Norwich University of the Arts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over NUA

Norwich University of the Arts (NUA) heeft zich meer dan 170 jaar lang gevestigd in kunst-, ontwerp- en media-educatie. Maar terwijl onze geschiedenis teruggaat tot 1845, zijn onze vooruitzichten vooruitstrevend.

Van een campus in het centrum van de stad met geavanceerde faciliteiten tot een benadering van lesgeven waarbij we goud hebben behaald onder het Teaching Excellence Framework en op nummer 1 in het VK staan voor studentenbehoud door The Times en The Sunday Times Good University Guide 2020, onze reputatie voor excellentie is welverdiend.

NUA heeft gedijen als een gevestigde universiteit, en heeft een nationale reputatie ontwikkeld als een innovatieve en creatieve academische gemeenschap, met een vast voornemen om beroepsgerichte, op praktijk gebaseerde cursussen aan te bieden die studenten ruimte geven om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun passie na te streven.

In het hart van al onze studenten. Kunstenaars, ontwerpers, makers. Ze hebben verschillende interesses en unieke perspectieven en delen een verlangen om uitgedaagd en geïnspireerd te worden. Leren van het verleden en vorm geven aan de toekomst.

Onze missie

NUA's missie is om de beste gespecialiseerde universiteit voor kunst, design, architectuur en media-studie in Europa te zijn, afgestudeerden van de hoogste kwaliteit te produceren en studenten en personeel te inspireren om excellentie te bereiken op het creatieve en culturele vlak.

Geschiedenis van Norwich University of the Arts

1845 De Norwich School of Design is in 1845 opgericht door de kunstenaars en aanhangers van de Norwich School of Painters, de enige Britse provinciale groep die een internationale reputatie voor landschapsschilderkunst heeft opgebouwd.
1965 Goedgekeurd om voorzieningen op graadniveau te bieden via het Diploma in Art and Design.
Vanaf 1965 Tweeling sterke punten in schilderen en grafisch ontwerp ontstaan, onder een groep van uitzonderlijke beoefenaars en leraren, die een stempel drukken op de nationale kunst- en ontwerpscène.
1975 Eerste BA Honours-opleidingen aangeboden, gevalideerd door de Council for National Academic Awards (CNAA).
1989 Great Yarmouth College of Art opgenomen in de school.
1993 Eerste MA-cursussen geïntroduceerd via een academische overeenkomst met Anglia Polytechnic.
1994 Opgenomen als een instelling voor hoger onderwijs, omgedoopt tot Norwich School of Art and Design.
1995 Eerste onderzoeksstudent geregistreerd voor promotieonderzoek.
2008 Verleende de bevoegdheid om graden tot Masters niveau toe te kennen en omgedoopt tot Norwich University College of the Arts.
2012 Verleende universitaire titel door de Privy Council en werd Norwich University of the Arts . Benoemt zijn eerste kanselier - de acteur Sir John Hurt.

Quality Assurance Agency controleert hoe universiteiten en hogescholen in Groot-Brittannië de norm van hun hogeronderwijsaanbod behouden.

De universiteit werd opgericht als een onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs op grond van artikel 121 van de Education Reform Act 1988 en is een erkende instantie met onderwezen graden toekennende bevoegdheden. De universiteit wordt gereguleerd door het Office for Students (OfS). Informatie over de status van de universiteit is te vinden op het OfS-register en op de lijst van erkende instanties die op de website van de Britse overheid (GOV.UK) zijn gepubliceerd. Het regelgevingskader van OfS treedt volledig in werking vanaf 1 augustus 2019. Vanaf 1 april 2018 tot 31 juli 2019 zal de universiteit onder de Overgangsregelingen van OfS vallen.

Locaties

Norwich

Norwich University of the Arts

Telefoonnr.
+44 (0)1603 610561

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden