Royal College of Art

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Royal College of Art

Geclassificeerd als de nummer één kunst- en ontwerpuniversiteit ter wereld gedurende vijf opeenvolgende jaren (2015-2019) *

Het Royal College of Art , gelegen in het hart van Londen, is de meest invloedrijke, volledig postdoctorale universiteit voor kunst en design ter wereld. RCA is in 2015, 2016, 2017, 2018 en recent in 2019 gerangschikt als 's werelds top kunst- en ontwerpuniversiteit in de QS Top universitaire ranglijst.

De RCA heeft een onderscheidende rol bij het voorbereiden van haar postdoctorale studenten op loopbanen in kunst, design en de creatieve sector - inderdaad wordt het College algemeen beschouwd als een smeltkroes van de creatieve industrie. Cursussen worden gegeven door internationaal gerenommeerde kunstenaars, beoefenaars en theoretici, en studenten hebben een unieke kans om kunst te studeren in een ontwerpomgeving en ontwerpen in een kunstomgeving. De geconcentreerde, op maat gemaakte vormen van lesgeven en leren - en speciale technische faciliteiten en onderzoekscentra - dragen bij tot een uitzonderlijk creatieve en intellectuele omgeving.

Naast het verwelkomen van studenten van over de hele wereld, wordt de mondiale dimensie van de Academie versterkt door partnerschappen met toonaangevende kunst- en ontwerp-, culturele en educatieve instellingen en door uitgebreide contacten met het bedrijfsleven, zowel nationaal als internationaal.

Het Koninklijk Handvest van de Academie, toegekend in 1967, specificeert dat het doel van de instelling is "het bevorderen van leren, kennis en professionele competentie, met name op het gebied van beeldende kunst ... door onderwijs, onderzoek en samenwerking met industrie en handel".

Volgens de meest recente cijfers heeft 93% van de afgestudeerden van de hogeschool binnen een kort tijdsbestek nadat zij het college hebben verlaten een baan op een passend professioneel niveau op het door hen gekozen specialisme. Deze bestemmingscijfers zijn een belangrijke indicator voor het succes van de RCA .

Erkend voor de uitstekende kwaliteit van zijn afgestudeerden, beschikt het College over zulke opmerkelijke alumni als Sir James Dyson, Thomas Heatherwick, David Hockney, Tracey Emin, Christopher Bailey, Len Deighton, Julien McDonald, Orla Kiely, Alison Jackson, Idris Khan, David Adjaye, AOC, Suzie Templeton, Sir Ridley Scott - de lijst gaat maar door. "

Locaties

Londen

Address
Royal College of Art
Kensington Gore
London

SW7 2EU Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk