Lees de Officiële Beschrijving

Queen's University Belfast is gerangschikt in de Top 200 Universiteiten in de wereld(QS World University Rankings 2019)

Als student van een koningin word je lid van een universiteit die echt internationaal is. We zijn zelfs uitgeroepen tot de 24e meest internationale universiteit ter wereld en hebben studenten uit meer dan 82 landen die helpen bij het creëren van een multiculturele en levendige campus.

We zijn lid van de prestigieuze Russell Group en combineren excellentie in onderzoek en onderwijs met een studentgericht ethos.


Queen's University

150.000 GEDIPLOMEERDEN DIE HUN MERK IN DE BOL MAKEN

Onze inspirerende alumni omvatten uitstekende wetenschappers, Nobelprijswinnaars - zoals Seamus Heaney en David Trimble - en invloedrijke leiders die een impact hebben in Noord-Ierland en over de hele wereld.

Meer dan 94% van de afgestudeerden van Queen's zijn zes maanden na hun afstuderen in dienst of studeren verder; onze afgestudeerden domineren senior leiderschapsposities in 80 van de 100 grootste Noord-Ierse bedrijven en maken een verschil in meer dan 120 landen.

Een van de grootste campusuniversiteiten in het Verenigd Koninkrijk, en de 9e oudste, we combineren ons trotse erfgoed met hypermoderne faciliteiten voor de beste ervaring van het universitaire leven.

WIJ ZIJN EEN GLOBALE UNIVERSITEIT

Meer dan 23.000 studenten wonen en studeren bij Queen's. Daarvan zijn er meer dan 1.900 afkomstig uit meer dan 82 landen; waaronder Maleisië, China, de Indias, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. We hebben ook meer dan 600 internationale medewerkers in dienst van meer dan 70 nationaliteiten.

EEN UITZONDERLIJKE UNIVERSITEIT ERVARING

Wij bieden een netwerk van ondersteunende diensten die erop gericht zijn u te helpen het maximale uit uw tijd bij Queen's te halen, goed voor uw gezondheid, emotioneel welzijn, opleiding, studiebehoeften, financiële zekerheid en carrièrevooruitzichten.

WERELDKLASSE FACILITEITEN

Studenten van wereldklasse hebben toonaangevende faciliteiten nodig. We hebben £ 350 miljoen geïnvesteerd in de afgelopen tien jaar, met nieuwe toevoegingen die de hele tijd open zijn.

Een van de grootste campusuniversiteiten in het Verenigd Koninkrijk, en de 9e oudste, we combineren ons trotse erfgoed met hypermoderne faciliteiten voor de beste ervaring van het universitaire leven.

Queens102

BELFAST - DE NUMMER 1 REGIO IN DE WERELD DIE IN 2018 BEZOEKT

(LONELY PLANET, 2017)

Een hoofdstad met een eigen cultuur. Geniet van het dagelijks leven tussen enkele van de vriendelijkste mensen ter wereld. Dompel jezelf onder in het beste van hedendaagse clubs, keuken, cultuur en kunst.

Queen's vormt de kern van de cultuur van Belfast, maar ook van kunst en sociale scènes. We zijn er trots op deel uit te maken van een bruisende, kosmopolitische stad met een levendig sociaal leven en een rijk cultureel erfgoed.

GEGARANDEERDE ACCOMMODATIE

Een levensstijl bieden die de overgang van huis naar universiteitsleven weerspiegelt. Onze veilige, moderne accommodatie biedt ook ondersteuning, hulp en begeleiding bij de vestiging in het studentenleven in Belfast, evenals de zeer belangrijke ruimte om te leven en volop van het studentenleven te genieten.

Onze studentenhuisvesting en de Student Union helpen je om andere studenten te ontmoeten, vrienden te maken en je deelgenoot te maken van het leven op de campus. Meer dan 200 clubs en verenigingen zijn een geweldige manier om vrienden te ontmoeten, nieuwe talenten te ontdekken en een pauze te krijgen van studeren.

Queens103a

DE FACULTEIT VAN GENEESKUNDE, GEZONDHEID

Q De faculteit Geneeskunde, Gezondheid en Levenswetenschappen van Queen's levert hoogwaardig en toonaangevend onderwijs, met personeel van wereldklasse, gericht op de behoeften van de samenleving. Wij bieden een educatieve ervaring die door onderzoek wordt geleid en onze studenten intellectueel, sociaal en cultureel verrijkt.

Onze hoop is dat studenten van over de hele wereld met ons samen zullen leren en ook nieuwe ideeën en benaderingen zullen introduceren om onze ambities om het leven te verbeteren en te bevorderen, te bevorderen. Ze staan ​​centraal in de cultuur van Belfast, evenals de kunst en sociale scènes. We zijn er trots op deel uit te maken van een bruisende, kosmopolitische stad met een levendig sociaal leven en een rijk cultureel erfgoed.

AANWIJZING VAN GLOBALE UITDAGINGEN

Via ons onderwijs en onderzoek streven we ernaar enkele van 's werelds grootste uitdagingen aan te pakken, onze academische medewerkers ondernemen wereldwijd toonaangevend onderzoek via onze Scholen en wereldwijde onderzoeksinstituten in Health Sciences en Global Food Security. Dit heeft geresulteerd in nieuwe behandelingen voor patiënten en een hogere mate van bescherming voor het voedsel dat we eten.

FACULTEITSCHOLEN

De school voor biologische wetenschappen

De school voor geneeskunde, tandheelkunde en biomedische wetenschappen

De school voor verpleegkunde en vroedkunde

De school voor farmacie

FACULTATIEFSTELLINGEN

Onderwerpen in de top 200 van de wereld (QS World Rankings per onderwerp 2017)

  • Apotheek en farmacologie (51-100)
  • Verpleging (51-100)
  • Geneeskunde (151-200)
  • Landbouw en bosbouw (151-200)

Onderwerpen in de Britse top 20 (goede universiteitsgids van Times en Sunday Times 2017)

  • 2e in het VK voor farmacologie en farmacie
  • 2e in het VK voor tandheelkunde
  • 4e in het Verenigd Koninkrijk voor Food Science
  • 6e in het VK voor land- en bosbouw
  • 10e in het Verenigd Koninkrijk voor anatomie en fysiologie
  • 20e in het Verenigd Koninkrijk voor Geneeskunde

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Queen's University Belfast

msc geavanceerde voedselveiligheid Stichtingen voor onderzoek in het Biosciences Research Project (triple-module) Deze omvatten: GC, HPLC en UPLC scheiding platforms IC ... [+]

msc geavanceerde voedselveiligheid

Stichtingen voor onderzoek in het Biosciences

Research Project (triple-module)

Deze omvatten:

GC, HPLC en UPLC scheiding platforms ICP, IR, QTOF en QqQ massaspectrometers Microbiologisch onderzoek faciliteiten Antilichaamproductie en biomolecuul bindmiddel ontwikkeling NMR, NIR en Raman spectrometers

Internationale studenten die van toepassing zijn op Queen's University in Belfast (en voor wie Engels niet hun eerste taal), moet in staat zijn om hun vaardigheid in het Engels aan te tonen om volledig te kunnen profiteren van hun studie of onderzoek. onderdanen niet-EER moet ook voldoen aan de eisen Britse Visa en Immigratie (UKVI) immigratie voor de Engels taal voor visa doeleinden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

Belfast Zoo Farm Animal Research Facilities Queen's University Marine Laboratory Collecties in het Verenigd Koninkrijk en Ierland CURSUS DETAILS Diergedrag is de wete ... [+]

Belfast Zoo Farm Animal Research Facilities Queen's University Marine Laboratory Collecties in het Verenigd Koninkrijk en Ierland CURSUS DETAILS

Diergedrag is de wetenschappelijke studie van wat dieren doen, van eencellige organismen, ongewervelde dieren tot gewervelde dieren. Het is een van de meest opwindende en interessante wetenschappelijke disciplines, die de afgelopen decennia snel is gegroeid. Dierlijk gedrag is de sleutel tot het begrijpen van evolutionaire processen en er is een groeiende behoefte om gedrag te begrijpen vanwege de impact van een toenemende menselijke populatie.

Daarnaast is inzicht in het gedrag van dieren van fundamenteel belang om dierenwelzijn te waarborgen. De studie van diergedrag vormt dus de basis voor succesvolle instandhouding en om het welzijn van zowel gedomesticeerde als wilde dieren te vergroten en te reguleren. De cursus bestrijkt een breed scala van dieren, van insecten tot primaten, het meenemen van huisdieren en boerderijdieren. Er is dus voor iedereen iets interessants.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

... [+]

Beoordeling voor de modules zal gebaseerd zijn op 100% cursussen / testen in de klas / proefschrift. Studenten die alle lesmodules met goed gevolg hebben afgelegd maar die niet slagen voor een score van ten minste 50 procent in het proefschrift, komen in aanmerking voor het behalen van een PG-diploma.

LEREN EN LEREN

We bieden een scala aan leerervaringen die onze studenten in staat stellen om met vakdeskundigen in contact te komen, eigenschappen en perspectieven te ontwikkelen die hen zullen toerusten voor leven en werken in een geavanceerde maatschappij die gebruik maakt van innovatieve technologieën.

In een combinatie van ochtend- en middaglessen zijn voorbeelden van de kansen die worden geboden om te leren over deze cursus, lezingen, praktische ervaringen, E-learningtechnologieën, zelfsturend onderzoek en kwalificaties van toegevoegde waarde om de inzetbaarheid te vergroten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

Er is een ongekende druk op het milieu door exploitatie, aantasting van leefgebieden en verlies, klimaatverandering, invasieve soorten, vervuiling en nieuwe ziektes. U ku ... [+]

Biodiversiteit Conservation genetics Opkomende plantpathogenen Invasiebiologie Marine Conservation

Je bezoekt gevangen kweekfaciliteiten voor bedreigde diersoorten, zeevogelkolonies op zee, riviergangen waarlangs invasieve soorten worden beheerd, vogelnestprogramma's op de grond nesten, nationale natuurreservaten inclusief zandduinen, moerassen en soortenrijke graslanden, commerciële industrie, Belfast Zoo en de Mourne Mountains.

Hoewel je bent gevestigd in het Medical Biology Center (MBC), word je vaak van de campus afgevoerd, ook naar het Queen's Marine Laboratory (QML), een uur ten zuiden van Belfast in Portaferry.

MSc: een 2.2 Honours diploma of hoger in een relevant wetenschapsgebied, zoals elk type biologie (inclusief dierenwetenschappen, biologische wetenschappen, milieuwetenschappen, mariene biologie en zoölogie), landbouw of diergeneeskunde en paleoecologie of aardrijkskundegraden zijn aanvaardbaar. Degenen die ervaring hebben maar minder relevante graden zullen van geval tot geval worden verwezen naar de school voor beoordeling. Voorbeelden van relevante ervaring zijn (maar zijn niet beperkt tot); landbouw, dieren in de dierentuin, goede doelen voor natuurbehoud, milieuconsultancy, NGO's die relevant zijn voor instandhouding, relevante overheidsafdelingen en vrijwillig vrijwilligerswerk in het buitenland.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

... [+]

Er is een reeks financieringsmogelijkheden en beurzen beschikbaar voor degenen die overwegen om bij Queen's te studeren.

Vanaf het academische jaar 2017/18 verstrekt de Afdeling voor de Economie een collegegeldlening van maximaal £ 5.500 per student / student voor postdoctorale studie. Collegegeld leeninformatie.

Een postgraduaat-leningenstelsel in het VK biedt door de overheid gesteunde studieleningen tot £ 10.280 voor academische cursussen en onderzoek in alle vakgebieden. Criteria, subsidiabiliteit, terugbetaling en aanvraaginformatie zijn beschikbaar op de website van de Britse overheid.

Collegegeld voor 2017/18

Home / EU-kosten: £ 5.500 Internationale kosten: £ 15,200 ... [-]
Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

... [+]

Moderne biotechnologie vertrouwen op onze toenemend vermogen om organismen te manipuleren op genetisch niveau en omvatten nieuwe afval behandelingen en bioremediations, nieuwe geneesmiddelen, de exploitatie van enzymen in 'groene katalyse en spannende nieuwe diagnostische technieken.

Op Queen's streven wij naar een hoge kwaliteit leeromgeving die intellectuele nieuwsgierigheid, innovatie en best practices in het leren, het onderwijs en studiefinanciering sluit om studenten in staat te stellen hun volledige academische potentieel te bereiken leveren.

Op de Msc in Molecular Biology and Biotechnology doen we dit door het leveren van een reeks van leerervaringen die onze studenten in staat te stellen met als onderwerp experts, attributen en perspectieven die hen toe te rusten voor het leven en werken in een mondiale samenleving te ontwikkelen en gebruik te maken van innovatieve technologieën en een wereld klasse bibliotheek die hun ontwikkeling als onafhankelijke, levenslang leren verbetert. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen's University Belfast

De cursus wordt geheel gerund door onderzoek actief en zullen de studenten de gelegenheid om ervaring op internationaal concurrerende laboratoria te winnen bieden. Het M ... [+]

De cursus wordt geheel gerund door onderzoek actief en zullen de studenten de gelegenheid om ervaring op internationaal concurrerende laboratoria te winnen bieden.

Het MSc-programma omarmt de One Health aanpak van deze besmettelijke ziekten, met een sterke erkenning van de wisselwerking tussen gezondheid en ziekte op de dynamische interface tussen mens, dier en milieu.

Naast de ingebouwde generieke vaardigheden training, zullen de studenten de gelegenheid om vakspecifieke vaardigheidstraining, bijvoorbeeld moleculair biologische technieken, diagnostiek, epidemiologie (mens, dier en plantenziekten), geneesmiddel / de ontwikkeling van vaccins, pathogeen beheer / controle, gastheer- verwerven parasiet interactie, immunobiology, resistentie tegen geneesmiddelen en de mogelijke impact van klimaatverandering op parasieten en hun vectoren. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Why study at Queen's University Belfast?

Life in Belfast - The Ultimate Student City

Postgraduate Study in Belfast, Northern Ireland

Queen's University Belfast
Address
Queen's University Belfast University Road Northern Ireland
BT7 1NN Belfast, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk
Website
Telefoonnr.
+44 785 1880522