Lees de Officiële Beschrijving

Queen's University Belfast is gerangschikt in de Top 200 Universiteiten in de wereld(QS World University Rankings 2019)

Als student van een koningin word je lid van een universiteit die echt internationaal is. We zijn zelfs uitgeroepen tot de 24e meest internationale universiteit ter wereld en hebben studenten uit meer dan 82 landen die helpen bij het creëren van een multiculturele en levendige campus.

We zijn lid van de prestigieuze Russell Group en combineren excellentie in onderzoek en onderwijs met een studentgericht ethos.


Queen's University

150.000 GEDIPLOMEERDEN DIE HUN MERK IN DE BOL MAKEN

Onze inspirerende alumni omvatten uitstekende wetenschappers, Nobelprijswinnaars - zoals Seamus Heaney en David Trimble - en invloedrijke leiders die een impact hebben in Noord-Ierland en over de hele wereld.

Meer dan 94% van de afgestudeerden van Queen's zijn zes maanden na hun afstuderen in dienst of studeren verder; onze afgestudeerden domineren senior leiderschapsposities in 80 van de 100 grootste Noord-Ierse bedrijven en maken een verschil in meer dan 120 landen.

Een van de grootste campusuniversiteiten in het Verenigd Koninkrijk, en de 9e oudste, we combineren ons trotse erfgoed met hypermoderne faciliteiten voor de beste ervaring van het universitaire leven.

WIJ ZIJN EEN GLOBALE UNIVERSITEIT

Meer dan 23.000 studenten wonen en studeren bij Queen's. Daarvan zijn er meer dan 1.900 afkomstig uit meer dan 82 landen; waaronder Maleisië, China, de Indias, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. We hebben ook meer dan 600 internationale medewerkers in dienst van meer dan 70 nationaliteiten.

EEN UITZONDERLIJKE UNIVERSITEIT ERVARING

Wij bieden een netwerk van ondersteunende diensten die erop gericht zijn u te helpen het maximale uit uw tijd bij Queen's te halen, goed voor uw gezondheid, emotioneel welzijn, opleiding, studiebehoeften, financiële zekerheid en carrièrevooruitzichten.

WERELDKLASSE FACILITEITEN

Studenten van wereldklasse hebben toonaangevende faciliteiten nodig. We hebben £ 350 miljoen geïnvesteerd in de afgelopen tien jaar, met nieuwe toevoegingen die de hele tijd open zijn.

Een van de grootste campusuniversiteiten in het Verenigd Koninkrijk, en de 9e oudste, we combineren ons trotse erfgoed met hypermoderne faciliteiten voor de beste ervaring van het universitaire leven.

Queens102

BELFAST - DE NUMMER 1 REGIO IN DE WERELD DIE IN 2018 BEZOEKT

(LONELY PLANET, 2017)

Een hoofdstad met een eigen cultuur. Geniet van het dagelijks leven tussen enkele van de vriendelijkste mensen ter wereld. Dompel jezelf onder in het beste van hedendaagse clubs, keuken, cultuur en kunst.

Queen's vormt de kern van de cultuur van Belfast, maar ook van kunst en sociale scènes. We zijn er trots op deel uit te maken van een bruisende, kosmopolitische stad met een levendig sociaal leven en een rijk cultureel erfgoed.

GEGARANDEERDE ACCOMMODATIE

Een levensstijl bieden die de overgang van huis naar universiteitsleven weerspiegelt. Onze veilige, moderne accommodatie biedt ook ondersteuning, hulp en begeleiding bij de vestiging in het studentenleven in Belfast, evenals de zeer belangrijke ruimte om te leven en volop van het studentenleven te genieten.

Onze studentenhuisvesting en de Student Union helpen je om andere studenten te ontmoeten, vrienden te maken en je deelgenoot te maken van het leven op de campus. Meer dan 200 clubs en verenigingen zijn een geweldige manier om vrienden te ontmoeten, nieuwe talenten te ontdekken en een pauze te krijgen van studeren.

Queens103a

DE FACULTEIT VAN GENEESKUNDE, GEZONDHEID

Q De faculteit Geneeskunde, Gezondheid en Levenswetenschappen van Queen's levert hoogwaardig en toonaangevend onderwijs, met personeel van wereldklasse, gericht op de behoeften van de samenleving. Wij bieden een educatieve ervaring die door onderzoek wordt geleid en onze studenten intellectueel, sociaal en cultureel verrijkt.

Onze hoop is dat studenten van over de hele wereld met ons samen zullen leren en ook nieuwe ideeën en benaderingen zullen introduceren om onze ambities om het leven te verbeteren en te bevorderen, te bevorderen. Ze staan ​​centraal in de cultuur van Belfast, evenals de kunst en sociale scènes. We zijn er trots op deel uit te maken van een bruisende, kosmopolitische stad met een levendig sociaal leven en een rijk cultureel erfgoed.

