliteit. Studenten en medewerkers werken in een hechte omgeving op onze prachtige parkachtige campus om meer dan 75 shows per jaar te maken en produceren.

Sommige producties worden elders in Londen getoond, sommige worden op een tournee in het VK en in het buitenland gemaakt. Uit deze levendige sfeer is de volgende generatie artiesten, ontwerpers, technici en bedrijven voortgekomen die het gezicht van mondiale theater- en live-evenementen veranderen.

Missie

Wij streven ernaar om zowel sociale als culturele impact te bereiken door het leveren van de hoogste kwaliteit beroepsopleiding en onderwijs over een breed, innovatief spectrum van leren en onderwijzen dat proactieve afgestudeerden levert die creatief, empowered, inzetbaar, inclusief en divers, ethisch en intercultureel van uiterlijk zijn .

Visie

Rose Bruford College zal de change-makers van de toekomst creëren

118144_rsz_118130_d1i7gbbxcaan3ge.jpg

Onze cursussen

Studenten uit meer dan 40 verschillende landen studeren met ons mee op onze 15 verschillende beroeps en professionele opleidingen.

Producties en evenementen

We organiseren het hele jaar door producties en evenementen, zowel op als buiten de campus.

Onze alumni

Onze alumni blijven de toekomst van de industrie vormgeven.

onze locatie

The College ligt in Lamorbey Park, in het zuidoosten van Londen, op een prachtig, groen terrein op slechts 30 minuten met de trein van Trafalgar Square en het hart van het Londense West End. De campus groepeert zich rond het monumentale Lamorbey House met moderne, speciaal gebouwde faciliteiten, waaronder een theaterzaal met 330 zitplaatsen in de rondte, een flexibel Barn-theater met 100 plaatsen, twee studio's met black-boxstudio's, ruime repetitieruimtes, opnemen studio's, technische laboratoria, ontwerp- en productieworkshops, een unieke dramabibliotheek en goed uitgeruste studiegebieden. In 2015 opende het College Christopher Court, een 168 kamers met eigen badkamer, op korte loopafstand van de campus.

Onze cultuur van innovatie

Trots op zijn geschiedenis van innovatie, waarbij de Rose Bruford de eerste BA-graad op universitair niveau in Acting introduceerde en de eerste BA in Lighting Design in de jaren 70, blijft het Rose Bruford College de grenzen van training in performance en technisch theater verleggen een van 's werelds toonaangevende drama conservatoria en een van de grootste van het Verenigd Koninkrijk op het gebied van studentaantallen en de verscheidenheid aan professionele trainingsmogelijkheden. Haar acteerende afgestudeerden voorbereiden op een carrière op het toneel en screenen en ontwerpen. Management en technische afgestudeerden voor achter de schermen in de bredere entertainmentindustrieën - met zes afzonderlijke acteer- en uitvoeringsopties op undergraduate en postdoctorale niveaus, de grootste portfolio van technisch theater en management undergraduate programs en twee online undergraduate degrees - we trainen enkele van de beste talenten die tegenwoordig theater maken over de hele wereld.

Het college en zijn onderwijzend personeel koesteren de verbeeldingskracht, talenten en creativiteit van onze studenten en bereiden hen voor op een bevredigende en bevredigende carrière in uitdagende en goedbetaalde industrieën. Het is onze taak om te trainen, maar ook om te helpen bij het vinden van werk voor al onze afgestudeerden.

Onze faciliteiten

Rose Bruford College of Theatre and Performance ligt in Lamorbey Park, een lommerrijk parklandschap daterend uit de 16e eeuw met volwassen bomen en een vijver met vissen en watervogels. Het uiterlijk van de campus is nauwelijks veranderd in meer dan 60 jaar.

We hebben een scala aan faciliteiten om aan al uw behoeften te voldoen, van alumniverenigingen tot bruiloften, prijsuitreikingen, conferenties, vergaderingen, cursussen en workshops. We huren vaak in bij scholen en zomercursussen.

In augustus 2015 opende het College de Christopher Court Hall of Residence, bestaande uit 168 kamers met eigen badkamer dicht bij treinstation Sidcup voor gebruik door studenten tijdens het academisch jaar (september-eind juni) en door anderen tijdens de zomer (juli en augustus).

Onze verhuurfaciliteiten omvatten:

 • Het monumentale Lamorbey House
 • Het Rose Theater met 330 zitplaatsen
 • Het schuurtheater met 100 zitplaatsen
 • Twee studio's
 • Repetitiezalen
 • Dansstudio
 • klaslokalen
 • Opnamestudio's
 • Volledige productie / technische ondersteuning
 • Barverhuur en catering beschikbaar
 • Box office-faciliteit

Locaties

Sidcup

Address
Rose Bruford College of Theatre and Performance
Lamorbey Park
Burnt Oak Lane
Sidcup
, Kent

DA15 9DF

Sidcup, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden