Lees de Officiële Beschrijving

De School of Social Sciences bevordert de excellentie in het hoger onderwijs, onderzoek en consultancy. Wij bieden een breed scala aan cursussen op bachelor-, master en professioneel niveau.

Studenten kunnen cursussen die zijn ontworpen in samenwerking met beroepsorganisaties en externe organisaties in de publieke en private sector te kiezen.

Hier in het School of Social Sciences, Willen we een verschil maken voor de samenleving en het leven van mensen binnen te maken.

Onze missie is:

Een School of Social Science waarvan het personeel, studenten en afgestudeerden te verrijken en de invloed op het leven van individuen, gemeenschappen en samenlevingen

Onze visie is:

  • Een cultuur die de diversiteit van al onze gemeenschappen waarden, en publiceert en viert uitmuntendheid in alles wat we doen te bevorderen.
  • Een levendige en inclusieve leeromgeving en leraren gegrond in wetenschap, onderzoek en beroepspraktijk te creëren.
  • Nationaal en internationaal erkend te worden voor onze theoretisch geïnformeerd en toegepast onderzoek.
  • Aan lokale, nationale en internationale samenwerkingsverbanden die kennis vorm, beleid en praktijk te ontwikkelen.
  • Om de inzetbaarheid van onze studenten te maximaliseren door middel van ons curriculum en betrokkenheid met onze externe partners.

Academische afdelingen

Politiek en Internationale Relaties

Het Departement voor Politiek en Internationale Betrekkingen heeft uitstekende ratings ontvangen en heeft een actieve en levendige onderzoekscultuur, waardoor een hoge kwaliteit-onderzoek op de hoogte modules en cursussen.

psychologie

Psychologie is erkend voor het onderwijs excellentie, terwijl ook het hebben van een sterke nationale en groeiend internationaal onderzoek profiel.

Onze undergraduate cursussen, postdoctorale psychologie conversie programma's en onze MSc Forensische Psychologie worden alle geaccrediteerd door de British Psychological Society.

Maatschappelijk Werk en gezondheid

Het ministerie van Maatschappelijk Werk en gezondheid brengt een team van medewerkers uit een reeks van academische en professionele achtergronden op het gebied van maatschappelijk werk, volksgezondheid en sociale zorg.

Het team streeft naar excellentie in onderwijs en onderzoek, met behoud van nauwe samenwerking met organisaties.

sociologie

De afdeling Sociologie biedt cursussen op het gebied van de sociologie, criminologie, jeugd en loopbaanbegeleiding.

Deze onderwerpen zijn allemaal bezig met het kritisch denken over de sociale wereld waarin we leven en de ondersteuning en bescherming van mens en milieu tussen en binnen complexe en diverse contexten.

ethiek

In de School of Social Sciences We zijn toegewijd aan de ethische bestuur van het onderzoek. Alle onderzoeksprojecten dat het personeel te betrekken moet de goedkeuring van het hebben College Research Ethics Committee (CREC) Voordat er gegevens kunnen worden verzameld en / of geanalyseerd. Daarnaast worden alle promovendi nodig is om een ​​aanvraag in te dienen om CREC ethische speling veilig te stellen voor het onderzoek betrokken zijn bij hun studie.

Voor onderwezen cursussen ethische goedkeuring is vereist voor die elementen van de programma's die de planning en uitvoering van het onderzoek door studenten te betrekken. Het beheer van de ethiek kunnen komen in de vorm van expliciete protocollen die studenten moeten volgen, terwijl die zich bezighouden met het verzamelen van gegevens, of kan een volledige indiening door de student Research Ethics Committee van de School nodig. Het laatste geval is het gebruikelijk dat laatste jaar onderzoeksprojecten. Waar studenten betrokken zijn in het leren over onderzoeksmethoden ze worden ook ondersteund in het leren hoe de ethische kwesties die zich kunnen voordoen te behandelen. Deze focus op onderzoek ethiek weerspiegelt onze inzet voor de bevordering van de sociale verantwoordelijkheid binnen de sociale wetenschappen.

Beurzen

De School of Social Sciences zijn blij om een ​​aantal royale beurzen en loyaliteit regelingen bieden. Bezoek http://www.ntu.ac.uk/s3scholarships voor meer informatie.

Open evenementen

Kom eens langs om een ​​van onze open events om onze brede waaier van de postdoctorale en professionele cursussen te ontdekken, ontmoet onze academisch personeel en meer te weten over de kosten en de financieringsmogelijkheden. Bezoek http://www.ntu.ac.uk/s3openevent om uit te vinden meer en boek uw plaats.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

MA

Nottingham Trent University School of Social Sciences

Deze master is gebaseerd op de expertise van het personeel met een gevestigde reputatie in het veld. Docenten hebben een breed scala van onderzoek belangen en ze zijn act ... [+]

Deze master is gebaseerd op de deskundigheid van het personeel met een gevestigde reputatie in het veld. Docenten hebben een breed scala van onderzoek belangen en ze zijn actief betrokken bij de Nottingham Crime Research Unit en het Centrum voor de Studie en Vermindering van Hate Crimes. Deze gespecialiseerde eenheden zijn gelegen binnen de divisie en het gedrag van hoge kwaliteit toegepast criminologische en strafrechtelijk onderzoek.

De cursus biedt een unieke theoretische en beleid oriëntatie van de criminologie. De nadruk van het beleid is speciaal ontworpen om een ​​meer beroepsgerichte relevante programma van masterniveau studie die meer relevant zijn voor studenten op zoek naar een beleidsgericht carrière in het ministerie van Binnenlandse Zaken, de overheid kantoor van de regio's, de lokale overheid en de criminaliteit en overlast vermindering partnerschappen zullen bieden .... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Deze cursus biedt u de mogelijkheid om politiek te studeren op een gevorderd en gespecialiseerd niveau, met nadruk op de wisselwerking tussen de nationale, regionale en m ... [+]

Deze cursus biedt u de mogelijkheid om politiek te studeren op een gevorderd en gespecialiseerd niveau, met nadruk op de wisselwerking tussen de nationale, regionale en mondiale arena. De onderbouwing thema van de MA Politics is deelname - een probleem dat heeft, en ziet er waarschijnlijk blijven een belangrijk debat in politieke discours zijn.

Tijdens de cursus zult u de unieke kans om dit thema te verkennen door middel van een combinatie van wetenschappelijk onderzoek vaardigheden met een periode van leren op het werk hebben - hetzij via bestaande links die je zou kunnen hebben met een organisatie / instelling, of door middel van in de loop contacten gelegd.

Wij verwelkomen toepassingen uit het Verenigd Koninkrijk, de EU en internationale studenten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences

De MA sociologie aan NTU heeft een kenmerkende en gespecialiseerde focus op Public Sociology. Dit is een cursus waarmee u de theorie, onderzoek en praktijk te koppelen, h ... [+]

De cursus biedt u een opwindende kans om sociologie te studeren op een gevorderd en gespecialiseerd niveau met een opvallende aandacht voor de traditie en eigentijdse vormen van openbaar sociologie. De MA sociologie aan NTU heeft een kenmerkende en gespecialiseerde focus op Public Sociology. Dit is een cursus waarmee u de theorie, onderzoek en praktijk te koppelen, het ontwikkelen van een grondige kennis en inzichten evenals krijgen de praktische ervaring die nodig is om uw vaardigheden te bouwen als een openbare Socioloog.

Openbare Sociologie ontwaakt en machtigt uw sociologische verbeelding door het aansluiten van wat je studie met de sociale vraagstukken en uitdagingen van de hedendaagse civil society. Het geeft je niet alleen de mogelijkheid om geavanceerde en specialistische kennis van de sociologische theorie en onderzoek: het ondersteunt en daagt je uit om deze kennis te gebruiken op een manier die rechtstreeks ten goede anderen. De cursus is ontworpen en door academische professionals met deskundigheid geleverd in het uitvoeren van onderzoek voor en met veel verschillende klanten, groepen en gemeenschappen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences

De MA Maatschappelijk Werk is een twee jaar full-time cursus die start in januari 2018. Het is ontworpen voor degenen die een diploma en ervaring in de gezondheidszorg en ... [+]

De MA Maatschappelijk Werk is een twee jaar full-time cursus die start in januari 2018. Het is ontworpen voor degenen die een diploma en ervaring in de gezondheidszorg en sociale zorg Werk veld en willen een gekwalificeerde maatschappelijk werker geworden en biedt de mogelijkheid om zowel de studie en werk in kinderen en gezinnen Maatschappelijk Werk en Adult Social Work.

