University of Roehampton Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Roehampton heeft een trotse geschiedenis die teruggaat meer dan 175 jaar door middel van de vier colleges.

Waarom de Universiteit van Roehampton, London Online kiezen?

Online studeren met Roehampton betekent dat je verdienen een QAA verzekerd UK masters diploma van een instelling gerangschikt de beste moderne universiteit in Londen door een aantal van de UK's meest invloedrijke universiteit gidsen. * Wanneer u online studeren, universiteit past rond uw leven, niet andersom.

Wanneer moet ik online te zijn?

Elke online programma is opgebouwd uit zeven modules en een onderzoeksproject. Je hebt dan een pauze van ongeveer twee weken voor de hervatting van je studie.

Modules gelijk aan 20 studiepunten, terwijl je onderzoeksproject draagt ​​40 studiepunten - maar je moet 26 weken de tijd om dat deel van je programma te voltooien.

Accreditatie

De term "accreditatie" wordt verschillend gebruikt in verschillende onderwijssystemen over de hele wereld. In het Verenigd Koninkrijk, universiteiten hebben een accreditatie-status op grond van graad toekennen bevoegdheden (erkende instanties) door middel van een wet.

Het handhaven van hoge academische standaarden staat centraal in Roehampton visie. Als een Britse instelling, de universiteit voldoet aan de academische standaarden van de Britse regering Quality Assurance Agentschap voor Hoger Onderwijs (EVK) ingesteld. Deze normen zijn hetzelfde voor alle programma's - bachelor-, master en research-based - online of op de campus afgeleverd.

Ondersteuning

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Toelating & toelatingseisen

The online degree programmes at Roehampton Online are designed for professionals looking to further their education and enhance their careers. So work experience is an important factor when choosing the most suitable applicants for a course.

If you already hold a bachelors degree (or equivalent) and have relevant work experience, you may be eligible for full admission into one of our programmes.

Even if you don’t have a suitable bachelors degree, you may still be eligible if you have enough relevant professional experience. If so, you may be conditionally admitted. As long as you pass the first module, you’ll then be granted full admission.

Request information to learn more about the admission requirements for your specific programme.

Bekijk MA's » Bekijk MBA » Bekijk MA » Bekijk MSc » Bekijk Masters » Bekijk Master »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Master Of Arts In De Early Childhood

Online Voltijd Deeltijd Verenigd Koninkrijk Londen

Tijdens deze online Master of Arts in de Early Childhood, dan heb je het huidige onderzoek en fascinerende inzichten met betrekking tot de ontwikkeling van het hele kind-lichaam, geest en ziel te verkennen. [+]

De eerste levensjaren van een kind zijn waarschijnlijk de meest cruciale voor de oprichting van een solide basis voor de gezondheid, het welzijn en levenslang leren. Aangezien het bewustzijn van het kritieke belang van gezonde ontwikkeling en leren in de vroege jaren toeneemt, heeft ook de behoefte aan vroegtijdige beroepsbeoefenaars die kennis, vaardigheden en begrijpen nodig hebben om jonge kinderen en gezinnen te begeleiden en te ondersteunen.

Als u al het bezit van een HBO-opleiding (of gelijkwaardig) en beschikken over relevante werkervaring, kan u in aanmerking komen voor een volledige opname in één van onze programma's.

[-]

Master Of Arts In Onderwijskundig Leiderschap

Online Deeltijd 29 maanden Verenigd Koninkrijk Londen

Tijdens deze online Master of Arts in Educational Leadership programma, zult u ontdekken de kwaliteiten en mogelijkheden die een succesvolle schoolloopbaan leider maken. Niet in termen van het beheren van budgetten of het organiseren van administratie, maar het begrijpen van veranderingen in het onderwijs, het creëren van relevante, effectieve strategieën voor het omgaan met verandering en het leren om positieve verandering in cultureel diverse instellingen te rijden. [+]

Het gebied van onderwijs is voortdurend in beweging. Lerenden, gemeenschappen en organisaties over de hele wereld moeten educatieve leiders met de kennis en vaardigheden om deze veranderingen te gebruiken als een platform voor succes.

Tijdens Online Master of Arts in Educatief Leiderschapsprogramma, u vergt de kwaliteiten en mogelijkheden die een succesvolle onderwijssleider maken. Niet in termen van het beheren van budgetten of het organiseren van administratie, maar het begrijpen van veranderingen in het onderwijs, het creëren van relevante, effectieve strategieën voor het omgaan met verandering en het leren om positieve verandering in cultureel diverse instellingen te rijden.

... [-]

Videos

The value of a Roehampton degree

Faculty as the facilitators to learning

How we support you

How will I find time to study?