Pearson College London

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

We zijn een kleine, intieme college biedt een scala van undergraduate en postdoctorale opleidingen en korte cursussen. Deel van Pearson, een FTSE 100 bedrijf, Zijn we trots op het aanbieden van een unieke, suportive en hechte omgeving, waar iedereen kan slagen. Onze missie is om de leerlingen te helpen van vandaag de dag uitgegroeid tot de vernieuwers, uitvinders, ontwerpers, ondernemers en leiders van morgen.

Pearson College London: The New Way.

Hand in hand met experts uit de industrie, creëren we werkelijk uniek afgestudeerden met graden en learnings die vandaag de dag toe, en morgen. Wij geloven dat mensen zijn van deze wereld grootste natuurlijke hulpbron. Macht van het volk, industrie brandstoffen innovatie, en innovatie drives vooruitgang - bevoegd mensen de wereld veranderen.

We vinden constant nieuwe manieren voor het ontwerpen, ontwikkelen en leveren cursussen en curriculum, hand in hand met de industrie leiders, academische deskundigen en studenten, om werkelijk unieke afgestudeerden te creëren; afgestudeerden die goed worden gelezen, de weg getest en klaar voor de wereld van morgen, vandaag.

The Only FTSE 100 Onderwijs

Pearson College London in 2012 en als onderdeel van Pearson gelanceerd, we zijn de enige FTSE 100 bedrijf leveren graden in het Verenigd Koninkrijk. We zijn expert in het ontwerpen en leveren van graden naar de echte wereld betrokken, zodat onze studenten afstuderen met de vaardigheden en ervaring die ze nodig hebben om te krijgen ingehuurd, en de vastberadenheid om vooruit te komen.

Als een FTSE 100 bedrijf hebben we een inherente begrip van de moderne zakelijke omgeving en werkgever behoeften. Trouw te blijven aan onze visie op de toekomst middelen te leren van het verleden, het omarmen van de huidige, en anticiperen op de toekomst. Wij bereiken dit door nauw samen te werken met baanbrekende industrie leiders die ons kunnen helpen vorm te geven het leren, en de futures, van onze studenten.

Publisher, auteur, Examiner

We zijn niet zomaar een FTSE 100 bedrijf. Pearson PLC is een wereldwijde uitgeverij en onderwijs bedrijf met hoofdzetel in Londen. Het is de grootste onderwijs bedrijf en de grootste uitgever van boeken in de wereld. Als specialist in het onderwijs, werken we met een benijdenswaardige reeks van zeer gerespecteerde academici, met een academisch erfgoed dateert meer dan 150 jaar. Zowel de industrie en de academische perspectieven zijn in ons DNA, maakt ons uniek binnen het hoger onderwijs.

Klaslokaal naar Boardroom Course Delivery: een nieuwe manier om te leren

Onze inzet voor de academische wereld en de industrie komt het meest voor in onze cursus levering. Onze studenten niet alleen leren over hun gebied van studie, zij ervaring uit te doen, en krijg toegang tot de beste van de beste in hun vakgebied, zowel in de klas en in onze partnerbedrijven - het is de enige manier om te leren.

Onze industrie en de werkgever partners zijn onder andere:

Fox International Channels Unilever Direct Line Group Verkoopsteam Savills Twinings

En een scala van visuele effecten (VFX) studio's, zoals:

De Molen Framestore BlueBolt MPC Glasfabriek

Inzetbaarheid en gegarandeerde Stages

We benutten onze industrie partnerships om onze studenten alle gelegenheid om hun leren direct in de praktijk gebracht tijdens en na hun tijd bij Pearson College London.

We weten hoe belangrijk stages zijn, zodat al onze full-time Business School studenten zijn gegarandeerd ten minste een stage als onderdeel van hun studie, afhankelijk van academische prestaties. Dit helpt hen om hun CV en het vertrouwen te verbeteren, zetten hun leren in de praktijk, verkennen hun carrièremogelijkheden, bouwen grote contacten en het verbeteren van hun vooruitzichten. We zijn hier om te helpen onze studenten meer dan alleen afgestudeerde doen.

Onze studenten krijgen een-op-een carrière coaching, ondersteuning, gegarandeerde stages,-bedrijf gevestigd mentoren, advies en feedback van hun eerste dag.

Academische en Industrie Validated We kregen de hoogst mogelijke waardering voor de kwaliteit van ons onderwijs in de laatste Quality Assurance Assessment (EVK).

De academische wereld en het bedrijfsleven staan ​​samen, schouder aan schouder, als kampioenen van de strengheid en betrokkenheid nodig om ervoor te zorgen onze afgestudeerden zijn klaar voor de wereld van het werk.

Onze graden plaatsen gelijke nadruk op de academische discipline en de werkgever betrokkenheid zorgen onze afgestudeerden zijn klaar voor de wereld van het werk. We werken met vooraanstaande werkgevers en de industrie naar graden die inspelen op hun behoeften.

Academische kwaliteit is van het allergrootste belang voor ons - dat is de reden waarom onze Business en Enterprise graden worden gevalideerd door Royal Holloway en Bedford New College - een traditionele rode bakstenen universiteit onlangs in de top 1% van alle universiteiten in de wereld door de Times Higher Universiteit Wereld Rankings. Onze Business Management opleidingen worden gevalideerd door Ashridge, de toonaangevende Business School, en onze samenwerking richt zich op de kloof tussen afgestudeerde vaardigheden en industrie nodig, het aanbieden van een suite van innovatieve en de industrie verbonden undergraduate programma's.

Veel van onze cursussen zijn geaccrediteerd of ontwikkeld samen met toonaangevende beroepsorganisaties van de industrie. Hier zijn slechts enkele van onze voorkeuren: - Chartered Institute of Marketing (CIM) - Chartered Management Institute (CMI)

Academici die kunnen, Practitioners Who Do

Onze studenten leren van vooraanstaande academici en professionals uit de industrie aan de top van hun spel. Onze ondernemende wetenschappers zijn actief betrokken in de industrie, zodat ze mentor onze studenten ook, en geef ze een echt inzicht in hun gekozen carrière of sector.

Afkomstig uit een aantal van de beste onderwijsinstellingen en meest succesvolle bedrijven en organisaties in het Verenigd Koninkrijk en de wereld, onze leraren hebben niet alleen achter een aantal van de beste nieuwe talent in hun vakgebied, maar hebben een indrukwekkende reeks van successen vanaf het moment dat het beoefenen van wat zij prediken.

Onze content onderwijs is opgebouwd rond intelligentie die we verzamelen van de werkgevers, de huidige trends en zeer toegepast en persoonlijke benadering van het college. Op deze manier weten we altijd wat werkgevers zijn op zoek naar.

Naast lezingen en seminars, de studenten ook deelnemen aan een scala aan workshops en de industrie dagen die door onze partners uit de industrie, zoals ATOS, L'Oreal, Merril Lynch en NBC News worden geleverd. Dit zorgt ervoor dat onze studenten de praktische toepassing van theoretische studie, krijgt ze creatief te denken, en betekent dat onze studenten maken verbindingen en hebben contacten kunnen zij op bellen in de toekomst.

Alumni Achievement: Ondersteuning Studenten Lang na het afstuderen

Onze alumni hebben gewerkt met een aantal van de meest bekende bedrijven in de wereld. De resultaten zijn voorbeelden van uitmuntendheid die de tand des tijds zullen staan ​​en zal worden gebruikt om toekomstige afgestudeerden wat succes eruit ziet leren. 80% van de Ontsnapte zijn gegaan om te werken in hun gekozen gebied van de studie.

Na het voltooien van hun opleiding onze studenten automatisch lid van de Pearson College Alumni Association, een exclusieve gemeenschap. De Pearson College Alumni Association biedt een uniek wereldwijd netwerk van oud-studenten en een scala van alumni voordelen die putten uit de middelen van het college - het hele jaar door alumni ontvangen uitnodigingen voor gratis evenementen en reünies, professionele netwerken en voortdurende carrière ondersteuning.

Zakelijke Minded Toelating en Assessment

Wij beoordelen potentiële studenten over de verdienste van hun academische prestaties, de waarde van hun ervaring en hun ambities door middel van een interview en assessment proces dat leent van de oude, de nieuwe en de toekomst.

We zijn op zoek naar studenten met veel vermogen en een echte passie voor hun gekozen onderwerp. Wij beschouwen elke toepassing op zijn eigen merites en we zijn blij om een ​​breed scala van academische, beroeps- en beroepskwalificaties, evenals het werk en levenservaring te overwegen. Daarom bieden wij-assessment gebaseerde toegang tot potentieel van elke student te evalueren om te slagen op de gekozen koers.

Zodra een student een aanvraag heeft ingediend nodigen wij hen om een ​​interview te zitten en uit te voeren een aantal assessments op een Aanvrager Day. De evaluaties variëren, afhankelijk van de gekozen discipline, maar ze kunnen de evaluatie van de persoonlijke portfolio van de student, een creatieve opdracht, een online Kritisch denken test, een Core Abilities-test en een essay over een onderwerp naar de gekozen mate relevant.

We interviewen al onze kandidaten, omdat we echt willen om meer over hen, en hun motivatie voor het gekozen onderwerp vinden. Het belangrijkste voor ons is hun potentieel, en dat ze hebben wat er nodig is om te slagen en gedijen op hun koers, buiten hun voorspelde rangen en persoonlijke verklaring.

Student Led

We zijn zo serieus over toekomst van onze studenten als we zijn over onze toekomstige studenten. Onze studenten zijn de focus en de brandstof voor alles wat we doen. Ze inspireren de innovatie en creativiteit in het hart van alles wat we vandaag de dag te leren en hoe we morgen zullen leren. Onze studenten krijgen de kans om op ons regelmatig praten, face-to-face en één-op-één, en hun studies evolueren rond wat ze willen bereiken. Pearson College London biedt ook het beste kandidaten een unieke kans om een ​​Student Co-Creator worden. In ruil voor de volledige betaling van het collegegeld, zijn deze studenten gevraagd om te gaan met alle gebieden van het College, waaronder graad design, marketing en werving.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk Postgraduate Certificaten »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Ma Spel Kunst

Campus Voltijd 11 maanden January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Onze spannende MA Game Art is opgericht als een reactie op de industrie de vraag naar nieuwe creatieve talent en is gericht op het ontwikkelen en stimuleren van uw vaardigheden en creativiteit in voorbereiding op een carrière als een spel kunstenaar. [+]

De UK's Games-industrie is wereldwijd toonaangevend en van strategisch belang voor de toekomst van de Creatieve Industrie in het Verenigd Koninkrijk.

Games zijn overal en zijn gegroeid van wordt voornamelijk gebaseerd op PC's en consoles gemeenschappelijke op telefoons, tablets en het web te zijn. Ze dwars door alle groepen van de spelers en door een aantal maatregelen van de industrie is groter dan de filmindustrie.

Deze cursus is gevalideerd Programma-overzicht

Onze opwindende ma spel kunst is opgericht als een reactie op de industrie de vraag naar nieuwe creatieve talent en is gericht op het ontwikkelen en stimuleren van uw vaardigheden en creativiteit in voorbereiding op een carrière als een spel kunstenaar.... [-]


Ma Visuele Effecten Productie (3d)

Campus Voltijd 11 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze cursus is ontworpen om u praktische, beroepsopleiding en een volledig geaccrediteerde MA kwalificatie geven, zodat u niet alleen afgestudeerd, je afstuderen als een hoogopgeleide, zeer creatief VFX professional. [+]

ZOU je liefde te mind-blowing en bekroonde visuele effecten (VFX) te creëren?

Deze cursus is ontworpen om u praktische, beroepsopleiding en een volledig geaccrediteerde MA kwalificatie geven, zodat u niet alleen afgestudeerd, je afstuderen als een hoogopgeleide, zeer creatief VFX professional. We werken samen met de Universiteit van Bradford om u een programma dat verder gaat dan onze reguliere 3D voor VFX cursussen brengen. Geven u geavanceerde, up-to-date vaardigheden in state-of-the-art 3D VFX technologieën en technieken, en een diepgaand begrip van hoe ze worden gebruikt in real-world productie-omgevingen.

WAAROM ESCAPE STUDIOS, PEARSON College in Londen? Leer van de bekroonde professionals uit de industrie en ervaren-industrie gerichte docenten; onze docenten hebben niet alleen achter een aantal van de beste nieuwe talent in hun vakgebied, maar hebben een indrukwekkende reeks van de prestaties van hun tijd te oefenen wat ze prediken Alle afgestudeerden een industrie-standaard showreel als een output van hun opleiding State-of-the-art, studio-stijl faciliteiten op een geweldige locatie in Londen Lopende alumni ondersteunen na het afstuderen - onze 2000+ alumni zijn verspreid heinde en verre genieten van een carrière bij de beste studio's in het bedrijfsleven Gratis online primer natuurlijk - breng uw stichting vaardigheden op snelheid voordat u begint Toegang Escape's Virtual Learning Environment gratis extra middelen ter ondersteuning van uw training - in uw cursus en gedurende 12 maanden na je afstuderen Krijg hulp en advies over je CV, showreel en sollicitaties Onze kleine klassen zorgen dat wij leveren een gepersonaliseerde, student geleide benadering van het leren Aanmelden voor... [-]

Ma Visuele Effecten Productie (compositing)

Campus Voltijd 11 maanden August 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze cursus is ontworpen om u praktische, beroepsopleiding en een volledig geaccrediteerde MA kwalificatie geven, zodat je alles wat je nodig hebt om je carrière te beginnen als een hoogopgeleide, zeer creatieve visuele effecten (VFX) professional. [+]

BENT U OP ZOEK NAAR DE beste van twee werelden?

Deze cursus is ontworpen om u praktische, beroepsopleiding en een volledig geaccrediteerde MA kwalificatie geven, zodat je alles wat je nodig hebt om je carrière te beginnen als een hoogopgeleide, zeer creatieve visuele effecten (VFX) professional.

We werken samen met de Universiteit van Bradford om u een programma dat verder gaat dan onze reguliere compositing cursussen te brengen, om u geavanceerde, up-to-date vaardigheden in state-of-the-art VFX productie technologieën en processen, en een diepgaand begrip van VFX vanuit elke hoek, zowel in theorie als in de echte wereld van de industrie.

OVER HET PROGRAMMA

In de afgelopen tien jaar is het gebruik van computer-gebaseerde beelden in film, televisie, interactief entertainment en computerspelletjes snel uitgebreid. In feite heeft bijna alle visuele media vandaag produceerde een computer betrokken op een bepaald punt in zijn schepping. Dat betekent dat er een reële behoefte aan goed gekwalificeerde, creatieve professionals om te leiden, te inspireren, te ontwikkelen en te benutten van het potentieel van nieuwe en bestaande computer graphics technologieën, nu en in de toekomst. ... [-]


Videos

Pearson College Clearing 2015