De MA Maatschappelijk Werk is een twee jaar full-time baan, ontworpen voor degenen die een diploma en ervaring op het gebied van Werk Gezondheid en Sociale Zorg en willen een gekwalificeerde maatschappelijk werker geworden. Het biedt de mogelijkheid om zowel de studie en werk in kinderen en gezinnen Maatschappelijk Werk en Adult Social Work geeft u de vrijheid om je carrière begeleiden de manier waarop u wilt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
January 2020
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences

De MA in Internationale Betrekkingen is ontworpen om mondiale bewustwording, inzicht in de complexiteit van de hedendaagse internationale arena, en een gevoel van hoe het ... [+]

De MA in Internationale Betrekkingen is ontworpen om mondiale bewustwording, inzicht in de complexiteit van de hedendaagse internationale arena, en een gevoel van hoe het beleid een snelle, geavanceerde verandering kan pakken.

Lesgeven op de cursus is van een echt internationaal team en trekt een cohort uit de hele wereld. Hierdoor kunt u veel verschillende internationale gezichtspunten te overwegen en biedt een grondig holistische leerervaring. U krijgt een geavanceerde en kritisch inzicht in Internationale Betrekkingen theorieën, beleid en praktijken te krijgen.

Studenten op deze cursus al hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan seminars, workshops en gezamenlijke werk met studenten van andere postdoctorale opleidingen. Dit biedt mogelijkheden voor u om te ontmoeten en communiceren met onze bloeiende onderzoeksgemeenschap.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Deze cursus is ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden, kwaliteiten en kennis van een beroepsbeoefenaar die werkzaam zijn in de sector loopbaanontwikkeling en em ... [+]

De MA / PG Cert Career Development cursus is ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden, kwaliteiten en kennis van een beroepsbeoefenaar die in de ontwikkelingssector carrière, zodat u aan de behoeften van klanten te kunnen voldoen in een verscheidenheid van instellingen.

De cursus is afgestemd op de behoeften van de studenten die aan de werkgelegenheid in te voeren binnen de sector, evenals die reeds in loopbaanontwikkeling of aanverwante rollen gebruikt.

In plaats van te committeren aan de volledige MA, kunt u ervoor kiezen om een ​​postgraduaat getuigschrift (PG Cert) in Career Development bestuderen. Die studeren op de full-time MA zal de mogelijkheid van het voltooien van de kwalificatie in de Career Development (QCD) award geaccrediteerd door de Career Development Institute (CDI) beroepsorganisatie hebben. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
6 - 18 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

MSc

Nottingham Trent University School of Social Sciences

Onze British Psychological Society (BPS) conversie cursussen zijn bedoeld voor afgestudeerden van andere disciplines die wensen om een ​​carrière na te streven ... [+]

Onze British Psychological Society (BPS) conversie cursussen zijn bedoeld voor afgestudeerden van andere disciplines die wensen om een ​​carrière in de psychologie na te streven, maar waarvan de eerste graad wordt niet door de BPS erkend. Toetreding tot de MSc Psychologie u niet nodig om een ​​psychologie gestudeerd hebben eerder.

De MSc Psychologie en PGDip Psychologie zijn British Psychological Society (BPS) goedgekeurd omscholingscursussen. Ze zijn bedoeld voor afgestudeerden van elke discipline, waarvan de eerste (dwz undergraduate) graad wordt niet door de BPS erkend. Succesvolle afronding van beide kwalificatie verleent de Graduate Basis voor Chartered lidmaatschap (GBC) met de BPS. MSc Psychologie is een 180-credit kwalificatie die geen eerdere ervaring of studie psychologie vereist. PGDip is een 120-credit kwalificatie die vereist dat je al 60 studiepunten van de studie in de psychologie hebben afgerond.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Onze MSc / MREs Psychologisch Onderzoek Methoden biedt uitgebreide training voor mensen op zoek naar een breed scala ontwikkelen ... [+]

Onze MSc / MREs Psychologisch Onderzoek Methoden biedt uitgebreide training voor mensen op zoek naar een breed scala van overdraagbare vaardigheden om onafhankelijk onderzoek en verder relevant te ontwikkelen.

Waarom deze cursus te kiezen?

De MSc en MREs Psychologisch Onderzoek Methoden is speciaal ontworpen om afgestudeerden in de psychologie of aanverwante disciplines voor te bereiden; - Een promotie; - Onderzoek gerelateerde carrières in academische of toegepaste psychologische disciplines; en - een loopbaan in die data handling en analytische vaardigheden zijn van belang.

Studenten de cursus ook als een middel ter verbetering van hun onderzoek vaardigheden ter voorbereiding op verdere opleiding als professioneel psycholoog (vaak als een klinische of educatieve psycholoog).... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Onze MSc Cyberpsychology degree biedt u de mogelijkheid om de relevante academische en professionele vaardigheden te ontwikkelen om een ​​succesvolle carrière op het gebi ... [+]

Onze MSc Cyberpsychology degree biedt u de mogelijkheid om de relevante academische en professionele vaardigheden te ontwikkelen om een ​​succesvolle carriere in cyberpsychologie, de psychologische studie van internet en digitale technologieën te starten. Deskundigen op het gebied van cyberpsychologie, internet en technologie leveren de cursus af.

De cursus is ontworpen voor zowel psychologen als afgestudeerden van andere gerelateerde disciplines, bijvoorbeeld media of IT. Het kan interessant zijn als u een carriere in cyberpsychologie wilt nastreven, ofwel in elke organisatie die gebruik maakt van een vorm van cyberpsychologie (dat wil zeggen een web-aanwezigheid) of in onderzoek of academie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Dit British Psychological Society geaccrediteerd Forensische psychologie Master is ontworpen om de psychologie afgestudeerden met de academische kennis en praktische vaar ... [+]

Deze British Psychological Society Geaccrediteerd Forensische psychologie Masters is ontworpen om de psychologie afgestudeerden voor te bereiden met de academische kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om praktisch werk en onderzoek binnen een forensische context te voeren.

Waarom deze cursus te kiezen?

Het is geaccrediteerd door de British Psychological Society. Dit betekent dat door het verkrijgen van de masteropleiding Forensic Psychology u ook het voltooien van de eerste fase in je professionele opleiding vereist door de BPS om een ​​gekwalificeerde arts in het gebied van de forensische psychologie (Chartered forensisch psycholoog) geworden.

De focus op het mengen van onderzoek en praktische ervaring wordt weerspiegeld in het programma Team, dat bestaat uit forensische artsen of wetenschappers die hebben elk aanzienlijke ervaring in het werken met daders en slachtoffers in een reeks van forensisch contexten in het Verenigd Koninkrijk. Verbonden aan de masteropleiding Forensic Psychology is de seksuele misdrijven en wangedrag Research Unit (SOCAMRU), waarin een groep van actieve onderzoekers momenteel bezig met gezamenlijk werk met bevat: - HM Gevangenis Dienst - de politie - de National Health Service (NHS) - hoge Secure Ziekenhuizen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences

De MSc in de Toegepaste Psychologie Kind kijkt naar de gevorderde studie van de psychologische ontwikkeling met betrekking tot kinderen en adolescenten. Het richt zich op ... [+]

De MSc in Applied Child Psychology kijkt naar de gevorderde studie van de psychologische ontwikkeling met betrekking tot kinderen en adolescenten. Het richt zich op de gevolgen van psychologische theorie en onderzoek voor beleid en praktijk in een heel scala van toegepaste instellingen, bijvoorbeeld, onderwijs, klinische en sociale contexten.

Over de MSc Applied Child Psychology cursus

De MSc Applied Child Psychology combineert een diepgaande kritische evaluatie van de huidige theorie met betrekking tot de psychologische ontwikkeling bij kinderen en adolescenten met een voortgezette opleiding in relevante onderzoeksmethoden.

De gevolgen van psychologische theorie voor beleid en praktijk op diverse terreinen, waaronder onderwijs, klinische en sociale contexten worden ook beschouwd. Dit een ideale cursus voor iedereen die een carrière die inhoudt dat het werken met kinderen of voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het beveiligen van een doctoraatsopleiding plaats in onderwijspsychologie. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Trent University School of Social Sciences

Deze cursus is ontworpen om u te voorzien van een kritisch inzicht in de theorie en praktijk van de klinische psychologie en de organisatorische en sociale context van de ... [+]

Deze cursus is ontworpen om u te voorzien van een kritisch inzicht in de theorie en praktijk van de klinische psychologie en de organisatorische en sociale context van de klinische psychologie diensten.

De MSc Psychologie in Clinical Practice bestaat uit 180 studiepunten afgerond binnen één academiejaar en elke module in de cursus is verplicht. U vindt er een klinisch onderzoek en stage te ondernemen naast een reeks van geleerd modules.

Modules kunnen zijn:

Stage en Clinical Research Project Professionele Clinical Practice Geavanceerde Experimentation and Statistics Kwalitatief Onderzoek Ontwerp en Analyse [-]
Verenigd Koninkrijk Nottingham
September 2019
Voltijd
1 - 1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
School of Social Sciences
Nottingham Trent University
Burton Street

Nottingham, Engeland, NG1 4BU GB