New College of the Humanities

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren aan het NCH?

Het New College of the Humanities (NCH), gevestigd in Bloomsbury, Londen, werd opgericht in 2011 en heeft een reputatie opgebouwd als een academische instelling van wereldklasse die toonaangevend is in het hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk.

In 2015 beschreef The Times NCH ​​als 'op maat gemaakt hoger onderwijs' en als zijnde 'in de voorhoede van een nieuw tijdperk, het academische equivalent van ruimtevaart', met ons één-op-één-tutorialsysteem dat NCH 'de voorsprong geeft' zelfs één-op-twee tutorialsysteem van Oxbridge op één cruciale manier '.

Liberale kunst-geïnspireerde niet-gegradueerden

NCH ​​biedt een uniek, op de liberale kunst geïnspireerd, initieel curriculum aan kleine groepen en via het één-op-één tutorialsysteem dat de gouden standaard is voor een humaniora-opleiding.

Studenten kiezen een gecombineerde graad van verdienste, bestaande uit een 'major' onderwerp en een gratis 'minor' onderwerp, uit twee willekeurige vakken: Kunstgeschiedenis, Economie, Engels, Geschiedenis, Single Honours Law LLB, Gecombineerde Honours Law LLB, Filosofie en Politiek

Alle studenten van NCH combineren hun studie met het verrijkende diploma van de universiteit, dat is ontworpen om de inzichten te bieden die nodig zijn om een ​​lonend en bevredigend leven te leiden en biedt uitzonderlijke professionele ontwikkelingskansen. Het NCH-diploma wordt toegekend aan afgestudeerden naast hun graad en onderscheidt hen van hun leeftijdgenoten door de verdieping van hun opleiding aan te geven.

Uitzonderlijk onderwijs

NCH-studenten profiteren van een van de beste verhoudingen tussen personeel en studenten in het hoger onderwijs in het VK en ervaren een minimum van 13 contacturen per week met onze academici. Ter vergelijking: humaniora en studenten sociale wetenschappen aan de Russell Group-universiteiten ervaren gemiddeld 9,85 contacturen per week HEPI, 2014).

Lesgeven op NCH wordt verzorgd door één-op-één tutorials, seminars voor kleine groepen en interactieve lezingen van tussen de 10 en 60 studenten, wat betekent dat alle stemmen worden gehoord en dat alle vragen worden besproken. Onze onderwijsfaculteit bestaat uit inspirerende en ervaren academici die een passie hebben voor lesgeven en actief zijn in onderzoek.

NCH's topdocent is van wereldklasse, zoals Simon Blackburn, Sir Partha Dasgupta, Richard Dawkins, Daniel C Dennett, AC Grayling, Bettany Hughes, Lawrence Krauss, Steven Pinker, Sir Christopher Ricks en Adrian Hartsuiker, die allemaal lesgeven en bijdragen aan de creatie en ontwikkeling van het curriculum in het College. Tussen hen leveren ze elk academisch jaar ongeveer 100 lezingen op NCH, waardoor onze studenten toegang hebben tot enkele van 's werelds grootste denkers die op het niet-gegradueerde niveau ongeëvenaard is.

Onze status

In 2015 overtroffen de resultaten van onze eerste afgestudeerden het landelijk gemiddelde, waarbij meer dan 30 procent een eerste klas diploma behaalde in een vakgroep geesteswetenschappen en meer dan 83 procent een hogere tweederangsgraad of hoger behaalde. * Bestemmingen inclusief Clifford Chance, Lambert Smith Hampton, Wit-Rusland Free Theatre, Deloitte, Porsche, Diageo en de British Council. Anderen vorderden naar postdoctorale studie aan de beste universiteiten, waaronder de Universiteit van Oxford, UCL en LSE.

Sinds de oprichting van het College heeft NCH een reputatie opgebouwd voor het leveren van een ongeëvenaarde universiteitservaring. In 2015 ontving NCH de beste 'Cursus'

* In 2014 behaalde 20 procent van de studenten in het Verenigd Koninkrijk een eerste klas diploma, 72 procent behaalde een hogere tweederangsgraad of hoger (HESA).

Postdoctorale studie

NCH ​​heeft een reputatie opgebouwd als een academische instelling van wereldklasse die toonaangevend is in het hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. Onze studenten zijn enkele van 's werelds meest onderzoekende geesten en hebben een passie voor leren. Studeren aan het NCH is een verrijkend streven, zowel persoonlijk als professioneel, en we beschouwen postdoctorale studenten als een integrale rol in de voortdurende ontwikkeling van onze levendige collegiale gemeenschap.

Onze MA-programma's bevorderen geavanceerde vaardigheden op het gebied van kritische ondervraging, informatieverzameling, synthese en analyse, en mondelinge en schriftelijke communicatie. Afgestudeerden zullen waarschijnlijk een onderzoeksgraad en een academische carrière nastreven, of bredere arbeidskansen in een waaier van diverse industrieën.

Onze afgestudeerden

NCH ​​biedt een intensieve leerervaring en enorme mogelijkheden voor individuele groei. Studenten die ervoor kiezen om aan het College te studeren, ontwikkelen zich tot betrouwbare, goed afgeronde, welsprekende personen met een capaciteit voor onafhankelijk kritisch denken en intellectueel debat, indrukwekkende onderzoeksvaardigheden, een scala aan interesses en passies, en een goed begrip van hoe ze hun studies kunnen toepassen op de wereld als geheel.

Het kaliber en de diversiteit van bestemmingen van de eerste afgestudeerden van het College tonen de academische en reële waarde van de toonaangevende aanpak van de Academie voor een breder, dieper, rigoureuzer hoger onderwijs.

Locaties

Londen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden