Lees de Officiële Beschrijving

Over NUA

Norwich University of the Arts (NUA) heeft zich meer dan 170 jaar lang gevestigd in kunst-, ontwerp- en media-educatie. Maar terwijl onze geschiedenis teruggaat tot 1845, zijn onze vooruitzichten vooruitstrevend.

Van een campus in het stadscentrum die geavanceerde faciliteiten biedt tot een benadering van lesgeven die ons Gold heeft toegekend onder het Teaching Excellence Framework en op de 10e plaats in het Verenigd Koninkrijk is geplaatst voor onderwijskwaliteit door The Times en The Sunday Times Good University Guide 2018, onze reputatie voor excellentie is goed verdiend.

NUA heeft gedijen als een gevestigde universiteit, en heeft een nationale reputatie ontwikkeld als een innovatieve en creatieve academische gemeenschap, met een vast voornemen om beroepsgerichte, op praktijk gebaseerde cursussen aan te bieden die studenten ruimte geven om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun passie na te streven.

In het hart van al onze studenten. Kunstenaars, ontwerpers, makers. Ze hebben verschillende interesses en unieke perspectieven en delen een verlangen om uitgedaagd en geïnspireerd te worden. Leren van het verleden en vorm geven aan de toekomst.

Onze missie

NUA's missie is om de beste gespecialiseerde universiteit voor kunst, design, architectuur en media-studie in Europa te zijn, afgestudeerden van de hoogste kwaliteit te produceren en studenten en personeel te inspireren om excellentie te bereiken op het creatieve en culturele vlak.

Geschiedenis van Norwich University of the Arts

1845

Quality Assurance Agency controleert hoe universiteiten en hogescholen in Groot-Brittannië de norm van hun hogeronderwijsaanbod behouden.

De universiteit werd opgericht als een onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs op grond van artikel 121 van de Education Reform Act 1988 en is een erkende instantie met onderwezen graden toekennende bevoegdheden. De universiteit wordt gereguleerd door het Office for Students (OfS). Informatie over de status van de universiteit is te vinden op het OfS-register en op de lijst van erkende instanties die op de website van de Britse overheid (GOV.UK) zijn gepubliceerd. Het regelgevingskader van OfS treedt volledig in werking vanaf 1 augustus 2019. Vanaf 1 april 2018 tot 31 juli 2019 zal de universiteit onder de Overgangsregelingen van OfS vallen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Norwich University of the Arts

Breng je training naar nieuwe hoogten, verfijn je technische vaardigheden en verken de culturele en historische context van je werk op onze Creative Skillset geaccreditee ... [+]

Overzicht

Daag je audiovisuele oefeningen uit en streef naar originaliteit door te experimenteren met concepten, problemen en materialen met betrekking tot bewegend beeld en / of geluidsontwerp.

Samenwerken

Als postdoctorale student bij NUA word je lid van een gemeenschap van artsen en onderzoekers met uiteenlopende specialismen, die je waardevolle mogelijkheden bieden om zowel individueel als samen te werken.

Door middel van intensieve studie en uitgebreide technische workshops, ontwikkelt u de praktische en conceptuele vaardigheden die nodig zijn om origineel en innovatief werk te creëren volgens strenge professionele normen.

specializeren

Afhankelijk van je specialisme, krijg je de kans om deel te nemen aan een breed scala aan audiovisuele methoden. Deze omvatten: 2D Digital; CGI en stop-motion animatiefilm en productie van bewegende beelden; bewegende beelden; scripting en vertelling; pre-productie en post-productie vaardigheden en technieken; geluid design.... [-]

Verenigd Koninkrijk Norwich
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Norwich University of the Arts

Maak kennis met de manier waarop design ons begrip van problemen, onze omgeving en elkaar vormt op onze door de praktijk gestuurde MA Communication Design Masters-opleidi ... [+]

Overzicht

Naarmate je je expertise in kritieke aspecten van communicatieontwerp vergroot, krijg je de kans om gebieden te verkennen, waaronder grafisch ontwerp, grafische communicatie, illustratie, informatieontwerp, interactieve communicatie, multimedia en typografie.

Verfijn uw communicatieve ontwerpvaardigheden

Van bewegend beeld en geluid tot vragen over merkbeheer en publiceren, u zult uw vaardigheden en ambitie als een postdoctorale student bij NUA uitbreiden. Terwijl je je eigen stem ontwikkelt en oefent door te experimenteren, krijg je ook de kans om kritisch te kijken naar belangrijke ontwerp- en communicatieproblemen, zoals duurzaamheid, nieuwe technologie, nieuwe doelgroepen en markten, inclusiviteit en ethiek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Norwich
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Norwich University of the Arts

Hands-on ervaring als curator en individuele, praktijkgerichte projecten vormen de basis van ons MA Curation Masters diploma. ... [+]

Overzicht

Als u het idee van 'tentoonstelling' in de breedste zin van het woord op het gebied van hedendaagse kunst onderzoekt, houdt u zich bezig met exposities en projecten op galerieën in niet-traditionele locaties, locatiespecifieke interventies en openbare kunstprojecten.

Relevant, actueel en innovatief

Deze praktische en relevante postdoctorale opleiding weerspiegelt de nieuwste ideeën over curatoriale studies en erkent de opkomst van de kunstenaarscurator en meer traditionele routes naar de praktijk van de curator.

Je kijkt naar de mogelijkheden van een reeks platforms, van traditionele museumcollecties, museologie en archieven tot virtuele en interactieve methoden.

... [-]
Verenigd Koninkrijk Norwich
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Norwich University of the Arts

Ontwikkel je eigen stijl en verken de conceptuele context van je werk op onze MA Fashion Masters-opleiding. ... [+]

Overzicht

Als je klaar bent om de grenzen te verkennen van wat mode betekent in de 21e eeuw en je persoonlijke en professionele filosofie naar nieuwe limieten te forceren, zal deze postacademische modecursus het ideale platform bieden.

Ontwikkel je unieke stem

Je overtuigende creatieve stem zal tevoorschijn komen als je met verschillende materialen en processen werkt.

Uw praktijk zal digitale, technologische en culturele innovatie omarmen terwijl u een duidelijk begrip ontwikkelt over hoe u promotie en platforms kunt gebruiken om uw werk te laten zien.

Deskundige studio technici zullen uw verkenning van op maat gemaakte afstemming ondersteunen; experimentele snij- en drapeermethoden; de tradities en het ambacht van haute couture; hand- en machine-afwerkingstechnieken; en het gebruik van hedendaagse technologieën.... [-]

Verenigd Koninkrijk Norwich
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Norwich University of the Arts

Een ondersteunende omgeving die artistieke vernieuwing, verkenning en debat aanmoedigt, wacht op u op onze MA Fine Art Masters-opleiding. ... [+]

Overzicht

Als postdoctorale student bij NUA versneld je je artistieke praktijk, onderzoek je de rol van de kunstenaar in de samenleving en test je je ideeën tegen hedendaagse kwesties en kritische debatten.

Beheers uw vaardigheden in een stimulerende omgeving

Je kunt ervoor kiezen om je te specialiseren in - of te combineren - gebieden zoals schilderen, tekenen, grafiek maken, fotografie, ruimtelijke en op tijd gebaseerde oefening. Je leert vaardigheden die relevant zijn voor je artistieke interesses en je wordt ondersteund bij de ontwikkeling van bredere expertise, van tentoonstelling en presentatie tot ethiek en publieksvoorlichting.

Door naast studenten van andere postacademische opleidingen van NUA te werken, maak je deel uit van een gemeenschap van kunstenaars, makers en bezoekende kunstenaars die een stimulerende en actieve onderzoeksomgeving vormen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Norwich
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Norwich University of the Arts

Innovatie van je praktijk en de ontwikkeling van kritisch geïnformeerde perspectieven zijn de leidende principes van onze master MA Fotografie Masters. ... [+]

Overzicht

State-of-the-art studio's en digitale darkrooms geven u de vrijheid om een ​​onderscheidende auteurstem te ontwikkelen door middel van een geavanceerde studie van de fotografische praktijk.

Theorie en praktijk

Hoewel onze postdoctorale fotografie-cursus praktijkgestuurd is, beschouwen de onderwezen componenten de contextuele en theoretische aspecten van fotografie. Van samenwerking, esthetisch / anti-esthetisch en technologisch determinisme, tot de impact van opkomende technologieën, u zult een breed scala aan onderwerpen aanpakken die verband houden met uw praktijk.

Je zult ook worden aangemoedigd om een ​​diep begrip te ontwikkelen van de professionele en commerciële context voor je werk, evenals de mogelijkheden te onderzoeken voor bewegend beeld in hedendaagse fotografie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Norwich
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Norwich University of the Arts

Combineer creatieve flair en technische vaardigheden op de MA Games Masters-opleiding aan de beste educatieve instelling van het VK (TIGA Games Industry Awards 2017). ... [+]

Overzicht

Als postdoctorale student bij NUA werk je samen met gelijkgestemde vakgenoten en laat je je leiden door vakspecialisten. Je zult genieten van interdisciplinaire sessies met studenten uit alle MA-cursussen, terwijl je werkt aan je ambitie van een carrière in de gamesindustrie of een bredere creatieve sector.

Verfijn uw branche-geschikte skillset

Door ervoor te zorgen dat je klaar bent om aan de eisen van een snel evoluerende industrie te voldoen, zal deze cursus de ontwikkeling van je skillset voor spelontwerp versnellen.

Naast breder onderzoek naar de sociale, technische, economische en culturele context waarin games worden geproduceerd, specialiseer je je op een van de drie gebieden, volgens een duidelijk omlijnd studietraject in Concept Art (en Sequential Narrative), Asset Production of Indie Ontwikkeling.... [-]

Verenigd Koninkrijk Norwich
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Norwich University of the Arts

De MA Textile Design Masters-opleiding combineert creativiteit, ambachtelijke vaardigheden en technologische innovatie en ontwikkelt en verfijnt uw kennis van textielontw ... [+]

Overzicht

Je werkt in de voorhoede van de discipline, omarmt de nieuwste digitale en technologische ontwikkelingen terwijl je een duidelijk inzicht in de markt en het commerciële potentieel van je werk ontwikkelt.

Verbeter je vaardigheden op het gebied van textielontwerp

Je zult worden aangemoedigd om je verbeelding te duwen en de grenzen van de discipline te verleggen door het creatieve gebruik van materialen, processen en concepten.

Cursusdocenten en werkplaatstechnici die lesgeven over deze postacademische cursus zijn ook praktijkmensen, met uitgebreide en diverse ervaring op gebieden zoals digitale textielproductie, CAD voor herhalingsontwerp, lasersnijden, illustratie, kleuren en weven. De breedte en diepte van hun kennis zal u ten goede komen terwijl u experimenteert en uw praktijk ontwikkelt door middel van tentoonstellingen en nationale competities.... [-]

Verenigd Koninkrijk Norwich
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Norwich University of the Arts
Website
Telefoonnr.
+44 (0)1603 610561