Loughborough University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij de School of Science van Loughborough University, de thuisbasis van de afdelingen Scheikunde, Computerwetenschappen, Wiskundige Wetenschappen, Natuurkunde en het Centrum voor Educatie Wiskunde.

Tegenwoordig is Loughborough University een van de toonaangevende centra van excellentie in het Verenigd Koninkrijk voor onderwijs en onderzoek in STEM - met een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogstaande, zeer gemotiveerde afgestudeerden aan de industrie en een levendige internationale onderzoekscultuur.

De afdelingen Scheikunde, Computerwetenschappen, Wiskundige Wetenschappen, Natuurkunde en het Centrum voor Wiskundeonderwijs bijeen, Loughborough's School of Science beschikt over state-of-the-art faciliteiten, een actieve onderzoeksgemeenschap en een scala aan opties voor niet-gegradueerdenstudie, postdoctorale studie en onderzoek - allemaal gebaseerd op de uitgestrekte groene campus van de universiteit.

Als student binnen de School of Science wordt u onderwezen door internationaal gerespecteerde academici, van wie velen actief zijn in multidisciplinair onderzoek en samenwerkingsverbanden met de industrie, en in de voorhoede van hun vakgebied.

Je wordt ook onderdeel van een onderzoeksintensieve universiteit met een reputatie voor innovatie en streven in wetenschap en technologie.

In de meest recente Research Assessment Exercise (RAE) heeft elk van de academische afdelingen ten minste 85% van hun onderzoek gerangschikt als "internationaal erkend". Naast het uitvoeren van onderzoek in hun respectieve disciplines, zijn medewerkers van de School of Science bezig met multidisciplinair onderzoek in samenwerking met andere academische scholen en afdelingen op de campus - van techniek tot kunst, Engels en drama - en creëren een opwindend en echt stimulerend onderzoek milieu.

Naast de hoge kwaliteit van de lessen die elke afdeling biedt, is de school ook de thuisbasis van het Maths Learning Support Centre, dat studenten een scala aan diensten en faciliteiten biedt om studenten te helpen bij het leren van wiskunde en statistiek.

De school is toegewijd aan de Athena SWAN-principes en probeert actief vrouwen aan te trekken, te ondersteunen en te promoten in STEM, ongeacht hun positie.

Locaties

Loughborough

Address
Epinal Way, Loughborough
Leicestershire

LE11 3TU Loughborough, Engeland, Verenigd Koninkrijk