MLA College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

MLA College biedt diploma's voor hoger onderwijs in samenwerking met de Universiteit van Plymouth.

Naast de gevestigde Hydrographic Academy-cursussen, omvatten nieuwe programma's undergraduate en postdoctorale diploma's in Sustainable Maritime Operations for Seafarers (Deck and Engineer) en masterprogramma's in Hydrography, Meteorology, Oceanography, Navigation and Engineering for Marine Professionals.

MLA College bachelor- en masterdiploma's van MLA College worden gegeven door afstandsonderwijs, zowel online als offline, waardoor studenten een relevant diploma in maritieme en mariene vakken kunnen behalen, terwijl ze hun loopbaan en andere verplichtingen in het leven in evenwicht houden. We zijn een bekroonde educatieve aanbieder en al onze opleidingen zijn volledig geaccrediteerd door de University of Plymouth.

Momenteel bieden we volledig door docenten ondersteunde niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen voor afstandsonderwijs in hydrografie aan via onze hydrografische academie. De Hydrographic Academy biedt onderwijskwalificaties die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals in de maritieme industrie en werkgevers die werkzaam zijn op het gebied van hydrografisch onderzoek.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in maritieme en maritieme zaken en management bieden we afstandsonderwijs undergraduate en postdoctorale diploma's in duurzame maritieme operaties, deze e-learning graden zijn perfect voor alle soorten zeevarenden. Zowel de MSc als BSc in Sustainable Maritime Operations (SMO) zijn ontworpen om kwalificaties van wereldklasse te geven en bieden u een breed scala aan zowel maritieme vakspecifieke als overdraagbare zakelijke en managementvaardigheden. Met de SMO-programma's kunt u uw gewenste professionele doelen bereiken en uw carrière in de maritieme en maritieme industrie verbeteren.

Naast onze educatieve programma's bieden we ook technologisch verbeterd onderwijs en training aan een aantal grote organisaties zowel binnen als buiten de mariene en maritieme sector.

Freight Containers on a ShipAndy Li / Unsplash

Business Innovator Awards 2017

131969_bus_award_2017.jpg

MLA College

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we de Best Distance Learning Maritime Course Provider - UK & Innovation Award for Curriculum Development - UK hebben gewonnen.

De Business Innovator Awards 2017 zijn ontworpen om de pioniers van de zakelijke sfeer te vieren en hun concurrenten voor te zijn om opmerkelijke resultaten te behalen. Deze prijzen zijn een eerbetoon aan de toewijding, vastberadenheid en vaardigheid die is getoond door de game-changers van verschillende industrieën.

Locaties

Plymouth

Address
MLA College
The Merchant, St Andrew Street
Plymouth, UK

PL1 2AX Plymouth, Engeland, Verenigd Koninkrijk