Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom Nottingham Business School?

Nottingham Business School (NBS) is een bloeiend onderdeel van Nottingham Trent University (NTU); We zijn internationaal bekend als een van de beste business schools in het Verenigd Koninkrijk en bieden uitstekend onderwijs en onderzoek met een krachtige, positieve impact op loopbanen, bedrijven en de internationale gemeenschap. We hebben een van de grootste, meest diverse faculteiten van elke bedrijfsschool en brengen u innovatietheorieën, enorme zakelijke ervaring en inspirerend, ondersteunend onderwijs.

Accreditaties

We weten dat NTU een geweldige plek is om student te zijn, maar het is fantastisch om alle externe erkenning te zien die de universiteit de afgelopen jaren heeft gevierd. Hier is een lijst van enkele van onze recente accreditaties en ranglijsten:

 • NTU uitgeroepen tot 'University of the Year' in de 2017 Times Higher Education-prijzen.
 • NTU staat op de 16e plaats in The Guardian University Guide 2019.
 • NTU staat op de 37e plaats in The Times en Sunday Times Good University Guide 2019.
 • NBS is genomineerd voor 'Business School of the Year' in de 2018 Times Higher Education Awards.
 • NBS heeft zowel EQUIS- als AACSB-accreditaties behaald
 • NBS staan ​​gerangschikt in de top 95 van Europese Business Schools in de Financial Times
 • NBS 'Masters in Management'-cursussen staan ​​in de top 100 van de Financial Times.

Er is geen beter moment om met ons mee te doen voor je diploma!

Verbindingen met de industrie

We hebben 600 connecties met het bedrijfsleven en de industrie over de hele wereld en bieden u een uitgebreid internationaal netwerk van professionals.

 • Al onze cursussen worden begeleid door een groep adviseurs met internationale werkgevers en alumni, die ervoor zorgen dat de cursusinhoud up-to-date is en relevant is voor zakelijke behoeften.
 • We houden elk jaar een graduate recruitment-beurs en andere branchegerichte carrièrevestigingen, waarbij studenten de kans krijgen om afgestudeerde werkgevers te ontmoeten en meer te weten te komen over toekomstige werkgelegenheid en stages.

In onze Business Leader Lecture Series leren studenten van leidinggevenden van grote organisaties zoals IBM, Experian, Unilever, Santander, Ford, Alliance Boots, Toyota en het Chartered Institute of Marketing.

Een echt internationale ervaring

We doen er alles aan om elk van onze studenten een opleiding en ervaring te bieden met een internationaal perspectief, ongeacht de cursus die je kiest om te studeren.

 • Wij werken met meer dan 80 partnerinstellingen over de hele wereld, die studeren in het buitenland en zomerschoolkansen bieden.
 • We hebben een uitstekende internationale reputatie en trekken een wereldwijde gemeenschap van studenten en personeel uit meer dan 80 landen.
 • Studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan zomercursussen die worden georganiseerd door onze partners over de hele wereld.

Onze studenten

Neem ons niet gewoon op ons woord - hoor wat

Carrière verbetering

Bij Nottingham Business School zijn we gericht op uw inzetbaarheid vanaf het begin van uw postgraduaat. Wij bieden u een leerervaring die theorie en praktijk integreert. 98% van onze postdoctoraalstudenten is aan het werk of volgt verdere studie binnen zes maanden na het afronden van hun diploma (meest recente onderzoek naar bestemming van Leavers from Higher Education 2016-17).

 • Onze full-time MSc-studenten kunnen kiezen voor een jaar stage toevoegen . *
 • We werken elk jaar met meer dan 70 bedrijven om adviesmogelijkheden te bieden aan onze studenten.
 • Onze studenten hebben de keuze uit een groot project. Mogelijkheden zijn onder meer een live consultancyproject, een stage van drie maanden, een internationale zomerschool of een zakelijk onderzoeksproject.
 • U kunt meedoen met de Global Responsibility Week en de Global Business Week.

* exclusief MSc Entrepreneurship, MSc International Business (Single Award) en MSc International Business (Dual Award). We hebben ook een toegewijd Employability-team , dat advies op maat biedt om elke fase van uw carrièreplanning te inspireren en te verbeteren.

Beurzen

We begrijpen dat het aanvragen van een universiteit duur kan zijn. Misschien kunt u een studiebeurs krijgen om uw studie te financieren. We kennen studiebeurzen toe aan studenten die een uitstekende prestatie, passie en toewijding aan hun studie kunnen aantonen.

Als u een thuis- of EU-student bent, bezoekt u onze pagina over vergoedingen en financiering. Hier vindt u meer informatie over de beschikbare beurzen en de postdoctorale lening van de Britse overheid.

Als u een internationale student bent die een aanbod heeft om met ons te studeren, kunt u een van onze internationale beurzen aanvragen. Bezoek onze internationale beurzenpagina voor meer informatie.

Pathway

Sommige internationale studenten hebben mogelijk extra onderwijs nodig om zich te kwalificeren voor een diploma. In samenwerking met zijn partnerorganisatie Kaplan International Pathways biedt Nottingham Trent University een aantal toegangsmogelijkheden voor studenten, waaronder undergraduate en postgraduate Pathway cursussen.

Een Pathway cursus biedt volledige voorbereiding op universitair niveau en wordt gevolgd aan het Nottingham Trent International College. Na het succesvol afronden van hun cursus op het vereiste niveau, zijn studenten die van plan zijn om vooruitgang te boeken gegarandeerd een plaats op de door hen gekozen graad.

Locaties

Nottingham

Nottingham Business School

Address
Nottingham Business School
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Nottingham, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Telefoonnr.
+44 115 8484460

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited