Nottingham Trent University Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Uw reis begint hier

Nottingham Trent University (NTU) is een van de grootste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, met een uitstekende wereldwijde reputatie, sterke alumni netwerken en indrukwekkende referenties voor postdoctorale werkgelegenheid.

We hebben studeren aan NTU nog meer inclusieve met een suite van volledig online postdoctorale opleidingen, ontworpen om te passen rond uw levensstijl en loopbaan gedane toezeggingen. Als een online student, heb je toegang tot dezelfde hoge kwaliteit van het onderwijs, bekroonde onderzoeksexpertise en uitstekende carrièremogelijkheden als iemand die studeert op de campus hebben. U wordt verwelkomd in de vriendschappelijke interland NTU student gemeenschap en, bij afstuderen, toetreden tot de gelederen van onze succesvolle alumni.

Waarom studenten kiezen NTU

Nottingham Trent University is een van de grootste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, wereldwijd erkend voor zijn onderwijs excellentie, onderzoek geloofsbrieven, postgraduate inzetbaarheid en toewijding aan succesvolle student resultaten.

95% van de promovendi in dienst zijn of betrokken zijn bij verdere studie zes maanden na het verlaten van NTU (Laatste Dlhe enquête postgraduate resultaten 2014/2015) 92% van de studenten aan studeren aan NTU (Laatste Nationale Studenten Enquête 2015) The Guardian University Award Winner 2015 for Teaching Excellence NTU heeft bereikt van de Queen's verjaardag Hoger Onderwijs prijs voor onderzoek U profiteert van onze banden met meer dan 200 partnerinstellingen in 35 verschillende landen.

onze Cursussen

Onze online cursussen bieden hetzelfde niveau van onderzoek onderdompeling als de campus-based equivalenten, met behulp van dezelfde veelgeprezen leer teams, maar met de toegevoegde voordelen van de nieuwste technieken voor afstandsonderwijs. De online levering zal u helpen de inhoud te absorberen door het gebruik van video lezingen, interactieve opdrachten, digitale hulpmiddelen en andere innovatieve elementen, om u de nodige hands-on ervaring.

Wij bieden momenteel de volgende afstandsonderwijs:

mba

Verder uw begrip van de hedendaagse business-strategie en leiderschap door middel van real-life, ervaringsgerichte technieken en mentoring

MBA met Fashion Management Ontwikkel je strategische vaardigheden om een ​​impact op de wereld van de mode te maken. MBA met Data Analytics De kracht van big data om de strategie te beïnvloeden in uw organisatie.

MSc Construction Project Management

Zet project management principes in de praktijk en de vruchten plukken van de NTU's nauwe banden met de bouwsector.

MA Internationale Betrekkingen

Gain praktische ervaring met de huidige theorieën en beleid, het ontwikkelen van uw vaardigheden door middel van blootstelling aan onderwijs en onderzoek deskundigheid uit de hele wereld.

Meeslepende online leren

Nottingham Trent University (NTU) zet zich in voor de 21ste eeuw leren, voortdurend ontwikkelen van innovatieve manieren om de cursussen tot leven te brengen en u helpen te leren alles wat je nodig hebt om te slagen. Onze interactieve online opleidingen zijn voorzien van:

uitgebreide video lezingen - dompel je volledig in het programma-inhoud real-life case studies - waarderen de praktische gevolgen van je studie interactieve opdrachten - ervaar aantrekkelijker leren sociale interactie - deel uitmaken van de studentengemeenschap door interactie met docenten en studenten uit de hele wereld onderzoek begeleiding - leren de nodige technieken en vaardigheden te brengen wat je hebt geleerd in de praktijk.

Door onze boeiende, carrière-relevante online graden kunt u uw volledige potentieel te bereiken.

Begin uw reis met NTU vandaag

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA » Bekijk MA » Bekijk MSc »

Contact