Ravensbourne University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

We zijn een innovatieve, branchegerichte universiteit in het hart van Londen. We zijn kampioenen van creativiteit en samenwerking, toegewijd om onze studenten de specialistische vaardigheden en kansen te geven die ze nodig hebben voor een uitstekende carrière in digitale media en design.

We hebben een gemeenschap van ongeveer 2.600 studenten en bieden praktisch gerichte digitale media- en ontwerpcursussen van pre-degree, undergraduate en postgraduate tot professionele korte cursussen.

Gedreven door industriestandaarden en ondersteund door de nieuwste high-performance technologie, produceren we zeer inzetbare en ondernemende afgestudeerden. We hebben een sterk trackrecord in de inzetbaarheid van afgestudeerden en het creëren van bedrijven.

Ravensbourne herbergt naast zijn studentengemeenschap ook meer dan 100 creatieve technologiebedrijven die gebruik maken van de meest geavanceerde technologieën en mediabronnen, en samenwerken met zijn studentenorganisatie en branchepartners.

Wie we zijn

Een gespecialiseerde creatieve universiteit, ontworpen voor de industrie.

Missie

In samenwerking met de industrie mensen, ideeën en innovatie ontwikkelen.

Visie

We zullen de wereld beïnvloeden door creativiteit en technologie in leren, onderzoek en zaken doen.

We zullen een zeer divers scala aan mensen inspireren, waardevol voor en gewaardeerd door de wereld buiten de universiteit.

We zullen innoveren als een veerkrachtige, flexibele en toekomstgerichte organisatie om ons bereik en onze relevantie te vergroten.

Dancing, stage, stage lights, thematic project and arts. May 2019.

waarden

Wees creatief

We bieden een uitdagende, dynamische leeromgeving waar studenten worden uitgedaagd om visionaire professionals van de toekomst te worden. Door samen en doelgericht te werken, benaderen we onze inspanningen met een mentaliteit die open is en open staat voor uitdagingen. We stellen onze medewerkers en studenten in staat om niet alleen de toekomst voor te stellen, maar ook te creëren.

Wees geïntegreerd met de industrie

We waarderen een rijke en duurzame samenwerking met onze branchepartners. Dit drijft onze praktijkgerichte benadering van leren en onderwijzen, onderzoek en kennisuitwisseling. We ondersteunen creatief leiderschap en innovatie door middel van partnerschappen, gesprekken en verbindingen met de industrie en de diversiteit van ons bestuursorgaan. Deze weerspiegelen het professionele en collaboratieve karakter van onze medewerkers en de inzetbaarheid van onze studenten.

Wees inclusief

We zijn trots op een cultuur die gelijke kansen anticipeert, ondersteunt en viert. Als weerspiegeling van de diversiteit van onze lokale gemeenschap, zijn we proactief en holistisch in onze benadering van het bevorderen van sociale mobiliteit, internationalisering en inclusie, waardoor verandering buiten Ravensbourne mogelijk wordt gemaakt, naar het sociaal-economische en etnische profiel van beoefenaars in de creatieve industrie.

Onze cultuur

De Ravensbourne Way

We moedigen creativiteit en ondernemerschap aan bij onze studenten en medewerkers en verdedigen de creatieve exploitatie van digitale technologieën in ontwerp en communicatie.

We zijn leiders - we stimuleren onze studenten om zich aan te sluiten bij duizenden van onze afgestudeerden die de grenzen verleggen in hun creatieve industrie.

We zijn experts - onze medewerkers zijn niet alleen academici. Het zijn doeners die nog steeds in de branche werken, dus onze leerlingen krijgen praktische, praktische training om hen voor te bereiden op de toekomst.

We zijn innovators - van ons bekroonde gebouw tot onze nieuwste, hoogwaardige technologie, we zijn gemaakt om creativiteit te kweken.

We zijn medewerkers - geïnspireerd door de nieuwe wereld, waar traditionele disciplines van design, media, innovatie en communicatie samensmelten, inspireren onze leerlingen elkaar op hun verschillende gebieden.

En onze gerenommeerde branche-links geven hen de kans om hun vaardigheden te verbeteren tijdens stages op enkele van de meest opwindende werkplekken in Londen.

Onze mensen

Al onze medewerkers zijn niet alleen hoog aangeschreven academici. Het zijn doeners die nog steeds in de industrie werken.

Velen van hen hebben jarenlange ervaring met grootheden uit de industrie, van Vogue tot Walt Disney Company, de BBC en meer. U leert dus van de experts.

Ze zijn toegewijd aan de studenten tijdens hun studie en daarna en moedigen hen aan om te leren van het verleden en te experimenteren in het heden, maar om altijd te vragen: wat nu?

We hopen dat je Ravensbourne kiest en lid wordt van deze enorm getalenteerde gemeenschap van medewerkers, studenten en creatieve bedrijven in het hart van het digitale schiereiland Greenwich in Londen.

Top salarissen voor onze creatieve afgestudeerden

Als het gaat om creatieve afgestudeerde salarissen, is Ravensbourne de nummer één gespecialiseerde universiteit in het VK en staat het in de top 10 van alle instellingen in Engeland *

Er is ook een groeiende vraag naar de creatieve talenten van onze studenten uit de digitale, technische en technische industrie, wat de enorme groei van de creatieve industrieën in de afgelopen jaren weerspiegelt (30% tussen 2012 en 2016).

Deze resultaten weerspiegelen het feit dat studenten aan de Ravensbourne University Londen professionele creatievelingen zijn vanaf de dag dat ze bij ons komen. We werken nauw samen met werkgevers om de mentaliteit en vaardigheden die de creatieve industrie nodig heeft te bevorderen.

Onze winnende formule zorgt ook voor een extreem hoge werkgelegenheidsgraad na het afstuderen. In 2017 was 96,4% van de studenten zes maanden na het afstuderen aan het werk.

* Op basis van mediane salarissen vijf jaar na het afstuderen, afkomstig van de Department for Education's Longitudinal Education Outcomes 2018.

Het lesgeven bij Ravensbourne is onberispelijk, van CV-advies en loopbaanbegeleiding tot één-op-één-gesprekken met je tutor. Het personeel heeft jarenlange ervaring in de sector op het gebied van modemarketing, fotografie, filmmaken, beeldende kunst en redactie, en ongelooflijke brancheverbindingen.
Victoria Simpson, BA (Hons) Modepromotie

Locaties

Greenwich

Address
Penrose Way,6
SE10 0EW Greenwich, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: