Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Bij Newcastle University Business School streven we naar uitmuntendheid in onderwijs en onderzoek om een kans te creëren voor onze studenten, medewerkers en partners.

We maken deel uit van een elitegroep van Business Schools wereldwijd die een drievoudige accreditatie heeft van de drie internationaal erkende accreditatie-instanties: AACSB, AMBA en EQUIS.

Ons onderzoek is wereldwijd toonaangevend en we staan op de 14e plaats in het VK voor Research Power (REF 2014). We willen toonaangevend interdisciplinair onderzoek en innovatie leiden in de toekomst van het werk en toonaangevend leiderschap, met aantoonbare levendige samenwerkingsverbanden die nieuwe mondiale perspectieven en oplossingen bieden.

Wij zijn een multidisciplinaire Business School die studenten van het hoogste niveau ontwikkelt en hen voorbereidt om bedrijfsleiders van morgen te worden.

Visie en missie

Onze visie, missie en waarden ondersteunen ons personeel van wereldklasse en hoog vliegende studenten om onderzoeksgebieden en academische excellentie uit te breiden en de toekomst van de maatschappij en het bedrijfsleven te herdefiniëren.

Visie

Onze visie is om een internationaal gerenommeerde internationale Business School te zijn die excellentie levert in de Future of Work en leiders ontwikkelt voor een toekomst die zij kunnen vormgeven.

Missie

We inspireren nieuwe mondiale perspectieven in de toekomst van het werk en leiden naar leiderschap door levendige samenwerking en streven naar uitmuntendheid in onderzoek, innovatie en onderwijs om onze studenten, medewerkers en partners een kans te bieden om een verantwoordelijke toekomst voor het bedrijfsleven en de samenleving vorm te geven.

waarden

Uitmuntendheid

Onze toewijding om alle medewerkers in staat te stellen hun tweeledige ambities te realiseren om wereldwijd de leiding te nemen op het gebied van onderzoek, praktijk en wetenschappelijke ervaring, terwijl ze ook een uitstekende educatieve ervaring bieden voor onze studenten.

creativiteit

Creatief en innovatief zijn om kennis te vergroten en met de samenleving om te gaan om mondiale problemen aan te pakken.

botsing

Samenwerken met overheden, het bedrijfsleven, de industrie, de creatieve en culturele sector en gemeenschapsgroepen om de huidige en toekomstige uitdagingen voor de samenleving te identificeren en innovatieve ideeën en oplossingen te bieden die een verschil kunnen maken.

Onze stad

Newcastle is de kosmopolitische hoofdstad van het noordoosten van Engeland. Onze studentvriendelijke stad biedt sport, muziek, winkelen en kunst van wereldklasse in het centrum van de stad. Newcastle is een bloeiende stad en een topbestemming voor studenten en elk jaar trekt het meer dan 50.000 studenten uit de hele wereld.

Met betaalbaar wonen, iconische architectuur en geweldige vervoersverbindingen, is het geen wonder dat Newcastle werd uitgeroepen tot een top 100 studentenstad (* QS Best Student Cities 2018).

Newcastle University Business School

De Business School bevindt zich in een ontwikkeling van £ 50 miljoen en biedt geavanceerde faciliteiten, ontworpen met onze studenten in gedachten.

We zijn een centrum voor een waardevol netwerk van regionale, nationale en internationale thought leaders, alumni en toonaangevende professionals.

De school ligt op korte loopafstand van onze campus in het stadscentrum, vier universiteitsbibliotheken en studentenhuisvesting.

Uitgerust met:

  • een flexibele en toegewijde evenementensuite met een panoramisch uitzicht over de stad
  • vier grote collegezalen en 27 seminar / leslokalen
  • een reeks te boeken vergaderzalen voor personeel en studentengebruik
  • een multifunctionele ruimte waar studenten studie kunnen combineren met gezelligheid
  • een ruimte voor postdoctoraal onderzoek en MBA-studenten om te ontspannen en te netwerken met personeel
  • Wi-Fi door het hele gebouw, plus drie computerclusters met ongeveer 120 pc's en speciale Bloomberg-terminals
Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Newcastle University Business School

Onze boekhoudkundige, financiële en strategische beleggings MSc bereidt u voor op een carrière in management accounting, financiële planning of bedrijfsinvesteringen. ... [+]

Profiel

Onze boekhoudkundige, financiële en strategische beleggings MSc bereidt u voor op een carrière in management accounting, financiële planning of bedrijfsinvesteringen.

Strategische planning is het proces van een organisatie om zijn strategie of richting te bepalen en passende beslissingen te nemen over de toewijzing van middelen om zijn doelstellingen het best te bereiken.

De cursus bevat belangrijke elementen van finance en management accounting. Het biedt de nodige hulpmiddelen voor een kwantitatieve beoordeling van de bedrijfsprestaties en investeringsmogelijkheden.

De cursus is bedoeld voor afgestudeerden die een carrière willen ontwikkelen in:... [-]

Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
August 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle University Business School

Onze innovatieve Advanced International Business Management Dual Award-cursus is voor diegenen die streven naar een internationale carrière in bedrijfsbeheer. ... [+]

Profiel

Onze innovatieve Advanced International Business Management Dual Award-cursus is voor diegenen die streven naar een internationale carrière in bedrijfsbeheer.

Na afronding van deze cursus wordt u beloond met:

Advanced International Business Management MSc van de universiteit van NewcastleInternational Business Management MSc van de Universiteit van Groningen

De cursus behandelt de belangrijkste aspecten van ondernemen in een internationale context, waaronder:

strategisch management en organisatiehet managen van verschillende culturenfinancieel beheer en financieel risicoeconomie en marketingWat je zult leren

Je richt je op de vergelijkende analyses van landen, instellingen en culturen. Dit is in de context van de strategische besluitvorming van bedrijven in een internationale omgeving.... [-]

Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
August 2019
Voltijd
17 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle University Business School

Onze MSc Banking and Finance biedt u de vaardigheden en expertise om een carrière in de bank- en financiële marktsector na te streven. ... [+]

Profiel

Onze MSc Banking and Finance biedt u de vaardigheden en expertise om een carrière in de bank- en financiële marktsector na te streven.

Door de wereldwijde groei in de financiële dienstverlening is de vraag naar professionals met specialistische vaardigheden en competenties op het gebied van bankieren en financiën toegenomen. Deze cursus speelt in op trends en problemen in wereldwijde financiële dienstverleningsindustrieën.

Het bevat onderwerpen zoals:

retailbankinginvestment bankingvermogensbeheercentraal bankierenWat je zult leren

We zullen u leren hoe retail- en zakenbanken functioneren binnen financiële markten. U zult ook de rol van andere financiële tussenpersonen begrijpen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
August 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle University Business School

Onze E-Business (Information Systems) MSc combineert bedrijfsstrategieën, leidende technologie, ondernemerschap en gedrag van organisaties. Je ontwikkelt geavanceerde zak ... [+]

Profiel

Onze E-Business (Information Systems) MSc combineert bedrijfsstrategieën, leidende technologie, ondernemerschap en gedrag van organisaties. Je ontwikkelt geavanceerde zakelijke en technische vaardigheden om je carrière te differentiëren in de moderne zakelijke wereld. Dit omvat de strategische toepassing van cloud computing, informatiebeveiliging en andere hedendaagse technologieën.

Tijdens deze cursus studeer je in twee wereldklasse scholen aan de Universiteit van Newcastle. Newcastle University Business School verzorgt de cursus in samenwerking met de School of Computing Science, de nummer één school in Groot-Brittannië voor onderzoeksimpact in de samenleving zoals vermeld door de Britse overheid.... [-]

Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
August 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle University Business School

Onze MSc voor innovatie, creativiteit en ondernemerschap komt tegemoet aan de behoeften van op kennis gebaseerde, ondernemende en innovatiegedreven economieën over de hel ... [+]

Profiel

Onze MSc voor innovatie, creativiteit en ondernemerschap komt tegemoet aan de behoeften van op kennis gebaseerde, ondernemende en innovatiegedreven economieën over de hele wereld.

De cursus onderzoekt de strategieën en bedrijfsprocessen die innovatie, creativiteit en ondernemerschap in organisaties bevorderen.

Werkgevers proberen steeds meer ondernemende en creatieve mensen te werven. Onze cursus lijkt afgestudeerden te produceren die streven naar strategische rollen binnen de private en publieke sector. Je leert hoe je deze organisaties kunt leiden door middel van innovatieve verandering.

Als u van plan bent om innovatieve, creatieve en ondernemende rollen te zoeken, dan is deze cursus iets voor u. Waaronder:... [-]

Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
August 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle University Business School

Onze internationale financiële analyse MSc ontwikkelt een diepgaand inzicht in financiële rapportering en management in de context van de internationale financiële omgevi ... [+]

Profiel

Onze internationale financiële analyse MSc ontwikkelt een diepgaand inzicht in financiële rapportering en management in de context van de internationale financiële omgeving.

De wereldwijde economische crisis, opvallende bankfaillissementen en toegenomen regelgevend toezicht hebben het belang van goed financieel beheer en degelijke rapportering onderstreept. Deze cursus is speciaal ontwikkeld om aan deze behoefte te voldoen.

Het biedt u de kwantitatieve en kwalitatieve vaardigheden van analyse. U zult ook begrijpen hoe boekhoudkundige en financiële expertise met succes kan worden gecombineerd om de bedrijfsprestaties en -waardering te beoordelen.

De cursus is bedoeld voor management-, bedrijfs- of economiegediplomeerden die graag meer specialistische kennis willen opdoen met betrekking tot kwesties die verband houden met financiële analyse. Het is ook geschikt voor niet-zakelijke afgestudeerden met een goed rekenvaardigheidsniveau die financiële vaardigheden en inzicht willen ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
August 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle University Business School

Onze MSc voor operations, logistiek en supply chain management biedt diepgaande kennis van de belangrijkste gebieden waarop de activiteiten en supply chain zijn gebaseerd ... [+]

Profiel

Onze MSc voor operations, logistiek en supply chain management biedt diepgaande kennis van de belangrijkste gebieden waarop de activiteiten en supply chain zijn gebaseerd. U leert hoe u de bedrijfsprestaties kunt verbeteren met een geïntegreerde benadering van activiteiten, logistiek en supply chain management.

Organisaties zijn voortdurend op zoek naar manieren om kosten te besparen, productie- en distributietijden te verkorten en risico's beter te beheren. Hierdoor kunnen ze een concurrentievoordeel ontwikkelen en behouden.

De cursus is geschikt voor diegenen die een carrière willen nastreven in een van de operaties of algemeen management, waaronder:

operations, distributie en supply chain managementconsultancylogistiek en transport managementengineering, inkoop of kwaliteitsbeheerproductie managementmanagement accountingWat je zult leren... [-]
Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
August 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle University Business School

Onze Operations Management Dual Award houdt u bezig met de studie van operationeel beheer. Je zult verschillende zakelijke omgevingen en culturele contexten verkennen. ... [+]

Profiel

Onze Operations Management Dual Award houdt u bezig met de studie van operationeel beheer. Je zult verschillende zakelijke omgevingen en culturele contexten verkennen.

Na succesvolle afronding van de cursus, wordt u beloond met:

Operations en Supply Chain Management MSc van de universiteit van NewcastleTechnology Operations Management MSc van de Rijksuniversiteit Groningen

De cursus is geschikt voor diegenen die de noodzakelijke specialistische kennis en vaardigheden willen ontwikkelen om carrière te maken in:

operations managementtechnologie Managementvoorraadketenbeheeralgemeen bestuuroverleg plegenWat je zult leren

Je leert hoe je:

analyse van operationele functies in verschillende landenverschillende institutionele omgevingen begrijpeneen scherp oog ontwikkelen voor operationeel management binnen multinationale ondernemingen... [-]
Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
August 2019
Voltijd
17 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Newcastle University Business School

Onze Quantitative Finance and Risk Management MSc zal uw begrip van generalistische financiële kwesties ontwikkelen. Je ontwikkelt ook specialistische praktische vaardigh ... [+]

Profiel

Onze Quantitative Finance and Risk Management MSc zal uw begrip van generalistische financiële kwesties ontwikkelen. Je ontwikkelt ook specialistische praktische vaardigheden in kwantitatieve methodologie en risicobeheer.

Wereldwijde groei in de financiële dienstverlening heeft de vraag naar afgestudeerden met een goed begrip van generalistische financiële kwesties aangewakkerd, gecombineerd met specialistische vaardigheden in kwantitatieve methodologie en risicobeheer. Deze cursus voldoet aan deze vraag. Het bouwt voort op de gevestigde sterke punten van de Business School op het gebied van economie en financiën.

De cursus bevordert uw begrip van de:

rol van financiën in een moderne economiewerking en gedrag van financiële markten en beleggers... [-]
Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne
August 2019
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Barrack Road,5
NE1 4SE Newcastle upon Tyne, Engeland, Verenigd Koninkrijk