Manchester Metropolitan University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Manchester Metropolitan University" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/139598_McrMetProfileImage.jpg" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" alt="139598_McrMetProfileImage.jpg" />

Afbeelding: MMU

Manchester Metropolitan University herbergt een diverse internationale studentenpopulatie uit meer dan 130 landen.

De universiteit behoort tot de 200 beste universiteiten ter wereld onder de 50 jaar , wat een maatstaf is voor haar toewijding aan het leveren en ondersteunen van kwaliteitsonderzoek en onderwijs.

Manchester Metropolitan biedt zijn studenten regelmatig inzetbaarheidsevenementen, waaronder adviesworkshops, netwerken in de branche, gastsprekers en carrièrebeurzen. De universiteit heeft ook banden met vele internationale bedrijven, waaronder IBM, Bentley Motors, Bosch, Microsoft, Nike, Adidas, Manchester City Football Club en Walt Disney.

Een reeks beurzen exclusief voor internationale studenten is ook beschikbaar, tot een waarde van £ 5,000 ^ .

† Times Higher Education Young University Rankings 2019
^ De vermelde bedragen hebben betrekking op het academiejaar 2020-2021 en kunnen voor het academiejaar 2021-22 veranderen.

uitrusting

Manchester Metropolitan heeft uitstekende faciliteiten, waaronder een bibliotheek op de campus die gedurende de periodes 24 uur per dag geopend is, PrintCity, een innovatiecentrum voor 3D-printen en meer. De universiteit heeft ook een investeringsprogramma van £ 400 miljoen gepland om onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten, gebouwen en openbare ruimtes te verbeteren.

Onderzoek

85% Het onderzoek van Manchester Metropolitan heeft 'wereldleidende' of 'internationaal uitstekende' impact *. Hun onderzoek in sociologie, Engels en geschiedenis staat ook in de top 20 in het VK voor impact * en ze zijn de 'nieuwe' topuniversiteit in het VK voor de kracht van gezondheidsonderzoek *.

* REF 2014

Studentenondersteuning

Ze hebben zeer ervaren personeel dat loopbaanadvies en gratis Engelse taallessen biedt. Ze hebben ook een speciaal International Office om ervoor te zorgen dat internationale studenten alle ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om te slagen.

Leer meer over Manchester Met door deze korte video te bekijken.

Locaties

Manchester

Address
Manchester Metropolitan University,
All Saints Building, All Saints

M15 6BH Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

MA
MSc