Manchester Metropolitan University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Manchester Met heeft een trotse geschiedenis die teruggaat tot 1824. We zijn ook een van de grootste universiteiten in het VK met meer dan 38.000 studenten.

We behoren tot de top 200 van universiteiten ter wereld onder de 50 jaar volgens de Times Higher Education Young University Rankings 2019, wat een maat is voor onze toewijding aan het leveren en ondersteunen van kwalitatief onderzoek en onderwijs.

uitrusting

We hebben uitstekende faciliteiten, waaronder meer dan 4.000 studenten-pc's en een bibliotheek op de campus die 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend is. We hebben ook een investeringsprogramma van £ 400 miljoen gepland om onze onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten, gebouwen en openbare ruimtes te verbeteren.

Onderzoek

85% van ons onderzoek heeft een 'wereldwijd toonaangevende' of 'internationaal uitstekende' impact volgens het Research Excellence Framework (REF) 2014-21 en onze Business School heeft prestigieuze AACSB- en AMBA-accreditaties, waardoor het bij een elite groep van business schools wereldwijd wordt geplaatst .

Studentenondersteuning

We hebben zeer ervaren medewerkers die loopbaanadvies en gratis Engelse taallessen bieden en we hebben ook een speciaal internationaal kantoor om ervoor te zorgen dat internationale studenten alle ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om te slagen.

Belangrijkste feiten

  • Studentenervaring: we hebben meer dan 3500 internationale studenten uit meer dan 140 landen
  • Uitstekende locatie: Manchester is de beste stad van het Verenigd Koninkrijk om in te wonen (* Global Liveability Survey 2018
  • Betaalbaarheid: We hebben een reeks beurzen voor internationale studenten tot £ 5.000

Locaties

Manchester

Address
Manchester Metropolitan University,
All Saints Building, All Saints

M15 6BH Manchester, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Opleidingen

Executive opleidingen
MA