Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij de School of Science van Loughborough University, de thuisbasis van de afdelingen Scheikunde, Computerwetenschappen, Wiskundige Wetenschappen, Natuurkunde en het Centrum voor Educatie Wiskunde.

Tegenwoordig is Loughborough University een van de toonaangevende centra van excellentie in het Verenigd Koninkrijk voor onderwijs en onderzoek in STEM - met een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogstaande, zeer gemotiveerde afgestudeerden aan de industrie en een levendige internationale onderzoekscultuur.

De afdelingen Scheikunde, Computerwetenschappen, Wiskundige Wetenschappen, Natuurkunde en het Centrum voor Wiskundeonderwijs bijeen, Loughborough's School of Science beschikt over state-of-the-art faciliteiten, een actieve onderzoeksgemeenschap en een scala aan opties voor niet-gegradueerdenstudie, postdoctorale studie en onderzoek - allemaal gebaseerd op de uitgestrekte groene campus van de universiteit.

Als student binnen de School of Science wordt u onderwezen door internationaal gerespecteerde academici, van wie velen actief zijn in multidisciplinair onderzoek en samenwerkingsverbanden met de industrie, en in de voorhoede van hun vakgebied.

Je wordt ook onderdeel van een onderzoeksintensieve universiteit met een reputatie voor innovatie en streven in wetenschap en technologie.

In de meest recente Research Assessment Exercise (RAE) heeft elk van de academische afdelingen ten minste 85% van hun onderzoek gerangschikt als "internationaal erkend". Naast het uitvoeren van onderzoek in hun respectieve disciplines, zijn medewerkers van de School of Science bezig met multidisciplinair onderzoek in samenwerking met andere academische scholen en afdelingen op de campus - van techniek tot kunst, Engels en drama - en creëren een opwindend en echt stimulerend onderzoek milieu.

Naast de hoge kwaliteit van de lessen die elke afdeling biedt, is de school ook de thuisbasis van het Maths Learning Support Centre, dat studenten een scala aan diensten en faciliteiten biedt om studenten te helpen bij het leren van wiskunde en statistiek.

De school is toegewijd aan de Athena SWAN-principes en probeert actief vrouwen aan te trekken, te ondersteunen en te promoten in STEM, ongeacht hun positie.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Loughborough University

Ons Advanced Computer Science MSc-programma is ontwikkeld met input van Britse en internationale organisaties om studenten uit te rusten met de geavanceerde praktische va ... [+]

Ons Advanced Computer Science MSc-programma is ontwikkeld met input van Britse en internationale organisaties om studenten uit te rusten met de geavanceerde praktische vaardigheden die werkgevers zoeken.

Het snelle veld van computerwetenschap - en de behoeften van industrieën en organisaties die worden aangedreven door technologische ontwikkeling - creëert een vraag naar hoogopgeleide individuen die beschikken over de geavanceerde vaardigheden en kennis waarmee ons MSc-programma is ontworpen om u uit te rusten.

Ontwikkeld met input van Britse en internationale organisaties, die commerciële relevantie verzekeren, en voortbordurend op de onderzoekskrachten van het departement, zal de Advanced Computer Science MSc een beroep doen op studenten die willen voortbouwen op een eerste graad in Computer Science (of een vergelijkbare discipline met betrekking tot programmeren en netwerken) .... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University

Ons Advanced Physics MSc-programma wil u voorzien van de belangrijkste vaardigheden die u nodig hebt voor werkgelegenheid in de industrie, openbare dienstverlening of aca ... [+]

Ons Advanced Physics MSc-programma wil u voorzien van de belangrijkste vaardigheden die u nodig hebt voor werkgelegenheid in de industrie, openbare dienstverlening of academisch onderzoek.

Het Advanced Physics MSc- programma weerspiegelt de onderzoekskrachten en specialismen van Loughborough's Department of Physics en combineert verplichte modules in supergeleiding en nanowetenschappen met opties zoals quantum computing en solid-state fysica.

Het doel van de Advanced Physics MSc is om u uit te rusten met de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn voor werkgelegenheid in de industrie, openbare dienstverlening of wetenschappelijk onderzoek. Je zult zeer diverse modules onderzoeken die je in staat stellen om je kennis van Materiaalkunde toe te passen en te communiceren via de ontwikkeling van een individueel projectessay, waarin je een bepaald aspect van de natuurkunde zult overwegen en ervaring zult krijgen met het uitvoeren van een stuk origineel toegepast onderzoek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University

Ons Analytical Chemistry MSc-programma is ontworpen om uitgebreide training te bieden in analytische chemie en de implementatie ervan op verschillende gebieden, waaronder ... [+]

Ons Analytical Chemistry MSc-programma is ontworpen om uitgebreide training te bieden in analytische chemie en de implementatie ervan op verschillende gebieden, waaronder biomedische, farmaceutische, voedsel- en omgevingsanalyses.

Analytische chemici beoordelen de chemische structuur en aard van stoffen. Hun vaardigheden zijn nodig voor verschillende doeleinden, waaronder de ontwikkeling van geneesmiddelen, forensische analyse en toxicologie. Analytische chemici kunnen zich specialiseren in uiteenlopende gebieden als toxicologie, farmacie en forensische geneeskunde.

Wat doet een analytisch chemicus?

Analytische chemici analyseren monsters met een reeks technieken zoals elektrochromatografie, high-performance vloeistofchromatografie en spectroscopie. Ze zijn in dienst bij verschillende publieke en private organisaties en kunnen zich specialiseren in gebieden zoals toxicologie, farmaceutica, kwaliteitscontrole of forensisch onderzoek.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University

Onze Industrial Mathematical Modeling MSc is ontworpen om u te helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden en technieken voor wiskundige modellering die steeds populai ... [+]

Onze Industrial Mathematical Modeling MSc is ontworpen om u te helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden en technieken voor wiskundige modellering die steeds populairder worden binnen de industrie en de handel.

Met de Industrial Mathematical Modelling MSc kunt u wiskundige modellen van echte wereldprocessen en hun formulering verkennen, met een sterke nadruk op hoe deze technieken in de industrie kunnen worden toegepast.

Een belangrijk kenmerk van het programma Industrial Mathematical Modelling is het werken in kleine groepen om problemen in de praktijk op te lossen met behulp van wiskundige modellen, zoals het schatten van het verlies van warmte uit een magazijn. Een ander uniek aspect is onze module Advanced Reliability, die is ontworpen om te laten zien hoe statistieken kunnen worden toegepast op industriële problemen, ter ondersteuning van de ontwikkeling van strategieën voor de vervanging van technische onderdelen voordat ze worden verbroken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University

Door ons te richten op alle aspecten van wat relevant is voor toekomstige netwerkexperts, biedt onze Internet Security en Network Computing MSc zicht op netwerkarchitectu ... [+]

Door ons te richten op alle aspecten van wat relevant is voor toekomstige netwerkexperts, biedt onze Internet Security en Network Computing MSc een beeld van netwerkarchitectuur, protocollen, beveiliging, prestaties, modellering, simulatie en programmering, evenals draadloze netwerken.

Het internet vormt een paradigmaverschuiving in de manier waarop de wereld werkt en communiceert. Dit heeft een enorme betekenis voor de toekomst en een goed begrip van internettechnologie kan leiden tot een steeds grotere verscheidenheid aan stimulerende carrières.

Op Loughborough University heeft onze afdeling Computer Science een reputatie voor innovatief onderzoek en industriebetrokkenheid, met vooraanstaande Britse en internationale bedrijven die regelmatig input leveren voor curriculumontwikkeling, loopbaanbegeleiding en aanvullende leermiddelen - zorgen dat wat we leren is afgestemd op de uitdagingen van deze snel evoluerende wetenschap. De afdeling heeft een dynamische, actieve en internationaal gerenommeerde onderzoekscultuur met academisch personeel en onderzoekers die momenteel onderzoek doen naar alle aspecten van netwerken en communicatie van de wiskundige theorie naar de oprichting en exploitatie van netwerksystemen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University

De diepgang van de wiskunde die wordt aangeleerd in ons Mathematisch Finance MSc-programma moet u voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om te slagen binnen de finan ... [+]

De diepgang van de wiskunde die wordt aangeleerd in ons Mathematisch Finance MSc-programma moet u voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om te slagen binnen de financiële sector. Het zal je ook in staat stellen om een ​​onderzoekscarrière na te streven in stochastische analyse, financiële wiskunde en andere relevante gebieden.

Ons Mathematisch Finance MSc-programma is ontworpen om u te voorzien van de sterke wiskundige vaardigheden, computationele technieken en financiële achtergrond die nodig zijn om te werken in de financiële sector. Het kan ook een carrière in investment banking, hedge funds, verzekeringsmaatschappijen en de financiële afdelingen van grote bedrijven ontsluiten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Loughborough University

Loughborough University heeft een lange geschiedenis van internationaal erkend onderzoek in de studie en ontwikkeling van nieuwe materialen, en onze Physics of Materials ... [+]

Loughborough University heeft een lange geschiedenis van internationaal erkend onderzoek in de studie en ontwikkeling van nieuwe materialen, en onze Physics of Materials MSc biedt u de mogelijkheid om samen te werken met deskundige onderzoekers in het veld. Onze Physics of Materials MSc is een op onderzoek gericht, uitgebreid programma dat is ontworpen om u uit te rusten met de geavanceerde theoretische en wiskundige vaardigheden van een professionele fysicus.

De mogelijkheid om nieuwe materialen te maken die sterker, lichter of beter presteren, is de sleutel tot vooruitgang op alle gebieden van wetenschap, technologie en engineering. Deze baanbrekende postdoctorale opleiding geeft je de kans om samen met onze deskundige onderzoekers de fysica van nieuwe materialen te onderzoeken, hun voorbereiding en karakterisering, aan een universiteit die internationaal erkend wordt vanwege zijn bijdragen aan de vakgebieden natuurkunde en materiaalkunde.... [-]

Verenigd Koninkrijk Loughborough
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands