Lees de Officiële Beschrijving

Een opleiding van het hoogste kaliber

Richmond is een Amerikaanse International University, opgericht in 1972 en gevestigd in West-Londen met twee campussen in Richmond Hill en dicht bij Kensington High Street. Sinds 1981 kent de universiteit US Degrees toe, geaccrediteerd door The Middle States Commission on Higher Education. Een van de laatste prestaties die Richmond met trots aankondigt, krijgt de bevoegdheid om studenten met eigen UK-graden te belonen, te beginnen in augustus 2018, als gevolg van het feit dat ze onlangs door de Privy Council Taught Degree Awarding Powers (TDAP) zijn toegekend.

De universiteit is de eerste en de enige universiteit in het Verenigd Koninkrijk die de bevoegdheid heeft gekregen om duale opleidingen te geven, wat betekent dat studenten een Brits en Amerikaans diploma zullen ontvangen dat enorm veel invloed zal hebben op onze afgestudeerden, terwijl ze op zoek zijn naar werkmogelijkheden en ze laten opvallen van de menigte.

Sinds de opening in 1978 huisvesten de gebouwen van de Kensington-campus op St. Albans Grove en Ansdell Street de derde en vierdejaars niet-gegradueerde studenten en alle postdoctorale studenten. In maart 1988 zag de campus van Kensington een verdere uitbreiding op Young Street en meest recent Kensington High Street.

De universiteit is uniek vanwege haar academische normen voor privé-instellingen, in haar onderwijsaanpak die het Amerikaanse Liberal Arts-systeem combineert met de Britse normen voor hoger onderwijs, die onze afgestudeerden een voorsprong geven op de concurrentie en meer mogelijkheden bieden om werk te vinden in het VK of in het VK de VS.

De niet-gegradueerde opleidingen die we aanbieden om een ​​breed scala aan onderwerpen en programma's te verkennen die een breed onderwijs mogelijk maken, terwijl de postdoctorale programma's de optie bevatten om specifieke keuzevakken te nemen die een graad minor / major definiëren. De belangrijkste voordelen die deze privéuniversiteit biedt, zijn onder andere: meer academisch mentorschap en onderwijstijd (gemiddeld 15 uur per week) dan bij andere Britse universiteiten, een sterke focus op het bevorderen van internationale kansen via een breed scala van op krediet gebaseerde en geïntegreerde stages, en studeren in het buitenland programma's in onze leercentra in Italië (Rome en Florence).

We bieden uitstekende trainingen en bieden financiële ondersteuning bij onze Amerikaanse en Britse studiebeurzen op basis van verdienste en academische prestaties, en hebben onlangs een nieuw kanselier Plus Scholarship voor najaar 2018 geïntroduceerd, dat bijdraagt ​​aan het aanzienlijk verminderen van de collegegeldschuld van studenten na het behalen van hun diploma. Onze studiebeurzen kunnen worden gecombineerd met andere Britse en Amerikaanse financiering en bieden beschikbare opties, die we onze studenten adviseren om een ​​aanvraag in te dienen om aan de toelatingseisen te voldoen.

Brooke Cagle / Unsplash

Top 5 redenen om Richmond te kiezen

  1. Dually-Accredited UK
  2. Beurzen die studentenschuld kunnen verminderen
  3. Flexibel Amerikaans Liberal Arts-systeem, uitgebreide contacturen en mentorschap (gemiddeld 15 uur per week)
  4. Geïntegreerde stages (in het VK en het buitenland)
  5. Twee Londense campuservaringen (in Richmond

Een internationaal perspectief

Samen leven en studeren, onze studenten uit meer dan 100 landen zijn klaar voor een wereld waarin het vermogen om effectief te communiceren over nationale en culturele grenzen even waardevol is als een traditionele academische prestatie. Een Richmond-opleiding biedt een wereldwijd perspectief en een interactieve studieomgeving die diversiteit, teamwork en leiderschap bevordert. Als een liberale, Amerikaanse internationale universiteit, richt het zich op het verrijken van de studie-ervaring van studenten in een internationale setting, rekening houdend met meerdere interculturele aspecten. Het moedigt studenten aan om hun eigen mening te vormen en attent te zijn op anderen bij het nemen van beslissingen of het werken aan cursusprojecten, evenals het ontwikkelen van hun individuele sterke punten en professionele vaardigheden als toekomstige internationale teamleiders.

Becca Tapert / Unsplash

Twee campuservaringen in Londen

Naast de opwinding van het leven in een van 's werelds meest levendige en kosmopolitische steden, biedt Londen natuurlijk spectaculaire mogelijkheden en mogelijkheden om buiten het klaslokaal te leren. Richmond-cursussen brengen echter ook het leven van de stad - de mensen, instellingen, politiek, problemen en geschiedenis in lezingen en cursusprojecten. Voeg hieraan een ondersteunende internationale faculteit toe, een flexibel curriculum waarmee je onderwerpen buiten je hoofdspecialisatie, kleine klassen en campussen in twee van de mooiste buurten van Londen kunt verkennen en je zult Richmond een geweldige plek vinden om een ​​dubbele undergraduate of een master degree te behalen erkend in het VK en de VS.

Richmond Hill Campus

Eerste en tweedejaars studenten wonen onze Richmond Hill campus bij. De campus bevindt zich op een prachtige locatie van zes acre op de top van Richmond Hill, een van de meest gewilde gebieden van Londen. Een indrukwekkend neogotisch gebouw uit 1843 en een moderne bibliotheek met vijf niveaus, klaslokalen, computer- en wetenschappelijke laboratoria, kunst- en fotostudio's en een auditorium.

De campus biedt ook huisvesting voor studentenwoningen, een eetzaal, een studentenruimte en faculteits- en administratiekantoren. Er is ook een multifunctioneel sportveld van tennis, volleybal, basketbal en minivoetbal (voetbal). Na twee jaar te hebben afgerond op onze campus in Richmond Hill verhuizen studenten naar hun campus in de Londense wijk Kensington voor hun laatste twee jaar studie.

Kensington Campus

Derde-, vierde- en post-studenten volgen onze campus in Londen in Kensington, een van de mooiste woonwijken van Londen. De verschillende gebouwen op minder dan 2 minuten lopen van het Atlantic House in St Albans Street beschikken over alle benodigde faciliteiten, van huisklassen, pc-laboratoria, een bibliotheek, een eetzaal en universiteitskantoren.

Op de Kensington-campus zijn ook een aantal gaststudenten uit de Verenigde Staten en andere landen die een semester of een jaar in Londen verblijven. Studenten kunnen ervoor kiezen om te wonen in universiteitsgebouwen of in een behuizing buiten de campus van hun keuze. Op loopafstand vindt u de Royal Albert Hall, beroemd om zijn concerten, de Royal Colleges of Music and Art, het Imperial College of Science and Technology, het Victoria and Albert Museum, het Natural History Museum, het Geological Museum en vele bioscopen, de iconische Hyde Park en een bruisende hoofdstraat met veel cafés, restaurants, clubs en warenhuizen.

District en Piccadilly verbinden ondergronds Richmond of Kensington met de rest van de stad. Frequente treinverbindingen naar de stations Victoria, Paddington en Waterloo brengen u naar de rest van het Verenigd Koninkrijk en Europa. De luchthavens van Heathrow en Gatwick zijn gemakkelijk bereikbaar.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Richmond The American International University in London

Het doel van onze MA in Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Richmond is om studenten uit te rusten met een grondige kennis van de discipline van internati ... [+]

Het doel van onze MA in Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Richmond is om studenten uit te rusten met een grondige kennis van de discipline van internationale betrekkingen, essentiële analytische en onderzoeksvaardigheden, gecombineerd met een mogelijkheid om praktische ervaring op te doen door middel van een optionele stage.

Het programma onderzoekt een reeks theorieën en benaderingen van internationale betrekkingen, waaronder de mondiale politieke economie, diplomatieke praktijk, de rol van de mondiale media, en conflict- en post-conflictsituaties en vele andere.

De MA in internationale betrekkingen bereidt studenten voor op verdere graduate studie in het vakgebied of voor een loopbaan in de fascinerende wereld van de lokale, nationale, regionale en internationale politiek, in gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kensington
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Richmond The American International University in London

De MA in kunstgeschiedenis en visuele cultuur-programma bereidt studenten voor op geavanceerd onderzoek in de beeldende kunst en een spannende creatieve carrière in de ku ... [+]

De MA in kunstgeschiedenis en visuele cultuur-programma bereidt studenten voor op geavanceerd onderzoek in de beeldende kunst en een spannende creatieve carrière in de kunstwereld. Dit programma richt zich op interculturele kwesties in de kunstgeschiedenis en visuele cultuur, en de professionele praktijk in de beeldende kunst, die afstudeerders voorbereidt op vervolgonderwijs en carrières in de kunst- en creatieve culturele industrieën.

Het programma wordt gegeven op onze Kensington-campus in centraal Londen, waar onze studenten profiteren van het studeren in de nabijheid van het Victoria and Albert Museum, het Design Museum, de Saatchi Gallery en nog veel meer kunstgalerijen en -instellingen in het hart van Londen. De nabijheid en gemakkelijke toegang tot de kunstgalerijen, musea, bibliotheken en kunstinstellingen van wereldklasse zijn van vitaal belang voor de basis van deze cursus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kensington
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Richmond The American International University in London

De MA in Luxury Brand Management aangeboden in samenwerking met Condé Nast College is een eenjarig fulltime of twee jaar part-time intensief programma dat wordt gegeven o ... [+]

De MA in Luxury Brand Management aangeboden in samenwerking met Condé Nast College is een eenjarig fulltime of twee jaar part-time intensief programma dat wordt gegeven op onze Kensington-campus. De master is zo ontworpen dat studenten management-, marketing- en ondernemersvaardigheden ontwikkelen om een ​​opwindende carrière in luxegoederen, diensten en het beheer van modemerken te verkennen.

Gebaseerd op realtime inzichten van experts uit de industrie, richt Richmond MA Luxury Brand Management in samenwerking met Condé Nast College zich op opkomende trends in luxemerken, marketingstrategie en case studies, geleverd in een interactieve klasomgeving. Het biedt inspirerende lezingen van opmerkelijke alumni en professionals uit het luxemerk, evenals een kans om luxemerkhoofdkwartieren en modehuizen in Londen te bezoeken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kensington
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Richmond The American International University in London

De MA in Advertising and Public Relations bereidt studenten voor op het starten van een spannende creatieve carrière in de reclame- en PR-industrie. Het programma wordt g ... [+]

De MA in Advertising and Public Relations bereidt studenten voor op het starten van een spannende creatieve carrière in de reclame- en PR-sector. Het programma wordt gegeven in Kensington - de levendige en prestigieuze wijk van centraal Londen. De stad is een knooppunt in de voorhoede van digitale innovatie, disruptieve technologie en thuis voor een aantal grote reclamebedrijven zoals de WPP Group, Ogilvy

Deze US-geaccrediteerde masteropleiding brengt praktische vaardigheden en uitgebreide theoretische kennis bij elkaar om de student de nodige vaardigheden te geven om goed te presteren in hun eerste baan en carrière te maken in de sector. De MA wordt gegeven op de Kensington Campus in centraal Londen, waardoor er betere netwerkmogelijkheden zijn en de nabijheid van Soho, Holborn, Fitzrovia, waar de meeste van deze agentschappen zijn gevestigd, gemakkelijk is.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kensington
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Richmond The American International University in London

MA van Richmond University in Visual Arts Management ... [+]

MA van Richmond University in Visual Arts Management

Richmond University's MA in Visual Arts Management en Curating bereidt studenten voor op de professionele kennis, vaardigheden en ervaring die nodig is voor loopbaanplaatsing in instellingen voor visuele kunst en de creatieve culturele industrieën. Het programma is uniek omdat het zich uitstrekt over de publiek gefinancierde (niet voor winst) en commerciële beeldende kunstsector met een sterke nadruk op onderwijs en curatie. Studenten leren hoe musea, galerijen, veilinghuizen, creatieve startups, verzamelaars en financiers werken in de steeds mondialer wordende kunstwereld van vandaag.

Studenten in dit programma worden beschouwd als junior onderzoekscollega's en professionals in opkomende kunst en worden daarom aangemoedigd om deel te nemen aan een reeks tentoonstellingsopeningen, netwerkevenementen, artist talks, festivals en conferenties. Veel lessen worden extern gegeven in musea en galerieën en studenten vertrekken met uitgebreide contacten waaruit ze hun eigen professionele netwerk kunnen ontwikkelen en uitbreiden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Kensington
Januari 2020
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Kensington Campus
Richmond Hill Campus