Queen's University Belfast

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Queen's University Belfast is gerangschikt in de Top 200 Universiteiten in de wereld(QS World University Rankings 2019)

Als student van een koningin word je lid van een universiteit die echt internationaal is. We zijn zelfs uitgeroepen tot de 24e meest internationale universiteit ter wereld en hebben studenten uit meer dan 82 landen die helpen bij het creëren van een multiculturele en levendige campus.

We zijn lid van de prestigieuze Russell Group en combineren excellentie in onderzoek en onderwijs met een studentgericht ethos.


Queen's University

150.000 GEDIPLOMEERDEN DIE HUN MERK IN DE BOL MAKEN

Onze inspirerende alumni omvatten uitstekende wetenschappers, Nobelprijswinnaars - zoals Seamus Heaney en David Trimble - en invloedrijke leiders die een impact hebben in Noord-Ierland en over de hele wereld.

Meer dan 94% van de afgestudeerden van Queen's zijn zes maanden na hun afstuderen in dienst of studeren verder; onze afgestudeerden domineren senior leiderschapsposities in 80 van de 100 grootste Noord-Ierse bedrijven en maken een verschil in meer dan 120 landen.

Een van de grootste campusuniversiteiten in het Verenigd Koninkrijk, en de 9e oudste, we combineren ons trotse erfgoed met hypermoderne faciliteiten voor de beste ervaring van het universitaire leven.

WIJ ZIJN EEN GLOBALE UNIVERSITEIT

Meer dan 23.000 studenten wonen en studeren bij Queen's. Daarvan zijn er meer dan 1.900 afkomstig uit meer dan 82 landen; waaronder Maleisië, China, de Indias, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. We hebben ook meer dan 600 internationale medewerkers in dienst van meer dan 70 nationaliteiten.

EEN UITZONDERLIJKE UNIVERSITEIT ERVARING

Wij bieden een netwerk van ondersteunende diensten die erop gericht zijn u te helpen het maximale uit uw tijd bij Queen's te halen, goed voor uw gezondheid, emotioneel welzijn, opleiding, studiebehoeften, financiële zekerheid en carrièrevooruitzichten.

WERELDKLASSE FACILITEITEN

Studenten van wereldklasse hebben toonaangevende faciliteiten nodig. We hebben £ 350 miljoen geïnvesteerd in de afgelopen tien jaar, met nieuwe toevoegingen die de hele tijd open zijn.

Een van de grootste campusuniversiteiten in het Verenigd Koninkrijk, en de 9e oudste, we combineren ons trotse erfgoed met hypermoderne faciliteiten voor de beste ervaring van het universitaire leven.

Queens102

BELFAST - DE NUMMER 1 REGIO IN DE WERELD DIE IN 2018 BEZOEKT

(LONELY PLANET, 2017)

Een hoofdstad met een eigen cultuur. Geniet van het dagelijks leven tussen enkele van de vriendelijkste mensen ter wereld. Dompel jezelf onder in het beste van hedendaagse clubs, keuken, cultuur en kunst.

Queen's vormt de kern van de cultuur van Belfast, maar ook van kunst en sociale scènes. We zijn er trots op deel uit te maken van een bruisende, kosmopolitische stad met een levendig sociaal leven en een rijk cultureel erfgoed.

GEGARANDEERDE ACCOMMODATIE

Een levensstijl bieden die de overgang van huis naar universiteitsleven weerspiegelt. Onze veilige, moderne accommodatie biedt ook ondersteuning, hulp en begeleiding bij de vestiging in het studentenleven in Belfast, evenals de zeer belangrijke ruimte om te leven en volop van het studentenleven te genieten.

Onze studentenhuisvesting en de Student Union helpen je om andere studenten te ontmoeten, vrienden te maken en je deelgenoot te maken van het leven op de campus. Meer dan 200 clubs en verenigingen zijn een geweldige manier om vrienden te ontmoeten, nieuwe talenten te ontdekken en een pauze te krijgen van studeren.

Queens103a

DE FACULTEIT VAN GENEESKUNDE, GEZONDHEID

Q De faculteit Geneeskunde, Gezondheid en Levenswetenschappen van Queen's levert hoogwaardig en toonaangevend onderwijs, met personeel van wereldklasse, gericht op de behoeften van de samenleving. Wij bieden een educatieve ervaring die door onderzoek wordt geleid en onze studenten intellectueel, sociaal en cultureel verrijkt.

Onze hoop is dat studenten van over de hele wereld met ons samen zullen leren en ook nieuwe ideeën en benaderingen zullen introduceren om onze ambities om het leven te verbeteren en te bevorderen, te bevorderen. Ze staan ​​centraal in de cultuur van Belfast, evenals de kunst en sociale scènes. We zijn er trots op deel uit te maken van een bruisende, kosmopolitische stad met een levendig sociaal leven en een rijk cultureel erfgoed.

AANWIJZING VAN GLOBALE UITDAGINGEN

Via ons onderwijs en onderzoek streven we ernaar enkele van 's werelds grootste uitdagingen aan te pakken, onze academische medewerkers ondernemen wereldwijd toonaangevend onderzoek via onze Scholen en wereldwijde onderzoeksinstituten in Health Sciences en Global Food Security. Dit heeft geresulteerd in nieuwe behandelingen voor patiënten en een hogere mate van bescherming voor het voedsel dat we eten.

FACULTEITSCHOLEN

De school voor biologische wetenschappen

De school voor geneeskunde, tandheelkunde en biomedische wetenschappen

De school voor verpleegkunde en vroedkunde

De school voor farmacie

FACULTATIEFSTELLINGEN

Onderwerpen in de top 200 van de wereld (QS World Rankings per onderwerp 2017)

  • Apotheek en farmacologie (51-100)
  • Verpleging (51-100)
  • Geneeskunde (151-200)
  • Landbouw en bosbouw (151-200)

Onderwerpen in de Britse top 20 (goede universiteitsgids van Times en Sunday Times 2017)

  • 2e in het VK voor farmacologie en farmacie
  • 2e in het VK voor tandheelkunde
  • 4e in het Verenigd Koninkrijk voor Food Science
  • 6e in het VK voor land- en bosbouw
  • 10e in het Verenigd Koninkrijk voor anatomie en fysiologie
  • 20e in het Verenigd Koninkrijk voor Geneeskunde

Locaties

Belfast

Queen's University Belfast

Address
Queen's University Belfast
University Road
Northern Ireland

BT7 1NN Belfast, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 785 1880522