AANWIJZING VAN GLOBALE UITDAGINGEN

Via ons onderwijs en onderzoek streven we ernaar enkele van 's werelds grootste uitdagingen aan te pakken, onze academische medewerkers ondernemen wereldwijd toonaangevend onderzoek via onze Scholen en wereldwijde onderzoeksinstituten in Health Sciences en Global Food Security. Dit heeft geresulteerd in nieuwe behandelingen voor patiënten en een hogere mate van bescherming voor het voedsel dat we eten.

FACULTEITSCHOLEN

De school voor biologische wetenschappen

De school voor geneeskunde, tandheelkunde en biomedische wetenschappen

De school voor verpleegkunde en vroedkunde

De school voor farmacie

FACULTATIEFSTELLINGEN

Onderwerpen in de top 200 van de wereld (QS World Rankings per onderwerp 2017)

 • Apotheek en farmacologie (51-100)
 • Verpleging (51-100)
 • Geneeskunde (151-200)
 • Landbouw en bosbouw (151-200)

Onderwerpen in de Britse top 20 (goede universiteitsgids van Times en Sunday Times 2017)

 • 2e in het VK voor farmacologie en farmacie
 • 2e in het VK voor tandheelkunde
 • 4e in het Verenigd Koninkrijk voor Food Science
 • 6e in het VK voor land- en bosbouw
 • 10e in het Verenigd Koninkrijk voor anatomie en fysiologie
 • 20e in het Verenigd Koninkrijk voor Geneeskunde

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Queen's University Belfast

De MSc in Advanced Food Safety is afgestemd op studenten die zich richten op, of momenteel werkzaam zijn in de agrovoedingsindustrie en aanverwante sectoren en een unieke ... [+]

MSc Advanced Food Safety

De MSc in Advanced Food Safety is afgestemd op studenten die zich richten op, of momenteel werkzaam zijn in de agrovoedingsindustrie en aanverwante sectoren en een unieke kwalificatie bieden op het gebied van voedselveiligheid en -beveiliging.

Het Institute for Global Food Security (IGFS), is een van de vier wereldwijde onderzoeksinstituten van de universiteit, die de wereld leidt in het aanpakken van een van de grootste uitdagingen: hoe de veiligheid van ons voedsel te waarborgen.

De voedselvoorziening in de wereld neemt af. De productie ervan staat onder toenemende druk en dus zullen veiligheidsproblemen vaker voorkomen.

De nadruk van het programma ligt op nieuwe en opkomende kwesties binnen het veld, met de nadruk op ontwikkelingen in analytische benaderingen voor het bewaken en reguleren van voedselveiligheid, authenticiteit en veiligheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

Bioinformatics ontwikkelt software en algoritmen om 'Big Data' te ondervragen, nu in het hart van medisch onderzoek, ontdekking en praktijk. Het afgelopen decennium heeft ... [+]

MSc Bioinformatics and Computational Genomics

Bioinformatics ontwikkelt software en algoritmen om 'Big Data' te ondervragen, nu in het hart van medisch onderzoek, ontdekking en praktijk.

Het afgelopen decennium heeft enorme vooruitgang geboekt in de moleculaire en biomedische technologie, resulterend in de 'omics'-revolutie.

WAT IS BETROKKEN?

Je zult naar de big data kijken om patronen te vinden die anderen niet kunnen zien en die toegang krijgen tot datasets die nog niet zijn geanalyseerd.

U zult resultaten ontdekken die zich vertalen naar de echte wereld, door commercialisering of klinische proeven om ziekten aan te pakken.

U zult uw visie gebruiken om unieke oplossingen voor medische problemen te vinden, en tegen het einde van de opleiding bent u klaar om te werken in een multidisciplinair team met bio-informatici, biologen en clinici.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

Ontworpen voor studenten die willen werken in onderzoek, onderwijs en industrie in de sector van de biowetenschappen. Deze MSc biedt u een geavanceerd inzicht in actuele ... [+]

MSc Diergedrag en welzijn

Ontworpen voor studenten die willen werken in onderzoek, onderwijs en industrie in de sector van de biowetenschappen. Deze MSc biedt u een geavanceerd inzicht in actuele en nieuwe problemen in zowel dierlijk gedrag als dierenwelzijn en biedt u een uitgebreid scala aan hoorcolleges in verschillende onderwerpen.

WAAROM KONINGIN'S?

Deze cursus biedt een unieke kans om een kwalificatie te behalen op het gebied van diergedrag en dierenwelzijn, geleverd door wetenschappers van wereldklasse. In tegenstelling tot de meeste MSc-programma's aan andere Britse universiteiten, zullen we de studenten een uitgebreid scala aan lezingen bieden over een verscheidenheid aan onderwerpen (voor details zie Programma-inhoud). Veel van onze afgestudeerden beveiligen droombanen over de hele wereld.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

Er is een ongekende druk op het milieu door exploitatie, aantasting van leefgebieden en verlies, klimaatverandering, invasieve soorten, vervuiling en nieuwe ziekten. U ku ... [+]

Msc Ecological Management and Conservation Biology

We zitten midden in een biodiversiteitscrisis; de zesde massa-extinctie op aarde. Meer dan de helft van 's werelds dieren in het wild is de afgelopen vijftig jaar verdwenen.

Er is een ongekende druk op het milieu door exploitatie, aantasting van leefgebieden en verlies, klimaatverandering, invasieve soorten, vervuiling en nieuwe ziekten. U kunt deel uitmaken van iets om dit te helpen oplossen.

CURSUS DETAILS

Het programma heeft een ruggengraat van onderwezen academische lezingen die betrekking hebben op het volledige spectrum van onderwerpen die deel uitmaken van behoud biologie, waaronder:

Dierlijk gedragbiodiversiteitConservation geneticsOpkomende plantpathogenenMilieu-economieMilieueffectbeoordelingGraslandbeheerInvasiebiologieBescherming van de zeeBodembiologieEcologische ecologieWAT MEER ZAL U DOEN?... [-]
Verenigd Koninkrijk Belfast
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

Het beheren van duurzaamheid is een van de meest uitdagende en snelgroeiende gebieden in zowel de publieke als de private sector. Met de toenemende erkenning van de impac ... [+]

MSc Leiderschap voor duurzame ontwikkeling

Het beheren van duurzaamheid is een van de meest uitdagende en snelgroeiende gebieden in zowel de publieke als de private sector. Met de toenemende erkenning van de impact van een wereld die boven haar mogelijkheden leeft, is het engagement voor duurzame ontwikkeling om aan de behoeften van de huidige generaties te voldoen zonder de toekomst te bedreigen, nog nooit zo duidelijk geweest.

Dit innovatieve Masters-conversieprogramma staat open voor sollicitanten met alle disciplinaire achtergronden en bevordert leiderschap en omvat actiegericht, ervaringsgericht leren, gefaciliteerd door een reeks lezingen, stages en groepsprojecten. Het programma bevordert kritisch denken en bevordert het gebruik van initiatief voor het oplossen van problemen en het nemen van beslissingen bij duurzame ontwikkeling.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

Biotechnologie is de exploitatie van levende systemen of moleculen van hen voor commercieel gewin. Hoewel het woord 'biotechnologie' nog maar enkele tientallen jaren oud ... [+]

MSc Molecular Biology

Biotechnologie is de exploitatie van levende systemen of moleculen van hen voor commercieel gewin. Hoewel het woord 'biotechnologie' nog maar enkele decennia oud is, gebruikt de mensheid al millennia biotechnologie, bijvoorbeeld in de bak-, brouw- en afvalwaterzuivering.

Moderne biotechnologieën vertrouwen op ons toenemende vermogen om organismen op genetisch niveau te manipuleren en omvatten nieuwe afvalbehandelingen en bioremediëties, nieuwe geneesmiddelen, de exploitatie van enzymen in 'groene katalyse' en opwindende nieuwe diagnostische technieken. In de 20e eeuw werden onze levens getransformeerd door informatietechnologie; de 21ste eeuw kan een even grote transformatie zien, maar deze keer geleid door biotechnologie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

Het MSc-programma in Parasitology en Pathogen Biology is bedoeld voor studenten die op zoek zijn naar training in door parasieten overgedragen infectieziekten die de gezo ... [+]

MSc Parasitology

Het MSc-programma in Parasitology en Pathogen Biology is bedoeld voor studenten die op zoek zijn naar training in door parasieten overgedragen infectieziekten die de gezondheid van de mens in de ontwikkelingslanden en de tropen ernstig ondermijnen; agrofood productiesystemen wereldwijd (inclusief plantgezondheid en diergezondheid en dierenwelzijn).

Studenten die de cursus volgen, ontwikkelen expertise die direct van toepassing is op de gezondheid en welzijn van mens, plant en dier, voedselzekerheid en de toekomstige duurzaamheid van voedselproductie, met name in systemen voor de productie van vee en planten en gewassen.

De cursus zal volledig worden uitgevoerd door actief onderzoek en biedt studenten de mogelijkheid ervaring op te doen in internationaal concurrerende laboratoria.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Why study at Queen's University Belfast?

Life in Belfast - The Ultimate Student City

Postgraduate Study in Belfast, Northern Ireland

Queen's University Belfast
Address
Queen's University Belfast University Road Northern Ireland
BT7 1NN Belfast, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 785 1880522