Lees de Officiële Beschrijving

Queen's University Belfast is een van de toonaangevende universiteiten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland met een gerenommeerd erfgoed en geschiedenis.

Opgericht in 1845 als Queen's College Belfast, werden we een onafhankelijke universiteit in 1908. Vandaag staan we in de top 180 universiteiten ter wereld (QS World Rankings 2019), en een lid van de Russell Group van Britse onderzoeksintensieve universiteiten, een combinatie van excellentie in onderzoek en onderwijs met een studentgerichte ethos.

De faculteit Ingenieurswetenschappen en Exacte Wetenschappen

Het comfort en de veiligheid van onze moderne wereld worden geboden door verbazingwekkende vooruitgang in wetenschap en technologie, gericht op het verbeteren van ons leven.

De faculteit Ingenieurswetenschappen en Exacte Wetenschappen omvat disciplines die van invloed zijn op het leven van vandaag en onze toekomst vorm zullen geven. Onze internationale mix van medewerkers en studenten vormen een levendige gemeenschap die een van de meest innovatieve en wereldwijd belangrijke onderzoeken en lessen herbergt. Het werkt waar industrie en onderzoek elkaar ontmoeten en biedt het platform om onderzoek naar commerciële kansen te onderzoeken en met de industrie in te gaan op baanbrekend onderzoek met real-world projecten, zoals het werk met Wrightbus om de schoonste hybride bustechnologie te produceren die de Londense Routemaster aandrijft , of het baanbrekende werk in het Instituut voor elektronica, communicatie en informatietechnologie, beveiligen van onze digitale toekomst via hun centrum voor veilige informatietechnologieën.

Met kracht in traditionele technische disciplines brengt de faculteit uiteenlopende onderwerpen samen, zoals koolstofdatering en astrofysica, om een dynamische multidisciplinaire omgeving te creëren waar studenten en academici kunnen gedijen. Ons onderzoek steunt op de drang om de grote uitdagingen waarvoor de samenleving staat op te lossen, of het nu gaat om het begrip van de waarneming van het menselijke brein om Parkinsonpatiënten te helpen, of schone energieproductie via CenTACat, ons onderzoek leidt de wereld in een omgeving die is geworteld in de idealen van Athena SWAN, waar we Women in Science and Engineering actief promoten.

Het leiderschap van onze academici creëert kansen voor alle studenten om hun ambities te bevredigen door middel van les- en onderzoeksprogramma's. Doe mee en help de wereld te veranderen!

Professor Mark Price

Faculteit Pro-vice-kanselier

Faculteit Ingenieurswetenschappen en Exacte Wetenschappen

Een wereldklasse onderwijs en studentenervaring

Onze inspirerende alumni omvatten uitstekende wetenschappers, Nobelprijswinnaars - zoals Seamus Heaney en David Trimble - en invloedrijke leiders die een impact hebben in Noord-Ierland en over de hele wereld.

Onze studenten vinden het leuk te worden opgeleid door vooraanstaande academici die in de voorhoede van hun vakgebied werken en een aanzienlijke investering in de studentenervaring heeft geresulteerd in een hoge mate van studenttevredenheid.

Meer dan 94% van de afgestudeerden van Queen's zijn zes maanden na hun afstuderen in dienst of studeren verder; onze afgestudeerden domineren senior leiderschapsposities in 80 van de 100 grootste Noord-Ierse bedrijven en maken een verschil in meer dan 120 landen.

Leiders in innovatie en impact

We zijn leiders in commerciële impact en behoren tot de top vijf van universiteiten in het Verenigd Koninkrijk voor inkomsten afkomstig van de commercialisering van onderzoek - £ 71 miljoen. Via QUBIS Ltd, onze commerciële afdeling, hebben we meer dan 70 spin-outbedrijven gecreëerd, wat heeft geresulteerd in ongeveer 1.880 op kennis gebaseerde banen in de particuliere sector. Drie van deze bedrijven (Kainos, Andor Technology en Fusion Antibodies) zijn genoteerd aan de London Stock Exchange.

Wij zijn nummer één in het VK voor onze deelname aan Knowledge Transfer Partnerships (KTP). Sinds 1993 hebben we 100 bedrijven in heel Noord-Ierland ondersteund, waardoor ze een jaarlijkse winst van £ 65 miljoen konden genereren.

Een globale en inclusieve universiteitscommunity

We hebben momenteel personeel en studenten uit meer dan 80 landen, die helpen bij het creëren van een multiculturele en levendige campus. Ze sluiten zich aan bij een universiteit die zich inzet voor het aantrekken, behouden en ontwikkelen van het beste wereldwijde talent in een omgeving die hen in staat stelt hun volledige potentieel te realiseren.

Queen's is een innovatieve, gastvrije en inclusieve plek om te werken en te studeren en is een leider op het gebied van gendergelijkheid en diversiteit. Wij zijn een van de meest succesvolle universiteiten van het VK in het Athena SWAN-initiatief dat gendergelijkheid en loopbaanontwikkeling bevordert. We hebben momenteel twee gouden, acht zilveren en vijf bronzen afdelingsonderscheidingen, evenals een institutioneel zilver.

Investeren in de toekomst

Onze investering van £ 700 miljoen in faciliteiten transformeert de universiteitscampus en breidt een omgeving uit die onderwijs en onderzoek van wereldklasse stimuleert, mogelijk maakt en ondersteunt.

Dit omvatte de ontwikkeling van een state-of-the-art Graduate School, waar een bloeiende postgraduate gemeenschap is gevestigd; de bekroonde McClay-bibliotheek; een nieuw Computer Science Building; een school van rechten; en het Wellcome-Wolfson Institute for Experimental Medicine.

De universiteit heeft ook geïnvesteerd in sportfaciliteiten, nieuwe speciaal gebouwde studentenaccommodatie in het centrum van Belfast en heeft plannen aangekondigd voor de ontwikkeling van een studentencentrum van wereldklasse, inclusief een nieuwe faciliteit voor studentenunie.

In de voorhoede van het aanpakken van wereldwijde uitdagingen

Samen veranderen we levens in Noord-Ierland en daarbuiten: onze ontdekking van een nieuw molecuul heeft de potentie om het leven van mensen met cystische fibrose te verlengen; we staan aan de vooravond van een grote doorbraak in de strijd tegen darmkanker, en we streven ernaar mensen met MS te helpen de zenuwfunctie te herstellen.

We staan voorop bij het ontwikkelen van nieuwe denkwijzen en technologieën op belangrijke gebieden zoals gezondheid, verzoening, vrede en rechtvaardigheid, informatietechnologie, voedselzekerheid en energie.

Gerangschikt als 8e in Groot-Brittannië voor onderzoeksintensiteit

De totale waarde van nieuwe onderzoekssubsidies en contracten die aan Queen's zijn toegekend in de periode 2016-17 was £ 101,6 miljoen, de eerste keer dat het jaarlijkse cijfer £ 100 miljoen bedroeg. Queen's was ook de nr. 1 AHRC-gefinancierde universiteit in het Verenigd Koninkrijk.

We staan 8e in Groot-Brittannië voor Onderzoeksintensiteit met meer dan 75% van ons onderzoek beoordeeld als 'wereldleider' of 'internationaal uitstekend' (REF 2014).

De legendarische schoonheid van Noord-Ierland

Een stad met innovatie als kern, technologische snufjes infiltreren in elke sector en helpen ons concurrentievermogen op het wereldtoneel te vergroten. Er zijn bijna 900 internationale bedrijven gevestigd in Noord-Ierland, waardoor Belfast de op één na meest succesvolle stad in het Verenigd Koninkrijk is (na Londen) vanwege het aantrekken van Amerikaanse handel.

Buiten de stad gebeurt er volop, waaronder de beroemde filmlocaties voor de HBO-serie Game of Thrones, de indrukwekkende Giant's Causeway, uitgeroepen tot de beste Heritage Attraction van het Verenigd Koninkrijk, en het Mourne-gebergte, een Area of Outstanding Natural Beauty gecanoniseerd als CS Lewis ' Narnia.

* Lonely Planet, 2017

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Een spannende, creatieve master met accreditatie van de ARB en RIBA voor studenten met een eerste graad in architectuur die hun studie willen vervolmaken tot eindkwalific ... [+]

Overzicht

Een spannende, creatieve master met accreditatie van de ARB en RIBA voor studenten met een eerste graad in architectuur die hun studie willen vervolmaken tot eindkwalificatie als praktiserend architect.

Cursusinhoud

Je focus zal zijn om de relaties tussen kritische praktijk, ontwerp en onderzoek te onderzoeken bij het maken van bouwkundige voorstellen. Het werk dat gedurende deze tweejarige master wordt geproduceerd, is een samenwerking tussen u, onze academici en praktiserende architecten.

Onze studio is onderverdeeld in vijf thematische studiogroepen, elk geleid door een paar docenten. Elk van de groepen heeft ook een externe 'consultant' die het hele jaar door zal bijdragen aan het lesgeven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Je leert beheermethoden toepassen op ontwerp-, engineering- en bouwproblemen en je kunt bouwprojecten plannen, monitoren en besturen door technische kennis te integreren ... [+]

Overzicht

Je leert beheermethoden toepassen op ontwerp-, engineering- en bouwproblemen en je kunt bouwprojecten plannen, monitoren en besturen door technische kennis te integreren met leiderschap, commerciële en leidinggevende vaardigheden.

Over jou

Je kunt een civiel ingenieur, een architect, een planner, een manager, een advocaat of een archeoloog zijn.

Je had al een tijdje aan het werk: sommige van onze vorige studenten zijn vele jaren in hun carrière geweest toen ze bij ons kwamen.

Of misschien bent u pas afgestudeerd, bijvoorbeeld met een BEng. Deze master geeft je de mogelijkheid om een 'bolt-on' management te verwerven bovenop je ingenieursdiploma.

Wat zal je leren?... [-]
Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Data Analytics is een spannend veld van snelle ontwikkelingen. Gegevens zijn overal en blijven enorm groeien, waardoor er een enorme groei in de vraag naar gekwalificeerd ... [+]

Overzicht

Data Analytics is een spannend veld van snelle ontwikkelingen. Gegevens zijn overal en blijven enorm groeien, waardoor er een enorme groei in de vraag naar gekwalificeerde experts ontstaat om het echte voordeel van de gegevens te kunnen halen.

De rol van een data-wetenschapper is zeer divers en overlapt veel gebieden van computerwetenschap, de fundamenten van wiskunde, statistiek, modellering en analyse, terwijl het ook de juiste vaardigheden vereist om de details te kunnen zien, het probleem op te lossen (nadat het probleem is gespecificeerd! ) en communiceer de bevindingen effectief met collega's om hen in staat te stellen beslissingen te nemen.

De diversiteit van data-analyse biedt vele kansen op werk, van werken in softwarebedrijven, gezondheidszorg, bankieren, verzekeren, politie, technische bedrijven tot het toepassen van uw kennis op intelligente gebouwen en gedragsanalyses van klanten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Dit programma is ontworpen als een gespecialiseerde uitbreiding van de studie van elektronica op het niet-gegradueerde niveau. Het programma biedt studenten de mogelijkhe ... [+]

Overzicht

Dit programma is ontworpen als een gespecialiseerde uitbreiding van de studie van elektronica op het niet-gegradueerde niveau. Het programma biedt studenten de mogelijkheid om hun kennis te verdiepen en specialistische expertise te ontwikkelen in een reeks van geavanceerde elektronica-onderwerpen, waaronder micro-elektronica, sensoren, signaalverwerking, hardware- en softwareontwerp, communicatie en digitale systemen.

Hoogtepunten van elektronica

Let op: aanvragen voor deze cursus, die na 30 juni worden ontvangen, worden mogelijk niet geaccepteerd. Een aanbetaling is vereist om een plaats te beveiligen.

Faciliteiten van wereldklasse

Onze faciliteiten hebben onlangs een renovatie ondergaan van £ 10m en omvatten laboratoria voor Microengineering, Elektronica, Communicatie, Circuits, Instrumentatie, Virtual Reality, Software Engineering, Hernieuwbare energie, Kracht en Machines. Het Advanced Micro-Engineering Centre (QAMEC) van de Koningin is een Centre of Excellence voor onderzoek en ontwikkeling met behulp van siliciumtechnologie en MEMS-technologie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

De doelstellingen van het programma omvatten het ontwikkelen van de intellectuele, praktische en professionele vaardigheden van studenten in de kritische acquisitie, anal ... [+]

Overzicht

De doelstellingen van het programma omvatten het ontwikkelen van de intellectuele, praktische en professionele vaardigheden van studenten in de kritische acquisitie, analyse, interpretatie en begrip van milieutechnische principes en kwesties ter voorbereiding op:

een carrière in de milieu-, advies-, regelgevings-, management- en engineeringindustrie,een positie van leiderschap vroeg in die carrière,verdere studie,levenslang leren en waardering voor de waarde van milieutechniek voor een duurzame samenleving.

Environmental Engineering hoogtepunten

Let op: er is een aanbetaling vereist om een plaats te beveiligen.

Professionele accreditaties

Deze graad is geaccrediteerd als voldoet aan de eisen voor verder leren voor een Chartered Engineer (CEng) voor kandidaten die reeds een geaccrediteerde CEng (gedeeltelijk) BEng (Hons) undergraduate eerste graad hebben verworven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

De nadruk van de cursus ligt op projectmanagement met behulp van het modelleringsproces voor gebouwinformatie. Dit geeft je de kans om je carrière vooruit te helpen - van ... [+]

Overzicht

Deze cursus wordt gegeven door industriële beoefenaars en brengt ervaringen uit de praktijk naar de klas.

Cursusinhoud

De nadruk van de cursus ligt op projectmanagement met behulp van het modelleringsproces voor gebouwinformatie. Dit geeft je de kans om je carrière vooruit te helpen - vanuit managementperspectief, niet alleen in de bouw, maar ook in andere sectoren. We leren de principes van projectmanagement tijdens het gebruik van modellering van gebouwinformatie.

De omgeving

Je zit in een klas van ongeveer 50 als je een voltijdstudent bent, naast mensen uit plaatsen zoals India, China, Vietnam en Egypte. Ons onderwijs begint in de middag, omdat we weten dat sommigen van jullie tijd moeten vrijmaken om deel te nemen aan de lessen. Je hebt de prachtige nieuwe Graduate School tot je beschikking, evenals de faciliteiten binnen de school.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

De primaire missie van de cursus is het ontwikkelen van een sterk technisch inzicht in materiaalkunde en -techniek, en bereidt u voor op een carrière in materiaalgerelate ... [+]

Overzicht

De primaire missie van de cursus is het ontwikkelen van een sterk technisch inzicht in materiaalkunde en -techniek, en bereidt u voor op een carrière in materiaalgerelateerde industrie of in academisch onderzoek. Technische lectuurinformatie zal worden geconsolideerd, gebruikmakend van data-analyse en probleemoplossende klassen, om kritische onderzoeksmogelijkheden op te bouwen, die op de werkplek hard nodig zijn. Projectmanagementvaardigheden zullen ook worden aangescherpt door lesmateriaal, onderzoeksprojecten en industriële stages, indien van toepassing.

Materials Science And Engineering HoogtepuntenProfessionele accreditaties

De cursus zal relevante professionele accreditatie zoeken zodra het eerste jaar van de cursus is voltooid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Studeer voor je Masters (MSc) in Planning and Development van de School of Natural and Built Environment aan Queen's University, Belfast en neem deel aan een diploma dat ... [+]

Overzicht

Word een geaccrediteerde planner binnen een jaar na een undergraduate-diploma

Cursusinhoud

De nadruk van de cursus ligt op het bereiken van een professionele kwalificatie.

Het is ontworpen om je brede kennis van planning te nemen en de details te bieden die je de professionele vaardigheden en ervaring zullen geven die je nodig hebt om een carrière op dit gebied te smeden.

Uw proefschrift kan een werkgebaseerd project zijn dat voor een klantorganisatie werkt in opdracht van de klant.

Je leert het gebruik van technieken (GIS, ontwerpsoftware, statistische analyse), maar nog belangrijker, hoe je ze toepast om problemen op te lossen, nieuwe oplossingen voor de gebouwde omgeving creëert en de complexiteit van milieubeheer begrijpt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Een intensieve eenjarige Masters (MSc) -cursus met accreditatie van de British Psychological Society, waarmee je een carrière op dit gebied kunt voortzetten zelfs als je ... [+]

Overzicht

Een intensieve masteropleiding van een jaar met accreditatie van de British Psychological Society, waarmee je een carrière op dit gebied kunt voortzetten zelfs als je achtergrond zich in een andere discipline bevindt.

Waarom deze cursus?

Deze conversiecursus zal je aanspreken als je nog geen diploma psychologie hebt.

Het is goedgekeurd en geaccrediteerd door de British Psychological Society, (het verleent de Graduate Basis voor Chartered Membership), wat betekent dat je over de essentiële kennis beschikt om een professionele opleiding te volgen.

Als u van overzee komt, is dit uw paspoort om in het VK te oefenen.

Dit intensieve programma betekent met gericht werk en voorbereiding, je krijgt een volledig geaccrediteerde cursus in de ruimte van 12 lonende maanden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

De tegenspoed van een kind verwijst naar factoren die extrinsiek zijn voor het kind, zoals opgroeien in contexten van psychiatrische ouderpsychologie, economische depriva ... [+]

Overzicht

Het programma biedt een geavanceerde studie van onderwerpen in de ontwikkelingspsychologie, met een specifieke focus op ontwikkeling in de context van tegenspoed.

De tegenspoed van een kind verwijst naar factoren die extrinsiek zijn voor het kind, zoals opgroeien in contexten van psychiatrische ouderpsychologie, economische deprivatie en gemeenschapsconflicten. Psychologische, onderwijskundige en gedragsmatige resultaten van tegenspoed zullen worden onderzocht, evenals de voorspellers, bemiddelaars en moderatoren van de uitkomst.

We pakken vragen aan zoals:

Welke aspecten van de impact van ontwikkeling van kinderen en adolescenten op de kindertijd?Op welke manier werken intrinsieke (bijv. De persoonlijkheid van het kind) en extrinsieke (bijv. Ouderschap) factoren samen om uitkomsten van tegenspoed te matigen?Welke programma's en interventies kunnen kinderen helpen opgroeien in tegenspoed en hoe kunnen ze het best worden ontworpen en geïmplementeerd?Psychologie van kindertijd tegenspoed Hoogtepunten... [-]
Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Studeer voor je Masters (MSc) in Software Engineering van de School voor Elektronica, Elektrotechniek en Computerwetenschappen aan Queen's University, Belfast en ontwikke ... [+]

Overzicht

Deze MSc biedt een jaar van intensief onderwijs in software engineering en is specifiek ontworpen voor afgestudeerden van niet-computerdisciplines.

Cursusinhoud

Je leert hoe je webapplicaties, mobiele apps en grote datagestuurde computersystemen kunt ontwerpen en maken. U hebt helemaal geen computerachtergrond nodig om deze cursus te volgen, maar wanneer u vertrekt, beschikt u over de technische, analytische en professionele vaardigheden die nodig zijn om een reeks rollen in de IT-industrie te vervullen.

Het curriculum is ontworpen in samenwerking met belangrijke industriële partners die hebben geholpen de meest relevante module-inhoud te verzekeren. Dit heeft ertoe bijgedragen dat afgestudeerden hoog opgeleid en veelgevraagd zijn door werkgevers.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

In de praktijk bestaat er een gemeenschappelijke spanning tussen enerzijds degenen die het planningsbeleid ontwikkelen en interpreteren, en anderzijds de ontwerpers van s ... [+]

Overzicht

In de praktijk bestaat er een gemeenschappelijke spanning tussen enerzijds degenen die het planningsbeleid ontwikkelen en interpreteren, en anderzijds de ontwerpers van steden. Dit programma brengt deze groepen bij elkaar om deel te nemen aan projectmatig leren. Je ontwikkelt planningsonderzoek, stedelijke analyse en ontwerpvaardigheden voordat je beslist of je een thesis of proefschrift over stedenbouwkunde voltooit. Beide opties kunnen worden ingevuld als werkgebaseerde onderzoeken met kansen voor zomerstages.

Stedenbouwkundige en design hoogtepunten

Deze cursus is uniek vanwege de betrokkenheid bij de praktijk in plaats van het vasthouden aan traditionele academische onderwerpen. De kernvaardigheden die stadsontwerpers en planners nodig hebben, zijn duidelijk gedefinieerd en vormen de basis voor de cursus.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

De online veiligheid van de wereld hangt van u af. Stap op het bord met deze fascinerende mastercursus, gegeven door experts van een van 's werelds toonaangevende cyberse ... [+]

Overzicht

De online veiligheid van de wereld hangt van u af. Stap op het bord met deze fascinerende mastercursus, gegeven door experts van een van 's werelds toonaangevende cybersecurity-hubs.

Over jou

Je zult analytisch, technisch en een moderne codebreaker zijn. Cybersecurity is een uitdaging die niet zal verdwijnen, met gevolgen voor bedrijven, particulieren en zelfs overheden. Jij zou kunnen zijn:

Een pas afgestudeerde - mogelijk een wiskunde- of ingenieurskandidaat met goede programmeervaardigheden, of misschien ben je een goede ontwikkelaar, maar heb je weinig kennis van cybersecurity.Werkt al in de branche - heeft ervaring met technische softwareontwikkeling en wil uw professionele ontwikkeling verbeteren en verbeteren.Een internationale student die een Britse masteropleiding wil studeren om te voldoen aan de wereldwijde behoefte aan cyberbeveiligingsvaardigheden.Over de cursus... [-]
Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Deze cursus is ontwikkeld in nauwe samenwerking met werkgevers, gericht op het ontwikkelen van vaardigheden die werkgevers specifiek eisen. ... [+]

Overzicht

Deze cursus is ontwikkeld in nauwe samenwerking met werkgevers, gericht op het ontwikkelen van vaardigheden die werkgevers specifiek eisen.

Waarom zou je deze cursus willen doen?

Je houdt van techniek! Je zult proberen je managementvaardigheden te verbeteren, naast je technische vaardigheden.

Maar meer dan dat, je wilt weten hoe je dit in de industriële wereld kunt toepassen.

Cursusinhoud

Je ontwikkelt competentie en vaardigheden die de nieuwste ontwikkelingen in technische disciplines van energie en kracht, productie en ontwerp omvatten. Naast de nieuwste engineeringtechnologie, wordt u uitgerust met de creatieve, commerciële, zakelijke en managementvaardigheden die nodig zijn om een innovator, ondernemer en marktleider te zijn.... [-]

Verenigd Koninkrijk Belfast
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
University Road, Belfast, BT7 1NN, Northern Ireland
Belfast, Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk