Nottingham Trent University School of Social Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School of Social Sciences bevordert de excellentie in het hoger onderwijs, onderzoek en consultancy. Wij bieden een breed scala aan cursussen op bachelor-, master en professioneel niveau.

Studenten kunnen cursussen die zijn ontworpen in samenwerking met beroepsorganisaties en externe organisaties in de publieke en private sector te kiezen.

Hier in het School of Social Sciences, Willen we een verschil maken voor de samenleving en het leven van mensen binnen te maken.

Onze missie is:

Een School of Social Science waarvan het personeel, studenten en afgestudeerden te verrijken en de invloed op het leven van individuen, gemeenschappen en samenlevingen

Onze visie is:

  • Een cultuur die de diversiteit van al onze gemeenschappen waarden, en publiceert en viert uitmuntendheid in alles wat we doen te bevorderen.
  • Een levendige en inclusieve leeromgeving en leraren gegrond in wetenschap, onderzoek en beroepspraktijk te creëren.
  • Nationaal en internationaal erkend te worden voor onze theoretisch geïnformeerd en toegepast onderzoek.
  • Aan lokale, nationale en internationale samenwerkingsverbanden die kennis vorm, beleid en praktijk te ontwikkelen.
  • Om de inzetbaarheid van onze studenten te maximaliseren door middel van ons curriculum en betrokkenheid met onze externe partners.

Academische afdelingen

Politiek en Internationale Relaties

Het Departement voor Politiek en Internationale Betrekkingen heeft uitstekende ratings ontvangen en heeft een actieve en levendige onderzoekscultuur, waardoor een hoge kwaliteit-onderzoek op de hoogte modules en cursussen.

psychologie

Psychologie is erkend voor het onderwijs excellentie, terwijl ook het hebben van een sterke nationale en groeiend internationaal onderzoek profiel.

Onze undergraduate cursussen, postdoctorale psychologie conversie programma's en onze MSc Forensische Psychologie worden alle geaccrediteerd door de British Psychological Society.

Maatschappelijk Werk en gezondheid

Het ministerie van Maatschappelijk Werk en gezondheid brengt een team van medewerkers uit een reeks van academische en professionele achtergronden op het gebied van maatschappelijk werk, volksgezondheid en sociale zorg.

Het team streeft naar excellentie in onderwijs en onderzoek, met behoud van nauwe samenwerking met organisaties.

sociologie

De afdeling Sociologie biedt cursussen op het gebied van de sociologie, criminologie, jeugd en loopbaanbegeleiding.

Deze onderwerpen zijn allemaal bezig met het kritisch denken over de sociale wereld waarin we leven en de ondersteuning en bescherming van mens en milieu tussen en binnen complexe en diverse contexten.

ethiek

In de School of Social Sciences We zijn toegewijd aan de ethische bestuur van het onderzoek. Alle onderzoeksprojecten dat het personeel te betrekken moet de goedkeuring van het hebben College Research Ethics Committee (CREC) Voordat er gegevens kunnen worden verzameld en / of geanalyseerd. Daarnaast worden alle promovendi nodig is om een ​​aanvraag in te dienen om CREC ethische speling veilig te stellen voor het onderzoek betrokken zijn bij hun studie.

Voor onderwezen cursussen ethische goedkeuring is vereist voor die elementen van de programma's die de planning en uitvoering van het onderzoek door studenten te betrekken. Het beheer van de ethiek kunnen komen in de vorm van expliciete protocollen die studenten moeten volgen, terwijl die zich bezighouden met het verzamelen van gegevens, of kan een volledige indiening door de student Research Ethics Committee van de School nodig. Het laatste geval is het gebruikelijk dat laatste jaar onderzoeksprojecten. Waar studenten betrokken zijn in het leren over onderzoeksmethoden ze worden ook ondersteund in het leren hoe de ethische kwesties die zich kunnen voordoen te behandelen. Deze focus op onderzoek ethiek weerspiegelt onze inzet voor de bevordering van de sociale verantwoordelijkheid binnen de sociale wetenschappen.

Beurzen

De School of Social Sciences zijn blij om een ​​aantal royale beurzen en loyaliteit regelingen bieden. Bezoek http://www.ntu.ac.uk/s3scholarships voor meer informatie.

Open evenementen

Kom eens langs om een ​​van onze open events om onze brede waaier van de postdoctorale en professionele cursussen te ontdekken, ontmoet onze academisch personeel en meer te weten over de kosten en de financieringsmogelijkheden. Bezoek /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListinghttp://www.ntu.ac.uk/s3openevent om uit te vinden meer en boek uw plaats.

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing

Locaties

Nottingham

Address
School of Social Sciences
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Nottingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk