Nottingham Trent University School of Social Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School of Social Sciences bevordert de excellentie in het hoger onderwijs, onderzoek en consultancy. Wij bieden een breed scala aan cursussen op bachelor-, master en professioneel niveau.

Studenten kunnen cursussen die zijn ontworpen in samenwerking met beroepsorganisaties en externe organisaties in de publieke en private sector te kiezen.

Hier in het School of Social Sciences, Willen we een verschil maken voor de samenleving en het leven van mensen binnen te maken.

Onze missie is:

Een School of Social Science waarvan het personeel, studenten en afgestudeerden te verrijken en de invloed op het leven van individuen, gemeenschappen en samenlevingen

Onze visie is:

  • Een cultuur die de diversiteit van al onze gemeenschappen waarden, en publiceert en viert uitmuntendheid in alles wat we doen te bevorderen.
  • Een levendige en inclusieve leeromgeving en leraren gegrond in wetenschap, onderzoek en beroepspraktijk te creëren.
  • Nationaal en internationaal erkend te worden voor onze theoretisch geïnformeerd en toegepast onderzoek.
  • Aan lokale, nationale en internationale samenwerkingsverbanden die kennis vorm, beleid en praktijk te ontwikkelen.
  • Om de inzetbaarheid van onze studenten te maximaliseren door middel van ons curriculum en betrokkenheid met onze externe partners.

Academische afdelingen

Politiek en Internationale Relaties

Het Departement voor Politiek en Internationale Betrekkingen heeft uitstekende ratings ontvangen en heeft een actieve en levendige onderzoekscultuur, waardoor een hoge kwaliteit-onderzoek op de hoogte modules en cursussen.

psychologie

Psychologie is erkend voor het onderwijs excellentie, terwijl ook het hebben van een sterke nationale en groeiend internationaal onderzoek profiel.

Onze undergraduate cursussen, postdoctorale psychologie conversie programma's en onze MSc Forensische Psychologie worden alle geaccrediteerd door de British Psychological Society.

Maatschappelijk Werk en gezondheid

Het ministerie van Maatschappelijk Werk en gezondheid brengt een team van medewerkers uit een reeks van academische en professionele achtergronden op het gebied van maatschappelijk werk, volksgezondheid en sociale zorg.

Het team streeft naar excellentie in onderwijs en onderzoek, met behoud van nauwe samenwerking met organisaties.

sociologie

De afdeling Sociologie biedt cursussen op het gebied van de sociologie, criminologie, jeugd en loopbaanbegeleiding.

Deze onderwerpen zijn allemaal bezig met het kritisch denken over de sociale wereld waarin we leven en de ondersteuning en bescherming van mens en milieu tussen en binnen complexe en diverse contexten.

ethiek

In de School of Social Sciences We zijn toegewijd aan de ethische bestuur van het onderzoek. Alle onderzoeksprojecten dat het personeel te betrekken moet de goedkeuring van het hebben College Research Ethics Committee (CREC) Voordat er gegevens kunnen worden verzameld en / of geanalyseerd. Daarnaast worden alle promovendi nodig is om een ​​aanvraag in te dienen om CREC ethische speling veilig te stellen voor het onderzoek betrokken zijn bij hun studie.

Voor onderwezen cursussen ethische goedkeuring is vereist voor die elementen van de programma's die de planning en uitvoering van het onderzoek door studenten te betrekken. Het beheer van de ethiek kunnen komen in de vorm van expliciete protocollen die studenten moeten volgen, terwijl die zich bezighouden met het verzamelen van gegevens, of kan een volledige indiening door de student Research Ethics Committee van de School nodig. Het laatste geval is het gebruikelijk dat laatste jaar onderzoeksprojecten. Waar studenten betrokken zijn in het leren over onderzoeksmethoden ze worden ook ondersteund in het leren hoe de ethische kwesties die zich kunnen voordoen te behandelen. Deze focus op onderzoek ethiek weerspiegelt onze inzet voor de bevordering van de sociale verantwoordelijkheid binnen de sociale wetenschappen.

Beurzen

De School of Social Sciences zijn blij om een ​​aantal royale beurzen en loyaliteit regelingen bieden. Bezoek http://www.ntu.ac.uk/s3scholarships voor meer informatie.

Open evenementen

Kom eens langs om een ​​van onze open events om onze brede waaier van de postdoctorale en professionele cursussen te ontdekken, ontmoet onze academisch personeel en meer te weten over de kosten en de financieringsmogelijkheden. Bezoek http://www.ntu.ac.uk/s3openevent om uit te vinden meer en boek uw plaats.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk MA » Bekijk MSc »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Ma Geavanceerde Sociale Werkpraktijk

Campus Voltijd August 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

De MA Geavanceerde Social Work Practice is een flexibele cursus die u biedt, als een geregistreerde maatschappelijk werker, een geïntegreerde academische en professionele kwalificaties op het gebied van de volwassen en kinderopvang maatschappelijk werk. [+]

De ma geavanceerde sociale werkpraktijk is een flexibele cursus die u biedt, als een geregistreerde maatschappelijk werker, een geïntegreerde academische en professionele kwalificaties op het gebied van de volwassen en kinderopvang maatschappelijk werk. Als een maatschappelijk werker, wordt u belast met ingrijpen in het leven van mensen die kwetsbaar zijn. U bent verplicht om beslissingen die van invloed kan zijn op zowel het individu en de samenleving te maken. Deze cursus biedt u een flexibele toegang tot een reeks van modules - relevant op welk stadium van je carrière bent u op - en zal u uit te rusten met de essentiële vaardigheden die nodig zijn voor de huidige praktijk. Waarom de MA Uitgebreid Social Work Practice kiezen? Dit is een ideale gelegenheid voor continue professionele ontwikkeling, die uw voortgezet inschrijving bij de Health and Care Professions Raad als een gekwalificeerde beoefenaar die inzet voor en betrokkenheid bij CPD heeft aangetoond zal ondersteunen. De cursus is ontworpen om aan de eisen van de professionele mogelijkheden Framework en de Health and Care Professions Raad Standards of Proficiency voldoen. De modulaire levering van de cursus kunt u uw leren te ontmoeten op een tijd en tempo dat zinvol is voor u en uw professionele ontwikkeling in uw loopbaan ondersteunen. Huidige beoefenaars kan een master diploma te verwerven, terwijl het maken van een originele bijdrage aan kennis en inzicht in hun gekozen gebied van de beroepspraktijk. U wordt gegeven door enthousiaste en deskundige medewerkers die putten gevestigde deskundigheid, interesses en professionele ervaring. Elke... [-]

Ma In De Criminologie

Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze master is gebaseerd op de expertise van het personeel met een gevestigde reputatie in het veld. Docenten hebben een breed scala van onderzoek belangen en ze zijn actief betrokken bij de Nottingham Crime Research Unit en het Centrum voor de Studie en Vermindering van Hate Crimes. [+]

Deze master is gebaseerd op de deskundigheid van het personeel met een gevestigde reputatie in het veld. Docenten hebben een breed scala van onderzoek belangen en ze zijn actief betrokken bij de Nottingham Crime Research Unit en het Centrum voor de Studie en Vermindering van Hate Crimes. Deze gespecialiseerde eenheden zijn gelegen binnen de divisie en het gedrag van hoge kwaliteit toegepast criminologische en strafrechtelijk onderzoek. De cursus biedt een unieke theoretische en beleid oriëntatie van de criminologie. De nadruk van het beleid is speciaal ontworpen om een ​​meer beroepsgerichte relevante programma van masterniveau studie die meer relevant zijn voor studenten op zoek naar een beleidsgericht carrière in het ministerie van Binnenlandse Zaken, de overheid kantoor van de regio's, de lokale overheid en de criminaliteit en overlast vermindering partnerschappen zullen bieden . De Criminologie team nodigt regelmatig gerenommeerde experts en professionals om de universiteit om een ​​inzicht te geven in hun specialistische kennis en ervaringen. Afgelopen sprekers hebben opgenomen hoofdinspecteur Paul Giannasi, Programma Manager van de Cross-Governmental Hate Crime Strategie en Len Jackson, OBE Interim voorzitter van de Independent Police Complaints Commission. Waarom de MA Criminologie kiezen? Krijgen een kritische en gefundeerde analyse van de criminologie, strafrecht en vermindering van de criminaliteit. Afgestudeerd met een uitgebreid beroepsgerichte relevante en beleidsgericht, kennis van de criminaliteit en de reacties op criminaliteit, op basis van voorbeelden uit de hele wereld. Hoor van uitgenodigde deskundigen en professionals die inzicht geven in hun specialistische kennis en ervaringen. Ontwikkel een kritisch bewustzijn van de huidige filosofische,... [-]

Ma In De Politiek

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus biedt u de mogelijkheid om politiek te studeren op een gevorderd en gespecialiseerd niveau, met nadruk op de wisselwerking tussen de nationale, regionale en mondiale arena. De onderbouwing thema van de MA De politiek is de deelname - een probleem dat heeft, en ziet er waarschijnlijk blijven een belangrijk debat in politieke discours zijn. [+]

Deze cursus biedt u de mogelijkheid om politiek te studeren op een gevorderd en gespecialiseerd niveau, met nadruk op de wisselwerking tussen de nationale, regionale en mondiale arena. De onderbouwing thema van de MA Politics is deelname - een probleem dat heeft, en ziet er waarschijnlijk blijven een belangrijk debat in politieke discours zijn. Tijdens de cursus zult u de unieke kans om dit thema te verkennen door middel van een combinatie van wetenschappelijk onderzoek vaardigheden met een periode van leren op het werk hebben - hetzij via bestaande links die je zou kunnen hebben met een organisatie / instelling, of door middel van in de loop contacten gelegd. Wij verwelkomen toepassingen uit het Verenigd Koninkrijk, de EU en internationale studenten. Waarom de MA Politiek aan NTU kiezen? Krijgen een geavanceerde en kritisch inzicht in de discipline, terwijl het verbeteren van uw onderzoek en inzetbaarheid vaardigheden. Leren uit onderzoek actieve medewerkers die beschikken over een bewezen track record leveren van een hoge kwaliteit student ervaring. Ontdek de mogelijkheden van het werken samen met personeel op specifieke projecten die verband houden met PhD Scholarship Scheme de vice-kanselier. Integreer jezelf in NTU's onderzoek cultuur door het bijwonen van de politiek en internationale betrekkingen Divisional Research Seminars en jaarlijkse Alternatieve Futures conferentie NTU's. Carrière Terwijl de primaire doelstellingen van een universitaire opleiding traditioneel intellectuele aard en die specifiek zijn voor het onderwerp (s) in studie zijn, NTU beseft het belang van de rol van het hoger onderwijs in de opleiding van afgestudeerden te... [-]

Ma In De Sociologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

De MA sociologie aan NTU heeft een kenmerkende en gespecialiseerde focus op Public Sociology. Dit is een cursus waarmee u de theorie, onderzoek en praktijk te koppelen, het ontwikkelen van een grondige kennis en inzichten evenals krijgen de praktische ervaring die nodig is om uw vaardigheden te bouwen als een openbare Socioloog. [+]

De cursus biedt u een opwindende kans om sociologie te studeren op een gevorderd en gespecialiseerd niveau met een opvallende aandacht voor de traditie en eigentijdse vormen van openbaar sociologie. De MA sociologie aan NTU heeft een kenmerkende en gespecialiseerde focus op Public Sociology. Dit is een cursus waarmee u de theorie, onderzoek en praktijk te koppelen, het ontwikkelen van een grondige kennis en inzichten evenals krijgen de praktische ervaring die nodig is om uw vaardigheden te bouwen als een openbare Socioloog. Openbare Sociologie ontwaakt en machtigt uw sociologische verbeelding door het aansluiten van wat je studie met de sociale vraagstukken en uitdagingen van de hedendaagse civil society. Het geeft je niet alleen de mogelijkheid om geavanceerde en specialistische kennis van de sociologische theorie en onderzoek: het ondersteunt en daagt je uit om deze kennis te gebruiken op een manier die rechtstreeks ten goede anderen. De cursus is ontworpen en door academische professionals met deskundigheid geleverd in het uitvoeren van onderzoek voor en met veel verschillende klanten, groepen en gemeenschappen. Openbare Sociologie verder reikt dan de universiteit, het creëren van de ruimtes waar academici, studenten en divers publiek kunnen ondervragen en sociologisch onderzoek en methoden toe te passen om echte wereld situaties. Vanaf de eerste dag van de cursus, zal je wat je leert in de klas aan de diverse 'publiek' van Nottingham en daarbuiten, het verkrijgen van waardevolle ervaring door middel van modules die benadrukken het werken met de gemeenschappen, die betrokken zijn bij lokale en nationale beleidsmakers en... [-]

Ma In Het Sociaal Werk

Campus Voltijd 2 jaar January 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

De MA Maatschappelijk Werk is een twee jaar full-time cursus die start in januari 2018. Het is ontworpen voor degenen die een diploma en ervaring in de gezondheidszorg en sociale zorg Werk veld en willen een gekwalificeerde maatschappelijk werker geworden en biedt de mogelijkheid om zowel de studie en werk in kinderen en gezinnen Maatschappelijk Werk en Adult Social Work. [+]

De MA Maatschappelijk Werk is een twee jaar full-time cursus die start in januari 2018. Het is ontworpen voor degenen die een diploma en ervaring in de gezondheidszorg en sociale zorg Werk veld en willen een gekwalificeerde maatschappelijk werker geworden en biedt de mogelijkheid om zowel de studie en werk in kinderen en gezinnen Maatschappelijk Werk en Adult Social Work. De MA Maatschappelijk Werk is een twee jaar full-time baan, ontworpen voor degenen die een diploma en ervaring op het gebied van Werk Gezondheid en Sociale Zorg en willen een gekwalificeerde maatschappelijk werker geworden. Het biedt de mogelijkheid om zowel de studie en werk in kinderen en gezinnen Maatschappelijk Werk en Adult Social Work geeft u de vrijheid om je carrière begeleiden de manier waarop u wilt. Deze cursus start in januari 2018. Deze cursus is goedgekeurd door de Health and Care Professions Council en dus personen die met succes de cursus komen in aanmerking voor een aanvraag voor registratie bij de Health and Care Professions Council. Wij werken nauw samen met werkgevers in de wettelijke en onafhankelijke sectoren te zorgen dat onze inhoud van de cursus een focus op de mensen het recht om de diensten te gebruiken behoudt. Het helpt ook om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor de beroepspraktijk wanneer u in aanmerking komt. Het onderwijs wordt uitgevoerd door personeel dat uit een reeks van professionele achtergronden en wordt ondersteund door onderzoek, waardoor u met een goede balans tussen academische en toegepaste educatieve ervaringen. Carrière... [-]

MA In International Relations

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

De MA in Internationale Betrekkingen is ontworpen om mondiale bewustwording, inzicht in de complexiteit van de hedendaagse internationale arena, en een gevoel van hoe het beleid een snelle, geavanceerde verandering kan pakken. [+]

De MA in Internationale Betrekkingen is ontworpen om mondiale bewustwording, inzicht in de complexiteit van de hedendaagse internationale arena, en een gevoel van hoe het beleid een snelle, geavanceerde verandering kan pakken. Lesgeven op de cursus is van een echt internationaal team en trekt een cohort uit de hele wereld. Hierdoor kunt u veel verschillende internationale gezichtspunten te overwegen en biedt een grondig holistische leerervaring. U krijgt een geavanceerde en kritisch inzicht in Internationale Betrekkingen theorieën, beleid en praktijken te krijgen. Studenten op deze cursus al hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan seminars, workshops en gezamenlijke werk met studenten van andere postdoctorale opleidingen. Dit biedt mogelijkheden voor u om te ontmoeten en communiceren met onze bloeiende onderzoeksgemeenschap. -Onderzoek geïnformeerd onderwijs Lesgeven op de cursus is rechtstreeks afkomstig uit regionaal gericht onderzoek krachten in het Midden-Oosten, Noord-Afrika, Azië, het Indiase subcontinent en Europa. Dit onderzoek voedt direct in de cursus zodat u om te leren over de laatste ontwikkelingen op dit gebied van het wereldberoemde experts. Je toekomstige carrière Door de natuur, de Internationale Betrekkingen onderwerp streeft ernaar om uw Global Citizenship kenmerken te bevorderen met de focus van de discipline op openheid naar de wereld, en de focus op duurzaamheidsvraagstukken. Daarnaast is de kennis en vaardigheden die je te bereiken zijn over het algemeen degenen die de werkgevers in een verscheidenheid van de verschillende sectoren te zoeken, wat betekent dat als een Internationale Betrekkingen afstuderen moet je een goede kans om jezelf om geschikte werkgevers bevorderen. Als Internationale... [-]

Pg CERT / Ma Loopbaanontwikkeling

Online en Campus gecombineerd Voltijd 6 - 18 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

Deze cursus is ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden, kwaliteiten en kennis van een beroepsbeoefenaar die werkzaam zijn in de sector loopbaanontwikkeling en employability. [+]

De MA / PG Cert Career Development cursus is ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden, kwaliteiten en kennis van een beroepsbeoefenaar die in de ontwikkelingssector carrière, zodat u aan de behoeften van klanten te kunnen voldoen in een verscheidenheid van instellingen. De cursus is afgestemd op de behoeften van de studenten die aan de werkgelegenheid in te voeren binnen de sector, evenals die reeds in loopbaanontwikkeling of aanverwante rollen gebruikt. In plaats van te committeren aan de volledige MA, kunt u ervoor kiezen om een ​​postgraduaat getuigschrift (PG Cert) in Career Development bestuderen. Die studeren op de full-time MA zal de mogelijkheid van het voltooien van de kwalificatie in de Career Development (QCD) award geaccrediteerd door de Career Development Institute (CDI) beroepsorganisatie hebben. Waarom kiezen voor de MA / PG Cert Career Development? NTU is met succes het onderwijs loopbaanbegeleiding cursussen sinds 1973, en heeft een sterke nationale reputatie op dit gebied vastgesteld. U zult genieten van een breed spectrum van de hedendaagse denken en debat over loopbanen onderwijs, informatie, advies, begeleiding en coaching, en je zult de vaardigheden ontwikkelen om een ​​positieve impact op de sector en het beroep te maken. Het curriculum biedt flexibiliteit - je hebt de keuze van het full-time studeren of door blended learning, en er zijn module opties om u te helpen specialismen te ontwikkelen. Deze cursus is ideaal als u op zoek bent om werk te vinden in de sector, of al werkzaam zijn in een loopbaanontwikkeling of verwante rol... [-]

MSc

Msc / PGDip In De Psychologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Onze British Psychological Society (BPS) conversie cursussen zijn bedoeld voor afgestudeerden van andere disciplines die wensen om een ​​carrière na te streven [+]

Onze British Psychological Society (BPS) conversie cursussen zijn bedoeld voor afgestudeerden van andere disciplines die wensen om een ​​carrière in de psychologie na te streven, maar waarvan de eerste graad wordt niet door de BPS erkend. Toetreding tot de MSc Psychologie u niet nodig om een ​​psychologie gestudeerd hebben eerder. De MSc Psychologie en PGDip Psychologie zijn British Psychological Society (BPS) goedgekeurd omscholingscursussen. Ze zijn bedoeld voor afgestudeerden van elke discipline, waarvan de eerste (dwz undergraduate) graad wordt niet door de BPS erkend. Succesvolle afronding van beide kwalificatie verleent de Graduate Basis voor Chartered lidmaatschap (GBC) met de BPS. MSc Psychologie is een 180-credit kwalificatie die geen eerdere ervaring of studie psychologie vereist. PGDip is een 120-credit kwalificatie die vereist dat je al 60 studiepunten van de studie in de psychologie hebben afgerond. De PG Dip en MSc-studenten samen geleerd met de MSc-studenten die hun aanvullende modules uit termijn van twee en later. Dit betekent dat, ervan uitgaande dat u voldoet aan de toelatingscriteria voor zowel cursussen, is het gemakkelijk om van de ene naar de andere op elk punt in de eerste termijn. Deze cursus trekt een bereik van studenten met inbegrip van degenen die onlangs hebben afgerond een bachelordiploma in een andere dan de psychologie of een niet-geaccrediteerde graden en ook kandidaten die afkomstig zijn van banen in de publieke en private sector, die op zoek zijn naar een carrière verandering onderhevig . Accreditatie door de British Psychological Society (BPS) Deze cursus wordt door de BPS erkend als... [-]

Msc En MREs In Psychologisch Onderzoek Methoden

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Onze MSc / MREs Psychologisch Onderzoek Methoden biedt uitgebreide training voor mensen op zoek naar een breed scala ontwikkelen [+]

Onze MSc / MREs Psychologisch Onderzoek Methoden biedt uitgebreide training voor mensen op zoek naar een breed scala van overdraagbare vaardigheden om onafhankelijk onderzoek en verder relevant te ontwikkelen. Waarom deze cursus te kiezen? De MSc en MREs Psychologisch Onderzoek Methoden is speciaal ontworpen om afgestudeerden in de psychologie of aanverwante disciplines voor te bereiden; - Een promotie; - Onderzoek gerelateerde carrières in academische of toegepaste psychologische disciplines; en - een loopbaan in die data handling en analytische vaardigheden zijn van belang. Studenten de cursus ook als een middel ter verbetering van hun onderzoek vaardigheden ter voorbereiding op verdere opleiding als professioneel psycholoog (vaak als een klinische of educatieve psycholoog). Beide awards zijn gelijkwaardig, hoewel de MSc heeft een grotere aangeleerd component, terwijl de MRes legt meer nadruk op het uitvoeren van onafhankelijk onderzoek. Misschien wilt u van toepassing zijn op de MSc in Psychological Research Methods in eerste instantie en daarna kunt u een keuze van de gunning later te maken, in combinatie met de cursus Leider en docententeam. Toelatingseisen - U krijgt een bachelordiploma (minimaal 2,1) in de psychologie of een nauw verwante discipline nodig hebben; of andere erkende gelijkwaardige kwalificatie. - Kandidaten zonder dergelijke kwalificaties zal op individuele basis worden overwogen, maar zal moeten aantonen hoe hun ervaringen en kennis hen in staat stelt om deze cursus te studeren op masterniveau in hun Persoonlijke verklaring. - Goede prestaties in onderzoeksmethoden en statistiek klassen en / of bij de uitvoering en de presentatie van een onderzoek zijn waarschijnlijk... [-]

Msc In Cyberpsychology

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Onze MSc Cyberpsychology degree biedt u de mogelijkheid om de relevante academische en professionele vaardigheden te ontwikkelen om een ​​succesvolle carrière op het gebied van cyberpsychologie, de psychologische studie van internet en digitale technologieën te starten. De cursus is ontworpen voor zowel psychologen als afgestudeerden van andere gerelateerde disciplines, bijvoorbeeld media of IT. Het kan interessant zijn als u een carriere in cyberpsychologie wilt nastreven, ofwel in elke organisatie die gebruik maakt van een vorm van cyberpsychologie (dat wil zeggen een web-aanwezigheid) of in onderzoek of academie. [+]

Onze MSc Cyberpsychology degree biedt u de mogelijkheid om de relevante academische en professionele vaardigheden te ontwikkelen om een ​​succesvolle carriere in cyberpsychologie, de psychologische studie van internet en digitale technologieën te starten. Deskundigen op het gebied van cyberpsychologie, internet en technologie leveren de cursus af. De cursus is ontworpen voor zowel psychologen als afgestudeerden van andere gerelateerde disciplines, bijvoorbeeld media of IT. Het kan interessant zijn als u een carriere in cyberpsychologie wilt nastreven, ofwel in elke organisatie die gebruik maakt van een vorm van cyberpsychologie (dat wil zeggen een web-aanwezigheid) of in onderzoek of academie. Studenten krijgen waardevolle eerstehandse praktijkervaring door de voltooiing van acht weken werkgebaseerd leren als cyberpsycholoog in een cyber-industrie of andere professionele werkplek. U profiteert ook van carriereadvies en mentoring gedurende de loop van de cursus. Deze graad is beschikbaar als zowel een voltijdse als een deeltijdse optie. Waarom kies de MSc Cyberpsychology? Deze cursus biedt u de basis voor de volgende fase van uw academische en professionele ontwikkeling en een solide kader voor een professionele loopbaan in cyberpsychologie of geassocieerde beroepen. U ontwikkelt uw kennis van cyberpsychologie theorie en praktijk en verken de ethische, culturele, politieke en juridische problemen die voortvloeien uit cyberpsychologische praktijk en onderzoek. U zult ook door middel van een op werk gebaseerde leermogelijkheid waardevolle ervaring opdoen als een cyberpsychologie-practicum, en zal een onderzoeksproject over een cyberpsychologie thema van uw keuze voltooien. Een ondersteunende en actieve onderzoeksomgeving Gedurende de cursus profiteert u van onderzoeksinformatie. Lees meer over ons psychologisch onderzoek.... [-]

Msc In De Forensische Psychologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

Dit British Psychological Society geaccrediteerd Forensische psychologie Master is ontworpen om de psychologie afgestudeerden met de academische kennis en praktische vaardigheden te bereiden [+]

Deze British Psychological Society Geaccrediteerd Forensische psychologie Masters is ontworpen om de psychologie afgestudeerden voor te bereiden met de academische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om praktisch werk en onderzoek binnen een forensische context te voeren. Waarom deze cursus te kiezen? Het is geaccrediteerd door de British Psychological Society. Dit betekent dat door het verkrijgen van de masteropleiding Forensic Psychology u ook het voltooien van de eerste fase in je professionele opleiding vereist door de BPS om een ​​gekwalificeerde arts in het gebied van de forensische psychologie (Chartered forensisch psycholoog) geworden. De focus op het mengen van onderzoek en praktische ervaring wordt weerspiegeld in het programma Team, dat bestaat uit forensische artsen of wetenschappers die hebben elk aanzienlijke ervaring in het werken met daders en slachtoffers in een reeks van forensisch contexten in het Verenigd Koninkrijk. Verbonden aan de masteropleiding Forensic Psychology is de seksuele misdrijven en wangedrag Research Unit (SOCAMRU), waarin een groep van actieve onderzoekers momenteel bezig met gezamenlijk werk met bevat: - HM Gevangenis Dienst - de politie - de National Health Service (NHS) - hoge Secure Ziekenhuizen. Becoming een Chartered forensisch psycholoog Om in aanmerking voor Chartered forensisch psycholoog status die je nodig hebt om een ​​Graduate Lid van de Vereniging met de Graduate Basis voor Chartered lidmaatschap en hebben met succes een Society geaccrediteerde MSc in Forensic Psychology, die deze cursus geeft verkrijgen geworden. Met deze cursus afgerond, zal je nodig hebt om een ​​kwalificatie te voltooien Forensic Psychology Fase 2 (QFP fase... [-]

Msc In De Toegepaste Kinderpsychologie

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham +1 more

De MSc in de Toegepaste Psychologie Kind kijkt naar de gevorderde studie van de psychologische ontwikkeling met betrekking tot kinderen en adolescenten. Het richt zich op de gevolgen van psychologische theorie en onderzoek voor beleid en praktijk in een heel scala van toegepaste instellingen, bijvoorbeeld, onderwijs, klinische en sociale contexten. [+]

De MSc in Applied Child Psychology kijkt naar de gevorderde studie van de psychologische ontwikkeling met betrekking tot kinderen en adolescenten. Het richt zich op de gevolgen van psychologische theorie en onderzoek voor beleid en praktijk in een heel scala van toegepaste instellingen, bijvoorbeeld, onderwijs, klinische en sociale contexten. Over de MSc Applied Child Psychology cursus De MSc Applied Child Psychology combineert een diepgaande kritische evaluatie van de huidige theorie met betrekking tot de psychologische ontwikkeling bij kinderen en adolescenten met een voortgezette opleiding in relevante onderzoeksmethoden. De gevolgen van psychologische theorie voor beleid en praktijk op diverse terreinen, waaronder onderwijs, klinische en sociale contexten worden ook beschouwd. Dit een ideale cursus voor iedereen die een carrière die inhoudt dat het werken met kinderen of voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het beveiligen van een doctoraatsopleiding plaats in onderwijspsychologie. Een ondersteunende en actieve onderzoeksomgeving Zult u in de loop profiteren van onderzoek geïnformeerd onderwijs. U bent wellicht geïnteresseerd in het vinden van informatie over onze ontwikkeling, internationale en Sociaal Betrekkingen onderzoeksgroep, Taal en Psycholinguïstiek onderzoeksgroep en ernstige spraak- en taalmoeilijkheden Research Unit. Psychologie aan NTU heeft een gevestigde reputatie internationaal onderzoek en is een van de top stijgers in de REF 2014 onderzoek rankings. De 2014 Assessment toonde ook: 60% van onze onderzoeksresultaten werden beschouwd als internationaal uitstekend of wereldleider in REF 2014 100% van ons onderzoek impact internationaal uitstekend met 73% omschreven als wereldleider Ons onderzoek impact en output is het hoogste van alle Britse afdeling psychologie met een... [-]

MSc Psychology in Clinical Practice

Campus Voltijd 1 - 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Nottingham

[+]

Deze cursus is ontworpen om u te voorzien van een kritisch inzicht in de theorie en praktijk van de klinische psychologie en de organisatorische en sociale context van de klinische psychologie diensten. De MSc Psychologie in Clinical Practice bestaat uit 180 studiepunten afgerond binnen één academiejaar en elke module in de cursus is verplicht. U vindt er een klinisch onderzoek en stage te ondernemen naast een reeks van geleerd modules. Modules kunnen zijn: Stage en Clinical Research Project Professionele Clinical Practice Geavanceerde Experimentation and Statistics Kwalitatief Onderzoek Ontwerp en Analyse [-]

Contact
Bezoekadres
School of Social Sciences
Nottingham Trent University
Burton Street

Nottingham, Engeland, NG1 4BU GB