Plymouth University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Plymouth Wij zijn een van wereldklasse, moderne universiteit (Times Higher Education World University Rankings 2016). Levendig en vriendelijk, met een sterke reputatie voor innovatie. Times Higher Education omschreven ons als een van de nieuw opkomende 'moderne mondiale elite'.

Uw Student Experience Wij zijn een van de grootste universiteiten in het land met rond 27.000 studenten het bestuderen van een scala aan cursussen uit de landbouw tot fotografie, business-to-biologie, en ontwerp tot tandheelkunde. Onze wortels gaan terug meer dan 150 jaar aan de School of Navigation, maar het is onze moderniteit die ons de energie en richting geeft. Het geeft ons de vrijheid om onze strategische prioriteiten en onze waarden te definiëren. Het geeft ons de vrijheid om de wereld die we bouwen zullen helpen definiëren. We kijken er naar uit.

Wij zijn een van de top 350 universiteiten in de wereld *, en zijn 59 van die onder 50 jaar Wij zijn toegewijd aan het verstrekken van een eerste klasse, eerste keus student ervaring, Het verbeteren van de inzetbaarheid en de ontwikkeling van de wetenschap en burgerschap. Een tweemaal winnaar van de Anniversary Prize Queen's voor Hoger Onderwijs, Het meest recent in 2012, hebben we erkend voor onze innovatieve onderwijsmethoden, onze impact gedreven aanpak van onderzoek, en de manier waarop we werken met partners om de sociale en economische voordelen voor onze gemeenschappen.

Onze graden zijn veel meer dan alleen een paspoort aan een carrière. Ze verrijken en te ontwikkelen studenten van de vaardigheden en de lessen voor het leven, zodat onze afgestudeerden niet alleen een benijdenswaardige loopbaan, maar ook toe te voegen echte waarde voor de economie en de samenleving als geheel, of het leren vindt plaats in de klaslokaal, laboratorium, studio of via veldwerk, de werkplek of community.

Meer dan 12.000 van onze studenten per jaar profiteren van stages en leren op de werkplek, en 89 procent van onze afgestudeerden een baan en / of verdere studie binnen zes maanden na het afstuderen. Onze Graduate School werd genoemd als de tweede beste in de wereld, en de eerste in het Verenigd Koninkrijk, Terwijl de mogelijkheden om les te geven onder haar postdoctorale gemeenschap werden gerangschikt de beste wereldwijd.

denk globaal

Wij zijn een wereldwijde universiteit, een die meer dan heeft 80 partnerships in 30 landen, Waaronder China, de Verenigde Staten en Sri Lanka. En met onze uitgebreide partnernetwerk college netwerk in het zuiden en westen van Engeland, hebben we een totaal van 13.000 off-campus studenten op Plymouth graden.

Wij zijn de eerste post-1992 universiteit om zijn eigen medische school te lanceren. En wij zijn de eerste universiteit in de wereld te worden bekroond met de Social Enterprise Mark - De enige onafhankelijke accreditatie aan organisaties die de mensen en de planeet te plaatsen naast de winst te markeren.

handel lokaal

Wij zijn een lokale universiteit en dragen een kwart miljard pond om de regionale economie en maken gebruik van bijna 3.000 mensen. We hebben meer dan £ 150 miljoen geïnvesteerd in onze campus in de afgelopen zeven jaar, met inbegrip van een Marine gebouw met een van de meest geavanceerde golf tanks van het land; een waterfront marine onderwijs en onderzoek station; een centrum voor podiumkunsten voor onderwijs, onderzoek en de hosting van professionele shows; en nieuwe medische en tandheelkundige voorzieningen.

Wij helpen onze stad en regio groeien

We zijn in het hart van Plymouth en spelen een belangrijke rol in de maatschappelijke, culturele, sociale en economische leven van onze bruisende stad aan de kust. We overzien een £ 100 miljoen regionale business support netwerk en biedt incubatie, innovatie en science park infrastructuur, en we gebruiken onze kennis, expertise en mensen om te helpen voeden ondernemingen en banen te creëren.

Wij blijven vastbesloten samen te werken met onze community, Of het verstrekken van NHS medische en tandheelkundige behandeling aan patiënten; het aanpakken van een leven lang leren door middel van partnerschappen met de Universiteit van de Childrens 'en de Universiteit van de Third Age; studenten vrijwilligerswerk en fondsenwerving; of het uitgebreide openbare programma dat kunst en cultuur brengt aan de regio.

Wereldleider op het gebied van onderzoek

Bijna tweederde van ons onderzoek is ingedeeld als s werelds toonaangevende of van internationale kwaliteit, Waardoor wij een top 50 UK onderzoeksinstelling volgens de Research Excellence Framework (REF).

Van landbouw tot kunst en design, psychologie aan de wiskunde, aardwetenschappen tot onderwijs, hebben we onze scores over de hele linie verbeterd - en werden voor het eerst gerangschikt voor output in Clinical Medicine.

Onze reputatie - in onderwijs, onderzoek en ondernemerschap - maakt het voor ons mogelijk om aandrijving verandering. Het zorgt ervoor dat we bevelen financiering en worden gezocht voor samenwerking. We trekken medewerkers en partners die buitengewone werk af te leveren - werk dat lokale en internationale gemeenschappen ten goede komt. We zijn de overall best presterende universiteit in de People en Planet Groene Liga, en de eerste plaats weer in 2015 - Om mee te gaan met drie Green Toga Awards voor duurzaamheid in 2014. Onze ambities gaan hand in hand met het milieu en sociale verantwoordelijkheid.

Met Plymouth University

We zijn trots op de learning faciliteiten en het leven kansen bieden wij onze studenten en medewerkers hier in Plymouth, in Groot-Brittannië 'Ocean City'. Of uw reis brengt u naar Plymouth te leren of te werken, laten we het samen doen, met Plymouth University.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

MA Architectuur

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Dit een jaar MA Architecture programma is bedoeld om u te ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheid in het architectonisch ontwerp, in het proces van ontwikkeling van zowel een stedenbouwkundig ontwerp en een gedetailleerd gebouwontwerp. Uw onderzoek zal worden ingesteld in een verkenning van nieuwe stedelijke vormen die worden gegenereerd in reactie op de veranderende aard van de steden, met name het verhogen van de regionale en wereldwijde connectiviteit, en het verschuiven van culturele, economische, ecologische, politieke, sociale ... [+]

MA Architectuur

Dit een jaar MA Architecture programma is bedoeld om u te ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheid in het architectonisch ontwerp, in het proces van ontwikkeling van zowel een stedenbouwkundig ontwerp en een gedetailleerd gebouwontwerp. Uw onderzoek zal worden ingesteld in een verkenning van nieuwe stedelijke vormen die worden gegenereerd in reactie op de veranderende aard van de steden, met name het verhogen van de regionale en wereldwijde connectiviteit, en het verschuiven van culturele, economische, ecologische, politieke, sociale en fysieke omstandigheden en eisen.

Belangrijkste kenmerken Wees creatief met onze geweldige faciliteiten en middelen. U zult worden gevestigd in onze opvallende Faculteit der Letteren gebouw in het hart van de campus, met studenten en medewerkers van andere kunst cursussen om ideeën te stuiteren en samenwerken met. En, zult u 2,5 vierkante meter van bureau om uw eigen oproep te hebben. Bestudeer een programma volledig gevalideerd door het Royal Institute of British Architects (RIBA) en door de Architects Registration Board (ARB) voorgeschreven - met Nationale Studenten Enquête resulteert consistent boven 90 procent tevredenheid. Interactie met het publiek domein met architectuur die reageert op mensen, plaatsen en tektoniek. Werk met lokale gemeenschappen en instellingen, waaronder gemeenten, bedrijfsorganisaties en niet-gouvernementele organisaties. Werk aan live studio gebaseerde projecten, zowel in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland. Vorige projecten zijn gebaseerd in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Letland en Polen. Profiteer van onze toekomstgerichte programma dat een sterke stedelijke en duurzame dimensie voorzien. Leer van docenten met ervaring in de sector en interdisciplinair... [-]

MA Maatschappelijk Werk

Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Professioneel erkend door de Health and Care Professions Raad (HCPC), onze praktijk leidde graden kun je professionele competentie en het vermogen om academische theorie en kennis betrekking hebben op het maatschappelijk werk de praktijk te realiseren. U zult kennis van maatschappelijk werk theorieën en methoden voor evaluatie en interventie, evenals reflectieve benaderingen van menselijke behoeften en het gedrag, de huidige sociaal beleid en wetgeving te ontwikkelen. U vindt ons goed laten ... [+]

MA Maatschappelijk Werk

Professioneel erkend door de Health and Care Professions Raad (HCPC), onze praktijk leidde graden kun je professionele competentie en het vermogen om academische theorie en kennis betrekking hebben op het maatschappelijk werk de praktijk te realiseren. U zult kennis van maatschappelijk werk theorieën en methoden voor evaluatie en interventie, evenals reflectieve benaderingen van menselijke behoeften en het gedrag, de huidige sociaal beleid en wetgeving te ontwikkelen. U vindt ons goed voorbereid voor de werkgelegenheid in de sociale zorg te verlaten.

Belangrijkste kenmerken Het bereiken van een kwalificatie met een diploma erkend door de Health and Care Professions Raad (HCPC) zodat u van toepassing te registreren als een maatschappelijk werker met de HCPC. Ontwikkel professioneel door het uitgeven van 170 dagen in de praktijk instellingen onder toezicht - met stagemogelijkheden in de agentschappen, in de wettelijke en vrijwillige sector in de hele Zuid-West. Profiteer van een beurs om u te ondersteunen in je studie - beschikbaar voor veel studenten. Het bereiken van een zeer wenselijk kwalificatie in het sociaal werk. Uitstekende inzetbaarheid - 95 procent van onze september 2013 afgestudeerden zijn op de arbeidsmarkt. Ons onderwijzend personeel - die het voortouw in hun onderdanen, het uitvoeren van internationaal gerespecteerde onderzoek - zal u inspireren. Leer van gekwalificeerde maatschappelijk werk beoefenaars. Ervaring opdoen uit de eerste hand met de betrokkenheid van de gebruikers van diensten en verzorgers in het programma. Programma-overzicht ... [-]

MSc

Msc / MREs Robotica

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Laat u inspireren om te innoveren en de robots, kunstmatige intelligentie en autonome systemen van de wereld van morgen te ontwikkelen. Gain geavanceerde theoretische en praktische kennis van onze toonaangevende experts in interactieve en intelligente robotica, en graduate klaar voor een spannende carrière in iets van domotica tot diepe zee of de verkenning van de ruimte te streven. Je hebt ook de mogelijkheid om waardevolle ervaring in de sector en krijgen ... [+]

MSc / Mres Robotics

Lanceer jezelf in de robotica onderzoeksomgeving en ontwikkelen van de vaardigheden en het vertrouwen om uw eigen diepgaand onderzoek uit te voeren. Gain huidige, geavanceerde theoretische en praktische kennis van onze wereldwijd toonaangevende experts op het gebied van intelligente en interactieve robotica. U zult klaar afstuderen voor een toekomst in de snel veranderende wereld van de persoonlijke en dienstverlenende robotica en met de vaardigheden om uw onderzoek naar PhD-niveau te bevorderen.

Belangrijkste kenmerken Dompel jezelf onder in een individueel onderzoeksproject en leren hoe u uw motivatie, methodologie, en de conclusies communiceren via een formele proefschrift en een samenvatting papier. Get up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige leven en intelligentie, adaptief gedrag, informatie visualisatie, neurale berekening en dynamische systemen, evenals toegang op afstand en monitoring systemen. Onze seminars serie met sprekers uit de industrie en de academische wereld geeft u de mogelijkheid om vooruit te komen in deze snel bewegende gebied te houden. Geef jezelf de rand. Ons programma onderscheidt zich van andere robotica masteropleidingen, in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland, door te zorgen voor een diepere theoretische en praktische kennis van interactieve en intelligente robotica. Breid uw vaardigheden met eersteklas faciliteiten, waaronder 3D rapid prototyping systemen, in-house PCB ontwerp en assemblage gereedschappen, en onze bekroonde Plymouth Humanoid robots. Krijg deskundige training van leden van de Marine en Industrial Dynamic Analysis (MIDAS) onderzoeksgroep en het Centrum voor Robotica en Neural Systems (CRNS). Profiteren door het combineren van disciplines, die traditioneel afzonderlijk... [-]

Msc Boekhouding En Financiën

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Stand uit de menigte en een aanzienlijke verbetering van uw inzetbaarheid op de boekhouding en het financieel beheer sector met onze MSc in Accounting en Finance. Verken de boekhouding in de bredere context en bouwen de theoretische kennis en praktische vaardigheden gevraagd door de werkgevers in de steeds complexere wereldwijde financiële sector. Met de mogelijkheid om zich te concentreren op de twee kernactiviteiten onderwerpen van uw keuze in uw laatste termijn, in staat zijn om je toekomstige carrière pad te sturen in de gewenste richting om het te nemen je bent ... [+]

MSc Boekhouden en Financiën

Stand uit de menigte en een aanzienlijke verbetering van uw inzetbaarheid op de boekhouding en het financieel beheer sector met onze MSc in Accounting en Finance. Verken de boekhouding in de bredere context en bouwen de theoretische kennis en praktische vaardigheden gevraagd door de werkgevers in de steeds complexere wereldwijde financiële sector. Met de mogelijkheid om zich te concentreren op twee kernthema's van uw keuze in uw laatste termijn, je bent in staat om je toekomstige carrière pad te sturen in de richting die u wilt nemen.

Belangrijkste kenmerken Zet koers naar nieuwe horizonten met deze cursus ontworpen om u aan de richting waarin u wilt uw toekomstige carrière te veranderen. Ontwikkelen van de vaardigheden en kennis die nodig is om een ​​hoog niveau positie binnen het internationale bedrijfsleven en de financiële sector dankzij de combinatie van onze programma's van zowel de praktische en onderzoek gebaseerd leren te krijgen. Streven naar een carrière overal in de wereld met modules die een sterke internationale focus hebben, zodat u een echt mondiaal perspectief op financiën en de besluitvorming te ontwikkelen. Versterk uw vaardigheden met specialistische expertise door te kiezen uit een scala aan keuzemodules in de derde termijn. Core modules STO700A International Business Environment ACF705 Financiële Analyse ACF718 Corporate Finance STO701 Knowledge Management en Decision Making HRL710A Leadership and Management Essentials ACF714 Management Accounting ACF719 Financial Management Optionele modules ACF707SU Geavanceerde Credit Management HRL712 Corporate Governance en Ethiek ACF709SU Corporate Risk Management ACF708SU Real Estate en de Alternative... [-]

Msc Computer En Informatiebeveiliging

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Computer en informatiebeveiliging is een belangrijke kwestie in de huidige IT-omgeving. Dit programma zal u voorzien van de nodige vaardigheden om te begrijpen en de gespecialiseerde security kennis toe te passen bij het identificeren en oplossen van IT security bedreigingen voor moderne organisaties. Ontwikkel een afgeronde overzicht van de belangrijkste beveiligingsdomein onderwerpen zoals security management en computer forensics, en krijgen de hands-on vaardigheden te vertrouwen ... [+]

MSc Computer and Information Security

Computer en informatiebeveiliging is een belangrijke kwestie in de huidige IT-omgeving. Dit programma zal u voorzien van de nodige vaardigheden om te begrijpen en de gespecialiseerde security kennis toe te passen bij het identificeren en oplossen van IT security bedreigingen voor moderne organisaties. Ontwikkel een afgeronde overzicht van de belangrijkste beveiligingsdomein onderwerpen zoals security management en computer forensics, en krijgen de hands-on vaardigheden om met vertrouwen te implementeren, configureren en beheren van de tools die je gezicht in de praktijk.

Belangrijkste kenmerken Wees zelfverzekerd bestuderen van een graad geaccrediteerd door BCS, de Chartered Institute for IT. De universiteit is bekroond Academic Partner status door het Instituut voor Information Security Professionals (IISP), in de erkenning van de belangrijke basis van security-gerelateerde expertise binnen de instelling. Deze koppeling stimuleert en zorgt voor een dialoog tussen de academische wereld en de bredere gemeenschap van veiligheid beoefenaars. Leer van research-actieve medewerkers in de voorhoede van kennis, onderzoek binnen het Centrum voor Veiligheid, Communicatie en Network Research. Zet uw vaardigheden in de praktijk in onze hoge specificatie beveiliging, netwerken en digitale forensische laboratoria. Technologie ondersteund leren met gratis iPad mini en eBooks. Actieve Computer and Information Security Society (CISS) bieden mogelijkheden voor netwerken, het oplossen van problemen, sprekers uit de industrie als een waardevolle bron van contacten. Bouwen op het fundament waarop deze cursus biedt en neem de gelegenheid om vooruitgang te boeken op een onderzoek graad aan MPhil of PhD-niveau. Ontdek de mogelijkheid van het voltooien van het programma... [-]

MSc Finance En Investment

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Voer de snelle financiële sector door het bouwen van uw fundamenten van expertise in financieel management. Je krijgt een brede kennisbasis te ontwikkelen, en zet het in de praktijk met onze uitgebreide praktische sessies. Bouwen het vertrouwen om belangrijke financiële beslissingen te nemen en vertrouwd te raken met het proces van het identificeren, meten en communiceren van belangrijke economische informatie. Plaats jezelf om een ​​carrière in investment banking te beginnen ... [+]

MSc Finance en Investment

Voer de snelle financiële sector door het bouwen van uw fundamenten van expertise in financieel management. Je krijgt een brede kennisbasis te ontwikkelen, en zet het in de praktijk met onze uitgebreide praktische sessies. Bouwen het vertrouwen om belangrijke financiële beslissingen te nemen en vertrouwd te raken met het proces van het identificeren, meten en communiceren van belangrijke economische informatie. Plaats jezelf op een carrière in investment banking, internationale financiën, financiële journalistiek of vermogensbeheer beginnen.

Belangrijkste kenmerken Stuur je carrière in een nieuwe richting met dit programma ontworpen om kunt u uw kennis en ervaring te brengen van een breed scala van undergraduate disciplines en toepassen op marketing en innovatie. De basis leggen voor een carrière in de sector financiën en investeringen door het bouwen van een sterke basis van kennis met betrekking tot zowel de theorie en de praktijk van de financiële besluitvorming en de investeringen. Ontdek de krachtige mix van de processen en de mechanica, die de besluitvorming ten grondslag liggen in de financiële sector en de investeringen van vandaag, waardoor u het vertrouwen van doorslaggevend in je toekomstige carrière te zijn. Profiteer van de geavanceerde management en analytische vaardigheden die nodig zijn om u naar de voorhoede van de financiële wereld. Vorm je studie om uw doelen te passen door het selecteren van twee gespecialiseerde financiële modules in je derde termijn. Je zult in staat zijn om het pad dat je eigen individuele interesses en behoeften past volgen. Core modules ACF701A Investments STO700A... [-]

MSc International Bedrijf

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

In de hedendaagse mondiale economie, het vermogen om te denken en te werken in alle geografische en politieke grenzen is noodzakelijk om niet alleen zaken te doen in een internationale context, maar ook om te overleven in een dergelijke concurrerende, geglobaliseerde wereld. Dit MSc is ontworpen om u de essentiële vaardigheden te geven voor professionele en praktische ontwikkeling, met onderwerpen zoals concurrerende marketingstrategie, wereldwijde supply chain management ... [+]

MSc International Business

In de hedendaagse mondiale economie, het vermogen om te denken en te werken in alle geografische en politieke grenzen is noodzakelijk om niet alleen zaken te doen in een internationale context, maar ook om te overleven in een dergelijke concurrerende, geglobaliseerde wereld. Dit MSc is ontworpen om u de essentiële vaardigheden te geven voor professionele en praktische ontwikkeling, betreffende onderwerpen zoals concurrerende marketingstrategie, wereldwijde supply chain management, leiderschap en management en internationale bedrijfsleven.

Belangrijkste kenmerken We zijn blij om studenten te verwelkomen uit een breed scala van undergraduate disciplines. Wij willen samen met u als u graag om uw vakgebied kennis te plaatsen in een internationale business context zijn of als u bent een professional willen uw ervaring uit te breiden en in de wereld van multi-nationale ondernemingen. Dit programma wordt ondersteund door een stevige praktische oriëntatie. Elke module zal de huidige praktijk weerspiegelen en theorieën geschetst om echte problemen van de wereld en scenario's toe te passen Het programma zal zijn eigen specifieke seminar serie geleverd door kaderleden van de lokale, nationale en internationale bedrijven. Core modules STO702 Global Supply Chain Management STO700A International Business Environment ACF703 International Finance STO703 International Strategic Management STO701 Knowledge Management en Decision Making HRL710A Leadership and Management Essentials MKT700A Marketing en Strategie Optionele modules HRL707SU Internationaal en vergelijkend HRM ACF716SU International Environmental Economics MKT708SU International Marketing Toelatingseisen ... [-]

Msc Internationale Hospitality Management

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Bent u streeft naar een invloedrijke rol in een van de snelst groeiende wereldwijde industrie? Door onze Institute of Hospitality geaccrediteerde programma, zult u een internationaal perspectief op hospitality management en de hedendaagse kwesties die het vorm te ontwikkelen. Scherp je kennis van zaken en marketing theorie en krijgen strategische en operationele inzichten in de horeca via onze sterke industrie partnerships ... [+]

MSc International Hospitality Management

Bent u streeft naar een invloedrijke rol in een van de snelst groeiende wereldwijde industrie? Door onze Institute of Hospitality geaccrediteerde programma, zult u een internationaal perspectief op hospitality management en de hedendaagse kwesties die het vorm te ontwikkelen. Scherp je kennis van zaken en marketing theorie en krijgen strategische en operationele inzichten in de horeca via onze sterke industrie partnerschappen.

Belangrijkste kenmerken Leer aan de veranderende behoeften van de horeca en de wisselende eisen van zowel de samenleving en de economie te voldoen. Profiteren van de gevestigde industrie contacten met internationale bedrijven als Hilton Worldwide, die u helpen uw weg netwerk naar een afgestudeerde carrière. Neem een ​​internationaal perspectief op een van de snelst groeiende sectoren in de wereld en te leren uit de eerste hand uit de industrie experts. Onze docenten zijn actief op onderzoeksgebieden zoals duurzame praktijken, consumentengedrag, de motivatie en de tevredenheid en het behoud van personeel. Krijgen een competitief voordeel op een cursus geaccrediteerd door het Institute of Hospitality. Onderzoek een onderwerp waar je gepassioneerd over bent en aan te scherpen je onderzoek vaardigheden, door het verrichten van een onafhankelijke postgraduate proefschrift. Ontdek de belangrijkste onderwerpen binnen International Hospitality Management, zoals luxe, service, klanten en innovatie, door middel van diverse en relevante veldwerk. Programma-overzicht ... [-]

MSc Management

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Verhoog uw inzetbaarheid en verscherp je professionele edge als je leert hoe je creatief en effectief management oplossingen te leveren. De combinatie van geleerd en hands-on learning zal u helpen accentueren uw leidinggevende talenten en management vaardigheden, waardoor u de mogelijkheid om te slagen. We zijn blij met afgestudeerden en professionals met verschillende achtergronden, zodat u om te leren van uw collega's en breng uw bestaande ... [+]

MSc management

Verhoog uw inzetbaarheid en verscherp je professionele edge als je leert hoe je creatief en effectief management oplossingen te leveren. De combinatie van geleerd en hands-on learning zal u helpen accentueren uw leidinggevende talenten en management vaardigheden, waardoor u de mogelijkheid om te slagen. Wij zijn blij met afgestudeerden en professionals met uiteenlopende achtergronden, zodat u om te leren van uw collega's en uw bestaande kennis en vaardigheden toe te passen in uw toekomstige carrière in het management.

Belangrijkste kenmerken Stuur je carrière in een nieuwe richting met dit programma ontworpen om kunt u uw kennis en ervaring te brengen van een breed scala van undergraduate disciplines en toepassen op de bedrijfsvoering. Geef uw inzetbaarheid onmiddellijk een impuls met de nieuwe vaardigheden die je zult ontwikkelen - deze intensieve en uitgebreide programma zou ook geschikt professionals met weinig of geen ervaring in business management. Rust jezelf met de fundamenten van business management ervaring, evenals het vertrouwen met behulp van meest geavanceerde tools en theorieën in de industrie, positionering u om een ​​succesvolle manager van de toekomst. Carve out van de carrière pad dat past bij uw individuele belangen door het selecteren van twee gespecialiseerde modules in de derde termijn. Core modules ACF713 Accounting and Finance ACF713SU Accounting and Finance HRL711 Human Resources en Talent Management HRL711SU Human Resources en Talent Management STO700A International Business Environment STO700B International Business Environment STO701 Knowledge Management en Decision Making HRL710A Leadership and Management Essentials HRL710B Leadership and Management Essentials MKT700A Marketing en... [-]

Msc Marketing En Innovatie

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Met de keuze van de consument op een all-time high en markten meer verzadigd en competitiever dan ooit tevoren, marketing innovatie de sleutel tot groei van de activiteiten. Het bestuderen van de Met keuze van de consument op een all-time high en markten meer verzadigd en de concurrentie dan ooit tevoren, marketing innovatie de sleutel tot groei van de activiteiten. Het bestuderen van de MSc in Marketing en innovatie je leert om je strategisch inzicht te verbeteren en ... [+]

MSc Marketing en Innovatie

Met de keuze van de consument op een all-time high en markten meer verzadigd en competitiever dan ooit tevoren, marketing innovatie de sleutel tot groei van de activiteiten. Het bestuderen van de MSc in Marketing en innovatie leert u om uw strategisch inzicht en creativiteit te verbeteren en ontwikkelen van het vermogen om te creëren, te herkennen en te benutten unieke en innovatieve marketing strategieën. Voer de industrie klaar om te spelen op de snelle veranderingen in de markt en anticiperen op de toekomstige veranderingen die cruciaal zijn voor de groei zijn.

Belangrijkste kenmerken Stuur je carrière in een nieuwe richting met dit programma ontworpen om kunt u uw kennis en ervaring te brengen van een breed scala van undergraduate disciplines en toepassen op marketing en innovatie. Plaats jezelf in de voorhoede van innovatieve, moderne marketing praktijken, uitgerust met de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de marketing. Het ontwikkelen van onderscheidende marketing expertise op het gebied van innovatie, strategisch inzicht en creativiteit waardoor u te onderscheiden aan de werkgevers. Kweek je marketing mogelijkheden in de strategische en creatieve proces van het leiden en managen van innovaties, waarbij producten helemaal van concept tot commercialisering. Word lid van de volgende generatie van marketing professionals, in het bezit van de kennis en praktische vaardigheden te ontwikkelen, te beheren en te leiden innovatieve marketing strategieën en campagnes. Core modules MKT704 Branding en Marketing Communications MKT701 Veranderen van Consumentengedrag MKT703 Innovatie en New Product Development STO700A... [-]

Msc Merk En Design Management

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Als consumenten worden steeds geavanceerder en de keuze van de producten nog meer, de noodzaak om te differentiëren door middel van strategische merk en design management is steeds belangrijker geworden. Met dit programma kunt u de waarde van het merk en design management verkennen in een tijdperk van steeds meer verzadigde markten. Naast het ontwikkelen van merkgerelateerde theoretische kennis en praktische focus, heb je de mogelijkheid om te hebben ... [+]

MSc Brand en Design Management

Als consumenten worden steeds geavanceerder en de keuze van de producten nog meer, de noodzaak om te differentiëren door middel van strategische merk en design management is steeds belangrijker geworden. Met dit programma kunt u de waarde van het merk en design management verkennen in een tijdperk van steeds meer verzadigde markten. Naast het ontwikkelen van merkgerelateerde theoretische kennis en praktische focus, heb je de mogelijkheid om ondernemersvaardigheden, leiderschap, onderzoek en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Belangrijkste kenmerken Ontvang een-op-een begeleiding van een ervaren professional merk momenteel samen met een lokaal, nationaal of internationaal erkende organisatie. Profiteer van hun expertise om uw praktische vaardigheden en kennis van de industrie te ontwikkelen, en de toegang tot de insider informatie om u te helpen voor te bereiden op de werkplek in te voeren. Bouw de breedte van de kennis die u toelaat om te slagen door het ontwikkelen van een praktische en theoretische kennis van alle aspecten van het merk en design management, waaronder: psychologie van de consument; managen van creatieve mensen; handelsmerken, auteursrechten en branding wet; ondernemerschap; leiderschap en productbeleid en portfolio management. Ontdek de bredere context van de merken in de huidige maatschappij en hoe ze worden beïnvloed door en beïnvloed door politieke en culturele trends. U vindt de "big picture" te denken je jezelf kunt onderscheiden van de menigte te ontwikkelen. Profiteren van toegang tot een speciale seminar serie geleverd door kaderleden van organisaties binnen de industrie en de branding, reclame- en ontwerpbureaus. Bouw de... [-]

Msc Netwerk Systems Engineering

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Netwerk technologieën veranderen de manier waarop we werken en leven. Je hebt een grote foto van de manier waarop de technologie omgaan. Naast weten hoe netwerkhardware en design configureren en monitoren grote netwerken, leren over de manier waarop de communicatie en datanetwerken convergeren, studeren best practice voor het maken van netwerken veilige en te weten komen over hoe de software defined networking het veld zal beïnvloeden. Het programma biedt de ... [+]

MSc Network Systems Engineering

Netwerk technologieën veranderen de manier waarop we werken en leven. Je hebt een grote foto van de manier waarop de technologie omgaan. Naast weten hoe netwerkhardware en design configureren en monitoren grote netwerken, leren over de manier waarop de communicatie en datanetwerken convergeren, studeren best practice voor het maken van netwerken veilige en te weten komen over hoe de software defined networking het veld zal beïnvloeden. Het programma biedt de flexibiliteit, expert onderwijs en hands-on ervaring die nodig is om te slagen.

Belangrijkste kenmerken Krijgen inzicht in de technologieën voor het verstrekken en het beheer van daadwerkelijke netwerkdiensten; een brede basis in het netwerk architecturen, protocollen en bijbehorende normen; en een gedetailleerd inzicht in de onderliggende technologieën. Het ontwikkelen van een hoog niveau bewust te maken van de problemen die voortvloeien uit de convergentie van informatica en telecommunicatie-technologieën, en een begrip van de communicatie-engineering en informatica kwesties in verband met intelligente communicatie-netwerken, netwerk ontwerp en netwerkbeheer. Zorg ervoor dat uw leren is altijd actueel, als onderdeel van een school die internationaal is erkend voor zijn onderzoek op het netwerk en security engineering. Focus op een cursus die wordt ondersteund door het onderzoek en de expertise van het Centrum voor Veiligheid, Communicatie en Network Research (CSCAN). Bijwonen van internationale conferenties van het Centrum en profiteren van hun sterke onderzoek, onderwijs, en koppelingen project instellingen, waaronder de Universiteit van Toegepaste Wetenschappen in Darmstadt, Duitsland, en het Centrum voor Toegepaste Internet Research (CAIR) aan Glyndwr University in Wales. Focus... [-]

Msc Ondernemerschap En Internationale Ontwikkeling

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Wil je werken voor een internationale NGO (niet-gouvernementele organisatie) en mensen helpen hun leven te veranderen? Of misschien werken met lokale of centrale overheid naar het beleid en de omgevingen die bevorderlijk zijn voor het ondernemerschap te creëren? Door het bestuderen van de MSc in ondernemerschap en internationale ontwikkeling u cultiveren de vaardigheden om te helpen bedrijven benutten hun ondernemend talent, of zelfs helpen een nieuwe generatie van ondernemers ... [+]

MSc Ondernemerschap en Internationale Ontwikkelingsstudies

Wil je werken voor een internationale NGO (niet-gouvernementele organisatie) en mensen helpen hun leven te veranderen? Of misschien werken met lokale of centrale overheid naar het beleid en de omgevingen die bevorderlijk zijn voor het ondernemerschap te creëren? Door het bestuderen van de MSc in ondernemerschap en internationale ontwikkeling vindt u cultiveren de vaardigheden om te helpen bedrijven benutten hun ondernemend talent, of zelfs helpen een nieuwe generatie ondernemers te transformeren leven en de positie van de gemeenschappen.

Belangrijkste kenmerken Laat uw ondernemersvaardigheden te schijnen als je de kloof tussen ideeën en innovatie te sluiten en haalbare marktkansen die de potentie om levens te transformeren te identificeren. Ontwikkelen van de vaardigheden om u te helpen toegang te krijgen tot een breed spectrum van loopbaantrajecten, zoals het starten en runnen van uw eigen bedrijf, consulting op startende ondernemingen of werken in een gevestigde wereldwijde organisatie het leveren van waarde en groei. Leren met een internationaal divers en cultureel rijke groep van getalenteerde en gemotiveerde studenten en professionals. Core modules ENT700 Ondernemerschap en Business Strategy STO700A International Business Environment ENT702 ondernemerschap in ontwikkelingslanden en opkomende economieën STO701 Knowledge Management en Decision Making HRL710A Leadership and Management Essentials ENT701 Project Management: Diversiteit in Entrepreneurship ENT703 Futures Perspectieven in Entrepreneurship Optionele modules ENT706 Finance for Start-ups en groei: Resourcing de strategie ENT707 Sociale ondernemingen en ondernemerschap ENT705SU Ondernemerschap en Small Business Growth Toelatingseisen ... [-]

Msc Toegepast Mariene Wetenschappen

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Kusterosie. Bedreigde middelen. Vervuiling. Met de toenemende bewustwording van het belang van de oceanen van de wereld als een natuurlijke hulpbronnen en van hun rol in de stabiliteit van het mondiale klimaat en milieu, mariene wetenschappen specialisten zijn in hoge vraag. Onze leerweg biedt u de wetenschappelijke kennis, vaardigheden en ervaring - samen met praktische ervaring in het veld met de lokale marine partners en uitgevoerd ... [+]

MSc Applied Marine Science

Kusterosie. Bedreigde middelen. Vervuiling. Met de toenemende bewustwording van het belang van de oceanen van de wereld als een natuurlijke hulpbronnen en van hun rol in de stabiliteit van het mondiale klimaat en milieu, mariene wetenschappen specialisten zijn in hoge vraag. Onze leerweg biedt u de wetenschappelijke kennis, vaardigheden en ervaring - samen met praktische ervaring in het veld met de lokale marine partners en bedrijven worden uitgevoerd - je nodig hebt voor een spannende carrière in de mariene wetenschappen.

Belangrijkste kenmerken Word lid van een lang gevestigde (1991), gerespecteerde programma met een uitstekende staat van dienst voor de werkgelegenheid in de sector mariene wetenschappen. Ontwikkel vertrouwen en competentie in de theoretische en praktische dimensies van mariene wetenschappen, verdieping uw wetenschappelijke kennis van het kustmilieu en de druk op het worden geplaatst. Profiteer van de vaardigheden en kennis die nodig is om te werken als een marien wetenschapper door een beroepsgerichte relevante programma, terwijl ook profiteren van onze sterke research-based onderwijs, ondersteund door onze mariene onderzoeksgroepen. Word ervaren in het beheer van de kustgebieden met behulp van een reeks praktische technieken en benaderingen voor het oplossen van problemen. Contact maken met lokale maritieme organisaties door middel van de Plymouth Marine Sciences partnerschap, dat de universiteiten 'Instituut voor de Zee, Marine Biological Association, Plymouth Marine Laboratory en het National Marine Aquarium omvat. Maak het meeste van onze links naar commerciële consultancy bedrijven, gemeenten en milieuorganisaties die projectideeën en begeleiding kan bieden op uw proefschrift. Toegang tot een... [-]

Master

MREs Mariene Biologie

Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Plymouth

Mariene biologie is een buitengewoon breed en dynamisch onderwerp, als gevolg van de diversiteit en de energie van de mariene ecosystemen en de fantastische reeks van leven die ze bevatten, waardoor dit een boeiende onderwerp om te studeren. Mariene processen oefenen enorme invloeden op het klimaat op aarde en het patroon van de biogeochemische fietsen. Nauw verbonden met de diverse onderzoek bezigheden van een reeks van wetenschappers dit programma stelt u in staat toe te passen en ... [+]

MREs Mariene Biologie

Mariene biologie is een buitengewoon breed en dynamisch onderwerp, als gevolg van de diversiteit en de energie van de mariene ecosystemen en de fantastische reeks van leven die ze bevatten, waardoor dit een boeiende onderwerp om te studeren. Mariene processen oefenen enorme invloeden op het klimaat op aarde en het patroon van de biogeochemische fietsen. Nauw verbonden met de diverse onderzoek bezigheden van een reeks van wetenschappers dit programma kunt u uw specifieke vaardigheden toe te passen en te ontwikkelen in een maritieme context.

Belangrijkste kenmerken Studeren in Plymouth, een internationaal vermaarde stad voor marien biologisch onderzoek. Neem deel aan een speciaal ontworpen, actueel programma gezamenlijk georganiseerd door Plymouth University en het Marine Biological Association (MBA) van het Verenigd Koninkrijk. U kunt kiezen tussen twee wegen om je onderzoek belangen, biodiversiteit en ecologie of cellulaire en moleculaire biologie aan te passen. Profiteren van wordt gegeven door erkende deskundigen met wereldwijde links naar organisaties en projecten te onderzoeken. Teken op onze expertise, werken samen met onderzoekers op een persoonlijk project. Onderneem een ​​uitgebreid, origineel en vernieuwend onderzoek, vaak in samenwerking met MBA Research Fellows, of één van onze andere partner instellingen (Plymouth Marine Laboratory, Sir Alister Hardy Stichting voor Ocean Science en de National Marine Aquarium), hetzij in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland . Uitstekende training voor verder onderzoek. Zie het voordeel van nauwe banden met de onderzoekswereld wereldwijd. Programma-overzicht ... [-]

Videos

PUIC - Live Your Dreams