Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

Waarom Nottingham Business School?

Nottingham Business School (NBS) is een bloeiend onderdeel van Nottingham Trent University (NTU); We zijn internationaal bekend als een van de beste business schools in het Verenigd Koninkrijk en bieden uitstekend onderwijs en onderzoek met een krachtige, positieve impact op loopbanen, bedrijven en de internationale gemeenschap. We hebben een van de grootste, meest diverse faculteiten van elke bedrijfsschool en brengen u innovatietheorieën, enorme zakelijke ervaring en inspirerend, ondersteunend onderwijs.

Accreditaties

We weten dat NTU een geweldige plek is om student te zijn, maar het is fantastisch om alle externe erkenning te zien die de universiteit de afgelopen jaren heeft gevierd. Hier is een lijst van enkele van onze recente accreditaties en ranglijsten:

 • NTU uitgeroepen tot 'University of the Year' in de 2017 Times Higher Education-prijzen.
 • NTU staat op de 16e plaats in The Guardian University Guide 2019.
 • NTU staat op de 37e plaats in The Times en Sunday Times Good University Guide 2019.
 • NBS is genomineerd voor 'Business School of the Year' in de 2018 Times Higher Education Awards.
 • NBS heeft zowel EQUIS- als AACSB-accreditaties behaald
 • NBS staan ​​gerangschikt in de top 95 van Europese Business Schools in de Financial Times
 • NBS 'Masters in Management'-cursussen staan ​​in de top 100 van de Financial Times.

Er is geen beter moment om met ons mee te doen voor je diploma!

Verbindingen met de industrie

We hebben 600 connecties met het bedrijfsleven en de industrie over de hele wereld en bieden u een uitgebreid internationaal netwerk van professionals.

 • Al onze cursussen worden begeleid door een groep adviseurs met internationale werkgevers en alumni, die ervoor zorgen dat de cursusinhoud up-to-date is en relevant is voor zakelijke behoeften.
 • We houden elk jaar een graduate recruitment-beurs en andere branchegerichte carrièrevestigingen, waarbij studenten de kans krijgen om afgestudeerde werkgevers te ontmoeten en meer te weten te komen over toekomstige werkgelegenheid en stages.

In onze Business Leader Lecture Series leren studenten van leidinggevenden van grote organisaties zoals IBM, Experian, Unilever, Santander, Ford, Alliance Boots, Toyota en het Chartered Institute of Marketing.

Een echt internationale ervaring

We doen er alles aan om elk van onze studenten een opleiding en ervaring te bieden met een internationaal perspectief, ongeacht de cursus die je kiest om te studeren.

 • Wij werken met meer dan 80 partnerinstellingen over de hele wereld, die studeren in het buitenland en zomerschoolkansen bieden.
 • We hebben een uitstekende internationale reputatie en trekken een wereldwijde gemeenschap van studenten en personeel uit meer dan 80 landen.
 • Studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan zomercursussen die worden georganiseerd door onze partners over de hele wereld.

Onze studenten

Neem ons niet gewoon op ons woord - hoor wat

Carrière verbetering

Bij Nottingham Business School zijn we gericht op uw inzetbaarheid vanaf het begin van uw postgraduaat. Wij bieden u een leerervaring die theorie en praktijk integreert. 98% van onze postdoctoraalstudenten is aan het werk of volgt verdere studie binnen zes maanden na het afronden van hun diploma (meest recente onderzoek naar bestemming van Leavers from Higher Education 2016-17).

 • Onze full-time MSc-studenten kunnen kiezen voor een jaar stage toevoegen . *
 • We werken elk jaar met meer dan 70 bedrijven om adviesmogelijkheden te bieden aan onze studenten.
 • Onze studenten hebben de keuze uit een groot project. Mogelijkheden zijn onder meer een live consultancyproject, een stage van drie maanden, een internationale zomerschool of een zakelijk onderzoeksproject.
 • U kunt meedoen met de Global Responsibility Week en de Global Business Week.

* exclusief MSc Entrepreneurship, MSc International Business (Single Award) en MSc International Business (Dual Award). We hebben ook een toegewijd Employability-team , dat advies op maat biedt om elke fase van uw carrièreplanning te inspireren en te verbeteren.

Beurzen

We begrijpen dat het aanvragen van een universiteit duur kan zijn. Misschien kunt u een studiebeurs krijgen om uw studie te financieren. We kennen studiebeurzen toe aan studenten die een uitstekende prestatie, passie en toewijding aan hun studie kunnen aantonen.

Als u een thuis- of EU-student bent, bezoekt u onze pagina over vergoedingen en financiering. Hier vindt u meer informatie over de beschikbare beurzen en de postdoctorale lening van de Britse overheid.

Als u een internationale student bent die een aanbod heeft om met ons te studeren, kunt u een van onze internationale beurzen aanvragen. Bezoek onze internationale beurzenpagina voor meer informatie.

Pathway

Sommige internationale studenten hebben mogelijk extra onderwijs nodig om zich te kwalificeren voor een diploma. In samenwerking met zijn partnerorganisatie Kaplan International Pathways biedt Nottingham Trent University een aantal toegangsmogelijkheden voor studenten, waaronder undergraduate en postgraduate Pathway cursussen.

Een Pathway cursus biedt volledige voorbereiding op universitair niveau en wordt gevolgd aan het Nottingham Trent International College. Na het succesvol afronden van hun cursus op het vereiste niveau, zijn studenten die van plan zijn om vooruitgang te boeken gegarandeerd een plaats op de door hen gekozen graad.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:


Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Onze innovatieve en unieke MSc Entrepreneurship-graad is bedoeld voor studenten uit alle academische disciplines die op zoek zijn om toekomstige ondernemers te worden of ... [+]

Onze innovatieve en unieke MSc Entrepreneurship-graad is bedoeld voor studenten uit alle academische disciplines die op zoek zijn om toekomstige ondernemers te worden of diegenen die hun familiebedrijf willen overnemen. Deze cursus combineert een rigoureuze academische theorie met de praktische vaardigheden, hands-on ervaring en waardevolle netwerken die u nodig hebt om uw bedrijf tot een succes te maken.

Het doel van de cursus is om innovatie en waardecreatie te bevorderen en u de kennis, vaardigheden en capaciteiten te geven om succesvolle startups te creëren en te leiden. Je zult een sterke basis ontwikkelen voor het bouwen en beheren van de belangrijkste functies van een nieuwe onderneming. We zullen je blootstellen aan de netwerken en investeringsmogelijkheden die je nodig hebt om je ideeën van de grond te krijgen, en er is zelfs de mogelijkheid om toegang te krijgen tot seed-financiering rechtstreeks van de Business School.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Onze MSc Economics-graad is ontworpen om u een diepgaand inzicht te geven in economische concepten, principes en technieken door u te richten op de toepassing van de econ ... [+]

Onze MSc Economics-graad is ontworpen om u een diepgaand inzicht te geven in economische concepten, principes en technieken door u te richten op de toepassing van de economie op actuele problemen uit de praktijk.

Je zult worden aangemoedigd om 'als een econoom' te denken door de toepassing van economische ideeën en methoden die zijn ontleend aan een scala aan alternatieve perspectieven. Door hier economie te studeren, ligt de nadruk op de toepassing van veelzijdige hulpmiddelen, technieken en denkwijzen die kenmerkend zijn voor professionele economen.

U krijgt de gelegenheid om hands-on te werken met economische hulpmiddelen en technieken, waaronder het gebruik van onze ultramoderne handelsruimte. Je leert hoe je toegang krijgt tot economische fenomenen, met behulp van theorie en bewijs om inzicht te krijgen in de onderliggende oorzaken en vooral hun impact op mensen, bedrijven en de samenleving als geheel.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Of u nu wilt werken voor een groot internationaal merk of een innovatief creatief bureau, onze populaire MSc Branding en Advertising graad zal u helpen ontwikkelen tot ee ... [+]

Of u nu wilt werken voor een groot internationaal merk of een innovatief creatief bureau, onze populaire MSc Branding en Advertising graad zal u helpen ontwikkelen tot een effectieve marketing communicatie professional. De cursus is bedoeld voor studenten met een verschillende achtergrond, die zich willen specialiseren in branding en marketingcommunicatie. Je ontwikkelt vaardigheden en leert van toonaangevende theorieën, tools en technieken die je nodig hebt om te opereren op een strategisch en tactisch niveau binnen wereldwijde marketing.

Deze cursus geeft je een opwindende en stimulerende mogelijkheid om na te denken over hoe organisaties kunnen opkomen voor de communicatie-uitdagingen van de 21ste eeuw.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Onze MSc Finance-graad biedt u een beter begrip van de belangrijkste financiële concepten, theorieën en hulpmiddelen die worden gebruikt in een breed scala van organisati ... [+]

Onze MSc Finance-graad biedt u een beter begrip van de belangrijkste financiële concepten, theorieën en hulpmiddelen die worden gebruikt in een breed scala van organisaties over de hele wereld. Dit omvat financiële wiskunde, modelbouw, risicobeheer en fusies en overnames. Het is ontworpen voor ambitieuze mensen met kwantitatieve capaciteiten, maar niet noodzakelijkerwijs een financiële opleiding die op zoek zijn naar een carrière in financiën.

Je zult kennis, tools en technieken toepassen om problemen op te lossen in nieuwe en diverse situaties binnen de financiële disciplines. Je zult ook de nauwkeurigheid en validiteit van gepubliceerd onderzoek evalueren en de relevantie daarvan voor de praktijk van financiën beoordelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Onze MSc Management-cursussen helpen u uw leiderschaps- en managementvaardigheden vorm te geven om een ​​effectieve manager uit de 21e eeuw te worden, die in staat is om ... [+]

Onze MSc Management-cursussen helpen u uw leiderschaps- en managementvaardigheden vorm te geven om een ​​effectieve manager uit de 21e eeuw te worden, die in staat is om te werken in dynamische en complexe organisatorische omgevingen. Je krijgt een uitstekend begrip van de kernvakken, waardoor je de theorie en het hedendaagse denken in de praktijk kunt brengen.

De pure managementroute ontwikkelt een dieper inzicht in de centrale principes van management. U zult zich bezighouden met relevante en opkomende managementproblemen, waaronder het beheer van verschillende culturen. Je gaat ook op zoek naar organisatie-innovatie en ondernemersdenken, maar ook naar het verfijnen van je kritische begrip van managementtheorie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Onze MSc Management en International Business cursus onderzoekt hoe effectief te managen in een steeds globalere werkomgeving. Het bouwt de krachtige, praktische vaardigh ... [+]

Onze MSc Management en International Business cursus onderzoekt hoe effectief te managen in een steeds globalere werkomgeving. Het bouwt de krachtige, praktische vaardigheden op die u nodig hebt om de problemen op te lossen waarmee managers die internationaal werken geconfronteerd worden.

Deze cursus onderzoekt hoe effectief te managen in steeds globalere werkomgevingen. Je ontwikkelt een goed begrip van de wereldwijde supply chain en hoe organisaties daarin presteren in relatie tot elkaar. Een op ervaring gebaseerde module biedt u ook de mogelijkheid om in het buitenland te werken, vaardigheden te ontwikkelen en ervaring op te doen met het werken in een buitenlandse context.

Tijdens je studie richt je je op internationale waardeketens en interculturele managementkwesties, bedenk je hoe organisaties waarde veroveren door middel van nieuwe producten en diensten en waarde leveren door internationale operaties en toeleveringsketens. Daarnaast onderzoek je hoe culturele, taalkundige en fysieke barrières organisaties beïnvloeden en hoe organisaties op hun beurt reageren om zich aan die barrières aan te passen. U krijgt dan de kans om deel te nemen aan een business case voor 'going global' gedurende een periode van vier weken, inclusief een van die weken in het buitenland doorbrengen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Ons MSc Marketing-diploma is bedoeld voor studenten met een academische achtergrond en zal u helpen een marktklare professional te worden met een wereldwijd perspectief, ... [+]

Onze MSc Marketing-graad zal u helpen een marktklare professional te worden met een wereldwijd perspectief, uitgerust voor een succesvolle internationale carrière in marketing, business of management. Het is ontwikkeld in nauw overleg met de marketingindustrie en het Chartered Institute of Marketing (CIM) en ontwikkelt de sterke punten, vaardigheden en inzichten van de marketingwerkgevers van vandaag.

Je onderzoekt de fundamentele problemen en concepten van marketingpraktijken, voordat je meer te weten komt over het koopgedrag van consumenten en de factoren die hierop van invloed zijn. Je neemt ook een holistische kijk op een organisatie en hoe deze een marketingstrategie probeert te ontwikkelen in een uitdagende mondiale omgeving.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Onze MSc Economics and Investment Banking-graad is ontworpen om u een gedegen inzicht te verschaffen in financiële economie, gedrag op financiële markten en financiëlemar ... [+]

Onze MSc Economics and Investment Banking-graad is ontworpen om u een gedegen inzicht te verschaffen in financiële economie, gedrag op financiële markten en financiëlemarktdeelnemers zoals investeringsbanken. Je bestudeert een reeks ideeën met betrekking tot economie, financiën en investeringen, die je naast de ontwikkeling van relevante vaardigheden en methoden, in staat stellen om economische en financiële problemen beter te analyseren en te begrijpen.

De nadruk ligt op het begrijpen van de factoren die van invloed zijn op consumptie- en productiekeuzes, inclusief die welke dagelijks worden gemaakt door degenen die in de financiële sector werken, wat van cruciaal belang is in de sterk gecaliniseerde en wereldwijd onderling afhankelijke economieën van vandaag.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Onze MSc Finance and Accounting degree is ontworpen om u in staat te stellen een cruciaal lid te worden van het kernmanagementteam van een organisatie. Je eerste semester ... [+]

Een fundamentele vereiste voor elke succesvolle organisatie is om zijn boekhoudkundige en financiële activiteiten efficiënt en effectief te kunnen beheren. Deze eis is de laatste tijd duidelijker geworden naarmate organisaties te maken hebben met turbulente economische omstandigheden, kredietproblemen, risicobeheersingskwesties en de kritiek op het bestuur.

Onze MSc Finance and Accounting degree is ontworpen om u in staat te stellen een cruciaal lid te worden van het kernmanagementteam van een organisatie. Je eerste semester ontwikkelt een sterke basiskennis van institutionele, boekhoudkundige en financiële modelleerkaders. Je onderzoekt de werking van markten, hun belangrijkste deelnemers en de regelgevende omgeving, en bouwt een goed begrip op van bedrijfsfinanciën, elementaire boekhoudkundige en financiële analyse.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Onze MSc Finance and Investment Banking cursus leert u over het analyseren en waarderen van beleggingsproducten, kritische analyse van informatie op derivatenmarkten en p ... [+]

Onze MSc Finance and Investment Banking cursus leert u over het analyseren en waarderen van beleggingsproducten, kritische analyse van informatie op derivatenmarkten en portefeuille- en beleggingsbeheer. Je onderzoekt de werking van markten, hun belangrijkste deelnemers en de regelgevende omgevingen, en bouwt een goed begrip op van bedrijfsfinanciering, elementaire boekhouding en financiële analyse.

Je werkt met tools en technieken in een toegepaste omgeving, met behulp van onze ultramoderne Trading Room uitgerust met de nieuwste Bloomberg-software om de kennis en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om succesvol te zijn in deze sector.

Onze cursus Finance and Investment Banking is opgezet in samenwerking met het Chartered Institute of Finance (CFA). De modules zijn afgestemd op de eigen kwalificaties van de instelling, waaraan u kunt werken na het behalen van uw diploma. Het Chartered Financial Analyst-certificaat wordt beheerd door meer dan 150.000 professionals over de hele wereld. Het charter geeft een goed inzicht in geavanceerde beleggingsanalyses en real-world portfolio managementvaardigheden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Onze MSc Human Resource Management (HRM) cursus is ideaal voor studenten uit elke academische discipline die een succesvolle carrière in HR willen opbouwen. De cursus is ... [+]

Onze MSc Human Resource Management (HRM) cursus is ideaal voor studenten uit elke academische discipline die een succesvolle carrière in HR willen opbouwen. De cursus is specifiek ontworpen om diegenen die een dergelijke carrière willen starten in staat te stellen een Masters-kwalificatie in HRM te behalen door het voltooien van een studie die is goedgekeurd door de professionele instantie voor HRM-praktijkmensen, namelijk het Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).

Tijdens je studie zul je een hele reeks HRM-benaderingen, -technieken en -methodieken onderzoeken. De modules zullen u voorzien van een solide basis in HRM en zijn praktijk in hedendaagse organisaties.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Onze MSc International Business (enige prijs) is voor studenten die hun kennis van de internationale zakelijke omgeving, wereldwijde strategie en intercultureel managemen ... [+]

Onze MSc International Business (enige prijs) is voor studenten die hun kennis van de internationale zakelijke omgeving, wereldwijde strategie en intercultureel management willen verbreden. Het past bij mensen met een breed scala aan educatieve achtergronden en biedt de mogelijkheid om binnen slechts één jaar waardevolle internationale ervaring op te doen.

Globalisering is een geweldige kans voor degenen die kennis en vaardigheden kunnen verwerven die een internationaal perspectief bevorderen, de mogelijkheid om te communiceren met belanghebbenden uit de hele wereld en het vermogen om te werken op een arbeidsmarkt die de nationale grenzen overschrijdt.

Met deze graad kun je binnen een jaar een ongelooflijk waardevolle internationale ervaring opdoen. Studeer met ons in het Verenigd Koninkrijk, verdiep je in een nieuwe cultuur bij een van onze Europese partnerinstellingen en kies uit een opwindende reeks praktische eindprojecten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Onze unieke MSc International Business (duale award) -graad geeft je een uitzonderlijke kans om in slechts 15 maanden twee Master-graden te behalen, waardoor je een duide ... [+]

Onze unieke MSc International Business (duale award) -graad geeft je een uitzonderlijke kans om in slechts 15 maanden twee Master-graden te behalen, waardoor je een duidelijk concurrentievoordeel hebt. Met een zeer waardevolle internationale stage, evenals de mogelijkheid om in het VK en in het buitenland te studeren, en een diepgaand academisch project, is dit een carrièrebepalend diploma dat de manier waarop je de wereld ziet zal veranderen!

Deze cursus is ontworpen om het concurrentievermogen van de mondiale context aan te pakken en de tijd te verdichten die nodig is om een ​​echt internationale ervaring te ontwikkelen. U begint met het verkennen van de kerngebieden van International Business hier op Nottingham Business School. Je bouwt daarop voort door te studeren aan een van onze veelgeprezen partnerinstellingen:... [-]

Verenigd Koninkrijk Nottingham
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands