Myerscough College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Myerscough is een van de grootste land- en sportopleidingen in het Verenigd Koninkrijk en biedt graden aan in meer dan 20 spannende onderwerpen. We werken in samenwerking met de University of Central Lancashire en behoren tot de top Britse instellingen in de sector voor studenttevredenheid - geholpen door uitzonderlijke middelen en een unieke landelijke locatie. Onze QAA Review Hoger Onderwijs plaatst ons bij de beste instellingen in het land voor goede leermogelijkheden en goede praktijkvoorbeelden. We zijn erg trots dat 97% van de Myerscough studenten doorstromen naar verdere studie of werk.

Briljante campus, uitstekende faciliteiten en een geweldige locatie!

De campus in het belangrijkste centrum van Myerscough in Preston is gewoonweg geweldig. Myerscough College ligt in een 600 hectare grote open, groene omgeving en biedt alle faciliteiten die u nodig heeft voor een geweldige tijd - een geweldig sociaal leven, ultramoderne sportacademies en comfortabele, gemakkelijke accommodatie. Onlangs hebben we meer dan £ 20 miljoen geïnvesteerd in de campus, met nieuwe sport- en kleedruimtes, nieuwe eetgelegenheden, een uitbreiding van ons onderwijscentrum voor hoger onderwijs en toegewijde diergeneeskundige verpleegkunde, dierstudies, landelijke vaardigheden en technische centra. Bovendien bent u binnen handbereik van alle winkels en uitgaansgelegenheden die nabijgelegen Preston, Lancaster en Blackpool te bieden hebben.

De University of Central Lancashire Myerscough College is een Associate School van de University of Central Lancashire (UCLan), een dynamische, levendige en hedendaagse universiteit in het centrum van Preston. Aangezien Myerscough hoger onderwijs studenten zijn ingeschreven aan zowel het College als de Universiteit, heb je toegang tot een breed scala van faciliteiten en diensten op de campus van UCLan in Preston.

Student Voordelen

  • Toegang tot en lidmaatschap van de UCLan-bibliotheek
  • Volwaardig lidmaatschap van de Students 'Union
  • Uitstekende sportmogelijkheden, met 5-sterrenfaciliteiten in het £ 25 miljoen elite indoor sportcentrum
  • Een uitstekende bibliotheek

Als je wilt ontspannen na je werk op de universiteit, dan zul je allerlei soorten vinden om je te interesseren op de campus. Er zijn veel plekken waar je vrienden kunt ontmoeten in een ontspannen, gezellige sfeer. Er zijn ook honderden verschillende georganiseerde activiteiten, feesten en thema-avonden, evenals onze legendarische hoogtepunten - de Myerscough kerst- en zomerballen

Op het Myerscough College is het leven op de campus ongelooflijk actief, vooral buiten de werkuren, dus het beste van wonen op de camping met medestudenten is dat je dichtbij bent waar de actie is! Dat is waarom als je een afstand van College woont, het heel leuk is om het leven in onze zalen van verblijf te ervaren, vooral in je eerste jaar. Het is een eenvoudige en moeiteloze manier om mensen te ontmoeten, nieuwe vrienden te maken en in contact te blijven met wat er in het College aan de hand is.

Vele jaren hebben een aantal Myerscough studenten deelgenomen aan het Ohio State University uitwisselingsprogramma. Dit biedt een betaalde stage van 12 maanden bij een van een aantal prestigieuze werkgevers in de Verenigde Staten. Studenten die ervoor kiezen om het programma te volgen, nemen normaal gesproken een jaar uit tijdens of na hun opleiding - vergelijkbaar met een 'tussenjaar' - maar met het voordeel van begeleiding, ondersteuning en begeleiding van het Ohio-team. Het is een fantastische manier om 'waarde toe te voegen' aan je cv

Myerscough College Scholarships Myerscough kandidaten die ervaring aantonen en excellentie in hun vak kunnen bevorderen, komen mogelijk in aanmerking voor financiële ondersteuning van een Myerscough College beurs.

Internationale studenten

Hier bij Myerscough hebben we een lange traditie in het verwelkomen van internationale studenten - uit Afrika, Azië, Australië, Europa en Noord-Amerika. Bovenal waarderen we de bijdrage die studenten uit andere landen en culturen leveren aan het leven van de universiteit. De afgelopen jaren zijn onze online deeltijdcursussen ook bijzonder populair gebleken bij internationale studenten.

Locaties

Lancashire

Address
Myerscough College, St Michaels Road, Bilsborrow, Preston,
PR3 0RY Lancashire, Engeland, Verenigd Koninkrijk